Τι επιφυλάσσει το μέλλον για το κρυπτονόμισμα;

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Ποιο κρυπτονόμισμα έχει το καλύτερο μέλλον;

Το ✔️Bitcoin έχει μακρά ιστορία και αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε γιατί είναι τόσο σημαντικό. Το Bitcoin εξακολουθεί να είναι μια πολύτιμη επένδυση σήμερα.
Το ✔️Ethereum 2.0 αναζωογόνησε την πλατφόρμα που βασίζεται στην αλυσίδα μπλοκ για να παρέχει έναν αποτελεσματικό και ασφαλή τρόπο για συναλλαγές peer-to-peer χωρίς να βασίζεται σε μεσάζοντες.
✔️ Avalanche
✔️ νόμισμα δολαρίου ΗΠΑ
✔️Binance νόμισμα
✔️Pulsation

⚡️ Πόσο θα αξίζει το bitcoin το 2030;

Το 2030, το Bitcoin μπορεί να αξίζει 1 εκατομμύριο δολάρια.

⚡️ Ποιο είναι το καλύτερο κρυπτονόμισμα για επενδύσεις το 2022;

Το Bitcoin είναι έτοιμο να φτάσει τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια σε κεφαλαιοποίηση αγοράς και υπάρχουν περισσότερα από 1.000 άλλα ψηφιακά νομίσματα που θα μπορούσαν να σας αποφέρουν ακόμη μεγαλύτερες αποδόσεις. Επενδύστε με σύνεση, καθώς σας περιμένει η δυνατότητα για μνημειώδη κέρδη! Το Ethereum έχει εκτοξευθεί κατά σχεδόν 600% μόνο τον τελευταίο χρόνο. Παραμένει το πιο δημοφιλές altcoin μεταξύ των επενδυτών και των ενθουσιωδών- πολλοί θεωρούν το Ethereum ως κάτι περισσότερο από ένα ακόμη κρυπτονόμισμα.

⚡️ Γιατί το XRP είναι τόσο χαμηλά;

Ωστόσο, οι αυξήσεις των τιμών του Ripple ήταν εξαιρετικά μέτριες σε σύγκριση με άλλα κρυπτονομίσματα. Αφού η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ κατέθεσε αγωγή κατά της Ripple τον Νοέμβριο του 2020, οι νέες εκτοξεύσεις των τιμών του XRP ήρθαν κάπως αργά – αμέσως μετά το τέλος του 2020 σε σύγκριση με τα περισσότερα άλλα κρυπτονομίσματα. Παρά το γεγονός ότι η αγωγή της SEC προκάλεσε τη δραματική πτώση της αξίας του XRP από τα 0,70 δολάρια στα μόλις 0,20 δολάρια, οι ειδικοί παραμένουν αισιόδοξοι για τις προοπτικές του και προβλέπουν ότι μπορεί να κλιμακωθεί ξανά στα 0,75 δολάρια μέχρι το κλείσιμο του 2021!

⚡️ Είναι το PoS καλύτερο από το PoW;

Η προσέγγιση Proof-of-Stake αποκαλείται συχνά ως ο ιδανικός τρόπος για την αντιμετώπιση ζητημάτων κρυπτογράφησης. Η μέθοδος PoS χρησιμοποιείται από μια χούφτα κρυπτονομίσματα, η οποία είναι ταχύτερη και ασφαλέστερη από την PoW.

μέλλον για το κρυπτονόμισμα

Τον τελευταίο χρόνο, είδαμε το bitcoin να φτάνει σε νέα ιστορικά υψηλά, ακολουθούμενο από απότομες πτώσεις και αυξανόμενο θεσμικό ενδιαφέρον από μεγάλες επιχειρήσεις. Το φθινόπωρο του 2017 είδαμε το Ethereum να γράφει ιστορία, καθώς έφτασε σε μια αξιοσημείωτη κορυφή και έγινε το δεύτερο πιο πολύτιμο κρυπτονόμισμα σε κυκλοφορία. Η κυβέρνηση Μπάιντεν ενδιαφέρεται όλο και πιο ενεργά για τη δημιουργία νέων κανόνων γύρω από τα κρυπτονομίσματα.

Το ενδιαφέρον για την αγορά κρυπτογράφησης αυξάνεται ραγδαία, καθιστώντας την ένα καυτό θέμα όχι μόνο μεταξύ των επενδυτών, αλλά και μεταξύ διασημοτήτων και καθημερινών ανθρώπων. Από έμπειρους επενδυτές όπως ο Elon Musk μέχρι εκείνον τον τύπο από το λύκειο που πάντα καυχιόταν για τον πλούτο του σε Bitcoin, το κρυπτονόμισμα γίνεται όλο και πιο δημοφιλές.

Το μέλλον των κρυπτονομισμάτων. μέλλον για το κρυπτονόμισμα
Είναι το κρυπτονόμισμα μια καλή επένδυση για το μέλλον των κρυπτονομισμάτων;

Από πολλές απόψεις, το 2021 ήταν μια “χρονιά επανάστασης”, σύμφωνα με τον Dave Ebner, επικεφαλής της παγκόσμιας ανάπτυξης της Gemini. [Το κρυπτονόμισμα] λαμβάνει μεγάλη προσοχή και κάλυψη αυτές τις μέρες, προσθέτει.

Τι εννοείτε κρυπτογραφία;

Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους κάθε νέο υψηλό bitcoin συνήθως ακολουθείται από σημαντική πτώση. Είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς πού θα πάει ο κλάδος χρόνια στο μέλλον των κρυπτονομισμάτων, αλλά οι ειδικοί θα παρακολουθούν θέματα όπως η ρύθμιση, η θεσμική αποδοχή των κρυπτονομισμάτων και άλλα για να κατανοήσουν καλύτερα πού κατευθύνεται η αγορά κρυπτονομισμάτων.

Ποιο κρυπτονόμισμα έχει το καλύτερο μέλλον;
Ποια είναι η πρόβλεψη για το μέλλον των κρυπτονομισμάτων;

Ρωτήσαμε πέντε εμπειρογνώμονες τι προσέχουν στον τομέα της κρυπτογράφησης για το μέλλον, και παρόλο που οι ακριβείς προβλέψεις είναι δύσκολες, λάβαμε μερικές ενδιαφέρουσες απαντήσεις:

Ρύθμιση των κρυπτονομισμάτων

Αναμενόμενα, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συμμετάσχουν σε περισσότερες συνομιλίες σχετικά με την εποπτεία των κρυπτονομισμάτων. Συγκεκριμένα, η ρύθμιση του Stablecoin έχει αποτελέσει καυτό θέμα συζήτησης.

Ποιο κρυπτονόμισμα θα αυξηθεί το 2023
Το μέλλον των κρυπτονομισμάτων

Το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών αναζητά τρόπους για την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας και των κανονισμών που θα καταστήσουν το bitcoin πιο ασφαλές για τους επενδυτές, καθιστώντας το παράλληλα λιγότερο ελκυστικό για τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου.

“Η ρύθμιση είναι αναμφίβολα ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα στον τομέα της κρυπτογράφησης σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε στο CNBC ο Jeffrey Wang, διευθύνων σύμβουλος του αμερικανικού τμήματος της Amber Group. “Θα αγκαλιάζαμε με ενθουσιασμό τη σαφή ρύθμιση”.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ Τζερόμ Πάουελ έφερε ανακούφιση στην κοινότητα των κρυπτονομισμάτων ανακοινώνοντας ότι δεν σκοπεύει να απαγορεύσει ψηφιακά νομίσματα όπως το Ethereum στην Αμερική.

Προβλέψεις κρυπτονομισμάτων
Με το κρυπτονόμισμα να γίνεται καθημερινά όλο και πιο δημοφιλές, ποιες δυνατότητες επιφυλάσσει το μέλλον για αυτή την επαναστατική μορφή νομίσματος

Ο Gensler έφτασε στο σημείο να πει ότι οι επενδυτές θα υποφέρουν “σίγουρα” αν δεν εφαρμοστεί καμία πρόσθετη ρύθμιση. Επιπλέον, η IRS είναι αφοσιωμένη στο να διασφαλίσει ότι οι επενδυτές κατανοούν πώς να αναγράφουν τα εικονικά νομίσματα στις φορολογικές τους δηλώσεις. Οι παρατηρήσεις του Powell και του Gensler είναι σύμφωνες με την εστίαση της κυβέρνησης Biden και άλλων νομοθετών στη ρύθμιση των κρυπτονομισμάτων τους τελευταίους μήνες.

Πρόκειται για μια πολύπλοκη και επικίνδυνη τεχνολογία, γι' αυτό και πολλές κυβερνήσεις διστάζουν να τη ρυθμίσουν. “Υπάρχουν διάφορες υπηρεσίες που μπορεί να έχουν ή να μην έχουν αρμοδιότητα για τα πάντα”, λέει ο Wang. “Διαφέρει από πολιτεία σε πολιτεία”.

Μελλοντικές προοπτικές για το κρυπτονόμισμα
Το μέλλον των bitcoins και των κρυπτονομισμάτων

Οι ΗΠΑ θα πρέπει να συνεχίσουν να διερευνούν τα οφέλη των κρυπτονομισμάτων και της τεχνολογίας blockchain, εφαρμόζοντας παράλληλα σαφείς και συνοπτικές ρυθμίσεις. Αυτό θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις και τους επενδυτές να λειτουργούν με ασφάλεια και θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη αυτής της καινοτόμου τεχνολογίας.

Τι μπορεί να συνεπάγεται ο νέος κανόνας για τους επενδυτές

Το νομοσχέδιο για τις υποδομές ύψους 1,2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που υπέγραψε ο πρόεδρος σε νόμο τον Νοέμβριο περιλαμβάνει διατάξεις για τη φορολογική αναφορά κρυπτονομισμάτων που μπορεί να βοηθήσουν την IRS στην παρακολούθηση της αμερικανικής δραστηριότητας κρυπτονομισμάτων. Οι εμπειρογνώμονες πιστεύουν ότι οι επενδυτές θα πρέπει να διατηρούν αρχεία για τυχόν κέρδη ή ζημίες που προκύπτουν από τα περιουσιακά τους στοιχεία κρυπτογράφησης, ανεξάρτητα από το αν εγκριθεί η νέα νομοθεσία.

μέλλον για το κρυπτονόμισμα
Πρέπει να πουλήσω το κρυπτονόμισμα μου;

Οι νέοι κανονισμοί ενδέχεται επίσης να καταστήσουν απλούστερο για τους επενδυτές να δηλώνουν σωστά τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων.

Το νομοσχέδιο για τις υποδομές ύψους 1,2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που υπέγραψε ο πρόεδρος σε νόμο τον Νοέμβριο περιλαμβάνει διατάξεις για τη φορολογική αναφορά κρυπτονομισμάτων που μπορεί να βοηθήσουν την IRS στην παρακολούθηση της αμερικανικής δραστηριότητας κρυπτονομισμάτων. Οι εμπειρογνώμονες πιστεύουν ότι οι επενδυτές θα πρέπει να διατηρούν αρχεία για τυχόν κέρδη ή ζημίες που προκύπτουν από τα περιουσιακά τους στοιχεία κρυπτογράφησης, ανεξάρτητα από το αν εγκριθεί η νέα νομοθεσία.

Ποιο κρυπτονόμισμα θα εκραγεί;
μέλλον για το κρυπτονόμισμα

Στις ήδη ευμετάβλητες αγορές, οι ρυθμιστικές δηλώσεις ενδέχεται να στείλουν την τιμή των κρυπτονομισμάτων στα ύψη. Λόγω της αστάθειας της αγοράς, οι οικονομικοί εμπειρογνώμονες συμβουλεύουν να κρατάτε τυχόν επενδύσεις σε bitcoin κάτω από το 5% του συνολικού χαρτοφυλακίου σας και να μην βάζετε ποτέ χρήματα σε κάτι που δεν έχετε την πολυτέλεια να χάσετε.

Πολλοί εμπειρογνώμονες θεωρούν ότι η ρύθμιση είναι τελικά επωφελής για τον τομέα. “Η λογική ρύθμιση είναι μια win-win για όλους”, σύμφωνα με τον Ben Weiss, διευθύνοντα σύμβουλο και συνιδρυτή της CoinFlip, μιας πλατφόρμας αγοράς κρυπτονομισμάτων και ενός δικτύου ATM κρυπτογράφησης. “Δίνει στους καταναλωτές μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην κρυπτογράφηση, αλλά νομίζω ότι πρέπει να πάρουμε το χρόνο μας και να το κάνουμε σωστά”.

Είστε διστακτικοί σχετικά με την επένδυση σε κρυπτονομίσματα; Πάρτε μια τεκμηριωμένη απόφαση και ζυγίστε όλες τις επιλογές σας! Αν ναι, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ερευνήσετε και να αξιολογήσετε τις δυνατότητες αύξησης της αξίας των διαφόρων κρυπτονομισμάτων.

Ποιο μέλλον κρυπτονομίσματος θα με κάνει πλούσιο;
Είναι ασφαλή τα κρυπτο-ETF;

Η έγκριση ενός ETF που βασίζεται σε κρυπτονόμισμα

Στον τομέα της κρυπτογράφησης γράφτηκε ιστορία με την εισαγωγή του bitcoin-ETF (exchange-traded fund) του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης τον περασμένο Οκτώβριο. Πρόκειται για ένα σημείο καμπής που θα φέρει επανάσταση στις συναλλαγές και τις επενδυτικές ευκαιρίες σε κρυπτονομίσματα. Η έλευση του Bitcoin-ETF αντιπροσωπεύει μια νέα και πιο συμβατική τεχνική για την αγορά κρυπτονομισμάτων. Το BITO είναι το Bitcoin-ETF που επιτρέπει στους επενδυτές να αγοράζουν κρυπτονομίσματα απευθείας από τα υπάρχοντα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων. Το κρυπτονόμισμα είναι αποθηκευμένο σε ένα καταπίστευμα και οι επενδυτές δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τη μεταβλητότητα της τιμής του κρυπτονομίσματος ή τη φύλαξη.

το μέλλον των κρυπτονομισμάτων άνθισε με τη μεταβλητότητα και την ανωνυμία
Πόσο θα αξίζει το bitcoin το 2030;

Ο Gensler προέβλεψε ότι οι άνθρωποι θα θέλουν να αρχίσουν να συναλλάσσονται με ψηφιακά νομίσματα το περασμένο καλοκαίρι στο Aspen Security Forum.

Ορισμένοι, από την άλλη πλευρά, υποστηρίζουν ότι το BITO ETF δεν είναι επαρκές, διότι ενώ συνδέεται με τα bitcoins, δεν τα κατέχει άμεσα. Το αμοιβαίο κεφάλαιο, αντί να κατέχει το ίδιο το bitcoin, κατέχει συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin. Παρόλο που τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin αντανακλούν ευρείες τάσεις στο πραγματικό κρυπτονόμισμα παρόμοιες με αυτές που παρατηρούνται στις πραγματικές αγορές νομισμάτων, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι μπορεί να μην αποτελούν τέλειο υποκατάστατο.

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έχει εξετάσει τα ETF αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, αλλά η BITO ήταν η πρώτη που εγκρίθηκε.

μέλλον για το κρυπτονόμισμα
Το μέλλον της κρυπτογράφησης στα επόμενα 5 χρόνια

Τι σημαίνει για τους επενδυτές αν επιτραπούν τα κρυπτο-ETF;

Είναι αδύνατο να προσδιοριστεί πόσοι επενδυτές θα ενταχθούν στο BITO αυτή τη στιγμή, αλλά το ταμείο έχει ήδη δει μεγάλη συναλλακτική δραστηριότητα κατά τις πρώτες εβδομάδες. Σε γενικές γραμμές, όσο πιο προσιτά είναι τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτονομισμάτων στο πλαίσιο των παραδοσιακών επενδύσεων, τόσο περισσότεροι Αμερικανοί μπορούν να επενδύσουν και να έχουν αντίκτυπο στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Μπορείτε να προσθέσετε κρυπτονόμισμα στο χαρτοφυλάκιό σας αμέσως από τον ίδιο χρηματιστή στον οποίο έχετε συνταξιοδοτικό ή άλλο επενδυτικό λογαριασμό, αντί να μάθετε πώς να συναλλάσσεστε σε ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων.

μέλλον της κρυπτογράφησης
Υπάρχει αμοιβαίο κεφάλαιο κρυπτο-ETF;

Ωστόσο, η επένδυση σε κρυπτο-ETF, όπως το BITO, εξακολουθεί να ενέχει τον ίδιο κίνδυνο με οποιαδήποτε άλλη επένδυση σε κρυπτονομίσματα. Εξακολουθεί να είναι μια κερδοσκοπική και ευμετάβλητη επένδυση. Εάν είστε αποφασισμένοι να διασφαλίσετε την επένδυσή σας στο Bitcoin, μπορεί να υπάρχουν πιο συνετές επιλογές από τη διαπραγμάτευσή του σε ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων. Ως εκ τούτου, η επένδυση σε ένα αμοιβαίο κεφάλαιο κρυπτογράφησης θα μπορούσε να είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Σκεφτείτε προσεκτικά αν είστε διατεθειμένοι να πάρετε το ρίσκο ότι η αγορά κρυπτονομισμάτων μπορεί να καταρρεύσει, παίρνοντας μαζί της και την επένδυσή σας.

Αυξημένη αποδοχή του blockchain μεταξύ μεγαλύτερων ιδρυμάτων

Ποιο κρυπτογραφικό ETF είναι καλύτερο;
Υπάρχει ETF που κατέχει bitcoins;

Το 2021, αρκετές μεγάλες επιχειρήσεις σε διάφορους τομείς εκδήλωσαν ενδιαφέρον και, σε ορισμένες περιπτώσεις, επένδυσαν σε κρυπτονόμισμα και τεχνολογία blockchain. Μέχρι το τέλος του 2021, η AMC έχει δηλώσει ότι θα είναι σε θέση να δέχεται πληρωμές με bitcoin.

Το κρυπτονόμισμα εξελίσσεται ταχύτατα σε βασικό στοιχείο της οικονομίας μας, με γνωστές εταιρείες όπως η PayPal και η Square να επιτρέπουν στους πελάτες να πραγματοποιούν πληρωμές σε ψηφιακό νόμισμα. Αυτή η τάση φέρνει επανάσταση στον τρόπο που σκεφτόμαστε για το χρήμα και δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης σύντομα. Παρά το γεγονός ότι έχει απώλειες δισεκατομμυρίων δολαρίων από τις επενδύσεις της σε bitcoin μέχρι στιγμής φέτος, η Tesla συνεχίζει να δέχεται πληρωμές σε bitcoin.

Είναι ασφαλή τα κρυπτο-ETF;
Πώς να επενδύσετε σε κρυπτο-ETFs;

ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΝΈΑ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΊΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΆΣΕΤΕ ΤΟ 2022

Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του 2018, ακόμη και οι μεγαλύτερες διεθνείς επιχειρήσεις ενδέχεται να επιταχύνουν ακόμη περισσότερο τη διαδικασία υιοθέτησης. “Αυτό που βλέπουμε είναι θεσμικά όργανα να εμπλέκονται στα κρυπτονομίσματα, όπως η Amazon ή μεγάλες τράπεζες”, προσθέτει ο Βάις. Ένας μεγάλος λιανοπωλητής όπως η Amazon μπορεί να “ξεκινήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση και να παράσχει νομιμότητα” υιοθετώντας το.

Αξίζει να αγοράσετε ένα ETF bitcoin;
Αξίζει να αγοράσετε ένα ETF bitcoin;

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με το Business Insider, η Amazon διαφημίζει τις τελευταίες εβδομάδες έναν “διευθυντή προϊόντων ψηφιακού νομίσματος και blockchain”. Η Walmart αναζητά επίσης έναν ειδικό blockchain για να ηγηθεί της στρατηγικής της.

Τι άλλο συνεπάγεται η θεσμική υιοθέτηση για τους επενδυτές;

Περισσότερα καταστήματα που δέχονται κρυπτονομίσματα δεν θα έχουν πολύ νόημα για τους περισσότερους πελάτες αυτή τη στιγμή, αλλά περισσότεροι έμποροι πιθανότατα θα αρχίσουν να το κάνουν στο μέλλον των κρυπτονομισμάτων. Θα περάσει πολύς καιρός μέχρι κάποιος να αποφασίσει να ξοδέψει Bitcoin για αντικείμενα ή υπηρεσίες, αλλά η περαιτέρω θεσμική υιοθέτηση μπορεί να οδηγήσει σε πρόσθετες περιπτώσεις χρήσης για τα κοινά άτομα, οι οποίες στη συνέχεια θα επηρεάσουν τις τιμές του Bitcoin.

Επενδύουν οι θεσμικοί επενδυτές σε κρυπτονομίσματα;
Ποιο ποσοστό των bitcoins ανήκει σε θεσμικούς επενδυτές;

Μακροπρόθεσμες προοπτικές του Bitcoin

Το Bitcoin είναι μακράν το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς και μας προσφέρει μια πολύτιμη ματιά στο πού βρίσκεται τώρα ο κλάδος των ψηφιακών νομισμάτων και δίνει ενδείξεις για το μέλλον του. Λόγω της επιρροής του, άλλα κρυπτονομίσματα συχνά ακολουθούν το παράδειγμά του – γεγονός που το καθιστά εξαιρετικό δείκτη για το τι να περιμένουμε από κάθε τομέα.

Τι σημαίνει υιοθέτηση στην κρυπτογράφηση;
Γιατί οι εταιρείες υιοθετούν το κρυπτονόμισμα;

Το 2021 ήταν μια μνημειώδης χρονιά για το Bitcoin, με την τιμή του να φτάνει στο πρωτοφανές υψηλό των 68.000 δολαρίων τον Νοέμβριο! Η άνοδος αυτή ξεπερνά τα προηγούμενα ορόσημα των 60.000 δολαρίων που είχαν τεθεί τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο, καθώς και την καθοδική πορεία κάτω από τα 30.000 δολάρια που παρατηρήθηκε τον Ιούλιο. Οι χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι συνιστούν να διαθέτετε μόνο 5% έως 20% ποσόστωση από το χαρτοφυλάκιό σας προς επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα, δεδομένου ότι εξακολουθούν να θεωρούνται άκρως κερδοσκοπικά.

Πόσο θα αξίζει η BTC το 2030;
Ποια είναι η προβλεπόμενη αξία του Bitcoin σε πέντε χρόνια από τώρα;

Πόσο μπορεί να αυξηθεί η αξία των bitcoins τους επόμενους μήνες; Οι ειδικοί προβλέπουν ότι θα μπορούσε να εκτοξευθεί στα εντυπωσιακά 100.000 δολάρια! Η Kiana Danyal, συγγραφέας του βιβλίου “Cryptocurrency Investing for Dummies”, υποστηρίζει ότι το παρελθόν του Bitcoin μπορεί να παρέχει ενδείξεις για την πιθανή μελλοντική του ανάπτυξη. Ετοιμαστείτε- αυτό το κρυπτονόμισμα είναι σε καλό δρόμο για να γίνει ακόμη πιο πολύτιμο!

Σύμφωνα με τον Danyal, υπήρξαν πολλές σημαντικές αυξήσεις στην τιμή του Bitcoin κατά τη διάρκεια του 2011, με επακόλουθες υποχωρήσεις. “Προβλέπω ότι το Bitcoin θα παρουσιάσει αστάθεια βραχυπρόθεσμα και ανάπτυξη μακροπρόθεσμα”.

Πόσο θα αξίζει το bitcoin μέχρι το 2022;
Πόσο θα αξίζει η BTC το 2025;

Πόσο θα αξίζει η BTC το 2025;

Μια άλλη αιτία για να έχουν οι επενδυτές μια μακροπρόθεσμη προοπτική είναι η μεταβλητότητα του Bitcoin. Μην ανησυχείτε για τις βραχυπρόθεσμες διακυμάνσεις εάν αγοράζετε με γνώμονα τη μακροπρόθεσμη προοπτική ανάπτυξης. Το σπουδαιότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να μην κοιτάξετε τις επενδύσεις σας σε κρυπτονομίσματα ή να μην “ρυθμίσετε και να ξεχάσετε”. Οι ειδικοί συνεχίζουν να μας συμβουλεύουν ότι όταν η τιμή κινείται προς τα πάνω ή προς τα κάτω, μην ελέγχετε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας κάθε μέρα.

Πόσο μπορεί να αξίζει το bitcoin σε 20 χρόνια;
Τι σημαίνει η μεταβλητότητα της τιμής του Bitcoin για τους επενδυτές;

Μια άλλη αιτία για να έχουν οι επενδυτές μια μακροπρόθεσμη προοπτική είναι η μεταβλητότητα του Bitcoin. Όταν αγοράζετε με στόχο τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη, μην ανησυχείτε για οποιαδήποτε στιγμιαία αστάθεια. το σπουδαιότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να μην κοιτάτε τις επενδύσεις σας σε κρυπτονομίσματα ή να μην “θέτετε και ξεχνάτε”. Οι ειδικοί συνεχίζουν να μας συμβουλεύουν ότι όταν η τιμή κινείται προς τα πάνω ή προς τα κάτω, μην ελέγχετε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας κάθε μέρα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το μέλλον των κρυπτονομισμάτων
Ποιος κατέχει τα περισσότερα bitcoins;

Το μέλλον της κρυπτογράφησης είναι λαμπρό

Είναι αλήθεια ότι οι προοπτικές των κρυπτονομισμάτων μπορεί να διαφέρουν, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παραμένουν μια νέα και κερδοσκοπική μορφή επένδυσης. Πριν αποφασίσετε να επενδύσετε σε κρυπτοαξίες, να θυμάστε ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις- φροντίστε να ξοδεύετε μόνο όσα είστε εντάξει να χάσετε ενδεχομένως και να έχετε μια εκτεταμένη προοπτική για την επένδυσή σας.

Κρυπτονομίσματα: ένα λαμπρό μέλλον

“Αν ξυπνούσατε ένα πρωί και ανακαλύπτατε ότι τα κρυπτονομίσματα είχαν απαγορευτεί από τις ανεπτυγμένες χώρες και είχαν χάσει την αξία τους, θα ήσασταν εντάξει;” Σύμφωνα με τον Frederick Stanild της Lifewater Wealth Management στην Ατλάντα της Τζόρτζια, “δεν θα ήταν χάλια;”

Κρατήστε τις επενδύσεις σας μικρές και αποφύγετε να βάζετε τις επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα πάνω από άλλους οικονομικούς στόχους, όπως τα συνταξιοδοτικά κεφάλαια και η αποπληρωμή χρέους.

Το μέλλον των NFTs
Το μέλλον των NFTs

Τα NFTs, ή αλλιώς non-fungible tokens, είναι ένα είδος κρυπτονομίσματος που είναι μοναδικό και μη αναπαραγώγιμο. Αυτό τα καθιστά ιδανικά για την αντιπροσώπευση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων ή εικονικών συλλεκτικών αντικειμένων. Σε αντίθεση με άλλα κρυπτονομίσματα, τα NFTs δεν μπορούν να διαιρεθούν ή να συνδυαστούν, καθιστώντας το καθένα εντελώς μοναδικό.

Το μέλλον των NFTs

Ωστόσο, τα άτομα παραμένουν αβέβαια για το αν τα NFTs είναι εδώ για μεγάλο χρονικό διάστημα ή αν είναι απλώς μια μόδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία του DappRadar, τον Ιούνιο, οι πωλήσεις NFT μειώθηκαν σε λιγότερο από 1 δισεκατομμύριο δολάρια – η πρώτη φορά που έπεσαν κάτω από αυτό το όριο σε 12 μήνες.

Πολλοί ειδικοί διαφωνούν σχετικά με το αν η πρόσφατη αύξηση της δημοτικότητας των NFTs είναι αποτέλεσμα μιας φούσκας ή λόγω των πολύτιμων έξυπνων συμβολαίων στην τεχνολογία blockchain. Αν και ορισμένοι μπορεί να το θεωρήσουν αυτό ως μια ξεδιάντροπη αρπαγή μετρητών, άλλοι είναι πεπεισμένοι ότι υπάρχει κάτι πολύ περισσότερο.

Τι σημαίνει η μεταβλητότητα της τιμής του Bitcoin για τους επενδυτές;
Τι σημαίνει η μεταβλητότητα της τιμής του Bitcoin για τους επενδυτές;

Ο Humphrey Yang, ειδικός στα προσωπικά οικονομικά και δημιουργός του HumphreyTalks πιστεύει ότι τα NFTs είναι ιδιαίτερα μοντέρνα αυτή τη στιγμή, αλλά πιστεύει ότι θα παραμείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. “Σε 10 ή 20 χρόνια, νομίζω ότι θα εξακολουθούν να υπάρχουν. Πόσο θα τα χρησιμοποιούμε – αυτό δεν το ξέρω”, λέει. “Οι άνθρωποι θα εξακολουθούν πάντα να βρίσκουν κάποια αξία στις κοινότητες, αλλά οι ευρύτερες εφαρμογές των NFTs θα είναι πιο ενδιαφέρουσες”.

Τι επιπτώσεις έχει η πτώση του NFT για τους επενδυτές
Σύμφωνα με την Chainalysis, η ανάπτυξη των NFTs επιβραδύνθηκε μετά από μια εκρηκτική χρονιά το 2021.

Πρόσφατα στοιχεία υποδηλώνουν ότι η αγορά μπορεί να εισέλθει σε περίοδο ηρεμίας. Σύμφωνα με έκθεση της Chainalysis, στις αρχές του έτους περίπου ένα εκατομμύριο λογαριασμοί αγόραζαν ή πωλούσαν ενεργά NFTs, αλλά ο αριθμός αυτός έχει μειωθεί σημαντικά σε μόλις 491 χιλιάδες. Πολλοί ειδικοί αναμένουν ότι η αγορά NFT θα συνεχίσει να μειώνεται για διάφορους λόγους, όπως η πτώση των τιμών των κρυπτονομισμάτων, τα ποσοστά πληθωρισμού,… κ.λπ.

Τι επιπτώσεις έχει η πτώση του NFT για τους επενδυτές

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, οι άνθρωποι αγόρασαν NFTs για διάφορους λόγους: κάποιοι ως επενδύσεις, ενώ άλλοι τα βρήκαν απλά διασκεδαστικά ή ευχάριστα. Δυστυχώς, τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία έχουν υποτιμηθεί σημαντικά, δεδομένου ότι η αξία της αγοράς κρυπτογράφησης σημείωσε πρόσφατα κατακόρυφη πτώση.

Τι επιπτώσεις έχει η πτώση του NFT για τους επενδυτές
Τι επιπτώσεις έχει η πτώση του NFT για τους επενδυτές

Σύμφωνα με τον Γιανγκ, η επένδυση σε NFTs είναι πιο επικίνδυνη από τα κρυπτονομίσματα, επειδή οι άνθρωποι τα αγοράζουν με μόχλευση. Αναφέρει ότι οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι παίζουν τυχερά παιχνίδια και τα αγοράζουν για ψυχαγωγική αξία.

Τα NFTs είναι πιο επικίνδυνα και κερδοσκοπικά από τα κρυπτογραφικά, οπότε μάλλον θα πρέπει να μείνετε μακριά από αυτά. Οι οικονομικοί ειδικοί προτείνουν στους μακροπρόθεσμους επενδυτές να διατηρήσουν το ποσοστό των επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα στο ελάχιστο (ιδανικά όχι περισσότερο από 5%), κατανέμοντάς το μεταξύ Bitcoin και Ethereum, αντί για NFTs.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς