Τι είναι το Dogecoin

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Είναι το Dogecoin μια καλή επένδυση;

Είναι το Dogecoin μια έξυπνη επένδυση; Οι υποστηρικτές του νομίσματος Doge ισχυρίζονται ότι είναι ένα από τα πιο υποτιμημένα κρυπτονομίσματα, με τις τιμές να αυξάνονται σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, από θεμελιώδη άποψη, είναι δύσκολο να υποστηρίξει κανείς ότι το DOGE παρέχει συγκρίσιμες αποδόσεις το 2021.

⚡️ Για τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Doge;

Το dogecoin δεν είναι ένας καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα λόγω του γεγονότος ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για πληρωμές όσο και για αγορές. Η έννοια θα θεωρηθεί ως πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μπορεί να παραχθεί άπειρη ποσότητα Dogecoins, καθιστώντας το νόμισμα ιδιαίτερα πληθωριστικό.

⚡️ Γιατί ο Ilon Musk χρειάζεται το Dogecoin;

Ο Elon Musk, ο ηγέτης της Tesla, της SpaceX και του Dogecoin, συνεργάζεται ενεργά με τους προγραμματιστές του για την ανάπτυξη του δικτύου του.
Ο Μασκ αστειεύτηκε μάλιστα ότι το Dogecoin θα μπορούσε να γίνει μελλοντικό αποθεματικό νόμισμα “Το Doge δημιουργήθηκε ως αστείο, ουσιαστικά

⚡️ Θα μπορούσε το Dogecoin να είναι σαν το bitcoin;

Το Dogecoin είναι ένα μοναδικό κρυπτονόμισμα που λειτουργεί παρόμοια με το Bitcoin και το Ethereum, αλλά έχει ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Το Doge δημιουργήθηκε εν μέρει ως αστείο για τους λάτρεις της κρυπτογράφησης και έλαβε το όνομά του από ένα κάποτε δημοφιλές meme.

Το Dogecoin (DOGE) είναι ένα αποκεντρωμένο ψηφιακό νόμισμα ανοιχτού κώδικα. Έχει χαρακτηριστεί ως “σχεδόν κοροϊδευτικό νόμισμα μιμίδιο” λόγω του λογότυπού του, το οποίο μιμείται την εικόνα ενός σκύλου Σίμπα Ίνου. Το Dogecoin δημιουργήθηκε από τους Jackson Palmer και Billy Markus τον Δεκέμβριο του 2013.

Με την ευρεία ποικιλία εφαρμογών του, το Dogecoin αποτελεί ιδανική επιλογή για την αποστολή φιλοδωρημάτων στο διαδίκτυο και την πληρωμή προϊόντων και υπηρεσιών. Το Dogecoin έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο γνωστά ψηφιακά νομίσματα Κάθε νόμισμα έχει αξία περίπου 0,40 δολάρια ΗΠΑ, ωστόσο αυτό που το κάνει πραγματικά ξεχωριστό για τους χρήστες είναι το πόσο διασκεδαστικό και εύχρηστο είναι – χωρίς να ξεχνάμε την ενεργή κοινότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διεξάγει πολλές συζητήσεις στο Reddit!

Τι είναι το Dogecoin
Έχει μέλλον το Dogecoin;

Το Dogecoin προοριζόταν για αστείο, αλλά εξακολουθεί να έχει αξία επειδή βασίζεται στο Litecoin. Ο αλγόριθμος του σεναρίου καθιστά την προσφορά του Dogecoin χαμηλή και την τιμή του χειραγωγήσιμη.

ΒΑΣΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ

Το Dogecoin είναι ένα κρυπτονόμισμα που βασίζεται σε ένα έργο λογισμικού ανοικτού κώδικα που δημιουργήθηκε το 2013 από τους Jackson Palmer και Billy Marcus.

Το Dogecoin δημιουργήθηκε ως αστείο με βάση ένα γνωστό διαδικτυακό μιμίδιο που παρουσίαζε ένα Shiba Inu (ιαπωνική ράτσα σκύλου).

ΒΑΣΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ
Θα dogecoin νόμισμα φτάσει ποτέ $100?

Αυτή η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί με βάση το Litecoin και χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία επαλήθευσης επιδόσεων με τη μητρική της. Το Dogecoin έχει μια ειδική ομάδα οπαδών που το αγοράζουν και το χρησιμοποιούν ως σύσταση περιεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το Dogecoin είναι ένα κρυπτονόμισμα με έμφαση στη διασκέδαση.

Το Dogecoin ξεκίνησε ως αστείο, αλλά στη συνέχεια απέκτησε πολλούς οπαδούς. Στο τέλος του 2017, το Dogecoin παρασύρθηκε από ένα κύμα ενδιαφέροντος για το κρυπτονόμισμα – το οποίο κορυφώθηκε με μια εκθετική αύξηση της αξίας του και όλων των άλλων ψηφιακών νομισμάτων!

Θα αναπτυχθεί το Dogecoin;
Είναι το Dogecoin ασφαλές;

Μετά το σκάσιμο της φούσκας του 2018, η αξία του Dogecoin μειώθηκε σημαντικά. Παρ' όλα αυτά, εξακολουθεί να έχει πιστούς οπαδούς που συναλλάσσονται και χρησιμοποιούν το Dogecoin για προτάσεις περιεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως και άλλα ψηφιακά νομίσματα, το Dogecoin υπόκειται στις ιδιοτροπίες μιας δυναμικής αγοράς. Από τον Μάιο του 2021, ένα μόνο Dogecoin αξίζει 0,40 δολάρια και το συνολικό μέγεθος της αγοράς του έχει ξεπεράσει τα πενήντα δισεκατομμύρια. Το Dogecoin μπορεί να αγοραστεί και να πωληθεί σε διαδικτυακά ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων. Όσοι επιθυμούν να διαφυλάξουν τα Dogecoins τους μπορούν να το κάνουν αποθηκεύοντάς τα σε ένα ανταλλακτήριο ή σε ένα ασφαλές πορτοφόλι – επιτρέποντας μεγαλύτερη ψυχική ηρεμία κατά την προστασία του ψηφιακού νομίσματος.

Ιστορία της αξίας του dogecoin

Για τους περισσότερους, η έναρξη κάτι καινούργιου είναι πάντα λίγο τρομακτική.

Το Dogecoin είναι ένα κρυπτονόμισμα με έμφαση στη διασκέδαση.
Dogecoin Πρόβλεψη

Το 2013, ο υπάλληλος της Adobe Inc. και διαχειριστής προϊόντων γραφείου στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, Doge, δημιουργήθηκε για να διακωμωδήσει τον ενθουσιασμό γύρω από τα κρυπτονομίσματα. Ο Palmer έχει χαρακτηριστεί ως “σκεπτικιστής-αναλυτικός” παρατηρητής των νέων τεχνολογιών και τα πρώτα του tweets σχετικά με το νέο του project κρυπτονομισμάτων έγιναν με σκωπτικό τρόπο. Αφού έλαβε πολυάριθμα θετικά σχόλια για τις δυνατότητες του Dogecoin μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αποφάσισε να εργαστεί προς την κατεύθυνση της ανάπτυξής του.

Ο Billy Marcus, μηχανικός λογισμικού στην IBM στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, εμπνεύστηκε την ανάπτυξη ενός ψηφιακού νομίσματος βλέποντας την προσοχή των μέσων ενημέρωσης γύρω από το Doge. Για να λάβει άδεια να εργαστεί στο γνήσιο λογισμικό Doge, ταξίδεψε στο Palmer.

Το Dogecoin βασίστηκε αρχικά στο Luckycoin, ένα παράγωγο του Litecoin που χρησιμοποιούσε απρόβλεπτες ανταμοιβές για την εξόρυξη μπλοκ. Ωστόσο, τον Μάρτιο του 2014, οι τυχαίες ανταμοιβές μετατράπηκαν σε στατικές. Το Dogecoin, ένα κρυπτονόμισμα Proof-of-Work που αξιοποιεί το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης του Litecoin, έχει κερδίσει έδαφος ως εναλλακτικό ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο. Πρόκειται για ένα νόμισμα PoW).

Πόσο είναι το απόθεμα Dogecoin σήμερα;
Σε ποιον ανήκει το Dogecoin;

Ο μηχανισμός Proof-of-Work αποτελεί θεμελιώδες στοιχείο για πολλά κρυπτονομίσματα, παρέχοντας έναν ασφαλή και αποκεντρωμένο τρόπο για την επίτευξη συναίνεσης. Στις 6 Δεκεμβρίου 2013, οι Palmer και Marcus παρουσίασαν το Dogecoin. Η αξία του Dogecoin αυξήθηκε κατά 300% μέσα σε δύο εβδομάδες, πιθανώς ως αποτέλεσμα της απαγόρευσης της Κίνας στις τράπεζές της να επενδύουν σε κρυπτονομίσματα.

Η δημοτικότητα του Dogecoin έχει αυξηθεί

Ξεκίνησε ως μια “διασκεδαστική” εκδοχή του Bitcoin με ένα shibu-inu (ιαπωνικό σκυλί) ως λογότυπο. Το χαλαρό στυλ του Dogecoin αντανακλούσε την ανάπτυξη της κοινότητας των κρυπτονομισμάτων. Ήταν ένα επιχείρημα για μια ταχύτερη, πιο προσαρμόσιμη και πιο φιλική προς τον καταναλωτή έκδοση του Bitcoin λόγω της τεχνολογίας κρυπτογράφησης και της απεριόριστης προσφοράς του.

Τι να περιμένετε από το Dogecoin;
Τι είναι η εξόρυξη Dogecoin;

Σε αντίθεση με το Dogecoin, ένα πληθωριστικό νόμισμα, το bitcoin έχει ένα προκαθορισμένο όριο στον αριθμό των νομισμάτων, καθιστώντας το αποπληθωριστικό. Κάθε τέσσερα χρόνια, η ποσότητα των bitcoins που διανέμονται ως ανταμοιβή για την εξόρυξη μειώνεται κατά το ήμισυ, με αποτέλεσμα λιγότερο πληθωρισμό. Τον Ιανουάριο του 2014, η κοινότητα του Dogecoin δώρισε Dogecoins αξίας 30.000 δολαρίων για να υποστηρίξει το ταξίδι της τζαμαϊκανής ομάδας του μπόμπσλεϊ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι. 6 Τον Μάρτιο του 2015, η κοινότητα έδωσε 11.000 δολάρια σε Dogecoins για να χρηματοδοτήσει ένα πηγάδι στην Κένυα και 55.000 δολάρια σε Dogecoins για να βοηθήσει το όχημα NASCAR που χρηματοδοτήθηκε με νόμισμα.

Ξεκίνησε στις 8 Δεκεμβρίου 2014, το Dogecoin απέκτησε γρήγορα ένα ευρύ κοινό και, μέσα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, είχε συγκεντρώσει μια εντυπωσιακή κεφαλαιοποίηση της αγοράς ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πώς να εξορύξετε το Dogecoin;
Γιατί ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Elon Musk είναι οπαδός του κρυπτονομίσματος Dogecoin;

Το Dogecoin προσθέτει πολύ ενθουσιασμό σε κάθε διαμάχη

Στα τέλη του 2016, μια ομάδα με έδρα το Πίνκαμ που ονομάζεται Green Bitcoin Group άρχισε να προσφέρει τον πρώτο διαγωνισμό συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στον κόσμο σε άτομα που υπέβαλαν ιδέες κρυπτογράφησης προς εξέταση. Καθώς κυκλοφόρησαν τα νέα για τα εγκλήματά του, ο Κένεντι κρύφτηκε, αφήνοντας αρκετές γυναίκες οικονομικά ξεκρέμαστες. Η οργάνωση ζήτησε δωρεές από το κοινό για να χρηματοδοτήσει την αναζήτηση του Κένεντι.

Κατά τη διάρκεια και μετά τη φούσκα κρυπτογράφησης του 2017-2019, το Dogecoin απέκτησε σημαντική αξία

Κατά τη διάρκεια της φρενίτιδας της αγοράς κρυπτονομισμάτων 2017/2018, η αξία του Dogecoin εκτοξεύτηκε στα ύψη, φτάνοντας για πρώτη φορά το εντυπωσιακό ποσό του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων σε κεφαλαιοποίηση. Ταυτόχρονα με άλλα ψηφιακά tokens, ακολούθησε την πορεία του μέχρι την κορύφωση στα τέλη του 2017, προτού μειωθεί μαζί με τα υπόλοιπα κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία κατά τη διάρκεια του 2018.

Γιατί ο Elon Musk υποστηρίζει το Dogecoin;
Πόσα νομίσματα Dogecoin υπάρχουν;

Η αξία του Dogecoin εκτοξεύτηκε τα τελευταία χρόνια, κυρίως λόγω του branding του. Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Binance πρόσθεσε ότι προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση μεταξύ των ενθουσιωδών του νομίσματος και πολλοί πίστεψαν ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla Elon Musk είχε υποστηρίξει το νόμισμα όταν έκανε ένα κρυπτικό tweet.

Μέχρι το τέλος της δεκαετίας του 2020, το Dogecoin θα αξίζει πολύ περισσότερο.

Γιατί αναπτύχθηκε η DOGE;
Ποιος εφηύρε το Dogecoin;

Το δίκτυο Dogecoin έχει παραμεληθεί σε μεγάλο βαθμό από την κοινότητα εθελοντών του, αφήνοντας πίσω την υποδομή. Ένας από τους λόγους για τους οποίους το Dogecoin ανθίζει και ανταλλάσσεται οφείλεται σε ένα ζωντανό δίκτυο ανθρακωρύχων. Ο Zachary Mashiach της CryptoIQ λέει: “Ένας λόγος για τον οποίο το Dogecoin συνεχίζει να λειτουργεί και να συναλλάσσεται είναι επειδή υπάρχει ένα ενεργό

Πολλοί ανθρακωρύχοι Scrypt προτιμούν σήμερα το (DOGE) από άλλα νομίσματα Scrypt PoW. Πράγματι, η ταχύτητα κατακερματισμού του Dogecoin (DOGE) είναι 150 TH/s. Αυτή είναι κάπως χαμηλότερη από την ταχύτητα κατακερματισμού του Litecoin (LTC) των 170 TH/s, πιθανότατα λόγω του γεγονότος ότι το (DOGE) είναι ακόμη ένα νέο νόμισμα. “

Ποιος εφηύρε το Dogecoin;
Είναι το Dogecoin ένα shikoon;

Οι ανθρακωρύχοι PoW Scrypt τείνουν σήμερα να προτιμούν το Dogecoin (DOGE) από άλλα νομίσματα. Συγκεκριμένα, η ταχύτητα κατακερματισμού του Dogecoin είναι 150 TH/s, η οποία υπολείπεται ελάχιστα από την ταχύτητα κατακερματισμού του Litecoin170 TH/s. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι το νόμισμα DOGE είναι σχετικά νέο.

Καθώς όλο και περισσότερα άτομα αναγνωρίζουν τις δυνατότητες του Dogecoin (DOGE), αυτό το κρυπτονόμισμα προορίζεται για μεγαλεία στη δεκαετία του 2020 και πέρα από αυτήν.

Το Ίδρυμα Dogecoin έχει επενδύσει στη χρήση του (DOGE) για τη χρηματοδότηση φιλανθρωπικών σκοπών και η ενθουσιώδης ομάδα ανθρώπων που απαρτίζουν την κοινότητα του Dogecoin είναι μερικά από τα πιο υποστηρικτικά άτομα στο κρυπτονόμισμα. Με τα ισχυρά του θεμέλια και την επεκτεινόμενη βάση χρηστών, το (DOGE) είναι σταθερά εδραιωμένο στη σφαίρα των κρυπτονομισμάτων και φαίνεται να έχει μπροστά του ένα ευημερούν μέλλον. Οι προσδοκίες είναι υψηλές ότι αυτό το κρυπτονόμισμα θα γνωρίσει τεράστια ανάπτυξη κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 2020. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση!

Dogecoin - το πιο δημοφιλές κρυπτονόμισμα στις ΗΠΑ.
Τι είναι το Dogecoin

Στις αρχές Μαΐου του 2021, ο Elon Musk μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για το Dogecoin στο Twitter και ανέφερε ότι συνεργάζεται με τους προγραμματιστές του νομίσματος για να βελτιώσει τις ταχύτητες των συναλλαγών. Τον περασμένο Μάρτιο, ο Μασκ διεξήγαγε μια δημοσκόπηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το ερώτημα αν η Tesla θα έπρεπε να δέχεται το Dogecoin ως πληρωμή. Στο τέλος του 2020, η AMC Entertainment Holdings Inc. θα έχει αναμφίβολα εδραιωθεί ως μια σημαντική αλυσίδα κινηματογραφικών αιθουσών. ( AMC) θα δέχεται το Dogecoin ως πληρωμή για εισιτήρια κινηματογράφου και παραχωρήσεις σε επιλεγμένες τοποθεσίες.

Πόσο δημοφιλές είναι το Dogecoin;
Είναι το Dogecoin μια οικονομική πυραμίδα;

Μετά από μια σημαντική χρονιά, το μέλλον φαίνεται ακόμα πιο λαμπρό για το Dogecoin (DOGE)… και μόλις τώρα αρχίζει! Με τη σωστή στρατηγική και εκτέλεση, το DOGE μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει εντυπωσιακές αποδόσεις για τους επενδυτές στο μέλλον. Το DOGE είναι γνωστό ως ένα διασκεδαστικό, φιλικό κρυπτονόμισμα για το οποίο πολλοί άνθρωποι είναι παθιασμένοι. Κατά συνέπεια, η αξία του νομίσματος αναμένεται να συνεχίσει να κλιμακώνεται τα επόμενα χρόνια.

Στις 8 Οκτωβρίου 2021, είδαμε την Doge να εκτοξεύεται στη συγκλονιστική 10η θέση όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση της αγοράς με την αστρονομική αξία των 31,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων – από την προηγούμενη εντυπωσιακή 48η θέση και τα ταπεινά 339 εκατομμύρια δολάρια στα οποία είχε αποτιμηθεί μόλις πριν από ένα χρόνο!

Dogecoin vs. Bitcoin

Είναι ο δημιουργός του Dogecoin πλούσιος;
Μπορεί το Dogecoin να είναι σαν το bitcoin;

Το Dogecoin διαφέρει ριζικά από το Bitcoin, γεγονός που το κάνει να ξεχωρίζει με έναν πολύ κρίσιμο τρόπο. Είναι ταχύτερο και ευκολότερο για τους ανθρακωρύχους να κάνουν τις αριθμητικές πράξεις που απαιτούνται για την οριστικοποίηση και την καταγραφή των συναλλαγών, καθιστώντας το Dogecoin πιο αποτελεσματικό όσον αφορά την επεξεργασία πληρωμών.

“Ενώ η διαδικασία επικύρωσης μπλοκ Bitcoin διαρκεί δέκα λεπτά, η διαδικασία του Dogecoin διαρκεί ένα λεπτό”, δήλωσε ο Gary DeVaal, πρόεδρος της ομάδας Financial Markets and Regulation Group της Katten.

Ένας άλλος λόγος που τα Dogecoins κερδίζουν δημοτικότητα είναι ότι δεν μπορούν να καταστραφούν, όπως είπαμε και πριν. Από το σχεδιασμό του, το Bitcoin είναι απεριόριστο και το ασφαλές ανώτατο όριο στην παραγωγή νομισμάτων το καθιστά ένα αξιόπιστο κρυπτονόμισμα. Αυτό απαιτεί από τους ανθρακωρύχους να εργάζονται σκληρότερα και περισσότερο για να κερδίζουν νέα bitcoins, διασφαλίζοντας ότι οι αξίες των bitcoin αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου.

Πώς να αγοράσετε Dogecoins

Πώς να αγοράσετε Dogecoin
Η Tesla θα δέχεται Dogecoin

Αν σκοπεύετε να αγοράσετε το Dogecoin, υπάρχουν πολλά αξιόπιστα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, όπως το Binance και το Kraken, που το κάνουν παιχνιδάκι. Τα ανταλλακτήρια χρειάζονται να ανοίξετε έναν λογαριασμό χρησιμοποιώντας πραγματικό νόμισμα ή κρυπτονόμισμα. Μετά από αυτό θα μπορείτε να αγοράζετε και να εμπορεύεστε κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του Dogecoin.

Μπορείτε επίσης να αγοράσετε το Dogecoin με το Robinhood και το TradeStation, δύο διαδικτυακούς χρηματιστές που σας επιτρέπουν να αγοράζετε και άλλα κρυπτονομίσματα εκτός από μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια και ομόλογα. Δεν έχουν τόσα πολλά κρυπτογραφικά όπως τα χρηματιστήρια, αλλά το Dogecoin είναι συνήθως προσβάσιμο.

Το Dogecoin είναι ένα πρωτοποριακό ψηφιακό νόμισμα παρόμοιο με το Bitcoin που έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώσει την παγκόσμια αγορά. Το Dogecoin δεν υπόκειται στην εποπτεία κανενός κυβερνητικού φορέα, καθιστώντας απαραίτητο να αποθηκεύσετε τα νομίσματά σας σε ένα ασφαλές κρυπτογραφικό πορτοφόλι το συντομότερο δυνατό μετά την απόκτησή του. Τα πορτοφόλια κυκλοφορούν σε πολλές διαφορετικές μορφές, από διαδικτυακές υπηρεσίες που παρέχονται από ανταλλακτήρια όπως το Coinbase μέχρι εφαρμογές για κινητά και ακόμη και ειδικές συσκευές υλικού. Για όσους αναζητούν ένα στιβαρό πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων επιφάνειας εργασίας, το Dogecoin Core είναι η τέλεια επιλογή. Προσφέροντας επίσημη υποστήριξη από την ίδια την Dogecoin, παρέχει ένα απαράμιλλο επίπεδο ασφάλειας και αξιοπιστίας για τη διαφύλαξη των ψηφιακών σας περιουσιακών στοιχείων.

Πώς να εξορύξετε το Dogecoin
Πώς να αγοράσετε Dogecoin

Πριν το Dogecoin γίνει mainstream και η αξία του εκτοξευθεί στα ύψη, μπορούσατε να κερδίσετε δωρεάν νομίσματα για να κάνετε βασικές εργασίες στο διαδίκτυο.

“Για χρόνια, μπορεί να κερδίζατε Dogecoin αντί να τα αγοράζετε σε “γερανούς” Dogecoin”, δήλωσε ο S. Neil Gray, συνεργάτης της Fintech Practice στην Duane Morris LLP. “Οι δουλειές περιελάμβαναν πράγματα όπως η παρακολούθηση διαφημίσεων ή η συμπλήρωση ερευνών. Πρόσφατα έχει γίνει δύσκολο να εντοπίσεις τέτοιες θέσεις”.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς