10 καλύτερες πιστωτικές κάρτες κρυπτογράφησης Visa το 2023

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Table of Contents

⚡️ Τι είναι η κάρτα κρυπτονομισμάτων;

Σας παρουσιάζουμε την επαναστατική κάρτα κρυπτονομισμάτων, τη μέθοδο πληρωμής για παραδοσιακά και ψηφιακά νομίσματα. Τα κρυπτονομίσματα αποτελούν μια διαρκώς αναπτυσσόμενη, ιδιαίτερα περιζήτητη τάση στη σημερινή οικονομία- από τη δημιουργία του Bitcoin το 2009 μέχρι ένα πλεόνασμα από πάνω από 4.000 διαφορετικά altcoins. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά τα περιουσιακά στοιχεία αιχμής με μια κάρτα κρυπτονομισμάτων, κερδίζοντας παράλληλα ανταμοιβές!

⚡️ Είναι ένα κρυπτονόμισμα πιστωτική κάρτα;

Η κάρτα Visa Crypto.com Rewards είναι μια μοναδική πιστωτική κάρτα που απευθύνεται στους λάτρεις των κρυπτονομισμάτων. Παρ' όλα αυτά, δεν πρόκειται για πιστωτική κάρτα, αλλά μάλλον για προπληρωμένη χρεωστική κάρτα.

⚡️ Μπορώ να πληρώσω με την κρυπτοκάρτα;

Οι αγορές με την Crypto.com δεν ήταν ποτέ πιο εύκολες! Μπορείτε απλώς να ανοίξετε την εφαρμογή και να επιλέξετε το εικονίδιο του καλαθιού αγορών στην κύρια οθόνη ή να χρησιμοποιήσετε το κουμπί “Πληρωμή” στη γραμμή εργαλείων. Μόλις κάνετε κλικ στο κουμπί “Σάρωση”, σαρώστε τον κωδικό QR για να πληρώσετε πανεύκολα!

⚡️ Πώς να αποσύρετε χρήματα από το Crypto;

Ανοίξτε την εφαρμογή Crypto.com.
Εάν δεν έχετε συνδέσει ακόμη τον τραπεζικό λογαριασμό της προτίμησής σας, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο με δύο επιλογές “nΕπιλέξτε “Ανάληψη”.

Αν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε μια χρεωστική ή πιστωτική κάρτα κρυπτογράφησης, παραθέτουμε μια λίστα με τις πιο δημοφιλείς διαθέσιμες κάρτες και τα χαρακτηριστικά τους:

Λόγω των πολλών τραπεζικών περιορισμών στις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων, οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες κρυπτονομισμάτων μετράνε προς το παρόν. Πολλές κάρτες είναι κατάλληλες για καθημερινούς χρήστες επειδή λειτουργούν ως κάρτες ανταμοιβής που σας επιτρέπουν να παίρνετε επιστροφή μετρητών για τις αγορές σας.

κάρτες κρυπτογράφησης
Ποια κάρτα κρυπτογράφησης είναι καλύτερη;

Αν και δεν υπάρχουν πολλές κάρτες που σας επιτρέπουν να κερδίζετε τόκους από το κρυπτονόμισμα, οι περισσότερες από αυτές σας επιτρέπουν να το μετατρέψετε γρήγορα σε κανονικά χρήματα, να κάνετε ανάληψη μετρητών από οποιοδήποτε ΑΤΜ ή να επωφεληθείτε από την ευρεία αποδοχή της Visa και της MasterCard στα καταστήματα.

Στο κρυπτονόμισμα, τα χρήματα κερδίζονται. Δεν καταθέτουν επιστροφή χρημάτων αμέσως μετά την αγορά, αλλά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε αργότερα. Δεν υποστηρίζουν κάθε κρυπτονόμισμα.

Υπάρχει χρεωστική κάρτα κρυπτογράφησης
Μπορείτε να πάρετε μια κρυπτογραφημένη πιστωτική κάρτα;

Οι 10 καλύτερες πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες κρυπτονομισμάτων.

Ακολουθεί ένας κατάλογος πιστωτικών και χρεωστικών καρτών για κρυπτονομίσματα:

 • Crypto.com.
 • Κάρτα Coinbase Visa
 • Πιστωτική κάρτα BlockFi Bitcoin Rewards
 • Κάρτα Visa Wirex
 • Nexo
 • Κάρτα κρυπτονομίσματος Visa Crypterium
 • Πιστωτική κάρτα Sophie
 • Κάρτα TenX Visa
 • Κάρτα δαπανών Visa
 • Πιστωτική κάρτα κρυπτογράφησης Gemini
Είναι η κρυπτοκάρτα πιστωτική κάρτα;
Πώς μπορώ να πληρώσω με την κρυπτογραφική μου κάρτα;

Crypto.com – Η ιδανική απάντηση για εμπόρους και επαναλαμβανόμενους αγοραστές.

Από τον Ιούλιο του 2021, η Crypto.com υποστηρίζει πλέον πάνω από 100 κρυπτονομίσματα για αγορά και χρήση, με παγκόσμια εμβέλεια σχεδόν 10 εκατομμυρίων ανθρώπων. Οι χρήστες μπορούν να λάβουν έως και 8% επιστροφή μετρητών για τις αγορές τους όταν ξοδεύουν κρυπτονόμισμα μέσω αυτού χρησιμοποιώντας την προπληρωμένη κάρτα metal της Visa. Οι κάτοχοι της κάρτας μπορούν να χρησιμοποιήσουν την κάρτα τους οπουδήποτε δέχεται χρεωστικές κάρτες Visa, καθιστώντας την μία από τις πιο ευρέως αποδεκτές διαθέσιμες κάρτες κρυπτογράφησης

Πώς μπορώ να εξαργυρώσω τα bitcoins μου;
Πώς μπορώ να αποκτήσω μια κάρτα bitcoin;

Η κάρτα μπορεί να φορτωθεί με μετρητά εκτός από κρυπτονόμισμα. Η εταιρεία δέχεται περισσότερα από 20 νομίσματα fiat. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε 40 εκατομμύρια τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων λιανικής πώλησης και των ΑΤΜ που εμφανίζουν τα σύμβολα της Visa. Είναι συμβατή με πάνω από 1.000 αίθουσες αναμονής σε 400 αεροδρόμια παγκοσμίως. Με άλλα λόγια, σας επιτρέπει να γεμίζετε τα πορτοφόλια σας σε bitcoin ή άλλα κρυπτονομίσματα με ένα κανονικό εισόδημα και στη συνέχεια να χρησιμοποιείτε την προπληρωμένη κάρτα για να κάνετε καθημερινές αγορές.

Το επίπεδο της κάρτας καθορίζεται από τον αριθμό των κουπονιών CRO που έχουν αγοραστεί και αποθηκευτεί στο πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων. Οι χρήστες πρέπει να ολοκληρώσουν την επαλήθευση KYC.

Είναι η crypto com μια χρεωστική κάρτα;
Τι κάνει μια κάρτα crypto com;

Χαρακτηριστικά:

 • Οι πληρωμές κρυπτογράφησης γίνονται δεκτές από τις εταιρείες Netflix, Spotify, Expedia, Lounge, Expedia, Airbnb και Prime.
 • Κάντε χρήση της σωστής κάρτας και μπορείτε να συγκεντρώσετε έως και 1.000 δολάρια σε μετρητά από τα ΑΤΜ χωρίς καμία απολύτως χρέωση!
 • Η Amex Gold είναι εξαιρετική για τα προνόμια επιστροφής μετρητών, όπως 1% έως 8% στις αγορές με κάρτα και CRO – το κουπόνι της πλατφόρμας crypto.com με την κάρτα σας.
 • Σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε έως και 5 διαφορετικά σχέδια καρτών με διαφορετικές ανταμοιβές στοίβαξης CRO και μέγιστες αναλήψεις. Οι πέντε βαθμίδες κυμαίνονται από 0 έως 400.000 δολάρια σε απαιτήσεις στοίβαξης.
 • Χωρίς κόστος και χωρίς περιορισμούς ως προς το μέγεθος της επιχείρησής σας, αυτό το βασισμένο στο cloud CMS σας παρέχει πλήρη έλεγχο σε κάθε στοιχείο του σχεδίου μάρκετινγκ σας. Τα κουπόνια CRO είναι δωρεάν για τους κατόχους και υπάρχουν μηδενικά μηνιαία ή ετήσια τέλη συνδρομής.
 • Επωφεληθείτε από την εφαρμογή και επωφεληθείτε από τα πολλά οφέλη της τόσο στο Android όσο και στο iOS!
Ποια είναι η καλύτερη κάρτα για crypto com;
Παίρνετε μια κάρτα με crypto com;

Coinbase Card – Συνιστάται ιδιαίτερα για μεγάλους επενδυτές που έχουν συνηθίσει να συναλλάσσονται με τράπεζες.

Η Coinbase Card είναι μια προπληρωμένη κάρτα που, αν και δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη παγκοσμίως, επιτρέπει στους πελάτες να ξοδεύουν οποιοδήποτε κρυπτονόμισμα στο χαρτοφυλάκιό τους και να λαμβάνουν επιστροφή μετρητών για κάθε αγορά. Η κάρτα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να πραγματοποιούν αγορές με κρυπτονομίσματα οπουδήποτε ψωνίζουν. Μεγιστοποιήστε τις αποταμιεύσεις σας με τη χρεωστική κάρτα Visa και κερδίστε έως και 4% επιστροφή μετρητών σε κάθε αγορά!

Τι κάνει η κάρτα Coinbase;
Μπορώ να πάρω κάρτα από την Coinbase;

Χαρακτηριστικά:

 • Δεν υπάρχει χρέωση για τη χρήση της υπηρεσίας.
 • Η κάρτα Visa λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως και οι άλλες κάρτες Visa. Μετατρέπει αυτόματα όλα τα κρυπτονομίσματα σε δολάρια ΗΠΑ και επιτρέπει αγορές από εμπόρους καθώς και αναλήψεις μετρητών από ΑΤΜ με το λογότυπο της Visa.
 • Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν επαλήθευση δύο βημάτων, άμεσο πάγωμα της κάρτας, προστασία παγκόσμιας κλάσης με επαλήθευση δύο βημάτων και προστασία PIN ή ανέπαφη ανάληψη χρημάτων για την προστασία των κρυπτονομισμάτων.
 • Η εφαρμογή για κινητά είναι διαθέσιμη.
 • Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά, μπορείτε να δείτε τις αποδείξεις σας, τις περιλήψεις δαπανών και τις άμεσες ειδοποιήσεις συναλλαγών.
 • Για αγορές αγαθών και υπηρεσιών, θα κερδίζετε 4% σε ανταμοιβές κρυπτογράφησης για κάθε δολάριο που ξοδεύετε με την κάρτα.
 • Η αμοιβή για τη μετατροπή κρυπτονομισμάτων σε fiat είναι 2,49% του ποσού που μεταφέρεται σε μια συμφωνία που περιλαμβάνει πληρωμή με τραπεζική κάρτα ή PayPal.
Είναι καλή η κάρτα Coinbase
Είναι η κάρτα Coinbase μια φυσική κάρτα;

Πιστωτική κάρτα BlockFi Bitcoin Rewards – Αυτή είναι ιδανική για επενδυτές Bitcoin..

Η πιστωτική κάρτα BlockFi θα είναι διαθέσιμη το δεύτερο τρίμηνο του 2021. Οι κάτοικοι των ΗΠΑ που είναι επιλέξιμοι για την κάρτα θα την παραλάβουν εκείνη τη στιγμή. Η πιστωτική κάρτα λειτουργεί ως κάρτα επιστροφής μετρητών, δίνοντάς σας πόντους για τη χρήση του κρυπτονομισματός σας, τους οποίους μπορείτε στη συνέχεια να επανεπενδύσετε.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω την πιστωτική μου κάρτα BlockFi για να αγοράσω bitcoins;
Είναι η κάρτα BlockFi πιστωτική κάρτα;

Μπορείτε να κερδίσετε έως και 2% ετησίως, εάν διατηρείτε σταθερά περιουσιακά στοιχεία σε νομίσματα στον Λογαριασμό Τόκων BlockFi (BIA) με πιστωτική κάρτα. Αυτό δεν σας επιτρέπει να ανταλλάξετε τις ανταμοιβές bitcoin με άλλα κρυπτονομίσματα και οι πληρωμές δεν είναι άμεσες, οπότε δεν μπορείτε να κερδίσετε χρήματα όταν οι τιμές των bitcoin εκτοξεύονται.

Μήπως η πιστωτική κάρτα BlockFi κάνει ένα ισχυρό τράβηγμα
Η πιστωτική κάρτα BlockFi χρεώνει ετήσια συνδρομή;

Οι πιο συνηθισμένοι τύποι μεμβρανών παραθύρων είναι:

 • Κερδίζετε 1,5% επιστροφή bitcoin σε όλες τις αγορές.
 • Ξεκλειδώστε ένα μπόνους 250 δολαρίων bitcoin σήμερα με τον νέο σας λογαριασμό στην Bank of America! Απλά ξοδέψτε πάνω από 3.000 δολάρια τους πρώτους τρεις μήνες και θα λάβετε αυτόματα αυτή την αμοιβή.
 • Ξεκλειδώστε επιπλέον ανταμοιβές έως και 3,5% για τους επόμενους 4-6 μήνες, χρησιμοποιώντας την κάρτα σας τουλάχιστον 120 ημέρες! Επιπλέον, μόνο και μόνο με την εξουσιοδότησή της εντός των πρώτων 90 ημερών από την απόκτησή της, κερδίζετε μπόνους ανταμοιβή 3,5%. Επιπλέον, πραγματοποιήστε αγορές που υπερβαίνουν τα 50 χιλ. δολάρια/έτος με την BlockFi. Θα λάβετε ακόμη πιο ελκυστικά μπόνους και τριπλή ασφάλεια που είναι στάνταρ σε όλες τις κάρτες που σχετίζονται με την BlockFi.
 • Μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον τόκους παραπέμποντας φίλους. Για κάθε παραπομπή πελάτη, θα λαμβάνετε $30 σε bitcoins.
 • Με το VEN, μπορείτε να πληρώνετε τους λογαριασμούς σας και να αγοράζετε ή να βγάζετε κρυπτονόμισμα από οποιοδήποτε κατάστημα, κατάστημα VISA ή ΑΤΜ.
 • Για τους λόγους που πληρούν τις προϋποθέσεις, δεν απαιτείται έλεγχος πιστοληπτικής ικανότητας.
 • Δεν υπάρχουν τέλη για τη χρήση αυτής της κάρτας. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε όλο τον κόσμο και ο λογαριασμός είναι δωρεάν για τον πρώτο χρόνο. Δεν υπάρχουν έξοδα συναλλαγών στο εξωτερικό ή άλλα έξοδα που σχετίζονται με αυτή την κάρτα.
Visa Signature Card 2023 αναθεώρηση κάρτες κρυπτογράφησης
Ανασκόπηση της κάρτας Visa Rewards της BlockFi

Κάρτα Visa Wirex – Οι πελάτες που είναι επαναλαμβανόμενοι ή/και λάτρεις των altcoin θα το εκτιμήσουν.

Οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται λογαριασμούς τόσο σε νόμισμα fiat όσο και σε κρυπτονόμισμα, επιτρέποντάς τους να ανταλλάσσουν κρυπτονόμισμα με κανονικό νόμισμα. Μπορούν επίσης να κερδίζουν ανταμοιβές επιστροφής μετρητών για τις αγορές που πραγματοποιούν με την κάρτα Wirex Visa. Όταν οι χρήστες ξοδεύουν χρήματα ή αποκτούν αγαθά χρησιμοποιώντας τις κάρτες τους, λαμβάνουν ένα ποσοστό της αγοράς πίσω σε μετρητά.

Με αυτή την κάρτα, μπορείτε επίσης να ελέγχετε τις πολλαπλές υπογραφές.

Επισκόπηση κάρτας Wirex 2022:
Κάρτα Wirex – Ανασκόπηση

Χαρακτηριστικά:

 • Διατίθεται επιστροφή μετρητών 2% στις συναλλαγές με κάρτα. Το cashback που καταβάλλεται από την WXT είναι το κρυπτονόμισμα της πλατφόρμας, το οποίο μπορεί να ανταλλαχθεί με οποιοδήποτε άλλο κρυπτονόμισμα.
 • Επιπλέον, το ημερήσιο όριο ανάληψης από ΑΤΜ και καταθέσεις με χρεωστική/πιστωτική κάρτα αυξάνεται σε 1.400 S$ την ημέρα και σε 2.500 $ εβδομαδιαίως. Έτσι, μπορείτε να πραγματοποιείτε συναλλαγές με το κεφάλι σας ήσυχο γνωρίζοντας ότι το όριο μετρητών σας δεν θα περιοριστεί ποτέ.
 • Με το διαισθητικό σύστημα ειδοποιήσεων της εφαρμογής, μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την κάρτα σας. Επιπλέον, αυτό επιτρέπει την αβίαστη παρακολούθηση των αγορών σας!
 • Όσον αφορά την καθημερινή χρήση, αυτό το πορτοφόλι είναι το ιδανικό μείγμα ασφάλειας και ευκολίας στη χρήση. Όχι μόνο θα είστε προστατευμένοι από πιθανές απειλές, αλλά θα έχετε και μια ευχάριστη εμπειρία κατά τη χρήση του. Αυτή τη στιγμή υποστηρίζει 36 κρυπτονομίσματα, καθώς και πάνω από 150 εθνικά νομίσματα.
Κάρτα Wirex - Χαρακτηριστικά
Κάρτα Wirex – πώς λειτουργεί
 • Η μετατροπή κρυπτονομισμάτων σε τοπικό νόμισμα σε επιχειρήσεις και ΑΤΜ εξοικονομεί έως και 3% στις συναλλαγές στο εξωτερικό.
 • Πρέπει να λάβετε έναν ειδικό κωδικό APB από την ιστοσελίδα WXT και να τον εισάγετε στην πλατφόρμα. Θα λαμβάνετε 0,1 WXT για κάθε προτεινόμενο χρήστη που εντάσσεται στην ομάδα σας, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιεί ή όχι τακτικά την πλατφόρμα σας.
 • Όσον αφορά τις χρεωστικές κάρτες κρυπτονομισμάτων, δεν είναι όλες οικονομικά αποδοτικές. Πολλές από αυτές συνοδεύονται από ετήσιο τέλος, το οποίο μπορεί να συσσωρευτεί αν κάνετε πολλές αγορές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Κάθε συναλλαγή συνήθως κοστίζει μεταξύ 1 και 2 δολαρίων ανάλογα με το αν η κάρτα είναι χρεωστικού ή πιστωτικού τύπου. Επιπλέον, κατά τη μετατροπή του bitcoin σε πιο κοινά νομίσματα όπως το USD και το EURO, ενδέχεται να προκύψουν επιπλέον χρεώσεις κατά τη διαδικασία.
Κάρτα Wirex - πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
Κάρτα Wirex – κατάλληλη για ποια νομίσματα

Οι αναλήψεις από ΑΤΜ είναι δωρεάν μέχρι ένα μηνιαίο όριο δαπανών ύψους 400 SGD, μετά το οποίο επιβάλλεται τέλος 2%. Μπορείτε να καταθέσετε έως και 50.000 δολάρια σε κρυπτονόμισμα σε οποιαδήποτε ημέρα, με ελάχιστο όριο τα 10.000 δολάρια.

Πόσα βγάζει ένας ανθρακωρύχος κρυπτογράφησης;

Nexo – Το καλύτερο για όσους ενδιαφέρονται για τα κρυπτονομίσματα.

Κάρτα Nexo
Είναι καλύτερο το Nexo ή το crypto;

Οι χρήστες μπορούν να δανειστούν έως και 2 εκατομμύρια δολάρια σε κρυπτονόμισμα με τη φυσική κάρτα κρυπτογράφησης Nexo MasterCard.

Χρησιμοποιείτε το κρυπτονόμισμά σας για να εγγυηθείτε ή να ασφαλίσετε το δάνειο, επομένως μπορείτε να λάβετε μόνο ένα δάνειο που είναι μικρότερο από την αξία του κρυπτονομισματός σας. Θα πρέπει να αποφύγετε την πώληση bitcoin και την έξοδο από τη θέση σας. Προς το παρόν υποστηρίζει πάνω από 20 διαφορετικά κρυπτονομίσματα.

Ποιο ανταλλακτήριο είναι καλύτερο για να αγοράσετε κρυπτονόμισμα στο Coinbase ή στο Nexo;

Είναι το Nexo καλό για το ενδιαφέρον;
Εταιρικό ταμπλό στο διαδίκτυο για την παροχή αναφορών και αναλύσεων ή ενσωματωμένο στο σύστημα.
 • Οι μόνες αγορές για τις οποίες μπορείτε να κερδίσετε επιστροφή μετρητών είναι αυτές που πραγματοποιούνται με τον λογαριασμό σας Wells Fargo CashBack Checking Account.
 • Η εφαρμογή μας για κινητά για συσκευές iOS και Android σας επιτρέπει να διατηρείτε την κάρτα σας ασφαλή και να τη δεσμεύετε ή να ρυθμίζετε ειδοποιήσεις για όλες τις συναλλαγές. Εάν απαιτείται, ενημερώστε το PIN σας και κάντε ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ.
Μπορούμε να εμπιστευτούμε τον Nexo;
Ανασκόπηση Nexo 2023
 • Δημιουργήστε έναν λογαριασμό, ακολουθήστε τις διαδικασίες KYC και καταθέστε κρυπτογράφημα στο πορτοφόλι σας για να υποβάλετε αίτηση πίστωσης. Είστε ήδη επιλέξιμοι γι' αυτό.
 • Μπορείτε να εξασφαλίσετε γρήγορα ένα δάνειο σε κρυπτονόμισμα και σε νόμισμα fiat, με το πλεονέκτημα ότι φέρει τόκο.
 • Είναι αποδεκτό σε όλο τον κόσμο, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν 40 εκατομμύρια έμποροι και ΑΤΜ που το δέχονται.
 • Δημιουργήστε μια εικονική κάρτα που θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο με ασφάλεια.
 • Δεν υπάρχουν μηνιαίες ή ετήσιες χρεώσεις και δεν χρειάζεται να κάνετε αίτηση.

Είναι τα κρυπτονομίσματα καλά για ημερήσιες συναλλαγές;

Visa Cryptocurrency Crypterium Card – Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για άτομα που έχουν ήδη αγοράσει από εσάς.

Με το Crypterium, μπορείτε να αγοράσετε και να χρησιμοποιήσετε μια εικονική ή πλαστική προπληρωμένη χρεωστική κάρτα που μπορεί να φορτωθεί με κρυπτονόμισμα. Αυτές οι κάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με χρήματα fiat, τα οποία μπορείτε να ξοδέψετε οπουδήποτε γίνεται δεκτή η VISA παγκοσμίως. Μπορείτε επίσης να κάνετε ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ σε όλο τον κόσμο με τη χρήση τους.

Λόγοι για τους οποίους μου αρέσει να χρησιμοποιώ το Nexo
Πώς λειτουργεί η κάρτα Crypterium;

Μια εικονική κάρτα είναι διαθέσιμη μέσα σε λίγα λεπτά, όχι σε ημέρες. Πρόκειται για ένα τεράστιο δίκτυο με πάνω από 30.000 κάρτες σε κυκλοφορία και πάνω από 1 εκατομμύριο μηνιαίες συναλλαγές.

Ποιοι είναι οι τύποι εντολών στην κρυπτογράφηση;

Χαρακτηριστικά:

Crypterium ένα κρυπτογραφικό πορτοφόλι με απεριόριστες δυνατότητες
Πώς μπορώ να προσθέσω μια κάρτα Crypterium στο Apple Pay;
 • Με την κάρτα VISA, μπορείτε να κάνετε ανάληψη μέχρι το εντυπωσιακό ποσό των 2.976 δολαρίων κάθε μήνα. Μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων σε σχεδόν 200 χώρες και να κάνετε αγορές τόσο online όσο και σε φυσικά καταστήματα σε όλο τον κόσμο. Το ημερήσιο ανώτατο όριο είναι 5.000 ευρώ.
 • Πρόκειται για έναν βιομετρικό αναγνώστη που σας επιτρέπει να ανοίγετε την εξώπορτά σας μόνο με το πρόσωπό σας. Συνδέεται επίσης με το ApplePay.
 • Αποθηκεύστε με ασφάλεια το Crypterium Gold σε οποιοδήποτε επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή. Προσθέσαμε τη δυνατότητα κλειδώματος, μετακίνησης και ανταλλαγής κεφαλαίων μέσω της εφαρμογής για κινητά. Με βιομετρικές τεχνολογίες όπως το Touch ID και η αναγνώριση προσώπου, οι συναλλαγές είναι ταχύτερες από ποτέ!  –
 • 3 τύποι καρτών – εικονικές, πλαστικές και πλήρες πακέτο.
 • Έχει μηνιαία χρέωση συντήρησης ύψους 3,56 δολαρίων, η οποία μπορεί να αποφευχθεί εάν χρεώνετε την κάρτα με 356 δολάρια κάθε μήνα. Η αποστολή της πραγματικής πλαστικής κάρτας κοστίζει 14,99 ευρώ.
Πώς μπορώ να προσθέσω μια κάρτα Crypterium στο Apple Pay;
Πώς μπορώ να αποκτήσω μια εικονική κάρτα Crypterium;

Πιστωτική κάρτα SoFi – Πιστεύουμε ότι η καλύτερη αξία για τους επενδυτές και τους κατόχους είναι να επενδύσουν σε ένα προϊόν με σημαντικές προοπτικές ανόδου.

Οι χρήστες μπορούν να κερδίζουν ανταμοιβές για τις αγορές τους με την πιστωτική κάρτα SoFi. Προς το παρόν υποστηρίζει μόνο Bitcoin και Ethereum.

Πώς χρησιμοποιείτε την κάρτα Crypterium
Ποια τράπεζα εκδίδει την πιστωτική κάρτα SoFi;

Χαρακτηριστικά:

 • Μπορείτε να κερδίσετε 2 πόντους για κάθε δολάριο που ξοδεύετε και κάθε πόντος μπορεί να εξαργυρωθεί σε μια δεκάρα μεταφέροντάς τους στο λογαριασμό σας SoFi. Δηλαδή, καταθέτοντάς τους στα SoFi Money, SoFi Invest ή εξοφλώντας τα φοιτητικά σας δάνεια SoFi.
 • Επενδύστε στο SoFi Money ή επενδύστε 100 δολάρια και λάβετε μια πιστωτική κάρτα από τη SoFi.
 • Αποκτήστε 2% επιστροφή μετρητών στις αγορές με κάρτα.
 • Εάν κάνετε 12 μηνιαίες εμπρόθεσμες πληρωμές του ελάχιστου ποσού, μπορείτε να εξοικονομήσετε 1% στο ετήσιο επιτόκιο.
Ποιο είναι το επιτόκιο της πιστωτικής κάρτας SoFi
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του SoFi;
 • Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες του πιστωτικού σας σκορ και γίνετε επιλέξιμοι για επιτόκιο αγοράς που κυμαίνεται από το απίστευτο 12,99 τοις εκατό έως το ακόμα καλύτερο 24,99 τοις εκατό! Για τις συναλλαγές μεταφοράς υπολοίπου, ισχύει το ίδιο εύρος- εν τω μεταξύ, οι προκαταβολές μετρητών θα σας κοστίσουν επιπλέον 26,99%. Με αυτά τα ανταγωνιστικά επιτόκια, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε αυτή την κίνηση – και να εξοικονομήσετε χρήματα μακροπρόθεσμα!
 • Η ετήσια συνδρομή απαλλάσσεται για το πρώτο έτος. Δεν υπάρχουν τέλη συναλλαγών στο εξωτερικό. Κάθε μεταφορά υπολοίπου επιβαρύνεται με πρόσθετη χρέωση 10 ή 5% και κάθε προκαταβολή μετρητών επιβαρύνεται με χρέωση 10 ή 5%. Οι χρεώσεις για καθυστέρηση πληρωμής και απάτη με πιστωτική κάρτα κυμαίνονται μεταξύ 39 και 50 δολαρίων ανά περιστατικό.

Κάρτα TenX Visa – Αυτή η κάρτα είναι ιδανική για όσους ξοδεύουν συχνά κρυπτο-φιλέτα.

Κάρτα TenX Visa
Κάρτα Visa TenX

Μπορείτε να ξοδεύετε bitcoins, αιθέρες και λιτεκόιν σε εμπόρους που δέχονται Visa χρησιμοποιώντας αυτή τη χρεωστική κάρτα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε ανάληψη κρυπτονομισμάτων σε fiat ή να πληρώσετε για αντικείμενα και υπηρεσίες οπουδήποτε γίνεται δεκτή η Visa.

Οι χρήστες μπορούν να παραγγείλουν κάρτες μέσω της εφαρμογής και η παράδοση διαρκεί 7 έως 9 ημέρες σε χώρες της Ευρώπης/ΕΟΧ και έως 5 εβδομάδες σε περιοχές της ΑΠΑΚ. Οι χρήστες πρέπει απλώς να φορτώσουν τις κάρτες τους με κρυπτονόμισμα χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές iOS και Android για να τις ξοδέψουν.

Κάρτα Visa TenX
Είναι η Crypto COM Visa πιστωτική κάρτα;

Η κάρτα εκδόθηκε από την Wirecard Card Solutions Ltd το 2017. Το αρχικό πρόγραμμα της PayPal περιελάμβανε την εταιρεία. Η TenX διαθέτει κουπόνια PAY και TENX πλατφόρμας, τα οποία χρησιμοποιούνται και τα δύο ως κουπόνια υπηρεσιών. Το πρώτο είναι μια ρυθμιζόμενη οντότητα, ενώ το δεύτερο δεν είναι

Χαρακτηριστικά:

Για τι προορίζεται η κάρτα Crypto com Visa;

 • Πρόληψη της απάτης με το Visa 3-D Secure.
 • Για να κρατήσουμε την κάρτα σας ασφαλή από τους απατεώνες, απαιτούμε chip + PIN ή Chip & Signature για όλες τις αγορές εκτός σύνδεσης άνω των £30- μετά από αυτό, είναι £10 για κάθε επιπλέον συναλλαγή. Επιπλέον, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε στιγμιαίες ειδοποιήσεις εντός της εφαρμογής, τη δυνατότητα να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε εύκολα την κάρτα σας και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για επιπλέον ασφάλεια.
 • Υπάρχουν λιγότερα κρυπτονομίσματα που υποστηρίζει σε σύγκριση με τη Mastercard, αλλά η επιχείρηση αντιμετώπισε προβλήματα φερεγγυότητας το 2020.
 • Μπορείτε να πληρώσετε για ένα VPN μόνο με τη χρήση κρυπτονομισμάτων.
 • Παρακολουθήστε άμεσα τις δαπάνες σας με τη φιλική προς το χρήστη εφαρμογή για κινητά. Κάντε μηνιαίες αναφορές και οργανώστε τα οικονομικά σας.
 • Για τους χρήστες από την Ευρώπη, τον ΕΟΧ και την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, υπάρχει μια αρχική χρέωση 15 δολαρίων ΗΠΑ ή 19 δολαρίων Αυστραλίας αντίστοιχα. Ανάλογα με τη χώρα, ενδέχεται να χρεωθείτε με 3,25 δολάρια ή 3 ευρώ ανά ανάληψη.

Τι είναι το κρυπτονόμισμα Ήλιο

Ξοδεύετε με την κάρτα Visa – Ιδανική για καθημερινές δαπάνες.

Ξοδεύετε με την κάρτα Visa - Ιδανική για καθημερινές δαπάνες.
Πώς λειτουργεί η κάρτα κρυπτογράφησης Visa;

Η χρεωστική κάρτα Swipe Visa είναι μια πραγματική κάρτα με διπλή διασύνδεση NFC/EMV και δυνατότητα ανάληψης χρημάτων από ΑΤΜ. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα επιλογής τεσσάρων επιπλέον επιπέδων κάρτας, το καθένα με διαφορετικά ποσοστά επιβράβευσης: Saffron, Sky, Steel και Slate.

Κερδίστε χρήματα πίσω με μερικά απλά κλικ στις αγορές σας όταν χρησιμοποιείτε το Netflix, την Apple Music, το Hulu και το Amazon Prime – ξεκινήστε τώρα! Αποκτήστε επιπλέον επιστροφή χρημάτων για την Travala, την Uber, τα Starbucks και την Airbnb, αν παραπέμψετε φίλους ή μέλη της οικογένειάς σας στον ιστότοπο.

Πώς λειτουργεί η κάρτα Binance Visa
Για ποιο λόγο χρησιμοποιείται η κάρτα κρυπτογράφησης;

Το ελάχιστο ποντάρισμα είναι ένα κουπόνι, το οποίο κοστίζει $1. Χωρίς την ανάγκη για κουπόνια, μπορείτε να αποκτήσετε την κάρτα αρχικού επιπέδου μόνο με $25. Μπορείτε να κερδίσετε 1% επιστροφή μετρητών σε bitcoin. Η Sky προσφέρει επιστροφή μετρητών 2%, η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση ενός στοιχήματος 300 SXP. Θα λάβετε επιστροφή μετρητών 4 τοις εκατό με το πρόγραμμα Steel

Οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν περισσότερα κουπόνια SXP δαπανώντας τα σε Ethereum και Binance Chain. Οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν ανταμοιβές για κάθε στοίχημα που κάνουν με ένα κουπόνι.

Πώς λειτουργεί η κάρτα Bitcoin της Visa;
Πώς μπορώ να κάνω ανάληψη χρημάτων από την κάρτα κρυπτονομισμάτων Visa;

Χαρακτηριστικά:

 • Τώρα, οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν με ασφάλεια και ευκολία ανέπαφες πληρωμές με την ενσωμάτωση του Samsung Pay, του Apple Pay και του Google Pay.
 • Ξοδεύοντας $50 ή περισσότερα, μπορείτε να επωφεληθείτε από την εξαιρετική προσφορά επιστροφής χρημάτων!
 • Δεν μπορείτε να στείλετε τα NFT σας από ένα ανταλλακτήριο σε ένα πορτοφόλι ή σε μια άλλη πλατφόρμα.
 • Με αυτό το οικονομικό εργαλείο, η διαχείριση των χρημάτων σας είναι διαισθητική και ευέλικτη. Υποστηρίζει επίσης επτά κρυπτονομίσματα που μπορούν να φορτωθούν για δαπάνες στην κάρτα
 • Η περίοδος blockchain για την απόκτηση καρτών είναι 6 μήνες όταν βάζετε μάρκες για να αποκτήσετε κάρτες.
 • Οι χρήστες των Steel και Slate δεν χρειάζεται να πληρώνουν τέλη συναλλαγών στο εξωτερικό, σε αντίθεση με άλλους. Εκτός από τις χρεώσεις ατμοποίησης, πρέπει να πληρώσετε μεταξύ 25 και 50 δολαρίων για τις κάρτες. Για να αποκτήσετε πολλά επίπεδα καρτών, πρέπει να καταθέσετε μάρκες στην πλατφόρμα. Επιβάλλεται χρέωση μετατροπής συναλλάγματος 2%.
Η καλύτερη κρυπτογράφηση της βίζας του 2022
Ποια κάρτα κρυπτογράφησης είναι καλύτερη;

Gemini Crypto Credit Card – Μόνο με βάση την αίσθηση και την εμφάνισή της, αυτή είναι η σοκολάτα που θα σας προσφέρει άμεση ευχαρίστηση.

Η Visa διαθέτει χρεωστική κάρτα κρυπτογράφησης
Ανασκόπηση πιστωτικής κάρτας Gemini 2023

Παρόλο που η πιστωτική κάρτα κρυπτονομισμάτων δεν είναι ακόμη διαθέσιμη, ενδέχεται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι για οποιονδήποτε στον κόσμο. Με την επερχόμενη κάρτα που συνδέεται με τη MasterCard, οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τις ανταμοιβές σε πραγματικό χρόνο κατά την αγορά Bitcoin ή άλλων κρυπτονομισμάτων στο Gemini. Αυτό είναι ένα αποκλειστικό πλεονέκτημα που καμία άλλη πιστωτική κάρτα bitcoin δεν ήταν σε θέση να προσφέρει!

Μεγιστοποιήστε τις αποταμιεύσεις σας με αυτή την κάρτα και λάβετε έως και 3% επιστροφή μετρητών για κάθε αγορά σε εστιατόριο, 2% σε σούπερ μάρκετ και επιπλέον 1% μπόνους σε όλα τα υπόλοιπα έξοδα! Η Gemini σας επιτρέπει να αποθηκεύετε 30 διαφορετικούς τύπους κρυπτονομισμάτων. Η WebBank είναι το ίδρυμα έκδοσης της κάρτας- πρόκειται για μια εταιρεία ψηφιακού δανεισμού.

πιστωτικών καρτών crypto
Μπορείτε να πάρετε μια κρυπτογραφημένη πιστωτική κάρτα;

Χαρακτηριστικά:

 • Μέχρι και το 3% της επιστροφής χρημάτων θα σταλεί απευθείας στο λογαριασμό σας στο Gemini.
 • Με την εφαρμογή Visa Checkout για iOS και Android, οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιούν ασφαλείς αγορές από οπουδήποτε στον κόσμο με τις χρεωστικές ή πιστωτικές τους κάρτες – γρήγορα και εύκολα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα για να δεσμεύσετε άμεσα την κάρτα σας, να δείτε τις δαπάνες σας και πολλά άλλα.
 • Οι πολίτες των ΗΠΑ έχουν το προνόμιο να χρησιμοποιούν τα στοιχεία της πιστωτικής τους κάρτας, καθώς και το Apple Pay και το Google Pay, εφόσον τους παρέχεται πρόσβαση. Οι κάτοικοι και των 50 πολιτειών μπορούν πλέον να ενταχθούν στη λίστα αναμονής. Για να επωφεληθείτε από τα οφέλη του κρυπτονομίσματος Gemini, δεν χρειάζεται απαραίτητα να είστε χρήστης- απλώς δημιουργήστε έναν λογαριασμό και αρχίστε να συλλέγετε ανταμοιβές!
 • Μεταλλικές κάρτες σε μαύρο, ασημί και ροζ χρυσό.
 • Η ομάδα των εξυπηρετικών και έμπειρων live agents μας είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο, οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας, για να παρέχει βοήθεια. Μετά την αίτηση, σχεδόν άμεση πρόσβαση στην κάρτα.
 • Τέλη: Δεν υπάρχουν τέλη που σχετίζονται με αυτή την κάρτα. Απολύτως κανένα κόστος όταν χρησιμοποιείτε την κάρτα!
Πώς μπορώ να κάνω ανάληψη από την κάρτα κρυπτονομισμάτων Visa;
Μπορώ να χρησιμοποιήσω πιστωτική κάρτα για να αγοράσω κρυπτονόμισμα στο Gemini;

Φορολογία χρεωστικών καρτών κρυπτογράφησης

Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε κρυπτονόμισμα αντί για το επικρατούν νόμισμα fiat, όπως δολάρια ή σεντς, ενδέχεται να είστε υπόχρεοι για πληρωμές φόρου κεφαλαιακών κερδών.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, από φορολογική άποψη, η κρυπτογράφηση θεωρείται κεφαλαιουχικό περιουσιακό στοιχείο. Εάν κεφαλαιοποιήσετε την πώληση ενός περιουσιακού στοιχείου, με αποτέλεσμα να προκύψει κέρδος, πρέπει να καταβληθεί φόρος κεφαλαιακών κερδών. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει τους κανόνες της φορολόγησης των κεφαλαιακών κερδών, ώστε να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας και να ελαχιστοποιήσετε τη φορολογική σας επιβάρυνση!

Ποιος εκδίδει την πιστωτική κάρτα Gemini;
Υπάρχει χρεωστική κάρτα κρυπτογράφησης

Το κεφαλαιακό κέρδος είναι κάθε αύξηση του κέρδους από ένα περιουσιακό στοιχείο. Στη συνέχεια, εάν η αξία του κρυπτονομισματός σας έχει κλιμακωθεί από τότε που το αποκτήσατε, πρόκειται για κεφαλαιακό κέρδος, το οποίο συνεπάγεται ότι θα πρέπει να πληρώσετε φόρο κεφαλαιακών κερδών κατά τη διάθεσή του. Εάν όμως η τιμή έχει μειωθεί, θεωρείται απώλεια- δεν απαιτείται φόρος κεφαλαιακών κερδών.

Ακόμα και αν οι ήττες μπορεί να είναι απογοητευτικές, είναι σημαντικό να διατηρήσετε στο μυαλό σας ότι μπορούν να σας βοηθήσουν να μειώσετε το λογαριασμό του Φόρου Κεφαλαιακών Κερδών σας. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτές τις απώλειες, εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το πώς να το κάνετε.

Ο ακριβής φόρος κεφαλαιακών κερδών που θα πληρώσετε εξαρτάται από το κανονικό σας εισόδημα και από το πόσο καιρό έχετε στην κατοχή σας τα κρυπτογράμματα. Ελέγξτε τη σελίδα μας σχετικά με τους συντελεστές φόρου κεφαλαιακών κερδών κρυπτογράφησης για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο φορολόγησης της κρυπτογράφησης.

πιστωτικών καρτών crypto Gemini
Τι είναι η κρυπτογραφική κάρτα;

Απόσυρση

Ενώ υπάρχουν πολλές διαφορετικές πιστωτικές κάρτες κρυπτονομισμάτων στην αγορά, το παρόν άρθρο θα επικεντρωθεί μόνο στις Gemini και BlockFi. Οι άλλες κάρτες είναι χρεωστικές κάρτες. Πολλές από αυτές, από την άλλη πλευρά, σας επιτρέπουν να κερδίζετε μπόνους κρυπτονομισμάτων όταν κάνετε αγορές με αυτές ή ακόμη και με κρυπτονομίσματα.

Συνιστούμε το Crypto.com (πρώην BitPay) για όσους επιθυμούν να κερδίσουν ανταμοιβές κρυπτονομισμάτων για τις αγορές τους, καθώς προσφέρει έως και 8% επιστροφή μετρητών. Η Coinbase είναι μια άλλη επιλογή, προσφέροντας 4%, αλλά έχετε υπόψη σας ότι μπορεί να υπάρχουν τέλη εφαρμογής και συντήρησης.

Πώς μπορώ να πληρώσω με την κάρτα κρυπτονομισμάτων μου
πιστωτικών καρτών crypto

Εάν έχετε μια επιχείρηση, το Crypto.com ξεχωρίζει, καθώς διαθέτει τις περισσότερες επιλογές πληρωμών με κρυπτονόμισμα που είναι προσβάσιμες για να μπορείτε να αποζημιωθείτε για αντικείμενα και υπηρεσίες. Εάν χρειάζεστε πιστώσεις Nexo Card και επιστροφή μετρητών για τις αγορές σας με κάρτα, μόνο η κάρτα θα είναι αρκετή.

Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε την επαναστατική πιστωτική κάρτα Gemini, η οποία θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2019 και θα σας προσφέρει πρωτοφανείς ανταμοιβές επιστροφής μετρητών στις αγορές σας!

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς