ΗΜΕΡΉΣΙΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΈΣ ΣΕ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΊΣΜΑΤΑ

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡Τι είναι το Cryptocurrency Stacking

Η διαδικασία της εξασφάλισης περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης για την απόκτηση ανταμοιβών ή τόκων είναι γνωστή ως κρυπτογραφικό ποντάρισμα. Οι χρήστες χρησιμοποιούν την τεχνολογία blockchain για τη δημιουργία κρυπτονομισμάτων, διευκολύνοντας τις ασφαλείς συναλλαγές.

⚡Τι σημαίνει HFT;

Αξιοποιώντας εξελιγμένους αλγορίθμους για την ανάλυση των αγορών και τη λήψη αποφάσεων σε αστραπιαίες ταχύτητες, οι συναλλαγές υψηλής συχνότητας (HFT) είναι μια πρακτική προσέγγιση για την εκτέλεση κερδοφόρων συναλλαγών.

⚡Τι ποσοστό κερδίζει ο έμπορος;

Ένας επιτυχημένος έμπορος μπορεί να περιμένει να κερδίσει περίπου 50% ετησίως. Σημαντικά ποσά είναι εφικτά, αλλά συνοδεύονται επίσης από σημαντικό κίνδυνο. Ωστόσο, τα κέρδη αυτά δεν φθάνουν αμέσως.

⚡Τι είναι η διαπραγμάτευση και πώς λειτουργεί;

Εν συντομία, η ηλεκτρονική διαπραγμάτευση είναι η αγορά και η πώληση νομισματικών περιουσιακών στοιχείων μέσω μιας ψηφιακής πλατφόρμας. Οι έμποροι και οι επενδυτές χρησιμοποιούν μια πλατφόρμα συναλλαγών που παρέχει ένας μεσίτης ή μια τράπεζα για να αγοράζουν και να πωλούν χρηματοπιστωτικά μέσα στο διαδίκτυο.

⚡Είναι η τεχνική ανάλυση επαρκής για τις συναλλαγές ημέρας;

Η τεχνική ανάλυση προορίζεται μόνο για βραχυπρόθεσμες ή ενδοημερήσιες συναλλαγές. Είναι ένας κοινός μύθος ότι η τεχνική ανάλυση είναι κατάλληλη μόνο για βραχυπρόθεσμες και καθοδηγούμενες από υπολογιστή συναλλαγές, όπως οι ενδοημερήσιες και οι συναλλαγές υψηλής συχνότητας.

Τα τελευταία χρόνια, τα κρυπτονομίσματα έχουν δημιουργήσει μια επανάσταση που έχει γοητεύσει και ιντριγκάρει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Με τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές, οι άνθρωποι μαζεύουν μετρητά, συναλλάσσοντάς τα. Αν ψάχνετε για την τέλεια είσοδο στην ημερήσια διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων στο Reddit, μην ψάχνετε άλλο! Σε αυτή τη δημοσίευση, θα εξερευνήσουμε τις βασικές αρχές της ημερήσιας διαπραγμάτευσης, θα κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι έμποροι επωφελούνται από αυτήν και θα αποκαλύψουμε μερικές εξαιρετικές στρατηγικές που χρησιμοποιούν οι επιτυχημένοι έμποροι ημέρας.

Θα σας διδάξουμε επίσης πώς να ξεκινήσετε το ημερήσιο εμπόριο κρυπτονομισμάτων με ελάχιστη ή καθόλου εμπειρία. Στη συνέχεια, θα αξιολογήσουμε διεξοδικά τα θετικά και τα αρνητικά του crypto day trading Reddit για να διασφαλίσουμε ότι είστε εξοπλισμένοι με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες πριν αποφασίσετε αν ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

Οι έμποροι ημέρας εκμεταλλεύονται τις ενδοημερήσιες μεταβολές των τιμών, μη κρατώντας ποτέ ανοιχτές θέσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ο όρος “έμπορος ημέρας” προέρχεται από το χρηματιστήριο, όπου οι συναλλαγές πραγματοποιούνται μόνο τις καθημερινές.

Πώς οι Day Traders παράγουν εισόδημα;

ημερήσια διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων: Τα βασικά και πώς να ξεκινήσετε γρήγορα
Πώς να κερδίσετε χρήματα Day Trading

Οι επιτυχημένοι ενδοημερήσιοι έμποροι θα έχουν εμπεριστατωμένη γνώση της αγοράς και σημαντική τεχνογνωσία. Οι ενδοημερήσιοι έμποροι χρησιμοποιούν συχνά την τεχνική ανάλυση (ΤΑ) για τη δημιουργία ιδεών συναλλαγών. Γενικά χρησιμοποιούν τον όγκο, την κίνηση των τιμών, τους σχηματισμούς των διαγραμμάτων και τους τεχνολογικούς δείκτες για να προσδιορίσουν τα σημεία εισόδου και εξόδου των συναλλαγών. Η διαχείριση του κινδύνου είναι κρίσιμη στις ενδοημερήσιες συναλλαγές,

Η θεμελιώδης ανάλυση δεν είναι για τους ενδοημερήσιους συναλλασσόμενους, δεδομένου ότι ολόκληρα γεγονότα μπορεί να διαρκέσουν μεγάλο χρονικό διάστημα για να διαδραματιστούν (FA). Οι έμποροι, ωστόσο, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη “διαπραγμάτευση ειδήσεων” ως μέρος της προσέγγισής τους σε κάποιο σημείο. Αυτό συνεπάγεται την αναζήτηση περιουσιακών στοιχείων με υψηλό όγκο συναλλαγών λόγω μιας πρόσφατης ανακοίνωσης ή ενός ειδησεογραφικού γεγονότος και την αποκόμιση χρημάτων από μια μεταβολή της τιμής.

Οι ενδοημερήσιοι έμποροι που επιδιώκουν να επωφεληθούν από τη μεταβλητότητα της αγοράς βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στον όγκο και τη ρευστότητα. Οι ενδοημερήσιοι έμποροι συνήθως συναλλάσσονται μόνο σε αγορές με υψηλή ρευστότητα για να αποφύγουν σημαντική ολίσθηση.

Στρατηγικές διαπραγμάτευσης για γρήγορο κέρδος ημερήσιες συναλλαγές κρυπτονομισμάτων
Σε μια συγκεκριμένη ημέρα, οι έμποροι ασχολούνται με τη διαπραγμάτευση του ζεύγους BTC/USDT.

 Έμποροι. Άλλοι θα δημιουργήσουν μια λίστα παρακολούθησης με βάση τεχνικά ή θεμελιώδη κριτήρια (ή και τα δύο) και στη συνέχεια θα επιλέξουν ποιο μέσο θα διαπραγματευτούν.

Στρατηγικές κρυπτογράφησης Day Trading για γρήγορο κέρδος

Scalping

Μπορείτε να γίνετε έμπορος κρυπτογράφησης ημέρας;
Στρατηγική scalping ενός λεπτού

Οι έμποροι που συναλλάσσονται συχνά σε μικρά χρονοδιαγράμματα είναι γνωστοί ως scalpers. Πρόκειται για κέρδη από μικρές μεταβολές των τιμών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα κενά ρευστότητας, οι διαφορές προσφοράς-ζήτησης και άλλες ανεπάρκειες της αγοράς αποτελούν παραδείγματα αυτής της στρατηγικής.

Οι scalpers μπορούν να αυξήσουν τα κέρδη τους με μόχλευση με περιθώριο ή συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης. Επειδή οι ποσοστιαίοι στόχοι των τιμών είναι συχνά χαμηλότεροι, τα μεγαλύτερα μεγέθη θέσεων έχουν περισσότερο νόημα. Η πλειονότητα των τεχνικών ενδοημερήσιας διαπραγμάτευσης το κάνει.

Τι είναι η ημερήσια διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης;
Μπορείτε να γίνετε έμπορος κρυπτογράφησης ημέρας;

Παρόλο που η μόχλευση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αγνοείται η διαχείριση κινδύνου, οι επιτυχημένοι scalpers εξακολουθούν να γνωρίζουν τους κανόνες περιθωρίου και να χρησιμοποιούν αξιόπιστα πρότυπα μεγέθους θέσης. Αν χρειάζεστε βοήθεια για τον υπολογισμό του μεγέθους θέσης κατά τη διαπραγμάτευση, φροντίστε να δείτε τον οδηγό μας για το θέμα. Το scalping είναι γενικά ευκολότερο για τους έμπειρους εμπόρους λόγω της γρήγορης ταχύτητας εκτέλεσης και του υψηλού κινδύνου. Επιπλέον, δεδομένου ότι η χρήση της μόχλευσης είναι τόσο συνηθισμένη, μερικές ανεπιτυχείς συναλλαγές μπορεί να εξαντλήσουν γρήγορα έναν λογαριασμό συναλλαγών.

Εύρος συναλλαγών

Ορισμός συναλλαγών υψηλής συχνότητας (HFT)
Εξετάσατε ποτέ πώς λειτουργούν οι συναλλαγές υψηλής συχνότητας (HFT); Στρατηγική διαπραγμάτευσης εύρους

Η διαπραγμάτευση σε εύρος είναι μια βασική στρατηγική που αντλεί μεγάλο μέρος της δύναμής της από τη μελέτη των διαγραμμάτων κεριών και τον εντοπισμό των επιπέδων στήριξης και αντίστασης. Όπως υποδηλώνει το όνομα, οι traders εύρους αναζητούν εύρη τιμών στη δομή της αγοράς και αναπτύσσουν ιδέες συναλλαγών με βάση αυτά τα εύρη. Ένας trader εύρους μπορεί να αγοράσει την υποστήριξη και να πουλήσει το εμπόδιο εάν η τιμή κυμαίνεται μεταξύ δύο επιπέδων υποστήριξης και αντίστασης.

Η διαπραγμάτευση σε εύρος τιμών βασίζεται στην ιδέα ότι τα όρια ενός εύρους τιμών λειτουργούν ως επίπεδα στήριξης και αντίστασης έως ότου παραβιαστεί το εύρος τιμών. Το κάτω μέρος του περιεχομένου μπορεί να ωθήσει τις τιμές προς τα πάνω, ενώ η κορυφή του θα οδηγήσει πιθανότατα σε μείωση.

Όσο περισσότερες φορές η τιμή φτάνει σε ένα επίπεδο στήριξης ή αντίστασης, τόσο πιο πιθανό είναι να σπάσει η ομάδα. Ως αποτέλεσμα, οι traders εύρους αναζητούν διαρκώς την ευκαιρία να δουν την αγορά να ξεφεύγει από το εύρος. Αυτό συνήθως συνεπάγεται την τοποθέτηση μιας εντολής stop loss όταν επιβεβαιωθεί η διάσπαση του εύρους.

Τι είναι το Crypto Day Trading;
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα, ανατρέξτε στις ενότητες σχετικά με την υποστήριξη και την αντίσταση.

Βασικά, η διαπραγμάτευση περιθωρίου μοιάζει με το αρμπιτράζ με μερικές σημαντικές διαφορές: ο έμπορος δανείζεται κεφάλαια από ένα χρηματιστήριο με επιτόκιο που διαφέρει από αυτό που πληρώνει στον χρηματιστή του. Η ιδέα πίσω από τη διαπραγμάτευση με περιθώριο είναι απλή: αγοράστε χαμηλά και πουλήστε υψηλά χρησιμοποιώντας μόχλευση (δανεικά κεφάλαια). Η επένδυση με περιθώριο έχει διάφορες μορφές, οι οποίες υπόκεινται σε μοναδικούς κανονισμούς και συμβάσεις.

Συναλλαγές υψηλής συχνότητας (HFT).

Τεχνική ανάλυση crypto
Αναρωτηθήκατε ποτέ τι είναι οι συναλλαγές υψηλής συχνότητας (HFT); Είναι μια συνηθισμένη ερώτηση, και εμείς έχουμε την απάντηση για εσάς!

Η διαπραγμάτευση υψηλής συχνότητας είναι ένα στυλ αλγοριθμικών συναλλαγών που χρησιμοποιείται συχνά από ποσοτικούς διαπραγματευτές (ντόπιους ή “κουάντ”). Αυτό συνεπάγεται τη δημιουργία ρομπότ συναλλαγών και αλγορίθμων που μπορούν να ανοίγουν και να κλείνουν πολλαπλές θέσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τι συνεπάγεται ο όρος όσον αφορά τη διάρκεια; Σκεφτείτε τα χιλιοστά του δευτερολέπτου. Μερικά χιλιοστά του δευτερολέπτου μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για έναν αλγόριθμο συναλλαγών υψηλής συχνότητας.

Οι περίπλοκες στρατηγικές του HFT είναι ευκολότερο να εφαρμοστούν από ό,τι φαίνεται. Αν και μπορεί να φαίνεται εύκολο, οι ενδοημερήσιες συναλλαγές με συναλλαγές υψηλής συχνότητας είναι πιο απαιτητικές. Οι έμποροι υψηλής συχνότητας πρέπει να δοκιμάζουν με βάση το ιστορικό και να παρακολουθούν και να τροποποιούν συνεχώς τους αλγορίθμους ώστε να προσαρμόζονται στις διακυμάνσεις των διαθέσεων της αγοράς. Αν πιστεύετε ότι μπορείτε να χαλαρώσετε και να αφήσετε τον υπολογιστή σας να τα φροντίσει όλα, λυπάμαι που σας ενημερώνω ότι αυτό δεν θα συμβεί.

Η διαπραγμάτευση υψηλής συχνότητας είναι επίσης έμφυλη. Κατά συνέπεια, το ευρύ κοινό χρειάζεται βοήθεια για να αποκτήσει γνώσεις υψηλής ποιότητας.

Αξίζει τον κόπο η ημερήσια διαπραγμάτευση στην κρυπτογράφηση;
Τι είναι το Crypto Day Trading;

Ποια είναι η αιτία για αυτό; Είναι απλό. Εάν οι επιτυχημένες εταιρείες συναλλαγών υψηλής συχνότητας και τα αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου αρχίσουν να αποκαλύπτουν τις τεχνικές τους HFT στους μεμονωμένους επενδυτές, οι μέθοδοι αυτές θα είναι αναποτελεσματικές.

Επιπλέον, υπάρχει ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη όταν εξετάζεται η χρήση των bots συναλλαγών. Εάν φτιάξατε μόνοι σας ένα κερδοφόρο ρομπότ συναλλαγών, γιατί να μην το χρησιμοποιήσετε αντί να το πουλήσετε; Κατά συνέπεια, εξετάζοντας το ενδεχόμενο να επενδύσετε σε ένα ρομπότ συναλλαγών υψηλής συχνότητας, πρέπει να γνωρίζετε τους κινδύνους.

Τεχνική ανάλυση

κρυπτογραφία ημέρα διαπραγμάτευσης Trading Bots
Τεχνική ανάλυση: Αρχάριοι

Η τεχνική ανάλυση (ΤΑ) μελετά χρηματοοικονομικά δεδομένα, όπως σημεία δεδομένων τιμών και όγκου, για να εντοπίσει στατιστικά μοτίβα της αγοράς. Η ΤΑ διδάσκει στους συναλλασσόμενους πώς να χρησιμοποιούν την επιστήμη για να βρίσκουν κερδοφόρες δυνατότητες διαπραγμάτευσης, αξιοποιώντας ιστορικές πληροφορίες για τις τιμές και τον όγκο.

Η τεχνική ανάλυση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε αγορά ή τίτλο, εάν υπάρχουν ιστορικά δεδομένα συναλλαγών. Οι έμποροι μπορούν να χρησιμοποιούν την τεχνική ανάλυση για να εκτιμήσουν πώς οι προηγούμενες επιδόσεις μπορούν να προβλέψουν μελλοντικά κέρδη και απώλειες στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Ορισμένοι έμποροι εκφράζουν ανησυχίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα της τεχνικής όταν χρησιμοποιούν την τεχνική ανάλυση στις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων. Πολλοί πιστεύουν ότι το κρυπτονόμισμα είναι ακατάλληλο για τεχνική ανάλυση επειδή δεν υπάρχει παγκόσμια ρύθμιση και πολλά ανταλλακτήρια. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι δείκτες όπως ο δείκτης σχετικής δύναμης (RSI) μπορεί να είναι ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα. Ο δείκτης RSI αξιολογεί τη δύναμη ενός κρυπτονομίσματος εξετάζοντας τα πρόσφατα κέρδη και τις απώλειες της τιμής.

Πώς να ξεκινήσετε να εμπορεύεστε κρυπτονομίσματα καθημερινά
Αξίζει τον κόπο η ημερήσια διαπραγμάτευση στην κρυπτογράφηση;

Ο δείκτης CoinFlow είναι ένας άλλος ζωτικός ταλαντωτής που χρησιμοποιούν οι τεχνικοί ερευνητές κρυπτογράφησης (MFI). Ο MFI μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον RSI για να προσδιοριστεί εάν η BTC βρίσκεται σε τροχιά ανοδικής ή καθοδικής απόκλισης.

Ο δείκτης CoinFlow Index, που χρησιμοποιείται από τεχνικούς ερευνητές κρυπτογράφησης (MFI), είναι ένας άλλος σημαντικός ταλαντωτής. Ο MFI μπορεί να συνεργαστεί με τον RSI για να βοηθήσει να προσδιοριστεί αν η BTC θα έχει μια ανοδική ή καθοδική απόκλιση. Εάν οι έμποροι και οι επενδυτές μπορούν να βελτιώσουν την κατανόηση της τεχνικής ανάλυσης, μπορούν να ενισχύσουν τις μακροπρόθεσμες αποδόσεις τους. Ωστόσο, αυτές οι στρατηγικές πρέπει πρώτα να κατανοηθούν και να εξασκηθούν πριν επενδύσουν πραγματικά χρήματα για να αποφύγουν ακριβά λάθη.

Trading Bots.

ημερήσιες συναλλαγές κρυπτογράφησης
Crypto Trading Bots: Ο απόλυτος οδηγός για αρχάριους

Ένα ρομπότ συναλλαγών είναι ένα πρόγραμμα υπολογιστή που επιτρέπει στους επενδυτές να αγοράζουν και να πωλούν χρηματοπιστωτικά μέσα σε προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα ή υπό συγκεκριμένες συνθήκες για να βελτιώσουν τα κέρδη τους. Οι σχεδιαστές δημιουργούν bots συναλλαγών κρυπτονομισμάτων για να μειώσουν τις απώλειες και να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη.

Τα ρομπότ μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε πιο γρήγορα ενδοημερήσιες συναλλαγές κρυπτονομισμάτων εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια. Τα τέλη ανταλλαγής, η έρευνα αγοράς και οι βραχυπρόθεσμες δυνατότητες κέρδους μπορεί να επιταχυνθούν με τη χρήση αλγοριθμικών ρομπότ συναλλαγών. Οι έμποροι χρησιμοποιούν αυτοματοποιημένα συστήματα συναλλαγών εδώ και δεκαετίες στα χρηματιστήρια. Οι έμποροι που είναι εξοικειωμένοι με τους δημιουργούς του λογισμικού και τα APIs θα πρέπει να χρησιμοποιούν αυτή τη γνώση.

Καλύτερες πλατφόρμες κρυπτογράφησης Day Trading
Ποιο κρυπτονόμισμα είναι το καλύτερο για ημερήσιες συναλλαγές;

Πώς να ξεκινήσετε να εμπορεύεστε κρυπτονομίσματα καθημερινά

Έτσι, αποφασίσατε να δοκιμάσετε τα κρυπτονομίσματα ως έμπορος ημέρας. Τι πρέπει να κάνετε πρώτα; Αν είστε αρχάριος και θέλετε να αποκτήσετε εμπειρία στις συναλλαγές με κρυπτονομίσματα, τότε ο Πλήρης οδηγός για την ημερήσια διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων για αρχάριους είναι ένα ιδανικό ανάγνωσμα.

Περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και χρήσιμες συμβουλές προσαρμοσμένες στους καθημερινούς επενδυτές. Εάν έχετε ήδη κατανοήσει τα βασικά, μπορείτε να εξασκηθείτε στις συναλλαγές στο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης Binance ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της ημερήσιας διαπραγμάτευσης κρυπτογράφησης
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της ημερήσιας διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων

Ποια διαδικτυακή πλατφόρμα συναλλαγών είναι κατάλληλη για ημερήσιες συναλλαγές Cryptocurrency; Δεν μπορούμε να σας συμβουλέψουμε σε αυτό, αλλά το οικοσύστημα Binance διαθέτει εκατοντάδες ζεύγη αγορών, margin trading, τριμηνιαία και αέναα futures, μοχλευμένα tokens, δεδομένα αγοράς σε πραγματικό χρόνο και πολλά άλλα. Αρχικά, μεταβείτε στο Binance και μετατρέψτε δολάρια fiat σε Cryptocurrency.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της ημερήσιας διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων

4 λάθη που πρέπει να αποφύγουν οι έμποροι ημέρας
Οδηγός για αρχάριους για την ημερήσια διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων Cryptocurrency

Κάθε επένδυση σε κρυπτονομίσματα έχει σημαντικό κίνδυνο και υψηλή πιθανή απόδοση. Όταν πρόκειται για επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα, οι επενδυτές θα πρέπει να έχουν επίγνωση ότι η αξία των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων τους μπορεί να παρουσιάζει διακυμάνσεις. Εξάλλου, τα κρυπτονομίσματα είναι μια νέα μορφή οικονομικής ενίσχυσης.

Οι συναλλασσόμενοι θα πρέπει να εξοικειωθούν με τους επερχόμενους φορολογικούς κανόνες για τα κρυπτονομίσματα. Νωρίτερα, συζητήσαμε ότι τα κρυπτονομίσματα δεν είναι απαλλαγμένα από τον φόρο βραχυπρόθεσμων κεφαλαιακών κερδών. Το Crypto-day trading αποφέρει οριακό εισόδημα από την πώληση Cryptocurrency για λιγότερο από ένα έτος. Συμπεριλάβετε τα κέρδη από κρυπτονομίσματα όταν δηλώνετε το εισόδημά σας online ή μέσω λογιστή.

ημερήσια διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης
Καλύτερες πλατφόρμες κρυπτογράφησης Day Trading

Πλεονεκτήματα των

✅ Οποιοσδήποτε με λογαριασμό κρυπτονομίσματος μπορεί να κάνει συναλλαγές. Δεν υπάρχουν πλέον περιορισμοί για τους μικροεπενδυτές ή τους ενδοημερήσιους εμπόρους για την πρόσβαση, την έρευνα και τη συμμετοχή στις αγορές κρυπτονομισμάτων. Πέρα από την επαλήθευση της ταυτότητάς τους και την πληρωμή για τον λογαριασμό ανταλλαγής τους, δεν υπάρχουν πλέον εμπόδια για τους μικροεπενδυτές ή τους ενδοημερήσιους εμπόρους να έχουν πρόσβαση, να ερευνούν και να συμμετέχουν στις αγορές κρυπτονομισμάτων.

✅ Τα κρυπτονομίσματα είναι πάντα στη διάθεσή σας, με τις αγορές να είναι ανοιχτές όλο το εικοσιτετράωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα. Οι συναλλασσόμενοι μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν χωρίς περιορισμό, καθώς οι αγορές κρυπτονομισμάτων είναι διαθέσιμες 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα. Το NYSE και ο Nasdaq διακόπτουν τις συναλλαγές στις 9:30 π.μ., παρέχοντας στους επενδυτές κάποια ανάπαυλα από τη φρενήρη ημέρα της ανταλλαγής μετοχών.

✅ Τα κρυπτονομίσματα και η τεχνολογία blockchain στην οποία στηρίζονται παρέχουν στους χρήστες ένα αυτόνομο μέσο για συναλλαγές χωρίς μεσάζοντες. Οι ενδοημερήσιοι συναλλασσόμενοι σε ένα κεντρικό χρηματιστήριο μπορούν να επωφεληθούν από την απουσία κρατικών φόρων και τελών, καθώς η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι απίστευτα αποδοτική.

Πλεονεκτήματα των
ημερήσιες συναλλαγές κρυπτογράφησης

Μείονες

❌ Επειδή η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι τόσο απλή, ακόμη και ένας αρχάριος ή άπειρος έμπορος μπορεί να χάσει τα πάντα τόσο γρήγορα όσο μπορεί να κερδίσει χρήματα.

❌ Το άνοιγμα της αγοράς 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα είναι το δίκοπο μαχαίρι της. Το Bitcoin είναι πάντα προσβάσιμο, οπότε υπάρχουν λιγότερα μοτίβα κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν οι έμποροι μπορούν να κάνουν προκαθορισμένες (και κερδοφόρες) συναλλαγές. Οι έμποροι κρυπτο-ημέρας στην αγορά κρυπτονομισμάτων μπορεί να χρειαστεί να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο για την παρακολούθηση των διαγραμμάτων από τους παραδοσιακούς εμπόρους, οι οποίοι αναζητούν ενεργά ευνοϊκές ευκαιρίες που μπορούν να αξιοποιήσουν για γρήγορα κέρδη.

Καλύτερες στρατηγικές ημερήσιας διαπραγμάτευσης κρυπτογράφησης
ημερήσια διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης

❌ Η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι ως επί το πλείστον ανεξέλεγκτη, πράγμα που δυστυχώς σημαίνει ότι τα ανταλλακτήρια, τα ιδρύματα και οι έμποροι που έχουν υποστεί πειρατεία ή εξαπάτηση δεν έχουν καμία προστασία. Αυτό συνεπάγεται ότι οι χρήστες θα είναι δύσκολο να πάρουν πίσω τα χρήματά τους εάν κλείσει ένα ανταλλακτήριο, εκτός εάν διαθέτουν ένα προσωπικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

❌ Κατά τη διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων, μπορεί να αντιμετωπίσετε αντλήσεις και απορρίψεις και άλλα δόλια συστήματα πωλήσεων. Συμβαίνει όταν μια ομάδα συνεργάζεται για να αυξήσει τεχνητά την τιμή ενός κρυπτονομίσματος για να δελεάσει αρχάριους επενδυτές. Οι έμποροι πωλούν το κρυπτονόμισμα στη συνέχεια, προκαλώντας την πτώση της αξίας του.

το crypto day trading είναι μια εξαιρετικά αγχωτική και δαπανηρή εργασία πλήρους απασχόλησης.https://www.sec.gov/reportspubs/investor-publications/investorpubsdaytipshtm.html

4 λάθη που πρέπει να αποφύγουν οι έμποροι ημέρας

Η κεφαλαιοποίηση της διαρκώς μεταβαλλόμενης αγοράς κρυπτογράφησης μέσω των ημερήσιων συναλλαγών γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, αν και μπορεί να είναι ύπουλη. Οι έμποροι μπορούν συχνά να χάσουν χρήματα αν δεν είναι προσεκτικοί. Για να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε τα συνήθη λάθη, ακολουθεί μια λίστα:

4 λάθη που πρέπει να αποφύγουν οι έμποροι ημέρας

4 λάθη που πρέπει να αποφύγουν οι έμποροι ημέρας

Υπεραγορές

Η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι γεμάτη από δυνατότητες ημερήσιας διαπραγμάτευσης, επειδή τα ψηφιακά νομίσματα είναι συχνά ασταθή. Όμως, η επένδυση των πόρων σας σε αυτήν θα μπορούσε να είναι ένα δαπανηρό σφάλμα, αν δεν έχετε την κατάλληλη τεχνογνωσία και ικανότητα για day trading. Για να γίνετε επαγγελματίας έμπορος, είναι σκόπιμο να δώσετε προτεραιότητα στις συναλλαγές με στρατηγική και λογική αντί να αφήνετε τα συναισθήματα να υπαγορεύουν τις αποφάσεις σας.

Πολλοί αρχάριοι έμποροι πρέπει να αναπτύξουν ένα σχέδιο πριν πουλήσουν ό,τι βλέπουν. Κατά συνέπεια, οι συναλλαγές τους συχνά βασίζονται στα συναισθήματα και όχι στη λογική λογική.

Ο φόβος της απώλειας μπορεί να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στις συναλλαγές.
Ο φόβος της απώλειας μπορεί να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στις συναλλαγές.

Ο φόβος της απώλειας μπορεί να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στις συναλλαγές.

Πολλοί αρχάριοι έμποροι εισέρχονται ή εξέρχονται από μια συναλλαγή πρόωρα για να αποφύγουν απώλειες ή να χάσουν κέρδη, αντίστοιχα. Αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω του ότι τα κρυπτονομίσματα είναι κερδοσκοπικά περιουσιακά στοιχεία που επηρεάζονται από το σύνδρομο του φόβου της απώλειας, με αποτέλεσμα το ενδεχόμενο σημαντικών απωλειών.

Ως εκ τούτου, είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία να μάθετε πώς να αποφεύγετε το FOMO στις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων. Αν θέλετε να αποφύγετε τη διαπραγμάτευση FOMO:

  • Τηρήστε το σχέδιο συναλλαγών σας. Μπορείτε επίσης να ορίσετε μέγιστα επίπεδα ζημιών ή κερδών στα οποία θα βγείτε από μια συναλλαγή.
  • Να θυμάστε, ο κόσμος των κρυπτονομισμάτων είναι γεμάτος εκπλήξεις και πάντα προκύπτουν νέες ευκαιρίες κέρδους.
  • Οπότε χαλαρώστε και αφήστε το FOMO να περάσει.
ημερήσια διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης
Ο φόβος της απώλειας μπορεί να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα στις συναλλαγές.

Προσοχή στις συναλλαγές με κεφάλαια που δεν είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε και μπορεί να υποστείτε απώλειες.

Ορισμένοι αρχάριοι έμποροι κρυπτονομισμάτων κάνουν το λάθος να βάλουν όλες τις οικονομίες της ζωής τους στις συναλλαγές για να γίνουν γρήγορα πλούσιοι. Ωστόσο, τα κρυπτονομίσματα είναι κερδοσκοπικά χρηματοπιστωτικά μέσα που μπορούν να μεταβληθούν άγρια στην τιμή τους ανά πάσα στιγμή και ακόμη και οι επαγγελματίες έμποροι αντιμετωπίζουν περιστασιακά σημαντικές απώλειες. Το day trading δεν είναι μια οδός για την άμεση επίτευξη πλούτου- αντίθετα, παρουσιάζει μια δυνατότητα για τη δημιουργία μακροπρόθεσμων οικονομικών κερδών. Όπως κάθε άλλη προσπάθεια, απαιτεί κατάλληλο σχεδιασμό και εκτέλεση και δεξιότητες διαχείρισης κινδύνου. Η τελευταία δεξιότητα είναι ζωτικής σημασίας για την αποτροπή των εμπόρων κρυπτονομισμάτων από το να χάσουν όλο το κεφάλαιό τους ή να σημειώσουν σημαντικές απώλειες.

Προσοχή στις συναλλαγές με κεφάλαια που δεν είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε και μπορεί να υποστείτε απώλειες.
Καλύτερες στρατηγικές ημερήσιας διαπραγμάτευσης κρυπτογράφησης

Αποτυχία να ερευνήσετε ένα θέμα για τον εαυτό σας

Πολλοί αρχάριοι έμποροι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στο να ακολουθούν τους λεγόμενους εμπειρογνώμονες στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να σας δώσουν σκόπιμα ή ακούσια λανθασμένες πληροφορίες, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν σημαντικές απώλειες. Ως σοφός έμπορος κρυπτονομισμάτων, θα πρέπει να κάνετε έρευνα προτού ακολουθήσετε οποιαδήποτε σήματα. Ένας έμπορος που θέλει να είναι επιτυχημένος δεν θα πρέπει να βασίζεται μόνο σε συμβουλές από άλλους εμπόρους. Θα πρέπει να γνωρίζει πώς να κάνει τεχνική ανάλυση και να δίνει μεγάλη προσοχή στις ειδήσεις που μπορεί να επηρεάσουν την αγορά. Ευτυχώς, πολλές διαδικτυακές πηγές μπορούν να διδάξουν βασικές δεξιότητες διαπραγμάτευσης.

Αποτυχία να ερευνήσετε ένα θέμα για τον εαυτό σας
ημερήσια διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης

Συμπέρασμα

Στις συναλλαγές μετοχών και κρυπτονομισμάτων, οι ενδοημερήσιες συναλλαγές είναι μια δημοφιλής μέθοδος διαπραγμάτευσης. Οι ενδοημερήσιοι έμποροι χρησιμοποιούν ενδοημερήσιες τεχνικές για να επωφεληθούν από τη μεταβλητότητα της αγοράς και γενικά δεν διατηρούν θέσεις για περισσότερο από μία ημέρα.

Είστε έτοιμοι να κάνετε το άλμα και να βουτήξετε στις ενδοημερήσιες συναλλαγές; Τότε βεβαιωθείτε ότι η επιτυχία σας είναι εξασφαλισμένη με αυτές τις βασικές πληροφορίες! Η τεχνική ανάλυση, τα μοτίβα διαγραμμάτων και οι τεχνολογικοί δείκτες είναι ζωτικής σημασίας για την εύρεση ευκαιριών διαπραγμάτευσης. Και όσον αφορά τις στρατηγικές, το scalping, η διαπραγμάτευση σε εύρος τιμών και η διαπραγμάτευση υψηλής συχνότητας είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές μεταξύ των εμπόρων ημέρας.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς