10 ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας πριν αγοράσετε κρυπτονόμισμα

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Είναι ασφαλής η αγορά κρυπτονομισμάτων;

Η ανάληψη ρίσκου στα κρυπτογραφημένα περιουσιακά στοιχεία ενέχει κινδύνους, αλλά οι πιθανές απολαβές είναι σημαντικές. Αν θέλετε γρήγορη πρόσβαση στη ζήτηση ψηφιακών νομισμάτων, το κρυπτονόμισμα είναι μια εξαιρετική επένδυση. Η επένδυση σε επιχειρήσεις που εργάζονται με κρυπτονομίσματα είναι πιο ασφαλής, αν και μπορεί να προσφέρει χαμηλότερη απόδοση της επένδυσης.

⚡️ Πώς αγοράζουν bitcoins οι νεοεισερχόμενοι;

Παρόλο που δεν μπορείτε ακόμη να αγοράσετε Bitcoin μέσω της τράπεζας ή της επενδυτικής σας εταιρείας, ορισμένες επιχειρήσεις εργάζονται επί του παρόντος σε αυτό. Για να ανταλλάξετε δολάρια ΗΠΑ με Bitcoins ή άλλα ψηφιακά νομίσματα, θα πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια πλατφόρμα συναλλαγών Bitcoin.

⚡️ Πόσο καιρό πρέπει να κρατάω κρυπτονόμισμα;

Όταν κάνετε μια επένδυση με πιθανή αύξηση της αξίας της, το αναμενόμενο χρονικό διάστημα για την αύξηση αυτή είναι συνήθως μεταξύ έξι μηνών και ενός έτους. Οι μακροπρόθεσμοι επενδυτές κρυπτονομισμάτων είναι γνωστό ότι διατηρούν τις επενδύσεις τους για δεκαετίες.

⚡️ Πότε πρέπει να πουλήσω το κρυπτονόμισμα μου;

Αγοράζουν όταν το κρυπτονόμισμα βρίσκεται στο αποκορύφωμά του, πωλούν όταν πέφτει κατακόρυφα και στη συνέχεια αφήνουν ανεκμετάλλευτη κάθε ευκαιρία αν η τιμή ανακάμψει. Αν αισθάνεστε ότι η τιμή των κρυπτονομισμάτων έχει πέσει κατακόρυφα και δεν αποτελεί πλέον κερδοφόρα επιλογή για επένδυση, τότε είναι συνετό να ρευστοποιήσετε το μερίδιό σας. παρ' όλα αυτά, μην αξιοποιείτε ποτέ την πτώση της αξίας του ως δικαιολογία για να βγείτε έξω παραμείνετε πάντα ψύχραιμοι!

Η κρυπτογράφηση για αρχάριους, που κάποτε αποτελούσε μια περιθωριακή πτυχή της οικονομίας, γίνεται όλο και πιο δημοφιλής.

Το πρώτο ETF bitcoin έκανε το ντεμπούτο του στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης στις 19 Οκτωβρίου 2017, με το σύμβολο ticker ” ProShares, ” που συνδέεται με τα futures bitcoin. Οι καλλιτέχνες κερδίζουν εκατομμύρια από την πώληση “tokenized” ψηφιακών έργων. Τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων διαφημίζονται επίσης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών προγραμμάτων υψηλής τηλεθέασης, μαζί με τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρείες.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αγοράσετε κρυπτονόμισμα;
Πόσο κρυπτονόμισμα για αρχάριους πρέπει να αγοράσω;

Οι άνθρωποι που δεν έχουν επενδύσει ποτέ πριν ασχοληθούν με τα κρυπτονομίσματα μπορεί να εκπλαγούν από το πόσο διαφορετικά είναι από την τυπική χρηματοδότηση. Για παράδειγμα, οι τιμές των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων μπορούν να αλλάξουν σημαντικά σε σύντομο χρονικό διάστημα, επειδή δεν υπάρχει φυσικό προϊόν για να τις υποστηρίξει.

Παρόλο που ο τομέας των κρυπτονομισμάτων μπορεί να φαίνεται περίπλοκος, οι έμπειροι αναλυτές στον τομέα αυτό πιστεύουν ότι η επένδυση σε αυτά δεν διαφέρει τόσο πολύ από άλλες επικίνδυνες επενδύσεις όσο μπορεί να πιστεύουν κάποιοι:

  • Ποτέ μην ποντάρετε χρήματα που δεν μπορείτε να αποχωριστείτε.
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει τις άλλες οικονομικές σας βάσεις.
  • Να είστε υπομονετικοί.
Μπορώ να αγοράσω κρυπτονόμισμα για αγοράζουν κρυπτονόμισμα
Πώς να αγοράσετε bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα

Το μεγαλύτερο μέρος του υλικού που συναντούν οι καταναλωτές είναι αφιερωμένο στη διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων. Όλα έχουν να κάνουν με το να ανακαλύψουν ποιο είναι το επόμενο καυτό κρυπτονόμισμα. Όλα έχουν να κάνουν με την πρόβλεψη του νομίσματος που θα ανέλθει και θα γίνει μελλοντικό αστέρι. “Ο Steve Larsen, πιστοποιημένος χρηματοοικονομικός σχεδιαστής της πολιτείας της Ουάσινγκτον, λέει ότι η επένδυση σε κρυπτονομίσματα είναι διαφορετική από την επένδυση σε μετοχές. Εξηγεί ότι το θέμα είναι να αποκτήσετε κάτι που θεωρείτε ότι θα αποκτήσει μεγαλύτερη απήχηση και θα αποδειχθεί πιο επωφελές μακροπρόθεσμα.

Η Danah, η οποία διευθύνει ένα έργο blockchain για επενδυτικούς συμβούλους, πιστεύει ότι η υποκείμενη τεχνολογία γνωστή ως blockchain είναι πολλά υποσχόμενη. Οι υπολογιστές συνεργάζονται για την πιστοποίηση των συναλλαγών χωρίς τη συνδρομή (και το σημαντικό κόστος) κεντρικών αρχών όπως οι τράπεζες ή οι κυβερνητικές ρυθμιστικές αρχές σε ένα δίκτυο blockchain.

Πώς να αγοράσετε κρυπτονόμισμα
Πώς να αγοράσετε bitcoin

Πόσα κρυπτονομίσματα υπάρχουν;

Με την έκρηξη των κρυπτονομισμάτων, μπορεί να χρειαστεί χρόνος για έναν αρχάριο να πλοηγηθεί.
Ενώ υπάρχουν πολλά που έχουν μόνο μια μικρή ομάδα οπαδών, το Bitcoin και ο Ether συγκαταλέγονται μεταξύ των πιο γνωστών με εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες και επενδυτές που εμπιστεύονται το νόμισμά

Τι είναι η εξόρυξη bitcoin και πώς λειτουργεί;

Η εξόρυξη είναι η διαδικασία που επιτρέπει στα δίκτυα Bitcoin να συναντηθούν και να αποφασίσουν για το επερχόμενο σύνολο συναλλαγών που θα συμπεριληφθούν στην αλυσίδα Bitcoin. Για να ανακαλύψουν μια λύση στο κρυπτογραφικό παζλ, άτομα με αυτοπεποίθηση, γνωστά ως miners, ανταγωνίζονται μεταξύ τους για κάθε νέο μπλοκ.

Πώς να αγοράσετε bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα
Είναι η επένδυση στο Bitcoin μια λογική απόφαση;

Ο πρώτος που θα ανακαλύψει τη λύση θα δημιουργήσει ένα νέο μπλοκ συναλλαγών και θα το παράσχει στο δίκτυο. Ο επιτυχημένος εξορύκτης μπλοκ ανταμείβεται με ένα φρεσκοκομμένο bitcoin ως έπαθλο. Ως εκ τούτου, η εξόρυξη είναι επίσης η μέθοδος με την οποία προστίθενται επιπλέον bitcoin στο σύστημα.

Ποια ακριβώς είναι η διάκριση μεταξύ bitcoins και NFTs;

Σε αντίθεση με τα μη ανταλλάξιμα κουπόνια (NFTs), τα οποία μπορεί να είναι δύσκολο να μετατραπούν, το Bitcoin είναι ένα μετατρέψιμο κουπόνι και μπορεί εύκολα να ανταλλαγεί με άλλο κρυπτονόμισμα ή με πραγματικά χρήματα όπως τα καναδικά δολάρια.

Εναλλακτικοί τρόποι αγοράς bitcoin
Αγορά και πώληση κρυπτογράφησης για αρχάριους

Ποιος έχει τον έλεγχο του λογισμικού Bitcoin;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς λειτουργεί ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων ή τι είναι αυτό; Αυτό υποδηλώνει ότι όσοι διαθέτουν την κατάλληλη εξουσιοδότηση μπορούν να προτείνουν τροποποιήσεις στον κώδικα, υπό την προϋπόθεση ότι λαμβάνουν τη συγκατάθεση όλων των μερών που θα επηρεάζονταν από τις εν λόγω αλλαγές. Πολλαπλές εκδόσεις λογισμικού είναι συμβατές με το δίκτυο Bitcoin, αλλά το “Bitcoin Core” αναφέρεται στη διανομή που περιλαμβάνει όλο το υπόλοιπο λογισμικό.

Ποια κρυπτογράφηση για αρχάριους θα εκραγεί;
Ποιο κρυπτονόμισμα θα γνωρίσει άνθιση το 2023

Μπορεί να εντοπιστεί το κρυπτονόμισμα;

Η εγγραφή αποθηκεύεται μόνιμα σε ένα δημόσιο βιβλίο που ονομάζεται blockchain, όταν πραγματοποιείτε οποιαδήποτε συναλλαγή κρυπτογράφησης, είτε αγοράζετε είτε πουλάτε. Κάθε κρυπτονόμισμα έχει τη δική του αλυσίδα μπλοκ, η οποία παρακολουθεί όλες τις συναλλαγές που σχετίζονται με το συγκεκριμένο νόμισμα. Έτσι, όταν αγοράζετε και πουλάτε ψηφιακό νόμισμα, το ιστορικό της αγοράς σας μπορεί πάντα να εντοπιστεί σε εσάς μέσω αυτής της ανοιχτής πηγής αρχείων στο διαδίκτυο.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι είναι ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων και πώς λειτουργεί;

Τα πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων αποθηκεύουν κλειδιά χρήστη και κωδικούς πρόσβασης που σας δίνουν πρόσβαση στα κρυπτονομίσματά σας. Τα πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι θερμά ή ψυχρά. Είναι συνετό να αποθηκεύετε τα bitcoin σας σε ένα ψυχρό πορτοφόλι για μεγάλα χρονικά διαστήματα, καθώς τα θερμά πορτοφόλια είναι πιο ευάλωτα σε πιθανές παραβιάσεις.

Θα αυξηθεί ξανά η κρυπτογράφηση για αρχάριους το 2023
Πού μπορούν οι επενδυτές να αγοράσουν bitcoin;

Πού μπορούν οι επενδυτές να αγοράσουν bitcoin;

Οι επενδυτές που περιηγούνται στο τοπίο των κρυπτονομισμάτων έχουν στη διάθεσή τους πολλαπλές επιλογές, η καθεμία με μοναδικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Η διαπραγμάτευση bitcoins σε ένα ψηφιακό ανταλλακτήριο ή η επένδυση σε ένα ETF είναι δύο από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε το bitcoin σας σε έναν εγγεγραμμένο λογαριασμό όπως ένας TFSA ή RRSP κατά την αγορά του!

Ποια είναι μια καλή επενδυτική στρατηγική για τα κρυπτονομίσματα;
Ποια είναι η πιο ελπιδοφόρα στρατηγική για τη διαφοροποίηση των επενδύσεων;

την έκθεση των επενδυτών στην τιμή του bitcoin χωρίς να χρειάζεται να κατέχουν άμεσα το κρυπτονόμισμα.

Έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε κρυπτονομίσματα;

Εάν αρχίζετε να εξερευνάτε τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, είναι συνετό να επενδύετε μόνο ένα μικρό κλάσμα του συνολικού χαρτοφυλακίου σας – όχι περισσότερο από 5-10%, δεδομένου ότι οι επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα ενέχουν κινδύνους.

Πώς μπορώ να φτιάξω ένα καλά ισορροπημένο χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησης;
Μπορείτε να κάνετε την έρευνά σας για τα κρυπτονομίσματα;

Ο John Larsen, ο οποίος διαθέτει 20+ χρόνια εμπειρίας ως πιστοποιημένος χρηματοοικονομικός σχεδιαστής, επιμένει ότι οι αρχάριοι επενδυτές δεν πρέπει να εισέλθουν στη σφαίρα της κρυπτογράφησης μέχρι να επιτύχουν τόσο τους βραχυπρόθεσμους όσο και τους μακροπρόθεσμους οικονομικούς τους στόχους. Συγκεκριμένα, τυχόν καταναλωτικά χρέη πρέπει να τακτοποιηθούν πριν επενδύσουν σε κρυπτονομίσματα. Επιπλέον, οι αρχάριοι οφείλουν να δώσουν προτεραιότητα στη συνεισφορά της μέγιστης δυνατής χρηματοδότησης σε λογαριασμούς αντιστοίχισης των εργοδοτών, όπως οι 401(k)s, πριν από οτιδήποτε άλλο.

Η επένδυση σε κρυπτογραφημένα περιουσιακά στοιχεία είναι ένα τολμηρό εγχείρημα με τη δυνατότητα να αποφέρει πρωτοφανείς αποδόσεις. Μέσω ορισμένων διαδικτυακών ανταλλαγών, οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν κρυπτονόμισμα με μόλις ένα δολάριο και ακόμη λιγότερο! Αυτό το καθιστά μια φανταστική επιλογή για όσους δεν διαθέτουν άφθονα κεφάλαια, αλλά εξακολουθούν να επιθυμούν τα οφέλη των κρυπτονομισμάτων.

Έχετε τη δική σας έρευνα για τα κρυπτονομίσματα;
Πώς κάνετε κρυπτονομισμα τιμεσ

Σύμφωνα με τον Mati Greenspan, εκτελεστικό διευθυντή της εταιρείας ερευνών Quantum Economics, μπορείτε να μπείτε στο κρυπτονόμισμα βάζοντας στην άκρη μερικά επιπλέον δολάρια κάθε εβδομάδα.

Έχετε κάνει την έρευνά σας;

Σε αυτή την ψηφιακή εποχή, η απόκτηση, η αποθήκευση και η εμπορία κρυπτονομισμάτων έχει γίνει σημαντικά πιο εύχρηστη. Αν και αν προτιμάτε να διατηρήσετε τους πόρους σας από πιθανούς κινδύνους που σχετίζονται με τους φορείς εκμετάλλευσης ανταλλαγών που μπορεί να είναι αναξιόπιστοι κατά καιρούς, τότε η γνωριμία με τους διαφορετικούς τύπους ψηφιακών πορτοφολιών που διατίθενται και η επιλογή του καταλληλότερου για εσάς είναι το κλειδί.

Αξίζει να ερευνήσετε το κρυπτονόμισμα;
Ξέρετε πώς να αγοράσετε κρυπτονόμισμα;

Βοηθά επίσης στην κατανόηση του τι είναι η τεχνολογία blockchain, πώς τη χρησιμοποιούν διάφορα προϊόντα και ποια από αυτά έχουν πιθανότητες επιτυχίας. Υπάρχει επίσης πολύς θόρυβος γύρω από την κρυπτογράφηση για αρχάριους αυτή τη στιγμή, οπότε οι επενδυτές πρέπει να προσέχουν τις προειδοποιητικές σημαίες.

“Αυτός ο τομέας είναι γεμάτος με νομίσματα που δεν έχουν καμία πραγματική χρήση και σε πολλές περιπτώσεις είναι καθαρές απάτες, υποδεικνύοντας ότι είναι απλώς άνθρωποι που θέλουν να πάρουν τα χρήματά σας”, λέει ο Greenspan, ο οποίος εδρεύει στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ. Το κλειδί, προσθέτει, είναι να βρεθούν γνήσιοι καινοτόμοι.

Γιατί δεν μπορείτε να αγοράσετε κρυπτονόμισμα; κρυπτονομισμα τιμεσ
Μπορεί ο καθένας να μπει στο κρυπτονόμισμα;

Αν και δεν απαιτείται εμπειρία στον προγραμματισμό, η βασική κατανόηση των κρυπτονομισμάτων θα είναι πλεονέκτημα. Μία από τις καλύτερες πηγές για την απόκτηση αυτής της κατανόησης είναι η ανάγνωση ενός λευκού βιβλίου- τα έγγραφα αυτά παρέχουν συνήθως μια εμπεριστατωμένη εξήγηση του τρόπου λειτουργίας του δικτύου.

Το Bitcoin έχει αναδειχθεί ως το κορυφαίο ψηφιακό νόμισμα, παρέχοντας στους χρήστες εύκολη πρόσβαση σε αγαθά και υπηρεσίες. Αντίθετα, τα εναλλακτικά κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία, όπως το Ethereum, είναι περισσότερο επενδυτικό μέσο- έχουν σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων εργασιών και μπορεί ακόμη και να υιοθετηθούν για την πληρωμή αγαθών ή υπηρεσιών στο μέλλον.

Πώς μπορώ να αρχίσω να αγοράζω κρυπτονομίσματα;
Μπορούν οι επενδυτές να αγοράζουν κρυπτονόμισμα

Τα άτομα που βοηθούν το δίκτυο Ethereum μπορούν να ανταμείβονται σε αιθέρα, ο οποίος είναι σήμερα το δεύτερο πιο πολύτιμο κρυπτονόμισμα. Το δίκτυο Ethereum έχει σχεδιαστεί για την εκτέλεση “έξυπνων συμβολαίων”, τα οποία μπορούν να αυτοματοποιηθούν εάν πληρούνται ορισμένα κριτήρια.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των κρυπτογραφικών περιουσιακών στοιχείων και των συμβατικών επενδύσεων;

Τα κρυπτονομίσματα δεν ρυθμίζονται επί του παρόντος από τις περισσότερες κυβερνήσεις, γεγονός που τα καθιστά κερδοσκοπικές επενδύσεις. Υπόκεινται επίσης σε άγριες διακυμάνσεις των τιμών, καθώς δεν υπάρχει κεντρική αρχή που να καθορίζει τις τιμές.

Πού μπορώ να αγοράσω bitcoins απευθείας; κρυπτονομισμα τιμεσ
Πώς χρησιμοποιείτε ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων;

Σύμφωνα με τον Γκρίνσπαν, η κατανομή της προσφοράς κρυπτονομισμάτων είναι ένα άλλο σημαντικό στοιχείο.

Δηλώνει ότι, αν και οι έρευνες αυτές μπορεί να είναι κουραστικές, είναι βέβαιο ότι θα δώσουν πληροφορίες για την αξία του νομίσματος με την πάροδο του χρόνου.

Πώς θα διαφοροποιηθείτε;

Τα κρυπτονομίσματα συγκρατούνται από μια βασική ανησυχία: η τεχνολογία blockchain στην οποία βασίζονται είναι ακόμη σε εξέλιξη. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν θα φτάσει στα υψηλά οικονομικά ύψη που υπόσχονται οι υποστηρικτές της.

Τι ακριβώς κάνει ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων; αγοράζουν κρυπτονόμισμα
Τι είναι το πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων;

Ο Sean Stein Smith, αναπληρωτής καθηγητής του Lehman College στη Νέα Υόρκη, προειδοποιεί: “Η επένδυση σε ένα κρυπτονόμισμα ενέχει εγγενώς σημαντικό κίνδυνο. Λόγω της έλλειψης διαβεβαίωσης ότι οι μελλοντικές ανταλλαγές και τα δεδομένα θα αποθηκεύονται και θα μεταβιβάζονται με ασφάλεια μέσω της τεχνολογίας blockchain, υπάρχει εγγενής κίνδυνος.

Ακόμη και αν η αλυσίδα μπλοκ υλοποιήσει τις υψηλές φιλοδοξίες της, μπορεί να υπάρξουν ψηφιακά νομίσματα που δεν θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες. Για να προστατεύσετε την επένδυσή σας, ο Greenspan συνιστά να επενδύσετε σε λίγα επιλεγμένα περιουσιακά στοιχεία με υποσχόμενες μακροπρόθεσμες προοπτικές.

Σε αντίθεση με επενδυτικά οχήματα όπως τα αμοιβαία κεφάλαια, λίγες εναλλακτικές λύσεις κρυπτονομισμάτων προσφέρουν στους γενικούς επενδυτές πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα περιουσιακών στοιχείων.

Χρειάζεστε ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων;
κρυπτονομισμα τιμεσ

Αρκετά διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια ενσωματώνουν έργα blockchain στα χαρτοφυλάκιά τους, εκτός από το νέο ETF που σχετίζεται με το bitcoin (ticker: BITO). Άλλα ETF που έχουν προταθεί θα περιλαμβάνουν αναμφίβολα κρυπτονόμισμα, αλλά δεν έχουν ακόμη εγκριθεί. Οι μετοχές εταιρειών του κλάδου της κρυπτογράφησης, όπως η Coinbase, αξίζουν επίσης να εξεταστούν από τους επενδυτές.

Η διαφοροποίηση είναι ζωτικής σημασίας για ολόκληρο το χαρτοφυλάκιό σας και οι εναλλακτικές επενδύσεις θα πρέπει συνήθως να αποτελούν μόνο ένα μικρό ποσοστό αυτού, ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο επενδύετε σε κρυπτονομίσματα.

Ο συγγραφέας αγόρασε BTC τη στιγμή της δημοσίευσης. Ωστόσο, το NerdWallet δεν συμβουλεύει τους αναγνώστες του να κάνουν το ίδιο.

Άλλες μέθοδοι επένδυσης σε κρυπτονόμισμα
Άλλες μέθοδοι επένδυσης σε κρυπτονομίσματα περιλαμβάνουν:

Αν και η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι η πιο γνωστή μέθοδος, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να εμπλακούν οι συναλλασσόμενοι, κάποιοι πιο άμεσα από άλλους. Αυτοί περιλαμβάνουν:

  • Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης είναι ένας τρόπος για να στοιχηματίσετε στη μελλοντική τιμή του Bitcoin, και επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόχλευση με αυτά, έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν απίστευτα υψηλές αποδόσεις (ή απώλειες). Η αγορά των προθεσμιακών συμβολαίων είναι πολύ δυναμική, γεγονός που ενισχύει το πόσο ευμετάβλητη είναι ήδη η κρυπτογράφηση.
  • Ας υποθέσουμε ότι σκοπεύετε να κερδοσκοπήσετε στην τιμή των ψηφιακών νομισμάτων. Αν αυτή είναι η οδός που θα θέλατε να ακολουθήσετε, πολλά κρυπτογραφικά αμοιβαία κεφάλαια (όπως το Grayscale Bitcoin Trust) σας επιτρέπουν να στοιχηματίσετε σε κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin και το Ethereum – μαζί με πολλά άλλα altcoins. Αυτοί μπορεί να είναι εύκολοι τρόποι αγοράς κρυπτονομισμάτων χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε απευθείας token.
Πώς να αγοράσετε κρυπτονόμισμα
αγοράζουν κρυπτονόμισμα
  • Αν ψάχνετε για μια πιθανή επενδυτική ευκαιρία, γιατί να μην εξετάσετε τις μετοχές μιας εταιρείας που θα είναι σε θέση να αξιοποιήσει την επιτυχία οποιουδήποτε ψηφιακού νομίσματος; Με αυτόν τον τρόπο, ανεξάρτητα από το ποιο κρυπτονόμισμα θα θριαμβεύσει στο τέλος, η μετοχή σας θα εξακολουθήσει να επωφελείται. Σε αυτό το σημείο μπαίνουν στο παιχνίδι εταιρείες όπως η Coinbase ή η Robinhood – ένα μεγάλο ποσοστό των πωλήσεών τους προέρχεται από τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων.
  • Επενδύοντας σε ένα ETF blockchain, κάνετε μια επένδυση στις πολυάριθμες επιχειρήσεις που θα μπορούσαν δυνητικά να επωφεληθούν από την εφαρμογή της τεχνολογίας Blockchain. Τα καλύτερα ETFs blockchain θα σας δώσουν έκθεση σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες, εισηγμένες εταιρείες που βουτούν τα δάχτυλά τους στο κρυπτονόμισμα. Ωστόσο, να θυμάστε ότι πολλές από αυτές τις εταιρείες ενδιαφέρονται για κάτι περισσότερο από το κρυπτονόμισμα. Αυτό μειώνει τα πιθανά ανοδικά και καθοδικά σας σημεία κατά την επένδυση.

Θα πρέπει να καταλάβετε τι αγοράζετε και αν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε από αυτές τις μεθόδους – οι οποίες όλες ενέχουν διαφορετικά επίπεδα κινδύνου όταν αφορούν κρυπτονομίσματα.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς