Πώς να χρησιμοποιήσετε μια στρατηγική breakout trading

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Table of Contents

⚡️ Πώς προβλέπετε ένα ξέσπασμα κρυπτογράφησης;

Ο καλύτερος συνδυασμός δεικτών για την ανίχνευση ενός γνήσιου ξεσπάσματος συναλλαγών κρυπτογράφησης είναι πιθανότατα ο όγκος και η ανάλυση κεριών. Ως αποτέλεσμα, ο βασικός δείκτης που πρέπει να προσέξετε όταν διαπραγματεύεστε σε ξεσπάσματα είναι ένα ξέσπασμα από ένα καθιερωμένο επίπεδο στήριξης ή αντίστασης που υποστηρίζεται καλά από υψηλό όγκο συναλλαγών.

⚡️ Είναι η στρατηγική breakout κερδοφόρα;

Το συμπέρασμα. Τα εύρη είναι εύκολο να εντοπιστούν, καθιστώντας την προσέγγιση διάσπασης εύρους πολύ δημοφιλή. Πολλοί έμποροι, ωστόσο, χάνουν χρήματα χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο λόγω λανθασμένης διάσπασης, υποχώρησης από το σημείο διάσπασης και μη ρεαλιστικών προσδοκιών.

⚡️ Τι κάνει μια στρατηγική ξεμπλοκαρίσματος κρυπτογράφησης;

Μια διάσπαση συμβαίνει όταν η τιμή διατηρείται κάτω από ένα επίπεδο αντίστασης ή πάνω από ένα επίπεδο στήριξης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολλοί έμποροι ορίζουν σημεία εισόδου και επίπεδα stop-loss χαράσσοντας μια γραμμή στην άμμο στο επίπεδο αντίστασης ή στήριξης.

⚡️ Πώς μπορώ να αναγνωρίσω ένα ψευδές ξέσπασμα;

Μόλις η τιμή της μετοχής ξεπεράσει τα 100 δολάρια, συντελείται μια οικονομική επανάσταση. Ωστόσο, εάν βυθιστεί κάτω από αυτό το επίπεδο και συνεχίσει να πέφτει, αποκαλύπτεται μια άκυρη διάσπαση – όπου η δυναμική διαλύεται και οι τιμές αντιστρέφουν την πορεία τους. Αυτό δείχνει ότι παρά την αρχική της άνοδο πέρα από τα όρια αντίστασης ή κάτω από τα όρια στήριξης, δεν υπήρχε αρκετή αγοραστική ζήτηση για να διατηρηθούν αυτές οι μεταβολές στην αξία με την πάροδο του χρόνου.

breakout trading

Μια αποτυχημένη συναλλαγή είναι το αποτέλεσμα μιας αποτυχημένης στρατηγικής. Σε αυτή τη δημοσίευση, θα σας δείξουμε πώς να χρησιμοποιήσετε μια στρατηγική διαπραγμάτευσης κρυπτογράφησης υψηλής πιθανότητας για να κερδίσετε σημαντικά κέρδη βήμα προς βήμα – ακόμη και αν είστε αρχάριος.

Είναι η στρατηγική  breakout trading
Πώς χρησιμοποιείτε μια στρατηγική ξεμπλοκαρίσματος;

Στρατηγική διάσπασης.

Το παράδειγμα της στρατηγικής ξεμπλοκαρίσματος έχει ως εξής:

Εντοπίζουμε αυτό που ψάχνουμε: μια διάσπαση ενός altcoin με μια μεγαλύτερη επερχόμενη κίνηση τουλάχιστον 50% (η οποία αναμένουμε ότι θα συμβεί σύντομα). Θέλουμε να αγοράσουμε φθηνότερα και να πουλήσουμε περισσότερο.

Η περίοδος διάρκειας της συναλλαγής θα πρέπει να είναι μερικές ημέρες (ίσως και μερικές εβδομάδες). Μεγάλες διακυμάνσεις μπορούν να συμβούν σε μία μόνο ημέρα, αλλά είναι πιο σπάνιες.

Τι είναι η στρατηγική 15 λεπτών breakout trading;
Ποιος είναι ο καλύτερος δείκτης για μια στρατηγική ξεμπλοκαρίσματος;

Τα διαγράμματα χρησιμοποιούνται στην BTC

Παρακολουθούμε επιμελώς δύο διαγράμματα: ένα εβδομαδιαίο ή/και ημερήσιο διάγραμμα, καθώς και ένα 4ωρο. Η μεγάλη εικόνα της τιμής του altcoin μπορεί να ανακαλυφθεί στο πρώτο διάγραμμα, το οποίο μας επιτρέπει να κατανοήσουμε καλύτερα πόσο έχει πέσει σε σχέση με τις ευρύτερες συνθήκες της αγοράς και άλλες σημαντικές λεπτομέρειες. Παρακολουθώντας στενά αυτά τα χρονικά πλαίσια μπορούμε να προβλέψουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια πότε μπορεί να υπάρξει μια επερχόμενη διάσπαση των τιμών ή της αξίας.

Λόγοι για να μην κάνετε συναλλαγές σε breakouts εύρους
breakout trading

Η πραγματοποίηση του αρχικού βήματος για την έναρξη ενός κοινοτικού κήπου απαιτεί κάποια προμελέτη και προγραμματισμό, όπως 1.

1. Εισάγετε το

Το πρώτο βήμα στη στρατηγική μας είναι να εντοπίσουμε την κατάλληλη είσοδο.

Πότε πρέπει να αγοράζω μετοχές ξεσπάσματος;
Πότε πρέπει να αγοράζω ξεσπάσματα;

Σε αυτό το στάδιο είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε την τυπική μέθοδο buy breakout. Πολύ χαμηλές περιοχές μπορεί να παρατηρηθούν σε αρκετά διαγράμματα altcoin. Οι περισσότεροι ενήλικες έχουν χάσει μεγάλη αξία τους τελευταίους μήνες. Αυτά είναι παρόμοια με αυτά:

Πώς ξέρετε αν έχετε εξάνθημα;
Πώς εντοπίζετε τα ξεσπάσματα στις συναλλαγές;

Μια στρατηγική ξεμπλοκαρίσματος έχει να κάνει με την εύρεση του σημείου όπου η τιμή θα ξεμπλοκάρει προς μια νέα κατεύθυνση από μια περιοχή πρόσφατου υψηλού (αντίσταση) ή χαμηλού (στήριξη).

Τι είναι το ξέσπασμα;
Η διάσπαση μπορεί να συμβεί σε οριζόντιο ή διαγώνιο επίπεδο

Ο προσδιορισμός του πότε θα ξεφύγει ο πυθμένας των τιμών είναι μια τρέχουσα πρόκληση. Αν δεν το κάνετε, μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες ή μήνες για να αρχίσουν οι τιμές να αυξάνονται ξανά και να ξεκινήσει μια νέα αγορά ταύρων – αν συμβεί αυτό.

Ως εκ τούτου, προσπαθούμε να επιτύχουμε μια ισορροπία δύο βασικών ιδιοτήτων.

Προσδιορισμός ενός trader breakout
Αναζητήστε εναλλακτικά κρυπτονομίσματα φιλικά προς τον προϋπολογισμό με επικυρωμένα σήματα διάσπασης.

Κατά την περιήγηση στο διάγραμμα, θα παρατηρήσετε γρήγορα και με σιγουριά μια αξιοσημείωτη ανοδική τάση. Παρόλο που οι τιμές μπορεί να είναι πολύ υψηλές αυτή τη στιγμή για να χωρέσουν στον προϋπολογισμό σας, ευτυχώς είναι πολύ πιθανό ότι θα κάνουν άλμα αμέσως μετά.

Εκτέλεση μιας στρατηγικής ξεμπλοκαρίσματος
Cryptocurrency στρατηγική ξεμπλοκαρίσματος

Το Heikin-Ashi είναι η απόλυτη προσέγγιση για τον εντοπισμό και την αξιοποίηση των τάσεων ταχύτερα από ποτέ. Με αυτή τη στρατηγική, μπορείτε να εξαλείψετε αποτελεσματικά τη μεταβλητότητα της αγοράς και ταυτόχρονα να εντοπίσετε μια τάση σε χρόνο μηδέν – όπως απεικονίζεται παρακάτω!

Χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το κατώτατο σημείο μιας επικείμενης ανοδικής τάσης και να πουλήσουμε. Ως μπόνους, εδώ είναι ένα διάγραμμα που φαίνεται να έχει ήδη χτυπήσει το κατώτατο επίπεδό του και μπορεί να αρχίσει να αυξάνεται σύντομα:

κίνδυνος προς ανταμοιβή ως αποτέλεσμα αυτής της διάταξης συναλλαγών; breakout trading
Πού να τοποθετήσουμε το stop loss μας

Το ημερήσιο διάγραμμα απεικονίζει την πρώτη ένδειξη διάσπασης.

Αλλά ακούγεται σχετικά εύκολο. Αλλά ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες:

Ένας έμπορος αγοράζει στην κορυφή μιας φαινομενικά νέας ανοδικής τάσης, προσδοκώντας ότι η αγορά θα συνεχίσει να ανεβαίνει. Ως αποτέλεσμα, πιθανώς, η υποχώρηση δεν οφείλεται απλώς σε λάθος, αλλά μάλλον στην έναρξη μιας ανόδου.

Μέρος αυτής της στρατηγικής ξεμπλοκαρίσματος
Παράδειγμα στρατηγικής breakout trading

Όταν ανακαλύψετε μια διάσπαση, όπως στο παρακάτω σχήμα, περιμένετε την επιβεβαίωση της διάσπασης. Θέλουμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχει σχηματιστεί ένα υψηλότερο χαμηλό πάνω από την προηγούμενη ζώνη αντίστασης (που αντιπροσωπεύεται από τη μαύρη γραμμή μας).

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι πραγματοποιείται διάσπαση όταν η τιμή παραμένει σταθερή πάνω από την πρόσφατη αντίσταση, η οποία θα πρέπει να μετατραπεί σε στήριξη. Η επιβεβαίωση γίνεται ακόμη ισχυρότερη όταν έχουμε ένα δεύτερο υψηλότερο χαμηλό.

δυναμικό στρατηγικής ξεμπλοκαρίσματος συναλλαγών
Στρατηγική ξεμπλοκαρίσματος

Το πράσινο ορθογώνιο σηματοδοτεί μια ζώνη αγοράς.

Εμπόριο ξεμπλοκαρίσματος

2. Διακοπή απώλειας

Το ακόλουθο σχήμα δείχνει το παράδειγμά μας με την τιμή εισόδου και το σημείο όπου τοποθετήσαμε το stop loss.

Εάν η χρηματιστηριακή αγορά κάνει μια απροσδόκητη βουτιά και το αρχικό σας στοίχημα δεν αποδώσει, μια εντολή stop θα σας βοηθήσει να προστατευτείτε από περαιτέρω απώλειες. Για να αποφύγετε την αποστράγγιση των χρημάτων που με κόπο κερδίσατε, είναι σημαντικό να δημιουργήσετε μια εντολή stop χωρίς καθυστέρηση, προκειμένου να μειώσετε γρήγορα τις απώλειες.

Μια συναλλαγή ξεμπλοκαρίσματος είναι οποιαδήποτε κίνηση των τιμών έξω από μια συγκεκριμένη περιοχή στήριξης ή αντίστασης
Το stop loss σας θα πρέπει πάντα να τοποθετείται πάνω ή κάτω από ένα κερί διάσπασης

Εφαρμόστε μια ζώνη Stop Loss όταν βρίσκεστε για πρώτη φορά στο λογαριασμό συναλλαγών σας.

Το stop-loss είναι μια στρατηγική για την προστασία από την πτώση της αγοράς. Είναι λογικό να χρησιμοποιείτε ένα stop-loss όταν η τάση φαίνεται να έχει σπάσει (τουλάχιστον προς το παρόν)- σε αυτό το σημείο οι επαγγελματίες έμποροι αποχωρούν γρήγορα πριν προλάβουν να προκαλέσουν πρόσθετη ζημιά.

Αυτό είναι μια υπενθύμιση του τι συνέβη σε χιλιάδες συναλλασσόμενους το καλοκαίρι του 2017, όταν δεν περίμεναν ότι τα νομίσματά τους θα έπεφταν τόσο πολύ.

Παράδειγμα εισόδου και stop loss

Ποια είναι η καλύτερη στρατηγική ξεμπλοκαρίσματος;
Χρειάζεστε δείκτες για συναλλαγές σε breakouts;

Η κατανόηση του γεγονότος ότι ένα stop-out δεν είναι η τελική κατάληξη του εμπορικού σας ταξιδιού είναι υψίστης σημασίας. Οι νικητές διακρίνονται από τους ηττημένους λόγω της έλλειψης συναισθηματικών ζητημάτων που σχετίζονται με το σταμάτημα.

Είναι δυνατόν να το σκεφτεί κανείς λογικά, ειδικά στο κρυπτονόμισμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια μοναδική μεγάλη νίκη αντισταθμίζεται με το παραπάνω από μερικές μικρές απώλειες. Ειδικά στον τομέα των κρυπτονομισμάτων. Ως αποτέλεσμα, η αντίσταση στα συναισθήματα σε μια μεμονωμένη συναλλαγή είναι κρίσιμη.

Είναι αξιόπιστες οι στρατηγικές ξεμπλοκαρίσματος;
Παράδειγμα σκανδάλου διακοπής:

Η δεύτερη υψηλότερη-χαμηλότερη περιοχή διάσπασης θα ήταν η ζώνη αγοράς.

Αν η τιμή δεν είχε πέσει, η ζώνη αγοράς θα είχε εντοπιστεί μέσω ενός δεύτερου εύρους διάσπασης υψηλότερου-χαμηλότερου. Δυστυχώς, έπεσε κατακόρυφα και μας ανάγκασε να τοποθετήσουμε το στοπ μας κάτω από τη γραμμή στήριξης του boxen – αποδεικνύοντας τελικά πόσο τυχεροί ήμασταν που ξεφύγαμε από μια τόσο δυσμενή θέση.

Πώς να αποκτήσετε τεράστια κέρδη με το απλό κρυπτογραφικό εμπόριο breakout trading
Ένα σημαντικό όφελος αντισταθμίζει μερικές μικρές απώλειες.

Η διαπραγμάτευση με stop losses αποτελεί μια τρομακτική προοπτική για πολλούς επενδυτές, καθώς φοβούνται ότι οι θέσεις τους θα κλείσουν αυτόματα.

Οι ερασιτέχνες τείνουν να επενδύουν σε μεγάλο βαθμό στο τρέχον επάγγελμά τους, τόσο πολύ ώστε να είναι συναισθηματικά δεμένοι και να έχουν όλες τις ελπίδες και τις φιλοδοξίες τους στο altcoin που απέκτησαν. Αυτό τους καθιστά ανίκανους να διατηρήσουν μια αντικειμενική στάση.

Ποια είναι η καλύτερη στρατηγική για τη διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων;
Είναι μια στρατηγική ξεμπλοκαρίσματος κερδοφόρα;

Αρνούνται να παραδεχτούν την ήττα τους όταν η αγορά δεν είναι υπέρ τους. “Δεν μπορεί να είναι αλήθεια- έλα, μωρό μου…” Αναλώνονται σε δεισιδαιμονίες και συναισθηματισμούς αντί να δεχτούν μια μικρή απώλεια και να προχωρήσουν στην επόμενη συναλλαγή. – Μην αφήνετε τον εαυτό σας να ξεγελαστεί από αυτού του είδους τον ενθουσιασμό. Κρατήστε το κεφάλι σας δροσερό. Κ σε ένα παράδειγμα χρήσης μιας εντολής stop-loss:

3. Στόχος κέρδους.

Προβλέπουμε πού μπορεί να κινηθούν οι τιμές πέρα από τη ζώνη διάσπασης κατά τη διάρκεια των ημερών. Αυτό μας παρέχει μια αναλογία κινδύνου προς απόδοση, η οποία μπορεί να είναι απλώς μια θεωρητική αναλογία με βάση τις υποθέσεις σας, αλλά εξακολουθεί να είναι κρίσιμο να αξιολογηθεί, καθώς εξηγεί γιατί κάνετε το εμπόριο και αν αξίζει να το επιχειρήσετε.

Τι είναι το κρυπτογραφικό ξεμπλοκάρισμα
Τι κάνει μια κρυπτογράφηση breakout trading εμπόριο?

Ανακαλύπτοντας το μυστικό για την ανάλυση και την επίτευξη των στόχων κέρδους

Προβλέπουμε ότι αυτή η επιλογή θα μπορούσε να σημειώσει άνοδο 50% με βάση τα προηγούμενα επίπεδα στήριξης και αντίστασης. Δεν είναι ασυνήθιστο οι τιμές να επιστρέφουν στο προηγούμενο επίπεδό τους όταν η παλίρροια αλλάζει, όπως στην αρχή μιας απόδρασης…

Ανατομία της διαπραγμάτευσης στο εμπόριο breakout
Crypto breakout εμπορική στρατηγική

Κίνηση της τιμής από την ημέρα της κυκλοφορίας.

Αυτό το μακρύ κόκκινο κερί, το οποίο ακολουθήθηκε από μερικές ημέρες πτωτικών κεριών, διέσπασε αυτό το πρώην επίπεδο στήριξης και δοκίμασε το επίπεδο των 10,50 δολαρίων στις 18 Αυγούστου. Αυτή είναι μια περιοχή όπου υπάρχουν πολλές δυνατότητες. Κοιτάζοντας το στιγμιότυπο οθόνης που λήφθηκε εκείνη τη στιγμή, μπορείτε να δείτε ότι η τιμή έχει ήδη σπάσει αυτό το ελάχιστο

Έτσι, έχουμε ως στόχο κέρδος 50% ή περισσότερο, το οποίο είναι εφικτό. Εδώ βλέπετε τον στόχο στην λεπτομέρεια των 4 ωρών δίπλα στην είσοδό μας:

Η καλύτερη στρατηγική ημερήσιας διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων για συναλλαγές σε breakouts κρυπτονομισμάτων

Όπως φαίνεται στο διάγραμμα 4 ωρών της EOS, έχουμε ήδη παρακολουθήσει μια έντονη άνοδο των τιμών τον περασμένο μήνα. Οι δυνατότητες για περαιτέρω ανάπτυξη σε αυτή την αγορά είναι αβέβαιες, καθιστώντας τώρα μια κατάλληλη στιγμή για να επενδύσετε αν ελπίζετε να επωφεληθείτε από τυχόν μελλοντικά κέρδη! Μην το χάσετε – ασχοληθείτε με την EOS σήμερα και επωφεληθείτε από την άνοδό της πριν να είναι πολύ αργά!

Ας αναλογιστούμε τι θα συνέβαινε αν επιλέγατε να χωρίσετε την κατάσταση στα δύο:

Στρατηγικές διαπραγμάτευσης κρυπτογράφησης που πρέπει να γνωρίζετε
Στρατηγική διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων

Η πρώτη κατάθεση έγινε με 0,00017776 BTC, που ισοδυναμεί με 8.243 δολάρια ΗΠΑ σήμερα.

Το κόστος εξόδου ήταν 0,00026295 USD.

0,00008,19 (περίπου το 50% της τιμής)

Αφήστε το άλλο μισό να κυλήσει και δείτε πόσο μακριά θα φτάσει. Για άλλη μια φορά, το stop loss μας χρησιμεύει ως εργαλείο διαχείρισης κινδύνου. Το μετακινούμε πάνω από την τιμή εισόδου μας για να αποτρέψουμε την επιστροφή της τιμής για να διατηρήσουμε την τάση.

Πώς να εντοπίσετε το εμπόριο ξεμπλοκαρίσματος και τα ψευδή σήματα κατά τη διαπραγμάτευση
Πώς να εντοπίζετε breakouts και ψευδή σήματα κατά τις συναλλαγές

Αφού υπομείνατε την ύπουλη καταιγίδα, μπορείτε επιτέλους να αναπνεύσετε με ανακούφιση- ακόμη και αν το σπίτι σας πλημμύριζε μέχρι το όριο, θα αποζημιωνόσασταν πλήρως για ζημιές έως και 61.000 δολάρια.

Αυξήστε ξανά το stop loss και αφήστε τον νικητή να φύγει:

Τι είναι το κρυπτογραφικό εμπόριο breakout 2023
Δείκτης ξεμπλοκαρίσματος

Η εντολή stop-loss έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα:

  • Το μειονέκτημα είναι ότι αν η τιμή φτάσει στο επίπεδο stop-loss, θα βγείτε αυτόματα.
  • Το μειονέκτημα είναι ότι δεν θα φτάσετε ποτέ στην κορυφή, καθώς το στοπ θα βρίσκεται πάντα στον πυθμένα. Επομένως, είναι θέμα προσωπικής προτίμησης αν θέλετε να κλειδώσετε χειροκίνητα κέρδη σε ένα επίπεδο που, από άποψη υπολογισμού, είναι αναμφισβήτητα ένα μεγάλο κέρδος και αναμενόταν από τη συμφωνία.
στρατηγική διαπραγμάτευσης breakout
Συναλλαγές για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ρήξης
  • Αν προτιμάτε να παίρνετε με το πάσο σας αποφάσεις και έχετε προσωπικό στυλ, θα πρέπει να κρατάτε το μεγαλύτερο μέρος της θέσης σας στα υψηλότερα επίπεδα των κυματικών κινήσεων των τιμών. Με αυτόν τον τρόπο θα εγγυηθείτε ότι, ακόμη και αν οι τιμές πέσουν στη συνέχεια, μπορείτε να καταλήξετε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα από το να βασίζεστε μόνο στο stop loss.
  • Αν εξασφαλίσετε την επένδυσή σας στο 0,0001776 μεταξύ του εύρους 0,00030000 και 0,00035000, θα έχετε απόδοση 100%!

Για πολλούς επαγγελματίες, η έννοια του κέρδους αποτελεί βασικό στοιχείο της επιχειρηματικής τους στρατηγικής. Είναι γενικά αποδεκτό ότι η απόκτηση χρημάτων πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε επιτυχημένης επιχείρησης.

Οι έμπειροι έμποροι αναγνωρίζουν την επιτυχία όταν αυτή έρχεται και αποχωρούν ευγενικά από τη συναλλαγή.

δείκτης ξεμπλοκαρίσματος
Συναλλαγές για την ανακάλυψη του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί

Πολλοί αρχάριοι επενδυτές τείνουν να επικεντρώνονται στις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης αντί να αποκομίζουν κέρδη όταν αυτά προκύπτουν. Αυτό μπορεί να είναι ένα δαπανηρό λάθος, που συχνά οδηγεί στην πώληση με ζημία. Μια εντολή stop-loss συμβάλλει στον μετριασμό αυτού του κινδύνου, επιτρέποντας στους επενδυτές να ορίσουν μια προκαθορισμένη τιμή στην οποία θα πωλείται η θέση τους εάν η αγορά κινηθεί εναντίον τους.

Φόρμουλα επαναστατικών συναλλαγών
Breakout trading πώς να υπολογίσετε

Αναλαμβάνοντας πάρα πολλά ρίσκα – “Η παγίδα των υπερβολικών προσδοκιών”.

Το δεύτερο λάθος που κάνουν συχνά οι έμποροι που ξεκινούν για πρώτη φορά είναι ότι δεν παίρνουν κέρδη όταν τα έχουν, λόγω απληστίας: επειδή συγκρίνουν το διάγραμμα με άλλα όπου η τιμή έχει φτάσει σε συγκεκριμένα ακραία υψηλά, έχουν συγκεκριμένες προσδοκίες για το πόσο ψηλά πρέπει να φτάσει η τιμή.

Συναλλαγές κρυπτονομισμάτων τον ΜΑΪΟ του 2022
στρατηγική διαπραγμάτευσης breakout

Η διαπραγμάτευση με μια τόσο σημαντική προκατάληψη είναι επικίνδυνη: οι αρχάριοι έμποροι συχνά περιμένουν πολύ καιρό για να κλειδώσουν τα κέρδη, γενικά μέχρι να περάσει η κορυφή και η τιμή να αρχίσει να πέφτει.

Ακόμη πιο τρομακτικό είναι ότι πολλοί έμποροι θα παρακολουθούν την τιμή μέχρι να μας βρουν με τίποτα. Εναλλακτικά, μπορεί να χάσουν χρήματα σε μια συναλλαγή όπου είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν σημαντικό κέρδος! Ίσως όμως το 80% αντί για 200%, το οποίο εξακολουθεί να είναι καλύτερο από το τίποτα.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς