Πόσα κρυπτονομίσματα υπάρχουν;

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Ποιο είναι το πιο συνετό κρυπτονόμισμα για να επενδύσει κανείς σήμερα;

Τα κρυπτονομίσματα συνεχίζουν να βρίσκονται στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Ακολουθούν τα 10 κορυφαία κρυπτονομίσματα για επενδύσεις τον Μάιο του 2023.
✔️ Το Bitcoin (BTC) εξακολουθεί να είναι το πιο πολύτιμο κρυπτονόμισμα και παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή
✔️ Etherium (ETH)
✔️ Lightcoin (LTC)
✔️ Ripple (XRP)
✔️ νόμισμα δολαρίου ΗΠΑ (USDC)
✔️ Tether (USDT)
✔️ Dogicoyne (DOGE)
✔️ SHIBA-INU (SHIB)

⚡️ Ποιο είναι το φθηνότερο κρυπτονόμισμα;

✔️ Dogecoin (DOGE).
Παρά το υψηλό 52 εβδομάδων των 0,6847 δολαρίων, το dogecoin εξακολουθεί να έχει σχετικά χαμηλή τιμή, περίπου 0,10 δολάρια ανά νόμισμα από τις 11 Μαΐου 2021 – γεγονός που το καθιστά μια συναρπαστική επιλογή για τους έμπειρους επενδυτές! Το dogecoin δημιουργήθηκε ως μια σατιρική εκδοχή του bitcoin, σε αντίθεση με πολλά άλλα κρυπτονομίσματα με εφαρμογές στον πραγματικό κόσμο.

⚡️ Πώς να αρχίσω να επενδύω;

Για τους επίδοξους επενδυτές στο χρηματιστήριο, η κατάθεση κεφαλαίων σε έναν online επενδυτικό λογαριασμό είναι ένας έξυπνος τρόπος για να βάλουν τα χρήματά τους σε λειτουργία. Αυτό το είδος χρηματοοικονομικού οχήματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά μετοχών ή αμοιβαίων κεφαλαίων, παρέχοντας στους αρχάριους την τέλεια ευκαιρία για ανάπτυξη και επιτυχία στον κόσμο των επενδύσεων. Μπορείτε να ξεκινήσετε να επενδύετε με μία μόνο μετοχή σε πολλούς χρηματιστηριακούς λογαριασμούς.

⚡️ Ποια είναι η πιο αποτελεσματική στρατηγική ενδοημερήσιων συναλλαγών;

Το scalping είναι μια φανταστική τεχνική ενδοημερήσιων συναλλαγών για σίγουρους traders με την ικανότητα να κάνουν γρήγορες κρίσεις και να τις εφαρμόζουν χωρίς δισταγμό. Οι scalpers τηρούν μια αυστηρή πειθαρχία, πουλώντας αμέσως αν εντοπίσουν πτώση των τιμών, γεγονός που ελαχιστοποιεί τις απώλειες.

Όλα τα κρυπτογραφικά νομίσματα

Επί του παρόντος, στο coinmarketcap.com εμφανίζονται 1.583 κρυπτονομίσματα για να τα δει ο κόσμος! Ο αριθμός αυτός είναι μεγαλύτερος από το συνολικό ποσό των fiat νομισμάτων που υπάρχουν (συμπεριλαμβανομένου του χρυσού). Με μόνο το Bitcoin να υπάρχει πριν από εννέα χρόνια, ο κόσμος αναρωτιέται γιατί υπήρξε τέτοια διαφορά. Το κρυπτονόμισμα έχει γίνει όλο και πιο διαδεδομένο στη σύγχρονη οικονομία, επηρεάζοντας σχεδόν κάθε κλάδο.

Τα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin, το Ethereum, το Litecoin και το Ripple φέρνουν επανάσταση σε πολλούς κλάδους μέσω της πρωτοποριακής τεχνολογίας blockchain. Οι δυνατότητες αυτού του νέου τρόπου ασφαλούς ανταλλαγής χρημάτων αλλάζουν το πρόσωπο πολλών τομέων παγκοσμίως.

πόσα κρυπτονομίσματα υπάρχουν
κρυπτονομίσματα υπάρχουν

10 ΚΊΝΔΥΝΟΙ ΤΩΝ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΆΤΩΝ

Πιθανοί λόγοι

Διάφορα χαρακτηριστικά διαφοροποιούν τα διάφορα κρυπτονομίσματα μεταξύ τους λόγω της υποκείμενης τεχνολογίας: blockchain. Αυτό επιτρέπει στους προγραμματιστές να σχεδιάζουν ξεχωριστά κρυπτονομίσματα για ποικίλους στόχους.

Έχουμε νομίσματα, τα οποία είναι κρυπτονομίσματα που λειτουργούν ως χρήματα. Είναι ουσιαστικά ένα είδος λογαριασμού ταμιευτηρίου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως ακριβώς και το νόμισμα fiat. Το Bitcoin, καθώς και πολλά άλλα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, ανήκουν σε αυτή την ταξινόμηση.

ποιο κρυπτονόμισμα είναι το ασφαλέστερο
Πόσα bitcoins υπάρχουν;

Ορισμένα εξυπηρετούν μια σωστή λειτουργία. Πρόκειται για μια συλλογή κρυπτονομισμάτων. Επιτρέπουν τη δημιουργία κρυπτονομισμάτων στα δίκτυά τους. Το Ethereum είναι η τέλεια απεικόνιση, η οποία επέτρεψε το αποτέλεσμα πολλών tokens στο δίκτυό του.

Οι πιο γνωστοί τύποι κρυπτονομισμάτων είναι τα κρυπτονομίσματα εφαρμογών ή πλατφορμών, στα οποία αναφερόμαστε ως τέτοια. Τα νομίσματα υπηρεσιών αποτελούν τη βάση για αυτό το είδος κρυπτονομίσματος. Το Augur είναι ένα καλό παράδειγμα ενός επιτυχημένου κρυπτονομίσματος εφαρμογής ή πλατφόρμας.

Ποιο κρυπτονόμισμα είναι το πιο ελπιδοφόρο 2023
Ποιο κρυπτονόμισμα είναι το καλύτερο για να αγοράσετε το 2023

Υπάρχει πληθώρα κρυπτονομισμάτων επειδή έτσι τα σχεδίασε ο Nakamoto. Και πάλι, η τεχνολογία blockchain δεν ελέγχεται από κανέναν. Οποιοσδήποτε κατανοεί πώς λειτουργεί η τεχνολογία μπορεί να δημιουργήσει το δικό του εικονικό νόμισμα χρησιμοποιώντας το. Ο Satoshi Nakamoto ήταν ο πρώτος που χρησιμοποίησε την τεχνολογία blockchain για να δημιουργήσει bitcoins εκ των υστέρων.

Αναγνωρίζοντας τις απεριόριστες δυνατότητες αυτής της τεχνολογίας, οι προγραμματιστές αποφάσισαν να την εξελίξουν πέρα από την αρχική της έκδοση. Ο Charlie Lee, πρώην μηχανικός της Google, ήταν καθοριστικός στο σχεδιασμό του Litecoin- ενός από τα πρώτα altcoins που εμφανίστηκαν. Βλέποντας την επιτυχία του, πολλοί άλλοι προγραμματιστές ακολούθησαν το παράδειγμά του με τα δικά τους έργα για να βελτιώσουν ή να ξεπεράσουν τις υπάρχουσες επιλογές.

Ποιο κρυπτονόμισμα να εξορύξετε το 2023
Πόσα κρυπτογραφικά νομίσματα υπάρχουν

Μπορείτε να περιμένετε μια αξιοσημείωτη απόδοση της επένδυσής σας!

Ξαφνικά, καθώς η αξία του Bitcoin άρχισε να εκτοξεύεται, όλο και περισσότεροι άνθρωποι άρχισαν να το παρατηρούν.
Το επακόλουθο φαινόμενο ντόμινο είδε ένα κύμα στη δημιουργία διαφόρων άλλων κρυπτονομισμάτων που προσπαθούσαν να αντιγράψουν τη μεγάλη επιτυχία του Bitcoin

Αυτή τη στιγμή, μια μεγάλη ποικιλία κρυπτονομισμάτων είναι προσβάσιμη στην αγορά. Κάθε ένα έχει τα δικά του μοναδικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους στόχους. Ορισμένα μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε αρχικό στάδιο, ενώ άλλα έχουν γίνει διαδεδομένες επενδύσεις ή αποδεκτές ως μέθοδοι πληρωμής σε πολυάριθμες πλατφόρμες.

Το Bitcoin στέκεται ως φάρος έμπνευσης και επιτυχίας, δείχνοντας το δρόμο για αμέτρητα άλλα κρυπτονομίσματα που θα ακολουθήσουν. Καθώς ήταν το πρωτοπόρο κρυπτονόμισμα που τα ξεκίνησε όλα, ο αντίκτυπός του στο ψηφιακό νόμισμα εξακολουθεί να είναι αισθητός σε όλες τις αγορές σήμερα.

Με την πάροδο του χρόνου, ωστόσο, η αξία του αυξήθηκε. Το Ethereum ήταν σχεδόν άχρηστο μέχρι τις αρχές του 2017, παρά τα τεράστια κέρδη που αποκόμισαν όσοι επένδυσαν στο κουπόνι Ether.  

Επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα. Πώς, πού και γιατί
Τι κρυπτονόμισμα να αγοράσετε τώρα

Το 2017, το Bitcoin έφτασε σε ένα άνευ προηγουμένου ορόσημο όταν η αξία του εκτοξεύτηκε στο ποσό-ρεκόρ των 20.000 δολαρίων ανά BTC. Αυτή ήταν η ευκαιρία της ζωής για πολλούς επενδυτές- με ορισμένους να γίνονται εκατομμυριούχοι μέσα σε λίγες ώρες! Ωστόσο, και άλλα κρυπτονομίσματα σημείωσαν αξιοσημείωτες επιτυχίες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Όταν συνέβη αυτό, όλοι το πρόσεξαν και θέλησαν να μάθουν περισσότερα για τα κρυπτονομίσματα. Ευτυχώς, ο ιστός είναι γεμάτος με διορατικά δεδομένα σχετικά με τα διάφορα νομίσματα και τον τρόπο απόκτησής τους γρήγορα και εύκολα.

Να κάνουν το επόμενο λογικό βήμα στην καριέρα τους.

5 δημοφιλή κρυπτονομίσματα εκτός από το bitcoin
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της ανάπτυξης κρυπτονομισμάτων

Το ζήτημα της διακλάδωσης έχει επίσης βοηθήσει στη δημιουργία νέων κρυπτονομισμάτων. Αν και η διακλάδωση δεν είναι πάντα υπεύθυνη για τον πλούτο ενός κρυπτονομίσματος, είναι ωστόσο ένα στοιχείο. Ως παράδειγμα, το Bitcoin έχει γεννήσει όχι λιγότερα από τέσσερα ξεχωριστά κρυπτονομίσματα που πλέον στέκονται ανεξάρτητα.

  • Αυτά τα κρυπτονομίσματα περιλαμβάνουν το Litecoin, το Bitcoin Cash και το Bitcoin Gold.
  • Το Litecoin διαθέτει το Litecoin Cash, ένα fork του αρχικού κρυπτονομίσματος.
  • Το BTC και το BCH, καθώς και το ζεύγος ETC/ETH, αποτελούν παραδείγματα κρυπτονομισμάτων.
Τι περιμένει την αγορά κρυπτονομισμάτων το 2022
Γιατί το κρυπτονόμισμα πέφτει το 2023

Εξαιτίας αυτού, τα πιο πρόσφατα ψηφιακά νομίσματα αναγκάζονται να δημιουργήσουν νέα κρυπτονομίσματα. Το Zcash, για παράδειγμα, οδήγησε στο Zclassic (ZCL) και στη συνέχεια στο Bitcoin Private ως αποτέλεσμα της επιτυχίας του.

Καινοτομίες

Τα κρυπτονομίσματα σας προσφέρουν το πλεονέκτημα ότι μπορείτε να ανακτήσετε την εξουσία πάνω στα οικονομικά σας. Δεν απαιτείται πλέον να εξαρτάστε από μια τράπεζα ή άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για τη διαχείριση, την αποστολή και τη λήψη χρημάτων. Επιπλέον, τα κρυπτονομίσματα είναι αποκεντρωμένα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία κεντρική αρχή που να τα διέπει!

Αυτό τους καθιστά ανθεκτικούς στη λογοκρισία και τις κυβερνητικές παρεμβάσεις. Με τα κρυπτονομίσματα, οι πελάτες μπορούν να διαχειρίζονται με αυτοπεποίθηση τα οικονομικά τους και να πραγματοποιούν συναλλαγές χωρίς να βασίζονται σε τρίτους μεσάζοντες.Είναι γρήγορα, ασφαλή, ιδιωτικά και αμετάβλητα – γεγονός που τα καθιστά ελκυστική επιλογή για όσους αναζητούν μια εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές τραπεζικές λύσεις.

Ποιο κρυπτονόμισμα να εξορύξετε το 2022;
Γιατί πέφτει το Bitcoin;

Με εκατοντάδες εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής εκεί έξω, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι κάποιες από αυτές μας αρέσουν και άλλες τις απεχθανόμαστε. Δυστυχώς, ο αριθμός αυτός συνεχίζει να αυξάνεται, καθώς δημιουργούνται συνεχώς νέες εκδόσεις.Αυτό ακριβώς είναι το αντικείμενο των κρυπτονομισμάτων. Ενώ έχουμε κρυπτονομίσματα με έξυπνα συμβόλαια που λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο, υπάρχουν συνεχώς περισσότερα από αυτά.

Πόσο αξίζει το φθηνότερο κρυπτονόμισμα;
Πόσο αξίζει το φθηνότερο κρυπτονόμισμα;

Αυτή τη στιγμή αλλάζουν τμήματα του πρωτοκόλλου για να δημιουργήσουν μια νέα, καινοτόμο πλατφόρμα για έξυπνα συμβόλαια. Με άλλα λόγια, το Ethereum είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για καινοτόμες πλατφόρμες συμβολαίων. Υπάρχουν αρκετές πλατφόρμες με μάρκες που λειτουργούν στον ίδιο τύπο δικτύου με το Ethereum. Το NEO είναι το Ethereum της Κίνας, ενώ το Cardano είναι το Ethereum της Ιαπωνίας και τα Stellar, EOS και NEM είναι άλλα παραδείγματα.

Πόσο είναι το φθηνότερο κρυπτονόμισμα;
Όχι μόνο bitcoin και ether: πόσο κρυπτονόμισμα

Ο πυρετός ICO

Μια άλλη πιθανή εξήγηση για την έκρηξη των ICO είναι ότι υπάρχουν τόσα πολλά κρυπτονομίσματα. Η αύξηση ορισμένων από αυτές τις πωλήσεις συμβόλων έχει παρακινήσει μόνο περισσότερους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο πράγμα. Αυτό διευκολύνθηκε από το γεγονός ότι η οικολογία των ICO δεν είχε καμία ρυθμιστική εποπτεία.

Σε ποιο κρυπτονόμισμα να επενδύσετε τώρα
Τι επιφυλάσσει το μέλλον για την αγορά κρυπτογράφησης

Εξάλλου, αυτές οι προσφορές νομισμάτων μετατρέπονται τελικά σε κρυπτο-ποσάκια στις πλατφόρμες συναλλαγών. Η πρώτη προσφορά νομισμάτων διεξήχθη το 2013 ως Mastercoin. Πολλές άλλες πωλήσεις ακολούθησαν αυτή την επιτυχία, όπως το Ethereum, το NXT, το IOTA και το Stratis.

Ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας σας, η δυνατότητα επιτυχίας είναι εφικτή. Όλοι έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν και να μεγιστοποιήσουν τις επενδύσεις τους. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια επιτυχημένη επένδυση σε μια ICO με τη σωστή πληροφόρηση και καθοδήγηση.

Τιμές, διαγράμματα και κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων
Top 10 κρυπτονομίσματα σήμερα

Ορισμένες ICOs βασίζονται σε υπάρχουσες πλατφόρμες όπως το Ethereum, ενώ άλλες δημιουργούν το δικό τους δίκτυο blockchain. Κάθε ένα από αυτά έχει το δικό του καθορισμένο νόμισμα για τη διεκπεραίωση των συναλλαγών εντός του δικτύου. Έτσι, αν έχουμε χίλιες επιτυχημένες ICOs, αυτό θα ισοδυναμούσε με την κυκλοφορία χιλίων κρυπτονομισμάτων. Και αυτό δεν υπολογίζει καν τα άλλα έργα που δεν έχουν βγει από τα στάδια σχεδιασμού.

Δεν είναι τρομερό να κατέχετε μερικές χιλιάδες κρυπτονομίσματα. Ωστόσο, η λειτουργία που διαδραματίζει το καθένα από αυτά στην κοινωνία είναι σημαντική. Ορισμένα υπάρχουν απλώς για να αγοράζονται και να πωλούνται ως επενδύσεις. Αν ΑΥΤΟ είναι το κίνητρο για όλα ή τα περισσότερα από αυτά, είμαι σίγουρος ότι πολλά από αυτά θα εξαφανιστούν καθώς η φούσκα θα διογκώνεται όλο και περισσότερο. Ίσως να μην έχουμε ένα προϊόν ή απλώς μερικά προϊόντα που θα αποκτήσουν ευρεία αποδοχή στο τέλος.

Κορυφαία άνοδος κρυπτονομισμάτων για την εβδομάδα
Κορυφαία κορυφαία κρυπτονομίσματα

Ακολουθούν τα κρυπτονομίσματα που είχαν τη μεγαλύτερη επιρροή αν ψάχνετε για μια καλή επένδυση σε κρυπτονομίσματα ή αν ενδιαφέρεστε για αξιόλογα έργα.

Bitcoin

Το 2009, ο μυστηριώδης Satoshi Nakamoto έφερε επανάσταση στο ψηφιακό νόμισμα με το Bitcoin, μια ισχυρή και ανεξάρτητη μορφή χρήματος που ξεπερνά τις παραδοσιακές τραπεζικές υπηρεσίες. Ως το πρώτο αποκεντρωμένο κρυπτονόμισμα που υπήρξε ποτέ στον κόσμο, ο αντίκτυπός του ήταν τεράστιος.

Τι είναι τα bitcoins με απλά λόγια;
Πώς εξορύσσεται το bitcoin με απλά λόγια;

Το Bitcoin δεν είναι το κυρίαρχο κρυπτονόμισμα. Αρκετά νεότερα, πιο τεχνολογικά κρυπτονομίσματα το έχουν ξεπεράσει. Στις μέρες μας, το bitcoin χρησιμοποιείται κυρίως για την αποταμίευση χρημάτων, καθώς είναι το πιο αναγνωρισμένο και πολύτιμο κρυπτονόμισμα.

πόσα κρυπτονομίσματα υπάρχουν
Θα εκραγεί το bitcoin το 2023

Ethereum (ETH)

Το Ethereum εισήγαγε την έννοια ενός προγραμματιζόμενου blockchain ανοιχτού σε όλους. Οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν την αλυσίδα μπλοκ Ethereum για να αναπτύξουν τις μάρκες κρυπτονομισμάτων τους και τις αποκεντρωμένες εφαρμογές (dApps). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία αποκεντρωμένων χρηματοοικονομικών (Defi) – πλατφόρμες που παρέχουν στους χρήστες αποκεντρωμένες εκδόσεις των συμβατικών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Τα οφέλη του αιθέρα από πολλά κρυπτονομίσματα υπάρχουν
Το Ethereum είναι ασφαλές

Το Ethereum είναι το πρώτο και ακόμη πιο δημοφιλές κρυπτονόμισμα με προγραμματιζόμενη αλυσίδα μπλοκ. Παρόλο που υπάρχουν πλέον περισσότερα κρυπτονομίσματα με προγραμματιζόμενες αλυσίδες μπλοκ, όλα ξεκίνησαν με το Etherium. Η πρώιμη ανάπτυξή του το βοήθησε να αποκτήσει ισχυρά ερείσματα ως το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα.

Tether (USDT) 

Το Tether (USDT) είναι ένα κουπόνι κρυπτονομίσματος που βασίζεται στην αλυσίδα μπλοκ Bitcoin και εκδίδεται από την Tether Limited. Έχει σχεδιαστεί για να είναι ένα σταθερό νόμισμα, που σημαίνει ότι η αξία του είναι συνδεδεμένη με ένα άλλο περιουσιακό στοιχείο, όπως το δολάριο ΗΠΑ ή το ευρώ.

Ποιο είναι το νόημα του Tether;
Ποιο είναι το νόημα του Tether;

Η αξία των USDT ισούται πάντα με 1 USD, παρέχοντας στους χρήστες έναν εύκολο τρόπο αποθήκευσης και μεταφοράς βάρους χωρίς να ανησυχούν για τις διακυμάνσεις της συναλλαγματικής ισοτιμίας. Για όσους απαιτούν γρήγορες πληρωμές, το Tether ξεχωρίζει με τις ελάχιστες χρεώσεις συναλλαγών και τις άμεσες ταχύτητες μεταφοράς. Από φέτος, το Tether είναι ένα από τα 10 κορυφαία κρυπτονομίσματα με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς – δεν αποτελεί έκπληξη καθώς η δημοτικότητά του συνεχίζει να αυξάνεται κατακόρυφα μεταξύ των εμπόρων κρυπτογράφησης!

Cardano (ADA/USD)

Ποιο είναι το δίκτυο του Cardano;
Τι είναι το Cardano με απλά λόγια;

Το Cardano, μια επαναστατική πλατφόρμα blockchain που δημιουργήθηκε από έναν από τους συνιδρυτές του Ethereum, φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο αποθηκεύουμε δεδομένα και συναλλαγές στο διαδίκτυο. Στόχος της είναι να παρέχει, μεταξύ άλλων, χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες και προσωπικά δεδομένα σε όλους. Η πρόοδος του Cardano είναι πιο αργή από άλλες, επειδή βασίζεται σε έρευνα που έχει αξιολογηθεί από ομότιμους.

Αξίζει να επενδύσετε στο Cardano;
Είναι το Cardano ένα ασφαλές κρυπτονόμισμα;

Ήταν ένα από τα πρώτα κρυπτονομίσματα που χρησιμοποίησαν επαλήθευση μετοχών για την πιστοποίηση των συναλλαγών. Αποτελεί μια πιο ενεργειακά αποδοτική εναλλακτική λύση στην απόδειξη εργασίας, που χρησιμοποιείται από το Bitcoin και πολλά άλλα εξέχοντα κρυπτονομίσματα.

Νόμισμα Binance (BNB)

Το Binance Coin είναι ένα εγγενές κρυπτονόμισμα στην έξυπνη αλυσίδα του Binance. Η Binance, ένα παγκοσμίως γνωστό ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης, ανέπτυξε αυτό το σύστημα blockchain για να φέρει επανάσταση στον κόσμο των ψηφιακών νομισμάτων. Λόγω του σημαντικά χαμηλότερου κόστους αερίου (συναλλαγών), έγινε γρήγορα μια δημοφιλής εναλλακτική λύση στο Ethereum.

Τι είναι η BNB και για ποιο λόγο χρησιμοποιείται;
Είναι η BNB ασφαλής;

Τα τέλη της Binance Smart Chain καταβάλλονται σε Binance Coin, οπότε θα πρέπει πρώτα να το αποκτήσετε. Οι πελάτες που κατέχουν Binance Coin μπορούν να επωφεληθούν από μειωμένα τέλη συναλλαγών στο ανταλλακτήριο Binance.

Κυματισμός (XRP)

Το Ripple είναι ένα κρυπτονόμισμα που τρέχει στο λογιστικό βιβλίο XRP. Το Ripple είναι ένα δίκτυο πληρωμών που στοχεύει να κάνει τις διεθνείς μεταφορές χρημάτων γρήγορες και φθηνές. Δημιουργήθηκε για να επιταχύνει τις διεθνείς μεταφορές χρημάτων και να τις κάνει πιο αποδοτικές.

Τι είναι το XRP με απλά λόγια;
Το XRP θα εκραγεί το 2023

Παρά τον ανταγωνισμό, το Ripple συνεχίζει να προτιμάται από όσους αναζητούν γρήγορες και προσιτές μεταφορές χρημάτων μεταξύ χωρών.

Polkadot (DOT)

Τι κάνει ο Polkadot;
Πότε εμφανίστηκε το Polkadot;

Το Polkadot είναι μια πλατφόρμα που αποσκοπεί στην αύξηση του βαθμού ολοκλήρωσης μεταξύ των αλυσίδων μπλοκ. Οι αλυσίδες μπλοκ που συνδέονται με το Polkadot μπορούν να διαβιβάζουν μεταξύ τους κάθε είδους πληροφορίες ή περιουσιακά στοιχεία.

Το Polkadot είναι ένα blockchain που έχει σχεδιαστεί για να ξεπεράσει το Ethereum για να το κάνει αυτό. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι το Polkadot και το Ethereum έχουν κάποιες σημαντικές διαφορές. Στο Polkadot, οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν τις αλυσίδες μπλοκ τους. Επιτρέπει επίσης parachains, οι οποίες είναι παράλληλες αλυσίδες μπλοκ που συνδέονται μεταξύ τους μέσω parachains (παράλληλων αλυσίδων).

Solana (SOL)

Τι είναι το νόμισμα Solano;
Τι καλό έχει ο Solana;

Η Crypto Solana είναι μια πλατφόρμα blockchain που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει αποκεντρωμένες εφαρμογές υψηλής απόδοσης. Δημιουργήθηκε το 2017 από τον Anatoly Yakovenko, πρώην μηχανικό της Qualcomm.

Τι είναι η Solana με απλά λόγια;
Πόσο αξίζει το 1 Solana;

Η Solana φέρνει επανάσταση στα ψηφιακά δίκτυα με την ασφαλή και εξαιρετικά γρήγορη πλατφόρμα blockchain, η οποία μπορεί να επεξεργαστεί έως και 50.000 συναλλαγές κάθε δευτερόλεπτο. Χρησιμοποιεί έναν νέο αλγόριθμο συναίνεσης που ονομάζεται Proof of History (PoH), επιτρέποντας ταχύτερες επιβεβαιώσεις συναλλαγών και χαμηλότερες χρεώσεις συναλλαγών σε σχέση με άλλες αλυσίδες μπλοκ.

Dogecoin (Doge)

Μπορεί το Dogecoin να με κάνει πλούσιο;
Μπορεί το 1 Dogecoin να φτάσει ποτέ τα $100;

Το Dogecoin είναι ένα επαναστατικό ψηφιακό νόμισμα που έχει τις ρίζες του στο αγαπημένο μιμίδιο Doge. Οι δημιουργοί του νομίσματος το εισήγαγαν το 2013 ως έναν τρόπο να διερευνήσουν τις φούσκες της αγοράς κρυπτονομισμάτων. Θεωρείται ευρέως ως το αρχικό νόμισμα meme και έκτοτε έχει εμπνεύσει πολλά μιμητικά κρυπτονομίσματα.

Τι είναι το Dogecoin
Γιατί το Dogecoin δέχεται τέτοια κριτική;

Παρά την έλλειψη ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος ή κάποιου ξεχωριστού σκοπού, το Dogecoin έχει αναπάντεχα αναδειχθεί σε ένα από τα πιο γνωστά κρυπτονομίσματα. Το Dogecoin και τα επακόλουθα meme coins είναι η απόδειξη ότι το hype μπορεί να κάνει τη διαφορά στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Νόμισμα (XMR)

Το Monero είναι ένα πρωτοποριακό, αποκεντρωμένο κρυπτονόμισμα που προσφέρει απαράμιλλα επίπεδα ιδιωτικότητας και ανωνυμίας κατά τις συναλλαγές. Αυτό καθιστά τις συναλλαγές μη ανιχνεύσιμες και ανώνυμες. Τα περισσότερα κρυπτονομίσματα έχουν δημόσιες αλυσίδες μπλοκ που παρέχουν όλα τα δεδομένα των συναλλαγών, αλλά με το Monero, οι θεατές δεν είναι σε θέση να δουν αυτές τις πληροφορίες.

Ποια είναι η αξία του 1 Monero;
Πόσοι Moneros έχουν απομείνει;

Η αξιοσημείωτη τεχνολογία ανωνυμίας του Monero έχει τραβήξει την προσοχή πολλών λάτρεις της κρυπτογράφησης που θέλουν να διατηρήσουν την ιδιωτική τους ζωή. Ωστόσο, θα μπορούσε επίσης να γίνει κατάχρηση για παράνομους σκοπούς, όπως ξέπλυμα χρήματος ή φοροδιαφυγή.

TRON (TRX)

TRON (TRX)
TRON (TRX)

Το TRON αποτελεί ιδανική επιλογή για επενδυτές που αναζητούν ένα κρυπτονόμισμα με τεράστιες προοπτικές και την υποστήριξη μιας ταλαντούχας ομάδας.

Το TRON υπερηφανεύεται ότι μπορεί να χειριστεί 2000 συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο, επιτρέποντας συχνή χρήση. Σήμερα, τα μάρκες TRON αποτιμώνται στα 0,06 δολάρια το καθένα και έχουν συνολική κεφαλαιοποίηση αγοράς 5.757.938.435,93 δολάρια ΗΠΑ.

Νόμισμα EOS (EOS)

Νόμισμα EOS (EOS)
Νόμισμα EOS (EOS)

Το EOS είναι μια καινοτόμος πλατφόρμα που επιτρέπει στους προγραμματιστές να κατασκευάζουν αποκεντρωμένες εφαρμογές (DApps) με ευκολία. Στόχος του έργου είναι να καταστήσει την τεχνολογία blockchain προσιτή και βολική για τους προγραμματιστές. Εξαιτίας αυτού, τα εργαλεία και οι πόροι του βοηθούν τους προγραμματιστές να κατασκευάσουν εφαρμογές blockchain γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η κεφαλαιοποίηση της EOS είναι σήμερα 1.248.277.151,38 δολάρια ΗΠΑ και διαπραγματεύεται προς 1,17 δολάρια ανά νόμισμα.

Synthetix Network Token (SNX)

Synthetix Network Token (SNX)
Synthetix Network Token (SNX)

Το Synthetix Network είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα συναλλαγών που χρησιμοποιεί το Ethereum. Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν αγορές για φυσικά περιουσιακά στοιχεία, όπως μετοχές και εμπορεύματα. Αυτά μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο διαπραγμάτευσης χρησιμοποιώντας κρυπτονόμισμα ως νόμισμα. Τα κουπόνια SNX χρησιμοποιούνται ως ασφάλεια για αυτά τα “συνθετικά” περιουσιακά στοιχεία.

  • Το Synthetix ξεκίνησε το ταξίδι του ως ένα stablecoin project με την ονομασία Heaven
  • Τα περιουσιακά στοιχεία που δημιουργούνται στην πλατφόρμα είναι γνωστά ως “Synths”.
  • Η Synthetix έχει το stablecoin της που ονομάζεται USD (Synthetic USD)

Γιατί είναι σημαντικά τα κρυπτονομίσματα;

Τα κρυπτονομίσματα βελτιώνουν ορισμένα χαρακτηριστικά του πλαστικού χρήματος. Αυτές οι υπηρεσίες λειτουργούν ανεξάρτητα από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και δεν απαιτούν καμία βοήθεια από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για τη διεκπεραίωση των συναλλαγών. Οι άνθρωποι σε διαφορετικές ηπείρους μπορούν να μεταφέρουν χρήματα γρήγορα, ανέξοδα και χωρίς να χρειάζονται υπηρεσίες πληρωμών χρησιμοποιώντας κρυπτονόμισμα.

Πώς επηρεάζει το κρυπτονόμισμα την κοινωνία;
Τι είναι το κρυπτονόμισμα και γιατί αξίζει κάτι;

Αν και το κρυπτονόμισμα σχεδιάστηκε για να αντικαταστήσει το συμβατικό χρήμα, δεν είναι πλέον η μοναδική του χρήση. Οι προγραμματιστές αναπτύσσουν συνεχώς νέες εφαρμογές για τα κρυπτονομίσματα και την τεχνολογία blockchain για την αντιμετώπιση πραγματικών προβλημάτων.

Υπάρχουν πάνω από 2.000 είδη κρυπτονομισμάτων, τα οποία χρήζουν διευκρίνισης. Μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρετε πού να επενδύσετε όταν υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές. Κάθε κρυπτονόμισμα που εξετάζετε πρέπει να διερευνηθεί διεξοδικά. Από την άλλη πλευρά, οι μετοχές και τα μεγαλύτερα νομίσματα τείνουν να είναι οι ασφαλέστερες επενδυτικές εναλλακτικές λύσεις, αν δεν είστε σίγουροι για οτιδήποτε άλλο.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς