Πώς να αγοράσετε ένα κρυπτογραφημένο νόμισμα bitcoin;

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Πώς αγοράζουν bitcoin οι αρχάριοι;

Δείτε πώς να επενδύσετε σε bitcoin σε 5 εύκολα βήματα:
✔️ Εγγραφείτε σε ένα ανταλλακτήριο bitcoin
✔️ Αποκτήστε ένα πορτοφόλι bitcoin
✔️ Συνδέστε το πορτοφόλι σας με τον τραπεζικό σας λογαριασμό
✔️ Τοποθετήστε μια εντολή σε bitcoin
✔️ Διαχειριστείτε τις επενδύσεις σας σε bitcoin.

⚡️ Ποιο είναι το ελάχιστο ποσό για να επενδύσει κανείς σε bitcoin;

Το τρέχον ελάχιστο ποσό που μπορείτε να στείλετε ή να λάβετε είναι 5.460 satoshi (0,0000546 BTC), το οποίο έχει οριστεί για να περιορίσει τις δόλιες συναλλαγές.

⚡️ Ποιος κατέχει τα περισσότερα bitcoins;

Το πρόσωπο που βρίσκεται στην κορυφή της ανάπτυξης του bitcoin είναι ο Satoshi Nakamoto, ο οποίος φέρεται να κατέχει περίπου 1,1 εκατομμύρια BTC σε πολλά πορτοφόλια. Ένας τόσο εντυπωσιακός πλούτος τον καθιστά είδωλο στους κύκλους των κρυπτονομισμάτων και μια φιγούρα που θαυμάζουν πολλοί επίδοξοι ενθουσιώδεις χρήστες.

⚡️ Πληρώνετε φόρους όταν αποσύρετε bitcoins;

Ανεξάρτητα από την τοποθεσία μιας συναλλαγής Bitcoin – είτε πρόκειται για ένα υπερπόντιο ανταλλακτήριο είτε για ένα εικονικό πορτοφόλι – όλοι οι φόροι που αφορούν οποιαδήποτε πώληση πρέπει να υποβάλλονται και να καταβάλλονται σύμφωνα με τη νομοθεσία της χώρας σας. Αυτό ισχύει παγκοσμίως, ανεξάρτητα από τον τόπο αγοράς ή πώλησης των Bitcoins.

bitcoin τι ειναι

Με την πρόσφατη τρέλα του Blockchain και του Bitcoin, μοιάζει σαν να μην υπάρχει μέρος που να μην έχει επηρεαστεί. Οι άνθρωποι μιλούν για τη δυνατότητα να βγάλεις χρήματα όπου κι αν πας. Ενώ κάποιοι έχουν κάνει μια περιουσία, άλλοι έχουν χάσει εξίσου πολλά.

Παραδόξως, πολλοί άνθρωποι θεωρούν το κρυπτονόμισμα άυλο, ενώ στην πραγματικότητα γίνεται όλο και πιο διαδεδομένο στην καθημερινή μας ζωή – είτε το χρησιμοποιούμε για επενδυτικούς σκοπούς είτε ως μέσο πληρωμής. Αν αναρωτιέστε πώς να ξεκινήσετε με την αγορά bitcoins, μην ψάχνετε άλλο! Έχουμε περιγράψει παρακάτω τα βήματα που απαιτούνται για τη διαπραγμάτευση αυτού του καινοτόμου ψηφιακού νομίσματος – οπότε μην καθυστερείτε και ξεκινήστε το ταξίδι σας στο κρυπτονόμισμα σήμερα.

bitcoin τι ειναι
μπορεί να καταστραφεί η κρυπτογράφηση bitcoin;

Τι είναι το bitcoin;

Χρησιμοποιώντας κρυπτογραφική τεχνολογία αιχμής, το Bitcoin φέρνει επανάσταση στο παραδοσιακό δίκτυο πληρωμών peer-to-peer και επιτρέπει την ασφαλή και ταχεία μεταφορά κεφαλαίων μεταξύ ανθρώπων. Πρόκειται για ένα πλήρως αποκεντρωμένο νόμισμα χωρίς ενιαίο σημείο αποτυχίας.

Παρά τη συνεχιζόμενη συζήτηση μεταξύ επιστημόνων και κυβερνήσεων σχετικά με το τι είναι το bitcoin, αν πρόκειται για περιουσιακό στοιχείο, νόμισμα, εμπόρευμα ή απλώς για συλλεκτικό αντικείμενο, η προέλευσή του έγκειται στην τεχνολογία blockchain.

Τι είναι η κρυπτογράφηση bitcoin και πώς λειτουργεί;
Λίγη ιστορία:

Η τεχνολογία που γέννησε το bitcoin εξελίσσεται εδώ και δεκαετίες και οι κρυπτογράφοι έχουν τελειοποιήσει τις ιδέες της παγκοσμίως.

Η κρίσιμη εξέλιξη του δικτύου bitcoin σημειώθηκε πριν από 13 χρόνια, όταν ο Satoshi Nakamoto δημοσίευσε ένα αρχείο που το περιέγραφε το 2008. Παρόλο που το άτομο ή η ομάδα ατόμων που κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο είναι άγνωστο, έχει επηρεάσει σημαντικά το ψηφιακό νόμισμα. Πού να αγοράσετε bitcoins;

Αποκεντρώνω Ορισμός & Σημασία
Πού να αγοράσετε bitcoins;

Τα γενέθλια του Bitcoin ήταν στις 3 Ιανουαρίου 2009. Την ημέρα αυτή δημιουργήθηκε το πρώτο μπλοκ και τα πρώτα 50 bitcoins. Αν κοιτάξουμε πίσω στην ιστορία, η παγκόσμια οικονομική κρίση συνέβη περίπου την ίδια εποχή που απεικονίζεται στην ταινία “Χαμηλό παιχνίδι”. Αυτό θα συζητηθεί αργότερα.

Το γράφημα του bitcoin ήταν μια σαφής αντίδραση στην εκτεταμένη διαφθορά και την απληστία που μαστίζει τις παραδοσιακές τραπεζικές συναλλαγές. Οι άνθρωποι επωφελούνταν από τις τράπεζες με άδικο τρόπο, οπότε αυτό το γράφημα προέκυψε ως λύση για δίκαιες και ισότιμες οικονομικές συναλλαγές.

Αποκεντρωμένο μοντέλο.

μπορεί να καταστραφεί η κρυπτογράφηση bitcoin;
bitcoin τι ειναι

Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα χρήματα που διαχειρίζεται ένας κεντρικός οργανισμός, το Bitcoin λειτουργεί ανεξάρτητα στο αποκεντρωμένο δίκτυο και δεν έχει καμία εξουσιαστική δύναμη. Οι μεμονωμένοι χρήστες-συντηρητές διατηρούν το δίκτυο. Επιπλέον, το αποκεντρωμένο σύστημα σας προστατεύει από τον κίνδυνο κατάσχεσης των bitcoins σας. Μόνο όσοι έχουν πρόσβαση στο κλειδί σας μπορούν να έχουν πρόσβαση στα bitcoins σας. Πρόκειται για 100 τοις εκατό προστασία, θεωρητικά. Η πιο σημαντική πτυχή είναι να διατηρείτε τα κλειδιά σας ασφαλή.

Οι διπλές δαπάνες είναι αδύνατες

Αποκεντρωμένο μοντέλο.
Παρόλο που το θέμα δεν αντιμετωπίστηκε από όλους, οι απατεώνες είναι συχνά υπεύθυνοι γι' αυτό στον οικονομικό κόσμο.

Η αποτροπή των διπλών δαπανών είναι μια ζωτική αρχή του δικτύου Bitcoin που το διαφοροποιεί από τα πιο παραδοσιακά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Στην αλυσίδα μπλοκ Bitcoin, οι χρήστες δεν μπορούν να ξοδέψουν τα bitcoin τους πολλές φορές σε αντίθεση με τις τράπεζες που επιτρέπουν αυτή τη μορφή συναλλαγής. Ως εκ τούτου, οι ιδιώτες μπορούν να είναι βέβαιοι ότι όταν στέλνουν χρήματα μέσω της πλατφόρμας Bitcoin θα φτάσουν στον καθορισμένο παραλήπτη τους μόνο μία φορά – επιτρέποντας την ηρεμία κατά τη διαχείριση των ψηφιακών πληρωμών με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Οι διπλές δαπάνες είναι αδύνατες
Πώς το Bitcoin αποτρέπει τις διπλές δαπάνες

Ενώ το δίκτυο Bitcoin επαληθεύει τη συναλλαγή #1, δεν θα είναι δυνατή η αποστολή της συναλλαγής #2 έως ότου το δίκτυο αποδεχτεί τη συναλλαγή #1. Από τη μία πλευρά, αυτό σας εκθέτει σε κίνδυνο, αλλά εξίσου ισοπεδώνει τους όρους ανταγωνισμού για όλους τους αμειβόμενους συμμετέχοντες.

Οι συναλλαγές Bitcoin είναι μη αναστρέψιμες. Μόλις εξασφαλίσετε τον απαιτούμενο αριθμό εγκρίσεων, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα bitcoins σας καταγράφονται με ασφάλεια και θα μεταφέρονται σε άλλα πορτοφόλια μόνο με τη δική σας εξουσιοδότηση.

Ανωνυμία και συνεχής πρόσβαση στο δίκτυο

Ανωνυμία και συνεχής πρόσβαση στο δίκτυο
Το Bitcoin δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί.

Ενώ οι συναλλαγές bitcoin είναι ανώνυμες, μπορείτε πάντα να παρακολουθείτε την προέλευση, τον προορισμό και τα διάφορα bitcoin που έχουν σταλεί – σήμερα, χθες και πριν από 12 χρόνια.

Όλα τα δεδομένα διατηρούνται στο δίκτυο blockchain. Το FBI έχει ήδη ανακαλύψει τον τρόπο εντοπισμού της ιδιοκτησίας του πορτοφολιού, αλλά ο στόχος του blockchain δεν είναι η ανωνυμία. Αντίθετα, είναι η καταγραφή κάθε ενέργειας στο δίκτυο χωρίς χειραγώγηση ή παραποίηση.

Το Bitcoin δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί.

bitcoin τι ειναι
Κανονισμός για το Bitcoin

Το Bitcoin είναι ένα δυναμικό δίκτυο που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο – ένα χαρακτηριστικό που είναι πάντα ενεργό χωρίς προκαθορισμένες χρεώσεις, καθιστώντας το την τέλεια επενδυτική επιλογή για κάθε έμπειρο επενδυτή. Εάν στείλετε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, η προμήθειά σας είναι πρακτικά μηδενική.

Υπάρχει η άποψη ότι το bitcoin μπορεί να καταστραφεί με την αποκοπή του διαδικτύου. (Είναι αμφίβολο αν κάποιος θα το κάνει αυτό.)

Το δίκτυο δεν χρειάζεται υψηλές ταχύτητες για να λειτουργήσει- θα αρκεί η χρήση του υπάρχοντος τηλεφωνικού δικτύου και των ραδιοκυμάτων για τη μετάδοση πληροφοριών σχετικά με τις συναλλαγές κρυπτογράφησης bitcoin και τη συνέχιση της αλυσίδας μπλοκ.

51% Επίθεση Ορισμός
Ο μόνος τρόπος για να καταστραφεί το bitcoin είναι μέσω μιας επιτυχημένης επίθεσης 51%.

Τι είναι η επίθεση του 51%;

Όταν ένα άτομο ή μια ομάδα αποκτά τον έλεγχο του 50% της υπολογιστικής ισχύος στο δίκτυο Bitcoin, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να έχει τη δυνατότητα να τροποποιεί τις συναλλαγές και να εγκαθιδρύει ακόμη και μονοπώλιο εξόρυξης.

Ωστόσο, αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν συμφωνήσουν οι μεγαλύτερες ομάδες εξόρυξης. Επειδή το δίκτυο Bitcoin είναι ήδη τόσο μεγάλο, τέτοιες επιθέσεις απαιτούν υψηλό βαθμό συντονισμού σε υπολογιστική ισχύ.

Υπάρχει προμήθεια σε κρυπτονομίσματα;
Κατανόηση της επίθεσης του 51% στο blockchain

Μέσω αλλαγών που εφαρμόζονται στο λογισμικό του bitcoin, μια επίθεση 51% μπορεί να αποτραπεί και να απαγορευτεί από την κοινότητα των κρυπτογράφων.

Τι γίνεται λοιπόν με τις αμοιβές;

Altcoins: Altcoins: Τι είναι και πώς λειτουργούν
Ποια είναι η προμήθεια κρυπτογράφησης;

Κατά την αποστολή πληρωμών, ο αποστολέας επιβαρύνεται με ένα κόστος που ποικίλλει σε μέγεθος. Το ποσό αυτό δεν είναι σταθερό ούτε υπαγορεύεται από κάποια αρχή- εξαρτάται αποκλειστικά από τη μέθοδο πληρωμής που έχετε επιλέξει και από το πόσο γρήγορα μπορείτε να διεκπεραιώσετε τη συναλλαγή. Παρόλο που ορισμένες υπηρεσίες μπορεί να προσφέρουν μηδενικές προμήθειες, αυτό δεν θα έχει μεγάλη διαφορά, καθώς τα ποσοστά προμηθειών εξακολουθούν να καθορίζονται με βάση το πόσο γρήγορα μπορείτε να τις ολοκληρώσετε.

Τι είναι τα altcoins;

πού να αποθηκεύσετε κρυπτογραφίες bitcoin;
bitcoin τι ειναι

Τα altcoins είναι όλα τα άλλα κρυπτονομίσματα που υπάρχουν και αναδύονται εκτός από το Bitcoin. Παραδείγματα altcoins περιλαμβάνουν το Ether, το Dogecoin κ.λπ. Υπάρχει μια ανυπολόγιστη ποικιλία από αυτά που στροβιλίζονται σε όλο τον κόσμο με αμέτρητα νέα που εμφανίζονται καθημερινά – ωστόσο δεν έχουν όλα πραγματική αξία ή σκοπό για το θέμα αυτό.

Τα altcoins όπως το bitcoin, ενώ δημιουργήθηκαν για να ωφελήσουν οικονομικά τους προγραμματιστές τους, δυστυχώς συχνά αναφέρονται υποτιμητικά με όρους όπως “shitholes” και “shits”.

Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να επενδύσετε σε κρυπτογράφηση bitcoin;
Ποιο είναι το νόημα του altcoin;

Ενώ ορισμένα altcoins βοηθούν απλώς να γεμίσουν τις τσέπες των προγραμματιστών, άλλα υπάρχουν για να λύσουν σημαντικά ζητήματα της οικονομίας των κρυπτονομισμάτων που το bitcoin δεν μπορεί ακόμη να αντιμετωπίσει (ή το κάνει με δυσκολία). Αυτό ίσχυε ιδιαίτερα στην περίπτωση των έξυπνων συμβολαίων, της ανάπτυξης αποκεντρωμένων εφαρμογών και της ανάπτυξης οικοσυστημάτων.

Δεύτερον, λόγω των υψηλών τελών δικτύου, οι μικροπληρωμές δεν είναι βιώσιμες. Τρίτον, ενώ τα χαμηλά ποσά συναλλαγών στο δίκτυο bitcoin εξακολουθούν να συνεπάγονται υψηλό κόστος, ορισμένα altcoins μπορούν να αποσταλούν χωρίς χρέωση.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin με πιστωτική κάρτα
Πώς και πού να αποθηκεύσετε bitcoins; bitcoin αγορα

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφορες προσεγγίσεις για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων. Ενώ το κρυπτονόμισμα bitcoin εξορύσσεται με ηλεκτρική ενέργεια και επεξεργαστική ισχύ (χρησιμοποιώντας έναν αλγόριθμο PoW), τα altcoins μπορούν να χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους, όπως PoS, DPoS κ.ο.κ. (χρησιμοποιώντας έναν εναλλακτικό αλγόριθμο).

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και των δύο συστημάτων είναι συγκρίσιμα. Η διάκριση μεταξύ τους είναι μικρή για τον μέσο άνθρωπο, με την κύρια διαφορά να βασίζεται στην ποσότητα της προμήθειας που καταβάλλουν.

Πώς και πού να αποθηκεύσετε bitcoins;

Τελικά, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για την απόκτηση bitcoins. Ωστόσο, η μέθοδος διαφύλαξής τους θα καθορίσει τελικά ποιος τα κατέχει – εσείς ή κάποιος άλλος.

Πότε θα πρέπει να αγοράσετε bitcoin; bitcoin αγορα
Ποιοι είναι οι ασφαλέστεροι τρόποι αποθήκευσης bitcoins

Η διαφορά μεταξύ ξηρής και υγρής αποθήκευσης bitcoin γίνεται σαφής.

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια πρέπει να είναι πάντα συνδεδεμένα στο Διαδίκτυο. Τα ανταλλακτήρια, οι διαδικτυακές υπηρεσίες και οι εφαρμογές για κινητά είναι όλα παραδείγματα. Είναι χρήσιμα, αλλά έχουν ένα σημαντικό μειονέκτημα: μπορεί να παραβιαστούν.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι δεν θα διαταράξει το δίκτυο κρυπτογράφησης bitcoin- αντίθετα, θα επηρεάσει έναν μεσάζοντα που σας δίνει ένα πορτοφόλι.

Αποθηκεύστε τα κρυπτονομίσματά σας σε ένα πορτοφόλι υλικού για ασφάλεια. Εάν τα διατηρείτε σε πορτοφόλι λογισμικού, είναι πιο ευάλωτα σε επιθέσεις (ή σκηνοθετημένες παραβιάσεις). Με ένα πορτοφόλι υλικού, θα έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα στην οποία εμπιστεύεστε την αποθήκευση των κρυπτονομισμάτων σας καθώς και στα πραγματικά φυσικά πορτοφόλια. Συγκριτικά, εάν υπάρξει μελλοντική πειρατεία με τα πορτοφόλια λογισμικού (ή σκηνοθετημένη πειρατεία), τότε όλα τα χρήματά σας μπορεί να χαθούν.

 Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κρυπτογραφικού bitcoin
bitcoin αγορα

Τα ανταλλακτήρια είναι μακράν ο πιο συνηθισμένος τρόπος αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων. Αυτό είναι επωφελές, καθώς, εάν η συναλλαγματική ισοτιμία βελτιωθεί, μπορείτε να πραγματοποιήσετε γρήγορα μια συναλλαγή με την πώληση ή την αγορά κρυπτονομισμάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ανταλλακτήρια μπορούν να ταξινομηθούν ως κεντρικά ή αποκεντρωμένα. Δεν θα το αναλύσουμε ξανά, αλλά σε γενικές γραμμές, τα κεντρικά ανταλλακτήρια διαθέτουν κέντρο ελέγχου, ενώ τα αποκεντρωμένα δεν διαθέτουν.

Εξαιτίας αυτού, αν χρησιμοποιείτε dexes (αποκεντρωμένες συναλλαγές), το κρυπτονόμισμά σας είναι ασφαλέστερο- ωστόσο, και τα δύο είναι ευάλωτα στην πειρατεία. Η αποκεντρωμένη ανταλλαγή είναι καλύτερη για τη μακροπρόθεσμη αποθήκευση κρυπτονομισμάτων. Εάν δεν θέλετε να ασχοληθείτε με κάθε πτώση και αύξηση της τιμής, τα ψυχρά πορτοφόλια υλικού είναι μια καλύτερη επιλογή.

Ποιο κρυπτονόμισμα είναι το καλύτερο για να επενδύσετε για αρχάριους;
Πώς να αγοράσετε Bitcoin χρησιμοποιώντας το PayPal

Αν και η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι μια σημαντική τάση αυτή τη στιγμή, πρόκειται για μια ασταθή και επικίνδυνη επενδυτική επιλογή. Εάν η επένδυση σε κρυπτονόμισμα σε ένα ανταλλακτήριο ή μέσω ενός χρηματιστή δεν φαίνεται να είναι η σωστή επιλογή για εσάς, εδώ είναι μερικές επιλογές

Σε αντίθεση με τα θερμά πορτοφόλια, οι κόμβοι ελεγκτών δεν βασίζονται σε σύνδεση στο διαδίκτυο. Μπορούν να περιγραφούν ως μονάδες flash με ενισχυμένες διασφαλίσεις, ενώ τα ψυχρά πορτοφόλια υλικού παρέχουν διάφορα επίπεδα ασφαλείας. Το λογισμικό του πορτοφολιού πρέπει να εγκατασταθεί σε μια συσκευή υλικού για να λειτουργήσει σωστά. Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι τα διάφορα πορτοφόλια δεν είναι συμβατά με κάθε κρυπτονόμισμα, οπότε βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin χρησιμοποιώντας το PayPal

Έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε bitcoin μέσω ενός επεξεργαστή πληρωμών όπως η PayPal Holdings, Inc. (PYPL). Υπάρχουν δύο μέθοδοι αγοράς bitcoin μέσω PayPal: σύνδεση του λογαριασμού σας με χρεωστική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό ή χρήση των κεφαλαίων στο υπόλοιπο του λογαριασμού σας PayPal για την αγορά κρυπτονομισμάτων από τρίτο πάροχο. Κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin, το Ethereum, το Litecoin και το Bitcoin Cash μπορούν να αποκτηθούν αβίαστα από το PayPal- εκτός από όσους διαμένουν στη Χαβάη. Εάν πρέπει να ξοδέψετε το ψηφιακό σας νόμισμα σε αγαθά ή υπηρεσίες, η λειτουργία “Εξόφληση με κρυπτονόμισμα” είναι διαθέσιμη ακριβώς για αυτόν τον σκοπό.

 τιμή bitcoin
Πώς να αγοράσετε Bitcoin με πιστωτική κάρτα

Κάθε φορά που αγοράζετε Bitcoin μέσω PayPal, κερδίζει ένα μικρό χρηματικό ποσό από το “crypto spread” ή τη διαφορά μεταξύ της αγοραίας τιμής του Bitcoin και της συναλλαγματικής ισοτιμίας που έχει με το USD. Επίσης, για κάθε αγορά, υπάρχει ένα καθορισμένο τέλος συναλλαγής που αλλάζει ανάλογα με την αξία του δολαρίου που δαπανάται σε αυτή τη συγκεκριμένη αγορά. Ένα μειονέκτημα της αγοράς κρυπτονομισμάτων μέσω PayPal είναι ότι ο επενδυτής δεν μπορεί να μεταφέρει το κρυπτονόμισμα από την πλατφόρμα του επεξεργαστή πληρωμών σε ένα εξωτερικό πορτοφόλι ή σε έναν προσωπικό λογαριασμό. Λίγα χρηματιστήρια και διαδικτυακοί έμποροι επιτρέπουν την PayPal ως μορφή αγοράς, αλλά το eToro είναι ένα από αυτά.

Το φροντιστήριο: Πώς να αγοράσετε Bitcoin με πιστωτική κάρτα

Παρόλο που η χρήση πιστωτικών καρτών για την αγορά bitcoin είναι παρόμοια με τη χρήση χρεωστικών καρτών ή μεταφορών ACH, δεν το επιτρέπουν όλα τα ανταλλακτήρια λόγω των τελών και των κινδύνων που σχετίζονται με την επεξεργασία.

Πώς να αγοράσετε Bitcoin χρησιμοποιώντας το PayPal
Τι είναι η κρυπτογράφηση bitcoin και τιμή bitcoin

Η επεξεργασία πιστωτικών καρτών μπορεί να προσθέσει πρόσθετες χρεώσεις στις συναλλαγές. Εκτός από τα τέλη συναλλαγής, ενδέχεται να χρειαστεί να πληρώσετε και τέλη επεξεργασίας που το ανταλλακτήριο μετακυλύει στους αγοραστές. Οι εκδότες πιστωτικών καρτών αντιμετωπίζουν τις αγορές bitcoin ως προκαταβολές μετρητών και χρεώνουν υψηλά τέλη και επιτόκια για αυτές τις προκαταβολές. Οι πιστωτικές κάρτες ανταμοιβής Bitcoin λειτουργούν όπως κάθε άλλη κάρτα ανταμοιβής, με τη διαφορά ότι προσφέρουν ανταμοιβές με τη μορφή Bitcoin.

Για παράδειγμα, η πιστωτική κάρτα BlockFi Bitcoin Rewards Credit Card προσφέρει 1,5% επιστροφή σε BTC σε κάθε αγορά που πραγματοποιείται με την κάρτα. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί που πρέπει να γνωρίζετε – οι χρήστες της American Express θα πληρώσουν προμήθεια μετρητών συν ετήσια ποσοστιαία προμήθεια 25%. Επιπλέον, οι εταιρείες πιστωτικών καρτών περιορίζουν τους χρήστες σε ένα μηνιαίο ανώτατο όριο αγορών bitcoin αξίας 1.000 δολαρίων.

Πότε θα πρέπει να αγοράσετε bitcoin;

 τιμή bitcoin
Θα πρέπει να αγοράζω bitcoin όταν είναι χαμηλά ή υψηλά;

Σκοπεύετε να επενδύσετε στο πρώτο σας bitcoin; Μπορεί να φαίνεται δύσκολο να κατανοήσετε τι είναι το κρυπτονόμισμα και πώς λειτουργεί με τις διάφορες μεθόδους αγοράς ή δαπάνης. Αρκετές χώρες έχουν καταστήσει το bitcoin επίσημο νόμισμά τους, ενώ περισσότερες εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν το ίδιο. Τώρα που καταλαβαίνουμε τις θετικές δυνατότητες της επένδυσης σε κρυπτονομίσματα όπως το bitcoin, ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να αγοράζουμε μερικά bitcoins! Αλλά πότε θα πρέπει να τα αγοράσετε;

Τελικά, δεν υπάρχει μία και μόνη απάντηση που να λειτουργεί σε όλες τις περιπτώσεις. Ωστόσο, ορισμένες γενικές κατευθυντήριες γραμμές μπορούν να είναι χρήσιμες και να αποτελέσουν τη βάση για πολλά σενάρια.

Κοιτάξτε τόσο το ποσοστό όσο και την τάση όταν προσδιορίζετε πόσο ακριβό είναι ένα μηχάνημα.

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε το σημερινό περιβάλλον της αγοράς κατά την αγορά bitcoin. Η πιο συχνή γκάφα που κάνουν οι νεοεισερχόμενοι είναι να παρασυρθούν από ένα κύμα διαφημιστικής εκστρατείας. Τα λεγόμενα “γεράκια” στο bitcoin δημιουργούν πολύ θόρυβο και ανεβάζουν την τιμή. Αν το bitcoin ήταν ένα σύστημα πυραμίδας, η τιμή του θα ανέβαινε μόνο. Ωστόσο, δεδομένου ότι το bitcoin δεν είναι πυραμίδα, όταν εισέρχεται “χαζό χρήμα”, η τιμή του ανεβαίνει και στη συνέχεια πέφτει ραγδαία. Αυτό συνέβη για παράδειγμα το 2017. Το Bitcoin αυξήθηκε 20 φορές μέσα σε ένα χρόνο, και η συντριπτική πλειονότητά του ήρθε τους δύο τελευταίους μήνες, από τον Νοέμβριο έως τον Δεκέμβριο. Τι συνέβη στη συνέχεια; Το Bitcoin έπεσε από τις 19.000 στις 3,5 από τα τέλη Ιανουαρίου έως τα μέσα Μαΐου.

Κοιτάξτε τόσο το ποσοστό όσο και την τάση όταν προσδιορίζετε πόσο ακριβό είναι ένα μηχάνημα.
Τι είναι το κρυπτονόμισμα bitcoin

Ποιος είναι ο ορισμός της υποβάθμισης;

Η απόκτηση χρημάτων μέσω μιας φθίνουσας αγοράς κρυπτογράφησης bitcoin είναι απλή. Απλά αγοράστε κρυπτονόμισμα και περιμένετε να πέσει η αξία του πριν το πουλήσετε για μετρητά. Αν πιστεύετε ότι τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, τοποθετήστε μια βραχυπρόθεσμη επένδυση και παρατηρήστε καθώς η ισοτιμία του bitcoin μειώνεται- στη συνέχεια, καρπωθείτε τα οφέλη σας όταν πουλήσετε σε μια κατάλληλη στιγμή!

Ποιος είναι ο ορισμός της υποβάθμισης;
Πώς να μην χάσετε χρήματα στο κρυπτονόμισμα

Η επένδυση σε σύντομες συναλλαγές μπορεί να μοιάζει με μια εξαιρετική ιδέα, ωστόσο, όπως και οι μακροχρόνιοι πωλητές, έτσι και οι βραχυπρόθεσμοι πωλητές είναι πιο πιθανό να υποστούν απώλειες σε δραματικές κινήσεις της αγοράς. Για να αποφύγουν καταστροφικές απώλειες από τις άγριες διακυμάνσεις των τιμών, οι επενδυτές θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιούν προστατευτικά στοπ.

Ιστορικά, περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν τις ανοικτές πωλήσεις παρά τις μακροχρόνιες συναλλαγές. Παρά την αισιοδοξία της αγοράς, το παιχνίδι εναντίον της θα μπορούσε να είναι απίστευτα αποδοτικό – αλλά μόνο αν η πρόβλεψή σας είναι σωστή!

πού να αποθηκεύσετε κρυπτογραφίες bitcoin;
Σε τι άλλο να επενδύσετε εκτός από το bitcoin;

Ποια θα είναι η αξία του bitcoin το 2023;

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να θυμάστε ότι οι εμπειρογνώμονες μπορούν να εγγυηθούν μόνο την ακρίβεια των προβλέψεών τους. Αν και είναι δύσκολο να προβλέψουμε με ακρίβεια τον μακροπρόθεσμο στόχο του Bitcoin για 250.000+ λόγω των απρόβλεπτων μεταβολών της τιμής, οι προβλέψεις για το εγγύς και το μέσο μέλλον εξακολουθούν να είναι αβέβαιες.

Ωστόσο, επιτρέπει την επένδυση σε εναλλακτικά νομίσματα, καθώς και στους αναπτυσσόμενους τομείς των DeFI και NFT.

Σε τι άλλο να επενδύσετε εκτός από το bitcoin;

ETH και Binance Coin είναι οι δύο πρώτες σειρές.

Ποια θα είναι η αξία του bitcoin το 2022;
Binance Coin στο Ethereum;

Όλα έχουν νόημα σε αυτό το πλαίσιο. Το δεύτερο πιο κεφαλαιοποιημένο κρυπτονόμισμα, η ETH, γνωρίζει έξαρση του ενδιαφέροντος των προγραμματιστών και των χρηστών.

Το διασκεδαστικό είναι ότι η ETH ήταν ελάχιστα γνωστή στις αρχές του 2017. Ήταν ένα κρυπτονόμισμα για τη δημιουργία αποκεντρωμένων εφαρμογών. Ακουγόταν ελκυστικό. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι κανείς δεν ήξερε πώς να το πετύχει ή τι να αναπτύξει. Αλλά οι δυνατότητες φαινόταν να υπάρχουν.

Στις αρχές του 2017, ένας αιθέρας άξιζε 10 δολάρια. Ο αιθέρας ανέβηκε στα 1.350 δολάρια το 2017 κατά τη διάρκεια του bull run και του hype γύρω από την ICO, και στη συνέχεια υποχώρησε στο επίπεδο του bitcoin.

Ενώ άλλα κρυπτονομίσματα μπορεί να διαθέτουν χαμηλότερο κόστος συναλλαγών ή ταχύτερους χρόνους επεξεργασίας, ο αιθέρας συνεχίζει να εξελίσσεται και να παραμένει ανταγωνιστικός. Αλλά δεν υπάρχει εναλλακτική λύση αυτή τη στιγμή.

Πόσο αξίζουν οι αιθέρες;

Πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να επενδύσετε σε κρυπτογράφηση bitcoin;
Η τρέχουσα τιμή της ETH είναι $4.350.

Το δεύτερο μοναδικό πλεονέκτημα του Binance είναι η έξυπνη αλυσίδα του. Η έξυπνη αλυσίδα του Binance είναι ουσιαστικά το ισοδύναμο blockchain του αιθέρα. Μπορεί τελικά να αντικαταστήσει τον αιθέρα στο μέλλον, καθώς όλο και περισσότερα έργα ξεκινούν και λειτουργούν ακριβώς στο BSC.

Τώρα που ο ανταγωνισμός γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικός μέρα με τη μέρα. Τόσο το ETH όσο και το BNB διαθέτουν λειτουργία καύσης κουπονιών. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα η BNB να εφαρμόσει κάτι παρόμοιο με τον μηχανισμό του ether.

DOT

Το έργο αυτό αποσκοπεί στην ανάπτυξη ενός αποκεντρωμένου διαδικτύου Web 3.0. Το έργο έχει ένα καλό ειδησεογραφικό υπόβαθρο (π.χ. δημοπρασίες) και η αγορά DOT μοιάζει με εξαιρετική επένδυση στο πλαίσιο μιας μεγάλης πτώσης. Η έμφαση δίνεται σε αυτή την περίπτωση στην τεχνολογία και τη μελλοντική ανάπτυξη.

Η τιμή είναι 28,30 τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.

DOT
Τι είναι το link token;

LINK

Το νόμισμα δεύτερης κατηγορίας από τον προηγούμενο κατάλογο. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτής της τεχνολογίας είναι η ικανότητά της να ενώνει πολλαπλές αλυσίδες μπλοκ, δημιουργώντας μια γέφυρα μεταξύ τους. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργείτε βάσεις δεδομένων χωρίς να περιορίζεστε από μία μόνο τεχνολογία. Για να το θέσουμε αλλιώς, το έργο καταστρέφει τα εμπόδια μεταξύ διαφορετικών δικτύων και οικοσυστημάτων blockchain.

Η συναλλαγματική ισοτιμία LINK κατά τη στιγμή της σύνταξης του παρόντος είναι 22,05

LinkExchange
Τι είναι το κέικ στο κρυπτονόμισμα;

CAKE

Το εμπορικό κουπόνι CAKE της Pancake Swap σημείωσε μεγάλη επιτυχία στον χώρο DeFi και είναι ένα από τα πιο ενεργά διαπραγματεύσιμα κουπόνια στο Uniswap. Το CAKE μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενεργοποίηση της συμμετοχής σε δεξαμενές ρευστότητας, της ψηφοφορίας διακυβέρνησης και της καλλιέργειας αποδόσεων. Το Pancake Swap προσφέρει επίσης στους χρήστες πρόσβαση σε διάφορες στρατηγικές yield farming που μπορούν να τους βοηθήσουν να μεγιστοποιήσουν τις αποδόσεις τους από τις επενδύσεις τους.

Cake DeFi
Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, η CAKE αξίζει 11,86 δολάρια.

Συμπέρασμα

Πρέπει να αποδεχτούμε την πραγματικότητα ότι το bitcoin έχει ενδεχομένως τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης. Ο σχεδιασμός του Bitcoin είναι κατασκευασμένος για να ωθεί τους ανθρακωρύχους προς τα εμπρός και, ως γλυκαντικό, το ποσοστό ανταμοιβής του μειώνεται σταθερά με κάθε μέρα που περνάει.

Η επένδυση στο Bitcoin αποτελεί βέλτιστη επιλογή για μακροπρόθεσμους επενδυτές. Επενδύοντας και κρατώντας το πρώτο ψηφιακό νόμισμα στον κόσμο, μπορείτε να έχετε σημαντικές αποδόσεις που ξεπερνούν κατά πολύ τα κέρδη από τις συναλλαγές με την πάροδο του χρόνου. Με άλλα λόγια, η απόδοση των επενδύσεών σας μπορεί να δεκαπλασιαστεί!

Τι είναι το bitcoin;
  τιμή bitcoin
Τι είναι το bitcoin;

Υπάρχουν διάφορες επιλογές για την αγορά bitcoin. Μπορείτε να ακολουθήσετε οποιαδήποτε μέθοδο επιλέξετε, από ανταλλακτήρια σε ανταλλακτήρια bitcoin. Είναι ζωτικής σημασίας να σημειωθεί ότι, όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο, δεν είστε ασφαλείς από τις διακυμάνσεις της ιστορίας των τιμών του bitcoin (μεταβλητότητα).

Η μεταβλητότητα του Bitcoin έχει μειωθεί, εν μέρει, λόγω των μεγαλύτερων επενδυτών και της αύξησης της κεφαλαιοποίησης της αγοράς. Όσο πιο εκτεταμένη γίνεται η αγορά, γενικά, τόσο πιο δύσκολο είναι για το Bitcoin (ή οποιοδήποτε κρυπτονόμισμα) να έχει σημαντικές διακυμάνσεις στην αξία του. Εν τω μεταξύ, όταν εξετάζουμε τις χρηματιστηριακές αγορές στο σύνολό τους είναι πολύ πιο σταθερές από το Bitcoin- αν και αυτό μπορεί να ειπωθεί για τα περισσότερα κρυπτονομίσματα όταν συγκρίνονται με καθιερωμένες μετοχές και τίτλους

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς