EOS: EOS: Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για την αποκεντρωμένη πλατφόρμα εφαρμογών

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Για ποιο λόγο κρυπτονόμισμα eos;

Για τις επιχειρήσεις και τους προγραμματιστές που χρειάζονται ένα αξιόπιστο πρωτόκολλο blockchain υψηλής απόδοσης για έξυπνες συμβάσεις, dApps ή κατανεμημένα λογιστικά βιβλία, το EOSIO είναι η απάντηση. Δημιουργήθηκε από την Block. One το 2018 για να αντιμετωπίσει ζητήματα κλιμάκωσης και χρηστικότητας των υφιστάμενων αρχιτεκτονικών, το EOSIO μπορεί να διαχειριστεί εκατομμύρια συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο χωρίς τέλη συναλλαγών!

⚡️ Ποια είναι η διαφορά μεταξύ EOSIO και EOS;

Το EOS είναι ένα κρυπτονόμισμα που λειτουργεί στην αλυσίδα μπλοκ του. Το EOSIO είναι ένα blockchain ανοιχτού κώδικα υπό ανάπτυξη που διέπει το Block.

⚡️ Είναι το EOSIO μια αλυσίδα μπλοκ;

Το EOSIO, που αναπτύχθηκε από την Block, είναι ένα πρωτόκολλο λογισμικού βασισμένο στην αλυσίδα μπλοκ, προσαρμοσμένο για την τροφοδοσία επιχειρήσεων και αποκεντρωμένων εφαρμογών (dApps). Ο μηχανισμός συναίνεσης delegated Proof of Stake (dPoS) του επιτρέπει την επεξεργασία χιλιάδων συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο με ονομαστικές χρεώσεις. Εκτός από τα χαρακτηριστικά ανάκτησης λογαριασμού και διαχείρισης ταυτότητας που καθιστούν την πλατφόρμα ελκυστική για τους προγραμματιστές που κατασκευάζουν εφαρμογές, το εγγενές κρυπτονόμισμά της – EOS – διατηρεί τη λειτουργία του δικτύου ενθαρρύνοντας παράλληλα τους χρήστες του.

⚡️ Γιατί η EOS είναι μια καλή επένδυση;

Με υψηλή απόδοση και πιθανά μακροπρόθεσμα κέρδη, η τεχνολογία blockchain της EOS.IO μπορεί να φέρει επανάσταση στους κλάδους και τις επιχειρήσεις. Αυτή η προηγμένη τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα στις εφαρμογές να βελτιώνουν την απόδοση βελτιστοποιώντας τη χρήση των πόρων του υπολογιστή. Αρκετά βασικά στοιχεία βρίσκονται πίσω από τη μελλοντική άνοδο της αξίας του EOS – μια έμπειρη ομάδα ανάπτυξης που εργάζεται για την πρόοδό του, πολλαπλές dApps που χτίζονται πάνω σε αυτό, καθώς και μια αυξανόμενη περιέργεια προς τα κρυπτονόμισμα & τις ανακαλύψεις blockchain γενικότερα!

κρυπτονόμισμα eos

Τι είναι το κρυπτογραφικό EOS;

Το EOS/EOS.IO είναι μια πλατφόρμα blockchain που μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούμε κατανεμημένες εφαρμογές βιομηχανικής κλίμακας. Παρέχει ένα ισχυρό θεμέλιο για τη διαδικασία αυτή.

Το EOS στοχεύει να καταστήσει την ανάπτυξη dApp φιλική προς τον χρήστη και τις επιχειρήσεις, σε αντίθεση με το Ethereum και άλλα παλαιότερα συστήματα blockchain.

Τι κάνει η κρυπτογράφηση EOS
Τι είναι το EOS στις συναλλαγές;

Τα κύρια μειονεκτήματα της αλυσίδας μπλοκ, όσον αφορά την επεκτασιμότητα, την εμποδίζουν να γίνει mainstream.

Τι είναι το Dogecoin; Πώς λειτουργεί;

Η αξιοποίηση των εργασιών της πλατφόρμας απαιτεί χρόνο και προσπάθεια, καθώς οι χρήστες πρέπει να πληρώνουν ένα τέλος αερίου για να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε dApps που έχουν δημιουργηθεί πάνω σε αυτήν. Αυτό καθιστά το σύστημα εξαιρετικά άβολο για τους ανθρώπους που συνήθως δεν επιλέγουν κάτι που τους χρεώνει κάθε φορά που πραγματοποιούν συναλλαγές.

Είναι η κρυπτονόμισμα eos ένα καλό κρυπτονόμισμα
Τι κάνει το EOS διαφορετικό;

Με το EOS, οι πελάτες μπορούν να κλιμακώνονται κάθετα και οριζόντια για να διασφαλίζουν αδιάλειπτη απόδοση της εφαρμογής – ένα χαρακτηριστικό που δεν προσφέρουν άλλοι πάροχοι blockchain. Επιπλέον, η EOS μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ασφαλή πλατφόρμα που μπορεί να διαχειριστεί ταχύτατα χιλιάδες συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο! Αυτό την καθιστά απίστευτα πλεονεκτική κατά την παροχή υπηρεσιών ιστού, όπως η κρυπτογραφική πιστοποίηση ταυτότητας.

Τύποι κρυπτογραφίας

 • Έξυπνες συμβάσεις EOS.
 • dApps αποθήκευσης νέφους
 • Πιστοποίηση ταυτότητας χρήστη, κ.λπ.

Οι ανάγκες τους εξετάστηκαν διεξοδικά για να εξασφαλιστεί η μέγιστη ικανοποίηση των επιχειρήσεων, των προγραμματιστών και των φορέων προώθησης στο οικοσύστημα EOS.

Τι είναι το Επιχειρηματικό Λειτουργικό Σύστημα EOS Επισκόπηση
Τι είναι το κρυπτονόμισμα eos στο blockchain
 • Καταργήστε τα τέλη συναλλαγών όσο το δυνατόν περισσότερο. Ικανότητα διεξαγωγής εκατομμυρίων συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο.

Ας εξερευνήσουμε εν συντομία τα χαρακτηριστικά μιας επιτυχημένης πλατφόρμας dApp πριν αναλύσουμε σε βάθος την πλατφόρμα EOS.

Το όνειρο του κρυπτογραφικού παθητικού εισοδήματος: Κρυπτογράφηση: Αποδοτική καλλιέργεια: Yield Farming

Ποιοι είναι οι πιο κρίσιμοι παράγοντες επιτυχίας για μια πλατφόρμα dApp;

Για να πετύχουν οι αποκεντρωμένες εφαρμογές στο κοινό-στόχο τους, πρέπει να συνδυαστούν πολλά στοιχεία.

Η επίτευξη επιτυχίας με αποκεντρωμένες εφαρμογές απαιτεί διάφορα βασικά στοιχεία, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τα εξής:

Τι είναι το κρυπτογραφικό EOS
Τι είναι το EOS: Πώς λειτουργεί η αλυσίδα μπλοκ κρυπτονόμισμα eos;
 • Υποστηρίζουν μια μεγάλη βάση χρηστών. Η πλατφόρμα dApp πρέπει να είναι επεκτάσιμη, ώστε εκατομμύρια χρήστες να μπορούν να τη χρησιμοποιούν χωρίς διακοπή.
 •  Ελεύθερη χρήση. Η εφαρμογή πρέπει να είναι δωρεάν για τους χρήστες και εύκολη στην αναβάθμιση σε οποιοδήποτε σύστημα blockchain. Οι χρήστες θα διστάσουν να επαναχρησιμοποιήσουν την εφαρμογή εάν πρέπει να πληρώσουν ένα τέλος συναλλαγής.
 •  Χαμηλά. Μια αποκεντρωμένη εφαρμογή θα πρέπει να εκτελείται με όσο το δυνατόν μικρότερη καθυστέρηση, ώστε να διασφαλίζεται η καλή αλληλεπίδραση των χρηστών.
 •  Παράλληλες και συνεπείς επιδόσεις Μια dApp σε οποιαδήποτε πλατφόρμα blockchain θα πρέπει να επιτρέπει την παράλληλη επεξεργασία για την κατανομή του φόρτου εργασίας και την εξοικονόμηση χρόνου. Μια αποκεντρωμένη εφαρμογή θα πρέπει επίσης να επιτρέπει πολυάριθμες διαδοχικές λειτουργίες για την αποφυγή λαθών όπως η διπλή δαπάνη.
Ένας πλήρης οδηγός για την κατανόηση της αλυσίδας μπλοκ κρυπτονόμισμα eos
Κατανόηση των EOS και EOSIO

Ποιες είναι οι τεχνικές πτυχές του EOS;

Τι κάνει την πλατφόρμα blockchain EOS να ξεχωρίζει; Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της είναι αδιαμφισβήτητα, και εδώ είναι μια λίστα που πρέπει να γνωρίζετε:

Οι καλύτεροι τεχνικοί δείκτες για κρυπτογράφηση και μετοχές

Ανθεκτικότητα


Η ικανότητα μιας αλυσίδας μπλοκ να επεξεργάζεται πολλές συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο είναι αρκετά περίπλοκη λόγω της απαίτησης για συμφωνία σε όλο το δίκτυο κατά την επικύρωση αυτών των πράξεων. Το ζήτημα αυτό περιορίζει σημαντικά την αλληλεπίδραση των χρηστών, οπότε είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί ότι το επιλεγμένο σύστημα έχει ισχυρές δυνατότητες κλιμάκωσης – όπως το EOS, ένα ιδιωτικό κρυπτονόμισμα.

Πόσο κοστίζουν τα eos
Είναι το EOS ένα ιδιωτικό κρυπτονόμισμα;

Η Visa πραγματοποιεί 1.667 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, ενώ η Paypal 193. Το Bitcoin διεκπεραιώνει 3-4 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, ενώ το Ethereum είναι ελαφρώς ανώτερο με 20. Ο κατανεμημένος μηχανισμός επιβεβαίωσης μετοχών του EOS (DPOS) επιτρέπει εκατομμύρια συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο.

Cardano vs Ethereum: Οι διαφορές

Ευελιξία

Ένα καταστροφικό σφάλμα κωδικοποίησης έπληξε τον Αποκεντρωμένο Αυτόνομο Οργανισμό (DAO) το 2016, χάνοντας το ένα τρίτο των κεφαλαίων του. Κατά συνέπεια, χωρίστηκε σε δύο ανεξάρτητες αλυσίδες μπλοκ και τα αντίστοιχα μάρκες τους.

Είναι το EOS καλύτερο από το Ethereum
Πώς μπορώ να αγοράσω EOS;
 • Το Ethereum Classic είναι μια απόδειξη της αμετάβλητης λειτουργίας και της διατήρησης των προηγούμενων αρχών επικύρωσης, ακόμη και μετά την τροποποίηση της βάσης κώδικα του Ethereum.
 •  Το Ethereum χρησιμοποιεί μια αλυσίδα μπλοκ με καινοτόμους αλγορίθμους επικύρωσης, ενώ το EOS υπερασπίζεται με αυτοπεποίθηση τέτοιες αδυναμίες χρησιμοποιώντας την προσέγγιση DPOS. Σε περίπτωση σφαλμάτων ή επιθέσεων dApp, ορισμένοι πάροχοι blockchain μπορούν να σταματήσουν προσωρινά την εκτέλεση dApp μέχρι να διορθωθεί.

Με το σύστημα αδειών, είστε υπεύθυνοι για το ποιος μπορεί να δει τις εμπιστευτικές πληροφορίες σας.


Ψάχνετε έναν απλό οδηγό για τη δημιουργία προσαρμοσμένων συστημάτων δικαιωμάτων στον οργανισμό σας; Τότε μην ψάχνετε άλλο – σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πόσο εύκολο μπορεί να είναι να χρησιμοποιήσετε το EOS και να προσαρμόσετε τα δικαιώματα κάθε χρήστη!

Μπορείτε να δημιουργήσετε πιο αξιόπιστες εφαρμογές χωρίς να ξεκινήσετε από το μηδέν, καθιερώνοντας εξουσιοδότηση για την προστασία ενός συγκεκριμένου χαρακτηριστικού καινοτόμου συμβολαίου EOS και κατανέμοντας τα δικαιώματα που απαιτούνται για την ενεργοποίησή του σε διάφορους λογαριασμούς με διαφορετικά βάρη εξουσίας. Πρόκειται για μια ευεργετική δυνατότητα που απλοποιεί την πρόοδο των προγραμματιστών στην κωδικοποίηση εφαρμογών.

Έχει μέλλον η κρυπτονόμισμα eos
Είναι το EOS ο δολοφόνος του Ethereum;

Όλες οι αποκεντρωμένες εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί στην αλυσίδα μπλοκ EOS μπορούν να αναβαθμιστούν. Οι χρήστες μπορούν να εγκαθιστούν και να απολαμβάνουν τις τελευταίες ενημερώσεις στις συσκευές τους χωρίς κόπο με λίγα μόνο κλικ. Οι προγραμματιστές μπορούν επίσης να τροποποιήσουν τα υπάρχοντα χαρακτηριστικά ή να αλλάξουν τη λογική της εφαρμογής ανάλογα με τις ανάγκες. Οι μονομερώς δημιουργημένες μη αναστρέψιμες ευφυείς συμβάσεις EOS είναι επίσης μια δυνατότητα. Τέτοιες λύσεις, ωστόσο, βασίζονται στη διακριτική ευχέρεια των προγραμματιστών και όχι λόγω περιορισμών του πρωτοκόλλου.

Οδηγός Arbitrage κρυπτογράφησης

Γιατί απέτυχε το EOS
Το DPOS μειώνει την κατανάλωση ενέργειας του EOS σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες.

Στο EOS, η διακυβέρνηση διευκολύνεται με την ενσωμάτωση της δικαιοδοσίας και της επιλογής του δικαίου στους καθιερωμένους κανόνες, η οποία επιτυγχάνεται μέσω ενός νομικά δεσμευτικού χάρτη. Κάθε συναλλαγή στο EOS περιλαμβάνει ένα καταστατικό hash, το οποίο υποχρεώνει τους χρήστες να τηρούν το έγγραφο.

Είναι το EOS ένα πράσινο νόμισμα;

Το EOS επιτρέπει την παράλληλη επεξεργασία έξυπνων συμβολαίων με:

 • Η οριζόντια επεκτασιμότητα βελτιώνει τους ρυθμούς συναλλαγών με την ενσωμάτωση διαφορετικών συστημάτων και υπολογιστών στη δεξαμενή πόρων, ενώ η κάθετη επεκτασιμότητα βελτιώνει τις ταχύτητες συναλλαγών με την αύξηση της επεξεργαστικής ισχύος των υπολογιστών.
 •  Επικοινωνία που δεν είναι σύγχρονη Είναι περιττό να είναι ταυτόχρονα παρόντα όλα τα εμπλεκόμενα μέρη για να επικοινωνήσουν.
 •  Η διαλειτουργικότητα αναφέρεται στην ικανότητα ενός υπολογιστικού συστήματος να επικοινωνεί και να χρησιμοποιεί δεδομένα με νόημα.
 •  Το Ethereum λειτουργεί αμυντικά ως ένας αποκεντρωμένος υπερυπολογιστής, αλλά το EOS πηγαίνει αυτή την ιδέα στο επόμενο επίπεδο. Πρόκειται για ένα λειτουργικό σύστημα με ενσωματωμένες λειτουργίες που είναι επωφελείς για τις επιχειρήσεις και φιλικές προς τον χρήστη.
Ποια είναι τα 6 συστατικά του EOS
Ποια είναι η μοναδικότητα του EOS;

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ λογαριασμών και πορτοφολιών στο EOS;

Στο πλαίσιο της υποδομής EOS, ένα πορτοφόλι EOS είναι ένα αποθετήριο για τα ζεύγη δημόσιων και ιδιωτικών κλειδιών που απαιτούνται για την εξουσιοδότηση των συναλλαγών blockchain.

Το λογισμικό EOS που διαχειρίζεται τα πορτοφόλια και αποθηκεύει τα ιδιωτικά κλειδιά είναι το EOS. Η πρόσβαση στα πορτοφόλια γίνεται με τη χρήση του Cleos (ένα εργαλείο γραμμής εντολών του EOS).

Το EOS ακολουθεί διαφορετική μορφή λογαριασμού από άλλα κρυπτονομίσματα. Οι λογαριασμοί EOS είναι συγκρίσιμοι με τα αναγνωριστικά δικτύου, τα οποία παρέχουν δικαιώματα πρόσβασης.

Ποιες είναι οι έννοιες του EOS
Τι γλώσσα προγραμματισμού χρησιμοποιεί το κρυπτονόμισμα eos

Από προεπιλογή, το EOS διαθέτει δύο επίπεδα δικαιωμάτων για την κοινή χρήση ενός ενιαίου λογαριασμού από πολλούς χρήστες. Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την πρόσβαση των μελών της ομάδας σας με βάση τους ρόλους και τις αρμοδιότητές τους.

Το κρυπτονόμισμα έχει ώρες διαπραγμάτευσης;

 • Με την άδεια του Ιδιοκτήτη, έχετε τον πλήρη έλεγχο του ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού σας.
 •  Ενεργό – Οι χρήστες έχουν το δικαίωμα να ελέγχουν τα δεδομένα τους. Αυτή η ειδική εξουσιοδότηση, που είναι απαραίτητη για μεταφορές χρημάτων, έρευνες για προμηθευτές και άλλους μετασχηματισμούς υψηλού επιπέδου, είναι μια τέλεια περίπτωση δικαιώματος ενεργοποίησης.

Αν φιλοδοξείτε να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε εφαρμογές βασισμένες στη JavaScript, τότε το Node.js είναι απαραίτητο για την επίτευξη του ονείρου σας.

Ο διαχωρισμός των λογαριασμών και των πορτοφολιών είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της ασφάλειας.

Το μοντέλο EOS
Εταιρικό λειτουργικό σύστημα (EOS) σε δράση

Πώς κοστίζουν τα EOS dApps;

Το κόστος ανάπτυξης μιας dApp στο EOS εξαρτάται κυρίως από τρεις παράγοντες: τον τύπο και την ποσότητα των πόρων που χρησιμοποιούνται, καθώς και την κατανομή των πόρων. Ας εμβαθύνουμε λεπτομερώς σε καθεμία από αυτές τις πτυχές.

Οι λογαριασμοί απαιτούν τρεις διαφορετικούς τύπους πόρων στο οικοσύστημα dApp:

Αγοράζετε το πρώτο σας κρυπτονόμισμα; 10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε

 • RAM – κρατική αποθήκευση.
 •  Δίκτυο – εύρος ζώνης και αποθήκευση αρχείων καταγραφής
 •  CPU – υπολογισμός και μη ολοκληρωμένος υπολογισμός
 •  Χρήση πόρων
Τεχνική αρχιτεκτονική του EOS
Πώς διαφέρει ένας λογαριασμός από ένα πορτοφόλι;

Η μνήμη κατάστασης RAM διατηρεί την τρέχουσα κατάσταση του υπολογιστή σας και αποθηκεύει αποτελεσματικά όλες τις σχετικές πληροφορίες για γρήγορη πρόσβαση.


Η τεχνολογία blockchain επιτρέπει ένα ασφαλές, μη αξιόπιστο βιβλίο που καταγράφει τις συναλλαγές μεταξύ δύο μερών, παρέχοντας παράλληλα δυνατότητα επαλήθευσης. Οι συναλλαγές οργανώνονται σε μπλοκ και στη συνέχεια συνδέονται για να δημιουργήσουν την αλυσίδα – κάθε μπλοκ περιέχει βασικά δεδομένα προσβάσιμα μέσω της λογικής δομής μιας εφαρμογής. Παραδείγματα χρήσιμων δεδομένων blockchain περιλαμβάνουν βιβλία παραγγελιών και υπόλοιπα λογαριασμών.

Πώς μπορώ να έχω πρόσβαση στο πορτοφόλι μου EOS
Αυξημένο εύρος ζώνης

Αυξημένο εύρος ζώνης


Κάθε συναλλαγή που ολοκληρώνει ένα άτομο καταναλώνει εύρος ζώνης δικτύου, το οποίο υπολογίζεται διαιρώντας τον ημερήσιο μέσο όρο σε bytes των τριών προηγούμενων ημερών και στη συνέχεια λαμβάνοντας τη μέση τιμή.

Τα 10 καλύτερα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια (DEX)

Η απόδοση της CPU


Για να προσδιορίσουμε τον μέσο όρο της CPU που καταναλώνεται με κάθε ενέργεια ή συναλλαγή του χρήστη, υπολογίζουμε έναν τριήμερο μέσο όρο διαιρώντας το συνολικό ποσό των μικροδευτερολέπτων που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού πλαισίου.

Τι είναι ένας λογαριασμός EOS
Είναι ένας λογαριασμός EOS δωρεάν;

Δίκτυο, CPU – Στοίβαξη

Η ποσότητα των κουπονιών στο συμβόλαιο άθροισης 3 ημερών καθορίζει το διαθέσιμο εύρος ζώνης. Πραγματοποιείται παρακολούθηση της χρήσης του δικτύου και της CPU και, εάν ξεπεραστούν τα όρια, εκχωρούνται επιπλέον πόροι εύρους ζώνης και CPU. Με την πρόοδο του χρόνου, το χρησιμοποιούμενο εύρος ζώνης δικτύου και CPU απελευθερώνεται αυτόματα, επιτρέποντας την επαναχρησιμοποίηση των token.

RAM


Όταν αγοράζετε μνήμη RAM σε μεγάλες ποσότητες, είναι απαραίτητη η τήρηση του αλγορίθμου Bancor, ο οποίος λειτουργεί με βάση τις τιμές της αγοράς. Αυτός ο αλγόριθμος αξιολογεί την επικρατούσα τιμή της αγοράς και καθορίζει πόση RAM μπορεί να αποκτηθεί. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η τιμή της αγοράς μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή, επομένως η προετοιμασία για τέτοιες διακυμάνσεις είναι απαραίτητη όταν χρησιμοποιείτε τον αλγόριθμο Bancor. Επιπλέον, συνιστάται η αγορά RAM σε μεγαλύτερα ποσά όταν πραγματοποιείτε μαζικές αγορές για να μετριάσετε τους κινδύνους μεταβλητότητας.

Μόλις αγοραστεί, η μνήμη RAM μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη dApp ή ως εγγύηση για στοιχήματα και άλλες δραστηριότητες. Με τη σωστή ποσότητα RAM, μπορείτε να τροφοδοτήσετε αποτελεσματικά την επιχείρησή σας ή το αναπτυξιακό σας έργο χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πώς μπορώ να έχω πρόσβαση στο πορτοφόλι μου EOS
Ένας πλήρης οδηγός για την κατανόηση των λογαριασμών EOS

Ποιες είναι οι εναλλακτικές λύσεις για τη χρήση ενός EOS dApp;

Το EOS έχει τύχει ενθουσιώδους υποδοχής από τους λάτρεις της αλυσίδας μπλοκ, με πολυάριθμες εφαρμογές που έχουν ήδη δημιουργηθεί στην πλατφόρμα και πολλές άλλες που βρίσκονται υπό ανάπτυξη. Ας εξερευνήσουμε μερικά από αυτά τα προγράμματα για να αποκαλύψουμε τις πιθανές ευκαιρίες τους!

Το EOS Knights, ένα παιχνίδι RPG βασισμένο στην αλυσίδα μπλοκ, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές. Οι παίκτες μπορούν να εκτρέφουν και να μάχονται εικονικά πλάσματα, κερδίζοντας παράλληλα ανταμοιβές σε μάρκες EOS. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εισαγάγετε τους νεοεισερχόμενους στα κρυπτονομίσματα, καθώς μαθαίνουν να παίζουν με ψηφιακά χρήματα.

Ubuntu Energy Ledger

Είναι ένα ψηφιακό πορτοφόλι το ίδιο με έναν τραπεζικό λογαριασμό;
Ο Larimer είναι ο σημερινός επικεφαλής της τεχνολογίας της Block και ο επικεφαλής αρχιτέκτονας του λογισμικού EOS.


Το Ubuntu Energy Ledger είναι μια επαναστατική αγορά καθαρής ενέργειας που βασίζεται στην αλυσίδα μπλοκ EOS. Στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε τα αφρικανικά έθνη με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας χαμηλού κόστους και να παρέχουμε ηλεκτρική ενέργεια για 4 δισεκατομμύρια σπίτια μέχρι το 2030. Τα μικροδάνεια και οι επενδυτές είναι απαραίτητα για να βοηθήσουν τις μικρές επιχειρήσεις, τα νοικοκυριά και τις κοινότητες να μεταβούν προς την παραγωγή πράσινης ενέργειας. Μαζί μπορούμε να κάνουμε αυτό το φιλόδοξο όραμα πραγματικότητα!

Το φαγητό είναι διαθέσιμο σε όλους τους παίκτες

Οι κάρτες EBT επιτρέπουν στις οικογένειες με χαμηλό εισόδημα να αγοράζουν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Το εντυπωσιακό 45% των Πορτορικανών χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο, αποτελούμενο από άτομα με αναπηρία (22%), μητέρες, μικρά παιδιά και ηλικιωμένους. Παρέχοντας κάρτες EBT στην πλατφόρμα blockchain EOS, μπορούμε να βοηθήσουμε αυτές τις κοινότητες να έχουν μεγαλύτερη οικονομική αγοραστική δύναμη και να έχουν πρόσβαση σε υγιεινά τρόφιμα.

Τι είναι το πορτοφόλι EOS
Πώς μπορώ να λάβω νομίσματα EOS χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω γι' αυτά;

Ποιοι είναι οι ιδρυτές της EOS;

Το πρωτόκολλο EOS δημιουργήθηκε το 2017 από την Block-one, με τον CEO Dan Larimer και τον πρόεδρο Brendan Blumer στο τιμόνι. Πριν από την ανάπτυξη του EOS, ο προγραμματιστής Blockchain Larimer είχε ήδη προκαλέσει κύματα στον κλάδο δημιουργώντας το BitShares- το πρώτο αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων- και το Steemit, το πρώτο έργο κοινωνικής δικτύωσης κρυπτογράφησης.

Συμπέρασμα

Το EOSIO, ή EOS, είναι η πιο προηγμένη τεχνολογία blockchain στον κόσμο. Όλες οι αποκεντρωμένες εφαρμογές που κατασκευάζονται με αυτή την πλατφόρμα έχουν πραγματική αξία και χρησιμότητα, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για τυχερά παιχνίδια, τυχερά παιχνίδια, υπηρεσίες ταξί, εφαρμογές ροής μουσικής, συστήματα παρακολούθησης φυσικής κατάστασης και λύσεις ψηφιακών πληρωμών. Με το τεράστιο εύρος δυνατοτήτων και χρήσεων πέραν αυτών των κλάδων, δεν υπάρχει όριο σε αυτό που μπορείτε να δημιουργήσετε!

Το φαγητό είναι διαθέσιμο σε όλους τους παίκτες
Τι είναι το κρυπτονόμισμα και το πορτοφόλι;

Οι αποκεντρωμένες εφαρμογές νομισμάτων EOS έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο στο να γίνουν πιο ασφαλείς, ταχύτερες και οικονομικά αποδοτικές από άλλες εφαρμογές blockchain. Επιπλέον, με τα στοιχεία της επιτυχίας του μέχρι στιγμής και λόγω των τρεχουσών τάσεων, είναι προβλέψιμο ότι το EOS θα μπορούσε να προσφέρει σημαντικές ανταμοιβές για ένα ευρύ φάσμα εμπορικών σκοπών κάποια στιγμή στο μέλλον. Δεν είναι περίεργο γιατί πολλοί το θεωρούν ηγέτη στην τεχνολογία blockchain!

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς