7 αποτελεσματικοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα με κρυπτονομίσματα

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Table of Contents

⚡️ Είναι δυνατόν να χάσετε χρήματα δανείζοντας κρυπτονόμισμα;

Παρόλο που παραμένετε ο ιδιοκτήτης του κρυπτονομίσματος που χρησιμοποιείτε ως ασφάλεια, σας αφαιρούνται ορισμένα δικαιώματα, όπως η διαπραγμάτευση ή η χρήση του για συναλλαγές. Επιπλέον, εάν η αξία των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων σας μειωθεί σημαντικά, μπορεί να χρωστάτε πολύ περισσότερα από όσα σας είχαν αρχικά δανείσει, ακόμη και αν δεν αποπληρώσετε το δάνειό σας στο σύνολό του.

⚡️ Είναι ο δανεισμός ασφαλέστερος από το στοίχημα;

Το ποντάρισμα προστατεύει το καθαρό, αλλά ο δανεισμός επιτρέπει στους επενδυτές να κερδίζουν παθητικά συμφέροντα, επιτρέποντάς τους να συναλλάσσονται πιο αποτελεσματικά. Αρκετές εταιρείες DeFi ή αποκεντρωμένης χρηματοδότησης δίνουν τη δυνατότητα να δανείσετε το κρυπτονόμισμα σας και να πάρετε ενδιαφέρον.

⚡️ Πώς μπορείτε να διαφοροποιήσετε το κρυπτονόμισμα σας;

Ακολουθούν μερικές από τις πιο ισχυρές τακτικές διαφοροποίησης κρυπτογράφησης:
Είναι ένα είδος κρυπτονομίσματος Αποτελεί μια τυπική προσέγγιση διαφοροποίησης λόγω της βασικής του δομής.
Διαφοροποίηση ανά κλάδο
Διαφοροποίηση ανά χρόνο
Διαφοροποίηση ανά γεωγραφία
Χρήση δικαιωμάτων προαίρεσης
Αναλυτική προσέγγιση

⚡️ Πώς λειτουργούν τα κρυπτονομίσματα;

Στην κρυπτογράφηση, το airdrop είναι μια τεχνική μάρκετινγκ που χρησιμοποιείται από επιχειρήσεις που βασίζονται στην αλυσίδα μπλοκ για να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα τους. Συνεπάγεται τη χορήγηση δωρεάν νομισμάτων ή tokens σε καταναλωτές με δημόσια πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων για την προώθηση ενός νέου εικονικού νομίσματος.

⚡️ Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος παρακολούθησης κρυπτονομισμάτων;

Το CoinTracker είναι ένα σύστημα παρακολούθησης της αξίας χαρτοφυλακίου κρυπτονομισμάτων με πορτοφόλια Ledger και Trezor και 300 ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης. Περιλαμβάνει επίσης δημοφιλή ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης όπως τα Coinbase, Binance και eToro.

βγάλτε χρήματα με κρυπτονομίσματα

Ένας επενδυτής Bitcoin που επένδυσε 19.000 δολάρια στο κρυπτονόμισμα στην κορύφωσή του τον Ιανουάριο του 2018 είχε την εμπειρία ότι η επένδυσή του έπεσε κατά 75-80% όταν προσπάθησε να την πουλήσει. Όμως η υπομονή αποδίδει και μετά από ένα διάλειμμα τριών ετών, τριπλασίασε τα χρήματά του.

Έκτοτε, οι άνθρωποι έλκονται όλο και περισσότερο από την αγορά κρυπτονομισμάτων και επενδύουν σε αυτήν. Η Cryptominati Capital δηλώνει: “Ο χώρος των κρυπτονομισμάτων προσελκύει επενδυτές, επιχειρηματίες και ιδιώτες που θέλουν να επενδύσουν και να δημιουργήσουν νέα έργα”.

Αλλά αυτό δεν ισχύει. Δεν είναι πια τόσο απλό όσο κάποτε, αλλά η ήρεμη συμπεριφορά και η αναλυτική σκέψη εξακολουθούν να προσφέρουν κέρδος. Η αγορά κρυπτονομισμάτων έχει πλέον μετατραπεί σε μια ταραχώδη Άγρια Δύση, με μοναδικά στοιχεία που μπορεί να προκαλέσουν σημαντικές διακυμάνσεις στην αξία.

Σε αυτό το ιστολόγιο, θα μάθετε τι είναι η κρυπτογράφηση και πώς να κερδίσετε χρήματα από αυτήν χωρίς να αναλάβετε μεγαλύτερο κίνδυνο από τις συνήθεις μεθόδους.

Τι είναι το κρυπτονόμισμα ?

βγάλτε χρήματα με κρυπτονομίσματα
Πού αποθηκεύονται τα ιδιωτικά κλειδιά σε ένα ψυχρό πορτοφόλι;

Η επένδυση στον επαναστατικό κόσμο των κρυπτονομισμάτων προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες με πολλά ψηφιακά νομίσματα για να διαλέξετε. Με τα νομίσματα που βασίζονται στην αλυσίδα μπλοκ, όπως το Bitcoin, το Ethereum, το Litecoin, το Ripple και το Cardano, να κερδίζουν ταχύτατα έδαφος στη διαδικτυακή σφαίρα παγκοσμίως- τα κρυπτονομίσματα γίνονται μια όλο και πιο ελκυστική επιλογή για ασφαλείς και αποτελεσματικές αποκεντρωμένες ψηφιακές πληρωμές.

Το Bitcoin είναι ένα πρωτοποριακό, επαναστατικό κρυπτονόμισμα που βασίζεται σε μια καινοτόμο πλατφόρμα blockchain. Σε αντίθεση με το φυσικό νόμισμα, κανένα bitcoin δεν είναι ίδιο, καθώς κάθε νόμισμα λειτουργεί με βάση ένα μοναδικό blockchain ledger και δεν μπορεί να παραχαραχθεί ή να χρησιμοποιηθεί δύο φορές. Αυτό το σύστημα ψηφιακού χρήματος λειτουργεί με χιλιάδες υπολογιστές συνδεδεμένους για να σχηματίσουν ένα ασταμάτητο δίκτυο – επιτρέποντας στους χρήστες να πραγματοποιούν συναλλαγές με ασφάλεια, κερδίζοντας παράλληλα ανταμοιβές σε Bitcoin για τις προσπάθειές τους.

Οι υπολογιστές εργάζονται ακούραστα για την εξόρυξη νέων νομισμάτων αποκρυπτογραφώντας πολύπλοκα μαθηματικά προβλήματα, πιστοποιώντας έτσι κάθε συναλλαγή στην αλυσίδα μπλοκ.

Το κρυπτονόμισμα είναι μια επένδυση που επιτρέπει σε ολόκληρους ιστότοπους να παρακολουθούν την αξία ενός μόνο bitcoin. Οι άνθρωποι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για τις αγορές τους και να επενδύσουν σε ένα κρυπτονόμισμα που παρέχει πλήρη συστήματα παρακολούθησης ιστότοπων.

βγάλτε χρήματα με κρυπτονομίσματα
Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη – 1 Ιουλίου 2021: BNB, Ethereum, Dogecoin, Cardano, defi p2p αποκεντρωμένη αγορά fintech

Com, Coinbase, Coinmarketcap και BlockFi αναμένουν να αυξήσουν την αξία των επενδύσεών τους μετατρέποντας δολάρια σε κρυπτονόμισμα, όπως ακριβώς κάνουν οι επενδυτές στις μετοχές.

Το εισόδημά σας για το προηγούμενο φορολογικό έτος προέρχεται από Bitcoin cash ή άλλο κρυπτονόμισμα. Τυχόν κέρδη από κρυπτονομίσματα απαλλάσσονται από τη φορολογία, εάν κερδίζετε λιγότερα από 40.000 δολάρια ετησίως. Τα έσοδα μεταξύ 441.150 και 464.850 δολαρίων θα υπόκεινται σε φόρο εισοδήματος με συντελεστή 15%- ωστόσο, κάθε ποσό πάνω από το τελευταίο υπόκειται σε αυξημένη φορολογία 20%.

Όταν μια μεγάλη επιχείρηση συμφωνεί να δεχτεί τα κρυπτονομίσματα ως μέθοδο πληρωμής, η αξία των κρυπτονομισμάτων μπορεί να αυξηθεί. Όταν αλλάζουν οι διαδικασίες εξόρυξης ή διασημότητες όπως ο Elon Musk εκθειάζουν ορισμένα κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία, η συμφωνία μπορεί να αυξηθεί. Όταν η ζήτηση αυξάνεται και η προσφορά περιορίζεται, μπορεί επίσης να ανατιμηθεί. Η εξόρυξη θα τελειώσει όταν θα υπάρχουν 21 εκατομμύρια bitcoins, κάτι που προβλέπεται να συμβεί το 2040.

Γιατί η κρυπτογράφηση αυξάνεται σε αξία
Τι θα συμβεί με τα bitcoins αν φτιάξουν 21 εκατομμύρια;

Εάν μια εταιρεία παύσει να εγκρίνει τα κρυπτονομίσματα ως τρόπο πληρωμής ή εάν ορδές ανθρώπων προσπαθήσουν ταυτόχρονα να εκποιήσουν τις μετοχές τους, η τιμή αυτών των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων μπορεί να υποστεί πτώση.

Είστε περίεργοι για τον κόσμο των δολαρίων και των κρυπτονομισμάτων; Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε αυτή την αινιγματική αγορά.

Για την αγορά θα χρειαστείτε ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων.
Πώς να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα και να μην χρεοκοπήσετε
 • Η αποθήκευση κρυπτονομισμάτων σε ένα πορτοφόλι λογισμικού είναι συγκρίσιμη με τη φύλαξη χρημάτων σε ένα φυσικό πορτοφόλι. Είναι εκεί, διαθέσιμα και έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.
 •  Παρόμοια με την τοποθέτηση χρημάτων σε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου, η κατάθεση κρυπτογράφησης σε ένα πρωτόκολλο ταμιευτηρίου γίνεται με τη μεταφορά τους στην πλατφόρμα. Ένα αποταμιευτικό πρωτόκολλο, όπως οι τράπεζες, σας πληρώνει τόκο για τη χρήση του.
 •  Η διατήρηση κρυπτονομισμάτων και ο δανεισμός τους από τον εαυτό σας είναι παρόμοια με την τοποθέτηση χρημάτων σε έναν συνταξιοδοτικό λογαριασμό ή τη λήψη ενός δανείου.
 •  Όπως η διαπραγμάτευση μετοχών σε ένα χρηματιστήριο, η συναλλαγή με μάρκες σε πλατφόρμες κρυπτονομισμάτων λειτουργεί με τις ίδιες αρχές. Οι αλυσίδες μπλοκ και τα πρωτόκολλα ανταλλαγής είναι παρόμοια με τις επιχειρήσεις, που ονομάζονται “προγράμματα”.

Θα χρειαστείτε το Crypto για να αγοράζετε, να εμπορεύεστε και να διατηρείτε κρυπτονομίσματα.

Πώς να ξεκινήσετε την εμπορία κρυπτογράφησης
βγάλτε χρήματα με κρυπτονομίσματα

Θα χρειαστείτε κάπου να φυλάξετε το κρυπτονόμισμά σας – ένα πορτοφόλι. Για την ασφαλή αποθήκευση των κρυπτονομισμάτων σας, σκεφτείτε είτε ένα πορτοφόλι λογισμικού, όπως μια εφαρμογή για τη συσκευή σας, είτε ένα πορτοφόλι υλικού, το οποίο λειτουργεί παρόμοια με μια μονάδα flash.

 • Εάν χάσετε το τηλέφωνό σας, τα περισσότερα πορτοφόλια λογισμικού ή “Hot Wallets” είναι εύκολο να αποκατασταθούν.
 •  Τα πορτοφόλια υλικού, γνωστά και ως “ψυχρά πορτοφόλια”, είναι δύσκολο να ανακτηθούν σε περίπτωση απώλειάς τους.

Τα πορτοφόλια λογισμικού είναι ταχύτερα και ευκολότερα για συναλλαγές ή δαπάνες σε κρυπτονομίσματα από τα αντίστοιχα φυσικά πορτοφόλια. Ωστόσο, υπόκεινται σε διαδικτυακές επιθέσεις που μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα την απώλεια χρημάτων. Τα offline πορτοφόλια υλικού δεν μπορούν να παραβιαστούν, αλλά υπάρχει πάντα ο κίνδυνος απώλειας ή κλοπής τους, όπως και κάθε άλλο γνήσιο πορτοφόλι.

Πώς να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα και να μην χρεοκοπήσετε
Πώς μπορώ να εγκαταστήσω την εφαρμογή Binance;

Για να εγκαταστήσετε το λογαριασμό σας στο Binance, ακολουθήστε τα εξής βήματα: n1.Επιλέξτε προσεκτικά το πορτοφόλι ETH που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και καταγράψτε τη διεύθυνσή του και άλλες απαραίτητες οδηγίες ασφαλείας, ώστε να μπορείτε να εγγυηθείτε την ασφαλή πρόσβαση σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής του υπολογιστή σας.

 • Κατεβάστε την εφαρμογή πορτοφόλι
 •  Δημιουργία λογαριασμού
 •  Αποκτήστε γρήγορη επαλήθευση
 •  Μεταφορά ή κατάθεση χρημάτων από τον τραπεζικό σας λογαριασμό στο πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων σας

Είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για να ξεκινήσετε να αγοράζετε και να εμπορεύεστε κρυπτονομίσματα. Τα περιουσιακά στοιχεία του πορτοφολιού είναι ευάλωτα επειδή τα διαχειρίζεται το ανταλλακτήριο. Πιθανόν να μην αξίζει τον κόπο να παραβιάσετε σημαντικά ανταλλακτήρια για να αποκτήσετε πρόσβαση σε χιλιάδες πορτοφόλια. Συγκριτικά, η παραβίαση του τραπεζικού λογαριασμού ενός ατόμου είναι πολύ πιο ελκυστική για τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου.

Συμβουλές εμπειρογνωμόνων: πώς να επενδύσετε στην κρυπτογράφηση χωρίς να καείτε.

Πώς να αποθηκεύετε εικονικό νόμισμα
Πώς να μην χρεοκοπήσετε με κρυπτονομίσματα

Το εγχείρημα της επένδυσης μπορεί να είναι μια τρομακτική προοπτική. Ωστόσο, καμία δεν είναι πιο αβέβαιη από τα κρυπτονομίσματα. Ωστόσο, παρά το καθεστώς υψηλού κινδύνου, το ψηφιακό νόμισμα παραμένει συντριπτικά δημοφιλές μεταξύ των επενδυτών.

Ανταλλαγή έρευνας.

Μάθετε για τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων πριν επενδύσετε έστω και ένα δολάριο. Αυτές οι πλατφόρμες σας επιτρέπουν να αγοράζετε και να πουλάτε κρυπτονομίσματα. Με περισσότερες από 500 επιλογές, το Bitcoin.com προσφέρει πολλά ανταλλακτήρια για να επιλέξετε! Προτού προβείτε σε οποιαδήποτε βήματα, είναι κρίσιμο να εκτελέσετε διεξοδικά τη δέουσα επιμέλεια. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ερευνήσετε λεπτομερώς το θέμα, να αποκτήσετε πληροφορίες από όσους χρησιμοποιούν ήδη το συγκεκριμένο προϊόν ή υπηρεσία και να συμβουλευτείτε έναν εμπειρογνώμονα του κλάδου. Διάφορες ομάδες της telegram παρέχουν επίσης συμβουλές σχετικά με το ξεκίνημα στην αγορά κρυπτογράφησης.

Συμβουλές εμπειρογνωμόνων: πώς να επενδύσετε στην κρυπτογράφηση χωρίς να καείτε.
Εμπειρογνωμοσύνη: Πρέπει να γνωρίζετε να αποθηκεύετε επαρκώς το ψηφιακό σας νόμισμα.

 Όταν αποκτάτε κρυπτογραφημένα νομίσματα, πρέπει να τα κρατάτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων για να τα συμπληρώσετε σε ένα ανταλλακτήριο ή σε ένα ψηφιακό “πορτοφόλι” (ένα από τα πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων που περιγράφονται στο ιστολόγιο). Τα διάφορα πορτοφόλια προσφέρουν μοναδικές δυνατότητες και μέτρα ασφαλείας, από κομψά δερμάτινα πορτοφόλια μέχρι επιλογές με σκληρό κέλυφος. Για να κάνετε την κατάλληλη επιλογή για τις ανάγκες σας μπορεί να χρειαστεί κάποια έρευνα, καθώς κάθε πορτοφόλι έχει το δικό του εύρος δυνατοτήτων, τεχνικών απαιτήσεων και προτύπων ασφαλείας. Πριν επενδύσετε, κάντε την έρευνά σας για το ποιο πορτοφόλι είναι το καλύτερο για εσάς.

Ξεκινήστε cryptocurrency Δανεισμός για να κάνετε επιπλέον χρήματα
Πώς να διασφαλίσετε τις επενδύσεις σε κρυπτονόμισμα

Διαφοροποιήστε τα περιουσιακά σας στοιχεία.

Η διαφοροποίηση είναι απαραίτητη σε κάθε επιτυχημένη επενδυτική στρατηγική, και αυτό ισχύει και για τις επενδύσεις σε bitcoin. Μην μπείτε στον πειρασμό να επενδύσετε τον πλούτο σας στο δίκτυο Bitcoin απλώς και μόνο επειδή έχει συγκεντρώσει κάποια φήμη. Υπάρχουν πολυάριθμες επιλογές- ως εκ τούτου, η διασπορά της επένδυσής σας σε διάφορα ψηφιακά νομίσματα μπορεί να είναι λαμπρή.

Προετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές.

Η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι διαβόητα απρόβλεπτη, οπότε πρέπει να προβλέψετε την πιθανότητα τόσο αιχμών όσο και βυθίσεων. Η τιμή ποικίλλει πολύ. Η εμβάθυνση στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι μια εμπλουτιστική εμπειρία- ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν καλύτερες επιλογές αν παραμείνετε σε εγρήγορση με τις επενδύσεις σας και διασφαλίσετε την ψυχική σας ευημερία.

βγάλτε χρήματα με κρυπτονομίσματα
Ξεκινήστε cryptocurrency Δανεισμός για να κάνετε επιπλέον χρήματα

Τον τελευταίο καιρό, το Bitcoin, ο Ether και άλλα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία έχουν γίνει πρωτοσέλιδο παντού. Παρά τις πρωτοποριακές εξελίξεις, το κρυπτονόμισμα βρίσκεται ακόμη σε νηπιακό στάδιο. Μπορεί να είναι δύσκολο να επενδύσετε σε κάτι νέο, οπότε να είστε προετοιμασμένοι. Αν το σκέφτεστε, ξεκινήστε με έρευνα και μια συντηρητική επενδυτική προσέγγιση.

7 στρατηγικές: Πώς να κερδίσετε χρήματα με Cryptocurrency

Δανεισμός/Δανεισμός.

7 στρατηγικές: Πώς να κερδίσετε χρήματα με Cryptocurrency
Δανεισμός και δανεισμός κρυπτονομισμάτων

Ξεκινήστε τον δανεισμό κρυπτονομισμάτων για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα από τις επενδύσεις σας σε κρυπτονομίσματα. Ο δανεισμός κρυπτονομισμάτων αποτελείται από δανειολήπτες και δανειστές, καθώς και από συμφωνίες μεταξύ τους. Τα Nexo, SALT Lending, BlockFi, Oasis και Celsius είναι δημοφιλή ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων που προσφέρουν αυτή την υπηρεσία.

Τα δάνεια κρυπτονομισμάτων περιλαμβάνουν συμβάσεις στις οποίες οι δανειολήπτες θέτουν τα κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία τους ως εγγύηση, οι δανειστές λαμβάνουν τους όρους και προσφέρουν μετρητά ή άλλα κρυπτονομίσματα και οι δανειολήπτες συμφωνούν να πληρώσουν τόκους.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι δανειολήπτες και οι δανειστές στα δάνεια κρυπτονομισμάτων είναι ιδιώτες και όχι επιχειρήσεις όπως οι τράπεζες. Η ουσία είναι ότι τα κρυπτονομίσματα αποτελούν το θεμέλιο για τα δάνεια, τα οποία χρησιμοποιούνται συνήθως ως εγγύηση ή ως κύρια πηγή της δανειζόμενης αξίας.

Παραδοσιακή αγορά και εκμετάλλευση
προσέγγιση διαπραγμάτευσης για μια αγορά κρυπτογράφησης

Παραδοσιακή αγορά και εκμετάλλευση

Οι άνθρωποι έχουν αρκετή αυτοπεποίθηση για να αναλάβουν κινδύνους, όπως η δημιουργία χρημάτων από κρυπτονομίσματα. Αυτό συνεπάγεται την απόκτηση κρυπτογραφικών περιουσιακών στοιχείων της επιλογής σας σε ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων και την αγορά πρόσθετων όταν οι τιμές πέφτουν, γνωστή και ως “αγορά κατά την πτώση”.

Μετά από μερικούς μήνες ή χρόνια, ο ιδιοκτήτης μπορεί να πουλήσει το περιουσιακό στοιχείο σε τιμή υψηλότερη από την τιμή αγοράς, με αποτέλεσμα να έχει σημαντικό συνολικό κέρδος.

Γιατί πέφτει το νόμισμα chia;
Τι είναι το Chia Coin;

Ενώ τα πιο καινοτόμα κρυπτονομίσματα, όπως το Chia, είναι ευάλωτα σε κερδοσκοπικές διακυμάνσεις των τιμών λόγω της διαφημιστικής εκστρατείας, τα ισχυρά, γνωστά κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin, το Ethereum και το Bitcoin αυξάνονται και μειώνονται καθημερινά. Όταν εξετάζουμε το διάγραμμα κατά τη διάρκεια του έτους, αυτά τα νομίσματα έχουν διατηρήσει μια ανοδική τάση. Από την άλλη πλευρά, τα νέα νομίσματα όπως το Chia είχαν μεγάλες εκτοξεύσεις και πτώσεις τιμών.

Trading

Η διαπραγμάτευση είναι μια στρατηγική που αξιοποιεί τις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς, ενώ η επένδυση έχει τη μορφή μιας προσέγγισης αγοράς και διακράτησης για μακροπρόθεσμο κέρδος.

Η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι ένα ευμετάβλητο μέρος. Με άλλα λόγια, η αξία των περιουσιακών στοιχείων μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί γρήγορα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πώς να γίνετε ένας επιτυχημένος έμπορος
Τι είναι το crypto-trading και πώς να κερδίσετε χρήματα σε αυτό

Θα χρειαστείτε τις κατάλληλες τεχνικές και αναλυτικές ικανότητες για να είστε επιτυχημένος έμπορος. Θα πρέπει να εξετάζετε το διάγραμμα απόδοσης της αγοράς των εισηγμένων περιουσιακών στοιχείων για να κάνετε ακριβείς προβλέψεις σχετικά με τις αυξήσεις και τις μειώσεις των τιμών.

Είτε προβλέπετε ότι η αξία ενός περιουσιακού στοιχείου θα αυξηθεί ή θα πέσει, μπορείτε να αγοράσετε ή να ανταλλάξετε κρυπτονόμισμα για να το εκμεταλλευτείτε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κερδίσετε χρήματα ανεξάρτητα από το αν η τιμή αυξάνεται ή πέφτει.

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες τακτικές που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε τα κέρδη σας και να αυξήσετε την κερδοφορία σας.

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για τη μείωση των κινδύνων που σχετίζονται με τις συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα. Ψάχνετε τρόπους για να βελτιστοποιήσετε τη μεθοδολογία συναλλαγών σας; Μην κοιτάτε παραπέρα!

προσέγγιση διαπραγμάτευσης για μια αγορά κρυπτογράφησης
Στρατηγικές διαπραγμάτευσης και πώς να τις χρησιμοποιήσετε
 • Επεκτείνετε τους ορίζοντες των συναλλαγών σας. Τα διάφορα νομίσματα θα σας βοηθήσουν να μειώσετε τον ημερήσιο κίνδυνο που συνδέεται με ένα συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα.
 •  Για να μειώσετε τα έξοδα συναλλαγών, επιλέξτε ένα ασφαλές ανταλλακτήριο με χαμηλές χρεώσεις.
 •  Παρακολουθήστε το χρόνο συναλλαγών σας. Φτιάξτε ένα χρονοδιάγραμμα για τον εαυτό σας και τηρήστε το.
 •  Μείνετε μπροστά από την καμπύλη παρακολουθώντας τα νέα και τις εξελίξεις στα κρυπτονομίσματα.
 •  Η τεχνική ανάλυση χρησιμοποιεί διαγράμματα για την αξιολόγηση της τιμής και της μεταβλητότητας μιας μετοχής. Οι τεχνικοί δείκτες σας βοηθούν στην αιτιολόγηση κάθε συναλλαγής.
 •  Ορίστε stop losses για κάθε συναλλαγή. Χρησιμοποιήστε μια αναλογία ζημιών 2:1 ως σημείο εκκίνησης.

Επειδή η ενέργεια που απαιτείται για τη λειτουργία μιας αλυσίδας μπλοκ PoW είναι εξαιρετικά υψηλή, ορισμένες αλυσίδες μπλοκ έχουν αναπτύξει έναν φαινομενικά καλύτερο αλγόριθμο επαλήθευσης που ονομάζεται Proof of Stake (PoS). Αντί να χρησιμοποιείται ενέργεια και υλικό για την επίλυση πολύπλοκων κρυπτογραφικών γρίφων, ο αλγόριθμος PoS αναγκάζει τους χρήστες να μπλοκάρουν (στοιχηματίζουν) τα token τους για να επαληθεύσουν την κρυπτογράφηση.

Τι είναι οι κρυπτογραφικές αερομεταφορές και πώς λειτουργούν;
Τι είναι οι κρυπτογραφικές αερομεταφορές και πώς λειτουργούν;

Η δέσμευση μπλοκάρει ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία που λειτουργούν ως επικυρωτές σε ένα αποκεντρωμένο κρυπτογραφικό δίκτυο για να διασφαλιστεί η ακεραιότητα, η ασφάλεια και η συνέχεια του δικτύου. Οι ενδιαφερόμενοι προστατεύουν τις επενδύσεις τους από το να χρησιμεύουν ως κόμβοι και μπλοκ επικύρωσης. Το νεοδημιουργημένο κρυπτονόμισμα χρησιμοποιείται για να δώσει κίνητρα στους ενδιαφερόμενους να προστατεύσουν το δίκτυο. Λαμβάνουν αυτό το κρυπτονόμισμα ως πληρωμή.

 • Πλεονεκτήματα: Αυτός είναι ένας φθηνότερος τρόπος για να λάβετε χρήματα από κρυπτονομίσματα.
 •  Μειονεκτήματα: οι διακυμάνσεις των τιμών αποτελούν τον μεγαλύτερο κίνδυνο.

Airdrops

Πώς να προσέχετε την απάτη με κρυπτονομίσματα
Τι είναι τα κρυπτονομίσματα Airdrop;

Από όλους τους τρόπους δωρεάν απόκτησης κρυπτονομισμάτων, οι ρίψεις από αέρος ενέχουν τον υψηλότερο κίνδυνο. Για τους περισσότερους επενδυτές είναι περισσότερο από όσο νομίζετε ότι αξίζει. Οι προγραμματιστές εκτελούν airdrops όταν χρειάζονται υποστήριξη για νέα κρυπτονομίσματα. Με λίγα λόγια, σας δίνουν ένα δωρεάν νόμισμα για να δοκιμάσετε να το υιοθετήσετε.

Μπορείτε εύκολα να παραμείνετε ενήμεροι για κάθε έργο αερομεταφοράς ερευνώντας το στο διαδίκτυο. Οι χρήστες τα διαφημίζουν συχνά στον ιστότοπο της εταιρείας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε άλλους ιστότοπους ειδήσεων κρυπτογράφησης.

Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί με κάθε νέο σχέδιο κρυπτονομίσματος. Οι χάκερς χρησιμοποιούν ευρέως διαδεδομένες απάτες, όπως το ψεύτικο airdrop και το ICO (Initial Coin Offering). Πολλά νομίσματα με φούσκες αέρα αξίζουν ελάχιστα ως επενδυτικό θησαυροφυλάκιο. Οι ειδικοί συμβουλεύουν τους νεοεισερχόμενους να επιμείνουν σε γνωστά κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin και το Ethereum, κυρίως επειδή έχουν πιο σταθερή τιμή.

πως μπορείς να βγάλεις λεφτά από τα κρυπτονομίσματα
Πώς να αποτρέψετε την απάτη με κρυπτονομίσματα;

Προσοχή στις απάτες phishing. Μην δίνετε τα προσωπικά σας στοιχεία ή τη διεύθυνση του κρυπτοπορτοφολιού σας σε κανέναν.

Οι αερομεταφορές δεν σας απαλλάσσουν από τους ομοσπονδιακούς φόρους εισοδήματος. Τυχόν κρυπτονομίσματα που λαμβάνονται μέσω αερομεταφορών είναι επίσης φορολογητέα. Η IRS απαιτεί να καταγράψετε την εύλογη αγοραία αξία κατά την ημερομηνία καταχώρησης στο κατανεμημένο βιβλίο (στις περισσότερες περιπτώσεις όταν λαμβάνετε airdrops από ψηφιακά πορτοφόλια).

Εξόρυξη

Κρυπτο-μερίσματα - το μέλλον του παθητικού εισοδήματος
πως μπορείς να βγάλεις λεφτά από τα κρυπτονομίσματα

Η εξόρυξη αποτελεί θεμελιώδες μέρος του πρωτοκόλλου συναίνεσης Proof-of-Work και είναι ένας από τους πρώτους τρόπους νομισματοποίησης των κρυπτονομισμάτων. Επαληθεύει τις συναλλαγές και υπερασπίζεται το δίκτυο PoW μέσω της εξόρυξης. Οι εξορύκτες λαμβάνουν νέα νομίσματα για την εκτέλεση αυτών των λειτουργιών με κάθε μπλοκ.

Αρχικά, κάποιος μπορούσε να εξορύξει Bitcoin χρησιμοποιώντας έναν επιτραπέζιο υπολογιστή- ωστόσο, σήμερα, απαιτείται η αγορά ακριβών ASICs (Application-Specific Integrated Circuits).

Η λειτουργία ενός κόμβου ελεγκτή είναι επίσης χρήσιμη για τη διατήρηση της λειτουργίας του δικτύου. Ένας κόμβος ελεγκτή είναι ένα πορτοφόλι που υποστηρίζει ένα αντίγραφο ολόκληρου του δικτύου.

Λόγω του υψηλού κόστους και των τεχνικών απαιτήσεων, και οι δύο τεχνικές απαιτούν σημαντική αρχική και συνεχή επένδυση με βάση την τεχνική εμπειρογνωμοσύνη.

Μερίσματα

Παίξτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια και κερδίστε ανταμοιβές σε κρυπτονομίσματα
πωσ θα βγαλω λεφτα

Μια άλλη μέθοδος για να επωφεληθείτε από τα κρυπτογραφικά σας κεφάλαια είναι να λάβετε μερίσματα. Πιθανώς καταλαβαίνετε τις συμβουλές αν έχετε επενδύσει ποτέ σε μετοχές ή ομόλογα. Το εν λόγω μπόνους είναι μια μικρή πληρωμή σε μετρητά που γίνεται στους μετόχους. Η εταιρεία πραγματοποιεί κέρδη κατά τη διάρκεια του τριμήνου ή του έτους και μοιράζεται τα έσοδα με τους μετόχους της ως μερίσματα.

Ενώ θα δείτε ένα παλιρροϊκό κύμα μερισμάτων να φτάνει στο λογαριασμό σας αν έχετε μεγάλο ισολογισμό, μπορεί να είναι μια μέθοδος για να δημιουργήσετε χρήματα με το κρυπτονόμισμα που ήδη κατέχετε. Ωστόσο, προτού λάβετε αυτή την απόφαση, πρέπει να ερευνήσετε ποια κρυπτονομίσματα πληρώνουν μερίσματα και αν αξίζει τον κόπο.

Τα Decred, NAVCoin, Reddcoin, VeChain, NEO και τα ετήσια μερίσματά τους, σε γενικές γραμμές, είναι μερικά κρυπτογραφικά που πληρώνουν σε πρόσθετα νομίσματα (ή κουπόνια). Ως αποτέλεσμα, τα μερίσματα κρυπτονομισμάτων διαφέρουν από τα μερίσματα μετοχών επειδή παραδίδουν επιπλέον μάρκες αντί για μετρητά.

Επενδύσεις Μακροπρόθεσμα vs Βραχυπρόθεσμα: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
Παίξτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια και κερδίστε ανταμοιβές σε κρυπτονομίσματα

Παίξτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια και κερδίστε ανταμοιβές σε κρυπτονομίσματα

Οι λάτρεις των παιχνιδιών μπορούν να αξιοποιήσουν το κρυπτονόμισμα για να δημιουργήσουν κέρδη. Μπορεί να αποτελεί έκπληξη, αλλά η αγορά των κρυπτοπαιχνιδιών play-to-earn αποτιμάται πλέον σε δισεκατομμύρια δολάρια. Πολλές παραλλαγές και τύποι υπάρχουν σε αυτόν τον χώρο- ωστόσο, το Decentraland είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια κρυπτογράφησης που μπορείτε να εξετάσετε να παίξετε. Εν συντομία, το Decentraland είναι ένας διαδικτυακός κόσμος όπου οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν τα avatars τους, να συνομιλήσουν με άλλους και να αγοράσουν γη. Το μοναδικό NFT (non-fungible token) αντιπροσωπεύει τη γη που αγοράζετε, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να κάνετε οποιοδήποτε έργο ακίνητης περιουσίας επιλέξετε.

Μετά από αυτό, μπορείτε να πουλήσετε το NFT σας στην ελεύθερη αγορά. Παρόλο που μπορεί να φαίνεται απίστευτο, ορισμένα αγροτεμάχια στην Decentraland έχουν πωληθεί για εκατομμύρια πρόσφατα. Επενδύοντας έγκαιρα, μπορείτε να αγοράσετε ένα NFT όσο η τιμή είναι χαμηλή.

Ποιο είναι καλύτερο, η μακροπρόθεσμη ή η βραχυπρόθεσμη επένδυση;

πωσ θα βγαλω λεφτα
Αξίζει να κάνετε βραχυπρόθεσμες επενδύσεις;

Η μακροπρόθεσμη επένδυση περιλαμβάνει στρατηγικές που επιδιώκουν να παρέχουν βιώσιμες και σταθερές αποδόσεις για κάποιο χρονικό διάστημα, που συνήθως υπερβαίνει το ένα έτος. Οι μακροπρόθεσμοι επενδυτές είναι γενικά παθητικοί επενδυτές. Με άλλα λόγια- δεν αγοράζετε και δεν πουλάτε μόνο σημαντικές ποσότητες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για όσους επιθυμούν να επενδύσουν για το μέλλον, η αγορά μετοχών που παρουσιάζουν προοπτική ανάπτυξης ή η επένδυση σε αμοιβαία κεφάλαια και διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια μπορεί να αποφέρει σταθερή απόδοση.

Είναι καλύτερα να επενδύετε μακροπρόθεσμα ή βραχυπρόθεσμα;

 • Η επένδυση αξίας είναι η αγορά ενός κρυπτονομίσματος σε τιμή χαμηλότερη από την εγγενή του αξία.
 •  Η επένδυση ανάπτυξης προβλέπει ότι η αξία μιας εταιρείας θα υπερβεί την αξία της συνολικής αγοράς.
 •  Η επένδυση σε μερίσματα συνεπάγεται την αγορά μετοχών από επιχειρήσεις που πληρώνουν μερίσματα.

Τι είναι οι βραχυπρόθεσμες επενδύσεις κρυπτονομισμάτων;

Βραχυπρόθεσμα χρονοδιαγράμματα επένδυσης κρυπτονομισμάτων
Αποτελεσματικοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα με κρυπτονόμισμα

Ένα χρονικό πλαίσιο ενός έτους συνήθως ορίζει τις βραχυπρόθεσμες επενδύσεις. Οι όροι “ενεργοί έμποροι” και “ενεργοί επενδυτές” χρησιμοποιούνται συνήθως για να περιγράψουν άτομα που ασχολούνται με βραχυπρόθεσμες επενδυτικές δραστηριότητες. Υπονοεί ότι αγοράζετε και πουλάτε πολύ πιο τακτικά από ό,τι οι μακροπρόθεσμοι επενδυτές. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, θα μπορούσε να κυμαίνεται από μερικές φορές ετησίως έως καθημερινά.

Οι βραχυπρόθεσμοι επενδυτές θα έχουν επίσης μακροπρόθεσμα επενδυτικά χαρτοφυλάκια αλλού. Είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί για συνταξιοδότηση ή άλλες επιχειρήσεις που απαιτούν επενδύσεις και μακροπρόθεσμη κατοχή.

Τεχνικές βραχυπρόθεσμων επενδύσεων

Οι επενδυτές γρήγορης απόδοσης συνηθίζουν να αγοράζουν και να πωλούν περιουσιακά στοιχεία γρήγορα για να αποκομίσουν κέρδος. Ακολουθούν, λοιπόν, ορισμένες κοινές στρατηγικές βραχυπρόθεσμων επενδύσεων:

 • Το scalping είναι η πραγματοποίηση πολλών μικρών αγορών ή πωλήσεων κατά τη διάρκεια της ημέρας ή πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ίδιας ημέρας συναλλαγών.
 •  Day trading – επένδυση με ελάχιστα κέρδη για τη συγκέντρωση ενός μεγάλου ποσού.
πωσ θα βγαλω λεφτα
Πώς να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα
 • Το πρώτο βήμα για την αξιολόγηση ενός κρυπτονομίσματος είναι η διενέργεια μιας θεμελιώδους αξιολόγησης. Το πρόβλημα είναι, πώς κάνουμε την πραγματική ανάλυση; Πρέπει επίσης να κατανοήσουμε πόσα χρήματα έχουμε βάλει στα κρυπτονομίσματα. Τα πιο σημαντικά δυνητικά ψηφιακά νομίσματα υπάρχουν στην υπάρχουσα αγορά για μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες επενδύσεις.
 •  Χρησιμοποιήστε αυτή την ανάλυση για να εξετάσετε την τριμηνιαία ανάπτυξη μιας εταιρείας. Κατανοήστε τα επίπεδα δοκιμασίας στήριξης και αντίστασης για βραχυπρόθεσμες ή ημερήσιες συναλλαγές.

Συμπέρασμα: αναλύστε τα διαγράμματα της αγοράς πριν ξεκινήσετε

Συμπέρασμα: αναλύστε τα διαγράμματα της αγοράς πριν ξεκινήσετε
πωσ θα βγαλω λεφτα

Αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, θα πρέπει να καταλάβετε πώς να κερδίσετε χρήματα με κρυπτονομίσματα. Πριν επενδύσετε, πρέπει να μελετήσετε για να δημιουργήσετε μια ασφαλή επένδυση και κέρδος. Η καλύτερη πηγή πληροφοριών για τον τομέα είναι, χωρίς αμφιβολία, το Twitter. Για παράδειγμα, η CyrptoMinati Capital δημοσίευσε πρόσφατα τις σκέψεις της σχετικά με την επένδυση στο TheSandBox.

Κάντε την έρευνά σας πριν επενδύσετε σε κρυπτονόμισμα. Εξετάστε προσεκτικά την αγορά, μαθαίνοντας για τους θριάμβους και τις αποτυχίες της. Ετοιμάστε το πορτοφόλι σας πριν ξεκινήσετε τις συναλλαγές. Πριν επενδύσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε ολοκληρώσει όλες τις προσεγγίσεις σας. Η επένδυση σε κρυπτονόμισμα είναι μια σοβαρή απόφαση που απαιτεί εκτεταμένη μελέτη και γνώση.

Προτού δεσμευτείτε σε ένα κρυπτονόμισμα, πρέπει να έχετε επίγνωση της πιθανής εξέλιξής του στην αγορά. Πρόκειται για μακροχρόνια και βραχυχρόνια έρευνα. Ως αποτέλεσμα, όλα καταλήγουν σε σχολαστική μελέτη και παρακολούθηση των προηγούμενων και των τρεχουσών επιδόσεων που επιθυμείτε να εμπορεύεστε.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς