10 Κίνδυνοι των επενδύσεων σε κρυπτογράφηση: Bitcoin και Etherium μπορεί να μην αξίζει να επενδύσετε

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Είναι ασφαλές το κρυπτονόμισμα;

Είναι ασφαλές το bitcoin; Η τεχνολογία blockchain που υποστηρίζει το bitcoin είναι εγγενώς ασφαλής λόγω της αποκεντρωμένης και δημόσιας διαθεσιμότητας της τεχνολογίας κατανεμημένου βιβλίου, καθώς και της μεθόδου κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται σε κάθε συναλλαγή.

⚡️ Είναι το Bitcoin πραγματικό χρήμα;

Το Bitcoin θεωρείται σε πολλά μέρη τόσο ως ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο όσο και ως νόμισμα, ωστόσο η αναγνώρισή του διαφέρει από χώρα σε χώρα. Κατέχει παρόμοιες ιδιότητες με τα παραδοσιακά χρήματα με την ικανότητα ανταλλαγής ή αποθήκευσης αξίας- ωστόσο, εξακολουθεί να αγωνίζεται με την παγιωμένη νομική υπόσταση.

⚡️ Γιατί το κρυπτονόμισμα είναι τόσο δημοφιλές;

Από την υιοθέτηση ενός συστήματος πληρωμών που βασίζεται σε κρυπτονόμισμα μπορούν να αναμένονται τα ακόλουθα οφέλη

⚡️ Ποιο είναι το πιο αγοράσιμο κρυπτονόμισμα;

Το Bitcoin είναι μια επαναστατική δύναμη στη σφαίρα των ψηφιακών νομισμάτων, επιφέροντας πρωτοφανείς αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι πληρώνουν και λαμβάνουν χρήματα. Καυχιζόμενο για την πρωτοποριακή του ιδιότητα, το κρυπτονόμισμα είναι το πιο αξιόλογο και ευρέως χρησιμοποιούμενο νόμισμα, παρά τις περιστασιακές διακυμάνσεις της αξίας του.

Αν θέλετε να επενδύσετε σε ψηφιακό νόμισμα, η αγορά μετοχών εταιρειών που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα είναι μια ασφαλέστερη αλλά δυνητικά λιγότερο κερδοφόρα εναλλακτική λύση.

Είναι το κρυπτονόμισμα ασφαλές;

Παρά τις εύλογες ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των κρυπτονομισμάτων, ορισμένα σημάδια δείχνουν τη μονιμότητα των κρυπτονομισμάτων.

κρυπτογραφικές επενδύσεις μετοχών Κίνδυνοι
Ποιο είναι το μειονέκτημα των κρυπτονομισμάτων;

Το κρυπτονόμισμα έχει αρκετούς εγγενείς κινδύνους

Τα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων είναι πιο επιρρεπή σε πειρατεία και άλλες εγκληματικές ενέργειες από ό,τι τα χρηματιστήρια μετοχών. Οι παραβιάσεις της ασφάλειας έχουν οδηγήσει σε σημαντικές απώλειες για τους επενδυτές που έχουν υποστεί κλοπή των ψηφιακών τους περιουσιακών στοιχείων, γεγονός που ώθησε αρκετά χρηματιστήρια και ασφαλιστικές εταιρείες τρίτων να αρχίσουν να προσφέρουν προστασία από την πειρατεία. 

Η αποθήκευση κρυπτονομισμάτων είναι πιο δύσκολη από την παρακολούθηση μετοχών ή ομολόγων.Παρόλα αυτά, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν επιθυμούν να διατηρούν τους ψηφιακούς πόρους τους σε ανταλλακτήρια για τον ίδιο λόγο που δεν θα κουβαλούσαν μαζί τους φυσικά χρήματα – τον φόβο της ληστείας.

Είναι δυνατόν να αγοράσετε κρυπτονόμισμα; κρυπτονόμισμα πώς να επενδύσετε
Πώς να αγοράσετε κρυπτογράφηση;

Εάν διατηρείτε το ψηφιακό σας νόμισμα σε ένα κεντρικό ανταλλακτήριο, δεν είστε ο μοναδικός κάτοχος αυτών των πόρων. Εάν η κυβέρνηση διατάξει το κλείσιμο των ανταλλακτηρίων ή εάν το επιλεγμένο από εσάς ανταλλακτήριο καταστεί αφερέγγυο, μπορεί να είναι αδύνατο να ανακτήσετε τα κεφάλαιά σας.

Οι λύσεις ψυχρής αποθήκευσης χωρίς σύνδεση, όπως τα πορτοφόλια υλικού, είναι δημοφιλείς μεταξύ των κατόχων κρυπτονομισμάτων. Ωστόσο, η αποθήκευση χωρίς σύνδεση έχει τα μειονεκτήματά της. Ο σοβαρότερος κίνδυνος είναι η απώλεια του ιδιωτικού κλειδιού σας- χωρίς αυτό, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα κρυπτογραφικά σας κεφάλαια.

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι των κρυπτονομισμάτων;
Πώς να αγοράσετε με ασφάλεια μετοχές κρυπτονομισμάτων;

Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι το έργο κρυπτονομίσματος στο οποίο επενδύετε κρυπτογραφικά θα πετύχει. Μόνο λίγες επιλεγμένες πρωτοβουλίες που βασίζονται σε κρυπτονόμισμα έχουν καταφέρει να επιβιώσουν αρκετά ώστε να παραμείνουν όρθιες σε αυτό το ολοένα και πιο ανταγωνιστικό τοπίο.

Οι ρυθμιστικές αρχές ενδέχεται επίσης να κυνηγήσουν τον τομέα των κρυπτονομισμάτων στο σύνολό του, ιδίως εάν οι κυβερνήσεις θεωρήσουν τα κρυπτονομίσματα ως πιθανό κίνδυνο και όχι ως τεχνολογία αιχμής.

καλύτερο κρυπτονόμισμα για επενδύσεις
Είναι δυνατή η εξαργύρωση κρυπτονομισμάτων;

Τα πολύπλοκα τεχνολογικά στοιχεία των κρυπτονομισμάτων αυξάνουν επίσης τους κινδύνους των επενδυτών.

Μόλις τώρα αρχίζουμε να βλέπουμε μια ευρεία αποδοχή των κρυπτονομισμάτων.

Οι 5 κορυφαίοι κίνδυνοι των κρυπτονομισμάτων
Είναι ασφαλές το κρυπτονόμισμα;

Η υιοθέτηση είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές των κρυπτονομισμάτων. Καθώς αυξάνεται η χρήση και η αποδοχή των κρυπτογραφικών περιουσιακών στοιχείων, θα αυξάνεται και η αξία τους.

Επί του παρόντος, το κρυπτονόμισμα βρίσκεται στην πρωτοποριακή του φάση. Λαμβάνοντας υπόψη τον εγγενή κίνδυνο, αυτή η επενδυτική ευκαιρία έχει αξιοσημείωτες δυνατότητες αύξησης της αξίας της.

Αναπτύσσονται προθεσμιακές αγορές κρυπτονομισμάτων και πολλές επιχειρήσεις αποκτούν άμεση πρόσβαση στον τομέα. Χρηματοοικονομικά μεγαθήρια όπως η Block ( NYSE: SQ ) και η PayPal ( NASDAQ: PYPL ) διευκολύνουν την αγορά και το εμπόριο κρυπτονομισμάτων στις δημοφιλείς πλατφόρμες τους.

καλύτερο κρυπτονόμισμα για αγορά. έχει αρκετούς εγγενείς κινδύνους
Είναι το κρυπτονόμισμα μια βιώσιμη μακροπρόθεσμη επένδυση;

Άλλες επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της Block, έχουν επενδύσεις κρυπτογράφησης εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων σε bitcoins και άλλα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Στις αρχές του 2021, ο τεχνολογικός γίγαντας Tesla προχώρησε σε μια τολμηρή αγορά 1,5 δισεκατομμυρίου σε bitcoin, αποδεικνύοντας την εμπιστοσύνη του στο κρυπτονόμισμα και την τεχνολογία blockchain. Η κατασκευάστρια εταιρεία ηλεκτρικών αυτοκινήτων δήλωσε ότι είχε πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε κρυπτονόμισμα μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022.

Το 2020, η Microstrategy (NASDAQ: MSTR) -μια εταιρεία λογισμικού επιχειρηματικής ευφυΐας- άρχισε να συσσωρεύει bitcoin. Μέχρι το τέλος του 2021, είχε 5,7 δισεκατομμύρια δολάρια σε κρυπτονόμισμα και δήλωσε ότι θα χρησιμοποιούσε τα επιπλέον χρήματα που θα προέκυπταν από τις δραστηριότητες για να αγοράσει περισσότερα.

Μακροπρόθεσμες επενδύσεις σε Ethereum
Απάτη με κρυπτονομίσματα

Ο αυξανόμενος ρυθμός υιοθέτησης αποτελεί ένδειξη της ωριμότητας του κλάδου, όπως και η αύξηση των μεμονωμένων επενδυτών και των επιχειρήσεων που επιθυμούν άμεση πρόσβαση στο κρυπτονόμισμα.

Παρά τις προόδους της, η κρυπτογράφηση έχει ακόμη μακρύ ταξίδι μπροστά της μέχρι να γίνει ευρέως αποδεκτή. Μόνο ένα μικρό ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού κατέχει επί του παρόντος ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και ακόμη λιγότεροι χρησιμοποιούν τακτικά την κρυπτογράφηση.

Είναι το κρυπτονόμισμα μια βιώσιμη μακροπρόθεσμη επένδυση;

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι των επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα
Επενδύσεις σε κρυπτογράφηση με αποδόσεις 1000%

Τα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin και το Etherium έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσουν πλήρως την οικονομία μας, με έναν μεγάλο στόχο. Αν και είναι αδύνατο να προβλέψει κανείς αν κάποιο συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα θα είναι επιτυχημένο, οι επενδυτές που μπαίνουν νωρίς σε ένα έργο που τελικά θα πετύχει, μπορούν να ανταμειφθούν αδρά στη συνέχεια.

Για να αποκτήσει ένα έργο κρυπτογράφησης ευρεία αποδοχή και μακροπρόθεσμη επιτυχία, το κοινό πρέπει να αντιληφθεί τις δυνατότητές του.

Πώς να διασφαλίσετε τις επενδύσεις σε κρυπτονόμισμα
Cryptocurrency – επένδυση για τους ριψοκίνδυνους

Το Bitcoin είναι μια ελκυστική επένδυση για τους επενδυτές κρυπτονομισμάτων.

Λόγω του φαινομένου του δικτύου, το bitcoin επωφελείται από αυτό – περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να κατέχουν bitcoin επειδή οι περισσότεροι ιδιώτες το έχουν ήδη. Το Bitcoin έχει ονομαστεί “ψηφιακός χρυσός” από πολλούς επενδυτές λόγω των ιδιοτήτων του που μοιάζουν με πολύτιμα μέταλλα, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μέσο πληρωμής.

Οι Bitcoiners προβλέπουν ότι η κεφαλαιοποίηση της αγοράς του κρυπτονομίσματος θα αυξηθεί μακροπρόθεσμα λόγω της περιορισμένης προσφοράς του, σε αντίθεση με τα περισσότερα fiat νομίσματα, όπως το δολάριο ΗΠΑ και το ιαπωνικό γεν, τα οποία έχουν μέγιστο ποσό. Η ποσότητα του bitcoin περιορίζεται σε λιγότερες από 21 εκατομμύρια μονάδες, ενώ τα περισσότερα νομίσματα μπορούν να τυπωθούν όσες φορές επιθυμούν οι κεντρικές τράπεζες. Μεγάλο μέρος των επενδύσεων κρυπτογράφησης αγοράζει bitcoin όχι για να το χρησιμοποιήσει ως νόμισμα, αλλά επειδή αναμένει ότι η τιμή του θα συνεχίσει να αυξάνεται.

Επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα για μια γρήγορη αρχή
Επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα για μια γρήγορη αρχή

Μακροπρόθεσμη επένδυση στην Etherium

Το Ethereum είναι μια αποκεντρωμένη πλατφόρμα που επιτρέπει ψηφιακές συμβάσεις, οι οποίες μπορούν να εκτελούνται αυτόματα. Το εγγενές νόμισμα του δικτύου Ethereum ονομάζεται αιθέρας και μπορεί να αποκτηθεί από επενδυτές που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στο χαρτοφυλάκιο Ethereum. Ενώ το Bitcoin συνδέεται συχνά με το ότι είναι εικονικός χρυσός, το Ethereum καθιερώνει μια διεθνή αρχιτεκτονική υπολογιστών που υποστηρίζει πολλά άλλα κρυπτονομίσματα καθώς και μεγάλα οικοσυστήματα αποκεντρωμένων εφαρμογών.

Πώς να αντισταθμίσετε τους κινδύνους συναλλαγών με κρυπτονομίσματα. ποια κρυπτονομίσματα να αγοράσετε
Κίνδυνοι κρυπτονομισμάτων και πιθανά ρυθμιστικά μέτρα

Υπάρχει δυνατότητα για το Ethereum να επωφεληθεί από τα φαινόμενα δικτύου και να δημιουργήσει μακροπρόθεσμη αξία λόγω του αριθμού των κρυπτονομισμάτων που δημιουργήθηκαν στην πλατφόρμα του, καθώς και του σχεδιασμού της αποκεντρωμένης εφαρμογής ανοικτού κώδικα. Τα “έξυπνα συμβόλαια”, τα οποία εκτελούνται αυτόματα ανάλογα με προκαθορισμένα κριτήρια που ενσωματώνονται στον κώδικα του συμβολαίου, είναι δυνατά χάρη στην πλατφόρμα του Ethereum.

Ο αιθέρας παράγεται ως ανταμοιβή για την εκτέλεση έξυπνων συμβολαίων στο δίκτυο Ethereum. Η τεχνολογία των έξυπνων συμβολαίων είναι ικανή να φέρει επανάσταση σε ολόκληρους κλάδους, όπως το real estate και οι τράπεζες. Επιπλέον, διαθέτει τη δύναμη να δημιουργεί απρόβλεπτα επιχειρηματικά μοντέλα, τα οποία είναι ευρύτερα και μεγαλύτερα από ποτέ.

10 κύριες απειλές κίνδυνοι των επενδύσεων σε κρυπτογράφηση
Κίνδυνοι κρυπτονομισμάτων

Με το Ethereum να κερδίζει ταχύτατα έδαφος παγκοσμίως, το κουπόνι Ether αποκτά καθημερινά ολοένα και μεγαλύτερη αξία. Οι επενδυτές που έχουν εμπιστοσύνη στις μακροπρόθεσμες προοπτικές της πλατφόρμας Ethereum μπορούν να επωφεληθούν άμεσα αγοράζοντας Ether.

Ο αιθέρας πρέπει να έχει εμφανή ανταγωνισμό. Αρκετοί “δολοφόνοι του Ethereum”, όπως το Solana ( CRYPTO: SOL ), το Polygon ( CRYPTO: MATIC ) και το Avalanche ( CRYPTO: AVAX ), έχουν κατασκευαστεί για την επεξεργασία έξυπνων συμβάσεων και χρησιμοποιούν ένα σύστημα blockchain που μπορεί να χειριστεί περισσότερες συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Η ταχύτητα δεν οδηγεί μόνο στην αποτελεσματικότητα, αλλά ωφελεί και τους καταναλωτές μέσω της εξοικονόμησης κόστους. Το Ethereum ξεχωρίζει ως η πιο δημοφιλής πλατφόρμα για την ανάπτυξη έξυπνων συμβολαίων.

Είναι το κρυπτονόμισμα μια καλή επένδυση;
Γιατί το κρυπτονόμισμα δεν είναι καλή επένδυση;

Η ετυμηγορία δεν έχει ακόμη βγει για το αν το κρυπτονόμισμα είναι μια σοφή επένδυση.

Το κρυπτονόμισμα είναι τζόγος- Παρόλο που έχει τη δυνατότητα να μετατραπεί σε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το κρυπτονόμισμα εξακολουθεί να είναι μια πολύ αναξιόπιστη επένδυση.

Επενδύοντας σε μια ποικιλία κρυπτονομισμάτων, μπορείτε να προστατευτείτε από πιθανές απώλειες σε μια εκμετάλλευση. Οι τιμές για τα διάφορα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία μπορεί να μεταβάλλονται με διάφορους ρυθμούς και με την πάροδο του χρόνου, οπότε η κατοχή διαφόρων τύπων κρυπτονομισμάτων παρέχει κάποια μόνωση έναντι μιας πτώσης σε οποιαδήποτε μεμονωμένη επένδυση.

Αξίζει να επενδύσετε σε κρυπτονόμισμα;
Αξίζει να επενδύσετε σε κρυπτονόμισμα;

Αξίζει να επενδύσετε σε κρυπτονόμισμα;

αγορά μετοχών κρυπτονομισμάτων στο παρελθόν, η αγορά κάποιου κρυπτονομίσματος μπορεί να βοηθήσει στη διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου σας. Εάν η χρήση κρυπτονομισμάτων αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου, η επένδυση σε κρυπτονομίσματα απευθείας ως μέρος ενός καλά διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου είναι πιθανώς επωφελής.

Να έχετε πάντα μια επενδυτική θέση για κάθε κρυπτονόμισμα στο οποίο επενδύετε, ειδικά αν είναι η πρώτη σας φορά. Έχετε έναν τελικό στόχο ή ένα σχέδιο για το πόσο καιρό θα κρατήσετε κάθε επένδυση. Μπορείτε να διαχειριστείτε και να μειώσετε τον συνολικό σας κίνδυνο μαθαίνοντας όσο το δυνατόν περισσότερα για τα κρυπτονομίσματα πριν επενδύσετε.

Είναι το κρυπτονόμισμα κίνδυνοι των επενδύσεων σε κρυπτογράφηση
Είναι δυνατόν να πλουτίσετε με κρυπτονομίσματα;

Η αλματώδης άνοδος της χρηματιστηριακής αγοράς οδηγεί στην εξάπλωση των κρυπτονομισμάτων.

Παρόλο που οι κλασικές μετοχές παραμένουν το σημείο αναφοράς των επενδυτικών αποδόσεων, οι κρυπτογραφικές επενδύσεις έχουν τη δυνατότητα να αποφέρουν πολύ υψηλότερα κέρδη.

Ο δείκτης S&P 500 εκτινάχθηκε κατά το εντυπωσιακό 94%, ενώ ο σύνθετος δείκτης NASDAQ σημείωσε ακόμη μεγαλύτερη άνοδο και έφτασε το 144%. Αυτές οι αγορές βιώνουν τεράστια ανάπτυξη και επιτυχία!

Θα γίνει η κρυπτογράφηση το μέλλον;
Είναι το κρυπτονόμισμα πραγματικό χρήμα;

Ωστόσο, το bitcoin δεν είναι το πιο επιτυχημένο κρυπτονόμισμα στο χώρο- πολλά άλλα κουπόνια έχουν επιτύχει μεγαλύτερα κέρδη από αυτό.

Μην περιορίζετε τις επενδυτικές δυνατότητες κρυπτογράφησης μόνο στο Bitcoin – υπάρχουν πολλά άλλα ψηφιακά νομίσματα που προσφέρουν ίσες ή και μεγαλύτερες αποδόσεις! Το Ethereum και το BNB έχουν σημειώσει τρομερές αυξήσεις της τάξης του 7000% και 10.000%, αντίστοιχα! Για όσους θέλουν να ξοδέψουν τα ETH τους το επόμενο έτος, ο οδηγός μας σχετικά με τα καλύτερα πορτοφόλια Ethereum είναι ό,τι πρέπει για το 2022. Μην χάσετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από αυτή την προσοδοφόρα ευκαιρία- ελέγξτε τον τώρα!

Πώς να φορολογηθούν τα κρυπτονομίσματα
Πώς να διαχειριστείτε τους φόρους υπεραξίας

Αν κοιτάξετε μερικά από τα κορυφαία κρυπτονομίσματα Metaverse στην αγορά, οι αποδόσεις γίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακές. Η Decentraland και το κουπόνι MANA, για παράδειγμα, έχουν αυξηθεί κατά περισσότερο από 25.000 τοις εκατό από την εισαγωγή τους.

Οι μεγάλες επιχειρήσεις εμπλέκονται όλο και περισσότερο στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Ορισμένες από τις μεγαλύτερες και πιο ισχυρές επιχειρήσεις στον κόσμο χρησιμοποιούν πλέον το bitcoin, επιβεβαιώνοντας ότι ο τομέας θα συνεχίσει να υφίσταται μακροπρόθεσμα.

κίνδυνοι των επενδύσεων σε κρυπτογράφηση
Κρυπτονόμισμα για επενδύσεις

Μέχρι το τέλος του 2020, η Tesla είχε εισβάλει στην αγορά με μια ισχυρή αξία 1 τρισεκατομμυρίου δολαρίων και άρχισε να προσθέτει στον ισολογισμό της συναλλαγές σε bitcoin συνολικής αξίας 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Το κρυπτονόμισμα έχει γίνει mainstream με επιχειρήσεις όπως τα Starbucks, η Microsoft, η PayPal και η Overstock να πρωτοστατούν. Με λίγα μόνο κλικ μπορείτε να κάνετε συναλλαγές σε δευτερόλεπτα – η πληρωμή για τις καθημερινές ανάγκες είναι τώρα πιο εύκολη από ποτέ με το Bitcoin!

Το κρυπτονόμισμα μπορεί να παράγει κεφαλαιακά κέρδη και σταθερά έσοδα.

Πώς βγάζετε χρήματα από τα κρυπτονομίσματα;
Μπορεί το bitcoin να μετατραπεί σε μετρητά;

Ένας άλλος βασικός παράγοντας που αυξάνει το ενδιαφέρον για τα κρυπτονομίσματα είναι ότι τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία σας επιτρέπουν να κερδίσετε τόσο online όσο και offline.

Αρχικά, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, εάν διαθέτετε κρυπτονόμισμα και η τιμή του εν λόγω κρυπτονομίσματος αυξάνεται στην ελεύθερη αγορά, τότε οι συμμετοχές σας σε κρυπτονομίσματα θα είναι κερδοφόρες.

Ποιοι είναι οι 4 τύποι κρυπτονομισμάτων;
κίνδυνοι των επενδύσεων σε κρυπτογράφηση

Ωστόσο, μπορείτε επίσης να καταθέσετε τα ψηφιακά σας κουπόνια σε αποταμιευτικούς λογαριασμούς κρυπτονομισμάτων για να κερδίσετε παθητικό εισόδημα επιπλέον. Εάν το κρυπτονόμισμα επενδύσει το bitcoin σας στην Aqru, για παράδειγμα, θα λάβετε ετήσια απόδοση 7 τοις εκατό.

Εάν επενδύσετε σε ένα κρυπτονόμισμα και αποθηκεύσετε τα κουπόνια σας με ασφάλεια, θα συνεχίσετε να επωφελείστε καθώς η αξία του κουπονιού αυξάνεται.

Αν η επένδυση σε κρυπτονόμισμα σας τρομάζει, υπάρχουν αρκετοί άλλοι τρόποι για να επωφεληθείτε από την ανάπτυξή του. Μπορείτε να επενδύσετε σε εταιρείες όπως η Coinbase, η Block και η PayPal ή σε ανταλλακτήρια όπως η CME Group (NASDAQ: CME), η οποία επιτρέπει τη μελλοντική διαπραγμάτευση bitcoin. Ενώ η επένδυση σε αυτές τις επιχειρήσεις μπορεί να είναι επικερδής, δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες με την αγορά κρυπτονομισμάτων.

Πώς να ελέγξετε τον κίνδυνο της επένδυσης σε κρυπτογράφηση;

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς