7 λάθη➱επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Είναι ακόμα κερδοφόρο να επενδύσει κανείς σε κρυπτονομίσματα;

Η επένδυση σε κρυπτο-δολαράκια είναι ένα μοναδικό εγχείρημα όπου τα πιθανά οφέλη υπερτερούν κατά πολύ των όποιων κινδύνων αναλαμβάνονται. Το κρυπτονόμισμα είναι μια καλή επένδυση αν θέλετε άμεση πρόσβαση στη ζήτηση ➦ψηφιακού νομίσματος. Η αγορά μετοχών σε επιχειρήσεις που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα μπορεί να είναι μια ασφαλέστερη αλλά λιγότερο επικερδής επιλογή.

⚡️ Είναι το Bitcoin μια καλή επένδυση το 2022;

Λόγω του τρόπου με τον οποίο έχει αγκαλιαστεί, το ➦Bitcoin είναι το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα για αγορά το 2022. Η δημοτικότητά του το καθιστά μια πιο ασφαλή επένδυση, καθώς είναι πιο δύσκολο να παραβιαστεί, καθιστώντας το τεχνικά ασφαλέστερο και λιγότερο επιρρεπές σε μεγάλες διακυμάνσεις των τιμών.

⚡️ Πόσο χαμηλά θα πέσει το κρυπτονόμισμα το 2022;

Το παιχνίδι των προβλέψεων έχει γίνει ακόμη πιο δύσκολο από τότε, καθώς η τιμή του Bitcoin έχει πέσει κατακόρυφα. Οι πιο ➦απομακρυσμένοι αρνητές πιστεύουν ότι το Bitcoin θα πιάσει πάτο στα 10.000 δολάρια το 2022, αλλά πολλοί ειδικοί πίστευαν ότι θα ανέβει στα ➦100.000 δολάρια στα τέλη του περασμένου έτους, αλλά σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

⚡️ Πόσο αξίζει το Ethereum το 2025;

Το Ethereum αναμένεται να αξίζει 11.764 δολάρια το 2025.

συχνά λάθη όταν επενδύεις

Καθώς οι ιστορίες επιτυχίας και απώλειας κρυπτονομισμάτων εξαπλώνονται σαν πυρκαγιά, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Bitcoin, το Ethereum, ο Elon Musk και η Tesla που τουιτάρουν για το Dogecoin έχουν σημειώσει δραματική αύξηση της δημοτικότητάς τους. Οι άνθρωποι επενδύουν περισσότερο από ποτέ στην αγορά ψηφιακών νομισμάτων λόγω αυτών των πιθανών αποδόσεων – οι περίεργοι επενδυτές μπορεί να αναρωτιούνται αν μπορούν να συμμετάσχουν και αυτοί σε αυτό το δυνητικά κερδοφόρο ταξίδι;

Παρόλο που οι τιμές έχουν σημειώσει μια μικρή πτώση και κάποια αβεβαιότητα έχει κατακλύσει την αγορά κρυπτογράφησης, τα κρυπτονομίσματα εξακολουθούν να αποτελούν πεδίο ενδιαφέροντος. Ακόμα και οι πιο έμπειροι επενδυτές μπορεί να βρουν δύσκολο να εισέλθουν στην αγορά ψηφιακών νομισμάτων. Ένας σχολιαστής κάποτε σημείωσε τόσο εύγλωττα:

συχνά λάθη όταν επενδύεις
Υπάρχει μειονέκτημα στην επένδυση στο καλύτερο κρυπτονόμισμα;

Το κρυπτονόμισμα παραμένει ένα δημοφιλές θέμα, αλλά ο κόσμος των κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι πολύπλοκος για να τον εξερευνήσει και να τον κατανοήσει κανείς – ειδικά για όσους είναι νέοι σε αυτόν. Γι' αυτό τον λόγο επισημάναμε επτά λάθη που κάνουν συχνά οι επενδυτές κρυπτονομισμάτων, ώστε να μην χρειαστεί να τα κάνετε κι εσείς! Οπλιστείτε με πληροφορίες σήμερα και μείνετε μπροστά στο παιχνίδι αποφεύγοντας αυτά τα πολύ συνηθισμένα λάθη.

Ποιο λάθος κάνουν οι περισσότεροι έμποροι κρυπτογραφικών χρημάτων;
Έτσι, εδώ είναι τα 7 πιο συνηθισμένα λάθη στις επενδύσεις σε Bitcoin.

Λάθος #1: Αποφύγετε την παραδοχή ότι η αγορά υψηλών τιμών και η πώληση χαμηλών τιμών είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για τη δημιουργία σημαντικών κερδών.

Είναι η επένδυση σε κρυπτονόμισμα μια καλή ιδέα;
Είναι ακόμη κερδοφόρο να επενδύσει κανείς σε κρυπτονομίσματα;

Η μεγαλύτερη γκάφα που κάνουν οι άνθρωποι είναι να επενδύουν υπερβολικά πολλά χρήματα ταυτόχρονα. Επειδή το κρυπτονόμισμα είναι τόσο ευμετάβλητο, αυτό οδηγεί σε “rekt”. Ο συγχρονισμός της αγοράς είναι ένα τεράστιο κλειδί για την επιτυχία όταν αγοράζετε και πουλάτε, αλλά είναι δύσκολο να το κάνετε. Η γνώση των μοτίβων μπορεί να σας βοηθήσει να χρονομετρήσετε καλύτερα την αγορά.

7 λάθη που κάνουν οι άνθρωποι όταν επενδύουν σε κρυπτονομίσματα
συχνά λάθη όταν επενδύεις
  • Ο όρος FOMO χρησιμοποιείται για να περιγράψει το άγχος του να χάσεις κάτι. Όλοι το έχουμε περάσει αυτό. Βλέπετε ένα έργο να αυξάνει την αξία του και θέλετε να συμμετάσχετε. Ακόμη περισσότερο αν χάσατε προηγούμενες παρόμοιες ευκαιρίες.

Δυστυχώς, κάθε άνοδος πρέπει τελικά να ακολουθείται από μια πτώση. Αν επενδύσετε όταν ένα έργο κερδίζει έδαφος, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να χάσετε χρήματα, καθώς οι πρώτοι επενδυτές θα αρχίσουν να παίρνουν κέρδη, και ίσως χρειαστεί να περιμένετε πολύ καιρό για να βγάλετε τα έξοδά σας ή να κερδίσετε χρήματα.

FOMO (Φόβος της απώλειας ή της αγοράς υψηλότερων τιμών)
Τα 7 μεγαλύτερα λάθη στις επενδύσεις σε κρυπτογράφηση

Είναι επίσης δύσκολο να αποκτηθούν νομίσματα όταν ένα έργο επεκτείνεται με ταχείς ρυθμούς. Οι συναλλαγές σε αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια (dex). όπως το Uniswap μπορεί να είναι πρόκληση, ειδικά αν κάνετε κρυπτοσυναλλαγές ενάντια στην αγορά. Αν δεν είστε προσεκτικοί, μπορείτε εύκολα να ξοδέψετε μια περιουσία σε τέλη αερίου και άλλα έξοδα που σχετίζονται με τις συναλλαγές Ethereum.

  • Ο όρος FUD αναφέρεται σε κάθε είδους αρνητική δημοσιότητα. Έχει σχεδιαστεί για να προκαλέσει πανικό στους επενδυτές και να τους απομακρύνει από το κέρμα σας, ακόμη και αν πρόκειται για ένα καταπληκτικό έργο (Πουλήστε φθηνά). Λίγα πράγματα είναι πιο αποκαρδιωτικά από το να βλέπεις την επένδυσή σου να πηγαίνει όλο και πιο βαθιά στο κόκκινο. Όταν η αξία ενός νομίσματος πέφτει ραγδαία, δημιουργείται πολύ FUD.
Έλλειψη κατάλληλης ασφάλειας
Επτά συμβουλές για το καλύτερο κρυπτογραφικό νόμισμα

Η πώληση του νομίσματός σας με απώλειες για να δείτε την αξία του να ανεβαίνει τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες μπορεί να φαίνεται ελκυστική, αλλά αυτή η επιλογή ενέχει σημαντικούς κινδύνους. Είναι προτιμότερο να είστε προσεκτικοί παρά να βουτήξετε σε κάτι πολύ γρήγορα. Δεν το προτείνω αυτό απλώς και μόνο για να το πω… από τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ενώ ολόκληρο το χαρτοφυλάκιό μου εξακολουθεί να παράγει εξαιρετικά κέρδη, τα μισά νομίσματά μου βρίσκονται στο κόκκινο.

Λάθος #2: Ακολουθείτε μόνο τη μία πλευρά

FUD (Φόβος, αβεβαιότητα και αμφιβολία ή με άλλα λόγια – πουλήστε φθηνότερα)

Τι προκάλεσε τον ενθουσιασμό σας για το Bitcoin; Πού εντοπίσατε το υλικό για να το κατανοήσετε βαθύτερα; Είναι οι φίλοι, το Twitter, το YouTube ή το Reddit; Είναι πάντα καλή ιδέα να διαφοροποιείτε τα “κανάλια ειδήσεων” σας για να αποκτήσετε βαθύτερη γνώση της αγοράς, ανεξάρτητα από το ποιος είναι ή πόσο αξιόπιστη φαίνεται αυτή η πηγή.

συχνά λάθη όταν επενδύεις
Για παράδειγμα, έχω τις πηγές μου:
  • Έχω τρεις αγαπημένους YouTubers και παρακολουθώ τον καθένα από αυτούς για διαφορετικούς λόγους: έρευνα για altcoin, τεχνική ανάλυση και μια εναλλακτική οπτική γωνία/προσέγγιση.
  • Στο Twitter, υπάρχουν πολλά άτομα με τα ίδια τρία ονόματα.
  • Δίνω επίσης προσοχή σε όλα τα σημαντικά έργα που με ενδιαφέρουν στο Twitter, το Telegram και το Discord.
  • Υπάρχουν μερικές από τις premium υπηρεσίες του Patreon.
  • Τέλος, μερικά ενημερωτικά δελτία και ιστότοποι όπως το Coinbureau ή το CoinMarketCal, για παράδειγμα
7 λάθη που πρέπει να αποφύγετε πριν επενδύσετε σε κρυπτογραφικά χρήματα
συχνά λάθη όταν επενδύεις

Παραμένω σε επαγρύπνηση και αναζητώ πάντοτε περισσότερες πληροφορίες πριν παγιώσω οποιαδήποτε απόφαση.
Είναι δύσκολο να κάνετε επενδυτικές επιλογές αν έχετε μόνο μία πηγή πληροφοριών, ειδικά επειδή αυτό που μπορεί να είναι μια εξαιρετική επένδυση για ένα άτομο μπορεί να μην λειτουργεί για κάποιον άλλο λόγω διαφορετικής ανοχής στον κίνδυνο, σημείου εισόδου ή στόχων

Λάθος #3: Η έλλειψη στρατηγικής.

Πώς να αρχίσετε να επενδύετε σε κρυπτονομίσματα
Λάθη επένδυσης κρυπτογράφησης

Ποια είναι η ανοχή κινδύνου και η επιθυμητή απόδοση της επένδυσής σας; Πότε θέλετε να βγάλετε κάποια χρήματα από την αγορά για κέρδος ή να τα εξαργυρώσετε (είτε να ξαναμπείτε σε χαμηλότερη τιμή είτε να τα εξαργυρώσετε εντελώς);” Είναι βραχυπρόθεσμο ή μακροπρόθεσμο αυτό στο οποίο επενδύετε;

Λαμβάνοντας υπόψη την επενδυτική σας στρατηγική, η κατάλληλη ανταπόκριση σε όλες τις παραπάνω εκτιμήσεις είναι απαραίτητη. Δεν έχει σημασία πόσο ξοδεύετε για bitcoin αν σκοπεύετε να το κρατήσετε μακροπρόθεσμα- η αξία του είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου (τα πάντα μπορούν να είναι εγγυημένα στα κρυπτογραφημένα χρήματα!)

Επένδυση σε κρυπτονόμισμα
Το πιο συνηθισμένο λάθος που πρέπει να αποφύγετε πριν κάνετε μια αποφασιστική κίνηση

Όταν επενδύετε μακροπρόθεσμα, θα πρέπει να περιμένετε διακυμάνσεις στις αποδόσεις. Ωστόσο, αν αδράξετε την κατάλληλη στιγμή και αγοράσετε μικρότερα κρυπτονομίσματα όταν οι τιμές τους είναι χαμηλές, η απόδοση της επένδυσης μπορεί να είναι πιο γενναιόδωρη από το συνηθισμένο. Αντίθετα, αν επενδύσετε πολύ μεγάλα ποσά με υψηλό κόστος ανά νόμισμα – μπορεί να μην παρατηρήσετε καμία απόδοση της επένδυσης μέχρι να περάσουν πολλά χρόνια.

Λάθος #4: Τα ανεπαρκή μέτρα ασφαλείας αποτελούν ζήτημα ύψιστης σημασίας.

Τρόποι για να επενδύσετε τα δικά σας κεφάλαια
Επενδύοντας στο καλύτερο κρυπτονόμισμα για μια γρήγορη αρχή

Δεν είναι το πιο συναρπαστικό θέμα, αλλά είναι κρίσιμο. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά τραπεζικά συστήματα, τα κρυπτονομίσματα παραμένουν σε μεγάλο βαθμό ανεξέλεγκτα. Εάν κάτι πάει στραβά, μπορεί να αντιμετωπίσετε αδυναμία ανάκτησης των περιουσιακών σας στοιχείων – γεγονός που καθιστά το διακύβευμα ακόμη υψηλότερο κατά την επένδυση.

Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλοί απατεώνες που επηρεάζουν τα κρυπτονομίσματα σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το YouTube, το Twitter και το Telegram, αυτές οι πλατφόρμες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές όσον αφορά τους πιθανούς απατεώνες. Ειδικά στο Telegram, θα ανακαλύψετε ένα σωρό ψεύτικους λογαριασμούς “διαχειριστή” και “τεχνικής υποστήριξης”. Συνήθως παρέχουν κάποιες φανταστικές μεγάλες προσφορές ή υπόσχονται να διπλασιάσουν το κρυπτονόμισμα σας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πώς να αποσύρετε το καλύτερο κρυπτονόμισμα σε πραγματικά χρήματα;
Πώς να επενδύσετε στο καλύτερο κρυπτονόμισμα για αρχάριους

Το να έχετε την τράπεζά σας έχει μειονεκτήματα, όπως η ανάγκη προστασίας του ιδιωτικού κλειδιού, του κωδικού πρόσβασης και της αρχικής φράσης. Δεν θα πρέπει ποτέ να αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας, στο τηλέφωνο, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή στο σύννεφο. Αντ' αυτού, δημιουργήστε ένα αντίγραφό τους και αποθηκεύστε τα σε ασφαλές μέρος (ιδανικά να έχετε επίσης ένα άλλο αντίγραφο σε ένα ακόμη ασφαλές μέρος).

Εξετάστε το ενδεχόμενο χρήσης του προγράμματος περιήγησης Brave εάν χρησιμοποιείτε το Metamask ή ένα παρόμοιο πορτοφόλι λογισμικού. Διαθέτει καλύτερη ασφάλεια και, ως μπόνους, περιλαμβάνει ορισμένες ενδιαφέρουσες λειτουργίες, όπως το να κερδίζετε ένα μικρό ποσό κρυπτονομίσματος όταν σερφάρετε στο διαδίκτυο.

"Επενδύστε σε κρυπτογραφημένα χρήματα - κερδίστε από την κρίση"
Είναι δυνατόν να επενδύσει κανείς σε κρυπτονόμισμα;

Αν θέλετε να διατηρήσετε την ασφάλεια των κρυπτονομισμάτων σας, το 2FA και το YubiKey είναι δύο απαραίτητα εργαλεία. Εάν έχετε μεγαλύτερο όγκο κρυπτογράφησης, τότε η Ledger ή η Trezor μπορούν να σας παρέχουν επιπλέον προστασία.

Λάθος #5: Η βασική ανάλυση της αγοράς είναι άγνωστη σε πολλούς.

Αναρωτηθήκατε ποτέ: “Τι θα συμβεί αν το bitcoin αξίζει τώρα πάνω από 30.000 δολάρια και το ADA ή το XRP φτάσει στις ίδιες τιμές;” Αν επενδύσω τώρα, σε λίγα χρόνια θα έχω εύκολα 1.000πλάσια απόδοση”. Όχι.

Πώς να αρχίσετε να επενδύετε σε κρυπτονομίσματα;
Κίνδυνοι της επένδυσης σε κρυπτονόμισμα

Θα παρατηρήσετε ότι σε αυτή την περίπτωση, η τιμή δεν είναι τόσο σημαντική. Αυτό που έχει σημασία είναι η κεφαλαιοποίηση της αγοράς (market capitalization), η οποία είναι η αξία του περιουσιακού στοιχείου επί την ποσότητά του.

Ενδεικτικά, η τιμή του Cardano ανέρχεται σε περίπου 1,5 δολάρια ανά μονάδα και η αξία του αποτιμάται σε περίπου 50 δισεκατομμύρια δολάρια στην κεφαλαιοποίηση της αγοράς. Έτσι, η ADA θα πρέπει να αυξηθεί σε αξία περισσότερο από 60 φορές για να αξίζει 100 δολάρια ανά νόμισμα (κεφαλαιοποίηση αγοράς 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων).

Προβλήματα της επένδυσης στα καλύτερα κρυπτογραφικά χρήματα
Πώς να επενδύσετε σωστά σε κρυπτονομίσματα

Αντίθετα, αν η κεφαλαιοποίηση του XRP αυξηθεί στα 100 δισεκατομμύρια δολάρια , θα πρέπει απλώς να φτάσει σε μια τιμή περίπου δεκαεπτά σεντς ανά τεμάχιο.

Σε γενικές γραμμές, οι κρυπτομηχανές με μικρότερη κεφαλαιοποίηση έχουν περισσότερες δυνατότητες ανόδου από τις μεγαλύτερες. Ο λόγος είναι ότι χρειάζεται να αυξήσουν λιγότερο την αξία τους για να φτάσει η κεφαλαιοποίησή τους σε εκείνη των μεγαλύτερων κρυπτονομισμάτων.

Αν το ADA πρόκειται να φτάσει τα 100 δολάρια ανά νόμισμα, θα πρέπει να αξίζει σχεδόν διπλάσια από ολόκληρη την αγορά κρυπτογραφικού χρήματος ή πάνω από 4 φορές περισσότερο από το Bitcoin.

Επένδυση σε κρυπτονόμισμα για μια γρήγορη αρχή
Cryptocurrency – μια επένδυση για τους ριψοκίνδυνους

Με τη ραγδαία επέκταση της αγοράς κρυπτογράφησης, μια τέτοια εντυπωσιακή αύξηση της αξίας δεν είναι μόνο εφικτή, αλλά και πιθανή! Πριν από την πρόσφατη πτώση της, η συνολική αξία των κρυπτονομισμάτων υπολογιζόταν σε περίπου 2,5 τρισεκατομμύρια δολάρια και είναι πιθανό να φτάσει το εκπληκτικό ποσό των 8-10 τρισεκατομμυρίων δολαρίων μέσα στα επόμενα δώδεκα χρόνια! Μέχρι το 2033, θα μπορούσαμε εύκολα να δούμε μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο τα ψηφιακά νομίσματα γίνονται αντιληπτά από την κοινωνία με αυτόν τον προβλεπόμενο ρυθμό ανάπτυξης.

Παρ' όλα αυτά, το παράδειγμα αυτό δείχνει πόσα χρήματα θα χρειάζονταν για την ADA. Δεν θέλετε να στοχεύετε πολύ ψηλά ή χαμηλά όταν ψάχνετε για ένα κερδοφόρο νόμισμα. Εάν στοχεύετε να αποκομίσετε απόδοση 50-100 φορές, μην κοιτάξετε περισσότερο από εταιρείες που έχουν κεφαλαιοποίηση αγοράς μικρότερη από 10 εκατομμύρια δολάρια! Για συγκρίσεις μεταξύ διαφόρων κρυπτονομισμάτων, καθώς και για την κεφαλαιοποίησή τους, τον όγκο συναλλαγών και άλλα, τα Coin Market Cap και Coingecko είναι εξαιρετικοί πόροι.

Λάθος #6: Είναι επίσης πιθανό να μην έχετε ένα αρκετά διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο ή να έχετε επενδύσει σε πάρα πολλά διαφορετικά νομίσματα.

Απλοί τρόποι επένδυσης σε bitcoin
Τα λάθη της επένδυσης σε κρυπτογράφηση 2023

Αυτό είναι λίγο δύσκολο, δεδομένου ότι το περιεχόμενο του χαρτοφυλακίου σας θα πρέπει να καθορίζεται από τους στόχους σας (όπως στο σημείο 3). Μπορείτε απλώς να κρατήσετε Bitcoin, Etherium ή/και Cardano, αν θέλετε απλώς να αποθηκεύσετε νομίσματα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, όταν επενδύετε σε πιο επικίνδυνα altcoins με στόχο μεγαλύτερες αποδόσεις, είναι συνετό να είστε προσεκτικοί και να μην υπερβάλλετε εαυτόν. Μπορείτε να μειώσετε τον συνολικό σας κίνδυνο κατανέμοντας τις επενδύσεις σας σε πολλά έργα.

Λάθος #7: Η τοποθέτηση χρημάτων σε μια επένδυση όπου δεν μπορείτε να αντέξετε να υποστείτε την απώλεια είναι μια άκρως επικίνδυνη τακτική.

Η τοποθέτηση χρημάτων σε μια επένδυση όπου δεν μπορείτε να αντέξετε να υποστείτε την απώλεια είναι μια άκρως επικίνδυνη τακτική
Αξίζει να επενδύσετε σε κρυπτογράφηση τώρα

Αυτό θα έπρεπε να είναι προφανές, αλλά θέλω να το επαναλάβω. Θα πρέπει να ρισκάρετε μόνο ένα ποσό που μπορείτε να χάσετε. Σίγουρα, κανείς δεν επιθυμεί να κάνει ένα δαπανηρό λάθος- ωστόσο, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι το Bitcoin είναι απίστευτα απρόβλεπτο και έχει τη δυνατότητα να οδηγήσει σε δραστικές απώλειες. Όσο πιο εκτεταμένη γίνεται η κεφαλαιοποίησή του στην αγορά, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα για αστάθεια και κίνδυνο.

Το Bitcoin και το Ethereum θεωρούνται συχνά αξιόπιστες επενδύσεις, ωστόσο μπορούν να υποστούν δραστικές απώλειες στην αξία τους έως και 70%, όπως φάνηκε όταν το BTC εκτοξεύτηκε από το ιστορικό υψηλό των 20.000 δολαρίων στο συγκλονιστικό χαμηλό των 3.200 δολαρίων μέσα σε ένα χρόνο. Όταν η αγορά γυρίζει ξανά (πράγμα που συμβαίνει πάντα), τα altcoins μπορεί να γνωρίσουν ελεύθερη πτώση μεγαλύτερη από 90%, με ορισμένα να μην ανακτούν ποτέ την αρχική τους αξία.

Επένδυση σε κρυπτονόμισμα για μια γρήγορη αρχή
Από πού να ξεκινήσετε ως αρχάριος στην κρυπτογράφηση

Πριν από την επένδυση, η κατανόηση και η κατανόηση των κινδύνων είναι απαραίτητη. Οι περιστάσεις και η ανοχή σας στον κίνδυνο θα καθορίσουν πόσα χρήματα θα επενδύσετε και πού θα τα βρείτε, αλλά απλώς βεβαιωθείτε ότι είστε πλήρως ενημερωμένοι για τους κινδύνους και λάβετε υπόψη σας το χειρότερο σενάριο.

Τα οφέλη της φύλαξης των κρυπτογράφων σας σε ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Το κρυπτονόμισμα είναι μια ψηφιακή μορφή χρήματος που απαιτεί ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι για τη φύλαξή του. Τα διαδικτυακά πορτοφόλια είναι πιο βολικά αλλά και πολύ πιο επικίνδυνα από την αποθήκευση των κρυπτονομισμάτων σας εκτός σύνδεσης. Είναι πιο ευάλωτα σε επιθέσεις και παραβιάσεις και οι χάκερς μπορούν να αδειάσουν ολόκληρο το πορτοφόλι σας μέσω απάτης ή παραβίασης. Για να διαφυλάξετε το κρυπτονόμισμά σας και να εξασφαλίσετε την ασφάλειά του, ένα πορτοφόλι υλικού εκτός σύνδεσης είναι η πιο αξιόπιστη λύση. Αυτή η συσκευή λειτουργεί παρόμοια με ένα στικάκι USB με ενισχυμένη κρυπτογραφική προστασία για τα ιδιωτικά κλειδιά που σχετίζονται με αυτό.

Τα οφέλη της φύλαξης των κρυπτογράφων σας σε ηλεκτρονικό πορτοφόλι
Απλοί τρόποι επένδυσης σε bitcoin

Απόσυρση

ΜΗΝ βασίζεστε αποκλειστικά στις πληροφορίες αυτής της ανάρτησης για να λάβετε εμπορικές ή επενδυτικές αποφάσεις. Πριν από την επένδυση ή τη διαπραγμάτευση, κάντε ενδελεχή έρευνα και δέουσα επιμέλεια.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς