Συναλλαγές κρυπτονομισμάτων με το voyager κρυπτονομισμάτων Exchange

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Είναι νόμιμη η εφαρμογή Voyager;

Ναι, το Voyager είναι μια γνήσια πλατφόρμα αγοράς και κατάθεσης κρυπτονομισμάτων. Τα κεφάλαια προστατεύονται από την FDIC και η εταιρεία τηρεί τη νομοθεσία των ΗΠΑ.

⚡️ Είναι το Voyager καλύτερο από την Coinbase;

Το Voyager είναι ιδανικό για τους εμπόρους κρυπτονομισμάτων με κινητά που θέλουν ένα απλό περιβάλλον εργασίας χρήστη, χαμηλές χρεώσεις και πολλές εναλλακτικές λύσεις κατάθεσης. Παρόλο που δεν διαθέτει τόσα πολλά χαρακτηριστικά ή υπηρεσίες όσο η Coinbase, μπορεί να είναι προτιμότερη για στοιχήματα επειδή σας επιτρέπει να κερδίζετε έως και 12% ΣΕΠΕ (η Coinbase επιτρέπει μόνο έως 5%).

⚡️ Πόσος χρόνος απαιτείται για την ανάληψη χρημάτων από το Voyager;

Ανάλογα με διάφορα κριτήρια, όπως η ώρα της ημέρας που υποβλήθηκε το αίτημα ανάληψης και το ίδρυμα που λαμβάνει τα χρήματά σας, οι αναλήψεις μπορεί να διαρκέσουν από τρεις έως τέσσερις εργάσιμες ημέρες.

⚡️ Πόσο καιρό χρειάζεται το Voyager για να κάνει μια κατάθεση;

Περίπου 5-10 εργάσιμες ημέρες
Πριν από την εκκαθάριση ολόκληρου του συστήματος, μπορείτε να κάνετε συναλλαγές για καταθέσεις μέσω μιας διαδικασίας προ-πίστωσης Πριν επιχειρήσετε να κάνετε ανάληψη χρημάτων ή κρυπτονομισμάτων, περιμένετε μέχρι να επικυρωθεί η κατάθεσή σας. Συνήθως χρειάζονται 5-10 εργάσιμες ημέρες για να περάσουν επιτυχώς οι καταθέσεις από τη διαδικασία εφαρμογής.

voyager κρυπτονομισμάτων

Το Voyager είναι μια εφαρμογή διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων για iOS και Android που σας συνδέει με περισσότερες από δώδεκα ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων για πάνω από 50 διαφορετικά περιουσιακά στοιχεία, παρέχοντας έως και 9% ΣΕΠΕ σε επιλεγμένες επενδύσεις. Διαβάστε την πλήρη ανασκόπηση του κρυπτονομίσματος Voyager για να δείτε αν αυτή η πλατφόρμα είναι κατάλληλη για εσάς.

Η πλήρης αξιολόγηση του Voyager

Εάν είστε ένας ενδιάμεσος επενδυτής που θέλει να διαπραγματεύεται μια μεγάλη ποικιλία νομισμάτων χωρίς να χρειάζεται να διατηρεί διαφορετικούς λογαριασμούς ανοιχτούς σε διάφορα χρηματιστήρια, αυτός είναι ο ιδανικός χρηματιστής για εσάς.

Το voyager κρυπτονομισμάτων είναι μια εφαρμογή για επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα
Χαρακτηριστικά της εφαρμογής voyager κρυπτονομισμάτων

Πλεονεκτήματα των

 • ✔️ Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν λογαριασμό για συναλλαγές σε πολλαπλά χρηματιστήρια.
 •  ✔️ Διατίθενται πάνω από 50 διαφορετικά ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.
 •  ✔️ Δεν υπάρχουν τέλη για συναλλαγές
 •  ✔️ Μπορείτε να κερδίσετε έως και 9% ετήσιο επιτόκιο επενδύοντας στο 
 • Λογαριασμός Πιστοποιητικού Χρέους.

Η FDIC ασφαλίζει όλα τα μετρητά σας.

Μεσίτης κρυπτογράφησης Voyager
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του voyager κρυπτονομισμάτων

Μειονεκτήματα

 • ❌ Τα κέρματα δεν είναι πλέον απαραίτητα για τις συναλλαγές – τώρα υπάρχει μια πιο αποτελεσματική, απρόσκοπτη εναλλακτική λύση.
 • ❌ Η κουραστική διαδικασία απαιτούσε εκτεταμένη γραφειοκρατία και μακρά περίοδο αναμονής.

Υπάρχουν καλύτερες παροχές.

Ένας λογαριασμός σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε πολλά χρηματιστήρια από ένα προφίλ.

Ως χρηματιστής, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Voyager crypto για να εμπορεύεστε πάνω από 50 διαφορετικά ψηφιακά νομίσματα μέσω περισσότερων από δώδεκα ανταλλακτηρίων κρυπτονομισμάτων. Αυτό ξεκλειδώνει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για τους συναλλασσόμενους σε όλα τα επίπεδα εμπειρίας και γνώσης. Με αυτή την πλατφόρμα, η κατασκευή ενός διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου κρυπτογραφικών περιουσιακών στοιχείων είναι εύκολη. Είστε σε θέση να επιλέξετε τα ψηφιακά νομίσματα που θα θέλατε να αγοράσετε ή να πουλήσετε κατά τη δημιουργία μιας εντολής χωρίς να ανησυχείτε για τη δημιουργία πολλαπλών λογαριασμών σε διαφορετικά χρηματιστήρια! Αυτή η διαδικασία διασφαλίζει ότι τα επιθυμητά νομίσματα προέρχονται επίσης από αξιόπιστες πηγές.

Το πρόγραμμα κρυπτογράφησης της Voyager είναι ένα βασικό εργαλείο για την παρακολούθηση της απόδοσης των περιουσιακών σας στοιχείων, παρέχοντάς σας μια ολοκληρωμένη επισκόπηση ολόκληρου του χαρτοφυλακίου σας.

Πλήρης ανασκόπηση της κρυπτογράφησης Voyager
voyager κρυπτονομισμάτων

Θα μπορούσατε να κερδίσετε έως και 9% ετησίως σε αποδόσεις.

Οι κάτοχοι λογαριασμού Voyager μπορούν να κερδίζουν τόκους επί των περιουσιακών τους στοιχείων σε 24 νομίσματα, με επιτόκια που ποικίλλουν ανά νόμισμα. Σύμφωνα με τη Voyager, τα σταθερά νομίσματα όπως το USDC προσφέρουν έως και 9% ετησίως, ενώ τα bitcoins παρέχουν έως και 6,25%.

Το ποσό των τόκων καθορίζεται από το ημερήσιο και το μηνιαίο επιτόκιο, τα οποία είναι αμφότερα σταθερά. Το μέσο μηνιαίο υπόλοιπο για το κατάλληλο νόμισμα πρέπει να είναι τουλάχιστον ίσο με το ελάχιστο όριο για να κερδίσει τόκους για τον συγκεκριμένο μήνα. Μπορείτε να αποκτήσετε ενδιαφέρον για όλα τα εγκεκριμένα περιουσιακά στοιχεία στο λογαριασμό σας, είτε τα αγοράσατε από την πλατφόρμα κρυπτογράφησης Voyager είτε τα προσθέσατε από εξωτερικό λογαριασμό.

voyager κρυπτονομισμάτων λέει ότι μπορείτε να κερδίσετε έως και 9% ετησίως
Πώς λειτουργεί το Voyager

Κάντε την αγορά κρυπτονομισμάτων εύκολη με το Voyager!

Η διαισθητική εφαρμογή μας σας προσφέρει τη δυνατότητα να συναλλάσσεστε απρόσκοπτα μεταξύ περισσότερων από 50+ κρυπτονομισμάτων, όλα υποστηριζόμενα από την ασφάλεια της τεχνολογίας blockchain. Με το Voyager, μπορείτε να παρακολουθείτε τις κινήσεις της αγοράς, να ενημερώνεστε με ειδήσεις και πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, να πραγματοποιείτε συναλλαγές με λίγα μόνο πατήματα και να αποθηκεύετε με ασφάλεια τις επενδύσεις σας σε κρυπτονομίσματα. Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να επενδύσετε σε ψηφιακά νομίσματα! Κατεβάστε την εφαρμογή Voyager σήμερα και αρχίστε να κάνετε τις επενδύσεις σας σε κρυπτονομίσματα απλές, ασφαλείς και ασφαλείς.

Ζήστε τη δύναμη των συναλλαγών κρυπτογράφησης με το Voyager – όπου κι αν βρίσκεστε, όποτε θέλετε. Η προηγμένη πλατφόρμα μας παρέχει αστραπιαία εκτέλεση με στενά spreads σε περισσότερα από 50+ ψηφιακά νομίσματα, και όλα αυτά χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε πολλαπλά πορτοφόλια ή λογαριασμούς.

Ποιο είναι το πιο σημαντικό αποτέλεσμα που πρέπει να βελτιώσετε;

Τι είναι η voyager κρυπτονομισμάτων
Πώς λειτουργεί το Voyager

Δεν υπάρχουν δύο νομίσματα που μπορούν να ανταλλαγούν.

Με το Voyager, μπορείτε να εξαργυρώσετε τα κρυπτονομίσματά σας και να λάβετε δολάρια ΗΠΑ εντός της εφαρμογής. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε έναν εξωτερικό τραπεζικό λογαριασμό, να επιλέξετε ποιο ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο θα πουλήσετε και να παρακολουθήσετε την εμφάνιση μετρητών στον λογαριασμό σας στο Voyager, τα οποία μπορούν να μεταφερθούν απευθείας σε άλλη τράπεζα. Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε έναν εντελώς νέο τρόπο διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων σήμερα!

Αφιερώστε αρκετό χρόνο, καθώς η συμπλήρωση της έρευνας μπορεί να διαρκέσει έως και 20 λεπτά.

Κουπόνι Voyager
Προσφορές voyager κρυπτονομισμάτων

Το Voyager δεν συμβαδίζει με την ανάπτυξη αυτή τη στιγμή, οπότε οι νέοι πελάτες τοποθετούνται σε λίστα αναμονής και τους δίνεται πρόσβαση στην πλατφόρμα σε συνεχή βάση. Χωρίς οριστικό χρονοδιάγραμμα για την έγκριση του λογαριασμού, μπορεί να μείνετε να κουνάτε τους αντίχειρές σας καθώς περιμένετε με ανυπομονησία να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες συναλλαγών της εφαρμογής.

Τι είναι το Voyager;

Η Voyager είναι ένας μεσίτης κρυπτονομισμάτων που επιτρέπει στους πελάτες να συναλλάσσονται σε περισσότερα από δώδεκα μεγάλα χρηματιστήρια. Δεν πρόκειται για ανταλλακτήριο- αντίθετα, χρησιμοποιεί μια ιδιόκτητη τεχνολογία που ονομάζεται Voyager crypto Smart Order Router για να παρέχει πρόσβαση σε δεκάδες νομίσματα σε πολυάριθμες πλατφόρμες.

Επισκόπηση τελών κρυπτογράφησης voyager κρυπτονομισμάτων
Το Voyager σας δίνει πρόσβαση στο εμπόριο 57 νομισμάτων

Το ανταλλακτήριο δέχεται επί του παρόντος κατοίκους και των 50 πολιτειών των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης δεν είναι επιλέξιμοι. Το 2021, το Voyager σχεδιάζει να επεκταθεί διεθνώς και να επιτρέψει σε άτομα εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών να συμμετάσχουν.

Για να ξεκινήσετε με το Voyager, πρέπει πρώτα να κατεβάσετε την εφαρμογή. Είναι διαθέσιμη τόσο για συσκευές iOS όσο και για συσκευές Android. Αφού δημιουργήσετε το λογαριασμό σας και υποβάλετε τα στοιχεία επαλήθευσης της ταυτότητας (ομοσπονδιακά απαιτούμενο στις Ηνωμένες Πολιτείες), μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στο λογαριασμό σας για να ξεκινήσετε τη διαπραγμάτευση μόλις επαληθευτεί από το σύστημά μας!

Voyager για επενδυτές

Υπάρχει μια λίστα αναμονής για να εγκριθεί μόνιμα η συμμετοχή στην πλατφόρμα, επομένως ενδέχεται να χρειαστεί να περιμένετε λίγο πριν μπορέσετε να κάνετε συναλλαγές στην εφαρμογή.

Είναι το κρυπτονόμισμα σας ασφαλές με το Voyager;
Πραγματοποιήστε καταθέσεις στο λογαριασμό σας εύκολα και άνετα με χρήματα των ΗΠΑ!
 • Οι καταθέσεις μπορούν να γίνουν σε δολάρια ΗΠΑ μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού με την Plaid, συνδέοντάς τον με την Plaid. Για τους νέους λογαριασμούς ισχύει ημερήσιο όριο κατάθεσης 10.000 δολαρίων.
 • Ανοίξτε ένα πορτοφόλι που υποστηρίζει Basic Attention Token, Bitcoin, Bitcoin Cash, Dash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Tether (USDT), US Dollar Coin (USD) ή Voyager Token και αντιγράψτε τη διεύθυνση κατάθεσης που λάβατε από την εφαρμογή. Οι καταθέσεις κρυπτονομισμάτων δεν περιορίζονται με κανέναν τρόπο.
 • Δημιουργώντας επαναλαμβανόμενες συναλλαγές στο λογαριασμό σας, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τις επενδύσεις σας. Αυτό επιτρέπει την ανάληψη κεφαλαίων από τον εξωτερικό τραπεζικό σας λογαριασμό σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα για την αγορά του κρυπτονομίσματος της επιλογής σας.
Πλατφόρμα κρυπτογράφησης Voyager
Κρυπτογράφηση Voyager

Το επιτόκιο για το ενεργητικό του λογαριασμού Voyager κυμαίνεται από 10% έως 10% ετησίως, ανάλογα με το νόμισμα.

Εκπαίδευση κρυπτογράφησης για το Voyager   

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αυτοματοποιημένο πρόγραμμα συναλλαγών στο Voyager Crypto για να κερδίσετε από τα κρυπτονομίσματα αυτόματα και αποτελεσματικά. Διαθέτει επίσης διάφορα μοναδικά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα την αγορά κρυπτονομισμάτων πριν επενδύσετε.

Επισκόπηση Voyager
Η Voyager επεκτείνει τη διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων στην εφαρμογή της για κινητά

Για να σας παρέχουμε την πιο κατατοπιστική σύγκριση, επιλέξαμε μόνο τα κορυφαία χαρακτηριστικά κάθε λύσης. Ακολουθεί η επιλογή των εξαιρετικών χαρακτηριστικών διδασκαλίας:

 • Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ενσωμάτωση της Chainlink στο Node της Voyager. Voyager Crypto, η πλατφόρμα του ιστολογίου μας, διαθέτει άρθρα ειδικά σχεδιασμένα για αρχάριους που τους επιτρέπουν να κατανοήσουν την ιστορία κάθε token και πώς μπορούν να προστεθούν γρήγορα και εύκολα στο χαρτοφυλάκιό τους μέσα σε λίγα λεπτά! Μην χάσετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε αυτή την εξαιρετική ευκαιρία!
 • Η ενημέρωση για τα τελευταία νέα της αγοράς είναι εύκολη με την τροφοδοσία ειδήσεων κρυπτονομισμάτων σε πραγματικό χρόνο του Voyager. Όλα τα στοιχεία του χαρτοφυλακίου σας, συμπεριλαμβανομένων των νομισμάτων και των κουπονιών, παρέχονται συνεχώς με αξιόπιστες πληροφορίες που σας βοηθούν να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τις επενδύσεις σας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε άρθρα σχετικά με ένα συγκεκριμένο έργο, απλώς κάντε κλικ στο ticker του ή μεταβείτε στην καρτέλα News στην ίδια την εφαρμογή!
Κουπόνι Voyager
Voyager αναθεώρηση κρυπτονομίσματος

Η εφαρμογή μας απλοποιεί τη διαδικασία ενημέρωσης για τα τρέχοντα γεγονότα στο κρυπτονόμισμα, επιτρέποντάς σας να ενημερώνεστε χωρίς κόπο για όλες τις σχετικές ειδήσεις. Επιπλέον, για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία και ευκολία στη χρήση, η ροή ειδήσεων μας σας επιτρέπει επίσης να ταξινομείτε τις πληροφορίες της αγοράς ανά μεμονωμένα νομίσματα!

Είστε περίεργοι να μάθετε αν οι επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση των οικονομικών σας; Χρησιμοποιήστε την αριθμομηχανή για να συγκρίνετε δύο στρατηγικές για μια ακόμη πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση. Γνωρίζοντας πόσα χρήματα χρειάζεστε με βάση τους στόχους σας, το χρονοδιάγραμμα και το επιθυμητό ποσοστό απόδοσης θα μπορούσε να σας βοηθήσει να καθορίσετε πόσο καιρό θα πρέπει να κρατήσετε κάθε εγχείρημα. Αυτό σας επιτρέπει να καθορίσετε ένα κόστος-στόχο όταν έρθει η ώρα της αγοράς ή της πώλησης!

Voyager Crypto 2023 αναθεώρηση εφαρμογής
Πώς λειτουργεί το voyager κρυπτονομισμάτων 2023

Επισκόπηση του προγράμματος τελών

Με το Voyager, έχετε πάντα την εγγύηση ότι θα πληρώνετε μια δίκαιη τιμή για τις συναλλαγές σας. Εάν βρούμε χαμηλότερη τιμή από αυτή που σας προσφέρθηκε, θα πάρουμε μόνο ένα μικρό ποσοστό και θα σας αφήσουμε να κρατήσετε τη διαφορά. Με αυτόν τον τρόπο, κερδίζουμε χρήματα μόνο αν σας εξοικονομήσουμε χρήματα.

Το κρυπτονόμισμα είναι μία από τις επιλογές

Τι είναι το Voyager 2023
Πώς λειτουργεί το Voyager Crypto 2023

Η διαπραγμάτευση 57 νομισμάτων σε πολλαπλά χρηματιστήρια είναι παιχνιδάκι με το Voyager. Είτε θέλετε να ανταλλάξετε Bitcoin, Ethereum, Lighting ή οποιοδήποτε άλλο νόμισμα Defi και Altcoin – αυτή η πλατφόρμα τα έχει όλα! Αφήστε πίσω σας το άγχος της διαπραγμάτευσης ξένων νομισμάτων χρησιμοποιώντας το Voyager σήμερα.

 • Bitcoin (BTC)
 • Cardano (ADA)
 • Algorand (WHAT)
 • Κόσμος (ATOM)
 • Avalanche (AVAX)
 • Πρωτόκολλο εμβέλειας (BAND)
 • Basic Attention Token (BAT)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Bitcoin Satoshi Vision (BSV)
 • BitTorrent (BTT)
 • Νευρικό δίκτυο (CKB)
 • Σύνδεση (COMP.)
 • Dai (DAI)
 • Dash (DASH)
 • Digibyte (DGB)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Μπιζέλι (DOGE)
 • Elrond (EGLD)
 • ΜΗΧΑΝΗ (ENJ)
 • Κοινωνικά (EOS)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Ethereum (ETH)
 • Filecoin (FIL)
 • Golem (GLM)
 • Ivy Hashgraf (HBAR)
 • ICX.
 • IOTA (IOT)
 • Δίκτυο στον κυβερνοχώρο (KNC)
Εφαρμογή Voyager
Voyager 2023

Ακολουθούν μερικοί από τους λόγους για τους οποίους αρέσει στους επενδυτές η εφαρμογή Voyager για κινητά:

 • Οι παραγγελίες τοποθετούνται πάντα με την πιο φυσική σειρά. Η δημιουργία προσαρμοσμένων παραγγελιών για κινητές συσκευές είναι απλή. Απλώς πληκτρολογήστε τις πληροφορίες της παραγγελίας σας, σαρώστε προς τα πάνω και περιμένετε να ολοκληρωθεί η αγορά σας. Η Voyager έχει λάβει μέτρα για την επιτάχυνση της τοποθέτησης παραγγελιών, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι απαιτεί μόνο μερικά πατήματα στο τηλέφωνό σας.
 • Η εφαρμογή Voyager προσφέρει διάφορα διαγράμματα για να παρακολουθείτε την αύξηση της αξίας του Bitcoin και να προβλέπετε τα μελλοντικά μοτίβα των τιμών. Με την τελευταία έκδοση της εφαρμογής, μπορείτε πλέον να δημιουργήσετε τις προσαρμοσμένες προβολές διαγραμμάτων σας – κάτι που δεν ήταν δυνατό στις προηγούμενες εκδόσεις. Ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι ότι είστε σε θέση να προβάλλετε τα διαγράμματα τόσο σε οριζόντια όσο και σε κάθετη μορφή ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, απλά γέρνοντας το τηλέφωνό σας.
 • Η εφαρμογή Voyager Crypto για κινητά διαθέτει επίσης υποστήριξη για έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων, ο οποίος διασφαλίζει ότι μόνο εσείς έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό κρυπτονομισμάτων σας. Κατά την πρόσβαση στην εφαρμογή Voyager Crypto, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε έναν κωδικό που λάβατε μέσω email ή γραπτού μηνύματος. Αυτό προστατεύει τις προσωπικές σας πληροφορίες και τα περιουσιακά σας στοιχεία από παράνομους εισβολείς.
invest voyager
Το κρυπτονόμισμα είναι μία από τις επιλογές
 • Όταν έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή μας για κινητά, τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο είναι άμεσα διαθέσιμα. Μπορείτε να δείτε την τροποποίηση της αξίας του νομίσματος, καθώς αντιδρά αμέσως στις μεταβολές της αγοράς. Όταν οι τιμές ανεβαίνουν, θα εμφανίζονται πράσινες, όταν υπάρχει μείωση – κόκκινες και όταν υπάρχει αύξηση – μπλε. Παράλληλα με αυτές τις πληροφορίες, παρέχονται επίσης για τη διευκόλυνσή σας η ποσοστιαία μεταβολή κάθε προϊόντος, το ποσοστό κεφαλαιοποίησης σε περίοδο 24 ωρών και ο όγκος συναλλαγών εντός αυτής της διάρκειας.

Με συμβατότητα τόσο με συσκευές Apple όσο και με συσκευές Android, το λογισμικό Voyager Crypto είναι εύκολα προσβάσιμο – δωρεάν – είτε μέσω του App Store είτε μέσω του Google Play.

Το Voyager μπορεί να διατηρήσει τα ψηφιακά σας περιουσιακά στοιχεία ασφαλή.
Το Voyager είναι μια εφαρμογή για επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα

Το Voyager μπορεί να διατηρήσει τα ψηφιακά σας περιουσιακά στοιχεία ασφαλή.

Η Voyager είναι μια εισηγμένη στο χρηματιστήριο, εδρεύουσα στις ΗΠΑ και ρυθμιζόμενη επιχείρηση. Μέσω της σχέσης της με συνεργαζόμενες τράπεζες, μέχρι και 250.000 δολάρια στο λογαριασμό σας στη Voyager καλύπτονται από το FDIC.

Όταν χρησιμοποιείτε την Plaid, οι προσωπικές και οικονομικές σας πληροφορίες είναι πάντα ασφαλείς. Χρησιμοποιούμε μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τα πρότυπα της βιομηχανίας, όπως κρυπτογραφημένη αποθήκευση και μεταφορά δεδομένων, για να διασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες σας δεν τίθενται ποτέ σε κίνδυνο. Περισσότερα από 2.000 χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μας εμπιστεύονται ήδη τα δεδομένα των πελατών τους.

Χαρακτηριστικά της εφαρμογής Voyager
Μεσίτης κρυπτογράφησης Voyager

Το Voyager είναι κατάλληλο για εσάς αν:

 • Εκτός από τη Νέα Υόρκη, διαμένετε στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 • Διαθέτετε άφθονη εμπειρία στην επένδυση σε κρυπτονομίσματα.
 • Θέλετε να μπορείτε να συναλλάσσεστε σε διάφορα νομίσματα χωρίς να χρειάζεται να διατηρείτε πολλούς λογαριασμούς συναλλάγματος.

Η διαδικασία του Voyager Token Staking

Οι κάτοχοι του Voyager Token (VGX) μπορούν να επιλέξουν να ποντάρουν τις μάρκες τους στο πρόγραμμα επιβράβευσης. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζουν ετήσιο επιτόκιο απόδοσης 7% κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους. Στη συνέχεια, οι ψηφοφορίες των κατόχων VGX θα καθορίσουν τα μελλοντικά ποσοστά απόδοσης. Όσοι ποντάρουν τις μάρκες τους για σκοπούς διακυβέρνησης θα έχουν επιπλέον δύναμη ψήφου στο οικοσύστημα του Voyager.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς