Πώς η κρυπτογράφηση και ο πληθωρισμός επηρεάζουν τον κόσμο

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Πώς βοηθάει το κρυπτονόμισμα στον πληθωρισμό;

Η επένδυση σε κρυπτονομίσματα έναντι των παραδοσιακών και εναλλακτικών περιουσιακών στοιχείων προσφέρει στους επενδυτές την ευκαιρία να αυξήσουν τον πλούτο τους. Με ένα κρυπτονόμισμα, ο επενδυτής αγοράζει με την προσδοκία ότι θα ανατιμηθεί, γεγονός που τον προστατεύει από τυχόν διακυμάνσεις της αξίας του δολαρίου ΗΠΑ.

⚡️ Είναι τα κρυπτονομίσματα ανθεκτικά στην ύφεση;

Υπάρχουν χιλιάδες κρυπτονομίσματα και σχεδόν όλα δεν θα επιβιώσουν από μια πτώση της αγοράς. Αυτά που θα επιβιώσουν θα κυριαρχήσουν στην αγορά και θα βελτιώσουν τις αποδόσεις για τους επενδυτές που επενδύουν για πρώτη φορά.

⚡️ Ποιο κρυπτονόμισμα θα κυριαρχήσει;

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το Bitcoin προβλέπεται να κυριαρχήσει στην αγορά κρυπτογράφησης το 2022. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα, χάρη στη χρήση μιας αλυσίδας μπλοκ ή ενός μητρώου που διανέμεται σε χιλιάδες μηχανές.

⚡️ Ποιο κρυπτονόμισμα έχει δυνατότητες;

Για τους έμπειρους επενδυτές, το 2022 αποτελεί μια ευκαιρία να επωφεληθούν από τα πιο προσοδοφόρα κρυπτονομίσματα. Το Ethereum ξεχωρίζει ως κορυφαία επιλογή, δεδομένης της εντυπωσιακής κεφαλαιοποίησής του και της καθιερωμένης πλατφόρμας έξυπνων συμβολαίων που επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν DApps και ψηφιακά tokens. Με μια αφοσιωμένη ομάδα ανάπτυξης παράλληλα με μια αφοσιωμένη βάση χρηστών, το Ethereum είναι αναμφίβολα μια από τις καλύτερες επενδύσεις που είναι διαθέσιμες σήμερα στις αγορές κρυπτονομισμάτων.

Πληθωρισμός στο κρυπτονόμισμα σημαίνει ότι υπάρχει συνολική αύξηση των τιμών των αντικειμένων και των υπηρεσιών στην οικονομία. Έτσι, όταν συμβαίνει πληθωρισμός, η αγοραστική δύναμη μειώνεται επειδή χρειάζεστε περισσότερα κρυπτονομίσματα για να αγοράσετε το ίδιο πράγμα. Υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να συμβεί αυτό: Η προσφορά κρυπτογράφησης. Εάν υπάρχουν περισσότερα κρυπτονόμισμα από ό,τι αγοραστές, αυτό θα οδηγήσει σε καθοδική πίεση στις τιμές και σε αυξημένη ζήτηση για αγαθά και υπηρεσίες που εκφράζονται σε κρυπτονόμισμα.

κρυπτογράφηση και πληθωρισμός
κρυπτογράφηση και πληθωρισμός
  • Οικονομική δραστηριότητα. Εν μέσω οικονομικής άνθησης, οι επιχειρήσεις εκμεταλλεύονται την αυξημένη ζήτηση αυξάνοντας τις τιμές και το κόστος.
  • Ένας από τους λόγους για τους οποίους ένα κρυπτονόμισμα μπορεί να ανατιμηθεί είναι οι κυβερνητικές πολιτικές. Εάν, για παράδειγμα, η προσφορά χρήματος αυξηθεί από έναν κυβερνητικό φορέα, αυτό θα οδηγήσει σε υψηλότερες τιμές, καθώς υπάρχουν περισσότερα διαθέσιμα κρυπτονομίσματα σε σχέση με τα αγαθά και τις υπηρεσίες. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους τα κρυπτονομίσματα μπορούν να προστατευτούν από τον πληθωρισμό: 
  • Χρησιμοποιήστε ένα κρυπτονόμισμα που δεν υπόκειται σε πληθωρισμό. Ενώ όλα τα fiat νομίσματα υπόκεινται στον πληθωρισμό, ορισμένα κρυπτονομίσματα δεν υπόκεινται. Πάρτε το Bitcoin και το Ethereum ως παραδείγματα- και τα δύο έχουν ένα σταθερό ποσό κερμάτων. Για παράδειγμα, το όριο του Bitcoin είναι 21 εκατομμύρια, ενώ αυτό για το ETH είναι επίσης προκαθορισμένο. Αυτό συνεπάγεται ότι δεν είναι επιρρεπή στις ίδιες πληθωριστικές πιέσεις που επηρεάζουν τα fiat νομίσματα αξιοσημείωτα.
Τα κρυπτονομίσματα δεν έχουν ανοσία στις επιπτώσεις του πληθωρισμού
Αντιστάθμιση πληθωρισμού με το Stablecoin
  • Κρατώντας τα κρυπτονομίσματά σας σε ένα πορτοφόλι που δεν υπόκειται στον πληθωρισμό, μπορείτε να διατηρήσετε την ίδια αγοραστική δύναμη. Από την άλλη πλευρά, αν αποθηκεύετε το κρυπτό σας χρησιμοποιώντας νόμισμα fiat, τότε θα επηρεαστεί από τον πληθωρισμό και με την πάροδο του χρόνου οι τιμές των αγαθών και των υπηρεσιών θα αυξηθούν με αποτέλεσμα τη μείωση της αγοραστικής δύναμης.
  • Προστατέψτε τα κρυπτονομίσματά σας από τις επιπτώσεις του πληθωρισμού ανταλλάσσοντάς τα με ένα μη πληθωριστικό περιουσιακό στοιχείο, όπως ο χρυσός ή το ασήμι. Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε την αξία της επένδυσής σας και θα διασφαλίσετε ότι μπορείτε να διατηρήσετε την αγοραστική σας δύναμη ακόμη και εν μέσω διογκούμενων τιμών.
Τα κρυπτονομίσματα δεν έχουν ανοσία στις επιπτώσεις του πληθωρισμού
Τα κρυπτονομίσματα έχουν πληθωρισμό;

Ο πληθωρισμός μπορεί να επηρεάσει την αξία των κρυπτονομισμάτων, αλλά όχι πάντα σε αρνητικό βαθμό. Καθώς οι τιμές των αγαθών και των υπηρεσιών αυξάνονται λόγω των πληθωριστικών πιέσεων, τα κρυπτονομίσματα μπορεί με τη σειρά τους να αυξήσουν και τη δική τους αξία. Για να βοηθήσουν στην προστασία από αυτό, ωστόσο, οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν τα κρυπτονομίσματα τους σε πορτοφόλια που δεν επηρεάζονται από τον πληθωρισμό ή να μεταβούν σε άλλο περιουσιακό στοιχείο εκτός του ελέγχου του- όπως η χρήση ενός altcoin που είναι λιγότερο ευάλωτο. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε σε θέση να διασφαλίσετε ότι οι μετοχές σας παραμένουν ασφαλείς από οποιαδήποτε επιδείνωση που προκαλείται από την οικονομική αστάθεια!

Τα κρυπτονομίσματα έχουν πληθωρισμό;
Ποιος είναι ο πληθωρισμός του bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων;

Αναλύοντας τον πληθωρισμό των fiat και των κρυπτονομισμάτων, παρατηρούμε ότι: 

  • Τα πλασματικά νομίσματα υπόκεινται σε πληθωριστικές δυνάμεις, ενώ τα κρυπτονομίσματα όχι.
  • Τα κρυπτονομίσματα παρέχουν στους συνετούς χρήστες μια μεγάλη ασπίδα προστασίας από τον πληθωρισμό, επιτρέποντάς τους να αποθηκεύουν τα κρυπτονομίσματά τους σε πορτοφόλια που δεν είναι ευάλωτα στις αυξήσεις των τιμών, να τα μετατρέπουν σε άλλο περιουσιακό στοιχείο που είναι αδιαπέραστο από τον πληθωρισμό ή να χρησιμοποιούν κρυπτονομίσματα που δεν είναι ευάλωτα στο ίδιο.

Αν και ο πληθωρισμός έχει τόσο πλεονεκτικά όσο και μειονεκτικά αποτελέσματα, η επιλογή του αν θα τον αποδεχτεί ή θα τον απορρίψει είναι προσωπική. Αντιθέτως, η άνοδος των τιμών μπορεί να καταστήσει τα αγαθά και τις υπηρεσίες δαπανηρές. Ωστόσο, ορισμένα οφέλη μπορεί να προκύψουν από το φαινόμενο αυτό, όπως η προστασία από την οικονομική αστάθεια που προκαλούν οι πληθωριστικές δυνάμεις. Τελικά, η απόφαση εναπόκειται σε κάθε άτομο, ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν.

Τα κρυπτονομίσματα δεν υπόκεινται σε πληθωρισμό

Τα κρυπτονομίσματα δεν υπόκεινται σε πληθωρισμό
Πληθωρισμός και κρυπτονόμισμα

Έχοντας συγκρίνει όλα τα κρυπτονομίσματα, οι εκπρόσωποι του ερευνητικού κέντρου κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το ακόλουθο ψηφιακό χρήμα μπορεί να ονομαστεί το πιο αποπληθωριστικό:

Ας αναλύσουμε καθένα από αυτά με περισσότερες λεπτομέρειες.

Bitcoin
Bitcoin: Χαρακτηριστικά

Το Bitcoin ξεχωρίζει ως το πιο εξέχον και γνωστό κρυπτονόμισμα, το οποίο συχνά αναφέρεται ως ψηφιακός χρυσός. Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του BTC είναι ότι η έκδοσή του περιορίζεται σε 21 εκατομμύρια νομίσματα. Είναι αυτός ο παράγοντας που καθιστά το Bitcoin αποπληθωριστικό – αφού δεν παράγονται νέες μονάδες καθώς αυξάνεται η ζήτηση, μόνο η τιμή θα αυξηθεί.

Ethereum
Τι πρέπει να γνωρίζετε για το Ethereum;

Το Ethereum ξεσήκωσε τον κόσμο όταν παρουσιάστηκε το 2015 και έκτοτε έχει καθιερωθεί ως κορυφαίος παίκτης στην αγορά του. Προσφέροντας στους χρήστες την ασυνήθιστη δυνατότητα κατασκευής έξυπνων συμβολαίων και DApps που βασίζονται στην αλυσίδα μπλοκ, το Ethereum παρέχει απαράμιλλο έλεγχο των πόρων τους. Η περιορισμένη ποσότητα νομισμάτων ETH είναι επίσης αξιοπρόσεκτη – με όχι περισσότερα από 110 εκατομμύρια διαθέσιμα για κυκλοφορία ποτέ!

Litecoin
Litecoin: χαρακτηριστικά και προοπτικές

Το Litecoin σχεδιάστηκε για να είναι η ελαφρύτερη, πιο προσιτή έκδοση του Bitcoin και λειτουργεί με τον εγγενή αλγόριθμό του, τον Scrypt. Με συνολική προσφορά 84 εκατομμυρίων μάρκων LTC, το Litecoin αποτελεί μια ελκυστική επιλογή για όσους επιθυμούν να επενδύσουν σε κρυπτονόμισμα.

Το 2017, το Bitcoin Cash (BCH) γεννήθηκε εξαιτίας ενός hard fork από το αρχικό Bitcoin. Ο πρωταρχικός παράγοντας που τους διακρίνει είναι το αυξημένο μέγεθος μπλοκ του BCH, το οποίο του επιτρέπει να επεξεργάζεται περισσότερες συναλλαγές σε μικρότερα χρονικά διαστήματα. Επιπλέον, η μέγιστη ποσότητα των BTU που θα δημιουργηθούν και θα κυκλοφορήσουν στην κυκλοφορία περιορίζεται σε 21 εκατομμύρια μονάδες.

Πώς τα κρυπτονομίσματα μπορούν να προστατεύσουν από τον πληθωρισμό
Πώς τα κρυπτονομίσματα μπορούν να προστατεύσουν από τον πληθωρισμό

Το Monero είναι το κορυφαίο ανώνυμο κρυπτονόμισμα που χρησιμοποιεί το CryptoNote για να εγγυηθεί την ιδιωτικότητα των χρηστών. Με περιορισμένη προσφορά 18,4 εκατομμυρίων μονάδων, είναι αποπληθωριστικό, αυξάνοντας έτσι την αξία του με την πάροδο του χρόνου σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα νομίσματα, τα οποία τείνουν να υποτιμώνται. Ως ένα από τα σημαντικότερα και δημοφιλέστερα κρυπτονομίσματα στον κόσμο, το Monero υπερέχει όλων των άλλων όσον αφορά την αξιοπιστία και τις δυνατότητες ανάπτυξης!

Μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι όλα τα γνωστά και φημισμένα κρυπτονομίσματα είναι αποπληθωριστικά, καθώς η έκδοσή τους είναι περιορισμένη. Αυτό σημαίνει ότι με την πάροδο του χρόνου, η αξία τους θα αυξάνεται μόνο.

Πώς τα κρυπτονομίσματα μπορούν να προστατεύσουν από τον πληθωρισμό

Πώς τα κρυπτονομίσματα μπορούν να προστατεύσουν από τον πληθωρισμό
Πώς μπορούν τα κρυπτονομίσματα να προστατεύσουν από τον πληθωρισμό;

Ενώ τα κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία δεν υπόκεινται σε πληθωριστικές δυνάμεις, μπορούν να προσφέρουν κάποια προστασία από τον πληθωρισμό. Τελικά, η απόφαση για το αν θα επενδύσει κανείς θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες και τις προτιμήσεις του κάθε ατόμου. Ορισμένα πλεονεκτήματα της επένδυσης σε κρυπτονόμισμα σε περιόδους υψηλού πληθωρισμού είναι ότι τα κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία δεν είναι ευαίσθητα στον πληθωρισμό και μπορούν να προσφέρουν κάποια άμυνα εναντίον του. Από την άλλη πλευρά, ένα μειονέκτημα μπορεί να είναι ότι οι τιμές των καταναλωτικών αγαθών συνήθως αυξάνονται κατά τη διάρκεια υψηλού πληθωρισμού. Πριν αποφασίσουν αν θα επενδύσουν ή όχι σε κρυπτονόμισμα, τα άτομα θα πρέπει να σκεφτούν την κατάστασή τους και τι εκτιμούν περισσότερο.

Μεγαλύτερες προοπτικές
κρυπτογράφηση και πληθωρισμός περιουσιακό στοιχείο υψηλού κινδύνου

Μεγαλύτερες προοπτικές

Τα κρυπτονομίσματα είναι ένα περιουσιακό στοιχείο υψηλού κινδύνου, ιδίως για τους μη εκπαιδευμένους χρήστες. Η ιστορία μάς έχει διδάξει ότι η ανάληψη κινδύνων μπορεί συχνά να οδηγήσει σε σημαντικές ανταμοιβές.

Ο πληθωρισμός των κρυπτονομισμάτων είναι μια φυσική διαδικασία που επηρεάζει όλα τα νομίσματα fiat. Ωστόσο, τα κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία δεν υπόκεινται σε πληθωριστικές δυνάμεις λόγω της περιορισμένης προσφοράς τους. Αυτό τους επιτρέπει να προσφέρουν κάποια προστασία από τον πληθωρισμό. Τελικά, το αν θα επενδύσει κανείς σε κρυπτονόμισμα θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τη μοναδική οικονομική κατάσταση και τις προτιμήσεις του κάθε ατόμου.

κρυπτογράφηση και πληθωρισμός περιουσιακό στοιχείο υψηλού κινδύνου
Τι είναι ο πληθωρισμός κρυπτονομισμάτων

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του πληθωρισμού και της κρυπτογράφησης

Ο κρυπτοπληθωρισμός, σύμφωνα με τους οικονομολόγους, έχει τις ίδιες αρνητικές επιπτώσεις με οποιαδήποτε άλλη μορφή πληθωρισμού. Παρόλα αυτά, μπορούν να παρατηρηθούν διάφορα οφέλη και αποτελέσματα.

Η αύξηση της κυκλοφορίας του χρήματος οδηγεί τους ανθρώπους στο να ξοδεύουν περισσότερα χρήματα, γεγονός που αυξάνει τη ζήτηση και έχει θετική επίδραση στα εργοστάσια. Το σημερινό οικονομικό κλίμα βρίσκεται σε σύγχυση, με αποτέλεσμα αμέτρητα άτομα να αναζητούν απεγνωσμένα ευκαιρίες απασχόλησης. Μειώστε την ανεργία δουλεύοντας ακόμα πιο σκληρά, ώστε οι οικονομικές δυσκολίες να μην επηρεάσουν την τσέπη σας. Αυτό σχετίζεται με την ανάπτυξη της οικονομίας επενδύοντας περισσότερα χρήματα σε διάφορες πτυχές της ζωής.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των κρυπτονομισμάτων;
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της κρυπτογράφησης πληθωρισμού

Προστασία από την οικονομική καταστροφή. Το “παράδοξο της λιτότητας” είναι μια φράση που χρησιμοποιείται σε μικρούς κύκλους από ειδικούς. Ο Keynes επινόησε τον όρο (ο πιο διάσημος οικονομολόγος του εικοστού αιώνα). Οι άνθρωποι αποταμιεύουν και αναβάλλουν τις αγορές όσο οι τιμές μειώνονται (δηλαδή το συνολικό κόστος των ειδών και των υπηρεσιών μειώνεται). Αντίθετα, ο πληθωρισμός κάνει τους ανθρώπους να θέλουν να ξοδέψουν όλα τα χρήματά τους μέχρι να τελειώσουν.

Ας ξεκινήσουμε. Εδώ και χρόνια, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα προσπαθεί να μειώσει και να ελέγξει τον πληθωρισμό μειώνοντας την ποσότητα του χρήματος που κυκλοφορεί – αν και με περιορισμένη επιτυχία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η εκτύπωση περισσότερων χρημάτων αλλάζει την αξία όλων των άλλων στοιχείων της κοινωνίας (συμπεριλαμβανομένου του ψηφιακού νομίσματος όπως το Bitcoin). Παρά την κυβερνητική ανησυχία για τον πληθωρισμό, αυτός επηρεάζει επίσης όσους είναι λιγότερο τυχεροί. ΠληθωρισμόςΤι παράγοντες μπορούν να συμβάλουν στην άνοδο και την πτώση του κρυπτονομίσματος

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των κρυπτονομισμάτων;
Ποιοι παράγοντες μπορούν να συμβάλουν στην άνοδο και την πτώση των κρυπτονομισμάτων

Εκτός από τη βλάβη του πληθωρισμού, μια άλλη πιθανή συνέπεια είναι η αύξηση των επιτοκίων. Είτε πρόκειται για κρυπτονόμισμα είτε για fiat money, οποιαδήποτε κεφάλαια αποθηκεύονται θα μειωθεί η αξία τους με την πάροδο του χρόνου. Κάθε φορά που οι κυβερνήσεις διογκώνουν το νόμισμά τους για να αποκομίσουν περισσότερα κέρδη, αυτό μπορεί να έχει τρομερές συνέπειες, όπως το να γίνει η αποταμίευση για τη συνταξιοδότηση και η απόκτηση ανώτερης εκπαίδευσης πιο δύσκολη από ποτέ. Έχετε ακόμα απορίες σχετικά με τον κρυπτοπληθωρισμό; Μην ντρέπεστε! Μοιραστείτε τη γνώμη σας στην ενότητα σχολίων παρακάτω – θα θέλαμε να σας ακούσουμε.

Μπορεί το κρυπτονόμισμα να προστατεύσει τα περιουσιακά σας στοιχεία από τον πληθωρισμό;
Έχετε οποιεσδήποτε εκκρεμείς ερωτήσεις σχετικά με τον πληθωρισμό κρυπτογράφησης; Μοιραστείτε τις μαζί μας στην ενότητα των σχολίων και ας τις εξερευνήσουμε μαζί!

Μπορεί το κρυπτονόμισμα να προστατεύσει τα περιουσιακά σας στοιχεία από τον πληθωρισμό;

Με λίγα λόγια, το κρυπτονόμισμα δεν έχει ακόμη αποδείξει ότι αποτελεί αξιόπιστο μέσο αντιστάθμισης του πληθωρισμού. Αν και εξακολουθεί να αποτελεί ένα ανερχόμενο επενδυτικό περιουσιακό στοιχείο με προοπτικές, τίποτα στον κόσμο των επενδύσεων δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Ως εκ τούτου, η διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου σας με τη συμπερίληψη κρυπτονομισμάτων θα πρέπει να γίνεται με δική σας ευθύνη και διακριτική ευχέρεια.

Bitcoin σε περιβάλλον αύξησης των επιτοκίων
Η σχέση μεταξύ Bitcoin και πληθωρισμού

Η επιλογή επένδυσης σε κρυπτονόμισμα ενέχει εγγενείς κινδύνους, ένας από τους οποίους είναι ο πληθωρισμός. Υπάρχουν πολλές αφηγήσεις – μερικές παραπλανητικές – σχετικά με το πώς τα κρυπτονομίσματα μπορούν να λειτουργήσουν ως αντιστάθμισμα έναντι του πληθωρισμού. Όταν αγοράζετε ή αποθηκεύετε κρυπτονομίσματα, πρέπει να κάνετε τη δέουσα επιμέλεια για να επιλέξετε έναν αξιόπιστο πάροχο υπηρεσιών που προσφέρει υψηλής ποιότητας μέτρα ασφαλείας.

Η YouHodler είναι μια υπηρεσία FinTech στην Ευρώπη που διέπεται από κανονιστικές διατάξεις και ενεργεί πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη της. Με εκτεταμένη επαγγελματική χρηματοοικονομική εμπειρία, η YouHodler χρησιμοποιεί διάφορα χαρακτηριστικά για να ταιριάζει στους συγκεκριμένους στόχους και την ανοχή κινδύνου σας.

Η λειτουργία κρυπτόκαρπου του YouHodler είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δημιουργήσετε απόδοση σε stablecoins ή κρυπτονόμισμα χωρίς να θέσετε την επένδυσή σας σε κίνδυνο. Αν ψάχνετε για κάτι με μεγαλύτερη πιθανή απόδοση, δοκιμάστε το Turbocharge ή το Multi HODL.

Η σχέση μεταξύ Bitcoin και πληθωρισμού
Γιατί το bitcoin δεν φαίνεται να αποτελεί αντιστάθμισμα έναντι του πληθωρισμού

Είστε νέος στο Dual Asset; Είναι μια τέλεια λύση τόσο για τους HODLer κρυπτογράφησης που αποφεύγουν τον κίνδυνο όσο και για τους ενεργούς traders. Με αυτό το επενδυτικό εργαλείο διπλού νομίσματος, μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερα κρυπτονόμισμα ή stablecoins από την κατάσταση της θέσης σας και την αγορά κρυπτογράφησης. Εκμεταλλευτείτε τη μεταβλητότητα της αγοράς, ενώ παράλληλα αποκομίζετε μεγάλες αποδόσεις!

Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεστε εκτεταμένες γνώσεις κρυπτονομισμάτων. Ο πληθωρισμός δεν πάει πουθενά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να εγκαταλείψουμε την κρυπτογράφηση altogetheR υπάρχουν πολλές ανοδικές και πτωτικές αγορές που προσφέρουν ευκαιρίες. Με τα κατάλληλα εργαλεία στη διάθεσή σας, που παρέχονται από την YouHodler, ήρθε η ώρα να πάρετε την ευκαιρία και να βιώσετε όλα όσα προσφέρει αυτή η πλατφόρμα!

Γιατί το bitcoin δεν φαίνεται να αποτελεί αντιστάθμισμα έναντι του πληθωρισμού
Πώς επηρεάζει ο πληθωρισμός τα κρυπτονομίσματα;

Συμπεράσματα

Για τους επενδυτές που φοβούνται τον πληθωρισμό και τις επακόλουθες ζημιές του, το Bitcoin και άλλα ψηφιακά νομίσματα μπορεί να είναι η απάντηση. Τα κρυπτονομίσματα δεν θεωρούνται συνήθως αποπληθωριστικά, επειδή οι ανθρακωρύχοι έχουν ένα σκόπιμο κίνητρο να επικυρώνουν τις τρέχουσες συναλλαγές στα αντίστοιχα δίκτυά τους. Επιπλέον, ορισμένα κρυπτονομίσματα μπορεί να αποδειχθεί ότι διαθέτουν πληθωριστικά χαρακτηριστικά σε ορισμένες περιπτώσεις.

Για παράδειγμα, οι χρεώσεις αερίου του Ethereum αυξάνονται σε περιόδους υψηλής ζήτησης στο δίκτυο. Ενώ τα κρυπτογραφικά στοιχεία μπορεί να προσφέρουν κάποια προστασία από τον πληθωρισμό, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τα κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία είναι ασταθείς και επικίνδυνες επενδύσεις. Τα άτομα θα πρέπει να εξετάζουν τις συνθήκες και τις προτιμήσεις τους όταν αποφασίζουν αν θα επενδύσουν σε κρυπτογράφηση.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς