Κορυφαία 7 αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Είναι το XRP αποκεντρωμένο;

Το XRP Ledger βασίζεται σε έναν εγγενώς αποκεντρωμένο, δημοκρατικό μηχανισμό συναίνεσης, στον οποίο δεν μπορεί να κυριαρχήσει καμία οντότητα.

⚡️ Ψάχνετε την πιο αξιόπιστη πλατφόρμα για να ανταλλάξετε κρυπτονομίσματα με ασφάλεια; Μην κοιτάξετε παραπέρα από εδώ!

Το Coinbase Pro έχει αποδειχθεί ως ένα από τα πιο αξιόπιστα και ασφαλή ανταλλακτήρια που είναι διαθέσιμα, χάρη στα στέρεα θεμέλια που έχει δημιουργήσει η Coinbase. Επιπλέον, είναι ένα από τα κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στη σημερινή αγορά.

⚡️ Είναι δυνατόν να πλουτίσετε με κρυπτονομίσματα;

Το κρυπτονόμισμα έχει τη δυνατότητα για τεράστιο πλούτο, αλλά μπορεί επίσης να είναι επικίνδυνο. Ακόμη και με ένα ονομαστικό αρχικό κόστος και βραχυπρόθεσμη επένδυση, η επιτυχία δεν είναι εγγυημένη. Ωστόσο, με τη δέουσα επιμέλεια και υγιείς οικονομικές αποφάσεις, θα μπορούσατε να αποκομίσετε εξαιρετικά κέρδη επενδύοντας σε κρυπτονομίσματα.

⚡️ Ποιο κρυπτονόμισμα θα εκραγεί;

✅ Ethereum
Θα μπορούσε να είναι μνημειώδες αν το Ethereum γνώριζε άλλη μια εκθετική έκρηξη ανάπτυξης το 2023 Το Bitcoin καταλαμβάνει σήμερα τη μερίδα του λέοντος στην αγορά κρυπτονομισμάτων σε ποσοστό άνω του 90%, σύμφωνα με την CoinMarketCap, ωστόσοτο Ethereum εξελίσσεται ταχύτατα σε ένα από τα πιο υποσχόμενα διαθέσιμα κρυπτογραφικά προϊόντα.

Σε αντίθεση με τα κεντρικά ανταλλακτήρια που αναλαμβάνουν τον πλήρη έλεγχο των συναλλαγών, τα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια επιτρέπουν στους αγοραστές και τους πωλητές να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα χωρίς εξωτερική παρέμβαση. Αυτές οι ομότιμες αγορές ή οι αποκεντρωμένες αγορές κρυπτονομισμάτων δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να διαπραγματεύονται απευθείας μεταξύ τους με ασφαλή τρόπο.

Οι αποκεντρωμένες αγορές γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς σε διάφορους κλάδους, όπως η αγορά ακινήτων, η διαπραγμάτευση μετοχών και το συνάλλαγμα. Αυτές οι μοναδικές αγορές παρέχουν μεγαλύτερη διαφάνεια και βελτιωμένη αποτελεσματικότητα για όλους τους εμπλεκόμενους συμμετέχοντες.

Με τα κατανεμημένα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων ή DEX, οι αγοραστές και οι πωλητές ενώνουν τις δυνάμεις τους μέσω εξελιγμένων ψηφιακών δικτύων για να συναλλάσσονται. Σε πραγματικό χρόνο, αυτές οι πλατφόρμες παρουσιάζουν επίσης ενημερωμένες τιμές αγοράς και πώλησης για να έχουν οι χρήστες γρήγορη πρόσβαση.

Υπάρχουν αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια;
Ποιο είναι το καλύτερο-αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο;

Ως αποτέλεσμα, δύο άτομα που αγοράζουν και πωλούν μπορούν να βρίσκονται σε διαφορετικές τοποθεσίες για να ολοκληρώσουν τις πωλήσεις.

Το DEX χρησιμοποιεί την τεχνολογία blockchain για να παρέχει διαφάνεια, εμπιστευτικότητα και αυτονομία μεταξύ των μερών. Επιπλέον, λόγω της έλλειψης μεσαζόντων σε αυτούς τους κλάδους, το κόστος είναι πολύ χαμηλότερο.

Μια σύντομη ιστορία των αποκεντρωμένων ανταλλαγών

Τι είναι το DEX;
Τα καλύτερα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια DEX

Το 2018, εμφανίστηκε ένα νέο κύμα αποκεντρωμένων ανταλλαγών. Χρησιμοποιούν αυτοματοποιημένους market makers, με την τιμολόγηση των περιουσιακών στοιχείων να διέπεται από παράνομους αλγόριθμους και δεξαμενές ρευστότητας αντί για αγοραστές και πωλητές. Προχωρήστε γρήγορα στο 2023, όταν τα αποκεντρωμένα χρηματιστήρια έχουν γίνει αρκετά δημοφιλή.

Η επιλογή των 7 κορυφαίων αποκεντρωμένων χρηματιστηρίων που παρουσιάζονται εδώ βασίζεται κυρίως στον υψηλό όγκο της αγοράς τους, ένα κατά κύριο λόγο αντικειμενικό κριτήριο. Τα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια επιλέγουν το Bisq με βάση την αξία που προσφέρει. Αυτά τα ανταλλακτήρια παρατίθενται από τον υψηλότερο προς τον χαμηλότερο όγκο αγοράς κατά τη στιγμή της συγγραφής του παρόντος, εκτός από το Bisq. Δείτε από κοντά τι μοιάζουν τα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια του παρόντος.

Καλύτερα ανταλλακτήρια DEX με βάση τον όγκο συναλλαγών
Αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια: τι πρέπει να γνωρίζετε

Συσσωρευτές DEX

Οι συσσωρευτές DEX χρησιμοποιούν διάφορα πρωτόκολλα και μηχανισμούς για την επίλυση ζητημάτων που σχετίζονται με τη ρευστότητα. Αυτές οι πλατφόρμες συνδυάζουν ρευστότητα από πολλαπλά DEX για να μειώσουν την ολίσθηση σε μεγάλες εντολές, να βελτιστοποιήσουν τις αμοιβές ανταλλαγής και τις τιμές των συμβόλων και να προσφέρουν γρήγορα στους συναλλασσόμενους την καλύτερη δυνατή τιμή.

Εκτός από την προστασία των χρηστών από το φαινόμενο της τιμολόγησης και τις αποτυχημένες συναλλαγές, οι συσσωρευτές DEX χρησιμοποιούν ρευστότητα από κεντρικές πλατφόρμες για να βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια. Αυτό είναι εφικτό επειδή οι aggregators DEX δεν είναι θεματοφύλακες και ενσωματώνονται σε συγκεκριμένα κεντρικά χρηματιστήρια.

Ακολουθούν τα 7 κορυφαία αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια.

Uniswap

Όταν το Uniswap έκανε το ντεμπούτο του το 2018, ήταν κάτι το επαναστατικό. Το γεγονός ότι οι χρήστες μπορούσαν να μετατρέψουν μάρκες ERC20 στην αλυσίδα μπλοκ Ethereum χωρίς εμπορικό βιβλίο είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Χρησιμοποιώντας έξυπνες συμβάσεις αντί για βιβλία παραγγελιών, το Uniswap επέτρεψε αποκεντρωμένες και ομότιμες συναλλαγές.

Το Uniswap και η ανάπτυξη ενός αποκεντρωμένου ανταλλακτηρίου
Το Uniswap είναι μια μοναδική ανταλλαγή.

Η USI-Tech δημιούργησε τα περιουσιακά στοιχεία που απαιτούνται για τη διενέργεια swaps χρησιμοποιώντας καινοτόμες δεξαμενές ρευστότητας. Χρήστες όπως εσείς μπορούν να προσθέσουν ζεύγη νομισμάτων ETH/DAI στη συλλογή. Σε αντάλλαγμα, οι χρήστες θα ανταμείβονται με μια μικρή αμοιβή όταν χρησιμοποιούν πόρους από τη συγκεκριμένη δεξαμενή. Ο καθορισμός της τιμής εξαρτάται από την εναπομένουσα ποσότητα του περιουσιακού στοιχείου στη δεξαμενή ρευστότητας.

Η διεπαφή χρήστη Uniswap είναι άλλο ένα από τα δυνατά σημεία της πλατφόρμας. Συνδέστε το Uniswap με τη MetaMask σας και ξεκινήστε να διαπραγματεύεστε μάρκες. Είναι απλό, γρήγορο και – πιο σημαντικό για ορισμένους λάτρεις της κρυπτογράφησης – αποκεντρωμένο. Η Uniswap συνέχισε να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης.

Είναι το Uniswap μια αξιόπιστη ανταλλαγή;
Uniswap: ένα αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο ανοιχτού κώδικα (DEX)

Ο θεμελιώδης στόχος του Uniswap είναι να αφήσει χρήστες σαν εσάς να διευθύνουν την επιχείρηση. Εάν κατέχουν μάρκες Uniswap, οι επενδυτές μπορούν να διαμορφώσουν το μέλλον αυτού του χρηματιστηρίου, ψηφίζοντας. Τα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια κερδίζουν έδαφος και το DEX βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της τάσης. Απευθύνεται σε άτομα που ευνοούν τα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια επειδή εξαλείφει την ανάγκη για βιβλίο παραγγελιών. Πρόσφατα, η Uniswap εισήγαγε βελτιώσεις στην αποτελεσματικότητα του κεφαλαίου, την εκτέλεση και την υποδομή της Uniswap.

Το πρωτόκολλο Uniswap προσαρμόζεται συνεχώς με βάση τα σχόλια των χρηστών, ώστε να διατηρεί τη θέση του ως κορυφαία επιλογή ανάμεσα σε πολλές συγκρίσιμες εναλλακτικές λύσεις.

Είναι το Uniswap συγκεντρωτικό ή αποκεντρωτικό;
Είναι το Uniswap μια αποκεντρωμένη εφαρμογή;

Crypto Mdex

Καθώς μειώνονται τα τέλη blockchain αερίου του Ethereum, η MDEX είναι σε θέση να διατηρήσει την ηγετική της θέση στην κεφαλαιοποίηση της αγοράς. Δεν θα εμποδίζεται από άλλα οικοσυστήματα Defi που ανταγωνίζονται για να γίνουν τα “μεγαλύτερα”. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας – η MDEX θα ευδοκιμήσει επίμονα!

Τον Απρίλιο του 2021, το MDEX είναι πιθανό να βρεθεί στην κορυφή των charts ως το μεγαλύτερο αποκεντρωμένο χρηματιστήριο στον κόσμο, λόγω του ότι οι αλυσίδες μπλοκ έχουν συνδυασμένη κεφαλαιοποίηση αγοράς άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Αυτό το κατόρθωμα καθιστά την MDEX το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο DeFi όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση της αγοράς – προωθώντας την σε μια αξιοσέβαστη κατηγορία από μόνη της!

Επισκόπηση και περιγραφή του Mdex
Τι είναι η ανταλλαγή δεικτών;

Η επιλογή μας για το καλύτερο ανταλλακτήριο που βασίζεται στο Ethereum είναι το Uniswap, του οποίου η ταχεία ανάπτυξη είναι εκπληκτική. Ορισμένοι χρήστες μπορεί να ανησυχούν ότι το MDEX, το οποίο διαχειρίζεται η Huobi, είναι συγκεντρωτικό, ενώ το Uniswap είναι εντελώς αποκεντρωμένο.

Η αρχική σελίδα του MDEX, η οποία περιλαμβάνει γραφήματα και δεδομένα όπως ένα κεντρικό χρηματιστήριο, είναι απλή και επιτρέπει στους χρήστες να συμμετέχουν πλήρως. Αν δεν βρίσκετε ελκυστικό το περιβάλλον εργασίας της Uniswap, να είστε σίγουροι ότι οι αριθμοί στο MDEX θα φαίνονται πιο ελκυστικοί. Όπως πάντα, η λειτουργία ανταλλαγής είναι εύχρηστη και μπορείτε να αγοράσετε ή να πουλήσετε απευθείας από το βιβλίο εντολών.

Τι είναι το Uniswap;
Είναι το Uniswap ένα αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο;

Το MDEX είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο. Με πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά και ευκολία στη χρήση, αυτός ο ιστότοπος είναι ο προορισμός για τους συναλλασσόμενους που επιθυμούν να ανταλλάσσουν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία με ασφάλεια. Είτε είστε ερασιτέχνης είτε έμπειρος έμπορος, η φιλική προς το χρήστη διεπαφή του επιτρέπει σε οποιονδήποτε να περιηγηθεί στις διάφορες λειτουργίες του γρήγορα και με ασφάλεια. Ενταχθείτε στους χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες που χρησιμοποιούν αυτή τη δημοφιλή πλατφόρμα σήμερα!

Τι είναι το SushiSwap;
Τι είναι το DEX;

Στην MDEX, διαθέτουμε μια εκτεταμένη εργαλειοθήκη που οπλίζει τους εμπόρους και τους δίνει μεγαλύτερη εξουσία στις συμφωνίες τους. Αυτά περιλαμβάνουν προηγμένους τύπους εντολών, βαθιά ρευστότητα, ταυτοποίηση εντολών υψηλής ταχύτητας και πολλά άλλα. Η πλατφόρμα προσφέρει διαφορετικούς τύπους συναλλαγών, όπως spot, margin, futures και διηνεκείς συμβάσεις, και παρέχει επίσης στους συναλλασσόμενους την ευκαιρία να συναλλάσσονται σε πολλές αγορές ταυτόχρονα. Κάθε τύπος αγοράς επιτρέπει τη χρήση διαφόρων στρατηγικών.

Η MDEX αξιοποιεί την τεχνολογία blockchain για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα είναι αλεξίσφαιρα και οι συναλλαγές διεξάγονται ομαλά. Με αυτή την πλατφόρμα, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση από οποιαδήποτε τοποθεσία για να ανταλλάσσουν διάφορα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Αυτά τα δείγματα περιλαμβάνουν κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin και το Ethereum και άλλες μετοχές και δείκτες.

Το Sushiswap είναι ένα αποκεντρωμένο πρωτόκολλο on-chain για την ανταλλαγή μαρκών.

Το SushiSwap είναι το πρώτο αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο με γαστρονομική εστίαση στον κατάλογο. Αν προτιμάτε το σούσι από τους μονόκερους, αυτό μπορεί να είναι περισσότερο το στυλ σας. Το SushiSwap, όπως και το Uniswap, είναι ένα fork του Uniswap, οπότε μοιράζεται πολλά κοινά με αυτό.

Τι είναι το SushiSwap;
Είναι η SushiSwap μια καλή επένδυση;

Η “επίθεση βαμπίρ” του SushiSwap στο Uniswap ήταν επιτυχής – περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε κρυπτονόμισμα μεταφέρθηκαν σε μόλις δύο ημέρες.

Παρόλα αυτά, το SushiSwap εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια. Το σύστημα ρυθμίζει την αναλογία των κερδών των ενδιαφερομένων για την υποστήριξη της δεξαμενής ρευστότητας, διασφαλίζοντας ότι τα άτομα με μικρότερα περιουσιακά στοιχεία ανταμείβονται επαρκώς και όχι αποκλειστικά εκείνα με σημαντικά μερίδια. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα διασκεδαστικά μπόνους με θέμα το σούσι.

Πώς χρησιμοποιείτε το SushiSwap;
Πώς μπορώ να βγάλω χρήματα με το SushiSwap;

Το SushiSwap είναι εξίσου εύκολο στη χρήση με το Uniswap, με πρόσθετα σύγχρονα χαρακτηριστικά. Εκτός από τους συνήθεις ύποπτους, όπως οι πισίνες και οι αποδόσεις, το SushiSwap προσφέρει επίσης ανάλυση δεδομένων. Αν θέλετε ένα μέρος χωρίς άγχος για να κερδίζετε ανταμοιβές, μην κοιτάξετε παραπέρα από το SushiSwap.

Τι είναι το BurgerSwap;

Τι είναι το BurgerSwap;
Τι είναι καλό στο SushiSwap;

Αυτό που κάνει το BurgerSwap να ξεχωρίζει από το Uniswap και το SushiSwap είναι η αμοιβή διαχείρισης. Εάν ψηφίσετε για να προχωρήσουν τα πρακτικά στο μέλλον, θα ανταμειφθείτε με BURGERS (όχι πραγματικά χάμπουργκερ).

Το πιο σημαντικό σημείο πώλησης του BurgerSwap είναι ότι είναι διαθέσιμο σε εμάς.

Τι είναι η ανταλλαγή τηγανίτας;
Τι είναι καλό στο SushiSwap;

Η ανταλλαγή τηγανίτας 

Τέλος, το PancakeSwap είναι το πιο διασκεδαστικό από όλα τα ανταλλακτήρια σε αυτή τη λίστα. Στην αρχική σελίδα, θα βρείτε επιλογές όπως γεωργία, στοιχήματα και κληρώσεις ενάντια σε γκλίτσα και τηγανίτες.

Πώς μπορώ να παραγγείλω μια ανταλλαγή τηγανίτας;
Τι μπορώ να χρησιμοποιήσω αντί για τηγανίτες;

Το λογότυπό τους, μια ζωντανή τηγανίτα με αυτιά, είναι χαριτωμένο και ασυνήθιστο. Πολλές τοποθεσίες χρησιμοποιούν ένα τηγάνι που αναποδογυρίζει επτά τηγανίτες σε ένα πιάτο για εσάς. Η εικόνα έχει σχεδιαστεί για να σας ηρεμεί και να σας βάζει σε ηρεμία.

Ενώ το DEX των 10 εκατομμυρίων δολαρίων που παρέχεται από την Binance για να ξεκινήσει η διαδικασία μπορεί να προσελκύσει τους λάτρεις της αποκέντρωσης, οι προγραμματιστές του PancakeSwap είναι ανώνυμοι, γεγονός που σας κάνει να υποψιάζεστε ή να σας ξυπνάει μνήμες του Satoshi. Έχει επαληθευτεί από την Certik, οπότε ένα τρίτο μέρος έχει ελέγξει το πρωτόκολλο. Το PancakeSwap χρησιμοποιεί επίσης τον ίδιο σχεδιασμό με το Uniswap, καθιστώντας το απλό στη χρήση αν είστε εξοικειωμένοι με αυτή την πλατφόρμα.

Πώς λειτουργεί το Just token; αποκεντρωμένη ανταλλαγή
Είναι η PancakeSwap μια καλή επένδυση;

Το JustSwap είναι ένα αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο.

Με όλη τη διασκέδαση και τη φαντασία πίσω μας, ας ασχοληθούμε γρήγορα με αυτό που πραγματικά έχει σημασία. Αν δεν είστε οπαδός των μυθικών πλασμάτων ή των πρωινών γευμάτων, δεν πειράζει- είναι απλώς θέμα προτίμησης! Το JustSwap λειτουργεί με την τεχνολογία blockchain TRON, με τα μάρκες TRC-20 να τροφοδοτούν τις ανταλλαγές Defi για να ανταλλάσσουν οι χρήστες εισιτήρια TRC-20, TRC-100 και άλλα εισιτήρια που βασίζονται στην TRON σε ολόκληρο τον ιστότοπο.

Η αποκεντρωμένη πλατφόρμα μας εξαλείφει την ανάγκη για μεσάζοντα, δίνοντας στους χρήστες μεγαλύτερη εξουσία πάνω στα κεφάλαια και τις αποφάσεις συναλλαγών τους. Το σύστημα διαθέτει επίσης πολλά χαρακτηριστικά που απλοποιούν τις συναλλαγές – από δυνατότητες βιβλίου εντολών έως προηγμένα εργαλεία διαγραμμάτων. Αυτοί οι πόροι σας επιτρέπουν να μεγιστοποιείτε τα κέρδη και να ελέγχετε πλήρως το οικονομικό σας πεπρωμένο!

Έχει μέλλον η ανταλλαγή BISQ; αποκεντρωμένη ανταλλαγή
Πώς κάνετε ανταλλαγή στο JustSwap;

Το JustSwap είναι μια αποκεντρωμένη εφαρμογή που κάνει την ανταλλαγή κουπονιών απλή, παρόμοια με τους αντίστοιχους μονόκερους και τα μπισκότα. Το JustSwap, σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές, διαθέτει λιγότερα χαρακτηριστικά. Επειδή το πρωτόκολλο είναι νέο, χρειάζεται τις δυνατότητες στοιχηματισμού και ανταμοιβών που έχουν κάποιες άλλες αποκεντρωμένες εφαρμογές. Παρόλο που αυτό πλήττει τη δημοτικότητα του JustSwap σε σύγκριση με τους ομολόγους του στα παραδοσιακά χρηματοοικονομικά πρωτόκολλα, όπως το Uni Swap ή το Cookie Swap – και τα δύο προσφέρουν αυτά τα επιπλέον bells and whistles -, το JustSwap παραμένει το πιο δημοφιλές μέρος για την ανταλλαγή TRC-20 και άλλων tokens με βάση το TRON βάσει όγκου.

Αν έχετε πολλά κουπόνια TRC-20 ή αν θέλετε να δοκιμάσετε να κάνετε συναλλαγές σε μια άλλη πλατφόρμα εκτός του Ethereum, το JustSwap μπορεί να σας βοηθήσει.

Ανταλλαγή BISQ

Τι είναι το BISQ; αποκεντρωμένη ανταλλαγή
Γιατί είναι τόσο δημοφιλές το ανταλλακτήριο BISQ;

Αντί να βασίζεται σε ένα διοικητικό συμβούλιο ή άλλη κεντρική αρχή, η Bisq διοικείται από τον κώδικα λογισμικού της – ενεργώντας ως αποκεντρωμένος αυτόνομος οργανισμός (DAO). Οι κανονισμοί είναι προγραμματισμένοι στην τεχνολογία, καθιστώντας την ευκολότερη για τους χρήστες να την κατανοήσουν και να την τηρήσουν.

Το CBDC δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ανταλλάσσουν αβίαστα διάφορα κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) και Ether (ETH), έναντι μιας ποικιλίας παγκόσμιων νομισμάτων όπως το δολάριο Αυστραλίας (AUD), το δολάριο ΗΠΑ (USD) και το ευρώ (EU). Αυτό το αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων ανοίγει συναρπαστικές ευκαιρίες για τους επενδυτές παγκοσμίως. Παρόλο που το Bisq δεν είναι διάσημο ή δεν χρηματοδοτείται ευρέως όπως άλλα ανταλλακτήρια peer-to-peer, οι προγραμματιστές του έχουν υιοθετήσει μια DIY προσέγγιση για να το καταστήσουν επιτυχημένο.

αποκεντρωμένη ανταλλαγή κρυπτογράφησης
Ποια είναι τα τελευταία νέα για την κρυπτογράφηση της ανταλλαγής BISQ;

Είναι απλό στη χρήση, αλλά μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος. Για να ξεκινήσετε, πρέπει να κατεβάσετε το λογισμικό. Ωστόσο, μετά από αυτό, η εγκατάσταση είναι εύκολη. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, η Bisq διαθέτει πολλά εκπαιδευτικά βίντεο για να τα μελετήσετε.

Αν σας ενδιαφέρει η αποκεντρωμένη, ιδιωτική διαπραγμάτευση Bitcoin που είναι φιλική προς τη συμμόρφωση, η Bisq θα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας.

αποκεντρωμένη ανταλλαγή κρυπτογράφησης
Τι είναι ένα αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο;

Τελικές σκέψεις.

Παρόλο που είναι δυνατή η εκκίνηση με αυτές τις πλατφόρμες, ο κλάδος των αποκεντρωμένων ανταλλαγών είναι ακόμη σχετικά νέος. Έχοντας αυτό κατά νου, πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλά ανταλλακτήρια εκεί έξω, τα οποία ανταποκρίνονται σε διάφορες ανάγκες και στόχους.

Δεδομένου ότι πολλά από αυτά είναι ανοιχτού κώδικα, οι χρήστες μπορούν να εμπιστεύονται τα ομότιμα πρωτόκολλα και τα δημιουργικά μυαλά μπορούν να τα αξιολογούν και να τα τροποποιούν ανάλογα με τις ανάγκες. Με περισσότερα έργα να εμφανίζονται καθημερινά και περισσότερους ανθρώπους να προσυπογράφουν τη φιλοσοφία της αποκέντρωσης, είναι θέμα χρόνου να βελτιωθούν οι επιλογές των πλατφορμών.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς