Παρουσιάζοντας το Safemoon: Safemaf: Ένας οδηγός για τους επίδοξους επενδυτές

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Σε ποια πλατφόρμα μπορώ να αγοράσω το SafeMoon;

Ο ευκολότερος τρόπος για να αγοράσετε το SafeMoon είναι μέσω του αποκεντρωμένου ανταλλακτηρίου PancakeSwap στην έξυπνη αλυσίδα Binance. Θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι που υποστηρίζει τα μάρκες BEP20, όπως το MetaMask ή το Trust Wallet. Μόλις δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι, μπορείτε να αγοράσετε το SafeMoon ανταλλάσσοντας άλλα κρυπτονομίσματα με αυτό.

⚡️ Αξίζει να αγοράσετε την αξία κρυπτογράφησης safemoon;

Η τρέχουσα κεφαλαιοποίηση του SafeMoon είναι περίπου 900 εκατομμύρια δολάρια, και είναι το 214ο πιο πολύτιμο κρυπτονόμισμα, σύμφωνα με το CoinMarketCap. Όχι άσχημα για ένα φρέσκο κρυπτονόμισμα που ανταγωνίζεται πάνω από 9.000 άλλα νομίσματα, αλλά όχι απαραίτητα μια εξαιρετική επένδυση.

⚡️ Υπάρχει πορτοφόλι SafeMoon

Το SafeMoon είναι ένα ασφαλές πορτοφόλι για αγορά, πώληση και ανταλλαγή κρυπτογράφησης. Ακόμη και για τους αρχάριους στην κρυπτογράφηση και την αλυσίδα μπλοκ, το πορτοφόλι μας είναι απλό στην κατανόηση.

⚡️ Έχει μέλλον η SafeMoon;

Μακροπρόθεσμα, η πρόβλεψή μας για την τιμή της Safemoon είναι πιο θετική. Πιστεύουμε ότι το περιουσιακό στοιχείο μπορεί να φτάσει το 1 δολάριο μέχρι το 2023 και να σκαρφαλώσει στα 5 δολάρια μέχρι το 2025.

κρυπτονομίσματα safemoon

Η Binance φέρνει επανάσταση στην εμπειρία του χώρου στάθμευσης με την καινοτόμο εφαρμογή SafePark που βασίζεται στην αλυσίδα μπλοκ. Πείτε αντίο στην αναζήτηση κενών θέσεων ή στην αντιμετώπιση υπερπλήρων χώρων στάθμευσης – αυτή η τεχνολογία αιχμής θα σας διευκολύνει περισσότερο από ποτέ!

Φέτος, προσωπικότητες υψηλού προφίλ, όπως ο David Portnoy και ο Lil Yatchy, πιστώθηκαν για την αύξηση της αξίας της SafeMoon. Παρόλο που το κόστος του έχει μειωθεί κατά σχεδόν 90% από την κορύφωσή του, η συμμετοχή τους ήταν ένας μεγάλος παράγοντας για τον οποίο ανατιμήθηκε γρήγορα.

Τι είναι το κρυπτονομίσματα safemoon
Πόσο αξίζει ο κρυπτονομίσματα safemoon

Όταν αποφασίσετε να πουλήσετε τα μάρκες SafeMoon, θα χρεωθείτε με προμήθεια 10% ανά συναλλαγή. Για παράδειγμα, θα πληρώνατε προμήθεια 100 δολαρίων αν πουλούσατε μάρκες αξίας 1.000 δολαρίων. Μην ξεχνάτε ότι στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας ενδέχεται να ισχύουν και τυχόν πρόσθετες χρεώσεις συναλλαγών από τα ανταλλακτήρια!

Οι προγραμματιστές του SafeMoon έχουν επινοήσει μια τακτική που δίνει κίνητρα για τη μακροπρόθεσμη κατοχή κρυπτονομισμάτων, τιμωρώντας την πώληση και ανταμείβοντας τους κατόχους νομισμάτων. “Αυτή είναι μια αποτελεσματική προσέγγιση για τον περιορισμό της κερδοσκοπίας, ενώ παράλληλα ενθαρρύνει την εκτεταμένη κατοχή νομισμάτων”, ανακοίνωσε ο Sean Heng, αντιπρόεδρος ανάπτυξης και λειτουργίας της CoinMarketCap.

Οι χρήστες των token ανταμείβονται με όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις ως “αντανάκλαση” μέσω της διανομής, ενώ οι υπόλοιπες προμήθειες συγκεντρώνονται σε ένα αποθεματικό ρευστότητας που χρησιμοποιεί η SafeMoon για τη σταθερή ρύθμιση των τιμών.

Πού μπορώ να αγοράσω το κρυπτονομίσματα safemoon
Είναι η Safemoon μια καλή επένδυση τον Μάιο του 2023;

SafeMoon vs. SafeMoon V2: Ποια είναι η διαφορά;

Η SafeMoon λάνσαρε μια αναβαθμισμένη έκδοση του κουπονιού, με την ονομασία SafeMoon V2, τον Δεκέμβριο του 2021. Το νέο κρυπτονόμισμα έχει σχεδιαστεί για να συνδυάζει την αρχική έκδοση με αναλογία 1 προς 1000 και να μειώνει σημαντικά τα τέλη συναλλαγών.

Εάν διαθέτετε το αρχικό κρυπτονόμισμα SafeMoon, είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι τα μάρκες σας δεν θα μεταφερθούν αυτόματα στο V2. Προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή μεταφορά τους, οι χρήστες πρέπει να μεταφέρουν το SafeMoon τους χρησιμοποιώντας την τελευταία έκδοση της πλατφόρμας του – V2. Να θυμάστε: η χειροκίνητη μεταφορά των tokens σας είναι ένα ουσιαστικό βήμα αν τα θέλετε σε αυτό το νέο και βελτιωμένο περιβάλλον!

Τι είναι η κρυπτογράφηση safemoon crypto?
Πόσο αξίζει το κρυπτονομίσματα safemoon μου;

Η ενημέρωση στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής SafeMoon και η τήρηση των οδηγιών ενοποίησης θα μετατρέψει την ιδιοκτησία σας από V1 σε V2. Εάν χρησιμοποιείτε άλλου τύπου πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων, επισκεφθείτε τον ιστότοπο SafeMoon Swap για ενοποίηση.

Εάν έχετε ασφαλές κρυπτονόμισμα σε ένα ανταλλακτήριο, δεν χρειάζεται να προβείτε σε καμία ενέργεια- τα ανταλλακτήρια θα διαχειριστούν τη μετάβαση και θα σας ειδοποιήσουν όταν αυτή ολοκληρωθεί.

Το νέο τέλος συναλλαγών για το SafeMoon V2 είναι 2%. Στην αρχική έκδοση, το 50% της προμήθειας δινόταν στους σημερινούς κατόχους token. Το υπόλοιπο μισό του ποσού (50%) μοιράζεται μεταξύ της δεξαμενής ρευστότητας και των διαχειριστών σε ολόκληρο το οικοσύστημα SafeMoon.

Τι είναι η κρυπτογράφηση safemoon crypto?
Έχει μέλλον η κρυπτονομίσματα safemoon

Πώς να αγοράσετε το SafeMoon

Μια σημαντική πρόκληση που αντιμετωπίζουν οι πρώτοι αγοραστές του SafeMoon είναι η ανάγκη απόκτησης ενός άλλου κρυπτονομίσματος, καθώς επί του παρόντος δεν είναι εισηγμένο σε ανταλλακτήρια που δέχονται παραδοσιακά νομίσματα όπως τα δολάρια ΗΠΑ.

Ένα άλλο σημαντικό μειονέκτημα με το SafeMoon είναι ότι δεν εμφανίζεται σε πρωτογενή ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης όπως το Coinbase ή το Kraken. Η Robinhood, η SoFi Invest και παρόμοιες εταιρείες δεν διαθέτουν επίσης αυτό το token από τις υπηρεσίες τους.

Τι συνέβη στο κρυπτονομίσματα safemoon
Ο SafeMoon είναι σήμερα ο 217ος πιο δημοφιλής

Μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε μάρκες SafeMoon ανταλλάσσοντάς τες με άλλα δημοφιλή κρυπτονομίσματα όπως το Binance Coin (BNB). Επιπλέον, πολλά ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων προσφέρουν υπηρεσίες ειδικά σχεδιασμένες για την αγορά και την πώληση αυτού του ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου.

Είστε νέος στο παιχνίδι των κρυπτονομισμάτων; Αν ναι, ανοίξτε πρώτα έναν λογαριασμό σε ένα αξιόπιστο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, όπως οι καλύτερες επιλογές του Forbes Advisor. Αφού μεταφέρετε τα χρήματά σας από εκεί, κάντε ανάληψη και στείλτε τα με ασφάλεια στο πορτοφόλι σας, πριν τα στείλετε τελικά στο SafeMoon Exchange.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα της αγοράς του SafeMoon;

safemoon κρυπτογραφικό κουπόνι DEFI
Το SafeMoon έχει αρκετά μειονεκτήματα

Λόγω της υψηλής μεταβλητότητας, το SafeMoon είναι μια επένδυση υψηλού κινδύνου, καθώς η τιμή μπορεί να ανεβοκατεβαίνει δραματικά. Θα χάσετε την αρχική σας επένδυση κατά την πώληση του SafeMoon και το 10% της αμοιβής συναλλαγής ως κόστος προμήθειας. Αυτό ισχύει για κάθε είδους κρυπτονόμισμα.

Η SafeMoon, από την άλλη πλευρά, δεν είναι ιδανική για συχνές συναλλαγές λόγω των υψηλών αμοιβών και προμηθειών της. Κάθε φορά που πουλάτε, πληρώνετε ένα βαρύ τέλος και προμήθεια. Επιπλέον, επειδή το SafeMoon δεν είναι εισηγμένο σε κανένα από τα μεγάλα χρηματιστήρια, είναι λιγότερο ρευστό και η μετατροπή του σε μετρητά απαιτεί περισσότερη δουλειά, αφού πρέπει πρώτα να το μετατρέψετε σε άλλο κρυπτονόμισμα.

Είναι κρυπτονομίσματα safemoon ασφαλές
Το SafeMoon μπορεί να συντριβεί

Σύμφωνα με τον Jeremy Britton, Οικονομικό Διευθυντή της Boston Trading Co., το SafeMoon βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς δεν διαπραγματεύεται σε κορυφαία χρηματιστήρια. “Η έρευνα του χρηματιστηρίου έδειξε ότι το έργο δεν είχε δυνατότητες”, σχολίασε. Ο κ. Britton προειδοποίησε περαιτέρω: “Αδιαφορώντας για το τι λένε οι ειδικοί, παίρνετε μεγάλο ρίσκο”.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς του SafeMoon;

safemoon κρυπτογραφικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
SafeMoon V2

Το SafeMoon, όπως ένα νόμισμα-μιμί, έχει τη δυνατότητα να γίνει viral, και αν γίνει αυτό, η αξία του θα μπορούσε να αυξηθεί σημαντικά. Σκεφτείτε τι συνέβη με το Dogecoin: Μέσα σε λίγους μήνες, το 2021, η αξία του Dogecoin αυξήθηκε πάνω από 200 φορές απλά και μόνο από στόμα σε στόμα.

Θα ωφεληθείτε επίσης αν το σκεφτείτε, επειδή θα λάβετε μερίδιο από την προμήθεια που καταβάλλεται κάθε φορά που άλλοι άνθρωποι πωλούν τις μάρκες τους, αν σκοπεύετε να διατηρήσετε το SafeMoon για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι ένα οικονομικό κίνητρο που δεν παρέχουν τα περισσότερα άλλα γνωστά κρυπτονομίσματα, όπου κερδίζετε χρήματα μόνο αν η τιμή αυξηθεί.

SafeMoon να SafeMoon V2
Η τιμή της SafeMoon θα μπορούσε να πάει από $0,0038 σε $0,018

Η πρόσφατη αναβάθμιση 2.0 του SafeMoon όχι μόνο ελαχιστοποίησε το κόστος συναλλαγών, αλλά και το έκανε πιο ελκυστικό για τα χρηματιστήρια και άλλες πιθανές εφαρμογές στο μέλλον.

Αυτόματος πιλότος συγκέντρωσης ρευστότητας (LP)

Η ομάδα της SafeMoon αναγνωρίζει ότι το κλειδί του θριάμβου της βρίσκεται στις αυτοματοποιημένες δεξαμενές ρευστότητας. Χρησιμοποιείται ένα έξυπνο συμβόλαιο για να εξασφαλιστεί ένα κλάσμα της προμήθειας 5% που δημιουργείται από δραστηριότητες όπως οι ανταλλαγές και οι μεταφορές. Με αυτή τη λαμπρή διασφάλιση, μπορούν να ενισχύσουν τη συνεχή ανάπτυξη και επιτυχία!

safemoon crypto αναμένεται να αυξηθεί σε $0.00179
Πώς μπορώ να μεταβώ από το SafeMoon στο SafeMoon V2;

Το έργο Smart Chain διαθέτει ένα σημαντικό απόθεμα κουπονιών, τα οποία φυλάσσονται στη δική του δεξαμενή. Όταν το απόθεμα των token φτάσει τα 500 δισεκατομμύρια, θα μετατραπούν πίσω στη δεξαμενή ρευστότητας, δημιουργώντας μια εισροή κεφαλαίων που δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την Automatic LP και το SAFEMOON. Ως εκ τούτου, αυτό διασφαλίζει ότι οι επενδυτές θα βασίζονται λιγότερο στους παραδοσιακούς παρόχους ρευστότητας για την πηγή των κεφαλαίων τους.

Τι σημαίνει SafeMoon V2;
Ποια είναι η τιμή του SafeMoon V2;

Όλα ξεκινούν με το έξυπνο συμβόλαιο που ορίζει μια ελάχιστη τιμή, προσελκύοντας αγοραστές και πωλητές, καθώς και αναθέτοντάς τους αντίστοιχα σε μια δεξαμενή ρευστότητας (LP).

Για την περαιτέρω προστασία των επενδυτών του SAFEMOON, έχει ενσωματωθεί φόρος 10% στις πωλήσεις του κρυπτονομίσματος. Αυτό συμβάλλει στη διατήρησή του ως περιουσιακό στοιχείο για τους ιδιοκτήτες του και όχι στο να γίνει ένα ακόμη κερδοσκοπικό μέσο που υπόκειται σε χειραγώγηση και αρμπιτράζ.

Είναι επικερδής η επένδυση στην SafeMoon;
Μπορεί το SafeMoon V2 να φτάσει το $1;

Είναι το SafeMoon ένα ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού;

Η μεταβλητότητα είναι συνώνυμη με την αγορά κρυπτονομισμάτων, και οι διακυμάνσεις της αξίας του SAFEMOON είναι μια κατάσταση που ό,τι βλέπεις είναι ό,τι παίρνεις. Ως εκ τούτου, οι επενδυτές θα πρέπει να αναμένουν τόσο γρήγορα κέρδη όσο και σημαντικές απώλειες.

Οι διακυμάνσεις της SafeMoon είναι σχεδόν ανήκουστες. Ορισμένοι έχουν χαρακτηρίσει το έργο ως σύστημα Ponzi, ενώ άλλοι το έχουν χαρακτηρίσει ως shikoon. Αντιθέτως, κάποιοι το χαρακτηρίζουν ως μια απόλυτη απάτη.

Είναι το SafeMoon V2 ρεαλιστικό;
Πώς μπορώ να αγοράσω στο SafeMoon;

Αυτή η μορφή κρυπτονομίσματος αναφέρεται συχνά ως σύστημα Ponzi, λόγω της εξάρτησής της από τα κέρδη των πρώτων χρηστών, τα οποία συντηρούνται από νέους χρήστες που πληρώνουν περισσότερα από τους προηγούμενους για το token. Και, όπως και με τη δομή πυραμίδας σε ένα σχήμα Ponzi, η μέθοδος διανομής των εσόδων είναι αρκετά παρόμοια.

Ενώ ορισμένες άλλες πλατφόρμες κρυπτογράφησης έχουν ασταθή θεμέλια, η SafeMoon παρέχει μια στιβαρή και αξιόπιστη εναλλακτική λύση τόσο για τους εμπόρους όσο και για τους επενδυτές. Η αγορά της μπορεί να είναι λιγότερο ώριμη από άλλες, αλλά μπορείτε ακόμα να κερδίσετε από τη διαπραγμάτευση στη SafeMoon, αν πάτε με τα μάτια σας ανοιχτά.

Μπορώ να αγοράσω το SafeMoon απευθείας;
Σε ποια πλατφόρμα μπορώ να αγοράσω το SafeMoon;

Ορισμένοι υποστήριξαν ότι επειδή οι δημιουργοί της SafeMoon έχουν δεσμεύσει πάνω από το ήμισυ της ρευστότητάς τους, υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος να “τραβήξουν το χαλί έξω”.

Πρόκειται για παράδειγμα απάτης εξόδου, κατά την οποία η ρευστότητα αφαιρείται σκόπιμα από την αγορά, με αποτέλεσμα οι επενδυτές που την κατέχουν να μην μπορούν να πουλήσουν τα κουπόνια τους. Ο διευθύνων σύμβουλος της SafeMoon, John Caroni, ισχυρίζεται ότι η ρευστότητα παρακρατείται για να γίνει το token πιο ασφαλές.

Μπορώ να αγοράσω το SafeMoon στην Coinbase;
κρυπτονομίσματα safemoon

Είναι η SafeMoon μια έξυπνη επένδυση;

Το SafeMoon ελέγχεται ήδη για το ενδεχόμενο να είναι ένα σύστημα Ponzi, αλλά τώρα υπάρχει ένα άλλο ζήτημα που έχει έρθει στο φως.

Τι είναι η δεξαμενή ρευστότητας με απλά λόγια;

Στις 25 Μαΐου 2021, η HashEx, μια γνωστή ελεγκτική και συμβουλευτική εταιρεία, έκανε μια ανησυχητική αποκάλυψη: αποκάλυψε δώδεκα πιθανές αδυναμίες στην πλατφόρμα SafeMoon που θα μπορούσαν ενδεχομένως να θέσουν σε κίνδυνο πάνω από δύο εκατομμύρια επενδυτές.

Η έκθεση ελέγχου θα παρέχει μια ολοκληρωμένη σύνοψη όλων των ερευνών. Πραγματοποιώντας μια εις βάθος αξιολόγηση, το εργαλείο αυτό θα εντοπίσει και θα αντιμετωπίσει τυχόν κινδύνους ασφαλείας με προσαρμοσμένες λύσεις. Επιπλέον, θα παρέχει επίσης μια αξιολόγηση της συνολικής ευρωστίας της πλατφόρμας και θα προτείνει τρόπους βελτίωσης των μέτρων ασφαλείας.

κρυπτονομίσματα safemoon
Είναι καλό το SafeMoon;

Το έργο συνοδεύεται από διάφορους κινδύνους, όπως διαπιστώθηκε στην έρευνά τους, όπως:

  • Ένα έξυπνο συμβόλαιο επιτρέπει μια ασφαλή χρέωση μεταφοράς κρυπτονομισμάτων σε φεγγάρι έως και 100 τοις εκατό,
  • Αποκλεισμός των carpet pullers από τις πληρωμές προμηθειών. Το carpet pulling είναι μια μορφή οικονομικής απάτης κατά την οποία ο εργολάβος εξαφανίζεται με τα χρήματα,
  • Τα κουπόνια είναι προσωρινά απενεργοποιημένα από τη μεταφορά.
  • Για να καταστήσετε ένα συμβόλαιο έξυπνων συμβολαίων μη λειτουργικό, στείλτε την ακόλουθη εντολή.

Σύμφωνα με τη μήνυση, ο ιδιοκτήτης του συμβολαίου έξυπνων συμβολαίων Safemoon είναι ένας εξωτερικός λογαριασμός που ελέγχεται από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Τι είναι η διανομή SafeMoon;
Θα γίνει το SafeMoon νόμισμα;

Η εταιρεία μας εκτιμά ότι ο λογαριασμός του έξυπνου συμβολαίου αξίζει 20 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία θα αυξάνονται μόνο καθώς ένα μέρος των τελών μεταφοράς κατευθύνεται συνεχώς στο λογαριασμό του ιδιοκτήτη του.

Εάν η διεύθυνση του ιδιοκτήτη εκτεθεί, οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου θα μπορούσαν να τον απειλήσουν με λύτρα ύψους έως και 20 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό αντιπροσωπεύει περίπου το 15% όλων των ρευστών περιουσιακών στοιχείων και των συμμετοχών σε δεξαμενές ρευστότητας, πράγμα που σημαίνει ότι η συναλλαγματική ισοτιμία για το $safemoon θα μπορούσε να μειωθεί δραστικά αμέσως.

Είναι το SafeMoon ασφαλές;
Είναι ασφαλές να αγοράσετε το SafeMoon;

Η δόλια δραστηριότητα από έναν εξωτερικό λογαριασμό SafeMoon μπορεί να είναι καταστροφική, καθώς θα μπορούσε δυνητικά να αποστραγγίσει τη δεξαμενή ρευστότητας και να προκαλέσει την αδυναμία των προγραμματιστών να μεταφέρουν κουπόνια σε αυτή τη διεύθυνση. Ο Hashem μας προειδοποιεί για αυτή την τρομερή συνέπεια.

Τον Ιανουάριο του 2018, το αποκεντρωμένο οικονομικό πρωτόκολλο DeFi100 αποκαλύφθηκε ότι ήταν μια χειραγωγική απάτη που εξαπάτησε τους χρήστες με το εκπληκτικό ποσό των 32 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πού είναι ασφαλές να αγοράσετε το SafeMoon;
Πώς να αγοράσετε SafeMoon (SFM)

Θα φτάσει το ασφαλές φεγγάρι στο 1 δολάριο το 2023;

Η υψηλότερη τιμή όλων των εποχών του Safemoon είναι σημαντικά χαμηλότερη από ένα δολάριο, μόλις 0,00001375 δολάρια. Παρόλο που αυτό το κρυπτονόμισμα διατίθεται στην αγορά ως μακροπρόθεσμη επένδυση, θα μπορούσε να πάρει αρκετά χρόνια για να φτάσει το Brooks σε ένα σεντ – πόσο μάλλον σε ένα δολάριο. Το token με θέμα το meme είναι επί του παρόντος #205 στο CoinMarketCap, με αγοραία αξία λίγο μεγαλύτερη από 2,26 δισεκατομμύρια δολάρια και 24ωρο όγκο συναλλαγών κοντά στα 21.700 δολάρια.

Είναι ασφαλές να αγοράσετε το SafeMoon;

Το SafeCoin είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση υψηλού κινδύνου, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε το σθένος να αντέξετε τις βραχυπρόθεσμες απώλειες πριν επενδύσετε σε κρυπτονόμισμα ασφαλούς διάθεσης.

Σύμφωνα με τον Britton, παρόλο που η SafeMoon φαίνεται να είναι μια καλή επένδυση, δεν είναι σίγουρος αν είναι η σωστή επένδυση για εσάς. “Θα συμβούλευα όποιον σκέφτεται το SafeMoon να το σκάσει με τρόμο ή να κάνει τη μελέτη του και μετά να το σκάσει με τρόμο”, προσθέτει.

Η SafeMoon είναι μια επικίνδυνη επένδυση λόγω της υψηλής μεταβλητότητας
Όταν πρέπει να το πουλήσετε, πρέπει να είστε σε θέση να το πουλήσετε”, καταλήγει.

Ωστόσο, μην σκέφτεστε εντελώς να αποφύγετε τα κρυπτονομίσματα. Συχνά είναι σοφή απόφαση να επιδείξετε σκεπτικισμό και να επιλέξετε ένα από τα 20 κορυφαία νομίσματα που είναι εισηγμένα σε μεγάλα χρηματιστήρια ή να επενδύσετε σε ένα διαφοροποιημένο κρυπτογραφικό αμοιβαίο κεφάλαιο αντί να ρισκάρετε με μάρκες που μπορεί να γίνει δύσκολο να αγοραστούν και ακόμη πιο δύσκολο να πωληθούν αργότερα.

Τελικά, το αν το SafeMoon είναι ή όχι μια αξιόλογη επένδυση εξαρτάται από την προσωπική γνώμη του καθενός. Εάν πιστεύετε ότι η επένδυση σε αυτό το κρυπτονόμισμα είναι η σωστή επιλογή, είναι σημαντικό να έχετε υπόψη σας τους σχετικούς κινδύνους. Σας ευχαριστώ που με ακολουθείτε και μαθαίνετε μαζί μου!

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς