Ethereum και Cardano: Ethano: Μια ολοκληρωμένη επισκόπηση

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Ποιο είναι καλύτερο να αγοράσετε Cardano για bitcoin ή Ethereum

Η τρέχουσα τιμή. Βραχυπρόθεσμα, το Cardano είναι καλύτερη ευκαιρία από το Ethereum. Αυτή τη στιγμή, η τιμή του Cardano είναι φθηνότερη από εκείνη του Ethereum. Καθώς η αγορά DApp επεκτείνεται, οι τιμές του Ethereum και του Cardano θα αυξηθούν πιθανότατα.

⚡️ Θα μπορούσε το Cardano να γίνει το επόμενο bitcoin;

Το Cardano, όπως και το Bitcoin, έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί σε ό,τι αντιπροσωπεύει το Bitcoin και ακόμη περισσότερο. Το Cardano έχει αποτίμηση 1,80 δολάρια ανά νόμισμα και η επίτευξη μιας τιμής 60.000 δολαρίων μπορεί να φαίνεται φιλόδοξη, λαμβάνοντας υπόψη την αρχική του αξία. Ωστόσο, το Bitcoin έχει αποδείξει ότι η επίτευξη τέτοιων ορόσημων είναι πράγματι εφικτή.

⚡️ Ποιο είδος κρυπτογράφησης θα ανθήσει το 2023;

Η έρευνά μας αποκάλυψε ότι το Lucky Block είναι το καλύτερο κρυπτονόμισμα για να επενδύσει κανείς μέχρι το 2023. Με λίγα λόγια, αυτό το έργο κρυπτονομίσματος έχει ως στόχο να αλλάξει ολόκληρη την επιχείρηση λοταρίας παγκοσμίως. Με τη χρήση της τεχνολογίας blockchain, η διαδικασία είναι αποκεντρωμένη.

⚡️ Έχει μέλλον το Cardano;

Οι ειδικοί προβλέπουν ότι η τιμή του Cardano θα παρουσιάσει ανοδική τάση το 2023 λόγω διαφόρων παραγόντων. Η αναμενόμενη είσοδος του Cardano στο χώρο της θεσμικής υιοθέτησης αποτελεί σημαντικό καταλύτη. Η αξία της επένδυσης αναμένεται να ενισχυθεί καθώς συνεχίζει να επεκτείνεται. Ωστόσο, η εστίαση της αγοράς στην προσφορά και τη ζήτηση ενδέχεται να εμποδίσει την ανάπτυξη της ADA.

https://youtu.be/9o8XCLEGy2g
ethereum και cardano

Με τον χώρο των κρυπτονομισμάτων να διαθέτει σήμερα χιλιάδες ψηφιακά νομίσματα και μάρκες, τα περιουσιακά αυτά στοιχεία βρίσκονται σε μια έντονη μάχη για την κυριαρχία στην αγορά. Τα τελευταία χρόνια, τα κρυπτονομίσματα έχουν γίνει πιο λειτουργικά, γεγονός που έχει συμβάλει στην αύξηση της κεφαλαιοποίησης της αγοράς και του όγκου συναλλαγών για διάφορα έργα.

Cardano vs Ethereum Reddit
Ethereum vs. Cardano: τι θα οδηγήσει το κρυπτονόμισμα

Πολλά διαδεδομένα κρυπτονομίσματα, όπως το Bitcoin, το Cardano και το Ethereum Reddit, έχουν σαφή σχέδια που θα τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν στη βιομηχανία blockchain. Ωστόσο, πολλά νεότερα έργα έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο χωρίς σαφή στόχο. Αυτό αναδεικνύει την επισφαλή και δυναμική φύση του τομέα των κρυπτονομισμάτων.

Η παρακολούθηση της διαρκώς αυξανόμενης αγοράς κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι συντριπτική. Για να σας βοηθήσουμε, γράψαμε μια ολοκληρωμένη ανάρτηση στο blog που περιγράφει και συγκρίνει δύο από τις κορυφαίες κρυπτομηχανές του σήμερα – το Ethereum και το Cardano. Οπλιστείτε με τη γνώση αυτών των περιζήτητων νομισμάτων για να αποφασίσετε με αυτοπεποίθηση ποια είναι ιδανικά για το χαρτοφυλάκιό σας!

Θα καλύψουμε τα βασικά σχέδια, τις ιδιαιτερότητες του έργου, τα χαρακτηριστικά, τις κρίσιμες διαφορές, το κόστος του φυσικού αερίου, τις καινοτόμες δυνατότητες συμβάσεων, τις διαφορές τιμών του μηχανισμού συναίνεσης και πολλά άλλα. Μετά την ανάγνωση αυτής της ανάρτησης, θα πρέπει να έχετε μια ολοκληρωμένη αντίληψη των δύο επιλογών που έχετε στη διάθεσή σας για να αποφασίσετε ποια είναι η καταλληλότερη για τις ανάγκες σας.

ethereum και cardano 3 λόγοι για το πλεονέκτημα της ADA
ethereum και cardano: πώς διαφέρουν μεταξύ τους

Cardano vs. Ethereum Το Reddit έχει πολλές ομοιότητες, όπως οι έξυπνες συμβάσεις και η δημιουργία αποκεντρωμένων εφαρμογών, αλλά διαφέρουν ως προς τον σχεδιασμό, την αποστολή και τους στόχους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι συζητήσεις Ethereum vs. Cardano λαμβάνουν συχνά χώρα μεταξύ των ειδικών σε θέματα κρυπτονομισμάτων.

Ποια είναι η αγοραία αξία του Ethereum και πώς λειτουργεί;

Το 2015, το Ethereum έφερε επανάσταση στο χώρο της αλυσίδας μπλοκ, εισάγοντας ένα εικονικό νόμισμα και μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα εφαρμογών. Έκτοτε, έχει αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα, αποτελώντας ένα από τα πιο περιζήτητα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, δεύτερο μετά το Bitcoin.

Οι προγραμματιστές αξιοποιούν συχνά την ισχυρή τεχνολογία του Ethereum για την κατασκευή αποκεντρωμένων εφαρμογών (dApps), την εξερεύνηση της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi) και τη διευκόλυνση των μη-φυσικών μαρκών (NFTs). Με τις πρωτοποριακές δυνατότητές του, το Ethereum παραμένει σε υψηλή ζήτηση μεταξύ των προγραμματιστών που στοχεύουν να μετασχηματίσουν τα έργα τους χρησιμοποιώντας μια προηγμένη πλατφόρμα.

Ethereum vs Cardano αγώνας για την κορυφή
Ποιο είναι καλύτερο να αγοράσετε, το ethereum και cardano

Πλεονεκτήματα της αλυσίδας μπλοκ Ethereum

Οι προγραμματιστές συνήθως αξιοποιούν αυτή την ισχυρή τεχνολογία για την κατασκευή αποκεντρωμένων εφαρμογών (dApps), την εξερεύνηση της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi) και τη διευκόλυνση των μη-φυσικών μαρκών (NFTs). Με τις καινοτόμες δυνατότητές του, το Ethereum συνεχίζει να αυξάνει τη ζήτηση μεταξύ των προγραμματιστών που αναζητούν μια προηγμένη πλατφόρμα για να φέρουν επανάσταση στα έργα τους.

ethereum και cardano ανταγωνιστής του Ethereum
Πλεονεκτήματα της αλυσίδας μπλοκ Ethereum

Τα πλεονεκτήματα του Ethereum είναι πολλά. Το Ethereum αξιοποιεί τις έξυπνες συμβάσεις ως κρίσιμο χαρακτηριστικό, βελτιστοποιώντας τη ροή εργασιών και εξορθολογίζοντας τις λειτουργίες. Αυτές οι συμβάσεις έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος του δικτύου blockchain, καθώς είναι πιο ασφαλείς και διαφανείς. Οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν με σιγουριά συναλλαγές και πληρωμές χάρη σε ένα έξυπνο συμβόλαιο.

Αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας ανοιχτού κώδικα, οι προγραμματιστές παντού έχουν πλέον πρόσβαση στο Ethereum και μπορούν να δημιουργήσουν καινοτόμες εφαρμογές στην αλυσίδα μπλοκ του. Τα προγράμματα αυτά τρέχουν σε ένα νόμισμα που ονομάζεται Ether (ETH). Κατά συνέπεια, αν η αποκεντρωμένη εφαρμογή τα πάει καλά, αυτή και το δίκτυο Ethereum θα επωφεληθούν.

Μειονεκτήματα του δικτύου Ethereum

Πώς μπορώ να αγοράσω Cardano vs Ethereum Reddit
Αποτελεί απειλή για το ethereum και cardano

Το δίκτυο Ethereum έχει αντιμετωπίσει αυστηρή κριτική λόγω του ενεργοβόρου πρωτοκόλλου εξόρυξης που χρησιμοποιεί το σύστημα Proof of Work (PoW) για την πιστοποίηση της ταυτότητας των συναλλαγών. Οι χρήστες του δικτύου επιβεβαιώνουν τις συναλλαγές λύνοντας δύσκολους γρίφους και κώδικες με ισχυρούς υπολογιστές. Καθώς οι εργασίες αυτές γίνονται πιο πολύπλοκες, η επαλήθευση των συναλλαγών απαιτεί περισσότερη ενέργεια.

Το δίκτυο Ethereum έχει ορισμένα μειονεκτήματα. Για τις συναλλαγές, χρεώνει σχετικά υψηλά έξοδα αερίου. Η πλατφόρμα blockchain υιοθετεί το πρωτόκολλο Proof of Stake pos, το οποίο θα ανακουφίσει εν μέρει το πρόβλημα του φυσικού αερίου. Ο μηχανισμός συναίνεσης Proof of Stake προσφέρει μια σημαντικά πιο πράσινη προσέγγιση και επιτρέπει στους ανθρακωρύχους να επικυρώνουν συναλλαγές και να λαμβάνουν ανταμοιβές για τη συμβολή τους στην τεχνολογία blockchain.

Γιατί το Cardano είναι ο δολοφόνος του Ethereum
Για ποιο λόγο χρησιμοποιείται το Ethereum;

Παρά την εμφάνισή τους, η ενημέρωση του δικτύου Ethereum είναι συχνά αργή και καθυστερημένη. Παρά τους ισχυρισμούς ότι το σχέδιο μετάβασης θα εφαρμοστεί το 2023. από τον συνδημιουργό του Ethereum, εξακολουθούν να υπάρχουν ανησυχίες και αμφιβολίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Τι είναι το Cardano;

Το Cardano προέκυψε ως ανταγωνιστής του Token Ethereum, με πρωτοβουλία ενός από τους αρχικούς προγραμματιστές του Ethereum. Αυτό οδήγησε σε μια συνεχή συζήτηση σχετικά με το ποιο είναι ανώτερο: Cardano ή Ethereum. Παρά την αντιπαλότητα, τόσο τα πρωτόκολλα Cardano όσο και τα πρωτόκολλα Ethereum μοιράζονται αρκετά κοινά στοιχεία. Το ADA είναι το κρυπτονόμισμα του δικτύου Cardano, το οποίο χρησιμοποιείται για σκοπούς πληρωμών σε διαδικτυακές υπηρεσίες.

Έχει μέλλον το ethereum και cardano
Είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσετε στο Cardano;

Η αλυσίδα μπλοκ Adder είναι μία από τις πολλές αλυσίδες μπλοκ που λειτουργούν στο δίκτυο Cardano.

Το Cardano είναι ένα blockchain τρίτης γενιάς με έξυπνες συμβάσεις και αποκεντρωμένες εφαρμογές. Διαθέτει μια πλατφόρμα συναλλαγών NFT και το πρωτόκολλο Indigo στο δίκτυό του, επιτρέποντας στους χρήστες να ανταλλάσσουν γρήγορα πραγματικά πράγματα χρησιμοποιώντας την αλυσίδα μπλοκ Cardano.

Η μέθοδος εξόρυξης PoS που χρησιμοποιεί το Cardano του δίνει ένα πλεονέκτημα έναντι του Ethereum. Σε αντίθεση με το Cardano, το Ethereum περιμένει ακόμη να μεταβεί στην προσέγγιση PoS (Proof of Stake). Τόσο το Ethereum όσο και το Cardano διαθέτουν έξυπνα συμβόλαια στις αλυσίδες μπλοκ τους. Επιπλέον, ενσωματώνοντας τα πλεονεκτήματα του Cardano στο πρωτόκολλο δικτύου του, το Cardano έχει ενισχύσει τη θέση του στη σύγκριση Cardano vs. Ethereum.

Τι το ιδιαίτερο έχει το ethereum και cardano
Είναι το Cardano καλύτερο από το Bitcoin;

Το κουπόνι ADA έχει επίσης αυξήσει τη σημασία του στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Παλαιότερα ήταν γνωστό ως το τρίτο μεγαλύτερο νόμισμα, πίσω από το Bitcoin και το Ethereum. Οι επενδυτές και οι κάτοχοι των κουπονιών ADA κερδίζουν ανταμοιβές με το ποντάρισμα των κουπονιών τους. Έχει βοηθήσει το δίκτυο στην επικύρωση των συναλλαγών, στη χρήση έξυπνων συμβάσεων και στο να επωφελούνται οι συμμετέχοντες και οι ενδιαφερόμενοι του δικτύου.

Τα μειονεκτήματα του δικτύου Cardano

Το Cardano, όπως και το Ethereum, βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο. Παρά την αξιοσημείωτη ανάπτυξη του Cardano τα τελευταία δύο χρόνια, εξακολουθεί να θεωρείται σχετικά νεοεισερχόμενο σε σύγκριση με το Ethereum. Η αντιπαλότητα του Cardano με το Ethereum και το Solana μπορεί να είναι απαραίτητη για τον περιορισμό της ανάπτυξης του token. Οι κάτοχοι του Cardano διαθέτουν σημαντική επιρροή, γεγονός που τους καθιστά τόσο ισχυρούς όσο και ευάλωτους.

Ποια κρυπτογράφηση θα εκτοξευθεί το 2023
Θα εκραγεί η ADA;

Παρόλο που το Cardano έχει ορισμένα πλεονεκτήματα έναντι του Ethereum, βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης. Το δίκτυο Cardano δεν διαθέτει τόσες αποκεντρωμένες εφαρμογές όσο το Ethereum. Επιπλέον, η χρήση έξυπνων συμβολαίων στο δίκτυο Cardano δεν είναι τόσο εκτεταμένη όσο στην πλατφόρμα του Ethereum.

Το Cardano βρίσκεται επί του παρόντος στη διαδικασία ανάπτυξης πλήρως λειτουργικών ευφυών συμβολαίων για την παροχή χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών και συναλλαγών. Με την επίτευξη αυτού του ορόσημου, η αποτίμηση της αγοράς του Cardano μπορεί να επηρεαστεί καθώς συγκρίνεται με άλλα έργα κρυπτονομισμάτων που παρέχουν παρόμοιες καινοτόμες δυνατότητες συμβολαίων. Η υπολογιστική ισχύς του έργου θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξή του.

Σε ποιο κρυπτονόμισμα θα πρέπει να επενδύσω το 2023
Ποιο κρυπτονόμισμα θα εκραγεί το 2025;

Το Ethereum και το Ada μπορεί να μοιάζουν, αλλά υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ τους.

Σύγκριση Blockchain

Το Ethereum και το Cardano είναι και τα δύο εξέχοντα κρυπτονομίσματα με πολλά να προσφέρουν. Τα προϊόντα αυτά προσφέρουν απαράμιλλη ευελιξία, παρέχοντας πολλούς τρόπους για να τα αξιοποιήσετε στο έπακρο. Και οι δύο αλυσίδες μπλοκ δίνουν προτεραιότητα στη χρήση αποκεντρωμένων εφαρμογών και έξυπνων συμβολαίων. Ωστόσο, η ενεργειακή τους κατανάλωση είναι διαφορετική.

Ποιο νόμισμα θα είναι το επόμενο bitcoin
Το Cardano και το Ethereum χρησιμοποιούν διαφορετικές αλυσίδες μπλοκ.

Τόσο οι αλυσίδες μπλοκ Cardano (ADA) όσο και οι αλυσίδες μπλοκ Ethereum προσφέρουν παρόμοιες λειτουργίες, επιτρέποντας την εκτέλεση προσαρμοσμένης λογικής προγραμματισμού (έξυπνα συμβόλαια) και την ανάπτυξη αποκεντρωμένων εφαρμογών (dApps). Στα θεμέλια κάθε πλατφόρμας blockchain βρίσκεται ο αλγόριθμος που είναι υπεύθυνος για την παραγωγή μπλοκ και την επικύρωση των συναλλαγών.

Επί του παρόντος, η σημαντική αντίθεση μεταξύ του πρωτοκόλλου Ouroboros του Cardano με το πρωτόκολλο Proof-of-Stake Ouroboros και του blockchain Proof-of-Work του Ethereum είναι ότι ενώ το Cardano προσφέρει ένα πιο δυναμικό πλαίσιο, το Ethereum παρουσιάζει μια εκτεταμένη Εικονική Μηχανή που επιτρέπει την παραγωγή ακόμη πιο ευέλικτων εφαρμογών. Η απόδειξη του Ouroboros, της τεχνολογίας που βρίσκεται πίσω από το σύστημα του Cardano, βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο και δεν έχει ακόμη καθοριστεί αν θα φέρει επιτυχία όταν αξιοποιηθεί.

Σε ποιο κρυπτονόμισμα πρέπει να επενδύσω τώρα
Ποιο νόμισμα θα είναι το επόμενο Bitcoin;

Ο Ouroboros, που δημιουργήθηκε από την Cardano κατά τα πρώτα στάδια της λειτουργίας της, είναι ο πρώτος αλγόριθμος PoS που αποδείχθηκε ασφαλής και ο πρώτος που αναπτύχθηκε σε επιστημονική, ακαδημαϊκή έρευνα. Ένα πλαίσιο βασισμένο στην έρευνα, το οποίο βασίζεται σε έννοιες που έχουν αξιολογηθεί από ομότιμους με προσεγγίσεις που βασίζονται σε αποδείξεις, καθοδηγεί κάθε στάδιο ή περίοδο του οδικού χάρτη του Cardano. Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας προωθούνται και επιτυγχάνονται οι μελλοντικές περιπτώσεις χρήσης του δικτύου blockchain και του συμβόλου ADA.

Η σημασία των έξυπνων συμβολαίων και των αποκεντρωμένων εφαρμογών

Πώς βγάζει χρήματα το Ethereum
Τι είναι το Ethereum και πώς λειτουργεί;

Οι έξυπνες συμβάσεις είναι προσχεδιασμένες και μη αναστρέψιμες, γεγονός που τις καθιστά ασφαλείς και αξιόπιστες. Οι έξυπνες συμβάσεις παρέχουν στους ενδιαφερόμενους φορείς απαράμιλλη διαφάνεια, εκτελώντας συναλλαγές και εργασίες παρόμοιες με τους αυτόματους πωλητές χωρίς την απαίτηση τρίτου μέρους ή μεσάζοντα.

Οι ειδικοί συμφωνούν ότι οι αποκεντρωμένες εφαρμογές είναι το μέλλον της τεχνολογίας blockchain. Όχι μόνο παρέχουν στους χρήστες βασικά δεδομένα, αλλά η ενθάρρυνση της αποκέντρωσης και της ιδιωτικότητας τις καθιστούν ανεκτίμητα εργαλεία στο κρυπτονόμισμα. Επιπλέον, οι συμφωνίες αυτές είναι απολύτως προσβάσιμες σε όποιον τις αναζητά!

Πώς βγάζει χρήματα το Ethereum
Είναι το Ethereum μια καλή επένδυση;

Οι συναλλαγές πρέπει να διενεργούνται και να ελέγχονται διπλά.

Και οι δύο πρωτοβουλίες ερευνούν στρατηγικές για το πρόβλημα της επεκτασιμότητας του blockchain. Ωστόσο, το Ethereum αντιμετωπίζει περισσότερα προβλήματα επειδή είναι υψηλής αξίας και επιδιώκει μια μεγάλη οικονομική κλίμακα, καθιστώντας τις συναλλαγές πιο αργές και ακριβές.

Το Cardano είναι πιο επεκτάσιμο από το Ethereum, γεγονός που του δίνει πλεονέκτημα στη σύγκριση Cardano vs. Ether. Ωστόσο, μόλις η αναβάθμιση του Ethereum 2.0 φτάσει στο κύριο δίκτυο, αυτά τα κρυπτονομίσματα πρέπει να αλλάξουν ανάλογα τις στρατηγικές τους.

Μπορώ να αγοράσω ADA στην Coinbase
Πώς βγάζει χρήματα το Ethereum;

Στα συστήματα εξόρυξης Proof-of-Stake, χρειάζεστε πολύ λιγότερη ενέργεια και λιγότερους πόρους από ό,τι στα συστήματα Proof-of-Work, καθώς οι ανθρακωρύχοι PoW πρέπει να κάνουν πολύ περισσότερη “δουλειά” για να εξορύξουν μπλοκ. Ένα μειονέκτημα του Ouroboros είναι ότι μια συγκριτικά μικρή ομάδα χρηστών πρέπει να είναι συνδεδεμένη και να έχει αξιοπρεπείς συνδέσεις στο διαδίκτυο. Παρά τις πρόσφατες πτώσεις της αξίας, εξακολουθεί να ισχύει ότι η έγκαιρη επένδυση σε ένα νόμισμα μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά κέρδη στην πορεία.

Το Cardano χρησιμοποιεί επίσης ένα σύστημα ανάθεσης, στο οποίο οι κάτοχοι ADA μπορούν να αναθέσουν το μερίδιο συμμετοχής τους σε άλλους, οι οποίοι μπορούν στη συνέχεια να διεκπεραιώνουν συναλλαγές για λογαριασμό τους.

Το σύστημα Proof of Stake (PoS) έχει σχεδιαστεί για να αντικαταστήσει το πρωτόκολλο Proof of Work (PoW) με μια πιο ασφαλή και αποτελεσματική διαδικασία, παρόμοια με το Ethereum 2.0. Το Cardano έκανε ένα επαναστατικό βήμα υιοθετώντας τη μέθοδο proof-of-stake και το Ethereum καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες για να συμβαδίσει με αυτή την πρόοδο.

Μπορώ να αγοράσω ETH για ADA
Πώς να αγοράσετε το Cardano;

Συγκρίνουμε την ανάλυση των τιμών και των δύο εταιρειών.

Τις τελευταίες 24 ώρες, το USD CAD/USD παρουσίασε μέτρια μεταβλητότητα, κυμαινόμενο μεταξύ 2,01 και 2,13 δολαρίων ΗΠΑ. Ο συνολικός όγκος συναλλαγών μειώθηκε κατά 44,64% στα 3,33 δισεκατομμύρια δολάρια, ωθώντας την κεφαλαιοποίησή του σε περίπου 67,3 δισεκατομμύρια δολάρια – εξασφαλίζοντάς του την έκτη θέση μεταξύ όλων των νομισμάτων σε σύγκριση με την κορυφή του Bitcoin με το εκπληκτικό ποσό των 68,44 δισεκατομμυρίων δολαρίων και το Ethereum που ακολουθεί από κοντά με ποσοστό περίπου 29% (29),03 δολάρια).

Το Bitcoin, το πιο διάσημο ψηφιακό νόμισμα στην αγορά, αντιμετώπισε έναν τρομερό αντίπαλο στο Ethereum, που θεωρείται ο κύριος αντίπαλός του. Ωστόσο, το Ethereum έχει αρκετούς δικούς του αντιπάλους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αξία του Ethereum πέφτει κατά καιρούς λόγω των πολυάριθμων δολοφόνων της αγοράς.

Πού μπορώ να αγοράσω νομίσματα ADA Cardano
Πώς μπορώ να αγοράσω κέρματα ADA σε μετρητά;

Οι ψυχροί και οι πλατφόρμες μέσων ενημέρωσης συζητούν εδώ και χρόνια την ιδέα ενός “δολοφόνου του Ethereum” μέσω πολλών έργων κρυπτογράφησης. Παρόλα αυτά, πολλοί μικροεπενδυτές αγνοούν τη βασιλεία του Ethereum ως τον αδιαμφισβήτητο βασιλιά των αποκεντρωμένων εφαρμογών (dApps). Μήπως επιλέγουν την τεχνολογία blockchain; Το Ethereum (ETH) είναι η κατάλληλη πλατφόρμα για τη δημιουργία μιας εφαρμογής.

Το Ethereum κατέχει τον τίτλο της δεύτερης μεγαλύτερης κεφαλαιοποίησης αγοράς κρυπτονομισμάτων, ενώ το Cardano κατατάσσεται επί του παρόντος στην τέταρτη θέση. Και τα δύο έχουν εξαιρετικές μετρήσεις, όπως η κεφαλαιοποίηση της αγοράς και ο όγκος συναλλαγών τους, αλλά το ETH έχει τετραπλάσια αξία από το Cardano. Ωστόσο, πολλές επιχειρήσεις έχουν αποφασίσει να εγκαταλείψουν το Ethereum για άλλα δίκτυα, να χρησιμοποιήσουν λύσεις επιπέδου 2 (L2) ή να υιοθετήσουν μια στρατηγική πολλαπλών αλυσίδων για να επιτρέψουν στους πελάτες να χρησιμοποιούν συναλλαγές με χαμηλή προμήθεια και γρήγορο χρόνο επεξεργασίας.

Ποιο είναι καλύτερο να αγοράσετε Cardano για bitcoin ή Ethereum
Πού είναι το πιο προσιτό μέρος για να αγοράσετε Cardano;

Η συνολική αγορά καθοδηγείται από πτωτικές τάσεις τις τελευταίες 24 ώρες, με το Bitcoin να υποχωρεί κατά 1,41% και το Ethereum κατά 1,93%. Εν τω μεταξύ, η Decentraland (MANA) προηγείται με αύξηση τιμών άνω του 38%.

Μεγάλοι επιχειρηματικοί φορείς και επενδυτές είναι πρόθυμοι να επενδύσουν στην ETH λόγω των υψηλών προσδοκιών τους ότι θα είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα στη σφαίρα των κρυπτονομισμάτων, ξεπερνώντας τη θέση του Bitcoin ως ο κορυφαίος υπολογιστής ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων στον κόσμο. Από την άλλη πλευρά, οι μικροεπενδυτές, οι έμποροι και οι επιχειρήσεις ρίχνουν χρήματα στο Cardano.

Η Eth είναι καλύτερη από την ADA
Πρόβλεψη τιμής Cardano για 2023-2025

Κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να προσφέρει σαφείς οικονομικές συμβουλές σε αυτή την περίπτωση, αλλά καταδεικνύει τόσο την αυξανόμενη δημοτικότητα των μάρκων όσο και την άνοδό τους. Όταν σημαντικοί χρηματοοικονομικοί επενδυτές ενταχθούν στο δίκτυο Cardano, ο ανταγωνισμός μεταξύ της κεφαλαιοποίησής τους μπορεί να γίνει πιο ενδιαφέρων.

Οι εμπειρογνώμονες της γερμανικής τράπεζας Deutsche Bank περιγράφουν το Ethereum ως “ψηφιακό ασήμι”, όρος που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά για να περιγράψει το Litecoin. Η γερμανική πολυεθνική επενδυτική τράπεζα υποστηρίζει ότι τα εικονικά νομίσματα είναι “πολύ σημαντικά για να τα αγνοήσουμε”. Μέχρι το 2030, τα ψηφιακά νομίσματα θα έχουν ξεπεράσει τα παραδοσιακά χάρτινα χρήματα, σύμφωνα με την Deutsche Bank.

Τι είναι η ADA με βάση το Ethereum
Ethereum (ETH) vs. Cardano (ADA)

Αγοράζοντας Ethereum και Cardano

Ο κόσμος εξοικειώνεται γρήγορα με τα κρυπτονομίσματα, δημιουργώντας επενδυτικές ευκαιρίες παντού. Με την αυξανόμενη προσβασιμότητα πέρα από τα σύνορα, τα άτομα σε όλο τον κόσμο αγκαλιάζουν αυτή την οικονομική επανάσταση. Αρχικά καθοδηγούμενη από το Bitcoin, η απήχηση έχει επεκταθεί και σε άλλα κρυπτονομίσματα, όπως το Ether, το Cardano, το Dogecoin και το Ripple, τα οποία έχουν αναδειχθεί ως αξιόλογοι παίκτες στην αγορά. Ως αποτέλεσμα, η λειτουργία των ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων και bitcoin παγκοσμίως έχει εξελιχθεί. Οι επιχειρήσεις αυτές έχουν αποδειχθεί ότι αποτελούν συνδετικό κρίκο μεταξύ των πελατών και της πραγματικής αγοράς συναλλαγών για ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της τιμής του Ada και του Ethereum
Ποιο είναι καλύτερο για επενδύσεις: Ethereum ή Cardano;

Με κεντρικά και αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια, οι λάτρεις της κρυπτογράφησης από όλα τα υπόβαθρα μπορούν εύκολα να συμμετάσχουν στις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων. Αυτές οι πλατφόρμες προσφέρουν διάφορες υπηρεσίες που σχετίζονται με τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς, πώλησης, ανταλλαγής και μεταφοράς νομισμάτων και κουπονιών. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αποθηκεύουν τα περιουσιακά τους στοιχεία χρησιμοποιώντας αυτές τις ανταλλαγές σε προστατευμένα πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων. Ως αποτέλεσμα, όποιος επιθυμεί να εμπορευτεί ή να επενδύσει σε ETH ή ADA tokens μπορεί να το κάνει συνεργαζόμενος με μια αξιόπιστη εταιρεία.

Πώς και πού μπορώ να αγοράσω Ethereum ή νόμισμα Ada;

Το Ethereum είναι το κορυφαίο κρυπτονόμισμα και, κατά συνέπεια, τα περισσότερα ανταλλακτήρια διευκολύνουν την αγορά του δικού σας αιθέρα. Ωστόσο, συνιστούμε να παραμείνετε σε μερικά από τα πιο γνωστά, όπως το Coinbase, το Gemini ή το eToro. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε Ethereum μέσω πλατφορμών όπως το Venmo ή το PayPal. Αγορά ETH / Cardano (βήμα προς βήμα)

Ποιο είναι καλύτερο να αγοράσετε Cardano για bitcoin ή Ethereum
Είναι η τιμή της ETH και της ETH2 η ίδια;

Θέλετε να επενδύσετε στο Cardano (ADA); Ακολουθεί ένας αναλυτικός οδηγός για το πώς μπορείτε να αγοράσετε κρυπτονόμισμα χωρίς κόπο.

  • Ξεκινήστε το ταξίδι σας προς την επιτυχία των κρυπτονομισμάτων με έναν ασφαλή λογαριασμό σε ένα αξιόλογο ανταλλακτήριο όπως το Coinbase.
  •  Στη συνέχεια, συμπληρώστε το λογαριασμό σας με χρήματα μέσω τραπεζικού εμβάσματος ή πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.
  • Μετά τη χρηματοδότηση του λογαριασμού σας, εντοπίστε το Cardano στη γραμμή αναζήτησης του ανταλλακτηρίου και κάντε κλικ στο “Αγορά”.
  •  Πληκτρολογήστε το ποσό του Cardano που θέλετε να αγοράσετε, ελέγξτε τη συναλλαγή σας και κάντε κλικ στο κουμπί “Αγορά Cardano”.
  •  Τώρα έχετε αγοράσει το Cardano!
Ποια επένδυση αξίζει περισσότερο τον κόπο σας
Γιατί το Cardano είναι τόσο φθηνό σε σύγκριση με το Ethereum;

Ποια επένδυση αξίζει περισσότερο τον κόπο;

Το Ethereum και το Cardano είναι δύο μοντέρνες επιλογές κρυπτονομισμάτων, αλλά το καθένα έχει διαφορετικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Η καλύτερη προσέγγιση για εσάς θα εξαρτηθεί από το πόσο τολμηροί είστε διατεθειμένοι να γίνετε και από τις κλίσεις σας.

Επί του παρόντος, όλα τα κρυπτονομίσματα ενέχουν οικονομικό κίνδυνο. Ωστόσο, το Ethereum θεωρείται γενικά πιο συνετή επένδυση λόγω της καθιερωμένης φήμης του σε σύγκριση με το Cardano. Επιπλέον, είναι πιο προβεβλημένο και πιο γνωστό, γεγονός που του δίνει ένα πλεονέκτημα. Ενώ τα βασικά στοιχεία του Cardano εξακολουθούν να διαμορφώνονται, το Ethereum είχε χρόνο να γίνει ισχυρότερο.

Το Cardano και το Ethereum χρησιμοποιούν διαφορετικές αλυσίδες μπλοκ.
Ποιο είναι καλύτερο να αγοράσετε Cardano Bitcoin ή Ethereum;

Παρόλο που η κερδοσκοπία κυριαρχεί στον κόσμο της κρυπτογράφησης, η μεθοδική προσέγγιση της Cardano μπορεί τελικά να δώσει ώθηση στη βιώσιμη ανάπτυξη. Το Ethereum ενδέχεται να αντιμετωπίσει προβλήματα καθώς αλλάζει σε πρωτόκολλο PoS, γεγονός που θα μπορούσε να δώσει πλεονέκτημα στην Cardano.

Να θυμάστε ότι η κρυπτογράφηση δεν είναι μια αποκλειστική προσπάθεια – υπάρχει χώρος για όλους να επωφεληθούν. Το Ethereum και το Cardano μπορούν να πετύχουν χαράσσοντας τις μοναδικές τους θέσεις στον τομέα. Κάνοντας μια παύση για να εξετάσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε πιθανής επένδυσης θα σας βοηθήσει να διακρίνετε ποια είναι η καταλληλότερη για τις τρέχουσες ανάγκες σας.

Ποιο είναι καλύτερο να αγοράσετε Cardano για bitcoin ή Ethereum
Ποια επένδυση αξίζει περισσότερο τον κόπο;

Συμπέρασμα

Τόσο ο Ether όσο και το Cardano έχουν ισχυρά θεμέλια και υποστήριξη από την κοινότητα. Ακολουθούν το Bitcoin όσον αφορά την απόκτηση αναγνώρισης στον τομέα. Αντιθέτως, οι επενδυτές και οι έμποροι θα πρέπει να αφιερώσουν χρόνο για να διεξάγουν ενδελεχή έρευνα πριν κάνουν τις επιλογές τους.

Και τα δύο αυτά κρυπτονομίσματα έχουν τη δυνατότητα να εκτοξευθούν σε μια ανταγωνιστική αγορά και ενδέχεται να εμπλακούν σε έντονη αντιπαλότητα.

Πώς βγάζει χρήματα το Ethereum
Το Cardano και το Ethereum χρησιμοποιούν διαφορετικές αλυσίδες μπλοκ.

Παρ' όλα αυτά, η επιτυχία του Ethereum και η συνεχής πίεση του Cardano θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια καλή ένδειξη για ολόκληρο τον κλάδο και το μέλλον των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων παγκοσμίως.

Αντίθετα, το κρυπτονόμισμα μπορεί να υπόσχεται ικανοποιητικές αποδόσεις αν γίνει μακροπρόθεσμα επιτυχημένο. Το Ethereum (CRYPTO: ETH) και το Cardano (CRYPTO: ADA) είναι δύο κρυπτονομίσματα που αυξάνουν τη δημοτικότητά τους. Και τα δύο νομίσματα έχουν γνωρίσει τεράστια ανάπτυξη από τότε που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά πριν από αρκετά χρόνια. Οι επενδυτές κρυπτονομισμάτων έχουν κάνει μια περιουσία επενδύοντας σε αυτά τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία από νωρίς.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς