Crypto trading bot: Τι κάνουν, πώς λειτουργούν και οι κορυφαίες επιλογές για εσάς

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️Are bots συναλλαγών καλό;

Τα ρομπότ συναλλαγών μπορούν να ολοκληρώσουν τις συναλλαγές ταχύτερα από τους ανθρώπους. Μπορούν να εκτελέσουν τους πιο πολύπλοκους υπολογισμούς σε λιγότερο χρόνο από τους ανθρώπους. Επιπλέον, η άμεση αντίδρασή τους στις μεταβολές των τιμών μπορεί να προσφέρει τεράστια πλεονεκτήματα, σε αντίθεση με τις καθυστερήσεις που μπορούν να μετατρέψουν μια κερδοφόρα συναλλαγή σε χαμένη.

⚡️How πόσο κοστίζει ένα ρομπότ συναλλαγών;

✔️ HAAS Bot: 0.006 BTC/3 μήνες
✔️ Cryptohopper $19/μήνα
✔️ Cryptotrader 0.0025 BTC/μήνα
✔️ revenuebot σχεδιάζει 20% των κερδών σας, αλλά όχι περισσότερο από $50/μήνα

⚡️How πόσα μπορεί να κερδίσει ένας αρχάριος έμπορος ημέρας;

Μπορείτε είτε να κερδίσετε ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό είτε να χάσετε τα πάντα στις συναλλαγές- δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Τα τυπικά μηνιαία κέρδη είναι 2-5%, τα οποία θεωρούνται καλά.

⚡️What είναι ο Ντεξ; Τι είναι το Dex;

Με ένα αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο (DEX), οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν με ασφάλεια ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία χωρίς να βασίζονται σε μεσάζοντες.

⚡️How διαφέρει το DEX από το CEX;

Το DEX υποστηρίζει μόνο κρυπτονομίσματα και δεν επιτρέπει την ανταλλαγή νομισμάτων fiat, ενώ το CEX μπορεί να χειριστεί και τα δύο.

ρομπότ έμποροι κρυπτογράφησης

Πολλοί άνθρωποι που εμπορεύονται κρυπτονομίσματα χρησιμοποιούν bots για να το κάνουν. Αλλά τι ακριβώς είναι αυτά τα ρομπότ συναλλαγών; Πώς λειτουργούν; Αν ξεκινάτε να εμπορεύεστε κρυπτονομίσματα ή αν ψάχνετε έναν πιο ομαλό τρόπο διαχείρισης των επενδύσεών σας, αυτό το άρθρο είναι εδώ για να σας βοηθήσει!

Θα εξετάσουμε σε βάθος τα bots συναλλαγών κρυπτογράφησης: από τον ορισμό και τον σκοπό τους μέχρι τα καλύτερα διαθέσιμα. Ετοιμαστείτε να απογειώσετε το παιχνίδι κρυπτογράφησης!

Στη ζωντανή λειτουργία, το ρομπότ συναλλαγών για το χρηματιστήριο διατηρεί όλα τα δεδομένα, ξεκινά και ακυρώνει συναλλαγές και ειδοποιεί το τηλέφωνό σας για κρίσιμα γεγονότα και νέες δυνατότητες.

Τι μπορεί να επιτύχει ένα ρομπότ έμποροι κρυπτογράφησης
Τι μπορεί να επιτύχει ένα ρομπότ έμποροι κρυπτογράφησης

Μπορείτε να το διδάξετε, ας πούμε, να αγοράζει Bitcoin 5% φθηνότερα και στη συνέχεια να το πουλάει 10% ακριβότερα για κέρδος 15%. Και αν η τιμή δεν φτάσει στην προβλεπόμενη μπάρα, να κρατήσει το ίδιο ποσό χρημάτων. Ή μπορείτε να κλείσετε αποτελεσματικά την εντολή σας, τοποθετώντας στάσεις, εάν η ισοτιμία του BTC αλλάξει ξαφνικά πορεία.

Τι μπορεί να επιτύχει ένα ρομπότ συναλλαγών;

Αυτά είναι τα πιο κρίσιμα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένα bot που εμπορεύεται κρυπτονομίσματα σε ένα ανταλλακτήριο:

 • τα ρομπότ συναλλαγών κρυπτογράφησης δημιουργήθηκαν για τη διαχείριση κινδύνου. Περιορίζετε το εύρος στο οποίο μπορεί να λειτουργήσει το μηχάνημα, καθώς και την προστασία των περιουσιακών σας στοιχείων. Υπολογίζει αυτόματα τα στοιχεία μεταβλητότητας και κέρδους χρησιμοποιώντας δεδομένα από προηγούμενες συνεδρίες συναλλαγών
 • να δίνουν εντολές όταν ένα περιουσιακό στοιχείο φτάσει σε μια συγκεκριμένη τιμή. Δεν είναι μυστικό ότι η τοποθέτηση εντολών αγοράς σε καλή τιμή είναι δύσκολη για τους μεγάλους εμπόρους, αλλά η προσπάθεια τοποθέτησης μιας τεράστιας οριακής εντολής στην αγορά είναι επικίνδυνη. Ένας υπολογιστής μπορεί να αγοράσει και να πουλήσει ένα στοιχείο σιγά-σιγά. Οι μικροεπενδυτές και οι κερδοσκόποι θα επωφεληθούν επίσης σε μεγάλο βαθμό από αυτό.
Τι είναι τα bots συναλλαγών κρυπτογράφησης;
Είναι το bot συναλλαγών δωρεάν; ρομπότ έμποροι κρυπτογράφησης
 • Πολλαπλές πλατφόρμες – το ρομπότ συναλλαγών κρυπτογράφησης μπορεί να συναλλάσσεται σε διάφορα χρηματιστήρια, καθώς είναι συνδεδεμένο με αυτά, διατηρώντας έναν ενιαίο γενικό λογαριασμό. Ως αποτέλεσμα, βρίσκει πιο ελκυστικές προσφορές τιμών και δημιουργεί μια ευκαιρία αρμπιτράζ.
 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το DMS για να δημιουργήσετε αυτοματοποιημένες εργασίες, όπως η εκτέλεση ειδοποιήσεων σε συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα για κάθε μέλος του προσωπικού ή η αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για συγκεκριμένα γεγονότα. Μπορείτε επίσης να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πελάτες, να τους ειδοποιείτε μέσω Telegram ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Ανάλυση αγοράς – συλλογή δεδομένων από διάφορες πηγές για μια επιλογή περιουσιακών στοιχείων και τοποθέτησή τους σε μια βάση δεδομένων. Ακριβής καταγραφή και αβίαστη απεικόνιση των δεδομένων σε φιλική προς το χρήστη μορφή. Χρήση μηχανικής μάθησης για τον υπολογισμό των μεταβολών των τιμών.

Αρχές λειτουργίας

Αρχές λειτουργίας ρομπότ έμποροι κρυπτογράφησης
Οι βασικές αρχές της ρύθμισης των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης

Για να έχετε την καλύτερη απόκριση από το πρόγραμμα και να ελαχιστοποιήσετε το χρόνο διακοπής λειτουργίας, συνιστάται να το τρέχετε σε έναν αποκλειστικό διακομιστή (VPS).

Ένα παράδειγμα χρήσης ενός προκάτ ρομπότ για το εμπόριο κρυπτονομισμάτων: πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στον ιστότοπο του προγραμματιστή του ρομπότ, να επιλέξετε ένα σχέδιο, να πληρώσετε και να κατεβάσετε το λογισμικό. Εγκαταστήστε το σε έναν διακομιστή που έχετε νοικιάσει εσείς.

Για να αποκτήσετε το κλειδί API, μεταβείτε στο προσωπικό γραφείο του ανταλλακτηρίου και αποκτήστε πρόσβαση στις λειτουργίες για το ρομπότ συναλλαγών κρυπτογράφησης. Μπορείτε να αποτρέψετε τις καταθέσεις και τις αναλήψεις από το λογαριασμό σας για να διασφαλίσετε ότι τα ψηφιακά σας περιουσιακά στοιχεία παραμένουν ασφαλή. Το bot μπορεί να αγοράζει και να πωλεί περιουσιακά στοιχεία μόνο εντός του προφίλ του χρήστη.

Είναι καλά τα bots συναλλαγών;
ρομπότ έμποροι κρυπτογράφησης

Χρησιμοποιώντας ένα περιβάλλον εργασίας που είναι γενικά εύκολο στη χρήση, ακόμη και για όσους δεν έχουν εμπειρία, μπορείτε να ρυθμίσετε το crypto bot με το επιθυμητό σενάριο συμπεριφοράς. Η υπηρεσία παρέχει συνήθως καταστάσεις συναλλαγών ή επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν τις δικές τους.

Ορισμένες εταιρείες παρέχουν πλήρως αυτοματοποιημένα ρομπότ συναλλαγών για κρυπτονομίσματα – χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη ή μιμούνται τις στρατηγικές κορυφαίων εμπόρων, ώστε να μην χρειάζεται να εφεύρετε τίποτα μόνοι σας.

Τύποι bots για ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι παροχής υπηρεσιών:

Τύποι bots για ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων

Τι είναι τα bots για συναλλαγές κρυπτονομισμάτων;

 • Δεν υπάρχουν επαναλαμβανόμενες δαπάνες. – Μια εφάπαξ πληρωμή για πλήρη λειτουργικότητα και περαιτέρω ενημερώσεις.
 • Οι συνδρομές είναι γενικά εξοικονόμηση κόστους, εφάπαξ αγορές με λίγες εξαιρέσεις. Οι μηνιαίες ή οι ετήσιες δόσεις είναι δύο από τους πολλούς τύπους συνδρομών που μπορείτε να επιλέξετε. Θα μπορούσατε να νοικιάσετε ένα ρομπότ μόνο για έναν μήνα και να ελέγξετε αν ικανοποιεί τις ανάγκες σας προτού αποφασίσετε την αγορά του – οπότε η αγορά του εκ των προτέρων για ένα ολόκληρο έτος θα ήταν πιο προσοδοφόρα οικονομικά.
 • Παρόλο που τα bots κρυπτογράφησης δωρεάν ανταλλαγής δεν αναπτύσσονται τόσο έντονα από τους δημιουργούς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λογισμικό ανοιχτού κώδικα που έχει εγκριθεί και υποστηρίζεται από την κοινότητα. Τούτου λεχθέντος, ορισμένα χαρακτηριστικά μπορεί να είναι περιορισμένα από άποψη ποσότητας ή διάρκειας. Επίσης, θα εμφανιστούν διαφημίσεις κατά τη χρήση αυτής της έκδοσης – αν θέλετε απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά χωρίς κανέναν απολύτως περιορισμό, τότε είναι καλύτερο να επενδύσετε στην προσφορά “Premium”!
 • Ατομικά – Τα ρομπότ συναλλαγών έχουν κερδίσει την εύνοια των επαγγελματιών εμπόρων για την αυτοματοποίηση κουραστικών δραστηριοτήτων και την εύρεση εργαλείων συνεδρίασης συναλλαγών. Χρησιμοποιούνται συχνότερα σε ημι-αυτοματοποιημένη λειτουργία και δημιουργούνται από τη στρατηγική και το στυλ συναλλαγών για την εκτέλεση των καθηκόντων ενός συγκεκριμένου εμπόρου.
Τα ρομπότ συναλλαγών για ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων είναι ένα καυτό θέμα στην αγορά.
Τα ρομπότ συναλλαγών για ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων είναι ένα καυτό θέμα στην αγορά.

Τα ρομπότ συναλλαγών για ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων είναι ένα καυτό θέμα στην αγορά.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα πρόγραμμα με βάση τις ικανότητες-στόχους, ανάλογα με τους πόρους και τους στόχους σας.

Δημιουργία αγοράς

Διαπραγμάτευση σε διαφορετικά χρηματιστήρια για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου.
Πώς οι Market Makers κερδίζουν;

Οι market makers αποζημιώνονται για τις μικρές διακυμάνσεις τους στις εντολές αγοράς και πώλησης. Η πραγματοποίηση αυτών των συναλλαγών με το χέρι είναι απλώς μη ρεαλιστική, και τα bots υψηλής συχνότητας μπορούν να τις εκτελούν 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Αυτός ο τύπος συναλλαγών δεν είναι για όλους, αλλά είναι ιδανικός για τους συναλλασσόμενους που έχουν πολλά μετρητά ή ειδικές απαιτήσεις υπηρεσιών (εκπτώσεις ή 0% στις συναλλαγές).

Διαπραγμάτευση σε διαφορετικά χρηματιστήρια για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου.

Κάθε ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης έχει τους δικούς του κανόνες για την κατάθεση και την ανάληψη fiat, τον όγκο συναλλαγών και το επίπεδο προσφοράς. Τα arbitrage crypto bots για τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων αναζητούν θύλακες ανεκπλήρωτης ρευστότητας και κερδίζουν χρήματα από τη διαφορά τιμής. Δεν χρειάζεται καν να μετακινήσει νομίσματα από το ένα ανταλλακτήριο στο άλλο- το bot κάνει χρήση API για να συνδεθεί σε πολλές πλατφόρμες ταυτόχρονα.

Τύποι bots για ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων
Πώς να μειώσετε τον κίνδυνο των επενδύσεων σε μετοχές

Αναπροσαρμογή της ισορροπίας του χαρτοφυλακίου

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει τους προτιμώμενους κλάδους (π.χ. Smart Contracts, DeFi, NFT ή Storage) ή συγκεκριμένα κρυπτονομίσματα για να διαφοροποιήσει το ρομπότ το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο αυτόματα ή ημιαυτόματα. Η τεχνητή νοημοσύνη θα βρει τρόπους για την ελαχιστοποίηση των επενδυτικών κινδύνων, βελτιώνοντας παράλληλα τα κέρδη. Οι συναλλαγές ενδέχεται να πραγματοποιούνται σπάνια. Λόγω του HODL-ing, το crypto bot μειώνει το ποσό του μη πραγματοποιηθέντος κέρδους ως αποτέλεσμα της μείωσης της μεταβλητότητας, αφήνοντας μόνο τον μακροπρόθεσμο κάτοχο με μια ισχυρότερη θέση.

Συναλλαγές που βασίζονται στην τεχνική ανάλυση

Συναλλαγές που βασίζονται στην τεχνική ανάλυση
Διαπραγμάτευση σε διαφορετικά χρηματιστήρια για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου

Το πιο δημοφιλές bot συναλλαγών κρυπτογράφησης είναι αυτό που κάνει όλα αυτά. Αναλύουν και προβλέπουν τις διακυμάνσεις της αγοράς με βάση μια ποικιλία κριτηρίων, συμπεριλαμβανομένης της ιστορικής και προβλεπόμενης μεταβλητότητας, του όγκου συναλλαγών, της συσχέτισης του ανταγωνισμού, ακόμη και των ειδήσεων και των tweets.

Αυτό το λογισμικό προσφέρει περισσότερα από τις προβλεπόμενες δυνατότητές του, ανοίγοντας έναν κόσμο δυνατοτήτων για να εξερευνήσουν οι χρήστες. Όταν εκτίθεται σε ένα συγκεκριμένο μοτίβο της αγοράς, θα χρησιμοποιεί σύνθετους αλγόριθμους και τεχνολογίες επεξεργασίας φυσικής γλώσσας, όπως ο έλεγχος γραμματικής και η επισήμανση προτάσεων, για να εντοπίζει ευκαιρίες χρηματοοικονομικών συναλλαγών που είναι διαθέσιμες μέσω των διακυμάνσεων των τιμών στα δεδομένα της αγοράς σε πραγματικό χρόνο. Ο κατασκευαστής του προγράμματος ισχυρίζεται ότι μπορεί να προβλέψει τις κινήσεις της αγοράς με ακρίβεια έως και 90%.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της απασχόλησης

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της απασχόλησης
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των Trading Bots

Τα παρακάτω είναι τα μειονεκτήματα ενός φράχτη πισίνας:

❌ Δεν είναι ένα “μαγικό ραβδί”.Το καλύτερο bot συναλλαγών κρυπτογράφησης παρέχει στους χρήστες πληροφορίες σχετικά με τους κινδύνους απώλειας χρημάτων.

❌ Εξακολουθεί να εξαρτάται από το ανθρώπινο λάθος και απαιτεί την προσαρμογή των τεχνικών και την παρακολούθηση. Πρώτα απ' όλα, καμία αγορά δεν μπορεί να προβλεφθεί με ακρίβεια σε απόλυτους όρους.

❌Μπορεί να παραβλέψει αυτό που σας υποδεικνύει η πείνα σας.

❌ Πάντα υπάρχει η πιθανότητα ενός σφάλματος στον υπολογιστή ή μιας επίθεσης χάκερ.

Τα ακόλουθα είναι τα οφέλη της χρήσης ενός δικτυακού τόπου:

Τα ρομπότ συναλλαγών για ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων είναι ένα καυτό θέμα στην αγορά.
Είναι κερδοφόρα η διαπραγμάτευση AI;


✅ Εκτελεί όλες τις συνήθεις δραστηριότητες που ένας έμπορος πρέπει να εκτελεί χειροκίνητα

✅ Αυτός ο διεθνής διαδικτυακός μεσίτης, με άδεια λειτουργίας στις Ηνωμένες Πολιτείες και με πάνω από 1.000 εμπόρους στην πλατφόρμα του, δεν κοιμάται ποτέ – λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, χωρίς διαλείμματα το Σαββατοκύριακο. Η διαπραγμάτευση πραγματοποιείται προσεκτικά με τη χρήση αλγορίθμων αντί να βασίζεται αποκλειστικά σε συναισθήματα ή διαίσθηση.

✅ Μπορείτε να εκτελείτε ταυτόχρονα διαφορετικές προσεγγίσεις, να διαχειρίζεστε πολλά χαρτοφυλάκια και να θυμάστε “τα πάντα”.

✅ Γρήγοροι, ακριβείς αναλυτικοί υπολογισμοί σχετικά με τις τάσεις και τις κινήσεις της αγοράς κρυπτονομισμάτων.

Τα καλύτερα bots ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων

Haasbot

Haasbot
Σύντομη επισκόπηση του HAASonline Trading Bot

Η εγκατάσταση διαρκεί μόνο λίγα λεπτά αντί για ώρες και προσφέρει το πιο εξελιγμένο αυτοματοποιημένο καλύτερο bot συναλλαγών για ανταλλαγή bitcoin.

Η ομάδα Open Source Team είναι μια ομάδα προγραμματιστών που ανέλαβαν να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία συναλλαγών με την ιδιαίτερη μάρκα των bots τους.

Η χρήση των ΑΤΜ Bitcoin στις Ηνωμένες Πολιτείες πλησιάζει γρήγορα εκείνες που παρατηρούνται σε άλλες ώριμες αγορές. Με πάνω από δύο δωδεκάδες κρυπτονομίσματα διαθέσιμα για αγορά εντός των συνόρων μας, είναι σαφές ότι πολλοί καταναλωτές εδώ θέλουν να αξιοποιήσουν αυτή την ευκαιρία. Τα μηχανήματα αυτά δεν είναι μόνο συμβατά με συστήματα Windows, Mac και Linux, αλλά επεκτείνουν και την εμβέλειά τους περαιτέρω. Καθώς αυτές οι τεχνολογίες γίνονται πιο συνηθισμένες στις αρτηρίες και τις φλέβες του εμπορίου της Αμερικής – μια επανάσταση μας περιμένει όλους!

ρομπότ έμποροι κρυπτογράφησης
Λειτουργούν τα ρομπότ συναλλαγών;

Το bot συναλλαγών κρυπτογράφησης Reddit

 • Binance (συν ΗΠΑ και Futures)
 • Bitstamp
 • Ionomy
 • Kraken (συν Futures)
 • KuCoin
 • Bitpanda Pro
 • Bitmex
 • CEX.io
 • Coinbase Pro
 • Bitfinex
 • Bittrex
 • Bybit
 • GEMINI
 • HitBTC
 • Huobi
 • Deribit
 • FTX
 • OKCoin
 • OKEX (συν Futures)
 • Poloniex
Πόσα μπορεί να κερδίσει ένα ρομπότ συναλλαγών;
bots κρυπτογράφησης

Οι Quintus de Haas, Josh Becker, Rustim Rhoda, Reynaldo Rivera και Jeff Vernon είναι οι εγκέφαλοι πίσω από το Diggity Dogs. Ξεκίνησε το 2014 και διευθύνεται από μια ομάδα αποτελούμενη από τους Stefan de Haas, Quintus de Haas, Josh Becker και Rustim Rhoda.

Σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρουσιάζονται όταν ένας χρήστης εγγράφεται στο HaasOnline, το λογισμικό θεωρείται ότι βρίσκεται στο Μπελίζ.

-> Όλα τα αγαθά πρέπει να τιμολογούνται ανταγωνιστικά στην τοπική αγορά.

 • Αρχάριοι (από 0,005 BTC ανά μήνα έως 0,011 BTC ανά έτος)
 • Basic (0,007 BTC ανά μήνα έως 0,02 BTC ανά έτος)
 • Προχωρημένο (από 0,012 BTC ανά μήνα έως 0,033 BTC ανά έτος)

Η ελάχιστη επιλογή είναι η πιο προσιτή, με σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά εκτός από τον οπτικό επεξεργαστή διαθέσιμα. Η Advanced σας επιτρέπει να πάτε όσο μακριά θέλετε (πρώτα απ' όλα, τον αριθμό των bots).

Cryptohopper Algotrading αναθεώρηση πλατφόρμας

CryptoHoper

Προσφέρει την αυτοματοποίηση των συναλλαγών και την απομάκρυνση των συναισθημάτων από την εξίσωση.

Στρατηγικές διαπραγμάτευσης “Designer” Arbitrage Trading on Designated Market Maker Τακτικές διαπραγμάτευσης “Designer” Social trading n Δωρεάν και επί πληρωμή σήματα 100+ Cryptocurrencies Backtesting και προσομοιωτής Έλεγχος από PC, laptop ή smartphone

Είναι κερδοφόρα η διαπραγμάτευση AI;
CryptoHoper bot για συναλλαγές κρυπτονομισμάτων

Το CryptoHopper είναι ένας μεσίτης κρυπτονομισμάτων που επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα μεταξύ τους. Έχει πάνω από τρία εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες και πάνω από 300.000 εμπόρους που το χρησιμοποιούν. Με το CryptoHopper, μπορείτε να συνδεθείτε σε ανταλλακτήρια και να ανταλλάξετε κρυπτονομίσματα με άλλους.

 • Binance (συν ΗΠΑ)
 • Bitpanda Pro
 • Bitvavo
 • Coinbase Pro
 • Bitfinex
 • Huobi
 • KuCoin
 • OKEX
 • Bittrex
 • Kraken
 • Poloniex
 • HitBTC

Η Cryptohopper BV, μια νεοσύστατη επιχείρηση με έδρα τις Κάτω Χώρες, ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2017. Η έδρα της εταιρείας είναι το Άμστερνταμ. Η Cryptohopper BV είναι μια επιχείρηση με έδρα τις Κάτω Χώρες και γραφεία στο Άμστερνταμ.

Τα στάνταρ και premium πακέτα παρέχουν πρόσβαση σε 80-200 θέσεις συμβολαίων κρυπτογράφησης, με δυνατότητα επιλογής 50 διαφορετικών κρυπτονομισμάτων. Το αρμπιτράζ της αγοράς, η δημιουργία αγοράς και η λήψη σημάτων για όλα τα περιουσιακά στοιχεία είναι όλα δυνατά με τη χρήση προηγμένων πακέτων.

Cryptotrader online εφαρμογή συναλλαγών
Ανασκόπηση πλατφόρμας Cryptotrader

Cryptotrader

Μπορείτε είτε να δημιουργήσετε το δικό σας bot είτε να νοικιάσετε ένα που έχει ήδη δημιουργηθεί. Το Cryptotrader προσφέρει ένα επαναστατικό σύστημα αλγοριθμικής διαπραγμάτευσης χωρίς κηδεμονία για τη διευκόλυνση του Bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων. Έχει αναπτύξει πάνω από 10.000 στρατηγικές και έχει πραγματοποιήσει 5 εκατομμύρια backtests μέχρι σήμερα.

Προσφέρουμε αυτοματοποιημένα, κλιμακούμενα ρομπότ συναλλαγών, καθώς και μια λύση που βασίζεται στο cloud και δεν απαιτεί να νοικιάσετε το δικό σας VPS. Αγορές στρατηγικής Backtesting Ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο μέσω e-mail ή SMS Δυνατότητα σύνδεσης με χρηματιστήρια:

CryptoHoper bot για συναλλαγές κρυπτονομισμάτων
Bitsgap bot για την εμπορία bitcoins και άλλων κρυπτονομισμάτων
 • Coinbase
 • Kraken
 • Huobi
 • Bitfinex
 • Bitstamp
 • OKCoin
 • Binance
 • Bittrex
 • Poloniex

Η νομιμότητα της Algocraft Ltd. επικυρώνεται από το δικαστήριο. Η διεύθυνση της οδού Oorsprongpark 12, 3581 ET Utrecht, Ολλανδία, εμφανίζεται επίσης στον ιστότοπο.

Bitsgap bot για την εμπορία bitcoins και άλλων κρυπτονομισμάτων
Πώς να εκτελέσετε ένα ρομπότ συναλλαγών στο Bitsgap

Bitsgap

Η Bitsgap παρέχει ένα one-stop shop για τη διαχείριση επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα, με όλα όσα χρειάζεστε για συναλλαγές, bots, σήματα, χαρτοφυλάκιο, αρμπιτράζ και ακόμη και έναν λογαριασμό επίδειξης.

Καθώς το κρυπτονόμισμα συνεχίζει να αφήνει το στίγμα του στον κόσμο, η υποκείμενη τεχνολογία του – blockchain – γίνεται όλο και πιο γνωστή. Εκατομμύρια άνθρωποι ανακαλύπτουν τώρα τις πολυάριθμες πιθανές χρήσεις αυτού του επαναστατικού συστήματος.

Το Bitsgap σας επιτρέπει να δημιουργείτε bots για συναλλαγές σε όλους τους τύπους εντολών: Σκιά. Συνδέεται με 25+ ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων και λειτουργεί με όλα τα είδη εντολών: Market, Limit, Stop Loss, Stop Limit, Take Profit

Bitsgap
Bitsgap
 • Binance
 • Huobi
 • Kraken
 • Coinbase Pro
 • OKex
 • KuCoin
 • Bittrex
 • HitBTC
 • FTX
 • Bitfinex
 • Poloniex
 • Bitstamp
 • CEX.io
 • Coinbene
 • ZB.com
 • GEMINI
 • Gate.io
 • Υγρό
 • LBANK.info
 • bot trader για τις συναλλαγές ροκ
 • EXMO
 • Bit-Z
 • Bithumb
 • Bibox

Η υπηρεσία e-invoice είναι εγγεγραμμένη στο Ταλίν της Εσθονίας με αριθμό μητρώου 14004763. Η εταιρεία πίσω από αυτήν είναι η co. Οι δημιουργοί της είναι μια ομάδα εμπόρων και επαγγελματιών της αγοράς κρυπτονομισμάτων (Maxim Kalmykov, Dmitry Losh, Sergey Verbitsky, Evgeny Avdeev, Anatoly Girenko, Ervin Koudjia).

Axion Crypto (apex trading bot)
Axion Crypto Ισχυρή πλατφόρμα συναλλαγών κρυπτογράφησης

Axion Crypto (apex trading bot)

Μια πλατφόρμα για αυτοματοποιημένη διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων, χωρίς περιορισμούς. Όλα όσα χρειάζεστε σε ένα ταμπλό. Η διαπραγμάτευση υποτίθεται ότι είναι απλή με το Axion.

Χωρίς όρια, χωρίς περιορισμούς. Το σενάριο Axion είναι μοναδικό. Εκατοντάδες δείκτες (SRSI, PSAR, MACD, IC, RSI, MFI) Υβριδικές στρατηγικές είναι διαθέσιμες έως και 75 ενεργές θέσεις ταυτόχρονα. Ο κόμβος Forecast Market Social είναι ένα προαιρετικό πρόσθετο επί πληρωμή. Οι συναλλαγές spot, περιθωρίου και προθεσμιακών συμβολαίων είναι όλες δυνατές με το Axion.

Axion crypto trading bot reddit
Αρχές λειτουργίας crypto bot
 • Binance (συν ΗΠΑ)
 • KuCoin
 • Kraken
 • FTX
 • Coinbase
 • Bittrex
 • ByBit

Η Skylit είναι μια ιδιωτική εταιρεία με έδρα τη Βρετανία που προσφέρει εργαλεία διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων. Ο αριθμός μητρώου της επιχείρησης είναι 09757060. Το έργο καταχωρήθηκε το 2015 ως Skylit Limited (Apex Trader Software Limited) στο Λονδίνο της Αγγλίας. Ο ιστότοπος δεν παρέχει καμία πληροφορία σχετικά με τους ιδιοκτήτες αυτής της εταιρείας.

RevenueBOT
Τι είναι τα έσοδα αλλά ένα ρομπότ συναλλαγών

RevenueBOT

Σχεδιασμένο για να αποκομίζει κέρδη από συναλλαγές ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Σε λίγα βήματα, οι προγραμματιστές παρέχουν βοήθεια 24 ώρες το 24ωρο και γρήγορη σύνδεση.

Δεν έχει σημασία αν η επένδυση είναι ατομική ή εταιρική- σημασία έχει να προστατεύονται οι αγορές σας. Οι υπηρεσίες διαπραγμάτευσης στο νέφος σας επιτρέπουν να συνδυάσετε διάφορες εντολές από διαφορετικούς χρήστες σε μια ενιαία ομαδική εντολή, η οποία στη συνέχεια κατανέμεται σε πολλούς διακομιστές νέφους με τρόπο round-robin. Για την επιτυχή διαιτησία, πρέπει να τηρείτε το ακόλουθο πρωτόκολλο: δημιουργήστε έναν λογαριασμό στο ρομπότ συναλλαγών, πιστοποιήστε την ταυτότητά σας και καταθέστε χρήματα για τη διαπραγμάτευση. Στη συνέχεια, το ρομπότ διαπραγμάτευσης θα τοποθετεί αυτόματα εντολές για λογαριασμό σας.

revenuebot trading bot αυτοματοποιημένο bot που θα εμπορεύεται διαφορετικά κρυπτονομίσματα
Τι είναι τα bots συναλλαγών κρυπτογράφησης;
 • Binance (συν Futures)
 • Poloniex
 • KuCoin
 • Bitmax
 • Kraken
 • HitBTC
 • EXMO
 • FTX
 • OKex
 • Cex.io
 • Bitfinex
 • Bittrex

Το 2018, η εταιρεία έκανε το ντεμπούτο της στην αγορά χωρίς να υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τους προγραμματιστές ή τον τόπο διαμονής τους. Ο ιστότοπος στερείται παντελώς πληροφοριών σχετικά με το πού εδρεύουν και ποιος ακριβώς διευθύνει αυτή την επιχείρηση.

Η πλειονότητα των ανταλλακτηρίων DEX είναι litecoins. Ονομάζονται επίσης pharming και multisig κ.λπ.
Το ρομπότ παίρνει το 20% του κέρδους κάθε μήνα μέχρι να κερδίσει 50 δολάρια.

Η αμοιβή αφαιρείται από έναν ξεχωριστό λογαριασμό (πρέπει να τον αναπληρώσετε στον ιστότοπο).

Λογαριασμοί σε καθυστέρηση χωρίς πίστωση προμήθειας για περισσότερες από 3 ημέρες διαγράφονται.

Η πλειονότητα των ανταλλακτηρίων DEX είναι litecoins. Αποκαλούνται επίσης ως pharming και multisig, κ.λπ.

ρομπότ συναλλαγών κρυπτογράφησης
Η πλειονότητα των ανταλλακτηρίων DEX είναι litecoins. Αποκαλούνται επίσης ως pharming και multisig, κ.λπ.

Επειδή η ρευστότητα παρέχεται από τους χρήστες, τους δημιουργούς και τους προγραμματιστές στα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια, απλά τους δίνουν όλα τα κέρδη, αφού τους ανήκουν οι μάρκες. Ανάλογα με το επίπεδο συνεισφοράς σας, θα μπορούσατε να λάβετε μια προμήθεια που κυμαίνεται από 0,05% έως 1% για κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείτε! Επιπλέον, υπάρχουν διάφορα κίνητρα για τη δημιουργία LPs (10% έως 30% APY) και μπορείτε να στοιχηματίσετε τα token σας για να κερδίσετε περισσότερα.

Οι έξυπνες συμβάσεις χρησιμοποιούνται από τις πλατφόρμες DEX. Η τοποθέτηση των κεφαλαίων και η ανάληψη των ανταμοιβών είναι πλήρως αυτοματοποιημένες. Από ορισμένες απόψεις, πρόκειται για ένα ρομπότ συναλλαγών για ένα χρηματιστήριο νέας γενιάς (market maker). Στην περίπτωση αυτή ονομάζεται αυτοματοποιημένος market maker (AMM).

Κοιτάξτε τα έργα DeFi, προσπαθήστε να προσφέρετε ρευστότητα και βάλτε τα LP tokens σας στη γεωργία για να βιώσετε τα πλεονεκτήματα των ανταλλαγών DEX.

ρομπότ συναλλαγών κρυπτογράφησης
Defi με πολλαπλή υπογραφή

Απόσυρση

Μια ανεκτίμητη πηγή για κάθε επενδυτή, τα bots ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων είναι ένα βασικό περιουσιακό στοιχείο που πρέπει να κατέχει.

Οι αρχάριοι μπορούν να πειραματιστούν με τις κοινωνικές συναλλαγές και να χρησιμοποιήσουν το έτοιμο σχέδιο κάποιου άλλου για να αυξήσουν τα χρήματά τους. Τα cloud bots δεν χρειάζεται να λειτουργούν τον δικό τους διακομιστή, καθώς όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε έναν κανονικό ιστότοπο ταμπλό. Δεν υπάρχει κίνδυνος το ελαττωματικό ρομπότ να αποσύρει κρυπτονόμισμα, επειδή το κλειδί API έχει μόνο δικαιώματα συναλλαγών και δεν υπάρχει κίνδυνος για το χακαρισμένο ρομπότ.

Πώς η DeFi παρέχει ρευστότητα; best crypto trading bot
ρομπότ συναλλαγών κρυπτογράφησης

Οι ιδιώτες επενδυτές μπορούν ευκολότερα να διαφοροποιήσουν τις συμμετοχές τους, ενώ εξακολουθούν να λαμβάνουν χρήσιμα σήματα. Η τεχνητή νοημοσύνη (ιδίως ένα bot με μηχανική μάθηση) αναγνωρίζει ταχύτερα τις αλλαγές στις τάσεις και μπορεί να αποτρέψει μια πτώση.

Οι επαγγελματίες έχουν όλα όσα χρειάζονται για την επιτυχή δημιουργία αγορών και την τεχνολογική ανάλυση χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν μια περιουσία. Για μερικές εκατοντάδες δολάρια, μπορεί κανείς να αγοράσει μια έτοιμη λύση με εξαιρετική βοήθεια.

Ορισμένα bots συναλλαγών κρυπτονομισμάτων είναι δωρεάν για δοκιμή για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Εγγραφείτε για μια δοκιμή 7 ημερών και δοκιμάστε το σε έναν λογαριασμό επίδειξης για να δείτε αν αξίζει να χρησιμοποιείτε αυτοματοποιημένα συστήματα συναλλαγών.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς