Ψάχνετε για ασφάλιση στην αγορά κρυπτονομισμάτων

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️Is υπάρχει προστασία κρυπτογράφησης;

Η ασφάλιση στον κυβερνοχώρο προστατεύει από ζημίες που προκαλούνται από παραβιάσεις της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Τα περισσότερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων παρέχουν τουλάχιστον κάποια ασφάλιση για τη διαφύλαξη των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων από κλοπή και ζημιές λόγω παραβιάσεων ασφαλείας. Σε αυτή τη δημοσίευση, θα εξετάσουμε σε βάθος τις εταιρείες ασφάλισης κρυπτογράφησης, πώς λειτουργεί και τι καλύπτει.

⚡️ Πώς μπορείτε να ασφαλίσετε το κρυπτονόμισμα αυτή τη στιγμή;

Παρ' όλα αυτά, οι επιχειρήσεις κρυπτονομισμάτων έχουν ανακαλύψει πολυάριθμα μέσα για την προστασία των ψηφιακών τους περιουσιακών στοιχείων.

⚡️ Τι είναι ένα ασφαλιστικό κουπόνι;

Ένα ασφαλιστικό κουπόνι αναφέρεται σε ένα πιστοποιητικό κάλυψης που εκδίδεται στον ασφαλισμένο μετά την καταβολή του ασφαλίστρου. Ο ασφαλιστικός κίνδυνος που συνδέεται με το συμβόλαιο είναι συνήθως αδιαίρετος και μη μεταβιβάσιμος, γεγονός που καθιστά αναγκαία την κάλυψη μέσω μιας ενιαίας προσέγγισης.

⚡️ Η Coinbase ασφαλίζει το κρυπτονόμισμα σας;

Σε αντίθεση με άλλες χρηματιστηριακές εταιρείες κρυπτονομισμάτων, η Coinbase δεν προστατεύεται από την Securities Investor Protection Corporation. Ενώ αυτή η πλατφόρμα προσφέρει κάποια ασφάλιση, οι χρήστες που χάνουν τα χρήματά τους λόγω hacking ή ξεχνώντας τα διαπιστευτήρια σύνδεσής τους ενδέχεται να μην είναι σε θέση να ανακτήσουν τα χαμένα κεφάλαια.

⚡️ Μπορούν να ασφαλιστούν τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία;

Δεν μπορείτε να εκτιμήσετε την αξία των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, επειδή δεν μπορείτε να αγοράσετε αντικαταστάτη. Ενώ η ασφάλιση περιουσίας δεν είναι διαθέσιμη, μπορείτε να διασφαλίσετε τα ψηφιακά σας περιουσιακά στοιχεία με πρόσθετη κάλυψη.

ασφαλιστικό κρυπτονόμισμα

Γιατί χρειάζομαι ασφάλιση κρυπτογράφησης (ins) στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων;

Ο ασφαλιστικός τομέας πρέπει να είναι μεγαλύτερος για να επωφεληθεί από τη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων, η οποία αποτελείται κυρίως από νέες επιχειρήσεις και ανταλλακτήρια.

Σύμφωνα με τα δημόσια αρχεία, ακόμη και το κορυφαίο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων της Βόρειας Αμερικής, το Coinbase, ασφαλίζει μόνο το 2% των περιουσιακών του στοιχείων στους Lloyd's του Λονδίνου. Αυτά τα νομίσματα φυλάσσονται σε θερμή αποθήκευση (ή συνδέονται με το διαδίκτυο). Το υπόλοιπο 90% δεν είναι συνδεδεμένο με το Διαδίκτυο και πρέπει να υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάστασή τους στην καλύτερη ασφάλιση κρυπτογράφησης.

ασφαλιστικό κρυπτονόμισμα
Γιατί χρειάζομαι ασφάλιση κρυπτογράφησης (ins) στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων;

Δεδομένης της αστάθειας των αγορών κρυπτονομισμάτων, η ασφάλιση κρυπτονομισμάτων καθίσταται ζωτικής σημασίας. Η ραγδαία ανατίμηση του Bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων έχει οδηγήσει σε σημαντικές κλοπές ηλεκτρονικών πορτοφολιών και ανταλλακτηρίων. Η κλοπή κρυπτονομισμάτων αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων από την ιαπωνική επιχείρηση Coincheck τον Ιανουάριο του 2018 αναδεικνύει τα τρωτά σημεία του κύριου χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Ας εξετάσουμε το παράδειγμα της BitGo, μιας εταιρείας ασφάλειας blockchain. Το 2015, η εταιρεία ανακοίνωσε την ασφαλιστική της κάλυψη που παρέχεται από την XL Group. Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια αυτού του περιστατικού διαγράφηκε και αποκαταστάθηκε κατά λάθος μια ανάρτηση στο ιστολόγιο, η οποία ισχυριζόταν ψευδώς ότι η συμμετοχή της Bitfinex σε ένα hack είχε ως αποτέλεσμα απώλειες που ξεπερνούσαν τα 70 εκατομμύρια δολάρια σε εικονικό νόμισμα.

ασφάλιση κρυπτονομισμάτων
Θα ασφαλιστεί ποτέ το κρυπτονόμισμα;

Με το συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο του Bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων, οι ασφαλιστικές εταιρείες χρειάζονται βοήθεια για να χρεώνουν ακριβή ασφάλιστρα.

Τα δεδομένα κρυπτονομισμάτων δεν είναι διαθέσιμα. Επειδή η αστάθεια της αποτίμησης, η οποία μπορεί να προκαλέσει τριψήφιες διακυμάνσεις των τιμών, μειώνει τον αριθμό των προστατευόμενων νομισμάτων, ενδέχεται να επηρεαστούν τα ασφάλιστρα. Λόγω των πρόσφατων διακυμάνσεων των τιμών των κρυπτονομισμάτων, ο κλάδος παραμένει εξαιρετικά ευμετάβλητος. Αυτό έχει εξαλείψει μέρος της προηγούμενης αισιοδοξίας γύρω από το κρυπτονόμισμα γενικά και την τεχνολογία blockchain πιο συγκεκριμένα.

Η μαζική αύξηση των τιμών του Bitcoin κατά τη διάρκεια των τελευταίων 365 ημερών μπορεί να έχει προκαλέσει δισταγμό σε ορισμένους επενδυτές. Άλλα έθνη σκέφτονται τώρα τρόπους ελέγχου των εικονικών νομισμάτων και των αλυσίδων μπλοκ, γεγονός που θα μπορούσε να εμποδίσει ορισμένες εταιρείες που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν εκεί.

ασφαλιστικό κρυπτονόμισμα
Ποιος ρυθμίζει το κρυπτονόμισμα;

Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες έχουν μελετήσει το Bitcoin εδώ και μερικά χρόνια. Το 2015, η Lloyd's δημοσίευσε μια έκθεση που συζητούσε τους διάφορους κινδύνους που συνδέονται με το κρυπτονόμισμα. “Η ανάπτυξη παγκόσμιων προτύπων ασφαλείας τόσο για την ψυχρή (offline) όσο και για την θερμή (online)αποθήκευση Bitcoin θα βοηθούσε στη μείωση του κινδύνου και θα έδινε στους ασφαλιστές”, ανέφερε. Η εταιρεία πρότεινε επίσης την ασφάλεια από την πλευρά του διακομιστή, την αποθήκευση εκτός σύνδεσης και την τεχνολογία πολλαπλών υπογραφών ως πιθανές μεθόδους για τον μετριασμό αυτών των κινδύνων.

Μια ανεκτίμητη πηγή εσόδων

Από την άλλη πλευρά, τα προβλήματα της αγοράς κρυπτονομισμάτων μπορεί να αποτελέσουν πηγή εσόδων για τις ασφαλιστικές εταιρείες. Οι περισσότερες ασφαλιστικές λύσεις που απευθύνονται σε τομείς είναι προϊόντα κατά παραγγελία που ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε πελάτη.

Μια ανεκτίμητη πηγή εσόδων
ασφαλιστικό κρυπτονόμισμα

Η ασφάλιση κλοπής είναι δημοφιλής μεταξύ των νεοφυών επιχειρήσεων και των επιχειρήσεων στον τομέα των κρυπτονομισμάτων, σύμφωνα με έκθεση του Bloomberg. Από την άλλη πλευρά, η ασφάλιση θα πρέπει να καλύπτει τις απαιτήσεις που προκύπτουν από παραβιάσεις. Η μελέτη προτείνει ότι οι νεοσύστατες επιχειρήσεις πρέπει να καταβάλλουν το πολύ το 5% των ορίων κάλυψης. Το κόστος της ασφάλισης για διαρρήξεις μπορεί να είναι αποθαρρυντικό και να φτάνει έως και τα 10 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Ευτυχώς, η κάλυψη κατανέμεται μεταξύ πολλών ασφαλιστών από 5 έως 15 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας, έτσι ώστε να μην επωμίζεται ένας ασφαλιστής όλο το βάρος της επένδυσης στην υπηρεσία αυτή.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν επινοήσει καινοτόμες μεθόδους υπολογισμού των ασφαλίστρων για να εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία. Ο επικεφαλής της AIG για τις ασφαλίσεις στον κυβερνοχώρο της Βόρειας Αμερικής, Christopher Lin, παρομοίασε την επιχείρηση κρυπτογράφησης με μια ψηφιακή υπηρεσία θωρακισμένων αυτοκινήτων. Είπε ότι έχει υιοθετήσει την προσέγγιση της αναζήτησης καθιερωμένων εταιρειών χωρίς παρόμοιο προφίλ κινδύνου.

Δύο τύποι κορυφαίων ασφαλιστικών προγραμμάτων κρυπτογράφησης είναι διαθέσιμοι για επιχειρήσεις και εταιρείες.

Πώς μπορεί να ασφαλιστεί το κρυπτονόμισμα τώρα;
Μπορεί να ασφαλιστεί το κρυπτονόμισμα;

Παρακάτω αναφέρονται διάφορα είδη ασφάλισης που πρέπει να εξετάσετε για την προστασία των μετοχών Bitcoin της εταιρείας σας, είτε πρόκειται για μικρή είτε για μεγάλη επιχείρηση.

Ασφάλιση αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων

Το κρυπτονόμισμα πρέπει να φυλάσσεται με ασφάλεια σε πορτοφόλι ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, να ανταλλάσσεται σε πλατφόρμα ανταλλαγής ή να αποθηκεύεται μέσω άλλης διαδικτυακής υπηρεσίας. Η ασφάλιση θεματοφυλακής μπορεί να σας βοηθήσει να σώσετε την κατάσταση σε περίπτωση που χάσετε την πρόσβαση στα κρυπτογραφικά σας περιουσιακά στοιχεία (για παράδειγμα, χάνοντας τον έλεγχο των κρυπτογραφικών κλειδιών σας ή χρεοκοπώντας η εταιρεία που διαχειρίζεται την επιχείρησή σας).

Επειδή το Bitcoin είναι αποκεντρωμένο, χρειάζεται πολλή δουλειά για την αντιστροφή ή τη διαγραφή ενός λογαριασμού. Το Ίδρυμα Bitcoin Foundation εκτιμά ότι περίπου το 20% όλων των bitcoins χάνονται ή παγιδεύονται σε πορτοφόλια με άγνωστους κωδικούς πρόσβασης (1). Αυτό σημαίνει ότι οι επενδυτές χάνουν σωρευτικά συνολικά περίπου 185 δισεκατομμύρια δολάρια από τον Μάιο του 2021. Μόλις αυτά τα bitcoins ξοδευτούν, καθίστανται μη ανακτήσιμα.

ασφαλιστικό κρυπτονόμισμα
Ποιος είναι ο ασφαλέστερος τρόπος αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων;

Η ασφάλιση θεματοφυλακής κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι δαπανηρή, αλλά μπορεί να προστατεύσει την εταιρεία σας από το να χάσει οριστικά την πρόσβαση στα bitcoins και άλλα ψηφιακά νομίσματα.

Ασφαλιστική κάλυψη κρυπτογράφησης

Εάν κάποιος διαπράξει κλοπή ή ληστεία, η ασφάλιση επιχειρήσεων (crime insurance) μπορεί να καλύψει απαιτήσεις για απώλεια χρημάτων, περιουσιακών στοιχείων και αποθεμάτων. Η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι ένα παράδειγμα όπου αυτό το είδος κάλυψης θα ήταν επωφελές.

Δυστυχώς, η εγκληματική δραστηριότητα είναι ανεξέλεγκτη στην αγορά κρυπτονομισμάτων και οι επιχειρήσεις πολύ συχνά παραβλέπουν πόσο σημαντικό είναι να διαθέτουν ένα πρωτόκολλο για την αντιμετώπισή της. Καλύπτει η ασφάλιση το κρυπτονόμισμα;

Πώς μπορώ να ασφαλίσω κρυπτονόμισμα τώρα;
ασφαλιστικό κρυπτονόμισμα

Η αγορά του κατάλληλου ασφαλιστηρίου συμβολαίου προστατεύει την επιχείρησή σας και τα ψηφιακά της περιουσιακά στοιχεία από εγκλήματα και κλοπές. Ένας ειδικός μεσίτης εμπορικών ασφαλίσεων μπορεί

Bitcoin είναι ένα εμπόρευμα, Έτσι θα πρέπει να πάρετε εμπορική ασφάλιση?

Τα ψηφιακά επιχειρηματικά περιουσιακά στοιχεία και τα χαρτοφυλάκια κρυπτονομισμάτων καλύπτονται από διάφορες τυποποιημένες γραμμές ασφάλισης επιχειρήσεων, όπως η ασφάλιση διευθυντών και στελεχών (D&O) και η ασφάλιση σφαλμάτων και παραλείψεων (E&O), γνωστή και ως ασφάλιση επαγγελματικής ευθύνης.

Αυτές οι καλύψεις γίνονται όλο και πιο δύσκολο να αποκτηθούν από τους οργανισμούς, αλλά εξακολουθούν να είναι κρίσιμες- ως εκ τούτου, η εύρεση ενός ασφαλισμένου μεσίτη με σημαντική τεχνογνωσία είναι όλο και πιο σημαντική.

Ποιο είναι το ασφαλέστερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων;
Defi για το κρυπτονόμισμα: (DeFi)

Είναι δυνατή η αγορά κρυπτονομισμάτων στο DeFi;

Η ασφάλιση των αρμόδιων συμβολαίων είναι μια μορφή προστασίας της αποκεντρωμένης υποδομής δικτύου (DNP) που προστατεύει τα έξυπνα συμβόλαια. Τα έξυπνα συμβόλαια είναι αλγόριθμοι αποθηκευμένοι σε μια αλυσίδα μπλοκ που ενεργοποιούνται όταν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις, γεγονός που τα καθιστά παρόμοια με τα συμβατικά προγράμματα λογισμικού. Αφαιρώντας την ανάγκη για μεσάζοντες, οι έξυπνες συμβάσεις μπορούν να επιταχύνουν τις συναλλαγές και να τις καταστήσουν πιο ασφαλείς, ενώ παρέχουν ορατότητα σε ολόκληρη τη διαδικασία. Εξασφαλίζει την αποτελεσματική εκτέλεση των συμφωνιών χωρίς καθυστερήσεις ή επιπλοκές.

Μια πολιτική προστασίας κρυπτονομισμάτων από έναν αξιόπιστο πάροχο θα διασφαλίσει ότι το λογισμικό του νομίσματος δεν μπορεί να παραβιαστεί και ότι οι συναλλαγές πραγματοποιούνται απρόσκοπτα σύμφωνα με τους όρους του έξυπνου συμβολαίου.

Αν και η πολιτική αυτή μπορεί να φαίνεται λιγότερο σημαντική, πρέπει να προστατεύετε τα ψηφιακά οικονομικά περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας σας από χάκερ.

Παρέχουν τα ανταλλακτήρια ασφάλεια για τα κρυπτονομίσματα;

Είναι η Coinbase DeFi; ασφαλιστικό κρυπτονόμισμα
Είναι ασφαλέστερο το κρυπτονόμισμα σε ένα ανταλλακτήριο ή σε ένα πορτοφόλι;

Μπορεί επίσης να καλύπτεστε από το ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείτε. Ο O'Connell ισχυρίζεται ότι ένα από τα πιο περιζήτητα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στην Αμερική, το Coinbase, διαθέτει ένα εντυπωσιακό ασφαλιστήριο συμβόλαιο για εγκλήματα ύψους 255 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο της Coinbase γίνεται ενεργό σε περίπτωση παραβίασης της πλατφόρμας της Coinbase. Δυστυχώς, εάν ένας χάκερ παραβιάσει τον λογαριασμό σας και κλέψει το ψηφιακό σας νόμισμα, η ασφάλιση της Coinbase δεν μπορεί να σας προσφέρει καμία αποζημίωση. Επιπλέον, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι σε μια εκτεταμένη παραβίαση του συστήματος, κατά την οποία παραβιάζεται ολόκληρη η πλατφόρμα – όλα τα χρήματά σας θα είναι ανακτήσιμα. Σύμφωνα με τις πολιτικές του ιστότοπου της Coinbase: “Εάν το σύνολο της απώλειας… υπερβαίνει την ασφαλιστική αποζημίωση… τα μετρητά σας ενδέχεται να εξακολουθούν να λείπουν.

Υπάρχει ασφάλιση στην Coinbase;
“Η Coinbase επιστρέφει χρήματα σε περίπτωση hacking;

Οι περισσότερες εταιρείες ανταλλαγής κρυπτογράφησης, όπως οι Gemini και Bitstamp, προστατεύονται με ασφαλιστική προστασία από παράνομες δραστηριότητες. Το κύριο πορτοφόλι φύλαξης της εταιρείας Gemini προστατεύει το BlockFi από κλοπή.

Με το εκπληκτικό ποσό των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων που διακινούνται καθημερινά, αυτό το ανταλλακτήριο Bitcoin είναι το μεγαλύτερο σε κεφαλαιοποίηση αγοράς. Το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο ψηφιακών νομισμάτων όσον αφορά τον όγκο συναλλαγών είναι το CoinBase, το οποίο έφερε κάποια σταθερότητα στην αγορά όταν ενσωματώθηκε με συγκρίσεις αδειοδοτημένων χρηματιστών. Ωστόσο, σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του, όπως το Gemini και το Binance, οι υπηρεσίες της BitStamp είναι κάπως λιγότερο ελκυστικές.

Μπορείτε να προστατεύσετε το bitcoin σας;
Το Binance.US, ένα άλλο γνωστό ανταλλακτήριο, και το FTX, ένας λιγότερο γνωστός αλλά δημοφιλής ιστότοπος, δεν έχουν ακόμη απαντήσει σε ερωτήσεις.

Μπορώ να ασφαλίσω το Bitcoin μου;

Αν και το κρυπτονόμισμα μπορεί να είναι ασφαλισμένο, είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε ότι τα παραδοσιακά ασφαλιστήρια συμβόλαια (ασφάλιση κατοικίας) δεν μπορούν να σας προστατεύσουν από κλοπή ψηφιακού νομίσματος. Επίσης, τα ασφαλιστήρια συμβόλαια για υλικές ζημιές και εγκλήματα ενδέχεται να καλύπτουν απώλειες από την ασφάλιση κρυπτονομισμάτων και να προσπαθούν να αποκλείσουν σχετικά νέα ή ευμετάβλητα περιουσιακά στοιχεία (θα αναφερθούμε λεπτομερέστερα σε αυτό αργότερα). Ωστόσο, καθώς η δημοτικότητα των κρυπτονομισμάτων αυξάνεται, εμφανίζονται νέες εταιρείες που προσφέρουν ειδικά λύσεις προστασίας.

Είναι το Bitbuy κατάλληλο για κρυπτογραφία;
Μπορεί κάποιος να κλέψει το Bitcoin πορτοφόλι μου;

Οι ασφαλιστές συνεργάζονται με τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων για την ανάπτυξη πολιτικών που ωφελούν και τις δύο πλευρές. Το Bitbuy, ένα καναδικό ανταλλακτήριο bitcoin, συνεργάστηκε πρόσφατα με την ασφαλιστική εταιρεία Knox για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Η κάλυψη περιλαμβάνει τον κίνδυνο κλοπής νομισμάτων, απώλειας και προδοσίας από χάκερ ή υπαλλήλους.

Ένα παράδειγμα μιας πλατφόρμας κρυπτονομισμάτων που ασφαλίζει τα περιουσιακά στοιχεία των πελατών της είναι το Bitbuy. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και άλλες πλατφόρμες παρέχουν το ίδιο επίπεδο προστασίας για τα ψηφιακά μετρητά. Οι ασφαλιστές μπορούν να χρησιμοποιούν λύσεις ψυχρής και θερμής αποθήκευσης για τη διασφάλιση των νομισμάτων, μειώνοντας τους κινδύνους όλων.

Για παράδειγμα, θα συνεργαστούμε μαζί σας για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο να διασφαλίσουμε τις συμμετοχές σας.

Καλύπτεται το bitcoin από την ασφάλιση ιδιοκτητών σπιτιού
Είναι η Bitbuy μια αξιόπιστη εταιρεία;

Ορισμένες εταιρείες που ασφαλίζουν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία είναι:

  • Bitbuy
  • Δίδυμοι
  • Bitstamp
  • Coinbase
  • Binance.US
  • FTX
  • Kase

Η ασφαλιστική κάλυψη είναι αναμφίβολα σοφή, αλλά μόνο μερικές φορές εγγυάται ότι θα είστε σε θέση να ανακτήσετε το ίδιο ποσό περιουσιακών στοιχείων που χάσατε λόγω μιας επίθεσης στον κυβερνοχώρο. Αυτό υπογραμμίζει τη σημασία της υπενθύμισης ότι οι απώλειές σας θα μπορούσαν να συσσωρευτούν ακόμη και με ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Επιπλέον, η ανάκτηση κάθε περιουσιακού στοιχείου μπορεί να καταστεί αδύνατη εάν υπάρξει σενάριο παραβίασης της ασφάλειας με τις χειρότερες δυνατές διαστάσεις.

Η ασφάλιση ιδιοκτητών σπιτιού καλύπτει το Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα;

Η ασφάλιση ιδιοκτητών σπιτιού καλύπτει το Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα;
Καλύπτει η ασφάλιση το Bitcoin;

Εάν έχετε κρυπτονομίσματα, το κανονικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο του ιδιοκτήτη σπιτιού σας δεν θα τα καλύψει σε περίπτωση κλοπής ή απώλειας. Αναζητήστε μια ασφαλιστική πλατφόρμα νομισμάτων ή ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ειδικά για κρυπτονομίσματα για να προστατεύσετε τα ψηφιακά σας περιουσιακά στοιχεία. Για παράδειγμα, ας πούμε ότι εξορύσσετε Bitcoin και το αποθηκεύετε σε έναν σκληρό δίσκο. Εάν κάποιος διαρρήξει το σπίτι σας και κλέψει τον σκληρό δίσκο που περιέχει τις μετοχές σας σε Bitcoin, η τυπική ασφάλιση ιδιοκτητών σπιτιού δεν θα σας αποζημιώσει για την αξία αυτών των χαμένων κεφαλαίων.

κρυπτογραφική ασφαλιστική αγορά τώρα. 5 λόγοι
κρυπτογραφική ασφαλιστική αγορά τώρα. 5 λόγοι

Ας υποθέσουμε ότι έχετε ένα ολοκληρωμένο ασφαλιστήριο συμβόλαιο ιδιοκτησίας σπιτιού που περιλαμβάνει κάλυψη εκτός των εγκαταστάσεων. Σε αυτή την περίπτωση, ο ασφαλιστής σας μπορεί να καλύψει τυχόν απώλεια ή κλοπή κρυπτονομισμάτων ενώ αυτά βρίσκονται εκτός της ασφάλειας του σπιτιού σας. Φανταστείτε τη δυσάρεστη περίσταση να συμμετέχετε σε ένα συνέδριο Bitcoin και να σας κλέψουν το φορητό σας υπολογιστή από το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας. Εάν η ασφάλιση του ιδιοκτήτη σπιτιού σας καλύπτει αυτή την απώλεια, η υποβολή ασφαλιστικής αξίωσης μπορεί να είναι δυνατή.

Αφιερώστε χρόνο στον εντοπισμό της κατάλληλης ασφάλισης για το κρυπτονόμισμά σας.Εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο διατηρείτε τα ψηφιακά σας περιουσιακά στοιχεία και από το είδος της κάλυψης που θέλετε. Κάντε κάποια έρευνα και σύντομα θα βρείτε ένα ιδανικό σχέδιο που θα ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς