Pi νομισμα: Cryptocurrency: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτό το κρυπτονόμισμα και το δίκτυο

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Έχει μέλλον το κουπόνι Pi;

Μπορεί κανείς να εισπράξει έσοδα από την πώληση υπολογιστικής ισχύος στην απάτη του δικτύου pi; Όπως έχει η κατάσταση, δεν μπορούμε να δώσουμε απάντηση μέχρι την αρχική ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του Pi Network. Δυστυχώς, ο επίσημος ιστότοπός του δεν έχει ακόμη παραθέσει ημερομηνίες γι' αυτό.

⚡️ Έχει μέλλον η PI COIN;

Το PI COIN είναι ένα κρυπτονόμισμα με τεράστιες δυνατότητες. Το COVID-19 έχει αποδείξει από μόνο του ότι έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων και θα αντικαταστήσει όλα τα fiat νομίσματα στο εγγύς μέλλον.

⚡️ Θα βγάλει λεφτά το νόμισμα Pi;

Το νόμισμα Pi θα αξίζει περίπου 70 δολάρια το 2024, και θα έχει επίσης διακυμάνσεις, αλλά σίγουρα η αξία του θα αυξηθεί. Το 2026, η αξία ενός νομίσματος Pi θα είναι περίπου 800 δολάρια. Καθορίζεται επίσης από την κατάσταση της αγοράς. Όταν το νόμισμα κυκλοφορήσει στην αγορά, ένα Pi Coin θα κοστίζει μεταξύ 30 και 50 δολαρίων.

⚡️ Ποιο είναι το μέλλον του κρυπτονομίσματος Pi;

Με τις άνευ προηγουμένου δυνατότητες και τα ασταμάτητα πλεονεκτήματά του, το μέλλον του κρυπτονομίσματος Pi φαίνεται εξαιρετικά λαμπρό. Αυτό το ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο αναμένεται να εκτοξεύσει την τιμή του στα ύψη και να γίνει ένα κρυπτονόμισμα υψηλής χρήσης. Όχι μόνο μπορείτε να αγοράσετε αγαθά ή υπηρεσίες με αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε μακροπρόθεσμες επενδύσεις για σημαντικές απολαβές. Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του Pi διασφαλίζουν ότι τα χρήματά σας θα προστατεύονται από κακόβουλες προθέσεις, εξασφαλίζοντας ένα καταφύγιο για όλους όσοι χρησιμοποιούν αυτό το νόμισμα. Λαμβάνοντας υπόψη όλους αυτούς τους παράγοντες σε συνδυασμό, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το Pi θα αναδειχθεί θριαμβευτής στην αγορά κρυπτογράφησης!

⚡️ Πώς να εξορύξετε το Pi γρήγορα;

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να αυξήσετε την ταχύτητα εξόρυξης κρυπτονομισμάτων Pi. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να προσκαλέσετε ακόμη περισσότερα άτομα στο δίκτυό σας. Παίρνετε το 25% του βασικού ρυθμού εξόρυξης από κάθε ενεργό άτομο που εντάσσεται στο δίκτυό σας και πραγματοποιεί εξόρυξη.

pi νομισμα

Οι χρήστες που συνδέονται στην εφαρμογή Pi με το πάτημα ενός κουμπιού μπορούν να εξορύξουν το νόμισμα Pi, το οποίο δεν υπάρχει σε καμία αλυσίδα μπλοκ και δεν έχει εγγενή αξία.

Πολλοί χρήστες είναι γοητευμένοι από τα παράξενα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες του bitcoin, γεγονός που έχει συμβάλει στο να κεντρίσει το ενδιαφέρον τους. Πολλοί άνθρωποι έχουν ρωτήσει τι είναι ένα κρυπτονόμισμα Pi και ποια είναι η απάτη του δικτύου Pi.

Θέλετε να μάθετε πώς λειτουργεί το δίκτυο Pi και τι είναι; ⚡️

Αξίζει το Pi Coin τίποτα;
Πρόβλεψη τιμής νομίσματος Pi 2025

Το δίκτυο κρυπτογράφησης ιδρύθηκε το 2019 με πρωταρχικό στόχο να επιτρέψει στους χρήστες να αποκεντρώνουν περιουσιακά στοιχεία και επενδύσεις. Ο χρήστης παρακινείται από ένα σύστημα παραπομπών που τον ενθαρρύνει να συστήσει κάποιον νέο για σκοπούς εξόρυξης.

Ιστορία

Πριν δεσμευτείτε να επενδύσετε στο έργο Pi, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τι ακριβώς επιδιώκει να επιτύχει αυτό το πρωτόκολλο. Ενώ το Bitcoin και το Etherium υπάρχουν εδώ και καιρό, το δίκτυο Pi παρουσιάστηκε μόλις στις 14 Μαρτίου του 2019 από αποφοίτους του Στάνφορντ – γεγονός που το καθιστά σχετικά νέο σε σύγκριση με τους ομολόγους του στον κλάδο.

πρόβλεψη τιμής κρυπτογράφησης pi
Τι θα είναι το Pi το 2025;

Σύμφωνα με τον Satoshi Nakamoto στο καίριο λευκό έγγραφό του, η ουσία του κρυπτονομίσματος είναι να επιτρέπει στα άτομα ανεξαρτησία και αυτονομία. Με λίγα λόγια, η αποστολή του έργου είναι τελικά αφιερωμένη στην ενδυνάμωση των ανθρώπων μέσω της αποκατάστασης της οικονομικής τους κυριαρχίας.

Το δίκτυο Pi στοχεύει στη δημιουργία μιας λειτουργικής πλατφόρμας για έξυπνα συμβόλαια που θα είναι προσβάσιμα και ελεγχόμενα από τον μέσο άνθρωπο. Στόχος του πρωτοκόλλου είναι η δημιουργία της πιο ανοικτής αγοράς P2P στον κόσμο, η οποία θα τροφοδοτείται από το συμβολαιοποιημένο σήμα υπηρεσίας Pi.

Πώς μετατρέπετε το Pi Coin σε μετρητά;
Pi cash και peer-to-peer συναλλαγές

Η προσοχή του δικτύου μετατοπίζεται στην πραγματική αποκέντρωση των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων στο εξελιγμένο δίκτυο ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, το Bitcoin. Μόνο ιδιώτες και επιχειρήσεις με τεράστιους πόρους μπορούν να επικυρώσουν συναλλαγές στο δίκτυο Bitcoin σε αντάλλαγμα για μάρκες, λόγω της περίπλοκης διαδικασίας εξόρυξης. Το δίκτυο Pi στοχεύει στην ανάπτυξη ενός μακροπρόθεσμου πρωτοκόλλου εξόρυξης κατάλληλου για χρήστες smartphone.

Εξόρυξη νομίσματος Pi

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η απάτη του δικτύου pi είναι απλώς ένας τρόπος για να κερδίσετε χρήματα γρήγορα και εύκολα. Ωστόσο, αυτό που δεν συνειδητοποιούν είναι ότι αυτό το έργο προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη ενός έργου που βασίζεται στην αλυσίδα μπλοκ. Αυτό περιλαμβάνει την αντίσταση στη λογοκρισία, τις μη εξουσιοδοτημένες συναλλαγές μεταξύ δύο μερών, τα ψευδώνυμα και την ισότητα των οικονομικών όρων ανταγωνισμού για όλους.

Πώς μπορείτε να αποσύρετε την αξία του νομίσματος pi;
Πόσο αξίζει το Pi αυτή τη στιγμή;

Η ομάδα ανάπτυξης του Pi φρόντισε να μην στηριχθεί στον ευρέως επικριμένο μηχανισμό συναίνεσης Proof-of-Work (PoW). Αντ' αυτού, το πρωτόκολλο βασίζεται σε μια νέα μέθοδο συναίνεσης που ονομάζεται Federated Byzantine Agreement (FBA). Πρόκειται για μια ανάλυση του φημισμένου Stellar Consensus Protocol (SCP) που χρησιμοποιείται από την αλυσίδα μπλοκ Stellar.

Ενώ το δίκτυο Stellar βασίζεται σε οργανισμούς και ιδρύματα που ενεργούν ως επικυρωτές κόμβων, το FBA Pi επιτρέπει σε οποιονδήποτε διαθέτει υπολογιστή ή smartphone να λειτουργεί ως επικυρωτής κόμβων, λαμβάνοντας παράλληλα ένα χρηματικό κίνητρο.

pi νομισμα: ποια είναι η τελευταία πρόβλεψη για την αξία του νομίσματος pi;
Πρόβλεψη τιμής νομίσματος Pi

Ο οδικός χάρτης του Pi Coin για μια πρόβλεψη

Υπάρχουν τέσσερις ρόλοι στο δίκτυο Pi: Πρωτοπόρος, Συνεισφέρων, Πρεσβευτής και Κόμβος. Η χαμηλότερη θέση καταλαμβάνεται από τον Πρωτοπόρο- πρόκειται για έναν κανονικό χρήστη κινητού τηλεφώνου που συνδέεται τακτικά στο ορυχείο. Για να διασφαλιστεί το δίκτυο, κάτω από αυτόν εργάζονται πρωτοπόροι που βοηθούν. Το έργο του πρεσβευτή είναι να κάνει περισσότερους ανθρώπους να ενταχθούν στο δίκτυο, εγγράφοντας νέα μέλη.

Τι είναι το κρυπτονόμισμα και το δίκτυο Pi;
Είναι το κρυπτονόμισμα Pi νόμιμο;

Το δίκτυο Pi έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί την έννοια της σπανιότητας των κουπονιών, διασφαλίζοντας ότι μια σημαντική ποσότητα κουπονιών δεν συγκεντρώνεται στα χέρια λίγων ανθρώπων. Λαμβάνει επιρροές από τα δίκτυα blockchain πρώτης γενιάς, όπως το Bitcoin, και επιδιώκει να καθιερώσει την έννοια της σπανιότητας των token.

Με αυτό το σκεπτικό, το οικονομικό μοντέλο Pi χωρίζεται σε τέσσερις κατηγορίες:

Είναι η αξία του νομίσματος pi ασφαλής;
Πρόβλεψη τιμής νομίσματος Pi
 • Απλότητα – ανάπτυξη ενός οικονομικού μοντέλου που να είναι εύκολα κατανοητό και διαφανές
 • Σε αντίθεση με τα πρωτόκολλα πρώτης γενιάς, η διανομή των περιουσιακών στοιχείων είναι πιο ομοιόμορφα διασκορπισμένη και θα παρέχει σε πολλά άτομα πρόσβαση σε μάρκες Pi.
 • Σπανιότητα – χρησιμοποιήστε μια μορφή σπανιότητας για να διατηρήσετε το κόστος.
 • Ενθαρρύνετε τη συμμετοχή των χρηστών με την καταβολή αμοιβών για τη συνεισφορά τους στο δίκτυο.
 • Παρόλο που το δίκτυο Pi βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο, η πρωτοβουλία blockchain έχει ήδη εξαπλωθεί. Τον Ιούνιο του 2019, το πρωτόκολλο είχε πάνω από 100.000 ενεργούς χρήστες και τον Μάιο του 2020 είχε πάνω από 29 εκατομμύρια. Σήμερα
Το έργο κρυπτογράφησης Pi coin υπάρχει από το 2018.
Θα αξίζουν ποτέ τα pi νομισμα

Τι είναι το Pi Coin και πώς λειτουργεί;

Δυστυχώς, το νόμισμα δεν είναι λειτουργικό. Αυτή τη στιγμή είναι μόνο μια πληροφορία από το κινητό τηλέφωνο του χρήστη. Επειδή δεν υπάρχει αξία, το νόμισμα Pi δεν μπορεί ούτε να πωληθεί.

Επειδή η εφαρμογή δεν διαθέτει πορτοφόλι, οι χρήστες δεν μπορούν να μετακινήσουν ή να αποσύρουν το περιουσιακό στοιχείο. Ωστόσο, μόλις τεθεί σε λειτουργία το κύριο δίκτυο, η εφαρμογή θα μετατραπεί σε λειτουργικό πορτοφόλι.

Θα φτάσει ποτέ το Pi Coin το $1;
Πόσο θα αξίζει το Pi Coin το 2025;

⚡️ Pi Πρόβλεψη τιμής νομίσματος 2022 

Ο στόχος του ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου είναι να επιτρέψει σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων στον κόσμο να κατέχουν κρυπτονόμισμα μέσω εξόρυξης στα τηλέφωνά τους, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Αυτό θα γίνει μέσω του δικτύου Pi, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά P2P, η οποία θα είναι κοινοτική και περιεκτική και θα επιτρέπει σε οποιονδήποτε να στέλνει και να λαμβάνει μάρκες Pi.

Ποια είναι η τρέχουσα τιμή του pi νομισμα αυτή τη στιγμή;
Ποια ήταν η αρχική τιμή του Pi Coin;

Το τρέχον κόστος του νομίσματος Pi

Η πρόβλεψή μας για την τιμή του νομίσματος Pi, δεδομένης της ανθεκτικής στη λογοκρισία φύσης του και του μηχανισμού μείωσης στο μισό, προβλέπει μια αξία 2 δολαρίων όταν το ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο εισαχθεί στα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων.

Θα πρέπει να αγοράσετε κρυπτονόμισμα τώρα

Ποια ήταν η υψηλότερη τιμή του Pi Coin;
Τα κρυπτονομίσματα είναι μια απεριόριστη επένδυση με πολλές διακυμάνσεις.

Είναι το Pi Coin το καλύτερο κρυπτονόμισμα για να αγοράσετε το 2022;

⚡️What είναι η πρόβλεψη της τιμής του Pi Coin για το 2023

Αν θέλουμε το Pi Coin να παραμείνει στην αγορά κρυπτονομισμάτων, είναι ζωτικής σημασίας να διατηρήσουμε ή να βελτιώσουμε τα θεμέλιά του. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να συμβαδίσουμε με άλλα περιουσιακά στοιχεία. Αυτή η συγκεκριμένη απαίτηση είναι απαραίτητη και, δεδομένης της πρόσφατης επιτυχίας του νομίσματος, δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόκληση.

Τα νομίσματα Pi θα γίνουν πιο δημοφιλή ως μέθοδος πληρωμής για πολλές επιχειρήσεις και εμπόρους, γεγονός που θα οδηγήσει την αξία του νομίσματος Pi στα 5 δολάρια σε μικρή κλίμακα. Σε μεγαλύτερη κλίμακα, μια υψηλότερη πρόβλεψη για την τιμή του νομίσματος Pi μπορεί να οδηγήσει σε μια τιμή 50 δολαρίων.

Πού να αγοράσετε το Pi Coin
Τι οδηγεί την τιμή του Pi Coin;

Pi Coin Η μακροπρόθεσμη πρόβλεψη δείχνει ότι η τιμή θα είναι 198 δολάρια το 2025.

Το Pi Coin αναμένεται να συνεχίσει την ενσωμάτωσή του στην αλυσίδα μπλοκ. Ο πιο αποκαλυπτικός δείκτης της επιτυχίας του θα είναι η ανάπτυξη ενός οικοσυστήματος προγραμματιστών. Η έναρξη του hackathon της φάσης 3 καταδεικνύει τι σχεδιάζει να επιτύχει το δίκτυο μακροπρόθεσμα.

Πιθανά υψηλά και χαμηλά του pi νομισμα

Για ποιο λόγο χρησιμοποιείται το Pi Coin;
Προβλέψεις για την τιμή του Pi για το 2025

Το Πρωτόκολλο Συναίνεσης Stellar (SCP) καθιστά απλή τη δημιουργία και υλοποίηση μιας πλατφόρμας έξυπνων συμβολαίων για αποκεντρωμένες εφαρμογές (dApps).

Εάν η κοινότητα προγραμματιστών γίνει ισχυρότερη, θα υπάρξουν περισσότεροι τρόποι χρήσης των μαρκών Pi. Επίσης, σύντομα αναμένονται αναβαθμίσεις του δικτύου, καθώς και η εισαγωγή μη ανταλλάξιμων tokens (NFTs), αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (Defi) και οικοσυστημάτων Metaverse. Λόγω αυτής της συνεχούς ανάπτυξης, ορισμένοι προβλέπουν ότι η τιμή του 1 νομίσματος Pi θα μπορούσε ενδεχομένως να φτάσει πάνω από τα 60 δολάρια μέχρι το 2025.

Κέντρο ασφαλείας

πρόβλεψη τιμών κρυπτονομισμάτων pi για το 2023
Πρόβλεψη τιμής νομίσματος Pi για το 2022

Για την ασφάλεια, το Pi ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση από το Bitcoin και το Cardano, βασιζόμενο σε διασκορπισμένα αρχεία καταγραφής, στα οποία κάθε χρήστης διατηρεί την αξιοπιστία των άλλων.

Πού μπορείτε να αγοράσετε Pi Coin

Πολλοί επενδυτές που ερευνούν την πρόβλεψη της τιμής του δικτύου Pi είναι περίεργοι για το πού μπορούν να αποκτήσουν το κρυπτονόμισμα.

Σκεφτόσασταν να αγοράσετε ένα νόμισμα Pi στο eToro; Το eToro είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα για κάτι τέτοιο.

Δομή δικτύου Pi
Ιστορικό συναλλαγματικών ισοτιμιών Pi Coin

Το eToro είναι ένα κοινωνικό δίκτυο συναλλαγών που επιτρέπει σε ιδιώτες να αγοράζουν ψηφιακά νομίσματα με ασφάλεια. Η φιλική προς το χρήστη φύση του eToro το έχει καταστήσει δημοφιλή προορισμό για τους συναλλασσόμενους που επιθυμούν να αγοράσουν κρυπτονομίσματα. Η πλατφόρμα eToro είναι ιδανική για την αγορά bitcoin ή οποιουδήποτε άλλου περιουσιακού στοιχείου κρυπτογράφησης.

Κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού eToro δεν θα χρεωθείτε με έξοδα εγγραφής, διαχείρισης λογαριασμού ή διανυκτέρευσης. Όταν οι έμποροι δημιουργούν και κλείνουν θέσεις κρυπτονομισμάτων στο eToro, χρεώνονται μόνο με μια σταθερή χρέωση 1%.

Το Pi συνεχίζει να αυξάνεται
Pi coin έργο κρυπτογράφησης

Εκτός από την επένδυση σε κορυφαία κρυπτονομίσματα Web3, οι επενδυτές μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το CopyTrade και το CopyPortfolio. Με τη λειτουργία CopyTrade του eToro, οι άπειροι έμποροι μπορούν να ακολουθήσουν τις στρατηγικές των έμπειρων εμπόρων για να κάνουν κερδοφόρες συναλλαγές. Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί τεχνικές βαριάς κρυπτογράφησης και απόκρυψης για την ασφάλεια των λογαριασμών των χρηστών. Για την επιβεβαίωση νέων συνδέσεων, ο ιστότοπος χρησιμοποιεί έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Η ελάχιστη κατάθεση του eToro είναι 10 δολάρια για τους πελάτες των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου. Τα χρήματα του eToro, οι πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες, το PayPal, το Skrill, το Neteller και άλλες υπηρεσίες ηλεκτρονικού πορτοφολιού είναι όλα αποδεκτά για να χρηματοδοτήσετε το λογαριασμό σας.

Ιστορία του ποσοστού του κρυπτονομίσματος pi
Τι είναι το νόμισμα PI;

Το eToro επιτρέπει σε πάνω από 60 διαφορετικά κρυπτονομίσματα να αγοράζονται, να πωλούνται ή να διαπραγματεύονται από τους χρήστες του. Μέχρι στιγμής, το νόμισμα Pi δεν έχει προστεθεί στην πλατφόρμα eToro ως εμπορεύσιμο περιουσιακό στοιχείο. Το ανταλλακτήριο προσθέτει τακτικά νέα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης στην πλατφόρμα του και αυτό μπορεί να αλλάξει στο μέλλον.

Πλεονεκτήματα των

 • ✔️ Λειτουργία αντιγραφής
 • ✔️ Χαμηλό κόστος συναλλαγών
 • ✔️ Φιλική προς το χρήστη διεπαφή
 • ✔️ Αυστηρά ελεγχόμενη
 • ✔️ Δεν υπάρχει χρέωση για την κατάθεση.
 • ✔️ Η αγορά είναι γεμάτη από συζητήσεις για αυτή την εφαρμογή κρυπτογράφησης που κατακτά τον κόσμο!
Δίκτυο PI τι είναι αυτό
Δίκτυο PI τι είναι αυτό

Μειονεκτήματα

 • ❌Χάνετε 5 δολάρια όταν κάνετε ανάληψη.

Είναι το Pi Coin το καλύτερο κρυπτονόμισμα για να επενδύσει κανείς το 2022;

Ποια είναι η μελλοντική αξία του Pi Coin; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την επιτυχία του έργου κρυπτονομίσματος τα επόμενα χρόνια.
Ωστόσο, ορισμένα ιστορικά δεδομένα τιμών για συγκρίσιμα κρυπτονομίσματα μπορούν να μας δώσουν μια καλή ιδέα για το τι να περιμένουμε Χωρίς αμφιβολία, το Pi Coin είναι ένα από τα κορυφαία κρυπτονομίσματα για αγορά το 2022.

pi κρυπτονόμισμα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
Πλεονεκτήματα νομίσματος PI

Λόγω των πολλών μοναδικών δυνατοτήτων που παρέχει, το περιουσιακό στοιχείο φαίνεται να έχει μεγάλο αριθμό οπαδών. Οι συναλλασσόμενοι μπορούν να εξορύσσουν κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας πολύ λιγότερη ενέργεια από ό,τι το Bitcoin, δεδομένου ότι η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων απαιτεί τόσο πολλή ενέργεια.

Αυτό φαίνεται να είναι ένα ασυνήθιστο χαρακτηριστικό, αλλά το Lucky Block (BLOCK) παρέχει μια μοναδική ευκαιρία και καλύτερες ευκαιρίες για τους επενδυτές σε όλο τον κόσμο. Σκοπός του Lucky Block είναι να ενισχύσει τη διαφάνεια στον τομέα των λαχείων.

Μειονεκτήματα νομισμάτων PI
Εξόρυξη νομισμάτων PI

Συμπέρασμα

Σε αυτή την πρόβλεψη για την τιμή του νομίσματος Pi, θα διερευνήσουμε τις απόψεις μας για τον μήνα και τα επόμενα χρόνια. Θα εξετάσουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί το κουπόνι, καθώς και τις δυνατότητές του στην αγορά μετά το ντεμπούτο του. Το δίκτυο Pi στοχεύει στην επίλυση προβλημάτων κλίμακας διαδικτύου εξισορροπώντας τη λαχτάρα με την προσβασιμότητα των κρυπτογραφημένων περιουσιακών στοιχείων. Παρόλο που εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν ήδη το Pi Network, υπάρχει ακόμα πολύς χώρος για ανάπτυξη.

Pi κρυπτονόμισμα
Μειονεκτήματα νομισμάτων PI

Αν ψάχνετε για ένα διαφορετικό είδος κρυπτονομίσματος για να επενδύσετε, σας προτείνουμε το Lucky Block. Το BLOCK είναι ένα συναρπαστικό έργο κρυπτογράφησης που έχει προσελκύσει την προσοχή σημαντικών μέσων ενημέρωσης και κοινωνικών δικτύων. Μετά την πρόσφατη διαθεσιμότητα της συλλογής Platinum Rollers NFT, το κουπόνι λοταρίας έχει αποκτήσει δημοτικότητα μεταξύ των επενδυτών.

Το Lucky Block διαπραγματεύεται τώρα σε αποκεντρωμένα χρηματιστήρια όπως το PancakeSwap και η εταιρεία εργάζεται για την έκδοση 2.0, η οποία θα επιτρέψει την πώληση του BLOCK σε κανονικά κεντρικά χρηματιστήρια.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς