Bitcoin: Τι είναι και 8 τρόποι χρήσης του

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Table of Contents

⚡️ Τι είναι το Bitcoin;

Παρακάμπτοντας τις τράπεζες και τις κυβερνήσεις, το Bitcoin είναι μια μοναδική μορφή κρυπτονομίσματος που λειτουργεί σε τεχνολογία peer-to-peer με κρυπτογραφία. Κάθε μεμονωμένη συναλλαγή που πραγματοποιείται με τη χρήση bitcoin τεκμηριώνεται σε ένα ανοιχτό μητρώο και αποθηκεύεται σε διακομιστές σε όλο τον κόσμο για να διασφαλιστεί η ασφάλεια.

⚡️ Μπορώ να μετατρέψω bitcoin σε μετρητά;

Μετατρέψτε το Bitcoin σας σε μετρητά σχεδόν αμέσως, μεταφέροντάς το απευθείας στον προσωπικό σας τραπεζικό λογαριασμό. Εάν αυτό είναι το επιθυμητό αποτέλεσμά σας, η πώληση Bitcoin σε μια πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων όπως η Coinbase ή η Kraken είναι η πιο απλή επιλογή. Ακολουθώντας αυτά τα βήματα, θα έχετε χρήματα κατατεθειμένα απευθείας στον τραπεζικό σας λογαριασμό με ελάχιστη προσπάθεια!

⚡️ Είναι ασφαλή τα bitcoins;

Λογικά, το Bitcoin έχει περισσότερες αναφορές εγκλημάτων από οποιοδήποτε άλλο κρυπτονόμισμα, δεδομένου ότι είναι το παλαιότερο και πιο γνωστό. Εκτός από την εγκληματικότητα στο διαδίκτυο, έχουν εκφραστεί ανησυχίες σχετικά με την οικονομική ασφάλεια του Bitcoin ως επένδυση, λόγω της υψηλής συχνότητας και της μεγάλης έκτασης των αλλαγών της αξίας του.

⚡️ Είναι η επένδυση στο Bitcoin μια συνετή απόφαση;

Αναζητάτε ένα επικερδές εγχείρημα; Η επένδυση σε κρυπτονομίσματα θα μπορούσε να είναι ο δρόμος για να επωφεληθείτε από την τρέχουσα τρέλα των ψηφιακών νομισμάτων. Το 2023, υπάρχει δυνατότητα να αποκομίσετε σημαντικά κέρδη με τέτοιου είδους επενδύσεις – ωστόσο, είναι επίσης αρκετά επικίνδυνες και μπορεί να οδηγήσουν σε οικονομικές απώλειες. Αλλά αν γίνουν σωστά, αυτά τα τυχερά παιχνίδια έχουν τη δύναμη να προσφέρουν εξαιρετικές αποδόσεις!

χρήση bitcoin

Πόσο να αγοράσετε bitcoin

Ο Satoshi Nakamoto, ένα ανώνυμο άτομο ή άτομα, παρουσίασε το Bitcoin στον κόσμο το 2009. Τα τελευταία χρόνια, η δημοτικότητα και η αξία του Bitcoin έχουν εκτοξευθεί στα ύψη και έχουν φτάσει τα απίστευτα 9.400 δολάρια!

Ποιες είναι οι πιθανές εφαρμογές του Bitcoin;

Το Bitcoin είναι ένα ευέλικτο ψηφιακό νόμισμα, με ατελείωτες εφαρμογές. Ξοδέψτε το σε αγαθά και υπηρεσίες για να εξοικονομήσετε χρήματα, επενδύστε σε Bitcoin για δυνητικά προσοδοφόρες αποδόσεις, κάντε συναλλαγές χρησιμοποιώντας ψηφιακά πορτοφόλια όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε άλλο είδος νομίσματος – οι δυνατότητες είναι πραγματικά απεριόριστες!

Για τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί το χρήση bitcoin
Πώς να αγοράσετε και να χρήση bitcoin

Οι πιο συχνές εφαρμογές περιλαμβάνουν:

  • Σκεφτείτε αυτή την προσέγγιση “αγοράζω και διατηρώ”.
  • Οι έμποροι που συναλλάσσονται σε βραχυπρόθεσμες τάσεις ονομάζονται έμποροι ημέρας.
  • Αγορές
  • τελωνειακά έντυπα.

Πώς να αγοράσετε ένα bitcoin; η μέθοδος είναι ο συνήθης όρος για μια στρατηγική εκμετάλλευσης.

Η δημοτικότητα του Bitcoin έχει αυξηθεί επειδή οι άνθρωποι μπορούν να τα αγοράζουν όταν οι τιμές είναι χαμηλές και να τα διατηρούν μέχρι να αυξηθούν, και στη συνέχεια να τα πωλούν με κέρδος.

Τι είναι το bitcoin και πώς λειτουργεί;
χρήση bitcoin

Η προσέγγιση “αγορά και διακράτηση” επιλέγεται συχνότερα επειδή η τιμή του bitcoin έχει τη δυνατότητα να αυξηθεί σε λίγα χρόνια, με αποτέλεσμα να έχετε σημαντικά κέρδη αν το αγοράσετε σε χαμηλή τιμή και στη συνέχεια το πουλήσετε.

Για όσους θέλουν να διασφαλίσουν ότι τα bitcoins τους παραμένουν ασφαλή, η “ψυχρή” αποθήκευση είναι η τέλεια λύση. Ένας σκληρός δίσκος ή ένα στικάκι USB με κρυπτογράφηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ασφαλή αποθήκευση των πολύτιμων bitcoins σας εκτός σύνδεσης. Εάν όμως αυτή η αποθήκευση καταστραφεί ή κλαπεί, το άτομο θα χάσει όλα τα bitcoins του.

Είσοδος και έξοδος από την αγορά σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές

Με τα κρυπτονομίσματα να κερδίζουν όλο και μεγαλύτερη προσοχή, εμφανίστηκαν διάφορα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων όπου οι καταναλωτές μπορούσαν να αγοράζουν και να εμπορεύονται κρυπτονομίσματα.

Πώς να αγοράσετε ένα bitcoin
8 λόγοι Πώς να αγοράσετε ένα bitcoin είναι καλύτερο από το κανονικό νόμισμα

Εάν είστε έμπειρος έμπορος, το ημερήσιο εμπόριο παρέχει μια επικερδή ευκαιρία να επωφεληθείτε από τη μεταβλητότητα του Bitcoin. Αυτή η στρατηγική περιλαμβάνει την προσεκτική παρακολούθηση των διαγραμμάτων τιμών του Bitcoin και τη μόχλευση εξειδικευμένων τεχνικών προκειμένου να αποκομίσετε κέρδη από τις μεταβολές της αγοραίας αξίας του κρυπτονομίσματος. Με αρκετή εξάσκηση και τεχνογνωσία, αυτή η μέθοδος συναλλαγών μπορεί να οδηγήσει σε τεράστια οικονομική επιτυχία!

Ως έμπορος ημέρας, τα τρία κλειδιά της επιτυχίας είναι η γνώση της αγοράς κρυπτογράφησης, το επαρκές κεφάλαιο για επενδύσεις και μια σταθερή προσέγγιση διαπραγμάτευσης. Για να μπορέσετε να ξεκινήσετε σε χρόνο μηδέν και με ελάχιστη απαιτούμενη προσπάθεια από μέρους σας, η Zipmex παρέχει μια εύχρηστη πλατφόρμα διαδικτυακών συναλλαγών που είναι τόσο δωρεάν όσο και απλή για να συμμετάσχετε!

πού μπορώ να αγοράσω bitcoins
Είναι δυνατή η ενδοημερήσια διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων;

Χρησιμοποιώντας το Zipmex, είναι εύκολο να αρχίσετε να επενδύετε σε ένα μικρό ποσό κρυπτονομισμάτων. Δυστυχώς, το κόστος του bitcoin είναι εξαιρετικά ασταθές, πράγμα που σημαίνει ότι το σημείο της τιμής του δεν μπορεί να διασφαλιστεί ούτε ότι θα αυξηθεί ούτε ότι θα μειωθεί. Οι εμπειρογνώμονες και οι ερευνητές του Bitcoin είναι σε θέση να υποθέσουν πιθανές κινήσεις της ισοτιμίας αναλύοντας τα μοτίβα στο διάγραμμα τιμών, όμως ακόμη και τότε οι προβλέψεις τους μπορεί να μην επαληθευτούν πάντα.

Μπορώ να μετατρέψω χρήση bitcoin
Είναι το bitcoin πραγματικό χρήμα;

Πριν από την αγορά ακινήτων, είναι ότι έχετε διαβεβαίωση σχετικά με την απόδοση και τις πιθανότητες επιτυχίας της επένδυσης που προσφέρει.

Το Bitcoin δημιουργήθηκε για να δημιουργήσει ένα νομισματικό σύστημα που είναι απελευθερωμένο από κυβερνητικές επιρροές και εντολές. Ξεκλειδώστε την πρόσβαση σε μια επανάσταση άνεσης όταν πληρώνετε με κρυπτονομίσματα! Οι επιχειρήσεις, τα καταστήματα και οι ιστότοποι αγκαλιάζουν πλέον τις πληρωμές με ψηφιακά νομίσματα, όπως το Bitcoin. Το μόνο που χρειάζεται είναι το δημόσιο κλειδί του πωλητή και μπορείτε να αγοράσετε οτιδήποτε γρήγορα και ανώδυνα. Με τις συναλλαγές με κρυπτονομίσματα, οι αγορές δεν ήταν ποτέ πιο εύκολες!

Ποιος είναι ένας αρχάριος bitcoin
Πώς μπορώ να πληρώσω κάποιον με bitcoins;

Μεταφορές

Μια άλλη ζωτικής σημασίας εφαρμογή του Bitcoin είναι οι peer-to-peer συναλλαγές. Με τη χρήση των δημόσιων κλειδιών, η αποστολή bitcoins από ένα πορτοφόλι σε ένα άλλο είναι πλέον παιχνιδάκι. Οι διασυνοριακές πληρωμές δεν ήταν ποτέ πιο εύκολες! Μια μεταφορά θεωρείται επιτυχής μόνο αφού επιβεβαιωθεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εξόρυξης, η οποία μπορεί να διαρκέσει έως και 10 λεπτά.

Μπορώ να μετατρέψω bitcoin σε μετρητά
Πώς επενδύουν οι αρχάριοι σε bitcoins;

Για την αποθήκευση του Bitcoin, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συνήθως πορτοφόλια που διαθέτουν ιδιωτικό και δημόσιο κλειδί. Για να ολοκληρωθεί μια συναλλαγή Bitcoin, είναι απαραίτητο ένα δημόσιο κλειδί- ωστόσο, το ιδιωτικό κλειδί πρέπει να χρησιμοποιείται για να εξασφαλίζονται και να εξουσιοδοτούνται οι πληροφορίες που σχετίζονται με τη συναλλαγή.

Ο έλεγχος των συναλλαγών κρυπτονομισμάτων γίνεται απίστευτα απλός χάρη στο δημόσιο βιβλίο της αλυσίδας μπλοκ. Οποιοσδήποτε μπορεί να επιβεβαιώσει την εγκυρότητα των χρηστών απλά μέσω της συμβουλευτικής των δημοσιευμένων διευθύνσεών τους και της επιθεώρησης προηγούμενων εγγραφών.

Πώς επενδύουν οι αρχάριοι σε bitcoins;
Μπορώ να χρησιμοποιήσω Bitcoin για να μεταφέρω χρήματα στο εξωτερικό

Πώς ξεχωρίζει το bitcoin από τα συνήθη μέσα ανταλλαγής; Και τι το καθιστά τόσο μοναδικό μέσο πληρωμής;

Το Bitcoin είναι ένα επαναστατικό νόμισμα που αλλάζει τα δεδομένα και επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται τα οικονομικά τους ανεξάρτητα, χωρίς να επιβαρύνονται από εξωτερικές οντότητες. Αποκεντρώνοντας τον οικονομικό έλεγχο, έχει καταστήσει τις συναλλαγές πιο ασφαλείς και αποτελεσματικές. Χωρίς μεσάζοντες ή τρίτους, οι συναλλαγές είναι ταχύτερες και φθηνότερες από ποτέ! Επιπλέον, είναι ασφαλές – δεν βασίζεστε σε ξένους για τη διαχείριση των χρημάτων σας- τα Bitcoins ανήκουν αποκλειστικά σε ΕΣΑΣ! Η ανώτερη αξιοπιστία και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του έχουν καταστήσει αυτό το απαράμιλλο νόμισμα δημοφιλή επιλογή μεταξύ ανθρώπων από όλες τις γωνιές του πλανήτη που θέλουν έναν καινοτόμο τρόπο για να προστατεύσουν τον πλούτο τους.

Μπορείτε να εμπορεύεστε bitcoins 24 ώρες την ημέρα
Πώς βγάζει χρήματα το bitcoin;

Το Bitcoin προσφέρει πληθώρα πλεονεκτημάτων, ένα από τα οποία είναι η βολική δυνατότητα αγοράς αντικειμένων από οποιαδήποτε γωνιά του κόσμου. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα εικονικό πορτοφόλι που αξιοποιεί την τεχνολογία blockchain για τη διαφύλαξη, την παρακολούθηση και τη δαπάνη κρυπτονομισμάτων.

Τα Bitcoins αποτελούν την ιδανική λύση για διασυνοριακές συναλλαγές και συναλλαγές μέσω διαδικτύου, καθώς η παγκόσμια αποδοχή τους τα καθιστά πολύ λιγότερο ευμετάβλητα από τα παραδοσιακά μετρητά ή το τοπικό νόμισμα. Το Bitcoin κάνει τη ζωή πιο εύκολη, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τις κυμαινόμενες συναλλαγματικές ισοτιμίες ή τις ασταθείς αξίες. Είναι μια τέλεια επιλογή για πληρωμές με ευκολία και αυτοπεποίθηση.

Είναι δυνατή η ενδοημερήσια διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων;
Μπορεί να παραβιαστεί το bitcoin;

Η επίτευξη πλήρους παρακολούθησης των κρατικών χρημάτων αποτελούσε πρόκληση, αλλά η καινοτόμος τεχνολογία Blockchain του Bitcoin το καθιστά εφικτό. Ένα παγκόσμιο δίκτυο χιλιάδων υπολογιστών συνεργάζεται για να δημιουργήσει ένα αμετάβλητο δημόσιο βιβλίο που τεκμηριώνει κάθε συναλλαγή που πραγματοποιήθηκε ποτέ με Bitcoins. Αυτό το έγγραφο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αμέτρητους τρόπους – δίνοντάς σας τη δυνατότητα να παρακολουθείτε με ακρίβεια την οικονομική δραστηριότητα όπως ποτέ άλλοτε! Με αυτόν τον οδηγό ως σημείο εκκίνησης, πάρτε τον έλεγχο και βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν θα ξεγλιστρήσει ξανά.

Πώς μπορώ να πληρώσω κάποιον με bitcoins;
Είναι το bitcoin πραγματικό χρήμα;

Το Bitcoin είναι μια επικερδής επενδυτική ευκαιρία, καθώς δεν χρειάζεται μετατροπή όταν χρησιμοποιείται διασυνοριακά. Λειτουργεί παρόμοια με τον χρυσό, ενώ παρέχει τα πρόσθετα οφέλη των μετρητών και την ελευθερία από την κυβερνητική χειραγώγηση της αγοράς. Σε ασταθείς οικονομικούς καιρούς, το Bitcoin στέκεται ως προπύργιο δύναμης και σταθερότητας. Εκμεταλλευτείτε τις ασφαλείς ιδιότητές του για να προστατεύσετε τα οικονομικά σας!

Το Bitcoin είναι μια καινοτόμος και ασφαλής μορφή ψηφιακού νομίσματος, που σας προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε απεριόριστες πληρωμές στο διαδίκτυο με απόλυτη αυτονομία. Δεν απαιτούνται τρίτα μέρη για τη διεκπεραίωση των συναλλαγών σας, όπως απαιτούν άλλες πλατφόρμες πληρωμών- αντίθετα, βασίζεται σε ένα αποκλειστικό κλειδί που γνωρίζετε μόνο εσείς για την ανάκτηση των χρημάτων σας. Το πιο ελκυστικό μέρος; Είναι εντελώς δωρεάν! Απολαύστε την ασφάλεια των μετρητών χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε ξανά για τη μεταφορά φυσικών χρημάτων!

Μπορώ να χρησιμοποιήσω Bitcoin για να μεταφέρω χρήματα στο εξωτερικό
Μπορώ να χρησιμοποιήσω Bitcoin για να μεταφέρω χρήματα στο εξωτερικό

Δεν είναι δυνατόν να το αντιγράψετε. Σε αντίθεση με τα μετρητά, το bitcoin είναι αδύνατο να αντιγραφεί.

Μια φανταστική μέθοδος για τη διατήρηση αρχείων για φορολογικούς σκοπούς: Μετά τη μεταβίβαση των bitcoins, αλλάζει και η ιδιοκτησία τους. Αυτό σημαίνει ότι δύο άτομα δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε συναλλαγές για το ίδιο ποσό, και θα κάνει την τήρηση αρχείων απλούστερη και ακριβέστερη, ιδίως για φορολογικούς λόγους.

Δεν είναι δυνατόν να το αντιγράψετε. Σε αντίθεση με τα μετρητά, το bitcoin είναι αδύνατο να αντιγραφεί.
Ποιο bitcoin είναι το καλύτερο για ημερήσιες συναλλαγές;

Τα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin δεν αντιμετωπίζουν κανένα όριο. Ο κόσμος είναι δικός σας για να τον εξερευνήσετε με διεθνείς κάρτες που παρέχουν απεριόριστη δυνατότητα συναλλαγών και αγοραστική δύναμη. Απολαύστε την ευκολία της παγκόσμιας ευκολίας στα χέρια σας! Δεδομένου ότι είναι ανοικτού κώδικα, παγκόσμια και ψηφιακά- τα κρυπτονομίσματα δεν χρειάζονται παρέμβαση από τρίτους. Με την ύπαρξη ενός backend ledger- οι διάφορες χώρες μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές μεταξύ τους πολύ εύκολα και με ελάχιστη ανάμειξη από άλλους!

Το Bitcoin είναι μια αξιοσημείωτη εναλλακτική λύση για όσους επιθυμούν να κάνουν διεθνείς μεταφορές χρημάτων.

Το Bitcoin έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώσει τα εμβάσματα για καλό σκοπό. Το κάνει με διάφορους τρόπους, όπως η μείωση των τελών και η αύξηση της ταχύτητας. Οι παραδοσιακές λύσεις μεταφοράς χρημάτων είναι συχνά ακριβές και οι μεταφορές μπορεί να χρειαστούν ημέρες για να φτάσουν στον προορισμό τους. Συγκριτικά, το Bitcoin είναι τόσο ταχύτερο όσο και πιο αποδοτικό από πλευράς κόστους.

Μπορεί να παραβιαστεί το bitcoin;
Πώς μπορείτε να βγάλετε 100 δολάρια την ημέρα με κρυπτονόμισμα;

Το δίκτυο Bitcoin εξαρτάται αποκλειστικά από την αφοσίωση ενός τεράστιου αριθμού εθελοντών ανθρακωρύχων, οι οποίοι δανείζουν το χρόνο και την υπολογιστική τους ισχύ για να επαληθεύουν συνεχώς τις συναλλαγές όλο το εικοσιτετράωρο – 24 ώρες το 24ωρο. Αυτό καθιστά το Bitcoin ιδιαίτερα μοναδικό, καθώς δεν απαιτεί πιστοποίηση από τρίτους.

Χρειάζονται περίπου 10 λεπτά για να επιβεβαιωθεί μια πληρωμή BTC. Αυτό καθορίζεται από το πόσο γεμάτο είναι το δίκτυο Bitcoin εκείνη τη στιγμή. Καθώς η χρήση του δικτύου αυξάνεται, οι χρόνοι συναλλαγών γίνονται μεγαλύτεροι- αντίθετα, καθώς οι συναλλαγές ολοκληρώνονται εγκαίρως, περισσότεροι άνθρωποι θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα. Είναι παρόμοιο με την κυκλοφορία σε έναν αυτοκινητόδρομο: επιβραδύνεται είτε υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα στο δρόμο είτε όχι.

Με τους πολυσύχναστους δρόμους, η μετακίνηση με αυτοκίνητο στον επιθυμητό προορισμό σας διαρκεί μεγάλο χρονικό διάστημα. Ευτυχώς, το Bitcoin έχει δημιουργήσει μια γρήγορη και οικονομική μέθοδο για την παράδοση κεφαλαίων σε παγκόσμιο επίπεδο. Σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες από την Παγκόσμια Τράπεζα, το συνολικό τέλος που χρεώθηκε για μια μεταφορά 200 δολαρίων σε μετρητά κατά τη διάρκεια του 2020Q3 ήταν 6,82%.

Επιπλέον, όταν πληρώνετε με bitcoin, δεν υπάρχουν καθόλου έξοδα συναλλαγής στο εξωτερικό.
Μπορώ να χρησιμοποιήσω Bitcoin για να μεταφέρω χρήματα;

Εξετάζοντας μεγαλύτερα μεγέθη, μπορούμε να δούμε ότι αυτό θα μπορούσε να έχει σημαντικές επιπτώσεις. Για παράδειγμα, το τυπικό τέλος συναλλαγής στο δίκτυο Bitcoin τον Μάιο του 2018 εκτοξεύτηκε στα ύψη σε περίπου 2,67 δολάρια – ένα μεγάλο άλμα αν το συγκρίνετε με τα προηγούμενα χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αρκετές κυβερνήσεις της Λατινικής Αμερικής έχουν αποδεχτεί το Bitcoin ως νόμιμο χρήμα.

Απαλλαγμένο από τους περιορισμούς των συμβατικών μεθόδων πληρωμής, το Bitcoin δίνει στους χρήστες την αυτονομία να ολοκληρώνουν τις συναλλαγές τους χωρίς να βασίζονται σε μεσάζοντες. Η αυξανόμενη τάση της θεσμικής υιοθέτησης έχει δει πολλές επιχειρήσεις να αποδέχονται τα bitcoins ως νόμιμη μορφή πληρωμής τα τελευταία δύο χρόνια – μια συναρπαστική εξέλιξη που εδραιώνει περαιτέρω τη θέση του στη σύγχρονη κοινωνία.

Η κατάρτιση ενός αποταμιευτικού σχεδίου είναι η πιο ασφαλής οδός προς την οικονομική ασφάλεια.

Το Bitcoin έχει κατοχυρωθεί ως “ψηφιακός χρυσός” λόγω της σπανιότητάς του και της ικανότητάς του να χρησιμοποιείται ως οικονομική ή πληθωριστική αντιστάθμιση, πράγμα που σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη επένδυση κατά τη διάρκεια μιας οικονομικής ύφεσης ή όταν οι αξίες των νομισμάτων μειώνονται.

Πώς να ξοδέψετε το Bitcoin
Πώς λειτουργεί η μεταφορά χρημάτων bitcoin;

Όπως και ο χρυσός, υπάρχει μόνο μια περιορισμένη ποσότητα bitcoins που μπορεί να εξορυχθεί – 21 εκατομμύρια. Επί του παρόντος, 18,9 έχουν ήδη εξορυχθεί, γεγονός που έχει προκαλέσει πολλά άτομα, συμπεριλαμβανομένων των εμπόρων και των μικρών αποταμιευτών, να προσέξουν τις δυνατότητες του Bitcoin λόγω της αυξανόμενης τιμής του. Μόνο 2,1 εκατομμύρια παραμένουν μη εξορυγμένα.

Το Bitcoin παρομοιάζεται συχνά με το χρυσό, επειδή η ποσότητα και των δύο περιουσιακών στοιχείων είναι περιορισμένη και κανένα από τα δύο δεν ρυθμίζεται από καμία κεντρική οντότητα. Για χρόνια, ο χρυσός διατηρεί την αξία του και χρησιμοποιείται ως μορφή νομίσματος, και το bitcoin θεωρείται ως ψηφιακός χρυσός επειδή διαθέτει παρόμοιες ιδιότητες.

Οι χρεωστικές και δωροκάρτες Bitcoin παρέχουν έναν εύκολο τρόπο χρήσης των bitcoins σας.
Μπορώ να πάω φυλακή για bitcoin;

Το Bitcoin είναι το σύγχρονο ισοδύναμο του φυσικού νομίσματος, παρέχοντας στους χρήστες μια δυνατότητα απόκτησης αγαθών και υπηρεσιών.

Το Bitcoin σας επιτρέπει να ψωνίζετε σαν ντόπιος, όπου κι αν βρίσκεστε. Απολαύστε όλες τις πολυτέλειες της ζωής – από οπουδήποτε – με αυτό το πρωτοποριακό ψηφιακό νόμισμα. Παρόλο που δεν είναι ακόμη αποδεκτό από όλες τις επιχειρήσεις, όλο και περισσότεροι mainstream οργανισμοί αναγνωρίζουν καθημερινά τη δύναμη και την ευκολία του! Η αξιοποίηση αυτού του επαναστατικού ψηφιακού νομίσματος γίνεται ολοένα και περισσότερο τρόπος ζωής για τους καταναλωτές – μην μείνετε πίσω, μπείτε στην επανάσταση σήμερα!

Όταν πληρώνετε με bitcoin, δεν υπάρχουν επιστροφές χρεώσεων.

Σε αντίθεση με τις εταιρείες πιστωτικών καρτών που σας επιτρέπουν να λάβετε επιστροφή χρημάτων εάν το στοιχείο που αγοράσατε δεν είναι όπως υποσχέθηκε, δεν υπάρχει τέτοια τύχη όταν χρησιμοποιείτε bitcoin. Αν κάνετε μια αγορά αλλά δεν λάβετε αυτό που διαφημίστηκε, δεν υπάρχει, δυστυχώς, τίποτα που να επιτρέπει την ανάκτηση των χρημάτων σας.

Το Bitcoin είναι το σύγχρονο ισοδύναμο του φυσικού νομίσματος, παρέχοντας στους χρήστες μια δυνατότητα απόκτησης αγαθών και υπηρεσιών.
Ποια χώρα έχει τα περισσότερα bitcoins;

Πριν πάρετε την απόφαση να πληρώσετε με bitcoin, βεβαιωθείτε ότι έχετε ερευνήσει διεξοδικά την αξιοπιστία του πωλητή και ότι γνωρίζετε όλους τους όρους πώλησης.

Επιπλέον, όταν πληρώνετε με bitcoin, δεν υπάρχουν έξοδα συναλλαγής στο εξωτερικό.

Νομίσματα όπως το δολάριο ΗΠΑ υπόκεινται σε αυστηρή ρύθμιση, οπότε η μεταφορά τους συχνά συνεπάγεται υψηλά τέλη. Το Bitcoin δεν υπόκειται στους ίδιους κανόνες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το στείλετε χωρίς να ανησυχείτε για εξωφρενικές χρεώσεις.

Ουσιαστικά, το Bitcoin είναι ένας τρόπος αποστολής αξίας χωρίς τράπεζες ή άλλους διαμεσολαβητές, καθιστώντας το πιο αποτελεσματικό. Επίσης, πολλά κράτη και οργανισμοί θεωρούν το Bitcoin ως γνήσιο νόμισμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε αντικείμενα και υπηρεσίες, αν και δεν το δέχεται ακόμη κάθε κατάστημα. Όταν χρησιμοποιείτε το Bitcoin δεν υπάρχουν επίσης πρόσθετα διεθνή τέλη συναλλαγών. Τούτου λεχθέντος, αγοράζετε μόνο από αξιόπιστους πωλητές που έχουν σαφείς όρους πώλησης όταν χρησιμοποιείτε αυτό το κρυπτονόμισμα.

Επιπλέον, όταν πληρώνετε με bitcoin, δεν υπάρχουν έξοδα συναλλαγής στο εξωτερικό.
Επιπλέον, όταν πληρώνετε με bitcoin, δεν υπάρχουν έξοδα συναλλαγής στο εξωτερικό.

Πώς να ξοδέψετε το Bitcoin

Παρόλο που τα συμβατικά νομίσματα χρησιμοποιούνται για συναλλαγές σχεδόν παντού, οι πληρωμές με Bitcoin παραμένουν περιορισμένες σε λίγα επιλεγμένα σημεία πώλησης. Ακόμα κι έτσι, εξακολουθεί να υπάρχει πληθώρα ευκαιριών αν θέλετε να ξοδέψετε τα Bitcoin που κατέχετε.

Οι χρεωστικές και δωροκάρτες Bitcoin παρέχουν έναν εύκολο τρόπο χρήσης των bitcoins σας.

Αν είστε κάτοχος bitcoin, αξιοποιήστε τις δυνατότητές του χρησιμοποιώντας μια χρεωστική κάρτα ή αγοράζοντας μια δωροκάρτα για να ψωνίζετε σε καταστήματα λιανικής πώλησης στο διαδίκτυο.

Είστε λάτρης των κρυπτονομισμάτων; Γιατί να μην ρίξετε μια ματιά στη δυνατότητα επένδυσης σε μια χρεωστική κάρτα κρυπτονομισμάτων; Πολλές εταιρείες προσφέρουν αυτές τις βολικές κάρτες που λειτουργούν ακριβώς όπως κάθε συμβατική χρεωστική κάρτα – μπορείτε να αγοράσετε αντικείμενα ή να κάνετε ανάληψη μετρητών από ένα ΑΤΜ. Ετοιμαστείτε να αποκομίσετε όλα τα οφέλη που έχει να προσφέρει το κρυπτονόμισμα με τη δική σας κρυπτο-χρεωστική κάρτα!

Πώς να ξοδέψετε το Bitcoin
Πώς να ξοδέψετε το Bitcoin

Σημείωση

Μια χρεωστική κάρτα κρυπτονομίσματος χρησιμοποιεί το κρυπτονόμισμά σας και το μετατρέπει αυτόματα σε δολάρια.

Με ιστότοπους όπως το eGifter και το Gyft, μπορείτε να ξοδέψετε το bitcoin σας σε δωροκάρτες από εκατοντάδες καταστήματα λιανικής πώλησης – ακόμη και από εκείνα που συνήθως δεν δέχονται κρυπτονόμισμα. Οι δωροκάρτες Bitcoin είναι ένας ιδανικός τρόπος για να μεγιστοποιήσετε το bitcoin σας χωρίς να χρειαστεί να το αποχωριστείτε άμεσα.

Αγορές με Bitcoin
Οι χρεωστικές και δωροκάρτες Bitcoin παρέχουν έναν εύκολο τρόπο χρήσης των bitcoins σας.

Αγορές με Bitcoin

Με το Bitcoin έχετε αμέτρητους τρόπους να ξοδέψετε τα χρήματά σας. Ένας απλός τρόπος είναι μέσω της χρήσης χρεωστικών καρτών κρυπτονομισμάτων και καρτών δώρων. Ορισμένοι μεγάλοι διαδικτυακοί έμποροι λιανικής πώλησης, όπως οι Overstock και Newegg, το έχουν αντιληφθεί και δέχονται bitcoin ως πληρωμή.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το bitcoin για να κάνετε αγορές σε εμπόρους που δεν το δέχονται. Για παράδειγμα, η Flexa είναι ένα δίκτυο πληρωμών που υποστηρίζει πολλά διαφορετικά νομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των κρυπτονομισμάτων. Όταν χρησιμοποιείτε το δίκτυο πληρωμών Flexa και το πορτοφόλι του για κινητά SPEDN, μπορείτε να πληρώσετε σε οποιοδήποτε υποστηριζόμενο νόμισμα και αυτό θα μετατραπεί τη στιγμή της αγοράς. Παρόλο που υπάρχει όριο δαπανών 750 δολαρίων ανά εβδομάδα με το Flexa, είναι αποδεκτό σε πολλά μεγάλα καταστήματα λιανικής πώλησης στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων των Nordstrom Lowes και Petco.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς