Τι είναι η κρυπτογράφηση με ήλιο;

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Τι είναι η κρυπτογράφηση;

Το κρυπτονόμισμα είναι ένα ψηφιακό ή εικονικό νόμισμα που χρησιμοποιεί κρυπτογραφία για την πιστοποίηση και την ασφάλεια των συναλλαγών. Αυτή η επαναστατική μέθοδος έχει φέρει επανάσταση στα χρηματοπιστωτικά συστήματα σε όλο τον κόσμο, επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν μεγαλύτερο έλεγχο, ταχύτητα και ασφάλεια όταν πρόκειται για την ανταλλαγή χρημάτων.

⚡️ Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η κρυπτογράφηση προς όφελός μας;

Ένα κρυπτονόμισμα είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να φέρει επανάσταση στον τρόπο που ζούμε. Χρησιμοποιώντας το κρυπτονόμισμα ως εναλλακτική μορφή πληρωμής, οι χρήστες είναι σε θέση να εξοικονομήσουν χρήματα από τα τέλη, ενώ παράλληλα επωφελούνται από τις γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές με μικρότερο κίνδυνο απάτης ή παραποίησης. Με το κρυπτονόμισμα, οι άνθρωποι όχι μόνο θα αποκτήσουν μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα, αλλά θα αισθάνονται επίσης πιο ασφαλείς γνωρίζοντας ότι τα κεφάλαιά τους προστατεύονται καλύτερα από κακούς παράγοντες και κακόβουλες δραστηριότητες.

⚡️ Τι κάνει το blockchain Helium;

Η αλυσίδα μπλοκ Helium είναι μια νέα αλυσίδα μπλοκ που δημιουργήθηκε από την αρχή για να ενθαρρύνει τη δημιουργία αποκεντρωμένων δημόσιων ασύρματων δικτύων. Βασίζεται σε μια νέα μέθοδο λειτουργίας που ονομάζεται Proof of Coverage, η οποία πληρώνει τους ανθρακωρύχους σε HNT, το εγγενές νόμισμα του blockchain Helium.

⚡️ Πώς μπορώ να πουλήσω το κρυπτονόμισμα Helium;

Για να αρχίσετε να εμπορεύεστε τα κουπόνια Helium, πρέπει πρώτα να αποκτήσετε ένα ψηφιακό πορτοφόλι και έναν λογαριασμό. Χρησιμοποιήστε το πορτοφόλι για τη φύλαξη των πολύτιμων νομισμάτων σας και, στη συνέχεια, ελέγξτε το Coingecko για να προσδιορίσετε την τρέχουσα αξία τους πριν αποφασίσετε αν αξίζει να τα πουλήσετε. Επιπλέον, αυτή η πλατφόρμα προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις των τιμών στην αγορά από προηγούμενες περιόδους!

κρυπτογράφηση hnt

Ενώ έχουν δημιουργηθεί πολυάριθμα κρυπτονομίσματα για διάφορους σκοπούς, ο τομέας του IoT φιλοξενεί σήμερα σχετικά λίγα από αυτά. Η Iota (MIOTA) είναι μία από τις πιο γνωστές πλατφόρμες χωρίς blockchain για τη σύνδεση συσκευών στο Διαδίκτυο των πραγμάτων, αλλά το κρυπτονόμισμα helium είναι ένα έργο blockchain με τον ίδιο σκοπό και διαφορετική προσέγγιση.

Το Helium είναι ένα δίκτυο βασισμένο στην αλυσίδα μπλοκ για την ασύρματη διασύνδεση οποιασδήποτε συσκευής. Λειτουργεί με το κουπόνι HNT και χρησιμοποιείται για την πληρωμή των σημείων πρόσβασης που μεταδίδουν δεδομένα σύνδεσης μέσω του δικτύου. Με τη μεγαλύτερη ζήτηση για συσκευές IoT, το Helium γίνεται ένα όλο και πιο σημαντικό έργο στο κρυπτονόμισμα.

Τι είναι το ήλιο κρυπτογράφηση hnt
Πόσο αξίζει ένα νόμισμα κρυπτογράφηση hnt

Εάν η HNT είναι καινούργια για εσάς, ο παρών οδηγός θα σας παρέχει τα απαραίτητα θεμέλια για ένα ομαλό και επιτυχημένο ταξίδι. Επιπλέον, η απλή διεπαφή συναλλαγών της ξεπερνά κάθε άλλη πλατφόρμα εκεί έξω! Ετοιμαστείτε λοιπόν να ξεκινήσετε με ευκολία το εγχείρημά σας με το Ήλιο – θα είμαστε η απόλυτη πηγή γνώσης σας σε κάθε βήμα της διαδρομής.

Τι είναι το Ήλιο;

Για να δημιουργήσει ένα συνδεδεμένο, αποκεντρωμένο δίκτυο για όλες τις συσκευές IoT, η Helium δημιούργησε το κρυπτοσύστημά της. Αυτό το σύστημα είναι κατασκευασμένο με τεχνολογία αιχμής που επιτρέπει στις συσκευές και τα συστήματα να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω πολλαπλών κόμβων στα αντίστοιχα δίκτυά τους- για παράδειγμα, συνδέεται βολικά με τεχνολογίες όπως το LoRaWAN μέσω του στοιχείου cloud. Επιπλέον, αυτό το επίπεδο ελέγχου πρόσβασης ενσωματώνει το LoRaWAN, ώστε η μεταφορά δεδομένων μεταξύ των διαφόρων στοιχείων του δικτύου να παραμένει ασφαλής και ομαλή.

εξόρυξη νομισμάτων ηλίου
Πόσο αξίζει το κρυπτογράφηση hnt

Αξιοποιώντας τη δύναμη του LoRaWAN με συσκευές εξόρυξης που βασίζονται στην αλυσίδα μπλοκ, το The Helium Network ξεχωρίζει μεταξύ των ανταγωνιστών του ως ένα από τα μεγαλύτερα διαθέσιμα δίκτυα. Με περισσότερα από 25.000 σημεία πρόσβασης που χρησιμεύουν ως κόμβοι σε αυτό το δίκτυο, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν αξιόπιστη κάλυψη και υπηρεσία για τις ανάγκες τους σε δεδομένα.

Προσωποποιημένο από το γράμμα “H”, το Helium (επίσης γνωστό ως “Δίκτυο των ανθρώπων”) προσπαθεί να δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό, χρήσιμο και ασφαλές Διαδίκτυο των πραγμάτων στο μέλλον μας. Επί του παρόντος, η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα αποτελούν σημαντικές ανησυχίες όταν πρόκειται για γνωστούς κόμβους IoT, όπως η Google ή η Amazon – κάτι που μπορεί να επιλυθεί με την αποκέντρωση και την τεχνολογία blockchain του Helium. Χάρη σε αυτές τις εξελίξεις αιχμής, οι χρήστες μπορούν να ενταχθούν με αυτοπεποίθηση στο Διαδίκτυο των πραγμάτων χωρίς να ανησυχούν για την παραβίαση των δεδομένων τους.

Τι είναι το Ήλιο;

Πώς να εργαστείτε με το κρυπτογράφηση hnt
Τι είναι ο ραδιοφωνικός ανθρακωρύχος;

Στόχος του έργου είναι η ανάπτυξη ενός ασφαλούς, αποκεντρωμένου και παγκόσμιου δικτύου για συσκευές συνδεδεμένες στο διαδίκτυο, το οποίο θα τροφοδοτείται από HNT. Το δίκτυο αποτελείται από κόμβους, οι οποίοι συντηρούνται από διαχειριστές κόμβων που είναι πραγματικοί ιδιοκτήτες HNT. Οι χρήστες κερδίζουν κίνητρα για τη συμμετοχή τους στη λειτουργία του δικτύου, τοποθετώντας σημεία πρόσβασης και διαχειριζόμενοι κόμβους.

Το WiFi λειτουργεί ήδη με συσκευές internet-of-things. Ωστόσο, η συμμόρφωση με όσο το δυνατόν περισσότερες διαφορετικές συσκευές δημιουργεί ανησυχίες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Η αποκεντρωμένη αρχιτεκτονική κρυπτογράφησης Helium και ο μηχανισμός συναίνεσης παρέχουν στο δίκτυο 200 φορές μεγαλύτερη κάλυψη από το WiFi σε συσκευές IoT χρησιμοποιώντας μια αποκεντρωμένη αρχιτεκτονική και έναν μηχανισμό συναίνεσης που παρέχει στο δίκτυο 200 φορές μεγαλύτερη κάλυψη από μια σύνδεση WiFi στο IoT.

Πώς να αγοράσετε κρυπτογραφικό νόμισμα Helium;
Πώς να αγοράσετε κρυπτογράφηση hnt

Ο μηχανισμός συναίνεσης του δικτύου, Proof of Coverage, είναι επίσης υπεύθυνος για τη διανομή των ανταμοιβών μεταξύ των κατόχων HNT και των διαχειριστών κόμβων. Για να αποκτήσουν σημεία πρόσβασης, οι χρήστες πρέπει να αγοράσουν μια συσκευή εξόρυξης από τον ιστότοπο Helium. Οι ανθρακωρύχοι δημιουργούν ραδιοσυχνότητες με τη σύνδεση στο δίκτυο και η μέθοδος Proof of Coverage επιβεβαιώνει τη θέση των σημείων πρόσβασης.

Οι τρεις ρόλοι που μπορούν να έχουν οι συμμετέχοντες στο δίκτυο είναι σημαντικοί για τη λειτουργία του δικτύου: Ανταγωνιστής, Πομπός και Μάρτυρας. Ο ρόλος στο δίκτυο Hotspot επηρεάζει τις ανταμοιβές που παρέχονται μέσω του συστήματος.

Πώς μπορώ να εξορύξω κρυπτογραφικό ήλιο;
Τι είναι το ήλιο;

Ποιος είναι ο ιδρυτής του ηλίου;

Το 2013, ο κόσμος άλλαξε για πάντα με την πρωτοφανή εισαγωγή του νέου επαναστατικού κρυπτονομίσματος της Helium Inc., το οποίο ακολούθησε λίγα μόλις χρόνια μετά την πρώτη εφεύρεση του Bitcoin. Αυτή η εμπνευσμένη κυκλοφορία έφερε ένα ασύρματο δίκτυο peer-to-peer που δεν είχε προηγουμένως παρατηρηθεί- αυτό επέτρεψε σε αναρίθμητες συσκευές να διασυνδεθούν και να κατασκευάσουν ένα Διαδίκτυο των πραγμάτων για όλους στη Γη – ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους.

Η τεχνολογία κατανεμημένου βιβλίου του Helium που αλλάζει τα δεδομένα, φέρνει επανάσταση στον τρόπο μετάδοσης δεδομένων μεταξύ συσκευών, εξαλείφοντας κάθε ανάγκη για μια κεντρική αρχή. Η πλατφόρμα παρέχει απόλυτη ιδιωτικότητα και προστασία των αρχείων μέσω προηγμένων μεθόδων κρυπτογράφησης που εγγυώνται αμετάβλητη ασφάλεια για τους χρήστες της. Συν τοις άλλοις, το Helium ξεχωρίζει παρέχοντας μια συνεπή εμπειρία δικτύου με απαράμιλλα επίπεδα ευρωστίας και ανθεκτικότητας.

ήλιο κρυπτογράφηση hnt - ποσοστό
Επισκόπηση ηλίου

Τι κάνει το Helium διαφορετικό από τις άλλες μηχανές αναζήτησης;

Το σλόγκαν του νομίσματος είναι “Το Διαδίκτυο των πραγμάτων στα τετράγωνα”. Εκτός από το IOTA (MIOTA), το οποίο χρησιμοποιεί τη λεγόμενη “blockchain-free” τεχνολογία και το δίκτυο Tangle για τη σύνδεση συσκευών στο Διαδίκτυο των πραγμάτων, είναι ένα από τα λίγα έργα blockchain που είναι αφιερωμένα στο IoT. Η μέθοδος Proof of Coverage είναι ο κύριος παράγοντας διαφοροποίησης του κρυπτογράφησης helium.

Κρυπτογραφικό νόμισμα ηλίου
Πώς λειτουργεί η απόδειξη κάλυψης για το Ήλιο;

Το δίκτυο Helium είναι ένα εξαιρετικό δίκτυο που χρησιμοποιεί έναν πρωτοποριακό μηχανισμό συναίνεσης Proof-of-Coverage (PoC) που βασίζεται στο πρωτόκολλο ανοχής σφαλμάτων HoneyBadger Byzantine. Ακόμα και αν αντιμετωπίζετε τυχαίες καθυστερήσεις σύνδεσης, αυτό το σύστημα λειτουργεί απρόσκοπτα και αποτελεσματικά!

Για την κάλυψη του κόστους συναλλαγών, το Helium προσφέρει επίσης ένα ξεχωριστό κουπόνι που δεν μπορεί να ανταλλαγεί: Data Credits.

Ποια είναι η αξία του κρυπτογραφήματος Helium;

Τι είναι η κρυπτογραφική κάλυψη Helium;
Πόσο ασφαλές είναι το δίκτυο Helium;

Η αξία του Helium Crypto καθορίζεται από μια σειρά παραγόντων, όπως η πρακτικότητα, η τεχνολογική ικανότητα, η σημασία του έργου και η υποκείμενη τεχνολογία του. Η εσωτερική αξία και η τιμή αγοράς μπορεί να διαφέρουν σημαντικά λόγω των άγριων διακυμάνσεων της αγοράς κρυπτονομισμάτων. Παρ' όλα αυτά, κατά την αξιολόγηση της εγγενούς αξίας του HNT πρέπει πάντα να καταλήγει στη χρησιμότητα και την τεχνολογία, προκειμένου να εξασφαλίσει μακροπρόθεσμη επιτυχία.

Η αγοραία αξία του ηλίου ποικίλλει σημαντικά ανάλογα με διάφορα κριτήρια. Η πραγματική αξία του έργου υπόκειται επίσης στη μεταβλητότητα της αγοράς και σε απρόβλεπτες ανατροπές τάσεων, επομένως η τιμή αγοράς του ΗΝΤ συχνά διαφέρει από την πραγματική αξία του έργου.

Πώς λειτουργεί το Helium crypto Hotspot;
Πόσο κοντά πρέπει να βρίσκονται οι ανθρακωρύχοι ηλίου;

Ποιος είναι ο συνολικός αριθμός κερμάτων νιτρικού ηλίου που κυκλοφορούν;

Επί του παρόντος κυκλοφορούν 100.539.362 HNT από ένα συνολικό ανώτατο όριο 223 εκατομμυρίων. Τίποτα δεν έχει προεξορυχθεί και θα εξορυχθούν νέες μάρκες HNT για την ανταμοιβή των hotspots, προκειμένου να αντισταθμιστεί η ποσότητα των καμένων μαρκών που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία πιστώσεων δεδομένων.

Η κεφαλαιοποίηση της αγοράς ενός κρυπτονομίσματος δείχνει το σχετικό μέγεθος και τη δύναμή του σε σύγκριση με άλλα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που είναι διαθέσιμα στον κλάδο. Για να την υπολογίσετε, απλά πολλαπλασιάστε την τρέχουσα τιμή επί τον συνολικό αριθμό των διαθέσιμων μάρκων. Αναμφισβήτητα, οι υψηλότερες κεφαλαιοποιήσεις αγοράς σηματοδοτούν ένα πιο σημαντικό νόμισμα!

Πού πρέπει να τοποθετήσω έναν ανθρακωρύχο ηλίου;
Πόσο κερδίζει ένας ανθρακωρύχος ηλίου την ημέρα;

Άλλες τεχνικές προδιαγραφές

Το κρυπτογραφικό δίκτυο Helium βασίζεται σε έναν ξεχωριστό τύπο αλγορίθμου συναίνεσης που δημιουργήθηκε ειδικά για το πρωτόκολλο Helium. Ο μηχανισμός συναίνεσης Proof of Coverage, ο οποίος επιτρέπει την προσθήκη τριών τύπων σημείων πρόσβασης: διεκδικητές, πομποί και μάρτυρες στην υποδομή του δικτύου, παρέχει λειτουργικότητα και αποκέντρωση στο δίκτυο.

Μπορείτε να φτιάξετε έναν ανθρακωρύχο ηλίου;
Πώς οι ανθρακωρύχοι ηλίου εξορύσσουν ένα νόμισμα ηλίου;

Οι αιτούντες αναπτύσσουν επαληθεύσεις ραδιοσυχνοτήτων για κάθε περίοδο 240 μπλοκ στο δίκτυο. Στη συνέχεια στέλνουν ένα αίτημα σε κόμβους πομπού, οι οποίοι χρειάζονται κόμβους μάρτυρες κοντά στον κόμβο πομπού για να το επικυρώσουν. Το HNT μπορεί επίσης να κερδηθεί με την κατασκευή σημείων πρόσβασης και την εξόρυξη κρυπτογράφησης ηλίου.

Πώς προστατεύεται το δίκτυο Helium;

Η ασφάλεια του Helium προέρχεται από το Proof of Coverage, το οποίο αναγκάζει τους χρήστες του δικτύου να διατηρούν τη σταθερότητα του Helium με την εξόρυξη. Η επιτυχία του δικτύου εξαρτάται από τους ανθρακωρύχους, επειδή το Proof of Coverage είναι πιο περίπλοκο από το Proof of Work.

κρυπτογράφηση hnt
Ποια είναι η τρέχουσα τιμή του ηλίου;

Το πρωτόκολλο δημιουργήθηκε με γνώμονα την εξόρυξη με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, οπότε ακόμη και μια απλή συσκευή 5W όπως αυτή του Helium μπορεί να επιτρέψει την εξόρυξη νομισμάτων. Με αυτόν τον τρόπο το Helium επιτυγχάνει αποδοτικότητα και επιτρέπει την επικοινωνία των συσκευών του Διαδικτύου των Πραγμάτων.

Ποια είναι η καλύτερη χρήση του ηλίου;

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, το Helium είναι η ιδανική επιλογή για συσκευές που πρόκειται να ενταχθούν στο Διαδίκτυο των πραγμάτων. Όχι μόνο εξασφαλίζει επιτυχημένη και αποτελεσματική συνδεσιμότητα, αλλά οι χρήστες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τη συμμετοχή τους σε αυτό το επαναστατικό δίκτυο, εξορύσσοντας αλλά και στοιχηματίζοντας στο ήλιο.

Είναι το κρυπτονόμισμα Helium μια καλή επένδυση;
Θα ακριβύνουν τα νομίσματα ηλίου;

Οι κάτοχοι των κουπονιών HNT μπορούν να τα συναλλάσσουν σε κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, τα οποία τα μετατρέπουν σε πιστώσεις δεδομένων που δεν μπορούν να ανταλλαγούν με χρήματα.

Με το Ethereum, τη δημόσια πλατφόρμα που βασίζεται στην αλυσίδα μπλοκ και φέρνει επανάσταση στην ασύρματη οικονομία με το αποκεντρωμένο της πλαίσιο, το Bitcoin αντιμετωπίζει έναν τρομερό ανταγωνιστή.

Ποιο είναι το καλύτερο πορτοφόλι για την αποθήκευση ηλίου;

Είναι ήλιο τιμή κρυπτογράφησης μια καλή επένδυση το 2023
Πώς να ανταλλάξετε δολάρια με ήλιο;

Η εφαρμογή Helium, ένα ψηφιακό πορτοφόλι χρημάτων για το HNT που λειτουργεί με συστήματα Android και iOS και επιτρέπει τη σύζευξη και τη διαμόρφωση hotspot, συνιστάται από το συνεργείο ανάπτυξης του Helium. Μια άλλη λύση ηλεκτρονικής αποθήκευσης είναι το πορτοφόλι γραμμής εντολών, το οποίο παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον για τα HNT. Το πορτοφόλι γραμμής εντολών προορίζεται για πιο τεχνικούς ανθρώπους, οπότε οι αρχάριοι θα πρέπει να χρησιμοποιούν την εφαρμογή Helium.

Υπάρχουν πολλές ακόμη θέσεις όπου μπορείτε να φυλάξετε τα HNT σας και το πορτοφόλι που θα επιλέξετε θα καθοριστεί σχεδόν σίγουρα από το τι θέλετε να το χρησιμοποιήσετε και πόσο αποθηκευτικό χώρο χρειάζεστε.

Τι κρυπτογράφηση να αγοράσετε τώρα; τιμή κρυπτογράφησης ηλίου
Τι κρυπτογράφημα να αγοράσετε τώρα;

Τα επιτραπέζια ή φορητά πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων, όπως τα Ledger και Trezor, παρέχουν στους χρήστες τη δυνατότητα να αποθηκεύουν τα HNT τους εκτός σύνδεσης, μια εξαιρετικά ασφαλής αλλά συνήθως πιο τεχνική προσέγγιση. Επιπλέον, αυτές οι λύσεις είναι συχνά πιο ακριβές από άλλες εναλλακτικές λύσεις- επομένως, μπορεί να είναι ιδανικές για όσους διαθέτουν μεγαλύτερα ποσά HNT και χρειάζονται πρόσθετη προστασία.

Μια άλλη εναλλακτική λύση είναι ένα πορτοφόλι λογισμικού, το οποίο είναι δωρεάν και απλό στη χρήση. Είναι διαθέσιμα για λήψη ως εφαρμογές για κινητά ή ως προγράμματα desktop και μπορούν να είναι θεματοφυλακής ή μη θεματοφυλακής. Για λογαριασμό σας, ο πάροχος υπηρεσιών σας διαχειρίζεται και διατηρεί τα ιδιωτικά σας κλειδιά σε θεματοφυλακτικά πορτοφόλια. Τα ιδιωτικά κλειδιά αποθηκεύονται στη συσκευή σας σε μη θεματοφυλακτικά πορτοφόλια.

Τα καλύτερα πορτοφόλια λογισμικού για κρυπτονομίσματα
Το καλύτερο πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων για PC και κινητές συσκευές

Τα πορτοφόλια υλικού παρέχουν το υψηλότερο διαθέσιμο επίπεδο ασφάλειας και είναι σχεδόν αδιαπέραστα από την παραβίαση, σε αντίθεση με τα πορτοφόλια κινητών τηλεφώνων. Μπορεί να αποτελούν καλύτερη επιλογή για όσους έχουν λιγότερα HNT ή είναι νέοι στον τομέα.

Τα διαδικτυακά πορτοφόλια, γνωστά και ως ηλεκτρονικά πορτοφόλια, είναι δωρεάν και απλά στη χρήση, και η πρόσβαση σε αυτά μπορεί να γίνει από πολλές συσκευές μέσω ενός προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο. Ωστόσο, θεωρούνται ως θερμά πορτοφόλια και ενδέχεται να είναι λιγότερο ασφαλή από τις εναλλακτικές λύσεις υλικού ή λογισμικού. Επειδή πιθανότατα εμπιστεύεστε την πλατφόρμα για την ασφαλή διατήρηση των HNT σας, θα πρέπει να επιλέξετε μια αξιόπιστη υπηρεσία με αξιόπιστο περιβάλλον εργασίας χρήστη.

Ως εκ τούτου, είναι καταλληλότερα για τη διατήρηση μικρών ποσοτήτων κρυπτονομισμάτων ή για όσους κάνουν πιο συχνές αγορές.

Πορτοφόλι προγράμματος κρυπτογράφηση helium
Ποιο πορτοφόλι υλικού να επιλέξετε

Η Kriptomat προσφέρει μια ασφαλή λύση αποθήκευσης που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και να ανταλλάσσετε HNT χωρίς προβλήματα. Η αποθήκευση HNT με την Kriptomat παρέχει ασφάλεια επιπέδου επιχείρησης και βολική λειτουργικότητα.

Όταν επιλέγετε την ασφαλή πλατφόρμα μας ως λύση αποθήκευσης, μπορείτε να αγοράσετε και να πουλήσετε HNT ή να το ανταλλάξετε με άλλα κρυπτονομίσματα μέσα σε λίγα λεπτά.

Η εξόρυξη του He4 έχει λάβει άδεια από την επαρχία και βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τι είναι η απόδειξη εργασίας στην αλυσίδα μπλοκ;
Πώς λειτουργεί η απόδειξη στο Bitcoin; κρυπτογράφηση helium

Το δίκτυο Helium, σε αντίθεση με το Bitcoin, δεν βασίζεται στον μηχανισμό Proof of Work. Οι ανθρακωρύχοι απαιτείται να σταθεροποιούν και να προστατεύουν το δίκτυο για να λειτουργεί. Το πρωτόκολλο Helium χρησιμοποιεί το Extended Proof of Work με βάση το BFT, το οποίο απαιτεί από τους ανθρακωρύχους να πιστοποιούν την κάλυψη του ασύρματου δικτύου που δημιουργείται από τα σημεία πρόσβασης (κόμβους).

Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες που απαιτούν ανθρακωρύχους, όπως το Bitcoin, η διαδικασία εξόρυξης του Helium είναι μοναδική. Εάν οι ανθρακωρύχοι βρίσκονται κοντά μεταξύ τους, ο μηχανισμός επιτρέπει σε ομάδες ανθρακωρύχων να λειτουργούν ταχύτερα. Παρ' όλα αυτά, για να γίνει παραγωγική εξόρυξη, κάθε συσκευή πρέπει να απέχει τουλάχιστον 300 μέτρα από άλλες παρόμοιες συσκευές .

Ποιο είναι ένα παράδειγμα απόδειξης εργασίας; κρυπτογράφηση helium
Θα μπορούσατε να με διαφωτίσετε σχετικά με το τι σημαίνει “απόδειξη εργασίας”;

Πόσα νομίσματα Ηλίου (HNT) είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή;

Οι επενδυτές μπορούν να αναμένουν να κερδίζουν ανταμοιβές από τις δραστηριότητες εξόρυξης περιοδικά, με μέσες περιόδους διάρκειας κάπου μεταξύ 30 και 60 λεπτών. Το μέγεθος της ανταμοιβής θα καθορίζεται από ένα σχέδιο ανάπτυξης που μπορεί να αλλάξει. Η Helium εξηγεί ότι, στην αρχή, όσοι παράγουν HNT για την κατασκευή υποδομών δικτύου θα ανταμείβονται περισσότερο. Αργότερα, όμως, θα γίνει πιο επωφελής η μεταφορά δεδομένων συσκευών. Προβλέπουν ότι αυτή η αλλαγή θα διαρκέσει περίπου 20 χρόνια.

Από την 1η Οκτωβρίου 2020, κυκλοφορούν 48.712.218 μάρκες HNT. Το token ξεκίνησε με μηδενική προσφορά και χωρίς premine.

κρυπτογράφηση helium
Το ήλιο προσφέρει ένα είδος τεχνολογίας

Πώς διασφαλίζεται το δίκτυο Helium;

Το Helium χρησιμοποιεί έναν ειδικό μηχανισμό συναίνεσης που ονομάζεται απόδειξη κάλυψης (PoC), ο οποίος ανταμείβει τους χρήστες για τη συμβολή τους στην εξόρυξη (επικύρωση συναλλαγών) και τη διασφάλιση της σταθερότητας.

Το PoC βασίζεται στο πρωτόκολλο HoneyBadger BFT, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για την επικοινωνία κόμβων όταν οι συνθήκες είναι αναξιόπιστες.

Η Helium αναφέρει ότι ο πιο πιθανός φορέας επίθεσης επηρεάζει τους φορείς εκμετάλλευσης κόμβων με τη μορφή εισερχόμενων θυρών των Hotspots. Για τους κατόχους token, το ίδιο το πορτοφόλι της πλατφόρμας χρησιμοποιεί ασύμμετρα κλειδιά για να βοηθήσει τους χρήστες με την ασφάλεια των ιδιωτικών κλειδιών.

Τι είναι το κρυπτονόμισμα Ηλίου
κρυπτογράφηση helium

Συμπέρασμα

Η Helium επανεφευρίσκει τον τρόπο με τον οποίο το blockchain αλληλεπιδρά με το Διαδίκτυο των πραγμάτων παρέχοντας ένα αποκεντρωμένο δίκτυο με κίνητρα. Χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό εξόρυξης, οι χρήστες μπορούν να αποκομίσουν ανταμοιβές σε HNT για τη διασφάλιση και τη διατήρηση αυτού του συστήματος, ενώ ταυτόχρονα καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία έχει φέρει επανάσταση στη σχέση μας με τις ψηφιακές συσκευές!

Η Helium έχει αναπτύξει μια επαναστατική τεχνολογία για τη διευκόλυνση της γρήγορης και απλής παραγωγής ραδιοσυχνοτήτων για ασύρματες συσκευές, καθώς υπάρχει μια ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για τη σύνδεση αυτών των συσκευών μέσω του Διαδικτύου των Πραγμάτων. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό καθιστά την Helium βασικό παράγοντα στο παγκόσμιο δίκτυο συσκευών IoT – κερδίζοντας εύλογα το όνομά της “Το δίκτυο του λαού”, καθώς ο καθένας μπορεί εύκολα να έχει πρόσβαση σε αυτό το αξιόπιστο εργαλείο.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς