Το καλύτερο νεο κρυπτονομισμα κρυπτονόμισμα για να αγοράσετε το 2023: Ολοκληρωμένος οδηγός

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Τι είναι το κρυπτονόμισμα

Το κρυπτονόμισμα έφερε επανάσταση στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, καθώς είναι ένα ψηφιακό ή εικονικό περιουσιακό στοιχείο που χρησιμοποιεί εξελιγμένη κρυπτογραφία για ασφάλεια. Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μορφές νομισμάτων, το κρυπτονόμισμα υπάρχει εκτός κυβερνητικών οργανισμών και τραπεζών- με το Bitcoin να είναι το πρώτο και πιο γνωστό παράδειγμα που δημιουργήθηκε το 2009.

⚡️ τι είναι η εξόρυξη κρυπτογράφησης

Τα κρυπτονομίσματα εξορύσσονται ή δημιουργούνται μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται εξόρυξη. Οι μεταλλωρύχοι χρησιμοποιούν ισχυρούς υπολογιστές για να επιλύουν πολύπλοκα μαθηματικά προβλήματα. Όταν ένα επιλύεται, δημιουργείται ένα καινοτόμο κρυπτονόμισμα μπλοκ ως ανταμοιβή. Ο ανθρακωρύχος που λύνει την κατάσταση λαμβάνει ένα μπόνους κρυπτονομίσματος. Αυτό το εγχείρημα απαιτεί άφθονη ενέργεια και μπορεί να είναι οικονομικά εξαντλητικό.

⚡️ Η εξόρυξη βλάπτει την GPU;

Η σωστή διαχείριση είναι ζωτικής σημασίας για να αποφευχθεί η καταστροφή της μονάδας επεξεργασίας γραφικών (GPU) από την υπερβολική θερμότητα που παράγεται από τις εγκαταστάσεις αέναης εξόρυξης. Η συνεχής έκθεση σε τέτοιες θερμοκρασίες μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά, επομένως οι εξορύκτες πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους τον κίνδυνο που εγκυμονούν οι μηχανές τους που λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο.

⚡️As η αγορά κρυπτονομισμάτων συνεχίζει να αναπτύσσεται, ποια νομίσματα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στους επενδυτές μια ισχυρή απόδοση το 2023;

Με την κρυπτογράφηση σε άνοδο, οι επενδυτές θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους το Ethereum, το Polkadot και το Cosmos ως τρεις πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες για το 2023.

⚡️ Πόσα είδη κρυπτονομισμάτων υπάρχουν στον κόσμο;

Με πάνω από 1.800 διαφορετικά κρυπτονομίσματα διαθέσιμα παγκοσμίως και συνεχίζουν να μετρούν, οι ιστότοποι παρακολούθησης κρυπτονομισμάτων, όπως οι CoinMarketCap και CoinGecko, απαριθμούν 9358 και 12563 στους αντίστοιχους δείκτες τους.

Νέο κρυπτονόμισμα σήμερα

Η επιλογή του καλύτερου νέου κρυπτονομίσματος μπορεί να είναι δύσκολη, καθώς σήμερα είναι διαθέσιμα πάνω από 16.000 ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Πολλοί επενδυτές αναζητούν το επόμενο μεγάλο πράγμα για να επιτύχουν τεράστια κέρδη.

Ακολουθούν τα πέντε νεότερα κρυπτονομίσματα που μπορείτε να αγοράσετε το 2023, καθώς και ένας οδηγός για το πώς να βρείτε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία για να επενδύσετε σε αυτά.

Μια λίστα με τα καλύτερα νέα κρυπτονομίσματα

Ποια είναι τα 5 κορυφαία κρυπτονομίσματα του 2023;

Ποια είναι η πιο πολλά υποσχόμενη νέα κρυπτογράφηση σήμερα
Ακολουθεί μια σύνοψη των πέντε νεότερων κρυπτονομισμάτων το 2023.
  • Το 2023, το τυχερό τετράγωνο ήταν πιθανότατα το πιο τυχερό.
  •  Τα Shiba Inus έχουν κερδίσει δημοτικότητα παγκοσμίως ως κατοικίδια ζώα και πιο πρόσφατα το 2019 ως μια επιτυχημένη μορφή κρυπτονομίσματος.
  •  Η Terra έχει ιστορικό υπεραπόδοσης έναντι των αρκούδων αγορών.
  •  Το 2023, πολλοί άνθρωποι θα αναζητούν περισσότερα χρήματα και καλύτερες ευκαιρίες.
  •  Το PancakeSwap είναι μια αναπτυσσόμενη αποκεντρωμένη πλατφόρμα ανταλλαγής.

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές κρυπτονόμισμα το 2023;

Ποιο είναι το καλύτερο νέο κρυπτονόμισμα για επενδύσεις;
Παρακάτω παραθέτουμε έναν πίνακα που συνοψίζει κάθε κρυπτονόμισμα.

1. Luckyblock – το καλύτερο κρυπτονόμισμα για αγορά το 2023

Ανακαλύψαμε ότι το Luckyblock είναι το πιο πρόσφατο κρυπτονόμισμα για επενδύσεις το 2023. Αυτή η πρωτοβουλία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων επιδιώκει να φέρει επανάσταση στην παγκόσμια επιχείρηση λαχειοφόρων αγορών.

Πού να αγοράσετε το τελευταίο κρυπτονόμισμα
Πώς να αγοράσετε Lucky Block Coin

Με τη συγκεντρωτική δομή του, το σύστημα λοταρίας είναι επιρρεπές σε εξαπάτηση και εκμετάλλευση. Η εφεύρεση του πρωτοκόλλου στοχεύει να το αλλάξει αυτό με την αποκέντρωση της διαδικασίας της λοταρίας με τη χρήση της τεχνολογίας blockchain. Μπορείτε πλέον να επιδοθείτε στη λαχειοφόρο αγορά από την κατοικία σας χωρίς να αντιμετωπίζετε έναν συγκεντρωτικό οργανισμό. Είναι τόσο απλό!

Όλες οι δραστηριότητες τυχερών παιχνιδιών διαχειρίζονται και εκτελούνται από έξυπνες συμβάσεις για το Luckyblock για να παρέχουν στους παίκτες ειλικρίνεια και νομιμότητα. Προστατεύει από κάθε πιθανότητα εσωτερικών ή εξωτερικών παικτών να χειραγωγήσουν τα αποτελέσματα κάθε παιχνιδιού λοταρίας.

Πώς μπορώ να αποκτήσω το τελευταίο κρυπτονόμισμα;
Πόσο αξίζει το κρυπτονόμισμα Lucky Block;

Όσοι βρίσκουν την ιδέα του Luckyblock ελκυστική μπορούν να συμμετάσχουν στο έργο αγοράζοντας το ψηφιακό του νόμισμα. Το κρυπτονόμισμα βρίσκεται στο προσκήνιο του σταδίου της προ-έναρξης λειτουργίας του.

Το Token Lucky block θα κυκλοφορήσει στο Pancakeswap και σε διάφορα κεντρικά ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στις αρχές του 2023, αφού ολοκληρωθεί η προ-εκπομπή.

2. Shiba Inu, ένα από τα πιο επιτυχημένα κρυπτονομίσματα του 2023

Πόσο θα αξίζει το νόμισμα Shiba Inu;
Είναι το Shiba Inu ένα κρυπτονόμισμα;

Η εκπληκτική ανάπτυξη σε σύντομο χρονικό διάστημα, το Shiba Inu είναι το νέο κρυπτονόμισμα που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2020. Σύμφωνα με το Coinmarketcap, στις αρχές του 2021, η αξία αυτού του ψηφιακού νομίσματος ήταν τόσο μικροσκοπική όσο 0,000000000078 δολάρια- ωστόσο έχει κερδίσει τη θέση του ανάμεσα σε άλλα κρυπτονομίσματα στην αγορά σήμερα!

Στις 10 Οκτωβρίου 2021, το ίδιο ψηφιακό νόμισμα έφτασε στην κορυφή του στα 0,0000312 δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι ο Shiba Inu έβγαλε ένα απίστευτο κέρδος 40 εκατομμυρίων τοις εκατό σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Παρόλο που ένα τέτοιο κέρδος είναι αμφίβολο, το μάρκο εξακολουθεί να έχει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης.

Ποιο κρυπτονόμισμα θα γνωρίσει άνθιση το 2023;
αγορά κρυπτογράφησης

Οι Binance, Huobi, Crypto.com και Coinbase είναι αδιαμφισβήτητα μερικές από τις πιο διαβόητες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης στον κόσμο σήμερα. Το eToro είναι επίσης μία από αυτές. Ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών του Shiba Inu συχνά ξεπερνά τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια εξαιτίας αυτού.

3. terra – έχει ιστορικό ότι είναι ισχυρότερη από τις bear markets

Εξετάστε διάφορες πρωτοβουλίες που παρέχουν προστασία από την bear-market, ενώ εξετάζετε τα καλύτερα νέα κρυπτονομίσματα για αγορά το 2023.

Με αυτό κατά νου, το ίδιο συμβαίνει και σε άλλες αγορές αιχμής όταν το Bitcoin πέφτει. Έχοντας αυτό κατά νου, μερικά ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία έχουν την τάση να υπεραποδίδουν στις πτωτικές αγορές, ένα από αυτά είναι η Terra και το υποκείμενο token LUNA.

τελευταίο κρυπτονόμισμα
Terra (LUNA) Τιμή

Για να γίνει αυτό κατανοητό, ενώ το Bitcoin έχει βελτιωθεί μόνο κατά 0,34% τις προηγούμενες επτά ημέρες, η Terra έχει ανατιμηθεί κατά περισσότερο από 52%.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την πρωτοβουλία, ο στόχος είναι να διατηρηθούν σταθερά τα κέρματα Terra (που συνδέονται με νομίσματα fiat, όπως το δολάριο ΗΠΑ και το ιαπωνικό γεν).

Οι χρήστες της πλατφόρμας Terra μπορούν να λαμβάνουν ανταμοιβές στοιχηματίζοντας και ψηφίζοντας για το μέλλον του πρωτοκόλλου μέσω της διαχείρισης.

Ποιο κρυπτονόμισμα έχει το καλύτερο μέλλον;
Είναι η κρυπτογράφηση μια καλή επένδυση για το μέλλον;

Με τη χρήση του Cosmos SDK, η Terra μπορεί επίσης να αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Η Terra είναι μια τέλεια επιλογή αν ψάχνετε για κάτι περισσότερο από ένα απλό πρόγραμμα ψηφιακού νομίσματος.

Είναι ο αναλυτικός οδηγός μας για την αγορά των καλύτερων νέων κρυπτονομισμάτων το 2023.

4.yearn.finance – μεγάλη ανοδική δυναμική το 2023

Τι είναι το yearn finance; τελευταίο κρυπτονόμισμα
Γιατί η χρηματοδότηση της Yearn είναι τόσο υψηλή;

Μια άλλη επιλογή για τη δημιουργία του χαρτοφυλακίου ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων σας είναι το Yearn. Finance, η οποία έχει μακρά πορεία επιτυχίας, εισέρχεται στο πέμπτο έτος λειτουργίας της το 2023 με σημαντική ανάπτυξη. Την ίδια στιγμή, το bitcoin παρέμεινε αμετάβλητο την προηγούμενη εβδομάδα, το Yearn. Σύμφωνα με τα στοιχεία μας, το Finance σημείωσε άνοδο άνω του 86% κατά την ίδια περίοδο.

Το 2021, οι αποδόσεις ήταν ακόμη πιο δελεαστικές για όσους μπήκαν νωρίς σε αυτό το αποκεντρωμένο έργο – για παράδειγμα, κάποιος που επένδυσε στο Yearn. Finance στις αρχές του 2021 πλήρωσε περίπου 22.000 δολάρια για το κουπόνι.

Μπορείτε να πλουτίσετε επενδύοντας στο τελευταίο κρυπτονόμισμα;
Τι κρυπτογράφηση να επενδύσει κανείς το 2023;

Λαχταρώ. Η αξία των συμβόλων της Finance είναι σχετικά υψηλή, στα 194.000 δολάρια, μόλις πριν από πέντε μήνες. Το κόστος έχει εκτοξευτεί στα ύψη και φτάνει τα 93.000 δολάρια – μια εκπληκτική αύξηση 300%.

Το eToro είναι ένας φιλικός προς τους αρχάριους χρηματιστής που απαιτεί μόνο μια ελάχιστη επένδυση 10 δολαρίων.

Λαχταρώ. Finance είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα που ειδικεύεται στον δανεισμό με βάση κρυπτονομίσματα. Με άλλα λόγια, ο ιστότοπος διευκολύνει τις συνδέσεις μεταξύ δανειοληπτών και επενδυτών για τη δημιουργία ενός ανεξάρτητου χρηματοπιστωτικού συστήματος.

5. Το PancakeSwap είναι ένα αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο με αυξανόμενη βάση χρηστών.

Πώς μπορώ να βγάλω χρήματα με μια ανταλλαγή Pancake;
Τι είναι η ανταλλαγή τηγανίτας;

Η πλατφόρμα ανταλλαγής είναι πιο σύγχρονη από την Uniswap και εξίσου εύχρηστη. Στην κορυφή, θα βρείτε όλες τις εναλλακτικές σας, από πισίνες έως αποδόσεις και αναλύσεις δεδομένων, όπως ένα αντίγραφο του Uniswap V2. Για όσους δίνουν προτεραιότητα στις ανταμοιβές έναντι των συζητήσεων, το SushiSwap προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για την επίτευξη των στόχων τους.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο ανταλλάσσετε κρυπτονομίσματα που κυκλοφορούν στη φωτεινή αλυσίδα Binance και είναι δωρεάν για να παίξετε. Το PancakeSwap είναι επαναστατικό επειδή επιτρέπει στους συναλλασσόμενους να συνεργάζονται και να συνεργάζονται χωρίς προηγούμενες σχέσεις ή εμπιστοσύνη. Αυτή η πλατφόρμα παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον για τους χρήστες να μοιράζονται πόρους, επιτρέποντάς τους να διευρύνουν τους ορίζοντές τους σε αυτή την ψηφιακή εποχή. Επιπλέον, το PancakeSwap έχει ήδη προσελκύσει εκατομμύρια.

Πόσο κοστίζει το Pancake Swap;
Πώς μπορώ να αγοράσω στο PancakeSwap;

Η PancakeSwap έχει επεκτείνει την υπηρεσία της και σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των στοιχημάτων και της καλλιέργειας κρυπτονομισμάτων. Το CAKE, το εγγενές ψηφιακό νόμισμα της PancakeSwap, ήταν μόλις 1,10 δολάρια τον Σεπτέμβριο του 2020.

Η CAKE σημείωσε απότομη άνοδο στα μέσα του 2021, φθάνοντας σε ένα ενδιάμεσο μέγιστο των 44 δολαρίων γύρω στα τέλη του 2021. Παρ' όλα αυτά, η αξία του μειώθηκε τελικά στα 12 δολάρια μέχρι το τέλος του έτους, ωστόσο εξακολουθεί να προσφέρει στους δυνητικούς επενδυτές ένα εξαιρετικό σημείο εισόδου σε αυτό το ψηφιακό νόμισμα.

6. Πολύγωνο (MATIC)

Μια από τις μεγαλύτερες ιστορίες επιτυχίας του blockchain εμφανίστηκε το 2021, όταν το Ethereum ευθύνεται για την πτώχευση πολλών χρηστών. Το πρόβλημα με την επικρατούσα χρήση σχετιζόταν με κάτι περισσότερο από τις υψηλές χρεώσεις συναλλαγών και τις καθυστερήσεις στους χρόνους επεξεργασίας.

Πολύγωνο (MATIC)
Πολύγωνο (MATIC) αγορά κρυπτονομίσματος

Το Polygon ήταν σωτήριο για τους προγραμματιστές που ήθελαν να δημιουργήσουν κλιμακούμενες, φιλικές προς το χρήστη dApps στην αλυσίδα μπλοκ Ethereum. Η ενσωμάτωση με την Polygon είναι γρήγορη και εύκολη και συνοδεύεται από χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών χωρίς να θυσιάζεται η ασφάλεια. Ορισμένα από τα πιο δημοφιλή έργα στον χώρο του Defi έχουν ήδη ενσωματώσει το Polygon, ανεβάζοντας την τιμή των token MATIC. Καθώς η αγορά κρυπτογράφησης ανακάμπτει, αναμένουμε μια αξιοσημείωτη διόγκωση της ζήτησης για τα token format.

Το οικοσύστημα του Ethereum 2 επεκτείνεται επίσης ταχύτατα με έργα από διάφορους τομείς, όπως το Defi, τα NFTs και το metaverse. Εάν το Polygon επικεντρωθεί στην εδραίωση της θέσης του στην αγορά με νέες περιπτώσεις χρήσης, θα εκλείψει σταδιακά από το Ethereum 2 κάποια στιγμή σύντομα.

Η λαχτάρα για χρήματα το 2023 θα είναι το τέταρτο έτος της σχέσης σας.

αγορά κρυπτονομίσματος
Ποιο κρυπτονόμισμα θα με κάνει πλούσιο;

Λαχταρώ. Το Finance είναι ένα ακόμη έργο που μπορείτε να προσθέσετε στο χαρτοφυλάκιο ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων σας. Yearn. Finance έχει εξαιρετικές δυνατότητες και πιθανότατα θα συνεχίσει να αναπτύσσεται σύντομα. Την ίδια στιγμή, το bitcoin παρέμεινε σχεδόν αμετάβλητο σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, το Yearn. Finance ανέβηκε περισσότερο από 86 τοις εκατό σε όλη την ίδια περίοδο.

Όσοι υποστήριξαν το αποκεντρωμένο έργο από νωρίς θα έβλεπαν τα έσοδα να αυξάνονται ακόμη περισσότερο το 2021 – για παράδειγμα, όσοι αγόρασαν το Yearn. Finance tokens στις αρχές του 2021 πλήρωσαν περίπου 22.000 δολάρια γι' αυτό.

Μέσα σε πέντε μήνες, το Bitcoin έχει εκτοξευθεί από τα 2.000 δολάρια σε ένα εκπληκτικό ποσοστό άνω των 20.000 δολαρίων!

Ποια κρυπτονομίσματα θα μπορούσαν επίσης να απογειωθούν το 2023;

αγορά κρυπτογράφησης
Ποιο είναι το επόμενο altcoin που θα εκραγεί;

Το κρυπτονόμισμα Lucky Block έχει επιδείξει ισχυρές επιδόσεις φέτος και αναμένεται να συνεχίσει την αναπτυξιακή του πορεία. Με τις πολλά υποσχόμενες δυνατότητές του και την υποστήριξη μιας εξαιρετικής ομάδας, αυτό το ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο κατέχει σημαντική αξία.

Το Shiba Inu έχει πρωταγωνιστήσει το 2021, και το μέλλον αυτού του έργου φαίνεται ακόμη πιο λαμπρό. Με τις απίστευτες δυνατότητες και τον εκθετικό ρυθμό ανάπτυξής του, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα συνεχίσει να λάμπει καθ' όλη τη διάρκεια του 2023!

Η αποκεντρωμένη πλατφόρμα ανταλλαγής PancakeSwap αναπτύσσεται με εξαιρετικούς ρυθμούς και δεν δείχνει σημάδια διακοπής. Η Terra είναι ένα έργο που έχει τη συνήθεια να ξεπερνά τις αρκούδες. Το ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο προβλέπεται να συνεχίσει να ανθεί και να προσφέρει πολλές ευκαιρίες.

Είναι η επένδυση σε κρυπτονόμισμα μια καλή επένδυση;
αγορά κρυπτονομίσματος

Από τα πολλά επερχόμενα έργα για το 2023, αυτά είναι μερικά που ξεχωρίζουν για μένα. Όταν επιλέγετε σε ποια νέα κρυπτονομίσματα να επενδύσετε, είναι ζωτικής σημασίας να εκτιμήσετε την ομάδα πίσω από το έργο και να την εξετάσετε αναλόγως. Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να εξετάσετε τις συνθήκες της αγοράς και το κατά πόσον το ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο έχει ή όχι καλές μακροπρόθεσμες δυνατότητες.

Όταν πρόκειται για επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα, η διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου σας είναι ζωτικής σημασίας. Μην βάζετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι- επενδύστε σε διάφορα έργα για να μειώσετε τον κίνδυνο και ταυτόχρονα να μεγιστοποιήσετε τα πιθανά κέρδη.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας; Ποια είναι μερικά από τα καλύτερα νέα κρυπτονομίσματα για να αγοράσετε το 2023;

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς