Ανακαλύψτε τα βασικά της τεχνολογίας Blockchain της Stellar

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Τι κάνει η Stellar Crypto;

Το Stellar είναι μια επαναστατική πλατφόρμα ανοικτού κώδικα που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν και να μετατρέπουν απρόσκοπτα ψηφιακό νόμισμα σε τοπικό νόμισμα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Επενδύοντας στη χρηματοδότηση peer-to-peer, μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσοδοφόρα απόδοση των χρημάτων σας δανείζοντάς τα σε άλλους. Μετατρέψτε τα εικονικά σας κεφάλαια σε πραγματικό νόμισμα σήμερα! Το κρυπτονόμισμα blockchain της Stellar ονομάζεται lumen, το οποίο διαπραγματεύεται με το σύμβολο XLM

⚡️ Σε τι βασίζεται το κρυπτονόμισμα Stellar;

Το Stellar είναι ένα δίκτυο πληρωμών που βασίζεται στην τεχνολογία blockchain. Επιτρέπει γρήγορες διεθνείς μεταφορές χρημάτων μεταξύ οποιουδήποτε ζεύγους νομισμάτων. Από πολλές απόψεις, είναι συγκρίσιμο με άλλα ψηφιακά νομίσματα που βασίζονται στην τεχνολογία blockchain.

⚡️ Γνωρίζετε τι διαχωρίζει το Stellar από το Ethereum;

Το Stellar είναι λιγότερο ευέλικτο από το Ethereum
Το Ethereum είναι μια πλατφόρμα για έξυπνα συμβόλαια, όπως και το Stellar. Μπορεί να κάνει όλα όσα μπορεί να κάνει το Stellar και άλλα πολλά – αλλά όχι τόσο γρήγορα ή φθηνά. Ωστόσο, οι δημιουργοί του Stellar το σχεδίασαν ειδικά για να μην μπορεί να επιτύχει όλα όσα μπορεί να επιτύχει το Ethereum.

⚡️ Stellar στην αλυσίδα μπλοκ Ethereum;

Το Stellar είναι ένα αποκεντρωμένο κρυπτονόμισμα που χρησιμοποιεί blockchain για το συγχρονισμό του δικτύου, αλλά η εμπειρία του χρήστη μοιάζει περισσότερο με μετρητά παρά με Bitcoin ή Ethereum.

τεχνολογία blockchain της stellar

Τι είναι το Stellar;

Το πρωτόκολλο πληρωμών Stellar διευκολύνει τις γρήγορες διασυνοριακές πληρωμές σε οποιοδήποτε ζεύγος νομισμάτων. Αυτό το προηγμένο κρυπτονόμισμα μπορεί να συγκριθεί με άλλα ψηφιακά νομίσματα που βασίζονται στην τεχνολογία blockchain με διάφορους τρόπους, καθώς λειτουργεί στο ίδιο αποκεντρωμένο σύστημα λογιστικών βιβλίων.

Το Stellar είναι μια αλυσίδα μπλοκ που στοχεύει να “επιτρέψει στις τράπεζες, τα συστήματα πληρωμών και τους ιδιώτες” να αλληλεπιδρούν μέσω του δικτύου του. Σύμφωνα με τον ιστότοπο, το blockchain της Stellar είναι μια πλατφόρμα που συνδέει τράπεζες, συστήματα πληρωμών και άτομα “για να διακινούν χρήματα γρήγορα, με ασφάλεια και σχεδόν χωρίς κόστος”.

Τι κάνει το τεχνολογία blockchain της stellar
Είναι η Stellar Crypto μια καλή επένδυση;

Η αλυσίδα μπλοκ Stellar Lumen επιτρέπει κάθε δυνατή συναλλαγή και το εγγενές ψηφιακό της νόμισμα, XLM/Stellar Lumens. Κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του δικτύου, δημιούργησαν συνολικά 100 δισεκατομμύρια.

Ο μόνος άλλος τρόπος για την παραγωγή XLM είναι ο πληθωρισμός. Ο ρυθμός δημιουργίας lumens είναι μόνο 1% ετησίως για να αντισταθμίσει την οικονομική επέκταση και τα χαμένα lumens. Νέοι lumens δημιουργούνται κάθε εβδομάδα και απονέμονται με άμεση ψηφοφορία.

Πώς διαφέρει το Stellar από το Bitcoin stellar bitcoin
τεχνολογία blockchain της stellar

το δίκτυο Stellar

Το δίκτυο Stellar είναι ένα αποκεντρωμένο πρωτόκολλο blockchain ανοιχτού κώδικα που επιτρέπει στους ανθρώπους παγκοσμίως να πραγματοποιούν οικονομικές συναλλαγές με ασφάλεια. Η κοινότητά του το τροφοδοτεί και προσφέρει πρωτοφανή διαφάνεια στον κλάδο των ψηφιακών πληρωμών.

Ταυτόχρονα, το Stellar Development Foundation – ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός – εργάζεται για την προώθηση της περαιτέρω οικονομικής ένταξης μέσω της δημιουργίας εργαλείων και πρωτοβουλιών κοινωνικής προβολής γύρω από αυτή την επαναστατική τεχνολογία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ οι υπάλληλοι ή οι προγραμματιστές της Stellar μπορεί να γράφουν μέρος του κώδικα για το δίκτυο Stellar, η εφαρμογή του παραμένει εντελώς αυτόνομη.

Τι είναι το stellar blockchain Ένας πλήρης οδηγός για αρχάριους
Τι είναι το Stellar (XLM);

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Stellar Blockchain;

Ξεκλειδώστε τις οικονομικές δυνατότητες των αποταμιεύσεών σας και αποκτήστε επιπλέον εισόδημα μέσω του δανεισμού από ομοτίμους. Απολαύστε ελκυστικές αποδόσεις επενδύσεων μέσω δανεισμού σε άλλους και παρακολουθήστε τον πλούτο σας να αυξάνεται!

 • Η βάση δεδομένων Stellar ενσωματώνει αρκετά χαρακτηριστικά ενός φυσικού συστήματος blockchain, καθώς είναι ανοικτού κώδικα και αποκεντρωμένη.
 •  Ο χρόνος επιβεβαίωσης των συναλλαγών είναι 3-5 δευτερόλεπτα, χάρη σε έναν μηχανισμό συναίνεσης.
 •  Είναι ο μέγιστος αριθμός συναλλαγών που μπορεί να υποστηρίξει ένα μπλοκ.
 •  Παρέχει τη δυνατότητα πολλαπλών υπογραφών και έξυπνων συμβάσεων.
 •  Έχει σταθερό ετήσιο ποσοστό πληθωρισμού 1%.
τεχνολογία blockchain της stellar
Τι κάνει το δίκτυο Stellar;

Πώς λειτουργεί το Stellar Blockchain και ποια πλεονεκτήματα προσφέρει;

Όπως και άλλες πλατφόρμες blockchain, το δίκτυο Stellar καταγράφει τις συναλλαγές σε ένα δημοσίως διαμοιραζόμενο και κατανεμημένο λογιστικό βιβλίο.

Το Πρωτόκολλο Συναίνεσης Stellar (SCP) είναι ένας αλγόριθμος συναίνεσης που βασίζεται στην Ομοσπονδιακή Βυζαντινή Συμφωνία (FBA) που χρησιμοποιείται από την Stellar (SCP).

Οι συναλλαγές στο δίκτυο Stellar διεκπεραιώνονται γρήγορα και ανέξοδα, επειδή κάθε χρήστης στο διαδίκτυο μπορεί να επιβεβαιώσει την εγκυρότητα μιας συναλλαγής μέσα σε δευτερόλεπτα. Κάθε χρήστης (ένας “κόμβος”) που συνεισφέρει πληροφορίες στο παγκόσμιο βιβλίο δημιουργεί ένα μικρότερο δίκτυο αξιόπιστων συνεργατών. Τα Quorum Slices είναι μίνι-δίκτυα που κατασκευάζονται από κάθε κόμβο και περιλαμβάνουν μόνο τους συμμετέχοντες που χρεώνει.

Ποιος διαχειρίζεται το δίκτυο Stellar
Είναι καλό το δίκτυο Stellar;

Από πού προέρχεται η αξία της Stellar;

Χιλιάδες μεταφορές νομισμάτων και συμβόλων συμβαίνουν κάθε δευτερόλεπτο στο Stellar, καθιστώντας το ένα ευεργετικό δίκτυο. Η μεταφορά κρυπτονομισμάτων και νομισμάτων fiat είναι μια χρονοβόρα, δαπανηρή διαδικασία. Η Stellar την καθιστά γρήγορη και ανέξοδη. Οι χρήστες πληρώνουν τα τέλη συναλλαγών χρησιμοποιώντας XLM (πορτοφόλι Stellar) και διατηρούν τους λογαριασμούς τους με XLM (δίκτυο Stellar).

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το σύστημα πληρωμών Stellar και τον τρόπο λειτουργίας του;

Ας υποθέσουμε μια κατάσταση για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς λειτουργεί το σύστημα πληρωμών Stellar.

Πώς διαφέρει το Stellar από το Bitcoin
Πόσες τράπεζες χρησιμοποιούν την Stellar;

Η Janet και ο Keith είναι και οι δύο κάτοικοι των Ηνωμένων Πολιτειών.
Η Janet θέλει να στείλει στον Keith μια διαπεριφερειακή επιχειρηματική συμφωνία αξίας 5.000 λιρών (GBP

Πώς θα επιτύχετε αυτή τη μετάβαση;

Διατηρώντας έναν λογαριασμό στην τράπεζα Α στην Αμερική και ο Keith έναν στην τράπεζα Β στο εξωτερικό, η Janet και ο Keith μπορούν να μεταφέρουν χρήματα από τη μία τράπεζα στην άλλη χωρίς κόπο. Και οι δύο τράπεζες είναι “άγκυρες” στο δίκτυο Stellar που συνδέεται και με τις δύο.

Ποια είναι τα πέντε κορυφαία altcoins;

Ακούστε τι συμβαίνει στη συνέχεια.

Η Τζάνετ στέλνει στον Κιθ 5.000 δολάρια. Ο στόχος της συναλλαγής διαβιβάζεται αμέσως στην Τράπεζα Β για να διαπιστωθεί αν πληροί τις προϋποθέσεις.

Γιατί οι τράπεζες χρησιμοποιούν το Stellar
Έχει μέλλον η Stellar;

Η τράπεζα Α χρεώνει τον λογαριασμό της Janet μόλις η τράπεζα Β το εγκρίνει.
Στη συνέχεια, τα κεφάλαια μεταφέρονται από τον λογαριασμό pool της Τράπεζας Α στον λογαριασμό του δικτύου Stellar της Τράπεζας Β και μετατρέπονται σε XLM
Μόλις εισέλθει στο δίκτυο νομισμάτων Stellar, αναζητά τη βέλτιστη συναλλαγματική ισοτιμία για τη μετατροπή των XLM σε GBP. Στη συνέχεια, τα κεφάλαια μεταφέρονται από τον λογαριασμό βάσης της Τράπεζας Β στον λογαριασμό του Keith.

Ποιο είναι το ελάχιστο τέλος συναλλαγής στο δίκτυο Stellar;

Το βασικό τέλος συναλλαγών του δικτύου Stellar είναι ελάχιστο για κάθε συναλλαγή. Δεν υπάρχει κανένα προσωπικό κέρδος πίσω από αυτή την αμοιβή. Αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για επιβλαβείς συμπεριφορές (όπως οι επιθέσεις DoS).

Αξίζει να αγοράσετε το νόμισμα stellar
Θα φτάσει το αστρικό νόμισμα τα 10 δολάρια;

Επί του παρόντος, η βασική χρέωση είναι 0,00001 XLM. Το κόστος βαρύνει τον αποστολέα της συναλλαγής. Το ledger συλλέγει την πληρωμή και στη συνέχεια την αναδιανέμει μέσω του πληθωρισμού.

Ποιο είναι το κόστος εκκίνησης και οι χρεώσεις για την ενσωμάτωση ενός dApp στο δίκτυο Stellar;

Η χρήση του Stellar Network είναι δωρεάν και περιλαμβάνει όλο το λογισμικό που χρειάζεστε για την ενσωμάτωση και καλύπτεται από την Άδεια χρήσης Apache (έκδοση 2.0). Επιτρέπει την εμπορική χρήση, την προσαρμογή και τη διανομή.

Η ενσωμάτωση από την άποψη του stellar coin αναφέρεται στην τεχνολογική διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο Stellar. Προϋποθέτει τη δημιουργία συστημάτων που μπορούν να αλληλεπιδρούν με το δίκτυο Stellar.

Γιατί πέφτει το αστρικό νόμισμα
Ποιο είναι το επόμενο σημαντικό κρυπτονόμισμα;

Η ενσωμάτωση με το αστρικό νόμισμα θα απαιτήσει τεχνικούς πόρους. Ο χρόνος που απαιτείται για την τεχνολογική ανάπτυξη κυμαίνεται συνήθως από 120 έως 200 ώρες, ανάλογα με το μέγεθος και το επίπεδο δεξιοτήτων της ομάδας σας.

Πώς να αγοράσετε Amp (AMP)

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι χρησιμοποιείτε έναν τρίτο πάροχο υπηρεσιών blockchain (BaaS). Σε αυτό το σενάριο θα πληρώσετε τυχόν αμοιβές που προκύπτουν για συμβουλές εμπειρογνωμόνων, διαβουλεύσεις και το κόστος της ομάδας ανάπτυξης.

Ποιο νόμισμα θα εκραγεί το 2025
Τι είδους blockchain έχει η Stellar;

Τι είναι οι άγκυρες στο Δίκτυο Stellar;

Μια άγκυρα είναι μια εγκατάσταση που μπορεί να αποθηκεύει χρήματα και να παρέχει δάνεια στο Δίκτυο Stellar.
Θεωρήστε μια “άγκυρα” ως σύνδεσμο μεταξύ διαφορετικών νομισμάτων και του δικτύου Stellar Όλες οι νομισματικές συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο δίκτυο stellar coin, εκτός από το XLM, πραγματοποιούνται με τη χρήση πιστώσεων που εκδίδονται από Anchors.
Το δίκτυο Stellar βασίζεται σε Άγκυρες Θα πρέπει να αναθέσετε τις καταθέσεις και τη δημιουργία πιστώσεων τελικά στους Anchors.
Τι είναι ο πυρήνας Stellar στην αλυσίδα μπλοκ;

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας blockchain
Τι είναι ο πυρήνας Stellar στο blockchain;

Ποια είναι τα κατανεμημένα ανταλλακτήρια της Stellar;

Για να κατανοήσουμε καλύτερα την ιδέα των κατανεμημένων ανταλλαγών, πρέπει πρώτα να καταλάβουμε τι είναι οι “προσφορές”.

Μια “προσφορά” για την ανταλλαγή ενός είδους πίστωσης με ένα άλλο σε μια προκαθορισμένη τιμή είναι αυτό που η Stellar θεωρεί “προσφορά”. Με αυτόν τον τρόπο, το δίκτυο Stellar μετατρέπεται σε μια πλατφόρμα συναλλαγών που επιτρέπει την ανταλλαγή πολυάριθμων νομισμάτων.

Οι παραγγελίες που γίνονται στο μητρώο αστρικών νομισμάτων ονομάζονται “προσφορές”. Το δίκτυο διαθέτει ένα βιβλίο παραγγελιών για κάθε ζεύγος νομισμάτων/εκδόσεων.

Τι το ιδιαίτερο έχει το stellar coin
Πώς λειτουργεί το δίκτυο Stellar;

Για παράδειγμα, υπάρχει βιβλίο εντολών για τη μετακίνηση RBS/GBP σε Bitstamp/Bitcoin.

Τι είναι το κρυπτονόμισμα Ήλιο (HNT)

Το Stellar είναι ένα κρυπτονόμισμα που μπορεί να χειριστεί πολλά διαφορετικά νομίσματα.

Οι συναλλαγές σε πολλαπλά νομίσματα είναι ένα άλλο από τα κύρια χαρακτηριστικά του Stellar. Για παράδειγμα, η μεταφορά χρημάτων από έναν λογαριασμό με έδρα τις ΗΠΑ στον φίλο σας στην Αμερική είναι γρήγορη και απλή με τα κατάλληλα εργαλεία. Αυτή η μοναδική πτυχή του νομίσματος Stellar είναι η ικανότητά του να πραγματοποιεί συναλλαγές με αποκεντρωμένο τρόπο. Θα υποθέσουμε ότι η διαπραγμάτευση γίνεται σε USD/EUR για να διευκολύνουμε τα πράγματα για εσάς.

Πώς διαφέρει το αστρικό νόμισμα από το Bitcoin
Τι αλγόριθμο χρησιμοποιεί η Stellar;

Πώς το πρωτόκολλο Stellar διατηρεί το οικονομικό δίκτυο ασφαλές;

Το θεμέλιο του μηχανισμού συναίνεσης της Stellar βρίσκεται στην Ομοσπονδιακή Βυζαντινή Συμφωνία (FBA). Η FBA εγγυάται την ομαλή λειτουργία του συστήματος με την εφαρμογή φέτες απαρτίας που παράγονται από κάθε κόμβο- μαζί, αυτές καθορίζουν απαρτίες σε όλο το σύστημα. Όπως τα επιμέρους δίκτυα συνδέουν διαφορετικά μέρη του παγκόσμιου δικτύου του Διαδικτύου, έτσι και οι φέτες απαρτίας συνδέουν το νομισματικό δίκτυο της Stellar.

Σε ένα σύστημα FBA.

Οι συμμετέχοντες οργανώνονται σε μικρότερα δίκτυα, επιτρέποντας σε κάθε κόμβο εντός των δικτύων αυτών να γνωρίζει τους βασικούς συντελεστές του.

Είναι το stellar coin ένα blockchain της κατηγορίας 1
Γιατί οι τράπεζες χρησιμοποιούν την Stellar;

Μετά την έναρξη της συναλλαγής, ένας κόμβος περιμένει να συμφωνήσουν τα περισσότερα από τα μικρά μέλη του δικτύου του πριν δηλώσει συναλλαγή διακανονισμού.

Η συναλλαγή αγοράς ολοκληρώνεται όταν όλοι οι απαιτούμενοι συμμετέχοντες καταλήξουν σε συμφωνία. Για να επαληθευτεί ως νόμιμη, μια συναλλαγή πρέπει να λάβει τη σφραγίδα έγκρισης από πολυάριθμους συμμετέχοντες στο δίκτυο. Σε αυτό το σημείο καθίσταται αδύνατο να χακαριστεί ή να ανατραπεί.

7 χειρότερα επενδυτικά λάθη κρυπτονομισμάτων που πρέπει να αποφύγετε

Ο μηχανισμός συναίνεσης FBA προστατεύει το χρηματοοικονομικό δίκτυο που λειτουργεί στο δίκτυο Stellar διασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ακεραιότητα. Παρέχει στην SCP ελευθερία από μπλοκαρισμένες καταστάσεις (όταν η συναίνεση δεν είναι πλέον εφικτή), εφόσον οι αποτυχίες των συμμετεχόντων δεν καθιστούν αδύνατη την ικανοποίηση των υποχρεώσεων εμπιστοσύνης.

Πώς λειτουργεί η αλυσίδα μπλοκ stellar coin
Πώς λειτουργεί η Stellar; stellar coin

Εφαρμογές Blockchain για επιχειρηματική χρήση Stellar Blockchain

Σε ποια κρυπτογράφηση πρέπει να επενδύσω το 2023;

Η Stellar διαθέτει εφαρμογές που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων, από τη χρηματοδότηση έως τη διασφάλιση της ασφαλούς εκτέλεσης των βασικών λειτουργιών των επιχειρήσεων. Δεδομένων των πολυάριθμων χαρακτηριστικών της αλυσίδας μπλοκ Stellar, πρόκειται για μια πλατφόρμα πολλαπλών χρήσεων.

Είναι το stellar coin ένα καλό blockchain
Ακολουθεί ένας κατάλογος με τις καλύτερες ιδέες εφαρμογών:
 • Άγκυρες σε άλλα νομίσματα.
 • Πελάτες κινητής τηλεφωνίας και συναλλαγών
 • Διαδικτυακές-κινητές εφαρμογές mashups
 • Πωλητής plugin
 •  Οι λογαριασμοί για το σχολείο, την υγεία και την ασφάλιση είναι γνωστοί ως Azul.
 •  Για να προστατεύσετε τον οργανισμό σας, μπορείτε να αγοράσετε ασφάλιση που καλύπτει: παραβιάσεις δεδομένων -> Μπορείτε να αγοράσετε εξειδικευμένη ασφάλιση για να προστατεύσετε την εταιρεία σας από ζημιές που προκαλούνται από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.
Πώς να εξορύξετε το stellar coin δωρεάν
Πώς διαφέρει το Stellar από το Bitcoin;
 • Επενδύστε στη χρηματοδότηση peer-to-peer και αποκομίστε τα οφέλη μιας σημαντικής απόδοσης του κεφαλαίου σας! Η δανειοδότηση κεφαλαίων σε κατάλληλους δανειολήπτες είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να δημιουργήσετε εισόδημα, βοηθώντας παράλληλα άλλους.
 •  Μεταφορές μετρητών με αντάλλαγμα την αλλαγή συμπεριφοράς.
 •  Οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί μπορούν να επωφεληθούν από το λογισμικό δωρεών.
 •  Προγράμματα πιστότητας
 •  Τοπικά νομίσματα
 •  Τράπεζα του χρόνου τραπεζικών συναλλαγών
 •  Παρακολούθηση εθελοντικών ωρών
 • Μπορείτε να συνδέσετε το λογαριασμό σας με οποιαδήποτε συσκευή.

Αν είστε πρόθυμοι να εμβαθύνετε στην αλυσίδα μπλοκ Stellar, τότε το The Stellar Blockchain Observer είναι ανεκτίμητο. Αλλά τι ακριβώς είναι ένας παρατηρητής blockchain; Θεωρήστε το σαν μια πύλη στην αλυσίδα μπλοκ, συγκρίσιμη με τον Internet Explorer ή το Google Chrome.

Ποιο είναι το πιο κερδοφόρο κρυπτονόμισμα για εξόρυξη
Πόσες τράπεζες χρησιμοποιούν την Stellar;

Κατά συνέπεια, ο κλάδος των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών δεν έχει ακόμη επιτύχει τη δυνητική του ανάπτυξη, με αποτέλεσμα πολλές κοινότητες να χρειάζονται αξιόπιστη πρόσβαση στα απαραίτητα χρηματοπιστωτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Παρέχει επίσης αναλυτικά στατιστικά στοιχεία, ιστορικό τιμών και λεπτομερείς αναφορές για όλα τα περιουσιακά στοιχεία στο δίκτυο Stellar, ώστε να σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερες κρίσεις.

Πρωτόκολλο 13

Η Stellar αναπτύσσει σημαντικές αλλαγές στον πυρήνα της κάθε χρόνο. Η εισαγωγή του Πρωτοκόλλου 13 το 2020 ήταν η πιο σημαντική αλλαγή των τελευταίων ετών.

 • Αύξηση τελών.
 •  Τα τέλη πεζοπορίας αυξάνονται σε πολλά θέρετρα και ξενοδοχεία. These hikes allow for the following: –
 •  Οι αιτήσεις πρέπει να καλύπτουν τα τέλη χρήσης.
 •  Αύξηση του κόστους συναλλαγών για τις προ-υπογεγραμμένες συναλλαγές, εάν είναι απαραίτητο.
 •  Επιτρέψτε στους επικυρωτές να αυξάνουν τις τιμές ανάλογα με τις ανάγκες.
 •  Μπορείτε να ελέγχετε την εξουσιοδότηση περιουσιακών στοιχείων με ακρίβεια.
Πώς να γίνετε κόμβος stellar
Το blockchain προδίδει το stellar coin

Το πρωτόκολλο 13 σας επιτρέπει να ακυρώνετε εξουσιοδοτήσεις, διατηρώντας παράλληλα τις παραγγελίες στο αρχείο. Κάνει πολύ πιο απλό τον εντοπισμό ρυθμιζόμενων περιουσιακών στοιχείων, όπως οι κινητές αξίες. Οι κάτοχοι ρυθμιζόμενων περιουσιακών στοιχείων μπορούν να πραγματοποιήσουν τρεις συναλλαγές σε μία μόνο συναλλαγή:

 • Να επιτραπεί στον λογαριασμό η πρόσβαση στις αγορές (υπογεγραμμένη από τον εκδότη)
 •  Πληρωμή ή προσφορά (υπογεγραμμένη από τον χρήστη)
 •  Άρνηση πρόσβασης στην υποστήριξη (υπογεγραμμένη από τον χρήστη)
 •  Λογαριασμοί πολυπλεξίας Premium

Για να ενημερώσετε σωστά τους λογαριασμούς χρηστών, θα χρειαστείτε σημειώσεις για την πλοήγηση στις πληρωμές. Τα ανταλλακτήρια συναλλάγματος και άλλες υπηρεσίες θεματοφυλακής πρέπει να διατηρούν μια ενιαία διεύθυνση κατάθεσης stellar.

Υποστηρίζει η Stellar έξυπνες συμβάσεις stellar coin
Υποστηρίζει η Stellar έξυπνα συμβόλαια;

Η κυκλοφορία του πρωτοκόλλου 13 επιτρέπει στην Stellar να προσφέρει έναν νέο τύπο λογαριασμού που θα απλοποιήσει την παρακολούθηση διαφορετικών τύπων πληρωμών. Αυτή η αλλαγή παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία, επιτρέποντας πολλαπλά νομίσματα ανά λογαριασμό και υπολογαριασμούς για συγκεκριμένες περιπτώσεις χρήσης.

Επειδή η παγκόσμια χρηματοπιστωτική υποδομή περιλαμβάνει πολλά κλειστά συστήματα, χρειάζεται χρόνος για να διακινηθεί το χρήμα γρήγορα και φτηνά πέρα από τα πολιτικά σύνορα. Κατά συνέπεια, ο κλάδος των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών πρέπει ακόμη να φθάσει στη δυνητική του ανάπτυξη, αφήνοντας πολλές κοινότητες να χρειάζονται αξιόπιστη πρόσβαση στα απαραίτητα χρηματοπιστωτικά προϊόντα και υπηρεσίες.

Τι το ιδιαίτερο έχει το stellar coin
Πώς να γίνετε αστρικός κόμβος;

Πρέπει να οικοδομήσουμε μια καλύτερη οικονομική υποδομή για να υποστηρίξουμε την τεράστια οργανική ανάπτυξη και την καινοτομία της εταιρείας και να διασφαλίσουμε την ακεραιότητα των οικονομικών συναλλαγών.

Η διατήρηση της ακεραιότητας έχει παρατηρηθεί μέσω μιας σημαντικής εξάρτησης από τα εμπόδια εισόδου και τη ρύθμιση από καθιερωμένους θεσμούς. Ωστόσο, η προσέγγιση αυτή διαφέρει από τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για την οργανική ανάπτυξη. Η σύγκρουση αυτή απαιτεί νέους, καινοτόμους συμμετέχοντες εξοπλισμένους μόνο με τους ελάχιστους οικονομικούς και υπολογιστικούς πόρους.

Η πλατφόρμα blockchain Stellar διαθέτει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο αποκεντρωμένο οικονομικό δίκτυο ανοιχτό σε όλους. Θα λειτουργεί διασφαλίζοντας ότι οι συμμετέχοντες καταγράφουν με ακρίβεια τις συναλλαγές και συμφωνούν συλλογικά για τη γνησιότητα ή την εγκυρότητά τους. Σε ένα τέτοιο δίκτυο, νέοι οργανισμοί θα μπορούσαν να αποκτήσουν γρήγορα πρόσβαση και να επεκτείνουν την οικονομική πρόσβαση σε μη εξυπηρετούμενες κοινότητες.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς