Τα 6 καλύτερα ανταλλακτήρια Altcoin του 2023

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️What είναι ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων;

Ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων είναι η απόλυτη πηγή για οτιδήποτε σχετίζεται με τη διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων. Αγοράστε, ανταλλάξτε και πουλήστε εύκολα κρυπτονομίσματα με διάφορους τύπους μεθόδων πληρωμής, όπως το δολάριο ΗΠΑ, ή αλλάξτε τα από το ένα στο άλλο χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι τιμές αυξομειώνονται συνεχώς στα ανταλλακτήρια, ώστε να έχετε ενημερωμένες τιμές όσο το δυνατόν πιο κοντά στις τιμές της αγοράς – δεν χρειάζεται να περιμένετε άλλο! Βεβαιωθείτε ότι αξιοποιείτε στο έπακρο τις ευκαιρίες συναλλαγών χρησιμοποιώντας ένα αξιόπιστο και αξιόλογο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων σήμερα.

⚡️ Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για την ασυμφωνία μεταξύ ενός κρυπτονομίσματος και ενός ανταλλακτηρίου γι' αυτό;

Διατηρήστε ολόκληρη τη συλλογή κρυπτογράφησης με ασφάλεια με ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων, το τέλειο λογισμικό για όλες τις ανάγκες σας σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Με ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, εν τω μεταξύ, μπορείτε να εμπορεύεστε ή να αγοράζετε ψηφιακό νόμισμα, καθώς και να μετατρέπετε γρήγορα τα παραδοσιακά χρήματα στην πιο σύγχρονη παραλλαγή τους. Η αξιοποίηση και των δύο εργαλείων είναι απαραίτητη αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητες των κρυπτονομισμάτων

⚡️ Χρειάζεστε ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων;

Σκέφτεστε να επενδύσετε σε bitcoin; Τεχνικά, δεν χρειάζεται να διατηρείτε τα νομίσματά σας σε ψυχρή αποθήκη ή να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα θερμού πορτοφολιού στον υπολογιστή σας. Πολλά ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης σας επιτρέπουν να αποθηκεύετε το νόμισμα στο ανταλλακτήριο και ορισμένα άτομα το κάνουν.

⚡️ Είναι το κρυπτονόμισμα μια καλή επένδυση;

Η επένδυση σε κρυπτονομίσματα μπορεί να αποφέρει σημαντική απόδοση, αλλά είναι επίσης ένα απρόβλεπτο εγχείρημα που απαιτεί προσοχή και σύνεση. Η απροσεξία μπορεί γρήγορα να σας βυθίσει στο χρέος, αν δεν το διαχειριστείτε προσεκτικά. Εάν γνωρίζετε τους πιθανούς κινδύνους και είστε πρόθυμοι να τους αποδεχτείτε προτού επενδύσετε χρήματα σε κρυπτονομίσματα, τότε αυτά θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια καλή επιλογή για να αποκτήσετε κάποιο επιπλέον εισόδημα. Παρ' όλα αυτά, η λήψη των απαραίτητων μέτρων εκ των προτέρων είναι ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση των οικονομικών σας και του εαυτού σας.

ανταλλακτήρια altcoin

Τι είναι ένα ανταλλακτήριο Altcoin;

Με ένα ανταλλακτήριο altcoin, μπορείτε να εξερευνήσετε τα άλλα 18.000+ κρυπτονομίσματα που κυκλοφορούν σήμερα. Παρόλο που τα περισσότερα από αυτά τα έργα έχουν μικρή κεφαλαιοποίηση στην αγορά και μικρό ενδιαφέρον από τους επενδυτές, εξακολουθεί να είναι διασκεδαστικό (και μερικές φορές κερδοφόρο) να κερδοσκοπείτε στις μελλοντικές τους κινήσεις.

ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ALTCOINS?

Καλύτερα ανταλλακτήρια altcoin
Καλύτερα ανταλλακτήρια altcoin για altcoins

Κάθε ανταλλακτήριο altcoin χρεώνει ένα τέλος. Αυτό σημαίνει ότι θα χρεωθείτε με προμήθεια για κάθε εντολή αγοράς και πώλησης που δημιουργείτε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεδομένου ότι το eToro αποτελεί τη μοναδική εξαίρεση στον κανόνα, η αμοιβή αυτή εκφράζεται ως ποσοστό της συνολικής αξίας της συναλλαγής. Η συναλλαγματική ισοτιμία alt είναι επίσης κάτι που πρέπει να λαμβάνετε υπόψη όταν αγοράζετε ή πουλάτε altcoins, επειδή μπορεί να επηρεάσει αισθητά τα κέρδη σας.

Κατά την αναζήτηση μιας πλατφόρμας συναλλαγών altcoin, ποιοι παράγοντες πρέπει να ληφθούν υπόψη;

Με την αφθονία των πάνω από 300 ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων που είναι διαθέσιμα σε όλο τον κόσμο, η εύρεση του πιο κατάλληλου για τις ανάγκες σας μπορεί να είναι δύσκολη. Ευτυχώς, το CoinMarketCap παρέχει έναν ολοκληρωμένο κατάλογο όλων των υφιστάμενων πλατφορμών, οπότε η εύρεση της τέλειας επιλογής δεν θα πρέπει να είναι πολύ δύσκολη!

Σύγκριση των καλύτερων ανταλλαγών altcoin
Τι είναι ένα ανταλλακτήριο altcoin;

Θα ξεκαθαρίσουμε το τοπίο αναλύοντας τα πιο ζωτικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας κατά την επιλογή του καλύτερου ανταλλακτηρίου altcoin για τις ανάγκες σας στις παρακάτω ενότητες.

Θα πρέπει να ανοίξετε έναν λογαριασμό και να καταθέσετε χρήματα στα πιο αποτελεσματικά ανταλλακτήρια altcoin εκεί έξω για να τα χρησιμοποιήσετε. Η διαπραγμάτευση Bitcoin για ένα εναλλακτικό ψηφιακό νόμισμα, όπως το Ethereum, απαιτεί πρώτα να ανοίξετε έναν νέο λογαριασμό και να καταθέσετε χρήματα με έγκυρα επίσημα έγγραφα ταυτοποίησης, όπως το δίπλωμα οδήγησης ή το διαβατήριό σας.

Τα καλύτερα ανταλλακτήρια Alt για το 2023

Ανταλλαγή Altcoin
Πώς να επιλέξετε την καλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών για altcoins

Ακολουθεί ένας σύντομος κατάλογος με τα πιο εξαιρετικά ανταλλακτήρια altcoin που μπορείτε να εξετάσετε σήμερα.

 • eToro – το καλύτερο ανταλλακτήριο altcoin στις ΗΠΑ το 2023
 • Crypto.com – μεγάλη ανταλλαγή για να κερδίσετε χρήματα
 • Το Binance είναι ένα δημοφιλές ανταλλακτήριο με χαμηλές προμήθειες  
 • Το Coinbase είναι ένα καλό ανταλλακτήριο για αρχάριους
 • Huobi – Το καλύτερο ανταλλακτήριο για διαφοροποίηση
 • Webull – επενδύστε σε κρυπτονόμισμα με μόλις 1 δολάριο
 • ByBit – ανταλλαγή που προσφέρει παράγωγα
 • Luno – εύχρηστη εφαρμογή για την ανταλλαγή altcoins
 • Kraken – εμπόριο altcoins με μόχλευση
 • Gemini – ασφαλές και ρυθμιζόμενο ανταλλακτήριο altcoin στις ΗΠΑ.

Εξετάζονται τα πέντε καλύτερα ανταλλακτήρια altcoin.

 Υπάρχουν πάνω από 300 ανταλλακτήρια altcoin
Δολάριο ΗΠΑ-Altcoin ζεύγη

Κατά την αναζήτηση του καλύτερου ανταλλακτηρίου altcoin, λάβαμε υπόψη μας τους ακόλουθους παράγοντες:

 • Ρύθμιση και εμπιστοσύνη
 • Υποστηριζόμενες αγορές altcoin
 • Διαθεσιμότητα μόχλευσης και περιθωρίου κέρδους
 • Αμοιβές και προμήθειες
 • Εργαλεία και χαρακτηριστικά συναλλαγών
 • Ελάχιστες απαιτήσεις κατάθεσης
 • Και άλλα.

Θα επικεντρωθούμε στις προηγούμενες πτυχές στις παρακάτω αξιολογήσεις μας, οι οποίες καλύπτουν τα πέντε κορυφαία ανταλλακτήρια Altcoin για το 2023.

eToro το 2023

Αγοράστε κρυπτονόμισμα στο eToro
Το eToro είναι επίσης μία από τις καλύτερες πλατφόρμες αντιγραφής συναλλαγών στον χώρο της κρυπτογράφησης.

Το eToro είναι η απόλυτη πλατφόρμα διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων, δίνοντάς σας μια απαράμιλλη ευκαιρία να αγοράζετε και να εμπορεύεστε πολλαπλά ψηφιακά νομίσματα σε ανταγωνιστική τιμή μόλις 10 δολαρίων. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το eToro έχει επίσης πενιχρές προμήθειες – γεγονός που το καθιστά ιδανική επιλογή όταν πρέπει να χρηματοδοτήσετε το λογαριασμό σας οικονομικά αποδοτικά. Επωφεληθείτε από αυτή την εξαιρετική ευκαιρία!

Για όσους διαμένουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, υπάρχουν αρκετές δωρεάν μέθοδοι για την κατάθεση σε ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων. Αυτές περιλαμβάνουν πληρωμές με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, καθώς και καταθέσεις μέσω PayPal, Skrill, ACH και εγχώριων εμβασμάτων – όλες από τις οποίες απαιτούν μόλις 10 δολάρια για το άνοιγμα ενός λογαριασμού!

Ποιο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης είναι πιο εύκολο στη χρήση;
Είναι ασφαλές να κρατάτε κρυπτογράφημα στο ανταλλακτήριο eToro;

Αν σκοπεύετε να επενδύσετε σε κρυπτονόμισμα στο eToro, το Ethereum, το Binance Coin, το Cardano, το EOS και το Monero είναι οι καλύτερες επιλογές σας. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό – θα πρέπει επίσης να ληφθούν υπόψη αποκεντρωμένα οικονομικά όπως τα Decentraland, AAVE Cosmos και SushiSwap! Συν τοις άλλοις, ένα έξυπνο χαρτοφυλάκιο θα μπορούσε να είναι ό,τι πρέπει για όσους επιθυμούν να αγοράσουν κρυπτογράφηση στο eToro.

Η eToro είναι πρωτοπόρος όσον αφορά την αντιγραφή συμφωνιών στον κλάδο της κρυπτογράφησης. Αυτό το αξιοσημείωτο εργαλείο σας επιτρέπει να αναπαράγετε τις στρατηγικές των επαγγελματιών εμπόρων, βοηθώντας σας να αγοράζετε και να πουλάτε ψηφιακά νομίσματα χωρίς να κάνετε εσείς τις πραγματικές συναλλαγές. Επιπλέον, το eToro παρέχει ευκαιρίες για τη διαπραγμάτευση μετοχών & ETFs, προϊόντων forex καθώς και εμπορευμάτων και δεικτών – δίνοντας στους χρήστες μια απίστευτα ισχυρή σειρά επιλογών!

Το eToro είναι μια ιδανική πλατφόρμα για την ηλεκτρονική διαπραγμάτευση μετοχών. Για όσους επιδιώκουν μεγαλύτερη αυτονομία και ιδιωτικότητα, το eToro σας παρέχει επίσης τη δυνατότητα διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων χωρίς καμία ανησυχία για την κλοπή των εμπιστευτικών κλειδιών σας. Επιπλέον, οι εφαρμογές τους για iOS και Android διαθέτουν μια λειτουργία συναλλαγών κρυπτογράφησης για κινητά που κάνει τις συναλλαγές ακόμη πιο βολικές!

Crypto.com – Για να κερδίσετε χρήματα σε εξαιρετική ανταλλαγή

Ποιο είναι το καλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης για Altcoins;
Ποιο είναι το καλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης για Altcoins;

Αν ψάχνετε για ένα υποκατάστατο του Coinbase, το Crypto.com είναι το τέλειο ανταλλακτήριο για να το εξετάσετε! Διαθέτει περισσότερα από 250 altcoins που μπορούν να αποτελέσουν εξαιρετικές μακροπρόθεσμες επενδύσεις – και τι είναι ακόμη καλύτερο; Η ολοκλήρωση της εγκατάστασης του λογαριασμού διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και αφού επιβεβαιωθεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα για να αγοράσετε κρυπτονόμισμα αμέσως. Μη διστάζετε, ξεκινήστε να επενδύετε σε κρυπτονομίσματα σήμερα με την Crypto.com!

Για όσους επιθυμούν να εξοικονομήσουν χρήματα, επιλέξτε την ηλεκτρονική αποστολή μετρητών μέσω ACH ή τοπικού τραπεζικού εμβάσματος. Το καλύτερο από όλα – είναι δωρεάν! Και όταν φτάσει η πληρωμή, θα χρεωθείτε μόνο με 0,40% ανά διαφάνεια. Ένα πρόσθετο μπόνους είναι ότι το CRO – ένα από τα πιο δημοφιλή altcoins στην αγορά – έχει ακόμη χαμηλότερες χρεώσεις συναλλαγών λόγω της συμμετοχής της Crypto.com!

Crypto.com αναθεώρηση 2022
Είναι καλύτερο το crypto com ή το Coinbase;

Μετά από μια διεξοδική έρευνα, κατέστη προφανές ότι η Crypto.com είναι η τέλεια πλατφόρμα συναλλαγών altcoin για να αποκτήσετε περισσότερες αποδόσεις από τις επενδύσεις σας σε κρυπτονομίσματα. Αυτός ο απίστευτος λογαριασμός αποταμίευσης κρυπτονομισμάτων όχι μόνο φιλοξενεί μια σειρά από διάφορους τύπους altcoins, αλλά σας παρέχει επίσης παθητικό εισόδημα ανάλογα με το πόσο καιρό κλειδώνετε τα tokens – από ένα μήνα, τρεις μήνες ή ακόμη και χωρίς περίοδο κλειδώματος!

Για να εκτοξεύσετε το APY και τις διαφημίσεις Google στα ύψη, θα πρέπει να επενδύσετε σε μάρκες CRO. Η Crypto.com είναι γνωστή για τα κρυπτογραφικά της δάνεια, τα οποία χορηγούν μετρητά χωρίς να επιβάλλουν την πώληση κρυπτονομισμάτων – χωρίς προβλήματα! Συν τοις άλλοις, αυτή η πλατφόρμα προσφέρει μια ασφαλή εφαρμογή πορτοφολιού για κινητά, καθώς και μια πλατφόρμα συναλλαγών NFT για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των χρηστών.

ΠΟΙΑ ΕΊΝΑΙ ΤΑ 8 ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ ΤΩΝ NFTS

Το Binance είναι ένα γνωστό ανταλλακτήριο altcoin που χρεώνει χαμηλά τέλη.

Η Binance είναι γνωστή στον τομέα των altcoins
Πώς να πουλήσετε στο Binance

Με το Binance, μπορείτε να έχετε εύκολα πρόσβαση σε εκατοντάδες αγορές και να επωφεληθείτε από εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις συναλλαγών. Η διαπραγμάτευση μαζί τους συχνά συνοδεύεται από προμήθεια 0,1% + εκπτώσεις κατά την αγορά του κουπονιού BNB (παρόμοια με την Huobi και την Crypto.com). Ψάχνετε για βοήθεια για να αποκτήσετε αυτό το κρυπτονόμισμα; Μην ψάχνετε άλλο, καθώς έχουμε δημιουργήσει έναν ολοκληρωμένο οδηγό που προσφέρει όλες τις απαντήσεις!

Η πλατφόρμα συναλλαγών της Binance διαθέτει εξελιγμένα εργαλεία για τους τεχνικά καταρτισμένους. Για όσους είναι νέοι στην κρυπτογράφηση και θέλουν να αγοράσουν altcoins σε δολάρια ΗΠΑ, το Binance προσφέρει ένα εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, καθώς και μια σειρά από μεθόδους πληρωμής με διαφορετικά τέλη κατάθεσης – οι μεταφορές ACH ή οι τραπεζικές καταθέσεις, έρχονται χωρίς κανένα πρόσθετο τέλος!

Οι πελάτες των ΗΠΑ που πληρώνουν με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα θα χρεώνονται με επιπλέον 4,5% επιπλέον του 0,5% άμεσης χρέωσης συναλλαγής που ήδη εφαρμόζεται στις συναλλαγές τους. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε BTC και να τα καταθέσετε στο λογαριασμό σας στο Binance – αυτή η διαδικασία διαρκεί συνήθως 20 λεπτά για να φτάσει και να αντικατοπτριστεί στο υπόλοιπό σας λόγω των αποκεντρωμένων πορτοφολιών Trust που έχουν ρυθμιστεί από το ίδιο το Binance!

Ποιο είναι το ελάχιστο ποσό κατάθεσης στη Binance;
Ποιο είναι το ελάχιστο ποσό κατάθεσης στη Binance;

Το διαδικτυακό πορτοφόλι Binance σας δίνει άμεση πρόσβαση σε αποκεντρωμένες εφαρμογές (DApps), όπως το Pancakeswap. Οι νεοεισερχόμενοι ίσως θελήσουν να διατηρήσουν τα altcoins τους σε ένα web wallet της Binance. Η προστασία του λογαριασμού σας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά μας, γι' αυτό και χρησιμοποιείται έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων και λευκή λίστα IP. Με αυτόν τον τρόπο, αν χρειαστεί να συνδεθείτε από μια νέα τοποθεσία, θα απαιτήσουμε απλώς πρόσθετη επιβεβαίωση της ταυτότητας.

Coinbase – Οι αρχάριοι θα πρέπει να χρησιμοποιούν ένα αξιόπιστο ανταλλακτήριο.

Δημοφιλές ανταλλακτήριο Altcoin
Αξίζει να χρησιμοποιήσετε το Coinbase για έναν αρχάριο;

Με την Coinbase, οι αρχάριοι έμποροι μπορούν εύκολα να εισέλθουν στον κόσμο των συναλλαγών σε altcoin το 2023. Με αυτή τη φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα, κάθε άτομο μπορεί να ξεκινήσει το ταξίδι του – ανεξάρτητα από το επίπεδο των δεξιοτήτων ή της εμπειρίας σας. Το άνοιγμα ενός λογαριασμού είναι πανεύκολο και μπορείτε να το κάνετε ακριβώς από την παρηγοριά της δικής σας κατοικίας! Επομένως, μην περιμένετε, αναλάβετε δράση τώρα και εγγραφείτε σήμερα! Επιπλέον, η εντυπωσιακή επιλογή επιλογών χρεωστικών και πιστωτικών καρτών καθιστά την Coinbase κορυφαία επιλογή μεταξύ πολλών λάτρεις της κρυπτογράφησης. Μην διστάζετε άλλο! Εξασφαλίστε τη θέση σας και αρχίστε να επενδύετε σε altcoins τώρα πριν να είναι πολύ αργά!

Παρόλο που είναι λιγότερο ακριβό από το Binance, εξακολουθεί να υπάρχει χρέωση 3,99% όταν χρησιμοποιείτε χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες για την αγορά κρυπτονομισμάτων, καθώς και για αγορές μέσω PayPal. Ωστόσο, οι μεταφορές ACH είναι δωρεάν και θα πρέπει να πληρώσετε μόνο την τυπική χρέωση υπηρεσιών 1,49% για τις χρηματοοικονομικές συναλλαγές. Επιπλέον, γίνονται δεκτές καταθέσεις κρυπτονομισμάτων, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα υπάρχοντα altcoins σας για να αγοράσετε και άλλα νομίσματα!

Τα καλύτερα ανταλλακτήρια altcoin στην αγορά
Ποιο είναι το καλύτερο ανταλλακτήριο για altcoins;

Όσον αφορά το μέγεθος των κρυπτονομισμάτων που υποστηρίζει η Coinbase, θα βρείτε γενικά νομίσματα μεσαίας και μεγάλης κεφαλαιοποίησης. Το Ethereum, το Shiba Inu, το Dogecoin, το Cardano και το USD Coin είναι μερικά παραδείγματα. Τα XRP και BNB ξεχωρίζουν ως εξαιρέσεις στην Coinbase. Όσον αφορά όμως την ασφάλεια, μην ανησυχείτε – το 98% των token των πελατών διατηρούνται εκτός σύνδεσης σε ψυχρή αποθήκη.

Η Coinbase απαιτεί έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για πρόσθετη προστασία των χρημάτων σας. Μόλις αποκτήσετε τα κουπόνια κρυπτονομισμάτων που θέλετε, μπορείτε να τα διατηρήσετε στο διαδικτυακό πορτοφόλι της Coinbase. Για την ασφαλέστερη διαδρομή, μεταφέρετε τα χρήματά σας στην εφαρμογή πορτοφολιού της Coinbase που δεν είναι φυλασσόμενη και είναι διαθέσιμη τόσο σε συσκευές iOS όσο και σε συσκευές Android. Αυτή η τεχνολογία αιχμής έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι τα χρήματά σας είναι ασφαλή.

Το Huobi είναι το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο altcoin για διαφοροποίηση.

Καλύτερα ανταλλακτήρια Altcoin
Ποιο είναι το καλύτερο ανταλλακτήριο altcoin;

Αν θέλετε να διαφοροποιήσετε τις επενδύσεις σας και να εξερευνήσετε τα καλύτερα νομίσματα DeFi, το Huobi είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα ανταλλακτήρια altcoin. Διαθέτοντας εκατοντάδες εναλλακτικά κρυπτονομίσματα σε διάφορες αγορές διαπραγμάτευσης – όπως για παράδειγμα η διαπραγμάτευση spot – αυτή η πλατφόρμα διαθέτει όλα όσα χρειάζονται για να εξυπηρετήσει επενδυτές κάθε είδους.

Για όσους από εσάς έχουν μεγαλύτερη ανοχή στον κίνδυνο, η διαπραγμάτευση altcoins σε αυτό το κορυφαίο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων είναι δυνατή. Επιπλέον, οι έμπειροι συναλλασσόμενοι μπορεί να διαπιστώσουν ότι οι αγορές παραγώγων παρουσιάζουν μια ακόμη πιο κερδοφόρα ευκαιρία να κερδίσουν χρήματα μέσω συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης που μπορούν να ανοίξουν χρησιμοποιώντας περιθώριο κέρδους. Πολλές από αυτές τις ευκαιρίες αφορούν κρυπτονομίσματα που σχετίζονται με το USDT και υπόσχονται τεράστιες ανταμοιβές για επιτυχημένες συναλλαγές!

Η επένδυση σε κρυπτονομίσματα δεν ήταν ποτέ πιο απλή με το εκτεταμένο δίκτυο ζευγών συναλλαγών και τα ανταγωνιστικά σχέδια της Huobi. Επιπλέον, η χρέωση συναλλαγών είναι πολύ λογική, 0,2% ανά διαφάνεια – γεγονός που την καθιστά μια οικονομική επιλογή για όποιον προσπαθεί να μπει στην αγορά. Επιπλέον, αν έχετε ένα κουπόνι Huobi (HT), τα τέλη σας θα μειωθούν κατά το ήμισυ!

Μπορώ να κάνω συναλλαγές στο Huobi χωρίς επαλήθευση;
Είναι το Huobi ένα καλό πορτοφόλι;

Η επένδυση στον ευμετάβλητο κόσμο των κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποδοτική όταν γίνεται μέσω της Huobi. Με τη μεγάλη ποικιλία altcoins και την πρόσβαση σε σημαντικά APY, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για επιτυχία με την επένδυσή σας. Ο χρόνος blockchain είναι συνήθως αρκετά σύντομος, 7-14 ημέρες, ενώ προσφέρει επίσης την πρόσθετη ευκολία της αγοράς αυτών των περιουσιακών στοιχείων μέσω πιστωτικής κάρτας – ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό! Η σουίτα υπηρεσιών της Huobi την καθιστά ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να κερδίσουν χρήματα από τις θέσεις τους σε κρυπτονομίσματα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΉΣ ΚΡΥΠΤΟΓΡΆΦΗΣΗΣ ΚΟΡΥΦΑΊΑ ΚΑΛΎΤΕΡΗ

Skilling – Το καλύτερο μέρος για να εμπορεύονται Altcoins με μόχλευση

Υψηλότερες προοπτικές κέρδους περιμένουν εκείνους που εμπορεύονται altcoins με μόχλευση, και το Skilling είναι το ιδανικό μέρος για να το κάνετε. Με μόχλευση έως και 50:1 στα κρυπτονομίσματα, αυτή η πλατφόρμα ντροπιάζει πολλούς από τους ανταγωνιστές της. Στο Skilling, μπορείτε να διαπραγματεύεστε CFDs σε περισσότερα από 50 altcoins, ενώ έχετε επίσης πρόσβαση σε εκατοντάδες άλλα μέσα, όπως μετοχές, εμπορεύματα, δείκτες και forex.

Skilling: Μετοχές
Skilling – Το καλύτερο μέρος για να εμπορεύονται Altcoins με μόχλευση

Όντας πλήρως αδειοδοτημένη και ρυθμιζόμενη από τις αρχές, η Skilling διατηρεί τόσο τα κεφάλαια όσο και τις προσωπικές πληροφορίες ασφαλείς. Εάν χρειαστείτε ποτέ βοήθεια, η ομάδα υποστήριξης πελατών μας είναι διαθέσιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ζωντανής συνομιλίας. Προσφέρουμε δύο μοναδικές πλατφόρμες συναλλαγών- την πλατφόρμα Skilling Trader και την πλατφόρμα cTrader. Η πρώτη είναι ιδανική για αρχάριους εμπόρους που επιθυμούν μια διαισθητική και φιλική προς το χρήστη εμπειρία.

Το τελευταίο είναι ιδανικό για πιο έμπειρους εμπόρους, καθώς παρέχει μια ποικιλία δεικτών και αλγοριθμική διαπραγμάτευση, μαζί με προηγμένες λειτουργίες εντολών και εργαλεία διαχείρισης κινδύνου. Αν και δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ, η Skilling παρέχει μια καλή ποικιλία μεθόδων κατάθεσης στους χρήστες άλλων χωρών. Η ως επί το πλείστον δωρεάν πλατφόρμα έχει όμως μια χρέωση για τη χρήση των Skrill και Neteller. Η ελάχιστη κατάθεση για τη Skilling είναι μόνο 100 δολάρια και υπάρχουν μηδενικές προμήθειες για οποιεσδήποτε συναλλαγές γίνονται! Επιπλέον, τα spreads τους είναι επίσης πολύ ανταγωνιστικά, ξεκινώντας από 0,1 pips.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι θα πρέπει να ελέγξετε τη σελίδα του συγκεκριμένου altcoin για να μάθετε το ακριβές κόστος. Αν σας γοητεύει αυτό που έχουμε να σας προσφέρουμε, κάντε κλικ εδώ για την πλήρη αναθεώρησή μας!

Skilling - Το καλύτερο μέρος για να εμπορεύονται Altcoins με μόχλευση
Εκπαίδευση κρυπτογράφησης

Απόσυρση

Για να σας βοηθήσουμε στις προσπάθειές σας για συναλλαγές κρυπτονομισμάτων 2021, έχουμε επιλέξει την αφρόκρεμα της σοδειάς – τα επιλεγμένα από εμάς ανταλλακτήρια altcoin. Λάβαμε υπόψη μας μια ποικιλία βασικών παραγόντων, όπως τα στοιχεία ασφαλείας, τα εμπλεκόμενα τέλη, την ποιοτική υποστήριξη εξυπηρέτησης πελατών, την προσβασιμότητα σε ποικίλες αγορές και άλλα συναφή εργαλεία συναλλαγών. Δείτε παρακάτω τις κορυφαίες επιλογές μας!

Το eToro είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα για τη διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων. Είπαμε, το eToro σας επιτρέπει να καταθέσετε δολάρια ΗΠΑ χωρίς κόστος χρησιμοποιώντας μια χρεωστική/πιστωτική κάρτα, τα οποία μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε για να εμπορεύεστε altcoins σε ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς