Τι είναι ο Δείκτης Φόβου και Απληστίας; Τι επηρεάζει την κίνηση των τιμών των περιουσιακών στοιχείων; Ανάλυση κλίματος κρυπτογράφησης

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Πώς μπορώ να πάρω νομίσματα φόβου;

✔️ Δημιουργήστε ένα πορτοφόλι Coinbase. Για να αποκτήσετε Fear, θα χρειαστείτε ένα πορτοφόλι που υποστηρίζει την αυτοαποθήκευση, όπως το Coinbase Wallet.
✔️ Δημιουργήστε έναν λογαριασμό Coinbase Wallet χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και τις ακόλουθες πληροφορίες ✔️ Το όνομα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.
✔️ Η φράση ανάκτησης θα πρέπει να αποθηκευτεί με ασφάλεια.
✔️ Κατανοήστε και προγραμματίστε τα έξοδαλειτουργίας ενός δικτύου Ethereum
✔️ Χρησιμοποιήστε ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων για να αγοράσετε και να μεταφέρετε τον Ether σας στο λογαριασμό σας Coinbase
✔️ Χρησιμοποιήστε τον ETH σας για να αγοράσετε Fear στη σελίδα του ανταλλακτηρίου.

⚡️ Πώς λειτουργεί ο δείκτης φόβου και απληστίας στο κρυπτονόμισμα;

Ο δείκτης κρυπτογράφησης φόβου και απληστίας είναι μια έρευνα που έχει σχεδιαστεί για την αξιολόγηση του κλίματος της αγοράς, το οποίο ποσοτικοποιείται σε μια κλίμακα από το 0 έως το 100. Ο φόβος βρίσκεται στο κατώτερο εύρος αυτού του φάσματος (0-49), ενώ η απληστία βρίσκεται στο ανώτερο άκρο του (50-100).

⚡️ Τι σημαίνει steaking στο κρυπτονόμισμα;

Η στοίβαξη επιτρέπει στους επενδυτές κρυπτονομισμάτων να χρησιμοποιούν τα ψηφιακά τους περιουσιακά στοιχεία και να παράγουν παθητικό εισόδημα χωρίς να χρειάζεται να τα πουλήσουν. Θα μπορούσατε να σκεφτείτε τη στοίβαξη ως μια κρυπτογραφική εκδοχή της τοποθέτησης χρημάτων σε έναν αποταμιευτικό λογαριασμό υψηλής απόδοσης.

⚡️ Είναι ασφαλές να στοιχηματίσετε;

Τα κεφάλαια είναι πιθανότατα ασφαλή, αφού βρίσκονται σε τραπεζικό λογαριασμό. Παρ' όλα αυτά, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι ακόμη και αν τα χρήματά σας εμφανίζονται “παγωμένα” ενώ στοιχηματίζετε, αυτό δεν εγγυάται την απόλυτη ασφάλειά τους. Ενώ ορισμένα ανταλλακτήρια ισχυρίζονται ότι διατηρούν τα παγωμένα περιουσιακά τους στοιχεία σε ψυκτική αποθήκη, αυτό δεν ισχύει πάντα, και οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου έχουν πάρει bitcoins από μεγάλα ανταλλακτήρια

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα για τον Δείκτη Φόβου και Απληστίας.

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι ακόμη και αν έχετε μια ισχυρή επενδυτική στρατηγική, αυτή μπορεί να καταστραφεί στη στιγμή από μέλη της αγοράς που ενεργούν από φόβο ή απληστία;

Τα αισθήματα της αγοράς μπορούν να επηρεαστούν από διάφορα κίνητρα, όπως ο “φόβος της αποτυχίας” ή “FOMO” μεταξύ δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών και επιχειρήσεων που ασχολούνται με το Bitcoin.

Πολλοί επενδυτές φοβούνται ότι η αξία της επένδυσής τους θα ανέβει υψηλότερα από ό,τι είναι επί του παρόντος, γι' αυτό και δίνουν σημαντικό αριθμό εντολών αγοράς. Ως αποτέλεσμα, η τιμή αυξάνεται.

Δείκτης φόβου και απληστίας
Φόβος – Δείκτες και σήματα

Όταν μια μάζα επενδυτών πουλάει ξαφνικά τα περιουσιακά της στοιχεία λόγω πανικού ή αρνητικών ειδήσεων, υπάρχει μια εμφανής αλλαγή στο πώς αισθάνονται για την επένδυσή τους.Η αντίδραση της αγοράς σε τέτοιες ειδήσεις ονομάζεται “δείκτης φόβου και απληστίας”.

Ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι μέτρησης του κλίματος των επενδυτών που επηρεάζει την αγοραία αξία ενός περιουσιακού στοιχείου;

Οι επενδυτές ανησυχούν για τη διαφύλαξη των περιουσιακών στοιχείων κατά τη διάρκεια μιας κρίσης, κατά την οποία οι πωλητές στις αγορές ασκούν πιέσεις σε αυτά. Τότε είναι που οι επενδυτές χρησιμοποιούν τους δείκτες ως υποκατάστατα για τη μέτρηση του πανικού των επενδυτών στη χρηματιστηριακή αγορά.

"Ακραίος φόβος" κυριεύει την αγορά κρυπτογράφησης
Δείκτης απληστίας και φόβου κρυπτογράφησης

Ο δείκτης VIX, κοινώς αποκαλούμενος δείκτης μεταβλητότητας, είναι ένα αξιόπιστο βαρόμετρο για την αξιολόγηση του πόσο ταραχώδης ή ασταθής ήταν η χρηματιστηριακή αγορά. Ο όγκος συναλλαγών της αγοράς παραγώγων χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ενός δείκτη με αυτή την τιμή.

Η δράση των τιμών του VIX θα αντικατοπτρίζει τις επενδυτικές ιδέες των θεσμικών επενδυτών και των επενδυτών υψηλού πλούτου.

Ένας άλλος δείκτης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αξιολόγηση του κλίματος των επενδυτών είναι ο δείκτης Cryptocurrency Fear and Greed Index, ο οποίος εφαρμόζεται επίσης στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Ο δείκτης Crypto Fear and Greed Index μετρά το συναίσθημα των επενδυτών για να βοηθήσει τους επενδυτές bitcoin να αναλύσουν τις συνθήκες της αγοράς.

Φόβος και απληστία Δείκτης Bitcoin και Crypto
Δείκτης φόβου και απληστίας κρυπτογράφησης

Ο δείκτης κρυπτονομισμάτων είναι ένα εργαλείο μέτρησης των συναισθημάτων των επενδυτών στην αγορά bitcoin, συγκεκριμένα της απληστίας και του φόβου. Χρησιμοποιείται από αναλυτές για τη μελέτη της δραστηριότητας των επενδυτών που σχετίζονται με τα κρυπτονομίσματα. Οι επενδυτές λαμβάνουν τα νέα της αγοράς γρήγορα και μπορούν να λαμβάνουν αποφάσεις αμέσως όταν συμβαίνουν σημαντικά γεγονότα στην αγορά, τόσο καλά όσο και κακά.

Φανταστείτε να το μάθαιναν αυτό οι επενδυτές σε όλο τον κόσμο την ίδια στιγμή. Είναι πολύ πιο πιθανό να προκαλέσει “buy FOMO” ή “πωλήσεις πανικού” σε άλλες αγορές απ' ό,τι στις μετοχές.

Υπάρχει κάτι που ονομάζεται φόβος και απληστία στην αγορά κρυπτογράφησης
Ο δείκτης φόβου και απληστίας των κρυπτονομισμάτων παρουσιάζει αύξηση ρεκόρ

Όταν οι επενδυτές πανικοβάλλονται ή είναι άπληστοι σε αυτή την αγορά 24/7, ο δείκτης Cryptocurrencies Fear & Greed Index χρησιμοποιείται για να μελετήσει τη συμπεριφορά των επενδυτών και να βοηθήσει στη λήψη αποφάσεων.

Με αυτόν τον τρόπο, δεν εξαρτάστε ή δεν επηρεάζεστε από τις διαθέσεις της αγοράς, γεγονός που μπορεί να βοηθήσει τους επενδυτές να εκτελέσουν καλύτερα τις στρατηγικές τους. Ο δείκτης που χρησιμοποιείται σε αυτό το παράδειγμα προέρχεται από τον εναλλακτικό ιστότοπο.

Ο δείκτης Crypto Fear and Greed Index είναι μια βαθμολογία που χρησιμοποιούν οι επενδυτές για να καταλάβουν αν η αγορά αισθάνεται ακραία ανησυχία (0) ή απληστία (100). Μια τιμή 100 υποδηλώνει ότι οι επενδυτές έχουν γίνει υπερβολικά άπληστοι. Η FOMO μπορεί να έχει πυροδοτήσει κάποια αγοραστική δυναμική.

Δείκτης φόβου και απληστίας κρυπτογράφησης
Δείκτης φόβου και απληστίας: πώς ένας επενδυτής μπορεί να ακολουθήσει τον παλμό της αγοράς

Ο δείκτης Cryptostrategy και Greed Index βασίζεται σε δεδομένα από πέντε πηγές, σύμφωνα με τον ιστότοπο.

Οι πηγές αυτές είναι:

 • μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Twitter)
 • Google Trends
 • κεφαλαιοποίηση της αγοράς
 • όγκος συναλλαγών
 • μεταβλητότητα των τιμών.

Το τμήμα του δείκτη που αφορά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναζητά αναφορές των όρων “αγορά”, “πώληση” και “διακράτηση” σε tweets.

Αναζητήστε ορισμένες λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με το bitcoin στο Google Trends για να παρακολουθήσετε το παγκόσμιο ενδιαφέρον αναζήτησης. Για παράδειγμα, η λέξη “τιμή bitcoin” θα σας δώσει μια ιδέα για το πόσο συχνά αναζητείται η συγκεκριμένη λέξη-κλειδί παγκοσμίως.

Η επιστήμη πίσω από τον δείκτη φόβου και απληστίας του CNNMoney
Δείκτης φόβου και απληστίας Bitcoin

Το CoinMarketCap.com μας παρέχει δεδομένα κεφαλαιοποίησης της αγοράς και όγκου συναλλαγών στα οποία μπορούμε να βασιστούμε.

Και τέλος, η μεταβλητότητα των τιμών βασίζεται σε δεδομένα από το BitVol.info.

Σε τακτά χρονικά διαστήματα, ο δείκτης υπολογίζεται εκ νέου κάθε ώρα και μπορείτε να δείτε την απόδοσή του για οποιαδήποτε προηγούμενη εβδομάδα, μήνα ή έτος στην ιστοσελίδα μας.

Η επιστήμη πίσω από τον δείκτη φόβου και απληστίας του CNNMoney

Ο δείκτης φόβου και απληστίας είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιούν ορισμένοι επενδυτές για να μετρήσουν την αγορά. Αυτό δείχνει ότι όταν οι επενδυτές είναι υπερβολικά φοβισμένοι, οι μετοχές τείνουν να είναι υποτιμημένες, αλλά όταν γίνονται υπερβολικά σίγουροι και άπληστοι, οι μετοχές συχνά πωλούνται σε τιμές μεγαλύτερες από την πραγματική τους αξία. Ορισμένοι σκεπτικιστές δεν πιστεύουν ότι είναι ένα χρήσιμο επενδυτικό εργαλείο, επειδή σας λέει να αγοράσετε ή να πουλήσετε με βάση το πώς αισθάνονται οι άλλοι άνθρωποι και όχι να δώσετε αντικειμενικά κριτήρια. Ο δείκτης φόβου και απληστίας του CNN μετρά επτά παράγοντες για να καθορίσει το μέγεθος του φόβου ή της απληστίας στην αγορά, οι οποίοι είναι οι εξής

Ο δείκτης Crypto Fear and Greed Index μετρά το συναίσθημα των επενδυτών για να βοηθήσει τους επενδυτές bitcoin να αναλύσουν τις συνθήκες της αγοράς.
Η επιστήμη πίσω από τον δείκτη φόβου και απληστίας του CNNMoney
 • Ορμή της τιμής της μετοχής: Η μέση τιμή του S&P 500 σε διάστημα 125 ημερών σε σύγκριση με την τρέχουσα τιμή του.
 • Στο NYSE παρατηρείται αφθονία μετοχών που φτάνουν σε υψηλά 52 εβδομάδων σε σύγκριση με εκείνες που φτάνουν σε χαμηλά 52 εβδομάδων.
 • Ένα εργαλείο τεχνικής ανάλυσης που συγκρίνει τον αριθμό των ανοδικών μετοχών με τις πτωτικές μετοχές.
 • Οι διαφορές μεταξύ των δικαιωμάτων πώλησης και των δικαιωμάτων αγοράς μπορούν να βοηθήσουν τους επενδυτές να κατανοήσουν τι αισθάνονται οι άνθρωποι στην αγορά. Γενικά, εάν τα δικαιώματα πώλησης υστερούν σε σχέση με τα δικαιώματα αγοράς, αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι είναι πιο άπληστοι. Όταν οι τιμές των δικαιωμάτων πώλησης ξεπερνούν τις τιμές των δικαιωμάτων αγοράς, αυτό αποτελεί συχνά ένδειξη φόβου μεταξύ των επενδυτών.
 • Μετρώντας τη διαφορά μεταξύ των αποδόσεων των ομολόγων επενδυτικής βαθμίδας και των ομολόγων ανεπιθύμητης αξίας, μπορούμε να κατανοήσουμε καλύτερα πόσο μεγάλη είναι η όρεξη για στρατηγικές υψηλότερου κινδύνου.
 • Η μεταβλητότητα της αγοράς: Cboe (VIX) με έμφαση στο ΜΑ των 50 ημερών.
δείκτης φόβου & απληστίας online
Ο δείκτης Crypto Fear and Greed Index μετρά το συναίσθημα των επενδυτών για να βοηθήσει τους επενδυτές bitcoin να αναλύσουν τις συνθήκες της αγοράς.
 • Διαφοροποίηση των αποδόσεων των μετοχών έναντι των κρατικών ομολόγων.

Οι επτά αυτοί δείκτες κατατάσσονται σε κλίμακα από το 0 έως το 100. Στη συνέχεια, ο δείκτης υπολογίζεται με τη λήψη του μέσου όρου όλων των δεικτών, με το 50 να είναι ουδέτερο και οτιδήποτε υψηλότερο να σημαίνει περισσότερη απληστία από το κανονικό.

Τι μας αποκαλύπτει ένα υψηλό ή χαμηλό σκορ στο δείκτη Crypto Fear & Greed Index;

Δείκτης φόβου και απληστίας κρυπτογράφησης με την πάροδο του χρόνου
Διάγραμμα δείκτη φόβου και απληστίας

Όταν ο δείκτης πέφτει κάτω από το 50, αυτό μπορεί να αποτελεί ένδειξη ότι οι επενδυτές έχουν περιέλθει σε κατάσταση φόβου και, συνεπώς, να αποτελέσει μια εξαιρετική ευκαιρία αγοράς.

Εάν ο δείκτης αυξηθεί πάνω από το 50, αυτό μπορεί να αποτελεί ένδειξη ότι οι επενδυτές γίνονται άπληστοι, γεγονός που θα μπορούσε να αποτελέσει σήμα πώλησης.

Η έρευνα αποτελεί ουσιαστικό βήμα για τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων και ένα μόνο μέτρο δεν πρέπει να αποτελεί τον μοναδικό παράγοντα για τη λήψη αποφάσεων.

δείκτης φόβου και απληστίας κρυπτογράφησης
Διάγραμμα δείκτη φόβου και απληστίας

Παρά τα επιτεύγματα του παρελθόντος, δεν υπάρχει καμία υπόσχεση για μελλοντική επιτυχία. Επομένως, να έχετε υπόψη σας ότι τα αποτελέσματά σας μπορεί να διαφέρουν από τα προηγούμενα αποτελέσματα.

Αλλά αν ψάχνετε για ένα άλλο εργαλείο που θα σας βοηθήσει με τις συναλλαγές σας σε κρυπτογράφηση, ο δείκτης φόβου και απληστίας κρυπτογράφησης μπορεί να αξίζει να το σκεφτείτε.

Τι επηρεάζει τον κρυπτογραφικό φόβο και την απληστία;

Μάθετε περισσότερα για τον δείκτη φόβου και απληστίας της κρυπτογράφησης
Οι δείκτες πρέπει να πληρούν ορισμένα συγκεκριμένα κριτήρια.

Εργαλείο δείκτη φόβου και απληστίας

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι οι διακυμάνσεις της αγοράς του Bitcoin μπορεί να έχουν εκτεταμένες επιπτώσεις, δημιουργήθηκε ένα συγκεκριμένο σύνολο κριτηρίων για να διασφαλιστεί η σωστή δεικτοδότηση. Επί του παρόντος, μόνο το Bitcoin περιλαμβάνεται στον εν λόγω δείκτη λόγω αυτών των παραμέτρων- ωστόσο, οι εν λόγω προϋποθέσεις περιλαμβάνουν:

 • Ο χρυσός, το ασήμι και η πλατίνα έχουν συνδυασμένη μεταβλητότητα 25%.

Ο αριθμός υπολογίζεται με βάση τη μεταβλητότητα και τη μέγιστη πτώση της τιμής του bitcoin σε σχέση με τη μέση μεταβλητότητα των 30 και 90 ημερών. Όταν η μεταβλητότητα αυξάνεται, υποδηλώνει τον ενθουσιασμό της αγοράς.

Ποιος είναι ο δείκτης φόβου για το κρυπτονόμισμα; δείκτης φόβου και απληστίας κρυπτογράφησης
Φόβος και απληστία δείκτης ethereum
 • Το 25% της δυναμικής της αγοράς/του όγκου μιας μετοχής είναι άσχετο.

Όταν η χρηματιστηριακή αγορά κλίνει, αυτή η στρατηγική απαιτεί τον έλεγχο των κινητών μέσων όρων 30 και 90 ημερών για να διαπιστωθεί αν υπάρχει άφθονη δραστηριότητα πώλησης σε μια συγκεκριμένη μετοχή. Αυτό οδηγεί στην απληστία των επενδυτών στην αγορά.

 • Σύμφωνα με την έκθεση, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντιστοιχούν μόνο στο 15% της δημιουργίας πρωτοβουλιών B2B.

Αν θέλετε να αναλύσετε κρυπτονομίσματα, χρησιμοποιήστε ένα hashtag για κάθε ένα από αυτά. Για παράδειγμα, #XRP. Ο υπολογισμός βασίζεται στο ποσοστό και τον αριθμό των απαντήσεων.

 • Οι έρευνες οδηγούν μόνο σε ποσοστό επιτυχίας 15%.
Πότε μπορώ να αγοράσω τον δείκτη φόβου και απληστίας;
Γνώμες για έναν προσωρινά κλειστό ιστότοπο

Τι σημαίνει ακραία απληστία στο κρυπτονόμισμα;

 • Η εμπειρία μου με αυτό το στέλεχος ήταν φανταστική- γράφω αυτή την κριτική ενώ είμαι φτιαγμένος από αυτό.

Το ποσοστό της κεφαλαιοποίησης της αγοράς βασίζεται στην τιμή. Τα bitcoins και τα altcoins θεωρούνται ως καταφύγιο όταν το άγχος του μάρκετινγκ κορυφώνεται, ενώ τα altcoins χρησιμοποιούνται μόνο για κερδοσκοπικούς σκοπούς.

Αν και η ανάλυση του μεριδίου Market Cap. θα μπορούσε να δώσει κάποια ένδειξη της στάσης των επενδυτών, είναι δύσκολο να πούμε με βεβαιότητα, καθώς η αύξηση της κεφαλαιοποίησης της αγοράς altcoin θα μπορούσε να προέρχεται από το πραγματικό ενδιαφέρον των επενδυτών.

 • Ο αριθμός των εμπορικών σημάτων που χρησιμοποιούν τη φράση “σαν το ψάρι στο νερό” αυξήθηκε από μηδέν σε 70 τοις εκατό. Η χρήση αυτών των λέξεων δεν είναι δημοφιλής μόνο στις επιχειρήσεις, αλλά και στους καταναλωτές.
Φόβος και απληστία Δείκτης Crypto
Ποιος είναι ο δείκτης φόβου και απληστίας στο κρυπτονόμισμα;

Το Google Trends είναι ένα εργαλείο της Google που αναλύει τις λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με τα bitcoins. Όταν ο αριθμός των αναζητήσεων για όρους που σχετίζονται με το bitcoin αυξάνεται, αυτό δείχνει ότι οι επενδυτές ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο για την αγορά κρυπτονομισμάτων.

Τι σας λέει το διάγραμμα φόβου και απληστίας;

Δείκτης φόβου και απληστίας κρυπτογράφησης
Πώς παίρνετε τα άπληστα νομίσματα;

Μπορείτε να παρατηρήσετε κάτι περισσότερο από την τρέχουσα τιμή, τοποθετώντας τον δείκτη bitcoin πάνω από το γράφημα της τιμής του bitcoin. Θα είστε σε θέση να δείτε πώς έχει αλλάξει η αποτίμηση καθώς η τιμή του μετατοπίζεται διαχρονικά. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την παρατήρηση και την παρακολούθηση των διακυμάνσεων όσον αφορά τις τάσεις ή τις επενδυτικές ευκαιρίες.

Με την προσθήκη αυτής της νέας, μοναδικής διάστασης στο δείκτη Bitcoin Cryptocurrency Fear and Greed Index, οι επενδυτές μπορούν να αξιολογήσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια τον τρόπο με τον οποίο ο δείκτης έχει αντιδράσει στο παρελθόν στις μεταβολές των τιμών. Αυτό το πολύτιμο εύρημα είναι αποκλειστικό για αυτόν τον ιστότοπο και κανένας άλλος ιστότοπος που συζητά τον Δείκτη Φόβου και Απληστίας δεν μπορεί να το διεκδικήσει.

Κάθε μέρα, θα ενημερώνουμε αυτό το ζωντανό γράφημα για να δείξουμε πώς αλλάζει ο δείκτης φόβου και απληστίας του Bitcoin παράλληλα με την τιμή του Bitcoin.

Προσφέρουμε επίσης ένα ρομπότ στο Twitter που μεταδίδει καθημερινά την τρέχουσα τιμή του δείκτη φόβου και απληστίας.

Είναι ακριβής ο δείκτης φόβου και απληστίας;.
Φόβος – Δείκτες και σήματα

Η Κλίμακα Φόβου κυμαίνεται από 0 έως 100, με το 0 να σημαίνει “Ακραίος Φόβος” και το 100 να σημαίνει “Ακραία Απληστία”.

Ελπίζουμε να απολαύσετε αυτή την καινοτόμο και δωρεάν υπηρεσία.

Όταν χρησιμοποιείται με bitcoins. Λαμβάνοντας υπόψη τον δείκτη άγχους και απληστίας των κρυπτονομισμάτων, καθώς και την τιμή του bitcoin, βλέπουμε ότι όταν ο δείκτης άγχους και απληστίας των κρυπτονομισμάτων έφτασε την πράσινη γραμμή στο Σχήμα 1 στο 10, η τιμή του bitcoin αυξήθηκε πέντε φορές.

Φόβος και απληστία Δείκτης Crypto
Πώς ερμηνεύετε τον Δείκτη Φόβου και Απληστίας;
 • Αύξηση 1 +70%.
 • Αύξηση 2 +45%
 • Αύξηση 3 +310%
 • Αύξηση 4 +25%
 • Αύξηση 5 +300% .

Ο συνδυασμός της κρυπτοστρατηγικής και του δείκτη απληστίας στο 90 (η κόκκινη γραμμή στο Σχήμα 1) υποδηλώνει ότι η τιμή του bitcoin θα μειωθεί δύο φορές από την κορύφωσή της, ως εξής:

 • Μείωση 1 -40%.
 • Μείωση 2 -45%.
Πώς παίρνετε τα άπληστα νομίσματα;
Ο δείκτης φόβου κρυπτογράφησης δείχνει

Κοιτάζοντας τα αποτελέσματα των δοκιμών, φαίνεται ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον δείκτη Crypto Fear and Greed Index ως μέρος της ανάλυσης των επενδύσεων κρυπτογράφησης.

Ενώ ο δεύτερος σκοπός ενός δείκτη είναι να μετράει το κλίμα των επενδυτών, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως ένδειξη αγοράς-πώλησης. Αν στηριχθούμε σε αυτή τη μέθοδο, ωστόσο, οι χρήστες μπορεί να κατακλύζονται από τα συναισθήματα της αγοράς. Μπορούμε να μετρήσουμε το άγχος και την απληστία των επενδυτών στην αγορά κρυπτονομισμάτων με τον δείκτη Crypto Fear and Greed Index. Ωστόσο, θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για την παρακολούθηση του κλίματος των επενδυτών στην αγορά, ενώ οι συστάσεις πώλησης που βασίζονται σε αυτόν θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη με πρόσθετα κριτήρια.

 και απληστίας κρυπτογράφησης
Ποιος είναι ο Δείκτης Φόβου και Απληστίας

Τώρα που είστε καλά εξοικειωμένοι με τον Δείκτη Φόβου και Απληστίας, χρησιμοποιήστε τις νέες σας γνώσεις για να λαμβάνετε πιο τεκμηριωμένες επενδυτικές αποφάσεις. Με λίγη έρευνα, μπορείτε να ελέγξετε διπλά τα γεγονότα για να εγγυηθείτε την επιτυχία σε κάθε αγορά. Τότε είναι που η Zipmex έρχεται να σας σώσει. Για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές, μπείτε στο χρηματιστήριο!

Όπως πάντα, καλές συναλλαγές!Ο δείκτης Crypto Fear and Greed Index είναι ένα νέο εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση του κλίματος των επενδυτών στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Ο δείκτης βασίζεται στην τιμή του Bitcoin, καθώς και σε άλλες συνθήκες, όπως ο αριθμός των αναζητήσεων στο Google για όρους που σχετίζονται με το Bitcoin. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον δείκτη για να παρακολουθείτε την αγορά

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς