Κορυφή 5 Καλύτερα Defi έργα και νομίσματα για να αγοράσετε τον Μάρτιο 2023

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Τι είναι το DeFi;

Το DeFi είναι ένας όρος που σχετίζεται με κρυπτονομίσματα και αναφέρεται στην αποκεντρωμένη χρηματοδότηση. Είναι μια γενική φράση για το τμήμα του κόσμου των κρυπτονομισμάτων που θέλει να αντικαταστήσει τους παραδοσιακούς μεσάζοντες και μηχανισμούς εμπιστοσύνης με αλυσίδες μπλοκ.

⚡️ Γιατί το Bitcoin δεν είναι DeFi;

Μια σύγχρονη οικονομική επανάσταση, το Bitcoin είναι ένα είδος νομίσματος που λειτουργεί στη δική του αλυσίδα μπλοκ – όπως και το νόμισμα fiat. Η DeFi, από την άλλη πλευρά, σας επιτρέπει να δανείζετε, να δανείζετε και να εμπορεύεστε κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin, όπως ακριβώς κάνουν οι τράπεζες.

⚡️ Υπάρχει DeFi στο Ethereum;

Το Ethereum ήταν το πρώτο blockchain που έδωσε τη δυνατότητα στους χρήστες να αναπτύσσουν έξυπνες συμβάσεις, κάτι που το Bitcoin δεν μπορούσε να κάνει. Αυτό βοήθησε το Ethereum να επιτύχει τη σημερινή του ηγετική θέση στο DeFi.

⚡️ Πόσο αξίζει το νόμισμα DeFi;

Η τιμή αγοράς για το νόμισμα Defi Coin είναι $0,539106 ανά DEFC. Το υψηλό όλων των εποχών για το Defi Coin ήταν 0,567323 δολάρια, το οποίο έφτασε στις 11 Ιανουαρίου 2018. Η τρέχουσα κυκλοφορούσα προσφορά του νομίσματος Defi Coin είναι 0 DEFC.

⚡️ Είναι το DeFi ασφαλές;

Είσαι μόνος σου με τον DeFi. Ενώ η αλυσίδα μπλοκ αναγνωρίζεται για την ασφάλειά της, δεν είναι απρόσβλητη από επιθέσεις. Στην πραγματικότητα, μια έρευνα της Elliptic προβλέπει ότι η απάτη και η κλοπή που συνδέονται με το DeFi θα οδηγήσουν σε απώλειες άνω των 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων το επόμενο έτος, σχεδόν 600% μεγαλύτερες από πέρυσι.

Defi έργα

Οι αλλαγές συμβαίνουν γρήγορα και σταθερά με την πάροδο του χρόνου, όπως είδαμε με τις τεχνολογικές εξελίξεις, όπως οι εφαρμογές ροής που αντικατέστησαν τις συσκευές αναπαραγωγής DVD και τα βιβλία που αντικαταστάθηκαν από ταμπλέτες. Τώρα, τα κρυπτονομίσματα αρχίζουν να αντικαθιστούν τα κανονικά χρήματα. Ο χρηματοπιστωτικός τομέας υφίσταται επί του παρόντος σημαντική μεταμόρφωση, δημιουργώντας πολλές νέες ευκαιρίες για όσους επενδύουν στα κρυπτονομίσματα.

Η Defi προέκυψε ως αποτέλεσμα της αυξανόμενης ζήτησης για χρηματοοικονομικές εναλλακτικές λύσεις. Ως αποτέλεσμα, η αποκεντρωμένη τεχνολογία θα εισέλθει στον νέο τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών με έναν αναξιόπιστο και διαφανή τρόπο. Η αναμενόμενη αποκέντρωση της τεχνολογίας blockchain θα φέρει τα πάνω κάτω στον χρηματοπιστωτικό τομέα σε σύγκριση με ό,τι έχουμε συνηθίσει με τις κεντρικές τράπεζες.

Top 5 έργα και νομίσματα Defi έργα
Ποια είναι τα καλύτερα νομίσματα Defi για να αγοράσετε τώρα;

Είστε λάτρης της κρυπτογράφησης ή μόλις αρχίσατε να μαθαίνετε για την τεχνολογία blockchain; Αν ναι, τότε η κατανόηση της Defi και του πιθανού αντίκτυπού της στο μέλλον θα πρέπει να σας ενδιαφέρει πολύ. Αυτό το άρθρο μοιράζεται πέντε σημαντικά νέα έργα best-defi που θα φέρουν επανάσταση στα χρηματοοικονομικά τόσο σε παραδοσιακούς όσο και σε παγκόσμιους ορίζοντες.

Το καλύτερο έργο De-Fi στην αλυσίδα μπλοκ Avalanche είναι το Colony Lab.

νέα έργα defi
Defi έργα

Το Project Colony βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των έργων της Defi. Το Project Colony είναι το πρώτο ταμείο με γνώμονα την κοινότητα και προσανατολισμένο στο μέλλον. Το Ίδρυμα Avalanche Foundation έχει ήδη δεσμευτεί για υποστήριξη και χρήματα σε αυτή την πρωτοβουλία, καθιστώντας την ουσιαστικά ένα έργο Avalanche.

Με απλά λόγια, το Colony είναι μια συλλογή έξυπνων συμβολαίων που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά των θεμελιωδών λειτουργιών του οργανισμού. Το έργο αυτό αφορά επίσης την ιδιοκτησία, τη δομή και την εξουσία των διαδικτυακών επιχειρήσεων.

Ποια είναι τα πιο υποσχόμενα έργα κρυπτογράφησης;
Ποιο κρυπτονόμισμα θα γνωρίσει άνθιση το 2023

Από πού να ξεκινήσετε λοιπόν; Θα χρειαστείτε μάρκες για να ξεκινήσετε. Οι εφαρμογές Colony, για παράδειγμα, λειτουργούν σε δίκτυα που χρησιμοποιούν τα tokens τους. Αυτά τα tokens αναγνωρίζονται από τα σύμβολα ticker που χρησιμοποιούνται στις πλατφόρμες συναλλαγών.

Αφού αγοράσετε τις μάρκες σας από ένα πορτοφόλι που υποστηρίζεται από την Colony, θα πρέπει να τις μεταφέρετε σε ένα προσωπικό πορτοφόλι. Τα νομίσματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως νόμισμα για ανταλλαγές. Όταν επιλέγετε το δίκτυο πληρωμών που προτιμάτε, λάβετε υπόψη σας τα τέλη συναλλαγής τους – όσο χαμηλότερο ποσοστό επιλέξετε, τόσο περισσότερα χρήματα εξοικονομείτε! Επίσης, φροντίστε να ελέγξετε ξανά ποιο δίκτυο χρησιμοποιείτε πριν μεταφέρετε χρήματα.

Τι κρυπτονόμισμα να αγοράσετε το 2022;
Ανασκοπήσεις έργων DeFi

Ο πιο δημοφιλής τύπος υπηρεσίας που είναι διαθέσιμος στο διαδίκτυο είναι το αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο (DEX), το οποίο μπορείτε να βρείτε ψάχνοντας στο google “Decentralized Exchanges” ή με παρόμοιους όρους. Μπορείτε επίσης να παρέχετε ρευστότητα με αντάλλαγμα τόκους ή να δανείζετε κεφάλαια και να χρεώνετε τόκους. Οι ευκαιρίες είναι απεριόριστες.

Το Aave Protocol είναι ένα πρωτοποριακό έργο ανοικτού κώδικα που παρέχει την υψηλότερη δυνατή εμπειρία χρήστη και δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια, την ιδιωτικότητα και τη συμμόρφωση.Το Aave Protocol είναι μια αποκεντρωμένη χρηματοοικονομική πλατφόρμα με πρωτόκολλο ρευστότητας που επιτρέπει στους χρήστες να δανείζουν και να δανείζονται ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

Defi έργα
Τα καλύτερα νομίσματα DeFi για να αγοράσετε το 2023

Λειτουργίες

Το κουπόνι Colony CLY έχει σχεδιαστεί για την υποστήριξη του δικτύου Colony, το οποίο είναι μια πρωτοβουλία με γνώμονα την κοινότητα που παρέχει χρηματοδότηση σε πρώιμο στάδιο για έργα που βασίζονται στο Avalanche. Αυτό θα δώσει επίσης ρευστότητα στα υπάρχοντα συστήματα Avalanche Defi. Το AVAX (AVAX) και τα μελλοντικά νομίσματα του υποδικτύου αποκτώνται στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας.

Ο στόχος είναι να ξεκινήσει μια αρχική προσφορά νομισμάτων (ICO) για χρηματοδότηση. Η εταιρεία σχεδιάζει να συνεργαστεί με την Avalanche και μπορεί να μοιραστεί μια ροή συναλλαγών για να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για τη χρηματοδότηση έργων στην πλατφόρμα. Η πραγματική ομορφιά αυτού του έργου έγκειται στην προσέγγιση που βασίζεται στην κοινότητα.

Τι είναι η κρυπτογράφηση αποικιών;
Πώς μπορώ να επενδύσω στην Colony Crypto;

Περιλαμβάνει επίσης ένα ρυθμιζόμενο πλαίσιο που επιτρέπει στους επενδυτές να γνωρίσουν το οικοσύστημα Avalanche, το οποίο θα συμβάλει στην αύξηση της κεφαλαιοποίησής του ως αποτέλεσμα της περιέργειάς τους. Από την αρχή, το έργο διαθέτει μια καθιερωμένη κοινότητα. Θα συνεργαστεί με άλλους βασικούς παίκτες του οικοσυστήματος καθώς και με την Avalanche.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το οικοσύστημα Avalanche προορίζεται να υποστηρίξει το DeFi. Η πρωτοβουλία Colony θα βοηθήσει στην υλοποίηση του στόχου του Avalanche μέσω ενός πλήρως αποκεντρωμένου ανταλλακτηρίου και ενός εκδημοκρατισμένου χρηματοπιστωτικού συστήματος. Ένας λόγος είναι ότι το Colony προσφέρει μια σταθερή υποδομή για νέες αποκεντρωμένες εφαρμογές στο δίκτυο Avalanche.

Πώς μπορώ να αγοράσω Colony Clay;
Τι είναι η αποικία Ιο;

Η επιτυχία της αποικίας εξαρτάται από το μάρκετινγκ, τη δυναμική, τις τεχνικές γνώσεις και τα δίκτυα. Επιπλέον, η αποικία διασφαλίζει ότι η επένδυσή της αξιοποιείται και εκτιμάται σωστά, χρησιμοποιώντας αερομεταφορές, ανταμοιβές στοίβαξης και έναν μηχανισμό επαναγοράς.

Το επιχειρηματικό μοντέλο έχει προσαρμοστεί. Τώρα υπάρχει ένας τέλειος συνδυασμός δύο στοιχείων. Το πρώτο είναι η πρόσβαση σε συμφωνίες πρώιμου σταδίου, στις οποίες προηγουμένως είχαν πρόσβαση μόνο τα ιδρύματα και οι επενδυτές τους. Η ολοκληρωμένη επενδυτική διαδικασία του έργου θα πραγματοποιείται από την βασική ομάδα, η οποία περιλαμβάνει επαγγελματίες στον χώρο των κρυπτονομισμάτων. Ως αποτέλεσμα, αυτοί οι ειδικοί σε θέματα μετοχών θα έχουν καλύτερη κατανόηση των έργων. Το δεύτερο στοιχείο είναι ένας βελτιωμένος τρόπος λήψης πληρωμών.

Πώς μπορώ να πάρω ένα κουπόνι αποικίας;
Πώς μπορώ να πάρω ένα κουπόνι αποικίας;

Το δίκτυο των επενδυτικών εταιρειών της Colony θα παρέχει χρηματοδότηση στους προγραμματιστές που εργάζονται πάνω στο πρωτόκολλο Avalanche. Όταν το έργο φτάσει στην αρχική του φάση, δεν θα χρειάζεται πλέον να επικεντρώνεται στην αναζήτηση κεφαλαίων, αλλά θα μπορεί να δίνει προτεραιότητα στην περαιτέρω προώθηση.

Ο DAO (Αποκεντρωμένος Αυτόνομος Οργανισμός) είναι το θεμέλιο της επιτυχίας μας. Οι πρωταρχικοί του στόχοι είναι η αύξηση της ρευστότητας στο οικοσύστημα Avalanche και η αξιοποίηση των πονταρισμάτων για τη βελτίωση της ασφάλειας του δικτύου. Αυτό το στοιχείο προορίζεται επίσης να συλλέξει τα αυξανόμενα περιουσιακά στοιχεία του Defi Avalanche με έναν εξειδικευμένο δείκτη.

Τι είναι η κρυπτογράφηση αποικιών;
Τι είναι το Colonial;

Συνολικά, η Colony συνδυάζει την DeFi και τη συμβατική χρηματοδότηση για να δημιουργήσει αξία στο δίκτυο Avalanche μέσω της κοινότητάς της. Η αρχική προσφορά δείκτη (IDO) προγραμματίζεται για το τέταρτο τρίμηνο του 2022.

Ο ιδρυτής της Cryptominati Capital, ένας ιδιώτης επενδυτής ονόματι Mark Karpeles, συνεργάστηκε με την Colony Lab ως εταιρικός εταίρος. Έγραψαν τα εξής στο Twitter: “Η εταιρεία έχει την ευθύνη για την ανάπτυξη της εταιρίας: “Η Colony Lab παρέχει χρηματοδότηση και ρευστότητα στο οικοσύστημα The Avalanche, γεγονός που αλλάζει τα δεδομένα”.

Ένα πρωτόκολλο ρευστότητας για μια αποκεντρωμένη χρηματοοικονομική πλατφόρμα που ονομάζεται Aave

Τι είναι το Aave DeFi;
Είναι η Aave μια καλή επένδυση;

Το έργο XIAVE είναι ένα άλλο αποκεντρωμένο χρηματοπιστωτικό σύστημα όπου οι χρήστες μπορούν να δανείζουν και να δανείζονται διάφορα κρυπτονομίσματα. Αξιοποιώντας τη δύναμη των έξυπνων συμβολαίων, αυτή η πλατφόρμα επιτρέπει στους ανθρώπους να συμμετέχουν εύκολα σε δανεισμό από ομότιμους με βάση κρυπτονομίσματα. Οι άνθρωποι θέλουν να δανείσουν κρυπτονόμισμα για να κερδίσουν τόκους ή να δανειστούν χρήματα με αντάλλαγμα πληρωμές τόκων.

Με την Aave, δεν χρειάζεται να εμπιστεύεστε τα χρήματά σας σε μεγάλες τράπεζες ή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα- τώρα μπορείτε να τα κρατάτε μόνοι σας! Η εφαρμογή τροφοδοτείται από την αλυσίδα μπλοκ Ethereum και εκτελεί συναλλαγές μέσω ενός δικτύου υπολογιστών που εκτελούν το Aave. Οι αλγόριθμοι και οι έξυπνες συμβάσεις διαχειρίζονται όλα τα περιουσιακά στοιχεία εντός του συστήματος.

Τι κάνει ένα κουπόνι Aave;
Τι το ιδιαίτερο έχει η Aave;

Λειτουργίες

Στόχος της Aave είναι να καταστήσει τις απλές χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες πιο προσιτές, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να δανείζετε και να δανείζεστε χωρίς τη βοήθεια τραπεζών, μεσιτών ή μεσαζόντων. Με λίγα λόγια, επενδύετε στην τεχνολογία και ταυτόχρονα επηρεάζετε την ανάπτυξή της.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 26 διαφορετικά κρυπτονομίσματα διαθέσιμα για καταθέσεις και 25 από αυτά είναι προσβάσιμα για δανεισμό. Τα ETH, LINK και LEND είναι τα πιο δημοφιλή περιουσιακά στοιχεία στην Aave. Εδώ, μπορείτε να ανακαλύψετε μια ολοκληρωμένη λίστα όλων των πόρων και των επιμέρους επιτοκίων τους.

Μπορείτε να δείτε τα επιτόκια δανεισμού και δανεισμού κάθε κρυπτονομίσματος στον ιστότοπο της Aave. Η Aave χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο για τη δημιουργία των τρεχουσών τιμών με βάση το ποσοστό χρήσης, όπως φαίνεται στο παραπάνω παράδειγμα. Όταν υπάρχει περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων κρυπτονομισμάτων, τα επιτόκια συνήθως αυξάνονται για να προσελκύσουν περισσότερα άτομα. Αντίθετα, εάν υπάρχει αφθονία, τα επιτόκια θα είναι χαμηλότερα για να τονώσουν περισσότερη δραστηριότητα.

Πώς βγάζετε χρήματα με το AAVE;
Είναι η Aave μια καλή επένδυση για το 2022;

Η Aave προσφέρει δύο ξεχωριστές μάρκες DeFi: AAVE και AAVL. Το πρώτο είναι το AAVE, το οποίο είναι το κουπόνι διαχείρισης πρωτοκόλλου της εταιρείας. Μπορείτε να αγοράσετε μετοχές της Aave αγοράζοντας κουπόνια AAVE, τα οποία λειτουργούν παρόμοια με τις μετοχές της εταιρείας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ψηφίσετε για αλλαγές που θα μπορούσαν να αλλάξουν την πορεία του πρωτοκόλλου.

Το δεύτερο κουπόνι του Aave είναι το AToken, το οποίο είναι κουπόνι τόκου που δίνεται στους δανειστές για να κερδίζουν τόκο από τις καταθέσεις. Ο τόκος πιστώνεται αμέσως στο πορτοφόλι σας και τα token συνδέονται με την αξία 1:1 του υποκείμενου περιουσιακού στοιχείου που έχετε καταθέσει.

Η άμεση πίστωση είναι ένα από τα πιο δημοφιλή δάνεια στο Aave, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες αρμπιτράζ στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Τα δάνεια άμεσης πίστωσης δεν απαιτούν καμία εγγύηση. Πρέπει να επιστρέψετε τα χρήματα στην ίδια συναλλαγή, συνήθως εντός δευτερολέπτων.

Ποιος κρύβεται πίσω από την Aave;
Ποιος χρησιμοποιεί την κρυπτογράφηση Aave;

Εκτός εάν η πληρωμή οριστικοποιηθεί κατά την ίδια συναλλαγή, θα επιστραφεί. Υπάρχουν μόνο 16 εκατομμύρια μάρκες σε κυκλοφορία με το πρωτόκολλο Aave. Το αποθεματικό συμβόλαιο του οικοσυστήματος Defi περιέχει τρία εκατομμύρια από αυτά τα μάρκες για σκοπούς δημιουργίας προγράμματος.

Το πρωτόκολλο του Aave διαθέτει δυνατότητα στοίβαξης, η οποία είναι μια ενότητα ασφαλείας που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε μάρκες Aave ως ασφάλεια έναντι πιθανών προβλημάτων της αγοράς. Για παράδειγμα, εάν ένα από τα πιο δημοφιλή νομίσματα στοίβας στο Aave χάσει την πρόσδεσή του σε δολάρια ΗΠΑ, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε έως και το 30% της μονάδας ασφαλείας για να αναπληρώσετε την απώλεια.

Από το ντεμπούτο του Aave το 2020, μπορείτε πλέον να δανείζεστε και να δανείζετε πραγματικά χρήματα στην πλατφόρμα.

Είναι δυνατόν να εξορύξετε το Aave;
Τι είναι το Aave; Μέσα στο πρωτόκολλο δανεισμού της Defi

Fantom: Η εταιρεία χρησιμοποιεί την αλυσίδα μπλοκ ως έναν τρόπο κατασκευής, κατοχής, εμπορίας και διαχείρισης ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων. Οι αποκεντρωμένες εφαρμογές και οι έξυπνες συμβάσεις ενσωματώνουν την επαναστατική δύναμη της τεχνολογίας blockchain.

Το Ethereum υπήρξε πρωτοπόρος στην εισαγωγή των έξυπνων συμβολαίων στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, λόγω της έντονης συμφόρησης και του ουρανοκατέβατου κόστους συναλλαγών, έχει γίνει πρόκληση για τους χρήστες. Ως απάντηση σε αυτό το ζήτημα, έχουν προκύψει διάφορες άλλες επιλογές που επιτρέπουν ταχύτερες συναλλαγές σε πιο λογικές τιμές.

Μια άλλη επιλογή είναι το Fantom, μια πλατφόρμα έξυπνων συμβολαίων ανοιχτού κώδικα για dApps και ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Η διαδικασία δανεισμού, δανεισμού και διαπραγμάτευσης συνθετικών περιουσιακών στοιχείων απλοποιείται σε αυτή την πλατφόρμα. Απλώς συνδεθείτε στο ψηφιακό πορτοφόλι σας και καταθέστε tokens για να αρχίσετε να κερδίζετε.

Είναι η Fantom μια καλή επένδυση;
Η Fantom γίνεται το τρίτο μεγαλύτερο πρωτόκολλο της Defi

Λειτουργίες

Το Fantom κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα, καθώς παρέχει μια βιώσιμη απάντηση στο τρίλημμα της αλυσίδας μπλοκ. Προσπαθεί να βρει μια τέλεια ισορροπία μεταξύ της ασφάλειας, της σταθερότητας και της αποκέντρωσης που είναι βιώσιμη μακροπρόθεσμα. Η πλατφόρμα είναι γρήγορη επειδή χρησιμοποιεί έναν ειδικό μηχανισμό συναίνεσης που ονομάζεται Lachesis. Οι συναλλαγές είναι επομένως εξαιρετικά γρήγορες ως αποτέλεσμα αυτού. Ως blockchain με υποστήριξη έξυπνων συμβολαίων, το Fantom είναι επίσης εξαιρετικά ευέλικτο.

Η γρήγορη επεξεργασία συναλλαγών της Fantom εξασφαλίζει ότι οι συναλλαγές επεξεργάζονται σε ένα έως δύο δευτερόλεπτα. Αυτό το σύστημα είναι απίστευτα αξιόπιστο και αποτελεσματικό, καθώς εκτελεί χιλιάδες συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστο κόστος. Ο αριθμός των συναλλαγών στην πλατφόρμα Fantom αυξήθηκε σε πάνω από τρία εκατομμύρια τον Μάιο, γεγονός που δεν αποτελεί έκπληξη.

Η Fantom έχει μέλλον στην κρυπτογράφηση;
Τι κάνει η Fantom crypto;

Το Fantom χρησιμοποιεί τη μέθοδο POS για τη συναίνεση, καθιστώντας το αποκεντρωμένο και χωρίς να απαιτεί ένα διοικητικό όργανο. Με αυτή τη ρύθμιση του δικτύου, το Fantom στο σύνολό του παραμένει πολύ πιο αποτελεσματικό.

Ο μηχανισμός συναίνεσης του Fantom aBFT επικυρώνει τα δεδομένα και τις συναλλαγές σε όλο το δίκτυο. Κατά συνέπεια, μπορεί να συμφωνεί με αξιόπιστο και διαφανή τρόπο. Η επίτευξη συναίνεσης αποτελεί θεμελιώδη απαίτηση για κάθε αποκεντρωμένη εφαρμογή.

Πόσο θα αξίζει ο Fantom;
Είναι η Fantom υποτιμημένη;

Τα φαντάσματα είναι πλεονεκτικά για τις πληρωμές, καθώς διαθέτουν μεγάλο εύρος ζώνης και ταχύτητα. Είναι επίσης εξαιρετικά για τη διαχείριση και τον έλεγχο του δικτύου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαχείριση του δικτύου για να ψηφίζετε ιδέες βελτίωσης, να προτείνετε τροποποιήσεις και να λαμβάνετε αποφάσεις, εάν διαθέτετε μάρκες στο δίκτυο FTM. Η επίδρασή σας θα βασίζεται στο πόσο FTM κατέχετε.

Το Fantom είναι ιδανικό για ανταμοιβές στοιχηματισμού. Εδώ μπορείτε να κερδίσετε ένα ελάχιστο ετήσιο επιτόκιο (ΣΕΠΕ) 3,79% έως ένα μέγιστο 11,59%. Το ετήσιο ποσοστιαίο επιτόκιο εξαρτάται από τη συνολική περίοδο κλειδώματος και το ποσό των FTM που καταθέτετε.

Έχει μέλλον η Fantom;
Είναι το Fantom αποκεντρωμένο;

Το Fantom είναι ένα ακόμη κρυπτονόμισμα που ακολουθεί το πρωτόκολλο του EOS. Ωστόσο, το Fantom επιτρέπει τόσο ιδιωτικές όσο και δημόσιες συναλλαγές – ένα χαρακτηριστικό που θα φανεί χρήσιμο σε άτομα που επιθυμούν να κρατήσουν την ταυτότητά τους κρυφή. Ομοίως με άλλα νομίσματα όπως το Stellar, το Fantom μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά τελών δικτύου και την πληρωμή επικυρωτών- αλλά δεν σταματά εκεί. Με το Fantom, μπορείτε επίσης να πραγματοποιείτε συναλλαγές χωρίς τέλη σε ολόκληρο το οικοσύστημα!

Η ενσωματωμένη στοίβα Defi του Fantom επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν USB με κουπόνια FTM. Το USB είναι το δικό του Stablecoin της Fantom, το οποίο είναι συνδεδεμένο με το δολάριο ΗΠΑ σε αναλογία 1:1. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εμπορία, το δανεισμό και το δανεισμό 176 διαφορετικών κρυπτονομισμάτων και συνθετικών περιουσιακών στοιχείων, όπως fETH και BTC

Η Fantom γίνεται το τρίτο μεγαλύτερο πρωτόκολλο DeFi
Τι είναι το Fantom; Το γρήγορο blockchain κερδίζει το Ethereum

Τις τελευταίες επτά ημέρες, η Fantom σημείωσε εντυπωσιακή αύξηση της τιμής της κατά 9%, φτάνοντας σε συνολική κεφαλαιοποίηση 2,03 δισεκατομμυρίων δολαρίων στις 17 Νοεμβρίου 2021. Ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών της στα χρηματιστήρια ήταν περίπου 748 εκατομμύρια δολάρια εκείνη τη στιγμή.

Το πιο δημοφιλές αποκεντρωμένο δίκτυο είναι το PancakeSwap.

Μια άλλη νέα τεχνολογία αποκεντρωμένης χρηματοδότησης είναι η PancakeSwap. Αυτό το έργο Defi δημιουργήθηκε μόλις πέρυσι και είναι χτισμένο στην έξυπνη αλυσίδα Binance Smart Chain, έναν machine-to-machine market maker κρυπτονομισμάτων. Το PancakeSwap, όπως και το Aave, παρέχει ρευστότητα συναλλαγών ως υπηρεσία.

Τι είναι το DeFi; Το μέλλον της διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων
PancakeSwap: το κόσμημα της Defi

Οι χρήστες είχαν στοιχηματίσει περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια δολάρια στο αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο PancakeSwap μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου (DEX). Το PancakeSwap αποτελεί ευκαιρία σε σύγκριση με ανταγωνιστές όπως το Uniswap, το οποίο έχει αγοραία αξία μόλις 4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Λειτουργίες

Οι ιδιοκτήτες κρυπτονομισμάτων θα πρέπει να εξετάσουν ιδιαίτερα το PancakeSwap για διάφορους λόγους. Πρώτον, χρησιμοποιεί την πλατφόρμα Binance Chain BEP-2, η οποία αναπτύχθηκε από κανέναν άλλον εκτός από το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, το Binance. Με έναν εντυπωσιακό ημερήσιο όγκο συναλλαγών ύψους 27 δισεκατομμυρίων δολαρίων, μπορείτε να έχετε απόλυτη σιγουριά ότι τα κεφάλαιά σας είναι ασφαλή μαζί τους. Επιπλέον, όλα τα έξυπνα συμβόλαια έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί από την CertiK, μια φημισμένη εταιρεία που ειδικεύεται στην ασφάλεια των συμβολαίων.

3 χαρακτηριστικά του PancakeSwap για να ξεκινήσετε με το DeFi
Το πρώτο έργο του Defi στο Binance: PancakeSwap

Το PancakeSwap προσφέρει ένα one-stop shop για όλες τις ανάγκες σας σε κρυπτονομίσματα – ασφαλής ανταλλαγή, αποθήκευση και εμπορία ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων. Η αποκεντρωμένη αρχιτεκτονική του και η φιλική προς το χρήστη διεπαφή του το καθιστούν την ιδανική πλατφόρμα για να λαμβάνετε γρήγορα ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με τα κρυπτοσυστήματα. Το PancakeSwap δεν βασίζεται σε τρίτους για διακανονισμό ή συναλλαγές και σας επιτρέπει να κρατήσετε τα token σας. Παρόλο που το PancakeSwap τροφοδοτείται από την Binance, δεν ελέγχεται ούτε διέπεται από την Binance. Η υπηρεσία είναι αρκετά συγκρίσιμη με την Uniswap και την Sushiswap, αλλά με μερικές αξιοσημείωτες διαφορές.

Το PancakeSwap είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια που είναι διαθέσιμα σήμερα. Μόνο τον Οκτώβριο, η πλατφόρμα επεξεργάστηκε πάνω από 12 δισεκατομμύρια δολάρια σε όγκο συναλλαγών. Αυτό είναι περισσότερο από όλα τα άλλα αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια μαζί!

Το PancakeSwap γίνεται το πρώτο έργο της DeFi
Τι είναι το PancakeSwap;

Το PancakeSwap έχει σχεδιαστεί για μάρκες BEP-20 που λειτουργούν στην έξυπνη αλυσίδα Binance. Μπορείτε, ωστόσο, να χρησιμοποιήσετε το Binance Bridge για να μεταφέρετε μάρκες από άλλες πλατφόρμες. Μπορείτε να τα “τυλίξετε” ως μάρκες BEP-20 και να τα χρησιμοποιήσετε στο PancakeSwap DEX αφού τα “τυλίξετε”.

Η πρώτη ανταμοιβή που κερδίζετε μετά την κατάθεση των κουπονιών LP στη δεξαμενή ρευστότητας είναι η NOMIA. Τώρα μπορείτε να δώσετε μάρκες CAKE για να αποκτήσετε SYRUPs. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα SYRUPs για να αποκτήσετε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ λειτουργικότητα, όπως μάρκες ελέγχου ή λαχεία με

Θα χρειαστείτε ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων για να χρησιμοποιήσετε το PancakeSwap. Τα Math Wallet, Trust Wallet, Binance Chain Wallet, ακόμα και το MetaMask είναι συμβατά με την αποκεντρωμένη ασφαλιστική πλατφόρμα. Αξιοποιώντας τη δύναμη του MetaMask και του Binance Smart Chain, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε το πορτοφόλι σας Ethereum ώστε να υποστηρίζει συναλλαγές που πραγματοποιούνται και στις δύο πλατφόρμες. Με λίγα απλά βήματα, θα είστε έτοιμοι για ό,τι έρθει στη συνέχεια!

Το γράφημα απεικονίζει το μέλλον των αποκεντρωμένων API.

Μπορεί το Graph να αντιπροσωπεύσει το μέλλον του χώρου DeFi;
Ένας πλήρης οδηγός για την αναθεώρηση γραφημάτων

Το Graph (GRT) είναι ένα αποκεντρωμένο πρωτόκολλο για την αναζήτηση και ευρετηρίαση δεδομένων από αλυσίδες μπλοκ. Όπως η Google ευρετηριάζει το περιεχόμενο στον ιστό, έτσι και αυτό ενισχύει την πρόσβαση στις πληροφορίες με αξιοσημείωτη αποτελεσματικότητα. Το The Graph ευρετηριάζει επίσης δεδομένα από αλυσίδες μπλοκ όπως το Ethereum και το Filecoin, όπως κάνει η Google με το διαδίκτυο.

Το The Graph ευρετηρίαζε κυρίως την αλυσίδα μπλοκ Ethereum, αλλά πρόσφατες δοκιμές από την αλυσίδα μπλοκ NEAR δείχνουν ότι μπορεί πλέον να είναι σε θέση να ευρετηριάζει αλυσίδες μπλοκ που δεν είναι συμβατές με το Ethereum.

Τι κάνει το Graph Crypto;
Πόσο θα αξίζει το Graph Crypto;

Λειτουργίες

Το γράφημα οργανώνει τα δεδομένα σε υπογράμματα, τα οποία είναι γνωστά ως ανοικτά API. Το Graph QI API διευκολύνει τους προγραμματιστές να αναζητούν και να ανακτούν δεδομένα μέσω του Graph QI API. Επειδή παρέχει τις απαιτούμενες πληροφορίες στις εφαρμογές DEX, όπως το DEX, για να εκτελούνται σωστά, τους επιτρέπει να έχουν γρήγορη πρόσβαση σε δεδομένα.

Αφού η StreamingFast, μια εταιρεία δεδομένων blockchain, έλαβε επιχορήγηση από το The Graph Foundation, το πρωτόκολλο μπόρεσε να υποστηρίξει blockchains που δεν βασίζονται στο Ethereum. Με τη χρήση του The Graph, οι προγραμματιστές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα όπως οι τιμές και οι πληροφορίες χρηστών. Επί του παρόντος, από τον Νοέμβριο του 2021, 25 διαφορετικά δίκτυα blockchain λειτουργούν με αυτό το πρωτόκολλο. Από το ξεκίνημά της, η StreamingFast έχει συνεισφέρει πολλά και σημαντικά στη διαδικασία ανάπτυξης του The Graph.

Είναι το Graph DeFi;
Είναι καλό το Graph Crypto;

Ο γράφος έχει δύο τύπους κόμβων: πλήρεις κόμβους και κόμβους ευρετηρίασης. Οι κόμβοι ευρετηρίασης εκτελούν το λογισμικό GraphQL που συμβάλλει στην οργάνωση του δικτύου, ενώ οι πλήρεις κόμβοι φιλοξενούν και παρέχουν δεδομένα στο δίκτυο. Το δίκτυο λειτουργεί επί του παρόντος σε τρεις τέντες: mainnet, ropsten και kovan.

Η ακμάζουσα Fintech είναι ένα καυτό εμπόρευμα, με τον 24ωρο όγκο συναλλαγών των 136.511.855 δολαρίων και την τρέχουσα τιμή αγοράς των 0,65 δολαρίων να αντικατοπτρίζουν την αύξηση της ζήτησης. Τα έσοδα αναμένεται να αυξηθούν κατά 212,52 τοις εκατό έως το 2026.

Συμπέρασμα: μια σύνοψη των πιο ενδιαφερουσών έργων Defi που πρέπει να παρακολουθείτε

 καλύτερα έργα defi
DeFi & Future.

Ίσως αναρωτιέστε, “Ποιο είναι το μέλλον του DeFi;” Χάρη σε δισεκατομμυριούχους επιχειρηματίες και επενδυτές όπως ο Mark Cuban, το Defi είναι στη μόδα αυτή τη στιγμή. Κατά συνέπεια, ο μηνιαίος όγκος τον Μάιο του 2021 ήταν 173 δισεκατομμύρια δολάρια, από 39,5 εκατομμύρια δολάρια τον Ιανουάριο του 2019.

Τα αποκεντρωμένα δίκτυα προσφέρουν πληθώρα πλεονεκτημάτων έναντι των παραδοσιακών παρόχων υπηρεσιών διαδικτύου, όπως η εξάλειψη των ενδιάμεσων μεσιτών. Θεωρείται επίσης ένα από τα σπουδαιότερα εργαλεία χρήματος σε έθνη όπου τα χρηματοπιστωτικά συστήματα είναι φτωχά, και οποιοσδήποτε με υπολογιστή μπορεί να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τα κεφάλαιά του χάρη στα dApps.

Τα καλύτερα νομίσματα DeFi για αγορά
Ποιο κρυπτονόμισμα θα εκραγεί;

Αυτός ο τύπος τεχνολογίας μπορεί να γίνει ευρέως αποδεκτός αργότερα. Ωστόσο, η δυνατότητά της να αποκτήσει τεράστια δημοτικότητα είναι αδιαμφισβήτητη. Τα περισσότερα άτομα μπορεί να αγνοούν τέτοιες πλατφόρμες επειδή δεν έχουν παραδοσιακή πρόσβαση σε αυτές- ωστόσο, το μέλλον φαίνεται πολλά υποσχόμενο για το έργο αυτό. Το συμβατικό χρηματοπιστωτικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων και των χρηματοπιστωτικών αρχών, εξακολουθεί να διστάζει να ενσωματώσει τη νέα τεχνολογία- όμως όποιος θέλει το έργο του να αποτελέσει μέρος του μέλλοντος πρέπει να μάθει πώς να αποδέχεται την αλλαγή και να λειτουργεί σε αυτό το περιβάλλον.

Πώς βγάζετε χρήματα με το DeFi;
Ποια είναι τα καλύτερα νομίσματα της DeFi για το 2022;

Δεν πρέπει να απορρίψουμε αυτές τις πλατφόρμες ακόμη, ακόμη και αν δεν έχουν εξελιχθεί πλήρως σε ένα ασφαλές δίκτυο. Εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τα ίδια εμπόδια που αντιμετώπιζε το περιβάλλον της κρυπτογράφησης κατά τις πρώτες ημέρες του.

Τι θα ακολουθήσει στη DeFi;
Έχει μέλλον ο Defi;

Μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο και την κυριότητα των κρυπτογραφημένων περιουσιακών στοιχείων σας εάν χρησιμοποιείτε αποκεντρωμένες χρηματοοικονομικές εφαρμογές. Μπορείτε να συνδεθείτε στο χρηματοπιστωτικό σύστημα ως μέρος ενός δικτύου ομότιμων χρηστών χρησιμοποιώντας εφαρμογές. Τα έργα Defi γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, καθώς λειτουργούν πάνω σε δίκτυα blockchain όπως το Ethereum.

Ψάξαμε την αγορά για να βρούμε μόνο αυτά τα πέντε έργα DeFi που ανταποκρίνονται στα ειδικά μας πρότυπα. Μεταξύ αυτών των φορέων περιλαμβάνονται πρωτόκολλα με γνώμονα την κοινότητα, πλατφόρμες συγκέντρωσης ρευστότητας και διευκολυντές του κλάδου. Πιστεύουμε ότι αυτές οι πρωτοβουλίες θα ταρακουνήσουν αποτελεσματικά την παραδοσιακή χρηματοδότηση, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν επενδύετε σε οποιοδήποτε έργο Defi.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς