Τι είναι το Litecoin;

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ BLOCKCHAIN;

Η αλυσίδα μπλοκ χρησιμεύει ως ψηφιακό βιβλίο που αποθηκεύει όλες τις συναλλαγές Bitcoin. Οι ανθρακωρύχοι ομαδοποιούν τις πρόσφατες συναλλαγές κρυπτονομισμάτων σε “μπλοκ”. Τα μπλοκ ασφαλίζονται κρυπτογραφικά πριν συνδεθούν με την υπάρχουσα αλυσίδα μπλοκ. Το Lightcoin και το Bitcoin είναι μεταξύ των πολλαπλών ψηφιακών νομισμάτων που χρησιμοποιούν παρόμοια τεχνολογία blockchain.

⚡️ ΤΙ ΕΊΝΑΙ Η ΕΞΌΡΥΞΗ;

Η εξόρυξη είναι η εξασφάλιση κάθε μπλοκ σε μια υπάρχουσα αλυσίδα μπλοκ με λογισμικό εξόρυξης. Μετά τη δέσμευση κάθε μπλοκ παράγονται νέες μονάδες κρυπτονομίσματος. Αυτές οι μονάδες μπορούν να διατεθούν αμέσως στην αγορά από τους εξορύκτες.

⚡️ Έχει μέλλον το Litecoin;

Το Lite coin Kurs έχει δει πολλαπλά σκαμπανεβάσματα, αλλά πάντα ανακάμπτει. Η μακροπρόθεσμη τάση των τιμών του Litecoin είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την κατανόηση των δυνατοτήτων του για μελλοντική ανάπτυξη και επένδυση. Το 2021, το LTC πωλήθηκε για περίπου 160 δολάρια ανά LTC αφού πιέστηκε προς τα κάτω από τα προηγούμενα υψηλά επίπεδα.

⚡️ Πώς μπορώ να αγοράσω bitcoins;

Παρόλο που δεν έχετε ακόμη αγοράσει Bitcoin από την τράπεζα ή την επενδυτική σας εταιρεία, αρκετές εταιρείες εργάζονται για να το κάνουν σύντομα πραγματικότητα. Μέχρι πρόσφατα, ο μόνος τρόπος για να αγοράσετε bitcoins ήταν μέσω πλατφορμών συναλλαγών κρυπτονομισμάτων που σας επέτρεπαν να ανταλλάξετε μετρητά με ψηφιακά νομίσματα.

⚡️ Πώς λειτουργούν τα κρυπτονομίσματα;

Το κρυπτονόμισμα, ένα καινοτόμο ψηφιακό μέσο ανταλλαγής, στοχεύει στη διευκόλυνση ασφαλών και αξιόπιστων οικονομικών συναλλαγών μέσω προηγμένων αλγορίθμων κρυπτογράφησης. Τα κρυπτονομίσματα λειτουργούν σε ένα αποκεντρωμένο σύστημα που καταγράφει τις συναλλαγές και παράγει νέες μονάδες χωρίς να βασίζεται σε ένα κεντρικό οργανωτικό όργανο.

κρυπτονόμισμα litecoin

Τον Οκτώβριο του 2011, ένας πρώην μηχανικός της Google, ο Charlie Lee, δημιούργησε το Litecoin από τον κώδικα ανοιχτού κώδικα του Bitcoin με κάποιες τροποποιήσεις. Όπως και το Bitcoin, το Litecoin βασίζεται σε ένα παγκόσμιο αποκεντρωμένο σύστημα πληρωμών ανοικτού κώδικα, το οποίο δεν διέπεται από καμία σημαντική ομάδα. Για να ξεχωρίζει από το Bitcoin όσον αφορά την ταχεία δημιουργία μπλοκ και τη χρήση του scrypt ως αλγόριθμου proof-of-work, το Litecoin προσφέρει τα μοναδικά του πλεονεκτήματα.

Ήταν ένα από τα πρώτα altcoins που βασίστηκε στον κώδικα ανοιχτού κώδικα του Bitcoin.

τι είναι το litecoin
Τι είναι το κρυπτονόμισμα litecoin

Το Litecoin ήταν αρχικά ένας ισχυρός ανταγωνιστής του Bitcoin. Με την πρόσφατη εισροή νέων κρυπτονομισμάτων που εισέρχονται στην ήδη πολυσύχναστη βιομηχανία κρυπτογράφησης, η ελκυστικότητα του Litecoin έχει ελαφρά μειωθεί.

Το Litecoin θεωρήθηκε αρχικά ως απάντηση στο Bitcoin. Όταν ο Lee ανακοίνωσε το ντεμπούτο του LTC σε ένα σημαντικό φόρουμ Bitcoin, το περιέγραψε ως “μια ελαφριά έκδοση του Bitcoin”. Ως αποτέλεσμα, το LTC έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με το Bitcoin και μπορεί να προσαρμόσει και να τροποποιήσει ορισμένα στοιχεία που η ομάδα ανάπτυξης θεώρησε ότι θα μπορούσαν να βελτιωθούν.

Τι είναι το litecoin; κρυπτονόμισμα litecoin
Τι είδους δίκτυο χρησιμοποιεί το Bitcoin;

Τον Νοέμβριο του 2021 το Litecoin (LTC) ανακοίνωσε με υπερηφάνεια την αξιοσημείωτη κεφαλαιοποίηση της αγοράς που ανήλθε σε σχεδόν 15 δισεκατομμύρια δολάρια, εδραιώνοντας τη θέση του ως ένα από τα 14 κορυφαία κρυπτονομίσματα σε κυκλοφορία.

ΒΑΣΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ

Ο Charlie Lee δημιούργησε το Litecoin το 2011, ένα κρυπτονόμισμα που θεωρείται ένα πρώιμο παράδειγμα altcoin.

Παλαιότερα διατίθετο στην αγορά ως “ασήμι” σε αντίθεση με το χρυσό του Bitcoin, και ήταν το τρίτο πιο πολύτιμο κρυπτονόμισμα με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς κάποια στιγμή.

κρυπτονόμισμα litecoin
Πόσο θα αξίζει το LitetCoin;

Λόγω της δομικής του ομοιότητας με το Bitcoin, χρησίμευσε ως δοκιμαστικό δίκτυο ή πειραματική πλατφόρμα για την εφαρμογή βελτιώσεων.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Lite coin (LTC) ως επενδυτική πλατφόρμα

Η κοινωνία ανέκαθεν εμπιστευόταν την κυβέρνηση ως τη μόνη οντότητα που δημιουργεί χρήμα. Ωστόσο, το Litecoin ξεφεύγει από αυτή την παράδοση, καθώς δεν παράγεται ούτε ρυθμίζεται από την κυβέρνηση. Αντ' αυτού, παράγεται μέσω μιας διαδικασίας εξόρυξης κρυπτονομισμάτων που περιλαμβάνει την επίλυση ενός καταλόγου συναλλαγών Litecoin.

Σε τι εξορύσσεται το LiteCoin;
Πώς διαφέρει το LiteCoin από το Bitcoin;

Ο Charlie Lee, απόφοιτος του MIT και πρώην μηχανικός της Google, δημιούργησε το Litecoin. “Έπαιζα με μια βάση κώδικα Bitcoin τον Οκτώβριο του 2011 και το θέμα είναι ότι ήθελα απλώς να δημιουργήσω… ένα fork Bitcoin”, λέει ο Lee. Ήταν ουσιαστικά ένα ευχάριστο side project για εκείνον.

Ο μέγιστος αριθμός LTC ορίζεται επίσης σε 84 εκατομμύρια. Θα υπάρχουν πάντα 84 εκατομμύρια Litecoins σε κυκλοφορία. Κάθε 2,5 λεπτά, το δίκτυο Litecoin δημιουργεί ένα νέο μπλοκ και το προσθέτει στο βιβλίο των πρόσφατων συναλλαγών LTC παγκοσμίως. Το πρωτάθλημα επαληθεύεται από το λογισμικό εξόρυξης και γίνεται ορατό σε όλους τους χρήστες του συστήματος.

νόμισμα moon lite
Litecoin – ένα αποκεντρωμένο κρυπτονόμισμα

Αφού το επαληθεύσει ο ανθρακωρύχος, το επόμενο μπλοκ γίνεται αναπόσπαστο μέρος της αλυσίδας, η οποία χρησιμεύει ως ένα ολοκληρωμένο αρχείο όλων των προηγούμενων συναλλαγών Litecoin.

Ο πρώτος ανθρακωρύχος που εξορύσσει και επιβεβαιώνει επιτυχώς ένα μπλοκ λαμβάνει μια ανταμοιβή 12,5 Litecoins, η οποία μειώνεται σταδιακά με την πάροδο του χρόνου, παρόμοια με τη διαδικασία στο Bitcoin. Παρ' όλα αυτά, η εξόρυξη LTC παρουσιάζει διάφορα οφέλη. Η κορυφή υφίσταται περιοδική μείωση στο μισό και το τελευταίο 84 εκατομμυριοστό νόμισμα εκτιμάται ότι θα εξορυχθεί γύρω στο 2040. Επιπλέον, το σύστημα ανταμοιβής του Litecoin είναι σκόπιμα σχεδιασμένο ώστε να παράγει σημαντικότερο αριθμό Litecoins με την πάροδο του χρόνου από ό,τι το Bitcoin, γεγονός που το καθιστά ελκυστικό κίνητρο για τους ανθρακωρύχους.

Ο αλγόριθμος επικύρωσης σεναρίου

Αξίζει τον κόπο να αγοράσετε το πορτοφόλι νομισμάτων lite
Πρόβλεψη Litecoin

Για την προστασία του Litecoin και των κρυπτονομισμάτων από κακόβουλους παράγοντες, χρησιμοποιούν τον αλγόριθμο Proof-of-Work (PoW). Ο PoW ουσιαστικά συνεπάγεται ότι ένα μέρος αποδεικνύει σε όλους τους άλλους συμμετέχοντες στο δίκτυο ότι έχει γίνει η απαιτούμενη ποσότητα υπολογιστικής εργασίας. Σε αντίθεση με τον απαιτητικό σε δεδομένα SHA-256 του Bitcoin, το Litecoin χρησιμοποιεί τον λιγότερο ενεργοβόρο αλγόριθμο Scrypt PoW για το σύστημα απόδειξης εργασίας.

Αυτό σημαίνει ότι το Litecoin είναι πιο προσιτό σε απλούς ανθρώπους με λιγότερο ισχυρούς υπολογιστές από το Bitcoin, το οποίο απαιτεί ακριβούς ASIC miners για να είναι ανταγωνιστικό.

Το μέλλον του Litecoin
Πώς να επενδύσετε στο Litecoin;

Η Parsnip δηλώνει ότι το Scrypt, σε αντίθεση με άλλους θεμελιώδεις μηχανισμούς παραγώγισης όπως το PBKDF2 ή το crypto, έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ενισχύει την αντίσταση έναντι επιθέσεων ωμής βίας υλικού.

Ο Lee ανέπτυξε το Scrypt για να μετριάσει τις μεγάλης κλίμακας επιθέσεις υλικού στο Bitcoin. Σε αντίθεση με το Scrypt, ο αλγόριθμος SHA-256 του Bitcoin δεν απαιτεί σημαντικό παραλληλισμό της κύριας μνήμης (RAM).

Πώς να επενδύσετε στο Litecoin το 2023
Lite πορτοφόλι κερμάτων

Στις αρχές της δεκαετίας του 2010, όταν οι φορείς εκμετάλλευσης εξόρυξης ανέπτυξαν εξειδικευμένο υλικό, όπως ένα τεχνικό κύκλωμα (ASIC), για την επίλυση του κατακερματισμού SHA-256, αποδείχθηκε ότι το Bitcoin ήταν ευάλωτο σε μια τέτοια επίθεση. Κάνοντας τον αλγόριθμο συναίνεσης του Litecoin έντασης μνήμης, ο Lee προσπάθησε να ανακόψει την κούρσα εξοπλισμών υλικού, αν και αυτό δεν συνέβη στην πράξη, καθώς η έλευση των GPU ανταποκρίθηκε στην ανάγκη για περισσότερη RAM.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Bitcoin (BTC) και Litecoin (LTC);

Οι προγραμματιστές σχεδίασαν το Litecoin ως το “ασημένιο” αντίστοιχο του “χρυσού” του Bitcoin. Όπως και το Bitcoin, το Litecoin λειτουργεί ως σύστημα πληρωμών peer-to-peer στο διαδίκτυο. λειτουργεί ως ένα πλήρως αποκεντρωμένο και ανοικτού κώδικα παγκόσμιο δίκτυο πληρωμών. Ο Lee δημιούργησε το Litecoin για να διορθώσει τους περιορισμούς που παρατηρήθηκαν στο Bitcoin. Για να κατανοήσετε καλύτερα τις διαφορές μεταξύ αυτών των δύο νομισμάτων, ανατρέξτε στον παρακάτω πίνακα για μια ολοκληρωμένη σύγκριση.

Litecoin για αρχάριους
Γιατί πέφτει η αξία του Litecoin;

Το Litecoin δημιουργήθηκε για να παράγει τέσσερις φορές περισσότερα μπλοκ από το bitcoin (1 νέο μπλοκ κάθε 2,5 λεπτά έναντι δέκα bitcoin), γεγονός που το καθιστά ελκυστικό για την ταχύτητα και την ευκολία της αγοράς. Ωστόσο, χρησιμοποιεί το Scrypt (σε αντίθεση με το SHA-256 του Bitcoin) για την επαλήθευση των επιδόσεων, γεγονός που απαιτεί σημαντικά μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ με εξοπλισμό εξόρυξης, όπως εξορύκτες ASIC ή GPU.

Η πρωτοποριακή δημιουργία του Litecoin (LTC) – ενός ψηφιακού νομίσματος που βασίζεται στον αλγόριθμο Scrypt – από τον Charles Lee ήταν ιδιαίτερα περιζήτητη, με μια εξαιρετική κεφαλαιοποίηση της αγοράς που ξεπερνά τα 8 δισεκατομμύρια δολάρια. Το LTC κατατάσσεται επί του παρόντος μεταξύ των 15 κορυφαίων κρυπτονομισμάτων από άποψη αξίας και εξακολουθεί να βρίσκεται πολύ πίσω από το Bitcoin καθώς οδεύουμε προς τον Νοέμβριο του 2021.

Οι προοπτικές του Litecoin

Από την κυκλοφορία του, το Litecoin προσπάθησε να αυξήσει την ασφάλεια και την αξιοπιστία του δικτύου του, επιταχύνοντας παράλληλα τις ταχύτητες των συναλλαγών.

Τι είναι το Litecoin;
Τι είναι το Litecoin και πώς λειτουργεί;

SegWit

Ο διαχωρισμένος μάρτυρας (SegWit) εισήχθη στο Bitcoin το 2015, προσφέροντας μια πιθανή λύση. Λειτουργεί με τον “διαχωρισμό” των δεδομένων ψηφιακού σήματος (μάρτυρας) εκτός του βασικού μπλοκ στην αλυσίδα μπλοκ. Η επινόηση του SegWit αποσκοπούσε στην αντιμετώπιση του προβλήματος επεκτασιμότητας του Bitcoin, αλλά η εφαρμογή του προκάλεσε έντονες συζητήσεις εντός της κοινότητας των κρυπτογράφων.

Καθώς το Litecoin είναι εξαιρετικά παρόμοιο με το Bitcoin, χρησίμευσε ως ιδανικό πεδίο δοκιμών για την επικύρωση της αποτελεσματικότητας του SegWit σε μεγαλύτερη κλίμακα, όταν εφαρμόστηκε η αναβάθμιση το 2017. Έτσι, αποδεικνύοντας την επιτυχία πριν από την εξάπλωση αυτής της ενημέρωσης σε ολόκληρο το δίκτυο Bitcoin. Η δοκιμή ήταν επιτυχής και το Bitcoin έχει έκτοτε ενσωματώσει το SegWit. Ορισμένοι αντίπαλοι της αύξησης του μεγέθους μπλοκ που τάχθηκαν υπέρ της διατήρησης του μικρού μεγέθους μπλοκ ισχυρίστηκαν ότι το Litecoin ήταν μια καλύτερη λύση κλιμάκωσης.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Litecoin
Τι είναι το δίκτυο Lightning;

Τι είναι το δίκτυο Lightning;

Το Lightning Network είναι μια τεχνολογία δεύτερης βαθμίδας του Bitcoin που χρησιμοποιεί κανάλια μικροπληρωμών για να βελτιώσει τη χωρητικότητα των συναλλαγών της αλυσίδας μπλοκ.

Το δίκτυο Lightning Network του Litecoin ήταν ένα δοκιμαστικό δίκτυο για να δείξει ότι η καινοτομία είναι εφικτή στο Bitcoin, όπως ήταν το Segregated Witness με το Bitcoin. Ο Charlie Lee πρόσθεσε ότι όταν “η αλυσίδα Bitcoin είναι συμφορημένη και τα τέλη είναι υψηλά, είναι απλό να συνδεθεί κανείς στο δίκτυο Litecoin Lightning”.

Τι είναι το Mimblewimble;

Τι θα κάνει το Mimblewimble για το Litecoin;
Τι κρυπτονόμισμα χρησιμοποιεί το Mimblewimble;

Το Mimblewimble είναι ένα πρωτόκολλο κρυπτονομίσματος που εστιάζει στην προστασία της ιδιωτικής ζωής και έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει ασφαλείς οικονομικές συναλλαγές. Ένας ανώνυμος προγραμματιστής με το όνομα Tom Elvis Jedusor το πρότεινε το 2016 και στη συνέχεια εφαρμόστηκε σε διάφορα κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των Grin και Beam.

Πώς λειτουργεί το Litecoin;
 Το πρωτόκολλο βασίζεται σε δύο βασικά χαρακτηριστικά: εμπιστευτικές συναλλαγές και Coin Join.

Τι είναι το Litecoin;

Το Litecoin είναι ένα καινοτόμο, ομότιμο ψηφιακό νόμισμα που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μεταφέρουν αποτελεσματικά και με ασφάλεια χρήματα σε παγκόσμιο επίπεδο με ελάχιστες χρεώσεις. Τα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin και το Litecoin χρησιμοποιούν μια ισχυρή πλατφόρμα κρυπτογράφησης που ονομάζεται proof-of-work, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των δικτύων τους. Με αυτό το καινοτόμο σύστημα, μπορείτε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο γνωρίζοντας ότι οι συναλλαγές σας υποβάλλονται σε αποτελεσματική επεξεργασία και προστατεύονται.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, οι ανθρακωρύχοι συνεργάζονται, χρησιμοποιώντας την υπολογιστική τους ισχύ για να επιλύσουν πολύπλοκους κρυπτογραφικούς γρίφους και να προσθέσουν νέα μπλοκ συναλλαγών στο βιβλίο blockchain. Ως ανταμοιβή για την ολοκλήρωση αυτών των εργασιών, οι ανθρακωρύχοι λαμβάνουν φρεσκοκομμένες μονάδες νομισμάτων κρυπτονομισμάτων.

Ως αποζημίωση για την ολοκλήρωση αυτών των εργασιών, οι ανθρακωρύχοι ανταμείβονται με φρεσκοκομμένες μονάδες νομισμάτων κρυπτονομισμάτων!

Είναι το νόμισμα LTC μια καλή επένδυση;
Πώς λειτουργεί το Litecoin;

Το Proof-of-Work (PoW) παρέχει έναν σταθερό, αδιαμφισβήτητο τρόπο για την επαλήθευση της ακρίβειας των δεδομένων. Για να επιτευχθεί αυτό, ένα μέρος πρέπει να αποδείξει ότι έχει εκτελέσει ένα επίπονο ποσό υπολογισμών για όλους στο δίκτυο. Συγκριτικά, το Litecoin χρησιμοποιεί έναν λιγότερο απαιτητικό αλγόριθμο Scrypt από το Bitcoin για να επιτύχει συναίνεση χωρίς να δαπανήσει πολλούς ενεργειακούς πόρους.

CRYPTOASSETS: ΓΙΑ ΤΗ ΡΎΘΜΙΣΗ

Πώς να επενδύσετε στο Litecoin LTC

Προπομπός μεταξύ των altcoins, το Litecoin έχει αντιμετωπίσει επικρίσεις λόγω της ασταθούς προοπτικής της αξίας του. Για το λόγο αυτό τα άτομα έλκονται από αυτό.

 Δίκτυο Litecoin
Είναι το Litecoin μια καλή επένδυση το 2023;

Ένας μηχανισμός μείωσης κατά το ήμισυ ελέγχει τον πληθωρισμό του bitcoin. Από την ίδρυσή του το 2011, η τεχνολογία blockchain που βρίσκεται πίσω από αυτό έχει επιδείξει σταθερά αρκετή ασφάλεια ώστε να προστατεύεται από μια επίθεση 51% – ένα φαινόμενο κατά το οποίο οι ανθρακωρύχοι αποκτούν πάνω από το ήμισυ της υπολογιστικής ισχύος που απαιτείται για την προστασία και την επικύρωση των συναλλαγών στο δίκτυο, επιτρέποντάς τους να χειραγωγούν ή να τροποποιούν τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στην εν λόγω blockchain.

Χωρίς σημαντικές αμυχές, η αξιοπιστία του αποτελεί πλεονέκτημα στη σφαίρα της κρυπτογράφησης. Είναι ένα προσιτό ψηφιακό νόμισμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συναλλαγές και άλλες οικονομικές πράξεις χωρίς να ανησυχείτε.

Πολλοί επενδυτές και έμποροι θεωρούν το Bitcoin ως έναν εξαιρετικό τρόπο πρόβλεψης των μελλοντικών τιμών, επειδή η προσφορά του μειώνεται και τα ποσοστά δημιουργίας του μειώνονται. Το LTC μπορεί να συμπεριληφθεί σε ένα χαρτοφυλάκιο λόγω της αξιοπιστίας του, επιτρέποντας στους επενδυτές να έχουν πρόσβαση στις αλλαγές της αγοράς κρυπτονομισμάτων χωρίς να υφίστανται απώλειες.

Πώς μπορώ να ποντάρω Litecoin και να βγάλω κέρδος;
Δίκτυο Litecoin

Η διατήρηση της ανωνυμίας στο Litecoin είναι σημαντικά λιγότερο περίπλοκη από ό,τι σε δίκτυα με υψηλότερα τέλη συναλλαγών, καθώς το κόστος μεταφοράς χρημάτων είναι χαμηλότερο. Χρησιμοποιείται επίσης για την αγορά αντικειμένων και υπηρεσιών και υποστηρίζεται από τις περισσότερες πλατφόρμες πληρωμών κρυπτονομισμάτων.

Για τους επενδυτές, το Litecoin είναι το ιδανικό ψηφιακό νόμισμα. Είναι ρευστό και διαπραγματεύεται στα πιο γνωστά ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, επιτρέποντας απρόσκοπτη ευκολία. Ορισμένοι χρήστες το χρησιμοποιούν για να μεταφέρουν χρήματα μεταξύ διαφορετικών ανταλλακτηρίων ή πιστωτικών πλατφορμών, επειδή οι συναλλαγές στο δίκτυό του είναι σχετικά φθηνές, σε αντίθεση με δίκτυα όπως το Bitcoin ή το Ethereum, όπου τα τέλη συναλλαγών μπορεί να είναι απαγορευτικά υψηλά.

Η αλυσίδα μπλοκ Litecoin μπορεί να επεξεργαστεί 100.000 συναλλαγές σε οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα με περίπου 200.000 έως 300.000 ενεργές διευθύνσεις. Αυτό δείχνει πόσο ισχυρό και αξιόπιστο έχει γίνει αυτό το κρυπτονόμισμα με την πάροδο του χρόνου. Παρόλο που δεν έχει τόσο hype όσο το δίκτυο Bitcoin, η χρησιμότητά του είναι αναμφισβήτητη.

Πώς μπορώ να ποντάρω Litecoin και να βγάλω κέρδος;

Πώς μπορώ να ποντάρω Litecoin και να βγάλω κέρδος;
Πώς μπορώ να ποντάρω Litecoin και να βγάλω κέρδος;

Το δίκτυο Litecoin PoS εγκαινιάστηκε το 2020 ως μια βελτιωμένη απόδοση και μοναδική εκδοχή της κωδικοποιημένης βάσης του Bitcoin. Για την επικύρωση και την τοποθέτηση του LTCP, τα ώριμα νομίσματα πρέπει να ποντάρουν, επειδή πρόκειται για ένα σύστημα proof-of-stake. Επιπλέον, τα στοιχηματιζόμενα νομίσματα πρέπει να είναι συμβατά με τους τύπους διευθύνσεων/συναλλαγών.

Για να ξεκινήσετε το ποντάρισμα, πρέπει να διαθέτετε ένα πορτοφόλι που περιέχει LTC. Μπορείτε να στοιχηματίσετε τα νομίσματά σας βάζοντάς τα σε μια δεξαμενή σε ανταλλακτήρια που προσφέρουν υπηρεσίες στοιχηματισμού. Κατά συνέπεια, μπορείτε να επικυρώσετε μπλοκ και να κερδίσετε νεοδημιουργημένα Litecoin.

Είναι η αγορά Litecoin μια καλή επένδυση;

Αν και δεν είναι το κορυφαίο κρυπτονόμισμα, το Litecoin έχει επιδείξει συνεχή τεχνολογική πρόοδο, γεγονός που το καθιστά μια συνετή επένδυση. Μια επικερδής επένδυση είναι αυτή που αλλάζει και εξελίσσεται συνεχώς. Πρέπει να είστε σε εγρήγορση και να εκτελείτε την έρευνά σας επιμελώς κάθε φορά που ξεκινάτε μια αποστολή. Επιπλέον, μην επενδύετε ποτέ ένα ποσό που θα σας δημιουργούσε οικονομικό βάρος σε περίπτωση απώλειας.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς