Πώς να ξεκινήσετε τις συναλλαγές με κρυπτονομίσματα Arbitrage: Σε βάθος οδηγός

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Είναι BOT arbitrage crypto κερδοφόρα;

Η προσέγγιση της κρυπτογράφησης συναλλαγών αρμπιτράζ μπορεί να είναι επικερδής εάν η στρατηγική σας επιτύχει. Λόγω των σύντομων χρονικών πλαισίων που εμπλέκονται στην τιμολόγηση κρυπτονομισμάτων, το bot που επιλέγετε για αυτό το είδος συναλλαγών θα πρέπει να είναι πολύ γρήγορο. Αυτό συμβαίνει επειδή η αγορά είναι απρόβλεπτη και οι τιμές αλλάζουν συνεχώς.

⚡️ Είναι δυνατόν να χάσει κανείς χρήματα στο arbitrage;

Οι επενδυτές μπορεί να υποστούν μεγάλες οικονομικές απώλειες όταν η αγορά εμπορευμάτων πέφτει, ιδίως κατά την ημερομηνία σύγκλισης του αρμπιτράζ τους.

⚡️ Ποια είναι τα μειονεκτήματα του arbitrage;

Το σημαντικότερο μειονέκτημα των αμοιβαίων κεφαλαίων arbitrage είναι η έλλειψη αξιοπιστίας τους. Τα αμοιβαία κεφάλαια αρμπιτράζ δεν είναι ιδιαίτερα κερδοφόρα σε σταθερές αγορές, όπως προαναφέρθηκε. Το αμοιβαίο κεφάλαιο μπορεί ουσιαστικά να μετατραπεί σε αμοιβαίο κεφάλαιο ομολόγων, έστω και προσωρινά, εάν δεν υπάρχουν αρκετές επιτυχημένες συναλλαγές arbitrage προσβάσιμες.

⚡️ Είναι ένα ταμείο arbitrage αφορολόγητο;

Για φορολογικούς σκοπούς, τα αμοιβαία κεφάλαια αρμπιτράζ θεωρούνται μετοχικά αμοιβαία κεφάλαια. Οι ιδιώτες που επιλέγουν να εκποιήσουν τις επενδύσεις τους πριν από ένα έτος υπόκεινται σε έναν εξωφρενικό φόρο κεφαλαιακών κερδών 15%. Από την άλλη πλευρά, εάν τα περιουσιακά στοιχεία παραμείνουν στη θέση τους για περισσότερο από ένα έτος, οι εν λόγω επενδυτές μπορούν να απολαύσουν έναν πιο γενναιόδωρο φόρο μακροπρόθεσμων κεφαλαιακών κερδών 10%.

κρυπτονομίσματα arbitrage

Η διαπραγμάτευση arbitrage κρυπτονομισμάτων είναι μια επενδυτική στρατηγική όπου οι επενδυτές εκμεταλλεύονται μικρές αποκλίσεις τιμών σε διαφορετικές αγορές ή ανταλλαγές. Η διαπραγμάτευση arbitrage κρυπτονομισμάτων είναι η αγορά ενός ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου σε μια πώληση και η άμεση πώλησή του (συχνά) σε υψηλότερη τιμή σε μια άλλη συμφωνία.

Τι είναι το κρυπτονομίσματα arbitrage
Είναι κερδοφόρο το αρμπιτράζ κρυπτονομισμάτων;

Με τη διαπραγμάτευση arbitrage, οι έμποροι μπορούν να επωφεληθούν από τις διαφορές τιμών μεταξύ δύο αγορών και να αποκομίσουν ικανοποιητικά κέρδη. Αυτή η οικονομικά αποδοτική προσέγγιση απαιτεί ελάχιστη εγκατάσταση και καμία επενδυτική εμπειρία, επιτρέποντας σε οποιονδήποτε να επωφεληθεί από αυτή την προσοδοφόρα ευκαιρία με ευκολία. Με τη διαπραγμάτευση arbitrage, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε γρήγορα τις αποκλίσεις της αγοράς, αποφεύγοντας παράλληλα δαπανηρές υποδομές – γεγονός που την καθιστά πρωταρχική επιλογή αν θέλετε να δημιουργήσετε εισόδημα χωρίς κόπο.

Πώς εμπορεύεστε το arbitrage κρυπτονομισμάτων
e αβίαστα. κρυπτονομίσματα arbitrage

Τι είναι η διαπραγμάτευση αρμπιτράζ;

Είναι νόμιμο το αρμπιτράζ κρυπτογράφησης;

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια επαναστατική τεχνολογία, τα κρυπτονομίσματα εξακολουθούν να δεσμεύονται από τους ίδιους φορολογικούς νόμους και κανονισμούς που διέπουν τις πιο συμβατικές αγορές. Πολλοί πιστεύουν ότι υπάρχουν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για arbitrage με το κρυπτονόμισμα.

Πιθανότατα οφείλεται στη φήμη της αγοράς κρυπτονομισμάτων για ακραία αστάθεια σε σύγκριση με άλλες χρηματοοικονομικές ανάγκες. Αυτό συνεπάγεται ότι οι τιμές των κρυπτογραφημένων περιουσιακών στοιχείων είναι γνωστό ότι διαφέρουν σημαντικά με την πάροδο του χρόνου. Οι έμποροι arbitrage έχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες να βρουν κερδοφόρες αποκλίσεις τιμών, δεδομένου ότι τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης αλλάζουν χέρια σε εκατοντάδες ανταλλακτήρια 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Είναι κερδοφόρο το αρμπιτράζ BOT
Τι είναι το κρυπτογραφικό αρμπιτράζ και αξίζει τον κόπο

Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες αρμπιτράζ και κερδίστε από τη διακύμανση των τιμών των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων σε διαφορετικά χρηματιστήρια απλά υπολογίζοντας τη διαφορά μεταξύ δύο ή περισσότερων συναλλαγματικών ισοτιμιών, ακολουθούμενη από την εκτέλεση μιας σειράς συναλλαγών.

Οι arbitrageurs στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων αναζητούν διαρκώς διαφορές τιμών μεταξύ των ανταλλαγών. Για παράδειγμα, φανταστείτε ότι το Bitcoin διαπραγματεύεται στα 45.000 δολάρια στο Coinbase και στα 45.200 δολάρια στο Kraken. Ένας γρήγορα σκεπτόμενος arbitrageur θα εκμεταλλευόταν την ευκαιρία αγοράζοντας Bitcoin από το ένα ανταλλακτήριο και στη συνέχεια θα το μεταπωλούσε αμέσως σε ένα άλλο – κερδίζοντας έτσι ένα όμορφο ποσό διακοσίων δολαρίων!

Είναι δυνατόν να χάσετε χρήματα στο αρμπιτράζ κρυπτονομίσματα arbitrage
Οδηγός για το κρυπτογραφικό αρμπιτράζ

Γιατί οι τιμές των ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων είναι τόσο διαφορετικές;

Κεντρικά ανταλλακτήρια.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η τιμή των περιουσιακών στοιχείων στα κεντρικά χρηματιστήρια καθορίζεται από την πιο πρόσφατα αντιστοιχισμένη εντολή Bid-Ask στο βιβλίο του χρηματιστηρίου. Η τρέχουσα τιμή ενός ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου σε μια επιχείρηση βασίζεται στην πιο πρόσφατη συναλλαγή πώλησης ή αγοράς για το συγκεκριμένο στοιχείο.

Αρμπιτράζ κρυπτογράφησης πώς λειτουργεί και στρατηγικές συναλλαγών
κρυπτονομίσματα arbitrage

Για παράδειγμα, εάν η τελευταία εντολή που δόθηκε στο ανταλλακτήριο είναι για bitcoins αξίας 60.000 δολαρίων, αυτή η τιμή γίνεται η τελική τιμή που καθορίζεται από την πλατφόρμα. Μετά από αυτό θα ακολουθήσει μια άλλη εντολή για τον επανακαθορισμό του κεφαλαίου του bitcoin. Ως αποτέλεσμα, ο ακριβής προσδιορισμός της τιμής ενός ανταλλακτηρίου είναι μια συνεχής προσπάθεια, καθώς η αγοραία αξία των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή.

Η τιμή ποικίλλει επίσης, καθώς η ζήτηση των επενδυτών για το περιουσιακό στοιχείο διαφέρει ελαφρώς από το ένα χρηματιστήριο στο άλλο.

Πώς λειτουργεί η διαπραγμάτευση αρμπιτράζ
Ποιο είναι ένα παράδειγμα αρμπιτράζ;

Αποκεντρωμένες ανταλλαγές

Τα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης χρησιμοποιούν ένα μοντέλο “αυτοματοποιημένου market maker” για την τιμολόγηση των περιουσιακών στοιχείων κρυπτονομισμάτων.

Είναι δυνατόν να κερδίσετε χρήματα από κρυπτονομίσματα arbitrage
Πώς να γίνετε έμπορος αρμπιτράζ;

Σε αντίθεση με τα συστήματα βιβλίου παραγγελιών, τα αποκεντρωμένα χρηματιστήρια (DEX) χρησιμοποιούν δεξαμενές ρευστότητας για την αντιστοίχιση αγοραστών και πωλητών με συγκεκριμένη τιμή και ποσό. Για να γίνει αυτό, κάθε ζεύγος συναλλαγών κρυπτογράφησης έχει τη συλλογή του- για παράδειγμα, αν κάποιος θέλει να ανταλλάξει Ether (ETH). Αυτό επιτρέπει στους συναλλασσόμενους να πραγματοποιούν συναλλαγές χωρίς να χρειάζονται μεσάζοντα ή να βασίζονται σε υπηρεσίες τρίτων.

Πώς μπορώ να βγάλω χρήματα από το arbitrage
Είναι δυνατό το αρμπιτράζ;

Η επένδυση σε κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία μαζί μας ανοίγει στους συναλλασσόμενους έναν κόσμο δυνατοτήτων. Οι πελάτες μας δεν παίρνουν απλώς ένα κομμάτι από τα τέλη των συναλλαγών- δεν χρειάζεται επίσης να παραμένουν σε ένα μέρος και να αναζητούν κάποιον πρόθυμο να αγοράσει ή να πουλήσει τα περιουσιακά τους στοιχεία σε συγκεκριμένες τιμές. Με εμάς, οι συναλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν οποτεδήποτε και οπουδήποτε! Αυτή η ευελιξία διασφαλίζει ότι θα επωφεληθείτε από όλες τις ευκαιρίες, ανεξάρτητα από το τι ώρα είναι, μέρα ή νύχτα.

Ένας εξελιγμένος μαθηματικός τύπος διατηρεί μια τέλεια ισορροπία μεταξύ των περιουσιακών στοιχείων Α και Β στα πιο γνωστά αποκεντρωμένα χρηματιστήρια. Αυτή η εξίσωση εγγυάται ότι η αναλογία των δύο περιουσιακών στοιχείων της δεξαμενής παραμένει σταθερή με την πάροδο του χρόνου.

Γιατί η τιμή του bitcoin ποικίλλει σε όλο τον κόσμο
Γιατί τα διάφορα χρηματιστήρια προσφέρουν διαφορετικές τιμές;

Όταν η αναλογία περιουσιακών στοιχείων της δεξαμενής αλλάζει, είναι σαν κάποιος να έχει πουλήσει ένα ποσό ETH και να έχει αγοράσει παρόμοιο αριθμό κουπονιών LINK. Η διαδικασία της πώλησης ETH για LINK και στη συνέχεια της επαναγοράς ETH με LINK ονομάζεται “επανεξισορρόπηση”.

Όταν οι τιμές άρχισαν να αυξάνονται, οι έμποροι ενθαρρύνονταν να αφαιρούν τα λιγότερο πολύτιμα LINK και να προσθέτουν. Ορισμένοι πιστεύουν ότι η αγορά ETH θα βοηθήσει στη σταθεροποίηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων.

Όταν ένας έμπορος μεταβάλλει σημαντικά την αναλογία στη συλλογή (κάνοντας μια μεγάλη συναλλαγή), αυτό μπορεί να προκαλέσει σημαντικές διαφορές στις τιμές μεταξύ των περιουσιακών στοιχείων της συλλογής και της αγοραίας αξίας τους (η μέση τιμή που αντανακλάται σε όλα τα άλλα χρηματιστήρια).

Τι κάνει το κρυπτονόμισμα να ανεβαίνει ή να πέφτει
κρυπτονομίσματα arbitrage

Πλεονεκτήματα του Arbitrage Crypto

Γρήγορο κέρδος

Το αρμπιτράζ κρυπτογράφησης σας επιτρέπει να ανταλλάσσετε γρήγορα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, συνήθως μέσα σε μία ώρα ή λιγότερο. Πρόκειται για ένα μικρότερο παράθυρο από την παραδοσιακή διαπραγμάτευση, όπου οι επενδυτές αγοράζουν και κρατούν κρυπτονόμισμα μέχρι να το πουλήσουν αργότερα.

Μυριάδες ευκαιρίες

Η απόφαση για το κατάλληλο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας μπορεί να πάρει χρόνο, δεδομένης της μεγάλης επιλογής των διαθέσιμων επιλογών. Με τόσες πολλές επιλογές, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών arbitrage. Σύμφωνα με το Coindesk, σήμερα υπάρχουν περισσότερα από 391 ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων.

Το κρυπτονόμισμα είναι ένας τομέας με πολλές δυνατότητες που εξακολουθεί να αναπτύσσεται.
Arbitrage κρυπτογράφησης: Στρατηγικές Συναλλαγών

Το κρυπτονόμισμα είναι ένας τομέας με πολλές δυνατότητες που εξακολουθεί να αναπτύσσεται.

Το κοινό δεν έχει ακόμη αποδεχτεί τα κρυπτονομίσματα, γεγονός που τοποθετεί την αγορά κρυπτογράφησης στα πρώτα στάδια ανάπτυξής της. Εξαιτίας αυτού του λόγου, υπάρχει μεγάλη παρατυπία και ανάγκη για μεγαλύτερη συνοχή μεταξύ των ανταλλακτηρίων. Με μικρότερο αριθμό εμπόρων και ανταγωνισμό συνολικά στην αγορά, υπάρχει η δυνατότητα για πιο σημαντικές διαφορές τιμών.

Τα κρυπτονομίσματα μπορεί να είναι ευμετάβλητα.

Ως το πρώτο κρυπτονόμισμα, το Bitcoin αναπτύχθηκε το 2009 από τον Satoshi Nakamoto. Παρόλο που είναι παίκτης της αγοράς για πάνω από μια δεκαετία, η αποκεντρωμένη φύση του σημαίνει ότι τα επίπεδα μεταβλητότητας παραμένουν υψηλά σε σύγκριση με άλλα νομίσματα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν σημαντικές διαφορές τιμών μεταξύ των ανταλλαγών. Αν είμαστε αρκετά γρήγοροι, μπορούμε να επωφεληθούμε από αυτές τις καταστάσεις.

Τα μειονεκτήματα του Arbitrage Crypto

Τα μειονεκτήματα του κρυπτονομίσματα arbitrage
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Crypto Arbitrage

Περιορισμοί KYC

Ανάλογα με το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που χρησιμοποιείτε, μπορεί να χρειαστεί να τηρείτε διαφορετικούς κανονισμούς KYC. Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να συνδέσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό και να επιβεβαιώσετε την ταυτότητα που δηλώσατε. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει έως και μία ολόκληρη ημέρα. Επιπλέον, μερικές φορές ο τραπεζικός σας λογαριασμός πρέπει να βρίσκεται στο ίδιο κράτος όπου είναι εγκατεστημένη η έδρα του ανταλλακτηρίου.

Αποθήκευση νομισμάτων

Η προστασία του ψηφιακού σας νομίσματος από τα αδιάκριτα βλέμματα των χάκερ είναι απαραίτητη, γι' αυτό κατανέμετε το νόμισμα σε διάφορα ανταλλακτήρια. Αυτό εγγυάται ότι θα έχετε μια διαχειρίσιμη απώλεια, ακόμη και αν ένας λογαριασμός πέσει σε λάθος χέρια. Επιπλέον, όταν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε μια άγνωστη πλατφόρμα συναλλαγών – κάντε τη δέουσα επιμέλεια και εξετάστε διεξοδικά τα μέτρα ασφαλείας τους πριν μεταφέρετε οποιαδήποτε νομίσματα!

Συναλλαγές κρυπτογραφικού αρμπιτράζ
Τα μειονεκτήματα του Arbitrage Crypto

Τιμές

Τα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης δεν σας επιτρέπουν να κάνετε συναλλαγές, καταθέσεις ή αναλήψεις δωρεάν, αλλά χρεώνουν ένα συγκεκριμένο ποσοστό των χρημάτων ως αμοιβή. Ως εκ τούτου, πρέπει να συμπεριλάβετε το κόστος κατά τον υπολογισμό του κέρδους από το arbitrage.

Μεγαλύτερες συναλλαγές ισοδυναμούν με μεγαλύτερα κέρδη.
Τι είναι το Arbitrage Crypto Trading;

Μεγαλύτερες συναλλαγές ισοδυναμούν με μεγαλύτερα κέρδη.

Το arbitrage μπορεί να μην είναι τόσο κερδοφόρο όσο θα πίστευε κανείς, αφού λάβει υπόψη τις καθυστερήσεις και τα τέλη επεξεργασίας. Πρέπει να αυξήσετε σημαντικά τον όγκο των συναλλαγών για να αποκομίσετε μεγάλα κέρδη από το arbitrage.

Πόσα χρήματα μπορώ να βγάλω;

Όταν κάνετε μεγάλες συναλλαγές, να θυμάστε ότι τα χρηματιστήρια έχουν θέσει όρια για το πόσα χρήματα μπορούν να αποσυρθούν κάθε φορά. Αυτό σημαίνει ότι το κρυπτονόμισμα στο πορτοφόλι σας δεν είναι διαθέσιμο για να ξεκινήσετε αμέσως.

Τι είναι το Crypto Arbitrage
κρυπτονομίσματα arbitrage

Χρονισμός

Οι συναλλασσόμενοι που συμμετέχουν στη διαιτησία θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κάθε συναλλαγή μπορεί να διαρκέσει έως και 10 λεπτά για να ολοκληρωθεί. Αυτό είναι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στην αγορά, που σημαίνει ότι οι τιμές μπορεί να αλλάξουν σε σχέση με αυτό που αναμενόταν, οδηγώντας σε μηδενικό κέρδος ή, ακόμη χειρότερα, σε ζημία. Αγοράσατε νομίσματα σε ένα χρηματιστήριο, αλλά η αγορά μετακινήθηκε πριν μπορέσετε να τα πουλήσετε σε ένα άλλο.

Χρόνοι συναλλαγών

Εάν περισσότεροι έμποροι κυνηγούν το αρμπιτράζ, αυτό μπορεί να μεταμορφώσει τους όγκους συναλλαγών σε διαφορετικά χρηματιστήρια. Αυτό θα μπορούσε επίσης να μειώσει τις πιθανότητες αρμπιτράζ για άλλους ανθρώπους.

Οι στρατηγικές για το κρυπτο-αρμπιτράζ χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες.

Ποιες είναι οι στρατηγικές αρμπιτράζ
Τι είναι το Crypto Arbitrage;

Διαγωνισμός

Εάν περισσότεροι έμποροι κυνηγούν το αρμπιτράζ, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μετασχηματισμό των όγκων συναλλαγών σε διαφορετικά χρηματιστήρια. Αυτό θα μπορούσε επίσης να μειώσει τις πιθανότητες αρμπιτράζ για άλλους ανθρώπους.

Είναι ακόμα κερδοφόρα τα bots arbitrage
Οι στρατηγικές για το κρυπτο-αρμπιτράζ χωρίζονται σε διάφορες κατηγορίες.

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για τους arbitrageurs κρυπτογράφησης για να βγάλουν χρήματα από τις ατέλειες της αγοράς. Ορισμένες από αυτές περιλαμβάνουν:

 • Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων μέσω διαχρηματιστηριακών δραστηριοτήτων είναι μια από τις πιο περιζήτητες στρατηγικές για έναν έμπορο που εκμεταλλεύεται τις διαφορές τιμών μεταξύ δύο ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων αγοράζοντας χαμηλά και πουλώντας υψηλότερα.
 •  Το κέρδος από το διατραπεζικό χωρικό αρμπιτράζ συνεπάγεται την εκμετάλλευση της απόκλισης μεταξύ της προσφοράς και της ζήτησης του Bitcoin σε δύο διαφορετικές χώρες. Για παράδειγμα, αν συγκρίνετε την αγορά των ΗΠΑ με τη βιομηχανία κρυπτογράφησης της Νότιας Κορέας, είναι δυνατόν να εκμεταλλευτείτε αυτό το χάσμα προς όφελός σας.
Πώς να κερδίσετε χρήματα στο αρμπιτράζ
Είναι νόμιμο το αρμπιτράζ κρυπτογράφησης;
 • Το τριγωνικό αρμπιτράζ είναι μια στρατηγική όπου οι έμποροι εκμεταλλεύονται τις διαφορές τιμών μεταξύ τριών ή περισσότερων κρυπτονομισμάτων. Για παράδειγμα, ένας έμπορος θα μπορούσε να δημιουργήσει έναν κύκλο συναλλαγών που αρχίζει και τελειώνει με το Bitcoin, αλλά περιλαμβάνει άλλα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία στη μέση. Με αυτόν τον τρόπο, ο έμπορος μπορεί να επωφεληθεί από οποιαδήποτε διαφορά τιμής μεταξύ των κρυπτονομισμάτων.

Ο πωλητής μπορεί να αγοράσει bitcoins, να τα ανταλλάξει με Ethereum και στη συνέχεια να τα ανταλλάξει με μάρκες Cardano ADA πριν τα επιστρέψει σε Bitcoin. Με αυτόν τον τρόπο, κερδίζει από τη διαφορά τιμής μεταξύ αυτών των τριών κρυπτονομισμάτων.

Υπάρχει κάποιος κίνδυνος στο arbitrage trading crypto
Είναι δυνατόν να χάσετε χρήματα στο αρμπιτράζ;

Εκμεταλλευόμενη τις μικρές αποκλίσεις της αγοράς, το στατιστικό αρμπιτράζ είναι μια τεχνική διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων που χρησιμοποιεί προγνωστική στατιστική μοντελοποίηση και αλγορίθμους μηχανικής μάθησης για την πρόβλεψη μελλοντικών τιμών.

Όταν οι τιμές οποιωνδήποτε τριών ζευγών συναλλαγών κρυπτονομισμάτων διαφέρουν, ένας έμπορος μπορεί να κερδίσει περισσότερα bitcoins από ό,τι αρχικά. Δεδομένου ότι όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε ένα ανταλλακτήριο ακριβώς, η μετακίνηση χρημάτων μεταξύ διαφόρων εταιρειών είναι εύκολη. Ως εκ τούτου, οι έμποροι που χρησιμοποιούν αυτό το σύστημα έχουν πλεονέκτημα έναντι εκείνων που δεν το χρησιμοποιούν!

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι της διαιτησίας
Πώς να βρείτε ευκαιρίες αρμπιτράζ;

Οι arbitrageurs μπορούν να επωφεληθούν από τις αποκεντρωμένες μεθόδους συναλλαγών, όπως το 0x και το Kyber Network, μέσω αυτοματοποιημένων market makers (AMM). Αυτά τα έξυπνα συμβόλαια χρησιμοποιούν μαντεία για την πρόσβαση σε δεδομένα από εξωτερικές πηγές. Όταν οι τιμές spot ενός ζεύγους κρυπτογράφησης διαφέρουν δραματικά μεταξύ διαφορετικών κεντρικών χρηματιστηρίων, οι arbitrageurs μπορούν να αποκομίσουν κέρδη!

Χρησιμοποιώντας εξελιγμένα μαθηματικά μοντέλα και αυτοματοποιημένα ρομπότ για γρήγορες συναλλαγές, οι συναλλαγές υψηλής συχνότητας παρουσίασαν νέες προσεγγίσεις για τη μεγιστοποίηση των κερδών. Τα ρομπότ συναλλαγών είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς μηχανισμούς σε αυτόν τον τομέα- έχουν σχεδιαστεί για να εφαρμόζουν περίπλοκες στρατηγικές που εκμεταλλεύονται τις παρατυπίες της αγοράς.

Πώς χρησιμοποιείτε το arbitrage trading crypto
Πώς να ξεκινήσετε τη διαιτησία;

Το πιο δημοφιλές bot arbitrage κρυπτογράφησης είναι το Haasbot, το οποίο υποστηρίζει μια ποικιλία ανταλλαγών και στρατηγικών.

Ένα άλλο δημοφιλές bot arbitrage κρυπτογράφησης είναι το Cryptohopper, το οποίο υποστηρίζει πολλαπλά ανταλλακτήρια και στρατηγικές.

Γιατί το κρυπτογραφικό αρμπιτράζ θεωρείται μέθοδος χαμηλού κινδύνου;

Ποιες είναι οι ιδιαιτερότητες της επένδυσης σε επικίνδυνο αρμπιτράζ
Θα πρέπει το αρμπιτράζ να είναι χωρίς κίνδυνο;

Σε αντίθεση με τους day traders, οι crypto-arbitrage traders δεν χρειάζεται να προβλέψουν μελλοντικές τιμές bitcoin ή να εκτελέσουν συναλλαγές που μπορεί να χρειαστούν ώρες ή ημέρες για να αποφέρουν κέρδος.

Οι έμποροι χρησιμοποιούν τις προσδοκίες ενός συγκεκριμένου κέρδους για τη λήψη αποφάσεων αντί να αναλύουν το κλίμα της αγοράς ή να εξαρτώνται από άλλες προβλέψεις τιμολόγησης. Είναι επίσης εφικτό για τους εμπόρους να εισέλθουν και να εξέλθουν από μια συναλλαγή arbitrage σε δευτερόλεπτα ή λεπτά, ανάλογα με τους πόρους τους. Ως αποτέλεσμα, με βάση τα προηγούμενα, μπορούμε να εξάγουμε τα ακόλουθα συμπεράσματα:

Γιατί οι ευκαιρίες κρυπτογράφησης arbitrage είναι βραχύβιες
Είναι κερδοφόρο το αρμπιτράζ κρυπτογράφησης;
 • Είναι κερδοφόρο το κρυπτογραφικό αρμπιτράζΗ διαπραγμάτευση με κρυπτο-αρμπιτράζ είναι λιγότερο επικίνδυνη από άλλες μεθόδους συναλλαγών, καθώς συνήθως δεν απαιτεί προφητική ανάλυση.
 •  Οι συναλλασσόμενοι που ασχολούνται με το αρμπιτράζ πρέπει να πραγματοποιούν συναλλαγές για διάστημα έως και μερικών λεπτών. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, υπάρχει μικρή έως μηδενική έκθεση στον κίνδυνο συναλλαγών.

Κίνδυνος της διαπραγμάτευσης arbitrage κρυπτονομισμάτων

Αρκετοί διαφορετικοί παράγοντες μπορούν να περιορίσουν την κερδοφορία για τους arbitrageurs. Οι ευκαιρίες με χαμηλό κίνδυνο θα οδηγήσουν σε μικρότερα κέρδη και θα βλάψουν τα κέρδη. Για να επιτύχουν σημαντικά κέρδη, οι arbitrageurs κρυπτογράφησης πρέπει να κάνουν τεράστιες ποσότητες συναλλαγών. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι οι συναλλαγές arbitrage δεν είναι δωρεάν.

Κίνδυνος της διαπραγμάτευσης arbitrage κρυπτονομισμάτων
Τι είναι η στρατηγική αρμπιτράζ;

Τέλη

Δύο ανταλλακτήρια μπορεί να έχουν διαφορετικό κόστος ανάληψης, κατάθεσης και συναλλαγών. Αυτές οι προμήθειες μπορεί να συσσωρευτούν και να εξαλείψουν τα κέρδη σας. Υποθέστε ότι το τέλος ανάληψης της Coinbase, το κόστος κατάθεσης της Kraken και η χρέωση συναλλαγών της Kraken είναι 2 τοις εκατό. Το συνολικό κόστος εκτέλεσης αυτής της συναλλαγής είναι 45.000 δολάρια + (2% * 45.000 δολάρια) = 45.900 δολάρια. Θα πρέπει να βγάλετε κέρδος 900 δολάρια για να βγάλετε τα έξοδά σας!

Πώς να ξεκινήσετε τη διαπραγμάτευση αρμπιτράζ
Τι είναι το arbitrage εξηγήστε με ένα παράδειγμα.

Όροι

Οι συναλλαγματικές ισοτιμίες μεταξύ κρυπτογράφησης και πλαστικού νομίσματος μπορεί να είναι απρόβλεπτες, καθιστώντας δύσκολη την εκμετάλλευση κερδοφόρων ευκαιριών από τους arbitrageurs. Η εύρεση της πιο συμφέρουσας συναλλαγματικής ισοτιμίας μπορεί να διαρκέσει ώρες ή ακόμη και ημέρες, οπότε ένας arbitrageur πρέπει να έχει υπομονή αν ελπίζει να εκμεταλλευτεί αυτές τις κερδοφόρες στιγμές.

Πώς να ξεκινήσετε τη διαπραγμάτευση αρμπιτράζ

Αν θέλετε να ξεκινήσετε με τις συναλλαγές με κρυπτοαρμπιτράζ, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να κάνετε πρώτα:

Γιατί είναι παράνομη η κρυπτογράφηση arbitrage
Ποιες είναι οι τρεις προϋποθέσεις για arbitrage;
 • Αποκτήστε μια ολοκληρωμένη κατανόηση των διαφόρων μοντέλων ανταλλαγής και του τρόπου λειτουργίας τους.
 •  Εξοικειωθείτε με τις πιο επιτυχημένες στρατηγικές αρμπιτράζ κρυπτογράφησης.
 •  Επιλέξτε ένα bot arbitrage κρυπτογράφησης που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.
 •  Επιλέξτε τα χρηματιστήρια που επιθυμείτε και εγγραφείτε για λογαριασμό σήμερα!
 •  Συνδέστε τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης με πλατφόρμες συναλλαγών για μεγαλύτερη προσβασιμότητα.
 • Ξεκινήστε τις συναλλαγές!

Η διαπραγμάτευση κρυπτοαρμπιτράζ παρουσιάζει μια εξαιρετική ευκαιρία για την πραγματοποίηση σημαντικών κερδών με περιορισμένο κίνδυνο. Ωστόσο, θα βοηθούσε αν θυμόσασταν ότι καμία επενδυτική στρατηγική δεν είναι απολύτως ασφαλής από κινδύνους και είναι σημαντικό να είστε καλά ενημερωμένοι για τους πιθανούς κινδύνους πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε συναλλαγή. Η εκπαίδευση του εαυτού σας θα εγγυηθεί την επιτυχία και θα υπερασπιστεί τις επενδύσεις σας από βλάβες!

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς