Τι είναι το κρυπτο cardano; Ο απόλυτος οδηγός για την κατανόηση της ADA

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Ποιες είναι οι κύριες εφαρμογές του Cardano;

Το Cardano είναι ανεκτίμητο για τη διαχείριση και την επιτήρηση της ταυτότητας. Αξιοποιώντας το Cardano, οι εταιρείες μπορούν να μειώσουν δραστικά τον χρόνο που δαπανάται για την ανάκτηση δεδομένων από διάφορες πηγές – μια κουραστική και αναποτελεσματική διαδικασία.

⚡️ Γιατί θα πρέπει να είστε ενθουσιασμένοι με την κρυπτοκάρτανο;

Η Cardano, η τρίτη μεγαλύτερη αλυσίδα μπλοκ με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς, στοχεύει στη δημιουργία ενός τεράστιου δικτύου αλυσίδων μπλοκ. Θα μπορούσε να ξεπεράσει το Ethereum σε έκταση και επιτυχία λόγω του πολυεπίπεδου σχεδιασμού του που βασίζεται σε μαθηματικές αρχές για τη συναίνεση μεταξύ των κόμβων.

⚡️ Πώς διαφέρει το Cardano από το Bitcoin;

Το Bitcoin, ένα κρυπτονόμισμα που αναπτύσσεται μέσω της τεχνολογίας proof-of-work, επικυρώνει τις συναλλαγές και παράγει νέα νομίσματα. Το Cardano είναι μια αλυσίδα μπλοκ Proof-of-Stake που έχει σχεδιαστεί ειδικά για έξυπνες συμβάσεις και dApps, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για δαπάνες, εάν είναι απαραίτητο, λόγω της αρχιτεκτονικής δύο επιπέδων.

⚡️ Πόσο δύσκολο είναι να εξορύξεις το Cardano;

Είναι αδύνατο να εξορύξεις το Cardano επειδή χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο Proof of Stake, ο οποίος θεωρείται πιο επικερδής από τον αλγόριθμο “Proof of Work”. Κρατήστε το πορτοφόλι σας Cardano online και παρακολουθήστε τα κέρδη σας να αυξάνονται – αυτό είναι το μόνο που υπάρχει!

κρυπτο cardano

Η ADA είναι μια καινοτόμος πλατφόρμα συμβάσεων που επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν και να αναπτύσσουν αποκεντρωμένες εφαρμογές ή dApps. Παρουσιάζουν το πρώτο blockchain που ενσωματώνει έναν μηχανισμό συναίνεσης proof-of-stake, επιτρέποντας στους χρήστες να ποντάρουν τα νομίσματά τους και να κερδίζουν ανταμοιβές!

Για τι χρησιμοποιείται το κρυπτο cardano
Είναι το κρυπτο cardano μια καλή επένδυση;

Πολλές αλυσίδες μπλοκ είναι διαθέσιμες σήμερα, αλλά η Cardano ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες λόγω της χρήσης μαθηματικών μεθόδων στο μηχανισμό συναίνεσης και της πολυεπίπεδης αρχιτεκτονικής της. Πολλοί πιστεύουν ότι το Cardano είναι η επόμενη γενιά λύσεων κρυπτονομισμάτων, χάρη στην ομάδα που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του Ethereum.

Τι κάνει το κρυπτο cardano τόσο ξεχωριστό;
Ας δούμε το Cardano, την τεχνολογία του και γιατί είναι τόσο δημοφιλές κρυπτονόμισμα.

Τι είναι η κρυπτογράφηση, Cardano;

Θα πρέπει να αγοράσω Ethereum ή κρυπτο cardano;
Πώς διαφέρει το Cardano από το Bitcoin;

ADA – Το Cardano είναι ένα κρυπτονόμισμα που μπορεί να αποθηκευτεί και να δαπανηθεί, όπως και άλλα κρυπτονομίσματα. Το κρυπτονόμισμα ADA τροφοδοτείται από την αλυσίδα μπλοκ Cardano, ένα αποκεντρωμένο δίκτυο που βασίζεται εξ ολοκλήρου σε επιστημονικές και μαθηματικές αρχές.

Τι είναι το Cardano;
Είναι το κρυπτονόμισμα Cardano το επόμενο Bitcoin;

Η Cardano δημιουργεί ένα blockchain βασισμένο σε κανόνες για να παρέχει χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες σε όλους, αντί να προσπαθεί να αποφύγει τις παγκόσμιες ρυθμιστικές αρχές.

Το Cardano είναι μια νέα πλατφόρμα έξυπνων συμβολαίων και κρυπτονομισμάτων που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2017. crypto Στόχος του Cardano είναι να λύσει πολλά από τα τρέχοντα ζητήματα που επηρεάζουν τη βιομηχανία blockchain, όπως:

crypto cardano (πλατφόρμα blockchain)
Τι είναι το Cardano;
 • Χρησιμοποιεί μαθηματικά για να δημιουργήσει μια αποδεδειγμένα ασφαλή αλυσίδα μπλοκ, λιγότερο ευάλωτη σε επιθέσεις.
 •  Η εργασία και με τα δύο στρώματα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για την αύξηση της παραγωγικότητας.
 •  Δημιουργούμε ένα ασφαλές σύστημα στο οποίο οι κάτοχοι των token μπορούν να ψηφίσουν.
 •  Πρόκειται για έναν πλήρως αποκεντρωμένο, απείρως κλιμακούμενο μηχανισμό συναίνεσης.

Αρχιτεκτονική Cardano Blockchain.

Τι είναι το crypto cardano (ADA) | Οδηγός για αρχάριους
Τι είναι το Cardano (ADA)

Η κρυπτογραφική αλυσίδα μπλοκ Cardano αποτελείται από δύο βασικά μέρη. Το στρώμα διακανονισμού Cardano (CSL) χρησιμεύει ως μονάδα λογαριασμού και είναι το σημείο όπου οι κάτοχοι token μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν ADA με ελάχιστο κόστος συναλλαγών.

Το Cardano Computing Layer (CCL) είναι ένα σύνολο πρωτοκόλλων που περιλαμβάνει το Ίδρυμα της αλυσίδας μπλοκ. Επιτρέπει την εκτέλεση έξυπνων συμβολαίων και παρέχει, μεταξύ άλλων, υπηρεσίες ασφάλειας και συμμόρφωσης, blocklisting και επαλήθευσης ταυτότητας. Ο πηγαίος κώδικας του Cardano ενσωματώνει τη γλώσσα προγραμματισμού Haskell, γνωστή για τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας της.

Τι κάνει το blockchain crypto cardano;
Τι είναι το Cardano;

Το έργο Cardano αναπτύσσει ένα πρωτόκολλο blockchain Proof-of-Stake (PoS) με την ονομασία Ouroboros για συναίνεση. Αυτός ο μηχανισμός συναίνεσης καθιστά εύκολη και ασφαλή την αποστολή και λήψη ADA και έξυπνων συμβολαίων στο δίκτυο Cardano. Γίνεται επίσης πιο δύσκολη η διατάραξη του δικτύου, καθώς το Ouroboros χρησιμοποιεί μηχανισμό συναίνεσης PoS. Οι κάτοχοι των token που τοποθετούν τα ADA τους στο δίκτυο και επιτυγχάνουν συναίνεση στο δίκτυο ανταμείβονται με token.

Τι είδους blockchain χρησιμοποιεί η κρυπτοκάρτα Cardano;

Το Cardano θα έχει τη δική του αλυσίδα μπλοκ;
Η τεχνική του Ουροβόρου

Είναι το κρυπτονόμισμα Cardano ένα λειτουργικό blockchain;

 • Η αλυσίδα μπλοκ είναι ένα ψηφιακό βιβλίο που παρακολουθεί όλες τις συναλλαγές Bitcoin, οι οποίες ομαδοποιούνται σε “μπλοκ”. Αυτά τα μπλοκ περιέχουν παρτίδες συναλλαγών που έχουν επιβεβαιωθεί ή συμφωνηθεί. Το δίκτυο επιλέγει τυχαία μερικούς κόμβους για να τους δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσουν νέες συνεργασίες. Οι επικεφαλής των υποδοχών είναι κόμβοι που έχει ορίσει το σύστημα.
Το Cardano στοχεύει στη δημιουργία ενός σταθερού οικοσυστήματος κρυπτονομισμάτων
Είναι το Cardano το μέλλον των κρυπτονομισμάτων;
 • Οι υποδοχές χαράσσονται από την αλυσίδα μπλοκ.
Πρέπει να αγοράσω Cardano ή Ethereum;
Γιατί το Cardano είναι τόσο φθηνό;
 • Ο όρος “υπόγειο” χρησιμοποιείται για να αναφερθεί σε πολλά διαφορετικά πράγματα στον τομέα των κρυπτονομισμάτων. Το δίκτυο Bitcoin, ή blockchain, είναι το πιο γνωστό Ίδρυμα. Αυτό το αποκεντρωμένο σύστημα καταγράφει όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποιούνται με bitcoins και τις επαληθεύει μέσω μιας διαδικασίας εξόρυξης συναίνεσης. Τα υποτμήματα μιας εποχής ονομάζονται υποδοχές. Οι συμμετέχοντες
Είναι το Cardano το επόμενο Ethereum;
Έχει μέλλον η ADA;
 • Η αλυσίδα μπλοκ Cardano είναι, θεωρητικά, απείρως επεκτάσιμη, επιτρέποντάς της να διαχειρίζεται όσες συναλλαγές απαιτούνται χωρίς να φτάνει σε κάποιο όριο.

Το κύριο πλεονέκτημα του Ouroboros είναι ότι χρησιμοποιεί τους επικυρωτές μιας αλυσίδας μπλοκ με εξαιρετική ασφάλεια. Συχνά υποστηρίζεται η τυχαία επιλογή των επικυρωτών μπλοκ από άλλες αλυσίδες μπλοκ, αλλά η επαληθευσιμότητα αυτών των ισχυρισμών παραμένει αβέβαιη.

Αξίζει να επενδύσετε στο κρυπτογραφικό cardano;
Είναι το Cardano ενεργειακά αποδοτικότερο από το Bitcoin;

Αντίθετα, το Ouroboros παρέχει μια επαληθεύσιμη μέθοδο για την τυχαία επιλογή ενός επικυρωτή και διασφαλίζει ότι όλοι οι κάτοχοι του κουπονιού ADA που συμμετέχουν στην αλυσίδα μπλοκ Cardano έχουν ίσες πιθανότητες να εξορύξουν ένα μπλοκ και να λάβουν τη σχετική ανταμοιβή.

Εξαλείφει την ανάγκη για σημαντική υπολογιστική ισχύ που παρατηρείται στα δίκτυα blockchain proof-of-work (PoW), όπως είναι το επίσημο πορτοφόλι για το Cardano, και είναι επί του παρόντος διαθέσιμο για Windows, macOS και Linux. Το πορτοφόλι Daedalus επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν τα ADA τους σε ένα ασφαλές περιβάλλον εκτός σύνδεσης.

Είναι το Cardano πιο ενεργειακά αποδοτικό από το bitcoin;
Μπορεί το Cardano να σας κάνει πλούσιους;

Το πορτοφόλι Daedalus είναι ένα καυτό θέμα.

Σε αντίθεση με άλλα εξέχοντα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin και το Ethereum, το Cardano προσφέρει το δικό του πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων ADA. Το πορτοφόλι Daedalus παρέχει στους χρήστες πλήρη έλεγχο των χρημάτων τους και διαφάνεια στην κρυπτογραφική αλυσίδα μπλοκ Cardano.

Ποια εφαρμογή πρέπει να χρησιμοποιήσω για να αγοράσω Cardano;
Πόσες συναλλαγές μπορεί να επεξεργαστεί το Cardano ανά δευτερόλεπτο;

Το Daedalus είναι το μοναδικό πορτοφόλι που επιτρέπει στους κατόχους ADA να συμμετέχουν στο σύστημα στοιχημάτων Cardano. Στην αλυσίδα μπλοκ PoS της Cardano, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν ανταμοιβές για την ανάθεση ή τη λειτουργία ενός στοιχηματισμού εντός της πλατφόρμας Daedalus. Οι χρήστες του Cardano (ADA) μπορούν να παράγουν κρυπτογράφηση υποστηρίζοντας το δίκτυο.

ADA Οι πολλές εφαρμογές του Cardano

Πόσα νομίσματα Cardano ADA υπάρχουν;
Σε ποιες εφαρμογές μπορώ να βάλω το Cardano;

Η μεταφορά νομισμάτων Cardano είναι παρόμοια με την τρέχουσα διαδικασία συναλλαγών με μετρητά. Το ADA δεν διαφέρει σημαντικά από άλλα κρυπτονομίσματα, όπως το Ethereum και το Bitcoin, αλλά προσφέρει μερικές πρόσθετες εφαρμογές σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του.

Το πρωτόκολλο αλυσίδας μπλοκ PoS είναι ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά του Cardano, στο οποίο η ADA συνδέεται με την αλυσίδα μπλοκ για να βοηθήσει τους “χειριστές δεξαμενών ατμού” στην επαλήθευση των συναλλαγών. Είναι το σημείο όπου η χρήση του νομίσματος Cardano είναι χρήσιμη. Τα άτομα με ADA λαμβάνουν πρόσθετο κρυπτονόμισμα Cardano ως ανταμοιβή για την τοποθέτηση του ADA τους εντός της αλυσίδας μπλοκ.

Μπορώ να βάλ ω την ADA στην Coinbase; κρυπτογραφία ada
Πόσα μπορώ να κερδίσω από το ADA stacking;

Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν την ADA και για σκοπούς ψηφοφορίας. Σε αντίθεση με άλλα έργα blockchain, οι κάτοχοι token, και όχι οι ανθρακωρύχοι, ψηφίζουν και πραγματοποιούν τροποποιήσεις του πρωτοκόλλου στο Cardano. Ως αποτέλεσμα, οι κάτοχοι κρυπτονομισμάτων Cardano χρησιμοποιούν το ADA τους για να ψηφίσουν σχετικά με νέες αλλαγές ή εξελίξεις για την πλατφόρμα. Με αυτόν τον τρόπο, όλοι όσοι κατέχουν το κρυπτονόμισμα έχουν φωνή στην ανάπτυξή του.

κρυπτογραφία ada
Πώς να αναπτύξετε ένα σχέδιο μετάβασης ADA

Η ADA θα χρησιμοποιηθεί επίσης για την υποστήριξη της καινοτόμου πλατφόρμας συμβολαίων που βασίζεται στην αλυσίδα μπλοκ της Cardano στο μέλλον. Οι προγραμματιστές θα χρησιμοποιούν το ADA για τη δημιουργία έξυπνων συμβάσεων και εφαρμογών που θα εκτελούνται στην ασφαλή, αποκεντρωμένη αλυσίδα μπλοκ της Cardano. Δεν θα υπήρχε τρόπος εκτέλεσης αυτών των συμφωνιών χωρίς το εγγενές νόμισμα της Cardano.

Ποιος είναι ο δημιουργός του Cardano;

κρυπτογραφία ada
Είναι το Cardano μια καλή αγορά το 2023;

Ο Charles Hoskinson, ένας από τους συνιδρυτές του Ethereum, αναγνώρισε μια μακροπρόθεσμη ανάγκη για ένα ολοκληρωμένο και αξιόπιστο blockchain. Αφού σπούδασε μαθηματικά, ο Hoskinson άρχισε να σκέφτεται πιο επιστημονικούς τρόπους για την κατασκευή ενός blockchain.

Στις αρχές του 2017, ο Charles Hoskinson συναντήθηκε με τον Jeremy Wood. Συζήτησαν για τη δημιουργία μιας αλυσίδας μπλοκ που θα βελτίωνε το σύστημα έξυπνων συμβάσεων του Ethereum. Οι δύο τους άρχισαν να εργάζονται πάνω στο κρυπτονόμισμα Cardano, όπως υπάρχει σήμερα.

ΣΧΈΔΙΟ ΜΕΤΆΒΑΣΗΣ ADA

Είναι το Cardano το μέλλον των κρυπτονομισμάτων;
κρυπτογραφία ada

Ωστόσο, το Cardano δεν τρέχει στην αλυσίδα μπλοκ Cardano. Οι Wood και Hoskinson είναι οι εγκέφαλοι πίσω από τις βασικές αρχές και την πλατφόρμα έξυπνων συμβάσεων του Cardano, αλλά δεν κατέχουν ούτε λειτουργούν την αλυσίδα μπλοκ. Μια ποικιλία ενδιαφερόμενων μερών συντονίζει το έργο.

 • Το Ίδρυμα Cardano είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός φύλαξης του έργου, υποστηρίζοντας το μάρκετινγκ και διασφαλίζοντας την αλυσίδα μπλοκ.
 •  Ο Charles Hoskinson και ο Jeremy Wood δημιούργησαν την OCH Ltd., μια εταιρεία ερευνών που βοήθησε στο σχεδιασμό και την κατασκευή της αλυσίδας μπλοκ Cardano.
 • Το Ίδρυμα έχει δημιουργήσει ένα κληροδοτημένο ταμείο για τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης του Cardano. Η Embargo, ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, διαχειρίζεται αυτό το ταμείο, συμβάλλοντας στη συνεχή ανάπτυξη του Cardano.

Είναι το Cardano καλύτερο από το Ethereum;

Είναι η ADA μια καλή επένδυση για το 2022;
Ποιο κρυπτονόμισμα θα με κάνει εκατομμυριούχο;

Το κρυπτονόμισμα Cardano ξεπέρασε το Ethereum επειδή μπορεί να επεξεργαστεί “άπειρες” συναλλαγές. Το Ίδρυμα Cardano στοχεύει να βοηθήσει τους ανθρώπους να ζήσουν καλύτερες και πιο ουσιαστικές ζωές, προωθώντας τη διαφάνεια των κυβερνητικών και επιχειρηματικών συστημάτων.

Συναλλαγματική ισοτιμία Cardano/Δολάριο ΗΠΑ
Θα με κάνει πλούσιο ο Cardano;

Οδικός χάρτης Cardano

Το κρυπτονόμισμα Cardano ξεπέρασε το Ethereum επειδή μπορεί να επεξεργαστεί “άπειρες” συναλλαγές. Το Ίδρυμα Cardano στοχεύει να βοηθήσει τους ανθρώπους να ζήσουν καλύτερες και πιο ουσιαστικές ζωές, προωθώντας τη διαφάνεια των κυβερνητικών και επιχειρηματικών συστημάτων.

Η Crypto Cardano έχει προσδιορίσει πέντε διακριτές φάσεις για το blockchain της. Η Cardano έχει ήδη ολοκληρώσει τη φάση Shelly και τώρα εργάζεται για την επίτευξη του δεύτερου μισού των πέντε φάσεων:

κρυπτονομισμα ada
Cardano (Cardano, ADA): Cryptocurrency Rate
 • Byron – Η εγκατάσταση της αρχικής αρχιτεκτονικής του δικτύου και η δοκιμή των βασικών δυνατοτήτων για να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του δικτύου.
 •  Shelley – Το δίκτυο Cardano είναι πλέον ζωντανό και αποκεντρωμένο.
 •  Goguen – Η πλατφόρμα θα περιλαμβάνει ένα έξυπνο σύστημα συμβάσεων που θα επιτρέπει την ανάπτυξη αποκεντρωμένων εφαρμογών.
 •  Basho – Θα αναπτύξουμε κλιμακούμενες λύσεις για τη βελτίωση και τη βελτιστοποίηση των επιδόσεων blockchain.
 •  Voltaire – Η πόλη Σαλέ στο Μαρόκο έγινε η πρώτη στην Αφρική που εφάρμοσε την τεχνολογία blockchain για το ταμείο και τα συστήματα ψηφοφορίας.
Συναλλαγματική ισοτιμία Cardano/Δολάριο ΗΠΑ
Είναι το Cardano μια καλή επένδυση το 2023;

Όπως φαίνεται παραπάνω, πολλά τμήματα κάθε φάσης λειτουργούν παράλληλα το ένα με το άλλο. Πριν ενσωματωθεί στην Cardano, κάθε στάδιο περνάει από διάφορες διαδικασίες. Κάθε βήμα της διαδικασίας έχει απαιτήσει σημαντική ακαδημαϊκή μελέτη.

Η ανάπτυξη κώδικα ανοικτού κώδικα πρέπει να περάσει από μια φάση πρωτοτυποποίησης για να εξασφαλιστεί ότι πληροί όλες τις τεχνικές απαιτήσεις πριν από την ανάπτυξη. Το κρυπτονόμισμα είναι ακόμη σχετικά νέο, αλλά έχει σημειώσει τεράστια αύξηση της δημοτικότητας σε ένα συνοπτικό χρονικό διάστημα.

Πόσο πρέπει να επενδύσετε στο Cardano;
Ψάχνετε τον πιο συμφέροντα τρόπο για να επενδύσετε στο Cardano;

Καθώς η ζήτηση για κρυπτονομίσματα συνεχίζει να αυξάνεται, οι επενδυτές πρέπει να κατανοήσουν τους διάφορους τύπους νομισμάτων που είναι προσβάσιμοι και τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν. Το Cardano, ή ADA, είναι ένας τύπος κρυπτογράφησης που έχει κερδίσει πρόσφατα έδαφος.
Παρά τις καθυστερήσεις του παρελθόντος σε διάφορα στάδια του οδικού χάρτη, ο Charles Hoskinson και οι προγραμματιστές του Cardano διατηρούν την εμπιστοσύνη τους στην ικανότητά τους να εκπληρώσουν τις υποσχέσεις τους και να παραδώσουν στον κόσμο ένα σύνολο πρωτοκόλλων blockchain PoS επόμενης γενιάς.

κρυπτονομισμα ada
Πώς να εξορύξετε ένα νόμισμα Cardano (ADA)

Πώς διαφέρει το Cardano από το Bitcoin ή το Ethereum;

Το κλειδί για την κατανόηση της δυνητικής αξίας του Cardano σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του είναι οι τρεις στόχοι του. Το έργο επιδιώκει να βελτιώσει την επεκτασιμότητα, τη διαλειτουργικότητα και τη βιωσιμότητα των πλατφορμών κρυπτονομισμάτων. Η επίτευξη αυτού του στόχου θα δώσει στο Cardano μεγαλύτερη χρησιμότητα από το Bitcoin και μεγαλύτερη επεκτασιμότητα από το Ethereum.

Το επίπεδο διακανονισμού είναι υπεύθυνο για όλες τις οικονομικές συναλλαγές, επιτρέποντας στους χρήστες να στέλνουν, να λαμβάνουν και να αποθηκεύουν μάρκες ADA. Το στρώμα υπολογισμού είναι υπεύθυνο για την εκτέλεση αποκεντρωμένων εφαρμογών και έξυπνων συμβολαίων, επιτρέποντας στους προγραμματιστές να δημιουργούν και να χρησιμοποιούν εφαρμογές. Τέλος, το στρώμα ελέγχου παρέχει μια ασφαλή πλατφόρμα πορτοφολιών και ανταλλαγών ADA.

3 τρόποι για να ξεκινήσετε την εξόρυξη Cardano
Πώς διαφέρει το Cardano από το Bitcoin ή το Ethereum;

Ποια είναι η τιμή του Cardano και πότε θα φτάσει;

Το ADA συγκαταλέγεται στα τέσσερα μεγαλύτερα ψηφιακά νομίσματα όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση της αγοράς και αποτελεί εδώ και χρόνια μια δημοφιλή επιλογή μεταξύ των εμπόρων κρυπτογράφησης. Η αξία του υπέστη μια εντυπωσιακή άνοδο από τα τέλη του 2017 έως τις αρχές του 2018, με την τιμή του να αυξάνεται κατά απίστευτα 2.000% από 0,03 δολάρια σε περίπου 1,20 δολάρια – καθιστώντας το έργο αξίας περίπου 32 δισεκατομμυρίων δολαρίων συνολικά!

Οι επενδυτές του Cardano σημείωσαν τεράστια απόδοση 3.900% κατά το πρώτο έτος. Δυστυχώς, αυτό δεν θα κρατούσε για πολύ: όπως απεικονίζεται στο παρακάτω διάγραμμα Cardano, η τιμή του άρχισε να μειώνεται αυστηρά μετά από αρκετά χρόνια.

Ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος για να εξορύξετε το κρυπτονομισμα ada
Πόσος χρόνος χρειάζεται για να εξορύξετε 1 Cardano;

Παρόλο που η τιμή του Cardano έχει πέσει κάτω από το 1 δολάριο, πολλοί πιστεύουν ότι σε μια αγορά όπου οι τιμές των κρυπτονομισμάτων αυξομειώνονται συνεχώς, μπορεί να είναι δύσκολο να προβλεφθεί η μελλοντική αξία ενός νομίσματος. Ωστόσο, το Cardano έχει δείξει σημάδια δυνατοτήτων και θα μπορούσε κάλλιστα να ανέβει και να φτάσει ή να ξεπεράσει το προηγούμενο ιστορικό υψηλό του τα επόμενα χρόνια.

Το Cardano μπορεί να γίνει ένα σημαντικό κρυπτονόμισμα λόγω της προσφοράς μιας πλατφόρμας για προγραμματιστές για τη δημιουργία έξυπνων συμβολαίων και αποκεντρωμένων εφαρμογών, η οποία είναι ανεκτίμητη.

Πώς διαφέρει το Cardano από το Bitcoin ή το Ethereum;
κρυπτονομισμα ada

Το Cardano πούλησε 25 δισεκατομμύρια ADAs κατά την αρχική του προσφορά, με τα υπόλοιπα 19 δισεκατομμύρια να απελευθερώνονται μέσω blockchain ως κίνητρα εξόρυξης. Τα υπόλοιπα ADA θα διανεμηθούν μέσω παραγόμενων μπλοκ στο δίκτυο Cardano ως ανταμοιβές στοίβαξης.

Η ζήτησή του θα αυξηθεί επειδή υπάρχει μόνο περιορισμένη ποσότητα ADA. Το αποπληθωριστικό νομισματικό σύστημα αναμένεται να δημιουργήσει μελλοντική ζήτηση για ADA.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς