Hot Wallet, τι είναι; κριτική

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Είναι το κρυπτονόμισμα μια καλή επένδυση;

Αν και ριψοκίνδυνη, η επένδυση σε κρυπτονομίσματα μπορεί να είναι εξαιρετικά επικερδής, αν έχετε το θάρρος να το τολμήσετε. Έχετε όμως κατά νου ότι μαζί με τη μεγάλη ανταμοιβή έρχεται και η πιθανή καταστροφή, οπότε κάντε τη δέουσα επιμέλεια πριν επενδύσετε τα χρήματα που με κόπο κερδίσατε. Εξετάστε τα κρυπτονομίσματα, όπως το bitcoin, αντικειμενικά και διεξοδικά πριν αφιερώσετε οποιουσδήποτε πόρους προς αυτή την προσπάθεια.

⚡️ Είναι νόμιμη η εξόρυξη bitcoin;

Θα πρέπει να επαληθεύσετε τυχόν τοπικούς κανόνες στο έθνος σας, αλλά αυτή τη στιγμή η εξόρυξη bitcoin είναι νόμιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες και στα περισσότερα άλλα έθνη.

⚡️ Τι είναι η διαπραγμάτευση altcoin;

Ακολουθούν μερικά από τα πιο βασικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε. Τα Altcoins είναι ένας συλλογικός όρος για όλα τα κρυπτονομίσματα εκτός από το Bitcoin, και υπάρχουν πάνω από 14.000 ποικιλίες σήμερα! Μόνο τον Νοέμβριο του 2022, η CoinMarketCap αναφέρει ότι τα altcoins αντιπροσώπευαν περίπου το 60% του συνόλου της αγοράς κρυπτονομισμάτων.

⚡️ Είναι το Bitcoin ένα Stablecoin;

Πολλά ανταλλακτήρια έχουν το bitcoin ως κύρια πηγή συναλλαγών και είναι ο κυρίαρχος της αγοράς κρυπτονομισμάτων. Το Stablecoin είναι ένα νέο κρυπτονόμισμα με αξία σταθερή και συνδεδεμένη με οποιαδήποτε περιουσιακά στοιχεία, παρόμοια με το bitcoin.

Τι είναι ένα κρυπτογραφικό πορτοφόλι hot wallet;

Ένα ζεστό πορτοφόλι είναι ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων που είναι πάντα συνδεδεμένο με το διαδίκτυο και το δίκτυο κρυπτονομισμάτων. Τα θερμά πορτοφόλια όχι μόνο σας δίνουν τη δυνατότητα να μεταφέρετε και να αποκτάτε κρυπτονομίσματα, αλλά σας παρέχουν επίσης μια γρήγορη ματιά του υπολοίπου των κουπονιών σας σε πραγματικό χρόνο.

Ορισμός του καλύτερου κρυπτογραφικού πορτοφολιού hot wallet
Καυτά πορτοφόλια έναντι κρύων πορτοφολιών

Όταν αγοράζετε ένα κρυπτονόμισμα, σας αποδίδονται ιδιωτικά κλειδιά που το χαρακτηρίζουν ως δικό σας. Τα δημόσια κλειδιά λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως τα ονόματα χρηστών σε έναν λογαριασμό- επιτρέπουν στον χρήστη να αποσύρει μάρκες χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητά του. Τα ιδιωτικά κλειδιά είναι παρόμοια με τους προσωπικούς αριθμούς αναγνώρισης και σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στο πορτοφόλι σας και να ελέγχετε τα υπόλοιπα, να πραγματοποιείτε συναλλαγές και πολλά άλλα.

Η φράση σπόρου του πορτοφολιού είναι μια φράση 12-24 λέξεων που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρετε το πορτοφόλι σας σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής. Τα θερμά πορτοφόλια είναι απίστευτα βολικά, καθώς μπορείτε να τα κατεβάσετε στο φορητό υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας και να έχετε πρόσβαση σε αυτά από οπουδήποτε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχουν επίσης διαθέσιμες παραλλαγές που βασίζονται στο διαδίκτυο για όσους προτιμούν μια τέτοια επιλογή. Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες και οι προτιμήσεις σας, σίγουρα θα βρείτε το ιδανικό hot wallet για τον εαυτό σας!

Ποιο είναι το καλύτερο ζεστό πορτοφόλι
Πώς λειτουργεί ένα ζεστό πορτοφόλι

Τα θερμά πορτοφόλια είναι εφαρμογές που λειτουργούν απευθείας με το διαδίκτυο και την υποδομή κρυπτονομισμάτων, επιτρέποντάς σας να τα χρησιμοποιείτε. Ένα ζεστό πορτοφόλι είναι ένα φιλικό προς το χρήστη εργαλείο για την πρόσβαση και την αποθήκευση των κρυπτονομισμάτων σας. Είναι υπεύθυνα για το ότι μπορούν να αλλάξουν το αρχείο συναλλαγών που τηρείται στο αποκεντρωμένο μητρώο blockchain, ανεξάρτητα από το κρυπτονόμισμα που χρησιμοποιείτε.

Το Bitcoin είναι ένα από τα ασφαλέστερα είδη νομισμάτων, το οποίο βασίζεται στην τεχνολογία blockchain. Αυτό το επαναστατικό σύστημα αποθηκεύει όλες τις συναλλαγές σε ένα ηλεκτρονικό δημόσιο βιβλίο για απαράμιλλη προστασία και διαφάνεια. Το ίδιο το Bitcoin δεν περιέχει καμία πληροφορία για το νόμισμα- αντίθετα, τα πορτοφόλια Bitcoin βασίζονται σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που δημιουργεί και διαχειρίζεται μεμονωμένες διευθύνσεις για κάθε υπόλοιπο πορτοφολιού (wallet). Αυτό εγγυάται ότι καμία πληρωμή δεν μπορεί να αντιστραφεί ή να αντιγραφεί.

Είναι ένα ζεστό πορτοφόλι ασφαλές;
Hot Wallet – Επισκόπηση

Ένα ζεστό πορτοφόλι είναι ένας λογαριασμός κρυπτονομισμάτων στον οποίο μπορεί να έχει κανείς πρόσβαση μέσω του Διαδικτύου. Διαφέρουν από τα ψυχρά πορτοφόλια, τα οποία είναι συσκευές ή εφαρμογές που διατηρούν τα ιδιωτικά κλειδιά σας εκτός σύνδεσης – μπορεί να είναι μια εφαρμογή στο τηλέφωνό σας που δεν είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο ή μια συσκευή που μοιάζει με μονάδα flash USB και αποθηκεύει τα χρήματά σας.

Τα hot wallets χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: επιτραπέζια και κινητά.

Πώς λειτουργεί ένα ζεστό πορτοφόλι
Ποιο είναι το καλύτερο κρυπτογραφικό πορτοφόλι για κρυπτονομίσματα;

Εντοπίστε το τέλειο ζεστό πορτοφόλι σας τώρα με διάφορες διαθέσιμες δωρεάν επιλογές! Ορισμένα πορτοφόλια έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα μια συγκεκριμένη διαδικτυακή εφαρμογή για κινητά- μπορεί να ανακαλύψετε ένα που λειτουργεί μόνο με ένα συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα ή οικοσύστημα. Επιπλέον, ορισμένα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων δέχονται πληρωμές μόνο σε και από συγκεκριμένα hot wallets.

Καυτά πορτοφόλια είναι τα MetaMask, Coinbase Wallet και Edge Wallet. Το οικοσύστημα Ethereum υποστηρίζεται από το MetaMask. Το Coinbase Wallet διευκολύνει όλους -από τους ειδικούς της κρυπτογράφησης έως τους αρχάριους- να αποθηκεύουν με ασφάλεια τα ψηφιακά τους περιουσιακά στοιχεία. Με πρόσβαση σε μια εκτεταμένη επιλογή από ERC20 tokens και Bitcoin Cash, αυτή η λύση πορτοφολιού προσφέρει τον τέλειο πόρο για όσους επιθυμούν να πάρουν τον έλεγχο του οικονομικού τους μέλλοντος. Το Edge Wallet δημιουργήθηκε για να υποστηρίζει συναλλαγές με τη χρήση όλων των ψηφιακών σας περιουσιακών στοιχείων. Τα καυτά πορτοφόλια περιλαμβάνουν τα MetaMask, Coinbase Wallet και Edge Wallet.

Ποιο είναι το ασφαλέστερο ζεστό πορτοφόλι;
Ποιο είναι το ασφαλέστερο κρυπτονόμισμα;

Επειδή υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά διαθέσιμα πορτοφόλια, πρέπει να μάθετε για τα πιο δημοφιλή πορτοφόλια πριν κατεβάσετε και χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες τους. Οι κατασκευαστές πορτοφολιών έχουν διάφορα επίπεδα εκπαίδευσης, πρότυπα ασφάλειας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής και άλλα κριτήρια για την ανάπτυξη των πορτοφολιών τους. Ορισμένοι μπορεί να επιβάλλουν τέλη, άλλοι μπορεί να μην επιβάλλουν. Μπορεί να σας ζητηθεί να χρησιμοποιήσετε ένα πορτοφόλι που είναι συμβατό με το συγκεκριμένο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων σας.

Όταν επιλέγετε ένα νέο σπίτι, υπάρχουν πολλές εκτιμήσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Ποιο είναι το καλύτερο πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων 2023
Πού θα πρέπει να αποθηκεύσω το κρυπτονόμισμα μου;

Πριν επιλέξετε ένα ζεστό πορτοφόλι, υπάρχουν διάφορα πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε. Το πιο σημαντικό είναι τα χαρακτηριστικά ασφαλείας και ο τρόπος με τον οποίο σκοπεύετε να τα χρησιμοποιήσετε. Επειδή η προστασία του κρυπτονομίσματός σας εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο το διαχειρίζεστε, ο τρόπος με τον οποίο αποθηκεύετε τα κουπόνια σας καθορίζει την ασφάλειά του. Επειδή τα δημόσια και ιδιωτικά κλειδιά είναι προσβάσιμα σε όλους τους χρήστες, τα όποια αγαθά φυλάσσονται σε ένα ζεστό πορτοφόλι είναι πιο επιρρεπή σε κλοπή από ό,τι σε ένα κρύο πορτοφόλι. Εξασφαλίστε την ασφάλεια των κρυπτονομισμάτων σας και προφυλαχθείτε από κακόβουλους χάκερ- επιλέξτε ένα ψυχρό πορτοφόλι.

Πολλά χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των κρυπτονομισμάτων, είναι “καλαθοποιημένα”. Το ρητό “μην βάζετε όλα τα αυγά σας σε ένα καλάθι” ισχύει για μια ποικιλία χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων. Χρησιμοποιώντας περισσότερους από έναν τύπους μεθόδων αποθήκευσης, μειώνετε τις πιθανότητες κλοπής ή απώλειας.

Τι είναι το ζεστό πορτοφόλι; hot wallet
Πόσο ασφαλές είναι ένα ζεστό πορτοφόλι;

Πραγματοποιήστε συναλλαγές μόνο με το ζεστό πορτοφόλι σας

Όταν πρόκειται για κρυπτονόμισμα, αποθηκεύστε μόνο το ποσό των κεφαλαίων που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε στο ζεστό πορτοφόλι σας κάθε φορά.Ιδανικά, διατηρήστε μόνο ένα περιορισμένο ποσό των περιουσιακών σας στοιχείων σε αυτό το είδος πορτοφολιού. Η αποθήκευση του μεγαλύτερου μέρους του πλούτου σας σε ένα ψυχρό πορτοφόλι και η μετακίνηση όσων χρειάζεστε στο ζεστό πορτοφόλι για άμεση ή βραχυπρόθεσμη μελλοντική χρήση θα ήταν ένα παράδειγμα αυτού.

Τοποθετήστε τα αντικείμενά σας σε ανταλλαγή

Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τα κρυπτογραφικά σας περιουσιακά στοιχεία σε λογαριασμούς που ανήκουν στο ανταλλακτήριο που χρησιμοποιείτε. Ορισμένα ανταλλακτήρια θα διατηρούν τα bitcoin σας στην υποδομή τους, η οποία είναι ουσιαστικά σαν να τα διατηρείτε σε ένα ζεστό πορτοφόλι. Εάν ένας επιτιθέμενος αποκτήσει πρόσβαση στο δίκτυο ενός ανταλλακτηρίου και κλέψει το κρυπτονόμισμά σας, μπορεί να το χάσετε σε μια επιχείρηση hacking.

Είναι ένα ζεστό πορτοφόλι ασφαλές;
Είναι ασφαλές να αφήνετε κρυπτονόμισμα στην Coinbase;

Ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων με άλλα ψηφιακά νομίσματα

Η συσσώρευση σημαντικού ποσού κρυπτονομισμάτων σας καθιστά ελκυστικό στόχο για τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου και εκθέτει τα περιουσιακά σας στοιχεία σε πιθανή απώλεια. Επειδή πολλά από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια ψηφιακών νομισμάτων επιτρέπουν στους πελάτες να ανταλλάσσουν κρυπτονομίσματα και νομίσματα fiat, μπορείτε να αποθηκεύετε μόνο μικροσκοπικά ποσά στο πορτοφόλι σας. Μπορείτε να αλλάξετε το ποσό σε χρήματα της χώρας σας και να το καταθέσετε στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή να το ανταλλάξετε με άλλα κρυπτονομίσματα στον ιστότοπο.

Αξίζουν τα κρύα πορτοφόλια;
Μπορεί να παραβιαστεί ένα ζεστό πορτοφόλι;

Μπορεί να υπάρχουν έξοδα για την αλλαγή κρυπτονομισμάτων σε νόμισμα fiat ή για τη μεταφορά χρημάτων από το ανταλλακτήριο, αλλά αν δεν κρατάτε τα κρυπτονομίσματά σας ως επένδυση, αξίζει να το σκεφτείτε.

Επενδύσεις και κρύα πορτοφόλια

Όπως οι επενδύσεις σε μετοχές, έτσι και οι επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα απαιτούν υπομονή καθώς παρακολουθείτε την αύξηση της αξίας του περιουσιακού σας στοιχείου. Μπορείτε είτε να το κρατήσετε είτε να προσπαθήσετε να το πουλήσετε με κέρδος σε άλλον επενδυτή. Παρ' όλα αυτά, ενώ παρακολουθείτε με αγωνία την ανατίμηση της αξίας του κρυπτονομίσματος σας, η τοποθέτησή του σε ένα ζεστό πορτοφόλι μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Τι είναι το κρύο πορτοφόλι;
Ποιο είναι το καλύτερο κρύο πορτοφόλι;

Πώς διασφαλίζετε ότι το ζεστό πορτοφόλι σας παραμένει ασφαλές;

Για να κάνετε το ζεστό πορτοφόλι σας ασφαλές, αποθηκεύστε μόνο ελάχιστα ποσά σε αυτό, βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας, ενημερώστε το λογισμικό, κρυπτογραφήστε το και κρατήστε τον κωδικό πρόσβασής σας ασφαλή.

Είναι δυνατόν να παραβιάσετε ένα ζεστό πορτοφόλι;

Ποιο είναι ένα παράδειγμα ψυχρού πορτοφολιού;
Είναι απαραίτητα τα ψυχρά πορτοφόλια;

Η σημερινή τεχνολογία και το λογισμικό καθιστούν την παραβίαση των hot wallets δύσκολη, αλλά δεν είναι αδύνατη.
Τα θερμά πορτοφόλια είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε κακόβουλες επιθέσεις, καθώς η πρόσβαση σε αυτά είναι εύκολη από διάφορες συσκευές, όπως τηλέφωνα, tablet και υπολογιστές.

Είναι αλήθεια ότι τα θερμά πορτοφόλια είναι ασφαλή;

Τα θερμά πορτοφόλια μπορούν να είναι ασφαλή εάν τα χρησιμοποιείτε μόνο για τη μεταφορά ψηφιακού νομίσματος. Όταν το κρυπτονόμισμα που δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε βρίσκεται σε ψυχρή αποθήκευση, δεν υπάρχει κίνδυνος απώλειας κεφαλαίων κατά τη χρήση ενός θερμού πορτοφολιού.

Ποιος τύπος πορτοφολιού είναι πιο ασφαλής;
Είναι αλήθεια ότι τα θερμά πορτοφόλια είναι ασφαλή;

Ποιος τύπος πορτοφολιού είναι πιο ασφαλής;

Όταν εξετάζετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα ενός κρύου ή ενός ζεστού πορτοφολιού, πρέπει να αξιολογείτε προσεκτικά όλες τις επιλογές προτού λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση. Τα ψυχρά πορτοφόλια είναι συσκευές εκτός σύνδεσης, δεν είναι συνδεδεμένα στο διαδίκτυο, οπότε θεωρούνται πιο ασφαλή από τα θερμά πορτοφόλια. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχουν πρόσθετα μειονεκτήματα στη χρήση ενός ψυχρού πορτοφολιού, τα οποία οφείλετε να αξιολογήσετε προτού καταλήξετε στην επιλογή σας.

Αν ανησυχείτε για την παρακολούθηση ενός φυσικού αντικειμένου όπως ένα κρύο πορτοφόλι, τότε ίσως ένα ζεστό πορτοφόλι θα ήταν καλύτερο για εσάς. Τα ζεστά πορτοφόλια παρέχουν επίσης στους χρήστες μια φιλική εμπειρία και συχνά συνδέονται με ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, καθιστώντας απλούστερη τη μεταφορά των χρημάτων σας από ό,τι με τη χρήση του Cold Wallet.

Τα 5 καλύτερα πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων
Τι γίνεται αν χάσω το κρύο πορτοφόλι μου; hot wallet

Αν και είναι συνήθως πιο ασφαλές να αποθηκεύετε κρυπτονομίσματα σε ένα πορτοφόλι αντί για το ανταλλακτήριο από όπου τα αγοράσατε, πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο στην απόφαση για το ποια μέθοδος αποθήκευσης έχει νόημα για εσάς. Για τους επενδυτές που έχουν μόνο ένα μέτριο ποσό κρυπτονομίσματος αποθηκευμένο στο Coinbase, δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την κουραστική διαδικασία μεταφοράς του σε πορτοφόλι. Ένα πορτοφόλι φέρνει επιπλέον ασφάλεια στους επενδυτές που κατέχουν κρυπτονόμισμα αξίας χιλιάδων δολαρίων, δίνοντάς τους δυνητικά ηρεμία.

Τα 5 καλύτερα πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων

Τι γίνεται αν χάσω το κρύο πορτοφόλι μου;
Μπορώ να αγοράσω κρυπτονόμισμα με ψυχρό πορτοφόλι;

Η επιλογή του καλύτερου θερμού πορτοφολιού για τις ανάγκες σας μπορεί να είναι μια περίπλοκη απόφαση, καθώς δεν προσφέρουν όλα τα πορτοφόλια τα ίδια χαρακτηριστικά. Ακολουθεί μια λίστα με τα δέκα καλύτερα hot πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων για αρχάριους, ώστε να τα εξετάσετε και να συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά τους πριν κάνετε μια σημαντική επένδυση.

MetaMask – Πορτοφόλι Blockchain 

Απολαύστε ένα εμπλουτισμένο ταξίδι κρυπτονομισμάτων με το πορτοφόλι MetaMask – έναν ασφαλή κόμβο όπου μπορείτε να αποθηκεύετε, να στέλνετε και να λαμβάνετε νομίσματα Ethereum καθώς και κουπόνια ERC-20. Μπορείτε να προσθέσετε χειροκίνητα το δίκτυο Binance Smart Chain στο Metamask για να αποθηκεύσετε και να ανταλλάξετε περιουσιακά στοιχεία BEP-20. Ο Aaron Davis και ο Dan Finlay το δημιούργησαν το 2016 ως υπηρεσία για εμπόρους κρυπτονομισμάτων. Το πορτοφόλι MetaMask λειτουργεί δημιουργώντας μια γέφυρα μεταξύ των εφαρμογών blockchain και του προγράμματος περιήγησής σας.

Είναι το MetaMask ένα πορτοφόλι Blockchain;
Μπορεί το MetaMask να είναι ένα πορτοφόλι bitcoin;

Με τη χρήση του MetaMask, οι χρήστες μπορούν να ασχοληθούν με το blockchain του Ethereum χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσουν ολόκληρο το δίκτυό του – ένα σημαντικό πλεονέκτημα! Δεν χρειάζεται να διατηρείτε έναν πλήρη κόμβο Ethereum για να λειτουργήσετε μια Ethereum DApp.

Το αντικείμενο web3 ενσωματώνεται στην τρέχουσα σελίδα του ιστότοπου με τη χρήση JavaScript στο πορτοφόλι. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό δεν επηρεάζει τον τρέχοντα ιστότοπο. Αντίθετα, απλώς προσθέτει μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται στο δίκτυο Ethereum.

Πορτοφόλι Coinbase

Γιατί χρειάζομαι το Coinbase Wallet;
Πώς λειτουργεί το Coinbase Wallet;

Το Coinbase Wallet είναι ένα πορτοφόλι bitcoin που βρίσκεται εξ ολοκλήρου υπό τον έλεγχο του χρήστη. Αυτό σημαίνει ότι τα ιδιωτικά κλειδιά του πορτοφολιού σας (τα οποία αντικατοπτρίζουν την ιδιοκτησία bitcoin) φυλάσσονται στην κινητή σας συσκευή και όχι σε ένα κεντρικό ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων. Το Coinbase Wallet ξεχωρίζει από άλλα πορτοφόλια λόγω της ανεξάρτητης φύσης του- σας επιτρέπει την πρόσβαση σε κρυπτονομίσματα χωρίς να απαιτείται λογαριασμός στο ανταλλακτήριο Coinbase.

Για όσους είναι εξοικειωμένοι με το Coinbase, ωστόσο, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών και υπηρεσιών στη διάθεσή τους για να αποκομίσουν όλα τα οφέλη που προσφέρει αυτό το ανταλλακτήριο.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Coinbase;
Ποια δίκτυα υποστηρίζει το Coinbase Wallet;

Το Coinbase είναι ένα ιδιαίτερα αξιόλογο πορτοφόλι για κινητά και με αυτό, η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων γίνεται χωρίς κόπο. Αρχικά σχεδιάστηκε για να λειτουργεί με Ethereum και ERC20 tokens, οι δυνατότητές του έχουν έκτοτε επεκταθεί για να διευκολύνει το bitcoin και άλλα ψηφιακά νομίσματα.

Η Coinbase προσφέρει μια ποικιλία λειτουργιών εκτός από τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων. Μεταξύ άλλων, μπορείτε να λάβετε μέρος σε αερομεταφορές και αρχικές προσφορές νομισμάτων (ICOs), να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκεντρωμένες εφαρμογές (DApps), να πραγματοποιήσετε ηλεκτρονικές αγορές με χρήση κρυπτονομισμάτων και να αγοράσετε σπάνια ψηφιακά έργα τέχνης, γνωστά ως NFT.

Edge – Πορτοφόλι κρυπτογράφησης & Bitcoin

Το Edge είναι ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης και bitcoin
Χρειάζεστε ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων;

Το Edge Security είναι ένα πορτοφόλι για smartphone που καθιστά απλή την αποθήκευση και τη διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων. Το πορτοφόλι κρυπτογραφεί τις προσωπικές πληροφορίες του χρήστη στο τηλέφωνό του χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση από την πλευρά του πελάτη, διασφαλίζοντας ότι μόνο ο ίδιος έχει πρόσβαση στα ψηφιακά του περιουσιακά στοιχεία.

Όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες στο τηλέφωνό σας κρυπτογραφούνται με κρυπτογράφηση από την πλευρά του πελάτη από την Edge. Αυτό σημαίνει ότι διατηρείτε τον πλήρη έλεγχο των ψηφιακών σας περιουσιακών στοιχείων και δεν χρειάζεται να παρέχετε στην Edge τον αριθμό τηλεφώνου σας, την ταυτότητά σας ή άλλα προσωπικά δεδομένα.

Το Edge είναι προσβάσιμο δωρεάν σε κινητές συσκευές. Όταν καταθέτετε κρυπτονόμισμα στο πορτοφόλι σας, δεν έχει κανένα κόστος. Ωστόσο, αν στέλνετε χρήματα από το πορτοφόλι, θα επιβαρυνθείτε με τέλη εξόρυξης και τέλη δικτύου. Αυτές οι πληρωμές, σε αντίθεση με αυτές που αποστέλλονται στον Edge, αποστέλλονται στους ανθρακωρύχους του δικτύου.

Trust Wallet κρυπτονόμισμα

Είναι το Trust Wallet κατάλληλο για κρυπτονομίσματα;
Ποιο κρυπτονόμισμα είναι διαθέσιμο στο Trust Wallet;

Η αποθήκευση κρυπτονομισμάτων με ένα πορτοφόλι υλικού είναι αναμφισβήτητα η πιο ασφαλής προσέγγιση, καθώς μόνο εσείς έχετε πρόσβαση στα κλειδιά σας και αυτά δεν είναι συνδεδεμένα στο διαδίκτυο. Τα πορτοφόλια Gemini είναι ανοιχτού κώδικα, αλλά στερούνται ορισμένων από τις ίδιες δυνατότητες που προσφέρουν οι συσκευές Trezor και Ledger. Η Trezor διαθέτει ένα ιδιόκτητο API για τη δημιουργία προσαρμοσμένων εφαρμογών πάνω στη συσκευή της, ενώ τα Ledger Nano S και X μπορούν να εκτελούν εφαρμογές τρίτων, γνωστές ως “εφαρμογές”, στην ασφαλή οθόνη τους.

Η εφαρμογή Trust Wallet για κινητά, η οποία είναι διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iOS, επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν κρυπτονομίσματα απευθείας μέσω του δικτύου DEX (αποκεντρωμένη ανταλλαγή) του δικτύου Kyber. Οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Trust Wallet για να συνδεθούν με άλλες DApps που βασίζονται στο Ethereum, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης web3 που τη συνοδεύει.

Επωφεληθείτε από την απόλυτη ευκολία που προσφέρει το Trust Wallet, κατεβάζοντάς το τώρα για τη συσκευή σας iOS ή Android! Το λογισμικό γράφτηκε αρχικά στις πηγαίες γλώσσες και των δύο πλατφορμών: Swift για το iOS και Java για το Android. Για καλύτερα αποτελέσματα, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας τρέχει είτε iOS 10.0 ή νεότερη έκδοση, είτε Android 5.0 ή νεότερη έκδοση.

Πορτοφόλι Exodus

Είναι η έξοδος ακόμα ένα καλό πορτοφόλι;
Είναι η έξοδος ένα πραγματικό πορτοφόλι;

Το Exodus είναι ένα πορτοφόλι πολλαπλών νομισμάτων με φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας. Προσφέρει αποθήκευση για ένα ευρύ φάσμα κρυπτονομισμάτων και προσαρμοσμένων μαρκών ERC-20 που ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα αλλού.

Το Exodus είναι ένα δωρεάν πορτοφόλι για κινητά και υπολογιστές που λειτουργεί με πορτοφόλια υλικού, όπως το Trezor One και το Trezor Model T. Αυτό το πορτοφόλι λογισμικού έχει τύχει ευρείας αποδοχής από την κοινότητα κρυπτογράφησης, λόγω της ενσωματωμένης ανταλλαγής και της συμβατότητάς του με πορτοφόλια υλικού. Αυτό το πορτοφόλι ξεχωρίζει από το πλήθος με το αποκλειστικό χαρακτηριστικό του. Το πορτοφόλι διαφέρει από άλλα πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων στο ότι έχει σχεδιαστεί για αρχάριους.

κρυπτονόμισμα ζεστό πορτοφόλι
Πώς μπορώ να πάρω τα χρήματά μου από το πορτοφόλι Exodus;

Ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά του Exodus είναι η υποστήριξή του για μια ποικιλία κρυπτονομισμάτων και bitcoin. Το πορτοφόλι επιτρέπει την ταχεία ανταλλαγή tokens χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό.

Συμπέρασμα

  • Τα θερμά πορτοφόλια είναι ένας ασφαλής και βολικός τρόπος αποθήκευσης και αποστολής κρυπτονομισμάτων. Με την τεχνολογία hot wallet, μπορείτε να λαμβάνετε εύκολα πληρωμές σε οποιοδήποτε κρυπτονόμισμα και να έχετε γρήγορη πρόσβαση στα χρήματά σας όταν χρειάζεται.
  • Τα θερμά πορτοφόλια έχουν χαιρετιστεί για την ευκολία και τη φιλικότητά τους προς τον χρήστη. Ωστόσο, δεν είναι τόσο ασφαλή όσο τα ψυχρά πορτοφόλια.
  • Τα θερμά πορτοφόλια είναι ιδανικά για γρήγορες συναλλαγές και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση μεγάλων ποσών κεφαλαίων.
  • Αν ψάχνετε ένα ασφαλές, αξιόπιστο πορτοφόλι για να αποθηκεύσετε τα χρήματά σας, τα πέντε παραπάνω πορτοφόλια θα πρέπει να βρίσκονται στην κορυφή της λίστας σας!

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς