Προβλέψεις κρυπτογράφησης για το 2023

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Θα μπορούσε το Ethereum να φτάσει το ένα εκατομμύριο;

Σύμφωνα με μια πρόσφατη πρόβλεψη της Big Ideas (BIS) 2023, το bitcoin μπορεί να φτάσει το 1 εκατομμύριο δολάρια μέχρι το 2030, ενώ η κεφαλαιοποίηση της αγοράς του Ethereum μπορεί να φτάσει τα 20 τρισεκατομμύρια δολάρια.

⚡️ Θα φτάσει το Bitcoin στα 100k;

Κατά την άποψη διαφόρων ειδικών, το bitcoin θα μπορούσε να φτάσει τα 100.000 δολάρια μέχρι το 2023.

⚡️ Αξίζει να επενδύσετε στο bitcoin το 2023;

Μπορεί να είστε βέβαιοι ότι αποδόσεις όπως αυτές είναι ασυνήθιστες αν είστε εξοικειωμένοι με το χρηματιστήριο. Λόγω της δυνατότητάς του να συγκεντρώνει υψηλότερες αποδόσεις από άλλες επενδυτικές επιλογές, το Bitcoin είναι μια εξαιρετική επιλογή για συντηρητικούς επενδυτές που επιδιώκουν να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο.

⚡️ Ποιο κρυπτονόμισμα θα αυξηθεί το 2023;

Αναμφίβολα, θα είναι μια τεράστια έκρηξη αν το Ethereum έχει μια νέα ανάκαμψη το 2023. Η επένδυση στο Ethereum είναι μια εξαιρετική ευκαιρία λόγω της πρωτοποριακής εφαρμογής των έξυπνων συμβολαίων, που το διαφοροποιεί από τα άλλα κρυπτονομίσματα. Οι προγραμματιστές έχουν χρησιμοποιήσει την τεχνολογία του για να δημιουργήσουν αποκεντρωμένες εφαρμογές (dApps) για υπολογιστές γραφείου και κινητά, οι οποίες τρέχουν όλες με την τεχνολογία blockchain.

προβλέψεις κρυπτογράφησης

Οι αγορές κρυπτονομισμάτων κέρδισαν τη φήμη τους για την αστάθεια το 2018, με τις τιμές να ανεβαίνουν σε ιστορικά υψηλά αρκετές φορές κατά τη διάρκεια μιας ανοδικής πορείας το 2021, πριν πέσουν λίγους μήνες αργότερα, αντίθετα με τις προσδοκίες.

Το Bitcoin, με χρηματιστηριακή αξία άνω των 70 δισεκατομμυρίων δολαρίων, γνώρισε πρωτοφανή ανάπτυξη τον Νοέμβριο του 2021, όταν ξεκίνησε από τα 68.700 δολάρια. Ωστόσο, αυτή η επιτυχία ήταν βραχύβια, καθώς το κρυπτονόμισμα έπεσε στο μισό της αρχικής του αξίας μέχρι τον Ιανουάριο του 2023- όμως ακόμη και τότε μόλις είχε αρχίσει!

Το πιο δημοφιλές κρυπτονόμισμα, το bitcoin, επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το πώς οι άνθρωποι αισθάνονται για άλλα κρυπτονομίσματα – τα λεγόμενα “altcoins”. Το 2023, καθώς το bitcoin γίνεται πιο mainstream και αποδεκτό, οι επενδυτές αναρωτιούνται ποιο altcoin θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Αυτό το άρθρο καλύπτει τις προβλέψεις για το μέλλον των κρυπτονομισμάτων με βάση τους βασικούς κινητήριους παράγοντες του κλάδου.

Προβλέψεις για το μέλλον των κρυπτονομισμάτων 1 εβδομάδα
Προβλέψεις για το μέλλον των κρυπτονομισμάτων 1 εβδομάδα
 Προβλέψεις για το μέλλον των κρυπτονομισμάτων 1 ημέρα
Προβλέψεις για το μέλλον των κρυπτονομισμάτων 1 ημέρα
 Προβλέψεις για το μέλλον των κρυπτονομισμάτων 4 ώρες
Προβλέψεις για το μέλλον των κρυπτονομισμάτων 4 ώρες
Προβλέψεις κρυπτογράφησης για το μέλλον των 30 λεπτών
Προβλέψεις για το μέλλον των κρυπτονομισμάτων 30 λεπτά

Η αγορά κρυπτογράφησης αναμένεται να σημειώσει αύξηση στο εγγύς μέλλον

Τα κρυπτονομίσματα έχουν αυξηθεί δραματικά πρόσφατα, καθώς έχουν αναπτυχθεί νέες εφαρμογές blockchain.

Καθώς το Defi γίνεται όλο και πιο δημοφιλές, η ζήτηση για ασφαλείς, διαισθητικές και εξαιρετικά αποτελεσματικές χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες που βασίζονται στην αλυσίδα μπλοκ αυξάνεται εκθετικά.

DeFi

πρόβλεψη πρόβλεψης τιμής κρυπτογράφησης
Defi Πρόβλεψη τιμής

Σύμφωνα με το Defi Llama, η συνολική δεσμευμένη αξία (TVL) σε υπηρεσίες που βασίζονται σε blockchain και χρησιμοποιούν το Defi αυξήθηκε δραστικά από 19 δισεκατομμύρια δολάρια στο τέλος του 2020 σε σχεδόν 237 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το τέλος του 2021.

Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν τα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια για να εμπορεύονται κρυπτονομίσματα, να κερδίζουν προσοδοφόρα επιτόκια και να επωφελούνται από την καλλιέργεια συμβόλων. Μπορούν να δανείζονται έναντι των ψηφιακών τους περιουσιακών στοιχείων με χαμηλά επιτόκια και να εμπορεύονται tokenized εμπορεύματα όπως μετοχές.

NFT

Είναι το νόμισμα NFT μια καλή επένδυση;
Πρόβλεψη τιμών NFT

Τα μη κενοποιημένα token (NFTs) έχουν εκτοξεύσει το tokenization στο mainstream περιβάλλον, οδηγώντας το σε νέα ύψη.

Στην τέχνη, τα NFTs γίνονται όλο και πιο δημοφιλή για τους καλλιτέχνες που πωλούν ψηφιακά έργα σε αγοραστές σε όλο τον κόσμο. Τον Μάρτιο του 2021, ο καλλιτέχνης Beeple πούλησε έργο στο NFT για 69 εκατομμύρια δολάρια και ο ψηφιακός καλλιτέχνης Pak πούλησε μια συλλογή από NFTs με την ονομασία The Merge για περισσότερα από 91 εκατομμύρια δολάρια τον Δεκέμβριο του 2021.

Οι αγοραστές χρησιμοποιούν το NFT στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δείξουν την υποστήριξή τους στις πρωτοβουλίες. Το World of Women (WOW) και το Boss Babe προσπαθούν να το χρησιμοποιήσουν για να συγκεντρώσουν χρήματα για πραγματικά έργα που βοηθούν κοινωνικά προγράμματα.

Γιατί οι τιμές των NFT αυξομειώνονται;
Οι εκτιμήσεις του NFT μπορεί να είναι ευμετάβλητες

Η αξία του NFT μπορεί να αλλάξει γρήγορα. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα οι επενδυτές να αποκτήσουν ένα περιουσιακό στοιχείο που αξίζει λιγότερο από ό,τι πλήρωσαν.

Σύμφωνα με το Defi Llama, ο ημερήσιος όγκος NFT κορυφώθηκε στα 338 εκατομμύρια δολάρια τον Αύγουστο του 2021, αλλά μειώθηκε στα 40 εκατομμύρια δολάρια τον Σεπτέμβριο. Ο όγκος ανήλθε στο υψηλό των 232 εκατομμυρίων δολαρίων τον Φεβρουάριο, αλλά ήταν μόλις πάνω από 354.000 δολάρια στις 12 Απριλίου.

Παιχνίδια: αποκεντρωμένες εφαρμογές για την πρόβλεψη των τιμών των κρυπτονομισμάτων

προβλέψεις κρυπτογράφησης
Decentral Games Πρόβλεψη τιμής

Τα NFTs αποτελούν ζωτικό μέρος των μοντέλων παιχνιδιών blockchain “play to earn” και “move to earn”, τα οποία έχουν σημειώσει αύξηση της δημοτικότητας φέτος, κυρίως λόγω της επιτυχίας παιχνιδιών όπως το Axie Infinity ( AXS/USD ).

Το Axie Infinity, στο οποίο οι παίκτες αναπαράγουν και πολεμούν χαρακτήρες NFT σε ένα μετα-σύμπαν, δημιούργησε μια οικονομία εντός του παιχνιδιού που επέτρεψε στους χρήστες σε χώρες όπως οι Φιλιππίνες να κερδίσουν αρκετό κρυπτονόμισμα για να δημιουργήσουν πραγματικά χρήματα.

Αυτό το μοντέλο ονομάζεται σύστημα ανταμοιβής που βασίζεται σε εφαρμογές, επειδή χρησιμοποιεί εφαρμογές αντί για λογισμικό παιχνιδιών.

Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για την πρόβλεψη κρυπτονομισμάτων;
προβλέψεις κρυπτογράφησης

Τα κρυπτονομίσματα τείνουν να είναι ασταθή, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εκείνα που δημιουργήθηκαν ειδικά για τα παιχνίδια NFT και τις εφαρμογές του μετα-σύμπαντος. Για παράδειγμα, το νόμισμα Axie Infinity AXS ανέβηκε από τα 0,59 δολάρια στις αρχές του 2021 στο υψηλό των 160 δολαρίων τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, πριν πέσει στα 45 δολάρια τον Μάρτιο του 2023.

Προβλέψεις Metaverse Index Price Crypto για το 2023 

Metaverse Index mvi Πρόβλεψη τιμής
αγορές ταύρων και αρκούδων

Αφού η μητρική εταιρεία Facebook άλλαξε το όνομά της σε Meta Platforms για να υποδείξει την κατεύθυνση της μελλοντικής της ανάπτυξης, σημειώθηκε αύξηση της αξίας των κρυπτονομισμάτων τον Νοέμβριο.

Ποιο κρυπτονόμισμα θα αυξηθεί το 2023;

Παρά τη δυσκολία που υπάρχει στην προσπάθεια πρόβλεψης της τύχης των κρυπτονομισμάτων, οι ειδικοί εξακολουθούν να είναι βέβαιοι ότι οι πιθανότητες ευημερίας τους είναι λαμπρές. Θα βιώσουμε μια παρατεταμένη bear market ή πιο ελπιδοφόρες τιμές τα επόμενα χρόνια; Μόνο ο χρόνος μπορεί να το δείξει!

Δεδομένης της πρόσφατης αύξησης των μακροπρόθεσμων κινδύνων της αγοράς και της παγκόσμιας αστάθειας, οι επενδυτές θα πρέπει να θέσουν αυτά τα θέματα ως προτεραιότητα, σύμφωνα με το σημείωμα του Eberhardt του Μαρτίου.

Ο Arthur Hayes, συνιδρυτής του ανταλλακτηρίου BitMEX, περιέγραψε μια λιγότερο αισιόδοξη προοπτική για το εγγύς μέλλον των κρυπτονομισμάτων.

αγορές ταύρων και αρκούδων
Ποιο είναι το πιο υποσχόμενο κρυπτονόμισμα για το 2023

Στις 11 Απριλίου, ο Hayes έγραψε στο ιστολόγιό του ότι τα κρυπτονομίσματα αυξάνονται και μειώνονται μαζί με άλλες αγορές περιουσιακών στοιχείων που βασίζονται στο χρέος, όπως οι παγκόσμιες μετοχές. Ολοκληρώνοντας την ανάρτησή του, υπέθεσε με αισιοδοξία ότι μέχρι το τέλος του δεύτερου τριμήνου, το Bitcoin θα φτάσει τα εκπληκτικά 30.000 δολάρια και το Ethereum τα συγκλονιστικά 2.500 δολάρια.

“Είναι ενοχλητικό το γεγονός ότι έχω αρχίσει να συσσωρεύω altcoins, καθώς οι αξίες τους είναι αρκετά ελκυστικές”, παραπονέθηκε ο Hayes.

“Ακόμη και αν ορισμένα από αυτά τα περιουσιακά στοιχεία έχουν ήδη πέσει κατά 75% από το ιστορικό τους υψηλό, δεν πιστεύω ότι μπορούν να αποφύγουν την επόμενη σφαγή των κρυπτονομισμάτων. Ως εκ τούτου, αγοράζω δικαιώματα προαίρεσης κατάρρευσης του Ιουνίου 2023 τόσο στο bitcoin όσο και στον αιθέρα”, συνέχισε.

Βρίσκεται το κρυπτονόμισμα σε bear ή bull market;

Είναι οι ΗΠΑ σε bear market ή bull market;
Αγορές ταύρων και αρκούδων: τι σημαίνουν για εσάς

Για την ακριβή αξιολόγηση της πορείας του κλάδου των κρυπτονομισμάτων, είναι απαραίτητο να αξιολογήσουμε και να συγκρίνουμε την κεφαλαιοποίηση τριών σημαντικών ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων. Επειδή τα μεγαλύτερα νομίσματα εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τα μικρότερα altcoins, η εξέταση των τριών κορυφαίων με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς μπορεί να προσφέρει μια αίσθηση του προς τα πού κατευθύνεται η αγορά.

Πόσο θα αξίζουν τα bitcoins το 2023
Είναι το Bitcoin μια καλή επένδυση το 2023

Σήμερα (14 Απριλίου), η συνολική αγορά κρυπτονομισμάτων εκτιμάται ότι αξίζει το επιβλητικό ποσό των 1,9 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την CoinMarketCap, με το Bitcoin να κυριαρχεί σε ένα ακόμη πιο εξαιρετικό ποσό, περίπου 780 δισεκατομμυρίων δολαρίων ως τρέχουσα αξία του! Ο αιθέρας ( ETH / USD ) έρχεται στη δεύτερη θέση, με 371,2 δισεκατομμύρια δολάρια, ακολουθούμενος από το tether ( USDT / USD ), το οποίο έχει αξία 82,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ξεκινώντας τον Νοέμβριο με κεφαλαιοποίηση 1,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο χώρος των κρυπτονομισμάτων γνώρισε μια εκπληκτική άνοδο της αξίας του που τον έστειλε στο υψηλότερο σημείο του μέχρι το τέλος του μήνα – διαθέτοντας συνολική αξία σχεδόν 2,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων!

πρόβλεψη τιμής καυτού νομίσματος
Τα κρυπτονομίσματα και τα τυχερά παιχνίδια αντιμετωπίζουν μια οικονομία υψηλού κινδύνου

Η επένδυση σε Bitcoin ή άλλα κρυπτονομίσματα μπορεί να είναι μια συναρπαστική εμπειρία λόγω των τεράστιων διακυμάνσεων του κόστους τους. Είναι σαν μια ατελείωτη βόλτα με το τρενάκι του λούνα παρκ!

Όπως ανέφερε το Bloomberg τον Φεβρουάριο, η αγορά πιθανότατα θα φτάσει στο χαμηλό των 30.000 δολαρίων μέσα στο επόμενο έτος. Επιπλέον, δήλωσαν επίσης ότι αν σπάσει το όριο των 100.000 δολαρίων, τότε αυτό θα είναι “το επόμενο σημαντικό κατώφλι του bitcoin“.

Παρά την παρούσα πτώση, η έρευνα αποκάλυψε αισιόδοξο κλίμα στις προβλέψεις της για την κρυπτογράφηση, με “κάποια εξάλειψη των κερδοσκοπικών υπερβολών του 2021” να προβλέπεται ότι θα αποτελέσει σημαντικό μέρος του 2023.

πρόβλεψη τιμής νομίσματος iotx
Ποιο κρυπτονόμισμα θα ανέβει το 2023

“Η ανατίμηση της τιμής του κρυπτονομίσματος αναφοράς βρίσκεται καθ' οδόν προς την ανάδειξή του σε παγκόσμιο ψηφιακό ενέχυρο, ενώ η έγκαιρη υιοθέτηση και η περιορισμένη προσφορά της νέας τεχνολογίας/του νέου περιουσιακού στοιχείου αποτελούν τα κύρια πλεονεκτήματα”, σύμφωνα με τη μελέτη.

Ο πολλαπλασιασμός των ψηφιακών νομισμάτων αποδεικνύει την αυξανόμενη κυριαρχία τους, μια τάση που αποτελεί καλό σημάδι για το δολάριο ΗΠΑ, το bitcoin και το Ethereum. Από αυτά τα τρία κρυπτονομίσματα, το Ethereum ξεχωρίζει ως η πλατφόρμα με τη μεγαλύτερη επιρροή για τα NFTs και τα εικονικά tokens – ένας κρίσιμος παράγοντας για τη στήριξη της σταθερότητας των τιμών του. Ως εκ τούτου, η συνεχής υποστήριξη αυτής της καινοτόμου τεχνολογίας θα είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της αξίας του στο μέλλον.

Γιατί πέφτουν οι τιμές πρόβλεψης των κρυπτονομισμάτων;
Invesco Digital Asset ETF

Η αμερικανική εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων Invesco, από την άλλη πλευρά, ήταν αρνητική για τα κρυπτονομίσματα.

Ο Paul Jackson, ο παγκόσμιος επικεφαλής της έρευνας για την κατανομή των περιουσιακών στοιχείων, σημείωσε τον Ιανουάριο ότι “η μαζική εμπορία του Bitcoin θυμίζει τις δραστηριότητες των χρηματιστών που οδήγησαν στην κατάρρευση της αγοράς του 1929”.

 “Ξέρουμε πώς τελείωσε αυτό, και το bitcoin έχει ήδη πέσει σε περίπου 42.000 δολάρια (στις 7 Ιανουαρίου 2023), ακολουθώντας ακριβώς την καθοδική πορεία του μοτίβου της μανίας μας. Αυτό το μοτίβο προϋποθέτει απώλεια 45% εντός 12 μηνών από την κορύφωση μιας τυπικής χρηματοπιστωτικής μανίας.

Με βάση την τρέχουσα πορεία, ο Οκτώβριος μπορεί να δει το Bitcoin να βυθίζεται σε ένα εύρος μεταξύ 34.000 και 37.000 δολαρίων μέχρι το κλείσιμό του. Πρέπει να αναγνωρίσουμε την πιθανότητα το Bitcoin να πέσει κάτω από την αρχική του τιμή των 30.000 δολαρίων πριν τελειώσει το τρέχον έτος.

Γιατί πέφτουν οι τιμές πρόβλεψης των κρυπτονομισμάτων;
αγορές ταύρων και αρκούδων

Όταν προσπαθείτε να εκτιμήσετε τις τάσεις της αγοράς κρυπτογράφησης, πρέπει να γνωρίζετε ότι οι τιμές μπορούν να αλλάξουν γρήγορα- αυτό καθιστά δύσκολες τις ακριβείς προβλέψεις βραχυπρόθεσμα και πρακτικά αδύνατη την πρόβλεψη με ακρίβεια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Σας συνιστούμε να διεξάγετε τη μελέτη σας πριν επενδύσετε σε μάρκες κρυπτονομισμάτων. Διαβάστε τις πιο πρόσφατες τάσεις της αγοράς, τις ειδήσεις, τις τεχνικές και θεμελιώδεις μελέτες, καθώς και τις επαγγελματικές απόψεις πριν λάβετε οποιαδήποτε επενδυτική απόφαση. Λάβετε υπόψη σας ότι αυτό που έχει λειτουργήσει στο παρελθόν δεν εγγυάται μελλοντική επιτυχία.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς