10 crypto για το 2023 για να αγοράσει και να κρατήσει

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Τι είναι η Coinbase;

Η Coinbase φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο αγοράζουμε, πωλούμε και αποθηκεύουμε ψηφιακά νομίσματα με την επαναστατική πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Ιδρύθηκε από τον Brian Armstrong και τον Fred Ehrsam το 2012, αυτός ο κορυφαίος στον κλάδο χρηματιστής εξυπηρετεί περισσότερους από 30 εκατομμύρια πελάτες σε 32 χώρες. Με την ασφαλή πλατφόρμα της Coinbase, οι χρήστες μπορούν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο κατά τη διαπραγμάτευση δημοφιλών κρυπτονομισμάτων, όπως Bitcoin, Ethereum και Litecoin.

⚡️ Πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει το Ethereum;

Στις αρχές του 2022, η Money Morning προέβλεψε ότι το Ethereum θα μπορούσε να φθάσει τα 8.000 δολάρια μέχρι το τέλος του 2022.
Εάν η ανοδική δυναμική που δημιουργήθηκε στα μέσα του 2021 συνεχιστεί, η τιμή του Ethereum θα μπορούσε να κάνει βουτιά μέχρι και τα 6.500 δολάρια ή ίσως να ανέβει μέχρι την εντυπωσιακή κορυφή των 7.500 δολαρίων μέχρι το τέλος του 2022.
Δυστυχώς, τους τελευταίους μήνες του 2022, ακολούθησε αναταραχή στην αγορά κρυπτονομισμάτων και η ETH κατέρρευσε. Μέχρι τον Ιανουάριο του 2023, η ETH διαπραγματευόταν σε μια θλιβερή ισοτιμία 700 δολαρίων.

⚡️ Πώς θα είναι το bitcoin σε 5 χρόνια;

Ο Mike Novogratz, επικεφαλής της Galaxy Digital, δήλωσε με έμφαση στο Bloomberg Technology την Τρίτη ότι η αξία ενός bitcoin θα φτάσει τα 500.000 δολάρια μέσα σε πέντε χρόνια.

⚡️ Η LTC θα ανέβει ξανά;

Η LTC σημείωσε εντυπωσιακή ανάπτυξη κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021, αλλά δυστυχώς παρατηρήθηκε κάμψη τους επόμενους μήνες και χρόνια.

κρυπτονόμισμα εκμετάλλευση

Καθώς ο κόσμος αλλάζει ραγδαία, ένα πράγμα παραμένει σταθερό – το κρυπτονόμισμα. Παρά τη λανθασμένη αντίληψη πολλών ανθρώπων, το κρυπτονόμισμα έχει αποδείξει ότι είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό στις μεταβολές. Τα πλασματικά νομίσματα ρυθμίζονται από τις κυβερνήσεις και μπορεί να έχουν συχνές πτώσεις της αξίας τους, ενώ οι μετοχές ελέγχονται από θεσμικά όργανα και επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό από τις οικονομικές υφέσεις.

Ταυτόχρονα, τα ψηφιακά νομίσματα και οι μάρκες που βασίζονται στην τεχνολογία blockchain αυξάνουν τη δημοτικότητά τους. Όχι μόνο επειδή οι άνθρωποι είναι πιο πρόθυμοι να πιστέψουν σε αυτά, επειδή τα ψηφιακά πορτοφόλια δεν επηρεάζονται από γεωπολιτικά γεγονότα και δεν διοικούνται από μια εξωτερική οντότητα. Καθώς οι επενδύσεις σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία αυξάνουν τη δημοτικότητά τους, ο αριθμός των επενδυτών που επενδύουν έχει εκτοξευθεί στα ύψη! Αυτή η αύξηση του ενδιαφέροντος των επενδυτών αποδίδεται σε μεγάλο βαθμό στην αυξημένη ευαισθητοποίηση και τον ενθουσιασμό του κοινού για αυτές τις ανεξάρτητες μορφές νομίσματος.

Αξίζει να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα αυτή τη στιγμή;

κρυπτονόμισμα εκμετάλλευση
Ποιο είναι το κρυπτονόμισμα εκμετάλλευση 2023 για να επενδύσει κάποιος νεοεισερχόμενος;

Δεδομένου ότι οι προβλέψεις πολλών ανθρώπων για το εγγύς μέλλον έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, το κρυπτονόμισμα έχει καθιερωθεί ως βασική φιγούρα στη διεθνή χρηματοδότηση. Επειδή το κρυπτονόμισμα δεν έχει ακόμη εδραιωθεί αρκετά στην καθημερινή ζωή ώστε να χάσει τις δυνατότητες ανάπτυξής του, υπάρχουν ακόμη τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης για τα ανεξάρτητα κρυπτονομίσματα. οι επενδυτές που θα μπουν στη δράση σήμερα μπορούν ακόμη να επωφεληθούν από την άνοδο των τιμών των κρυπτονομισμάτων και όσο πιο γρήγορα αρχίσουν να παίζουν αυτό το παιχνίδι, τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι αποδόσεις τους.

Top 10 κρυπτονομίσματα για να αγοράσετε και να κρατήσετε το 2023
Top 10 κρυπτονομίσματα για να αγοράσετε και να κρατήσετε το 2023

Φυσικά, ακόμη και αφού το σύστημα κρυπτονομισμάτων γίνει μέρος της καθημερινής ζωής των περισσότερων ανθρώπων, ο τομέας αυτός θα συνεχίσει να προσφέρει κερδοφόρες ευκαιρίες. Νέα tokens υψηλής τεχνολογίας θα ξεφυτρώσουν και τα υποτιμημένα νομίσματα θα ανέβουν. Ωστόσο, όλα αυτά θα λάβουν χώρα σε ένα νέο οικονομικό οικοσύστημα. Οι επενδυτές έχουν δύο εναλλακτικές λύσεις αυτή τη στιγμή: να παραμείνουν στη διαλυόμενη συμβατική αγορά ή να διαφοροποιήσουν το χαρτοφυλάκιό τους με περιουσιακά στοιχεία κρυπτονομισμάτων.

Δεδομένης της αύξησης της δημοτικότητας του bitcoin ως χρηματοοικονομικού μηχανισμού, προτείνουμε ανεπιφύλακτα να ακολουθήσετε την επιλογή δύο. Το πιο σημαντικό είναι να μην αγοράζετε τα πάντα ταυτόχρονα και να επικεντρωθείτε σε περιουσιακά στοιχεία που μπορούν πραγματικά να αποφέρουν κέρδη.

Top 10 κρυπτονομίσματα για να αγοράσετε και να κρατήσετε το 2023

κρυπτονόμισμα εκμετάλλευση
Ποιο είναι το καλύτερο κρυπτονόμισμα για επενδύσεις;

Στα μέσα Φεβρουαρίου 2022, ο δείκτης αξίας ψηφιακών νομισμάτων της CoinMarketCap είχε πάνω από 17.500 διαφορετικά κρυπτονομίσματα. Μέχρι τώρα, μόνο 10.000 μόλις περιουσιακά στοιχεία έχουν δεικτοποιηθεί – οι υπόλοιπες οντότητες δεν διαθέτουν αρκετά δεδομένα για να αξιολογηθούν με ακρίβεια. Αν και μπορεί να φαίνεται μικρό σε σύγκριση με άλλες επενδύσεις όπως οι μετοχές ή τα ακίνητα, το κρυπτονόμισμα εξακολουθεί να είναι ένας μεγάλος κλάδος – λαμβάνοντας υπόψη ότι το CoinMarketCap περιλαμβάνει μόνο νομίσματα που τα άτομα είναι πρόθυμα να αγοράσουν και να χρησιμοποιήσουν.

Συγκεντρώσαμε έναν κατάλογο με 22 σημαντικά κρυπτονομίσματα που θα σας κάνουν πλούσιους το 2022. Συμπεριλήφθηκαν μόνο νομίσματα με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης, επομένως δεν συμπεριλήφθηκαν τα stablecoins, επειδή αντιστοιχούν στις διακυμάνσεις των fiat νομισμάτων με τα οποία είναι συνδεδεμένα.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι σας αποθαρρύνουμε από το να επενδύσετε σε stablecoins φέτος. Αντίθετα, πάρτε τα, ειδικά το USD Coin ή το Tether. Τα νομίσματα που συνδέονται με το δολάριο ΗΠΑ είναι πλεονεκτικά σε μια αγορά όπου οι τιμές αλλάζουν γρήγορα. Απλώς να έχετε κατά νου ότι η ανάπτυξη των κρυπτονομισμάτων μπορεί να εξακολουθεί να προσφέρει σημαντικές αποδόσεις και μην την χάσετε.

Bitcoin

αγοράζοντας bitcoins όταν είναι φθηνά και πουλώντας τα όταν είναι πιο ακριβά.
κρυπτονόμισμα εκμετάλλευση

Η κυριαρχία του Bitcoin είναι έτοιμη να επεκταθεί περαιτέρω, καθώς παραμένει στην πρώτη γραμμή της φαντασίας των ανθρώπων όταν συζητούν για ψηφιακά νομίσματα.
Παρόλο πουτο Bitcoin πρέπει ακόμη να ανταποκριθεί στα τρέχοντα τεχνολογικά πρότυπα, εξακολουθεί να προηγείται των ομοτίμων του όσον αφορά την ασφάλεια, την πρακτικότητα και την απλότητα. Το Bitcoin μπορεί να είναι το πρώτο νόμισμα που θα σπάσει την τράπεζα, γι' αυτό και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε την κεφαλαιοποίησή του να ανεβαίνει.

Το σημαντικότερο μειονέκτημα του Bitcoin είναι η υπερβολική εξάρτησή του από το συναίσθημα της αγοράς. Επειδή αυτή η μορφή νομίσματος συνδέεται με τις προοπτικές ολόκληρου του συστήματος κρυπτονομισμάτων, τυχόν αλλαγές στις προσδοκίες των χρηστών έχουν άμεσο αντίκτυπο στην τιμή αγοράς έναντι του ίδιου δολαρίου ΗΠΑ. Η μεταβλητότητα, από την άλλη πλευρά, έχει ορισμένα πλεονεκτήματα:

Αξίζει να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα αυτή τη στιγμή;
Αξίζει να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα αυτή τη στιγμή;
  • Το Bitcoin έχει πολλές επιθετικές αιχμές που εμφανίζονται όταν προκαλείται ελάχιστα. Εάν παρακολουθείτε τις ειδήσεις, θα υπάρχει άφθονος χρόνος για να προσαρμόσετε το κέρδος σας από την πώληση και στη συνέχεια να αγοράσετε επιπλέον bitcoin σε μια φυσική αντίδραση στην αξία του νομίσματος.
  • Το νόμισμα κατέχει σήμερα ισχυρή θετική δυναμική, ωστόσο, αυτό είναι ενδεικτικό μόνο για ένα μικρό ποσοστό των δυνατοτήτων του.Υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια ανάπτυξης όσον αφορά την ευαισθητοποίηση και την εφαρμογή, τα οποία θα συνεχίσουν να οδηγούν την τιμή προς τα πάνω.
  • Το Bitcoin είναι το πιο ρευστό ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο, διασφαλίζοντας ότι δεν θα κολλήσετε ποτέ με νομίσματα που κανείς δεν θέλει να αγοράσει.
  • Κάθε συναλλαγή θα εγκρίνεται και θα ολοκληρώνεται άμεσα. Αυτό είναι το πιο ευχάριστο περιβάλλον για το κρυπτονόμισμα: ακόμη και αν κάτι πάει στραβά, τα περιουσιακά σας στοιχεία δεν θα εξαλειφθούν εντελώς από μια μαζική πτώση της ζήτησης.
Αξίζει να επενδύσετε στο bitcoin; το καλύτερο κρυπτονόμισμα για το 2023
Είναι το Bitcoin μια καλή επένδυση

Οι αναλυτές προτείνουν ότι οι επενδυτές θα πρέπει να τοποθετήσουν τα χρήματά τους στο ίδιο το bitcoin, όχι στην εξόρυξη, καθώς η αξία του αυξάνεται. Η εξόρυξη γίνεται σταδιακά λιγότερο επικερδής από τις συντηρητικές τεχνικές κέρδους: αγοράζοντας bitcoin όταν είναι φθηνά και πουλώντας τα όταν είναι ακριβότερα. Επιπλέον, σε περίπτωση εξόρυξης bitcoin με το υλικό σας, έχετε μια πραγματική πιθανότητα να χάσετε τα χρήματά σας – δηλαδή να τα ξοδέψετε όλα. Για να αποφύγετε εντελώς αυτή την ταλαιπωρία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εξοπλισμό εξόρυξης Bitcoin ενός άλλου ατόμου- περισσότερα σε αυτό σε λίγο.

Ethereum

Αξίζει να επενδύσετε στον αιθέρα;
Είναι η μετοχή του Ethereum μια καλή επένδυση το 2023

Το Ethereum είναι το κορυφαίο ανεξάρτητο νόμισμα μεταξύ των ανταγωνιστών του, και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι ειδικοί της αγοράς προβλέπουν αύξηση της αξίας του κατά 200% μέχρι το 2022! Το νόμισμα αυξήθηκε στα 4.000 δολάρια πέρυσι, εν μέρει λόγω των ενθουσιωδών προσδοκιών. Ο ενθουσιασμός κορυφώνεται γύρω από την επερχόμενη κυκλοφορία του Ethereum 2.0. Ένα εκσυγχρονισμένο νόμισμα Proof-of-Stake που διαθέτει πολλές βελτιωμένες δυνατότητες και χαρακτηριστικά.

Το Ethereum είναι το πιο περιζήτητο και ευρέως χρησιμοποιούμενο κρυπτονόμισμα, με μια λεγεώνα προγραμματιστών να βελτιώνει και να δημιουργεί συνεχώς ενημερώσεις. Η αναβάθμιση αναμένεται να καταστήσει τις συναλλαγές μεταξύ των κατόχων νομισμάτων ταχύτερες και λιγότερο δαπανηρές. Το Ethereum αναμένεται να γίνει το ταχύτερα αναπτυσσόμενο ψηφιακό οικοσύστημα στον κόσμο.

Ενώ θα υπάρξουν πολυάριθμοι αντιγραφείς του Ether, το κρυπτονόμισμα θα διατηρήσει τη θέση του στην αγορά. Η κυριαρχία του στην περιοχή του είναι το κλειδί, ακόμη και αν εισέλθουν άλλες πιο τεχνολογικά προηγμένες επιλογές.

προοπτικές κρυπτογράφησης του Litecoin για το 2023
Top 10 κρυπτονομίσματα για να αγοράσετε και να κρατήσετε το 2023

Αν και πιθανότατα θα μπορέσετε να επωφεληθείτε από τις διακυμάνσεις του Ethereum το 2022, σκεφτείτε να κρατήσετε τουλάχιστον μερικά από τα νομίσματά σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι δυνατότητες του ψηφιακού οικοσυστήματος είναι προς συζήτηση. Παρά τις όποιες αμφιβολίες, πολλοί συμφωνούν ότι μια κολοσσιαία πρόοδος στην τεχνολογία θα συμβεί μέσα στην επόμενη δεκαετία. Διατηρήστε ένα μικρό ποσό ETH και παρακολουθήστε το να αυξάνεται κατά 500-800 τοις εκατό σε όρους αξίας.

Litecoin

Η δημοτικότητα του Litecoin αυξάνεται, με όλο και περισσότερες επιχειρήσεις να το προσθέτουν ως μέθοδο πληρωμής
Πώς να επενδύσετε στο Litecoin;

Το 2022, οι προοπτικές του Litecoin είναι αβέβαιες.Από τη θετική πλευρά, αυτό το νόμισμα έχει γνωρίσει μια αύξηση της δημοτικότητάς του λόγω των ομοιοτήτων του με το bitcoin. Με επιφανειακές ομοιότητες, προσφέρει ταχύτερες ταχύτητες συναλλαγών (κατά 4 φορές!) και μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση, κάτι που ακούγεται καλό – αλλά δεν είναι τόσο σημαντικό όσο οι ανταγωνιστές που παράγουν πολυλειτουργικά tokens και νομίσματα πάνω στα οποία βασίζονται ολόκληρα εμπορικά συστήματα. Οι επενδυτές ελαφρών νομισμάτων είδαν πέρυσι πώς αυτή η στρατηγική γύρισε μπούμερανγκ, όταν το νόμισμα κατέρρευσε αφού έφτασε σε υψηλό όλων των εποχών.

Από την άλλη πλευρά, ανεξάρτητα από τη φήμη σας στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, η πραγματική κεφαλαιοποίηση εξακολουθεί να είναι απαραίτητη (την οποία το LightCoin επίσης αυξάνει). Το Litecoin γνωρίζει ραγδαία αύξηση της δημοτικότητάς του, καθώς όλο και περισσότερες επιχειρήσεις το καλωσορίζουν πλέον ως αποδεκτή μέθοδο πληρωμής. Ακόμη και αν οι προβλέψεις για τη φετινή πτώση είναι σωστές, θα συνεπάγεται μεγάλη πιθανότητα επανάληψης. Σε αυτή την περίπτωση, το ελαφρύ νόμισμα θα πέσει πρώτα πριν ανέβει σύμφωνα με την ακολουθία Fibonacci: ξεκινώντας από τα 600 δολάρια και φτάνοντας στη συνέχεια στο αδιανόητο ποσό των 1000 δολαρίων.

Τι είναι ένα νόμισμα Binance;
Η δημοτικότητα του Litecoin αυξάνεται

Αν συμβεί το σενάριο που παρουσιάστηκε παραπάνω, οι επενδυτές Light coin που μπήκαν νωρίς θα μπορέσουν να πουλήσουν τα νομίσματά τους κερδοφόρα και να αποκαταστήσουν τις απώλειές τους. Δεν έχει νόημα να το κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα: αν το LTC ακολουθεί κάποια ιστορικά μοτίβα, το νόμισμα θα φτάσει σε νέες μέσες τιμές αμέσως μετά την υπέρβαση της αιχμής, οι οποίες θα είναι σημαντικά μεγαλύτερες από τη μέγιστη τιμή που έχει επιτευχθεί.

Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί, το κόστος του κρυπτονομίσματος προβλέπεται να μειωθεί αργά μέχρι το τέλος του έτους, πριν αρχίσει και πάλι την ανοδική του πορεία.

Νόμισμα Binance

Το Binance Coin παρουσιάζει ήδη μεγάλη δραστηριότητα.
Αξίζει να αγοράσετε Binance Coin;

Το Binance Coin (BNB) είναι το κατεξοχήν κουπόνι κρυπτονομίσματος που εκδίδεται από το κορυφαίο ανταλλακτήριο ψηφιακών νομισμάτων στον κόσμο, το Binance. Αφού πέρασε χρόνια κρυμμένο στη σκιά των μεγάλων αντιπάλων του, το νόμισμα τελικά έφτασε στην κορυφή το 2021, όταν σημείωσε δραματική άνοδο, φτάνοντας σε ιστορικό υψηλό σχεδόν 700 δολάρια. Το κρυπτονόμισμα στη συνέχεια “ηρέμησε” σε ένα πιο ρεαλιστικό εύρος τιμών 300-400 δολαρίων, αλλά πριν από το τέλος του έτους, το BNB εκτινάχθηκε σε μια νέα κορυφή των 634,34 δολαρίων.

Η τιμή του νομίσματος παίζει τώρα σε πιο σταθερές τιμές, αλλά ο λόγος για τα προηγούμενα άλματα είναι αυτονόητος: η πίστη στην πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων και τις μακροπρόθεσμες δυνατότητές της. Υπό αυτή την έννοια, το Binance Coin ακολουθεί κάπως τα βήματα του Bitcoin και του Ethereum. Γρήγορα έγινε το κορυφαίο σημείο για τους επενδυτές για την αγορά, το εμπόριο και την ανταλλαγή ψηφιακών νομισμάτων, η πλατφόρμα αυτή έχει εξασφαλίσει σταθερά τη θέση της στον κλάδο.

Η άνοδος της τιμής του Binance Coin το 2019 και η συνεχιζόμενη άνοδός του μέχρι το 2022 αποτελούν απόδειξη του ανεξερεύνητου δυναμικού. Τα εσωτερικά μέτρα για τη βελτίωση της ελκυστικότητας του νομίσματος, όπως οι ανταμοιβές μέσω των προγραμμάτων θυγατρικών της BNB, ενθαρρύνουν τη δέσμευση των χρηστών και, ως εκ τούτου, τη ζήτηση για το ξεχωριστό κρυπτονόμισμα.

Το XRP είναι ένα κρυπτονόμισμα του δικτύου Ripple. κρυπτονόμισμα εκμετάλλευση
Το Binance Coin έχει μέλλον;

Το Binance Coin παρουσιάζει ήδη μεγάλη δραστηριότητα. Το κουπόνι μπορεί να δαπανηθεί για αμοιβές, έξοδα ταξιδιού και έσοδα από τόκους μέσω δανεισμού με κρυπτονόμισμα. Ο ιστότοπος ποντάρει στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του μηχανισμού πληρωμών του, αν λάβετε υπόψη το αναπτυσσόμενο πρόγραμμα ανταμοιβών της πλατφόρμας Binance.

Όσο αυξάνεται ο αριθμός των ενεργών χρηστών του Binance Coin και των τρόπων που το ξοδεύουν, τόσο θα αυξάνεται και η τιμή του. Ακόμη και τώρα, οι ειδικοί προβλέπουν ότι σύντομα θα δημιουργηθούν νέες μέσες τιμές έως και 2000 δολάρια για 1 BNB. Οι τιμές αυτές αναμένεται να αυξηθούν κατά μέσο όρο κατά τη διάρκεια 3-5 ετών, με προβλεπόμενη αύξηση κατά περίπου 1000 δολάρια τα επόμενα δύο χρόνια – γεγονός που θα οδηγήσει σχεδόν σίγουρα σε ζημία εάν αγοράσετε νομίσματα στις αρχές του 2022.

Κυματισμός

Το Chainlink ήταν στην κορυφή της λίστας των νομισμάτων υψηλής απόδοσης ROI
Επενδύοντας στο Ripple

Η κινεζική αγορά κρυπτονομισμάτων είναι ένας σκληρός αντίπαλος όχι μόνο λόγω της δικής της τεχνολογίας. Η Ripple, όπως και άλλοι μεγάλοι ανταγωνιστές το 2022, επικεντρώνεται όχι μόνο στη δημοτικότητα των δικών της νομισμάτων αλλά και στη δημόσια αξία του οικοσυστήματός της. Σε αυτή την περίπτωση, όλα αφορούν την ενίσχυση των παγκόσμιων μεταφορών χρημάτων. Για τον σκοπό αυτό, έχουν προκύψει διάφορα έργα υπό το εμπορικό σήμα Ripple: Το παγκόσμιο δίκτυο RippleNet για γρήγορες και φθηνές μεταφορές χρημάτων, η αλυσίδα μπλοκ ανοικτού κώδικα XRP Ledger με το δικό της νόμισμα XRP και η πλατφόρμα RippleX που χρησιμοποιείται για την προώθηση των τεχνολογιών της εταιρείας.

Τα σκαμπανεβάσματα των τιμών της Ripple είναι άυλα συνυφασμένα με την αξία που συνδέεται με το ψηφιακό της νόμισμα, το XRP. Ωστόσο, η αξία του XRP εξακολουθεί να συνδέεται με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Ripple. Το παγκόσμιο κυβερνο-νόμισμα επέδειξε σταθερή ανάπτυξη μέχρι το 2021, όταν υπήρξαν αξιοσημείωτες βουτιές το 2022. Η πρόσφατη νομική δράση που ανέλαβε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ προκάλεσε την ανησυχία των χρηστών της Ripple για τους ισχυρισμούς ότι η Ripple πωλούσε παράνομα τα token της. Οι νομικοί εκπρόσωποι της Ripple απορρίπτουν τους ισχυρισμούς και υποστηρίζουν ότι τα token τους δεν θεωρούνται κινητές αξίες.

Η απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με την υπόθεση αναμένεται αργότερα μέσα στο έτος.Αν η Ripple κερδίσει, η αξιοπιστία της θα βελτιωθεί και η αξία των tokens μπορεί να αυξηθεί περισσότερο από δύο φορές μέσα στο έτος.

Αλυσιδωτός σύνδεσμος

Έχει μέλλον το κέρμα Solana;
Αξίζει να αγοράσετε το κρυπτονόμισμα Link;

Παρά την απροθυμία πολλών επενδυτών να προβλέψουν την ίδια επιτυχία που γνώρισε η Chainlink το 2020, εξακολουθεί να αποτελεί μια επικερδή επενδυτική ευκαιρία για το 2021. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η Chainlink ήταν στην κορυφή της λίστας των νομισμάτων με υψηλή απόδοση επένδυσης πέρυσι. Αυτό που διαφοροποιεί τοChainlink από άλλα κρυπτονομίσματα είναι ότι πρόκειται για το αποκεντρωμένο δίκτυο της Oracle, το οποίο προσφέρει δεδομένα για έξυπνες συμβάσεις σε μια αλυσίδα μπλοκ. Επιπλέον, σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές του, το Chainlink μπορεί να επικοινωνεί με άλλα δίκτυα.

Περισσότερες από 1.100 επιχειρήσεις έχουν υιοθετήσει το Chainlink για τις δραστηριότητές τους από τις αρχές του 2022. Το σύστημα αναμένεται να ξεπεράσει τους ανταγωνιστές και να γίνει ο τοπικός ηγέτης της αγοράς στον τομέα DeFi, αλλά οι ειδικοί εξακολουθούν να διχάζονται σχετικά με το πότε θα απογειωθεί το DeFi.

Ακόμα και αν δεν έχετε πολλά μετρητά στη διάθεσή σας, εφόσον πιστεύετε στις δυνατότητες των παιχνιδιών DeFi και NFT, αυτό το κρυπτονόμισμα μπορεί να αγοραστεί με σημαντική έκπτωση στις αρχές του έτους. Αν είστε πρόθυμοι να επενδύσετε στην τεχνολογία που θα φέρει επανάσταση στη βιομηχανία NFT, τώρα είναι η βέλτιστη ευκαιρία, καθώς αυτή η αναδυόμενη αγορά συνεχίζει να επεκτείνεται.

Solana

Έχει μέλλον το κέρμα Solana;
Έχει μέλλον το σύμβολο SOL;

Μεταξύ των πέντε κορυφαίων κρυπτογράφων, υπάρχουν ορισμένοι που έχουν ήδη καθιερωθεί εδώ και χρόνια. Η Solana είναι ένα από αυτά. Ξεκίνησε το 2020 και έχει ήδη επιτύχει μια ιστορικά υψηλή αύξηση πάνω από 300 φορές την αρχική της αξία μέσα σε ένα μόνο έτος. Η δημοτικότητα του νομίσματος πηγάζει από τη χρησιμότητά του: επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν πιο εύκολα αποκεντρωμένες εφαρμογές, καθιστώντας τα αποκεντρωμένα οικονομικά πιο διαθέσιμα στο ευρύ κοινό.

Το 2022, η Solana αναμένεται να συνεχίσει την επέκτασή της με εκρήξεις. Οι γενικές διακυμάνσεις της αγοράς κρυπτονομισμάτων είναι το μόνο πράγμα που διακόπτει αυτή την τάση. Παρόλο που το νόμισμα δεν προσπαθεί να επαναλάβει τα προηγούμενα υψηλά, είναι μια καλή στιγμή να το προσθέσετε στο χαρτοφυλάκιό σας σε περίπτωση περαιτέρω πτώσης. Αν χάσετε την ευκαιρία τώρα, μπορεί να βρεθείτε εκτός προϋπολογισμού τα επόμενα χρόνια.

EOS

Είναι η EOS μια καλή επένδυση 2023
Είναι η EOS μια καλή επένδυση;

Το νόμισμα EOS θεωρούνταν κάποτε ένας σημαντικός αντίπαλος του bitcoin και του Ethereum. Είναι πλέον σαφές ότι το EOS απέχει πολύ από τους ηγέτες του κλάδου, ωστόσο είναι ένα σχετικά δημοφιλές λειτουργικό κρυπτονόμισμα με λαμπρό μέλλον μπροστά του, καθώς η αγορά αποκεντρωμένων εφαρμογών ωριμάζει και αναπτύσσεται.

Η αλυσίδα μπλοκ EOSIO, εκτός από τις έξυπνες συμβάσεις, είναι ένα αποκεντρωμένο λειτουργικό σύστημα. Ένα αποκεντρωμένο λειτουργικό σύστημα όπως αυτό έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως η ασφάλεια, η ελευθερία και η υψηλή αποδοτικότητα. Ακόμα και τώρα, η πλατφόρμα προσφέρει πολλές ενδιαφέρουσες δυνατότητες για τους προγραμματιστές, ωστόσο η αγορά αντιδρά μόνο σε δυνατές ανακοινώσεις – και τότε το EOS καταγράφει νέα υψηλά – πριν επιστρέψει.

Το EOS δεν αναμένεται να έχει μεγάλες εκπλήξεις για το 2022, ωστόσο το γεγονός ότι το EOS είναι ένα νόμισμα με εξαιρετικές δυνατότητες και εξακολουθεί να είναι φθηνό για αγορά τώρα δεν έχει αλλάξει.

Cardano

Το Cardano είναι ένα αξιοπρεπές κρυπτονόμισμα για να επενδύσει κανείς το 2023
Η αποκεντρωμένη πλατφόρμα του Cardano

Ένα άλλο έργο παλιάς σχολής, η αποκεντρωμένη πλατφόρμα του Cardano βρίσκεται τώρα υπό έντονη ανάπτυξη και σίγουρα θα αυξηθεί σε αξία ως το επόμενο κρυπτονόμισμα που θα εκραγεί 2022 στην αγορά και θα αναπτυχθεί το Web 3.0. Το ελάχιστο όριο εισόδου της επένδυσης εδώ είναι από τα φθηνότερα δυνατά: μπορείτε να αγοράσετε ένα νόμισμα Cardano για λιγότερο από ένα δολάριο το καθένα. Μπορεί να θυμάστε ότι πριν από το 2021, όταν η τιμή του ήταν μόλις μερικά σεντς, η δημοτικότητα του κρυπτονομίσματος αυξήθηκε κατακόρυφα. Τώρα έχει σταθεροποιηθεί σε ένα πιο σταθερό επίπεδο, γεγονός που δείχνει ότι το ενδιαφέρον του κοινού για την κρυπτογράφηση αυξάνεται για το 2022.

Το κύριο πλεονέκτημα του Cardano είναι η πρωτοποριακή πλατφόρμα έξυπνων συμβολαίων, η οποία θα είναι πιο προηγμένη από όλα τα υπάρχοντα πρωτόκολλα όσον αφορά τη λειτουργικότητα και την αποτελεσματικότητα. Μέχρι στιγμής, το Ethereum έχει μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση αγοράς από το Cardano. Ωστόσο, το έργο ακολουθεί τη δική του πορεία και αποδίδει καρπούς: πολλές φορές, οι ηγέτες του κλάδου έχουν ξεπεραστεί στο παρελθόν από τεχνικά ανώτερους νεοεισερχόμενους.

Η επόμενη κρυπτογράφηση για το 2022 θα εκραγεί
Η επόμενη κρυπτογράφηση για το 2022 θα εκραγεί

Top 10 κρυπτονομίσματα τον Απρίλιο του 2022 σύμφωνα με το Forbes https://www.forbes.com/advisor/investing/cryptocurrency/top-10-cryptocurrencies/

Η επόμενη κρυπτογράφηση για το 2022 θα εκραγεί

1. 1 ίντσα

Γιατί το 1Inch πρόκειται να εκραγεί το 2023
Το 1Inch είναι ένας αποκεντρωμένος συσσωρευτής ανταλλαγών (DEX)

Το 1INCH αντιπροσωπεύει έναν συγκεντρωτή αποκεντρωμένων ανταλλαγών (DEX). Τα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια επιτρέπουν στους ανθρώπους να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα χωρίς την ανάγκη χρήσης κρυπτογράφησης για το πορτοφόλι 2022, συνδέοντας το δικό τους. Δεν υπάρχει καμία κεντρική αρχή που να είναι υπεύθυνη για την ανταλλαγή και δεν υπάρχει ανάγκη δημιουργίας λογαριασμού σε πολλά DEX.

2. Εκτέλεση

Render Token (RNDR) εκρήγνυται το 2023
Κουπόνι απόδοσης (RNDR)

Η δημοτικότητα των κουπονιών Metaverse αυξάνεται λόγω του αυξανόμενου ενδιαφέροντος για την εικονική πραγματικότητα και τα διαδικτυακά βασίλεια. Πολλά από αυτά τα κρυπτονομίσματα χρησιμοποιούνται στο Metaverse, αλλά το Render Token ( CRYPTO:RNDR ) είναι αρκετά ξεχωριστό.

Το Render Network είναι ένα αποκεντρωμένο δίκτυο rendering βασισμένο σε GPU. Συνδέει ψηφιακούς δημιουργούς, όπως καλλιτέχνες και στούντιο, που χρειάζονται υπολογισμούς GPU, με παρόχους που είναι πρόθυμοι να νοικιάσουν την αχρησιμοποίητη επεξεργαστική τους ισχύ GPU. Οι προμηθευτές GPU λαμβάνουν πληρωμές με τη μορφή Render tokens από τους ψηφιακούς δημιουργούς.

3. Φάντασμα

Πρόβλεψη κρυπτονομίσματος GHOST για το 2023
Είναι η Aave μια καλή επένδυση για το 2023

Το Aave (CRYPTO: AAVE) είναι ένας δημοφιλής και απλός μηχανισμός δανεισμού. Οι χρήστες μπορούν να δανείζονται και να δανείζουν μια ποικιλία κρυπτονομισμάτων. Θα λάβετε πληρωμές τόκων εάν συνεισφέρετε το κρυπτονόμισμα σας στην Aave.

Τα χαρακτηριστικά του Aave που το διαφοροποιούν από άλλα συστήματα δανεισμού είναι τα εξής: Οι δανειολήπτες μπορούν να αλλάζουν τα επιτόκια τους μεταξύ σταθερού και κυμαινόμενου, όπως ακριβώς θα έκαναν με οποιοδήποτε άλλο είδος δανείου. Η Aave αναγνωρίζεται επίσης για τα FlashLoans, τα οποία είναι δάνεια χωρίς εξασφαλίσεις που μπορούν να εξοφληθούν με την ίδια συναλλαγή. Πρέπει, ωστόσο, να εξοφλούνται με την ίδια συναλλαγή.

Ψάχνετε για το επόμενο κρυπτονόμισμα που θα κάνει θραύση;

Ποια κρυπτογράφηση για το 2023
Ποια κρυπτονομίσματα θα απογειωθούν;

Είναι δελεαστικό να αναζητάς το επόμενο τεράστιο κρυπτονόμισμα. Ενώ μπορείτε να κερδίσετε σημαντικά χρήματα με αυτόν τον τρόπο, είναι επίσης περίπλοκο, χρονοβόρο και επικίνδυνο.

Χρειάζεται χρόνος για να μελετήσετε αυτά τα λιγότερο σημαντικά κρυπτονομίσματα. Παρά το γεγονός ότι η πρόταση φαίνεται να είναι επωφελής και για τις δύο πλευρές, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι όλα μπορούν να συμβούν στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων. Τίποτα δεν μπορεί να προκύψει από μια ενδελεχή έρευνα καλά μελετημένων περιουσιακών στοιχείων, εάν δεν διερευνηθούν διεξοδικά.

Δεν είναι καλή ιδέα να ποντάρετε στις τάσεις των κρυπτονομισμάτων. Δεν είναι κακό να προσπαθείτε, αλλά κρατήστε τις προσδοκίες σας και το ποσό που διακινδυνεύετε για τον εαυτό σας.

Είναι καλύτερο να κάνετε ημερήσιο εμπόριο ή να κρατήσετε κατά τη διάρκεια ενός χειμώνα κρυπτογράφησης;

Ορισμένοι άνθρωποι βλέπουν τις πτωτικές αγορές ως μια ευκαιρία να αυξήσουν το χαρτοφυλάκιό τους και να μάθουν περισσότερα για τις επενδύσεις. Οι hodlers ίσως θελήσουν να συνεχίσουν να κρατούν κατά τη διάρκεια ενός χειμώνα κρυπτογράφησης, ενώ οι day traders θα πρέπει να συνεχίσουν τις συναλλαγές και να επωφεληθούν από την πιθανή υψηλότερη μεταβλητότητα των αγορών. Πολλοί μαθαίνουν περισσότερες τεχνικές για να ελαχιστοποιηθούν οι συναισθηματικές επιδράσεις όπως το FOMO. Η εστίαση μπορεί να δοθεί στην οικοδόμηση περισσότερου πλούτου, στην απόλαυση της ζωής και στην επένδυση στον εαυτό μας

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς