Bitcoin (BTC) vs. Ethereum (ETH): Ethereum: Η απόλυτη αναμέτρηση

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Ποιο είναι καλύτερο: BTC ή ETH;

Σε σύγκριση με το Bitcoin, το Ethereum ολοκληρώνει τις συναλλαγές με μεγαλύτερη ταχύτητα. Το Bitcoin χρησιμοποιείται κυρίως για την αποθήκευση αξίας και τη διενέργεια συναλλαγών, ενώ το Ethereum είναι μια πλατφόρμα blockchain που αναπτύχθηκε σκόπιμα για πολλαπλές εφαρμογές, παρέχοντας ένα πιο ολοκληρωμένο φάσμα χρήσεων. Το Ethereum δημιουργήθηκε για να συμπληρώσει το Bitcoin και όχι να το αντικαταστήσει.

⚡️Is Το Ethereum προορίζεται να επισκιάσει το Bitcoin στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων;

Οι ειδικοί του κλάδου προβλέπουν ότι οι τιμές του Ethereum θα παρουσιάσουν αυξημένη μεταβλητότητα τους επόμενους μήνες λόγω της μετάβασης στο “Ethereum 2.0”.

⚡️ Ποιο είδος κρυπτογράφησης θα ανθήσει το 2023;

Το Ethereum είναι βέβαιο ότι θα έχει θριαμβευτική επιτυχία το 2023. Το Cardano ξεχωρίζει ως ένα από τα πιο αποδοτικά κρυπτονομίσματα που εισέρχονται εκείνο το έτος. Με τον πληθωρισμό στο αποκορύφωμά του τόσο το 2020 όσο και το 2021, το Bitcoin παραμένει το κορυφαίο κρυπτογραφικό περιουσιακό στοιχείο για αγορά τώρα. Επενδύοντας στην Terra, την πλατφόρμα με τα δύο κουπόνια, θα αποκομίσετε αναμφίβολα μεγάλες ανταμοιβές το 2023!

⚡️ Ποιο είναι το επόμενο καυτό κρυπτονόμισμα;

LuckyBlock (LBLOCK).
Η LuckyBlock άρχισε να διαπραγματεύεται τον Ιανουάριο και γρήγορα πέτυχε αποτίμηση ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα, σύμφωνα με δελτίο τύπου. Αναμένεται να είναι μεταξύ των πιο δημοφιλών κρυπτονομισμάτων μέχρι τις αρχές του 2023

ethereum bitcoin

Αφού ερευνήσετε διεξοδικά και αξιολογήσετε τους πιθανούς κινδύνους και τα οφέλη, μπορείτε να επιλέξετε σε ποια κρυπτονομίσματα θα επενδύσετε. Κωδ: Οι ειδικοί συνιστούν το Bitcoin και το Ethereum εδώ και αρκετό καιρό, ενώ και τα δύο έφτασαν πρόσφατα σε ιστορικά υψηλά επίπεδα. Παρόλο που επί του παρόντος δεν υπάρχει μεταβλητότητα, είναι ζωτικής σημασίας να παραμένετε ενημερωμένοι για τυχόν αλλαγές ή διακυμάνσεις της αγοράς κατά την πραγματοποίηση επενδύσεων σε περίπτωση που εμφανιστούν στο μέλλον.

eth btc: Ποια είναι η διαφορά;
Ποιο είναι καλύτερο: ethereum bitcoin

Αν και είναι και οι δύο κορυφαίοι διεκδικητές κρυπτονομισμάτων, το Bitcoin και το Ethereum διαφέρουν σημαντικά. Εάν είστε νέοι στο κρυπτονόμισμα, και οι δύο επιλογές θα μπορούσαν να είναι σημαντικές ανάλογα με τους στόχους σας. Η αξιολόγηση είναι κρίσιμη πριν βουτήξετε στα βαθιά με το ένα ή το άλλο.

Με την πάροδο του χρόνου, η τιμή του Bitcoin (BTC) vs. Ethereum (ETH)

Θα πρέπει να επενδύετε σε κάτι μόνο αφού το κατανοήσετε και όχι να ακολουθείτε το πλήθος. Εκτός από τις τεχνικές διαφορές, το Bitcoin και το Ethereum παρέχουν δύο διαφορετικές προτάσεις αξίας για τους επενδυτές, οι οποίες μπορεί να είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την απόφασή σας.

Είναι το ethereum bitcoin πιο ακριβό
Πρέπει να αγοράσω Bitcoin ή Ethereum;

Αν θέλετε να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα, ο Dan Herron της Elemental Wealth Advisors πιστεύει ότι η επιλογή έγκειται στην εκτίμηση του ποια είναι πιο πολύτιμη: Bitcoin ή Ethereum. Υπάρχουν διάφορες επιλογές για διαφορετικούς σκοπούς και τα άτομα θα πρέπει να επιλέξουν αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις και τις προσωπικές τους επιλογές. Κώδικας γλώσσας για την έξοδο: Αγγλικά (Ηνωμένες Πολιτείες)

Αγοράστε Bitcoins

Κάποιος που λειτουργούσε με το ψευδώνυμο Satoshi Nakamoto δημιούργησε το Bitcoin, ένα ψηφιακό νόμισμα, το 2009. Η πραγματική ταυτότητα του Satoshi Nakamoto παραμένει άγνωστη. Οι ειδικοί θεωρούν το Bitcoin πολύτιμο επειδή, όπως ο χρυσός, είναι σπάνιο και πολύτιμο.

Ποιο κρυπτονόμισμα eth btc είναι καλύτερο να αγοράσετε
Ποιο κρυπτονόμισμα eth btc είναι καλύτερο να αγοράσετε

Το Bitcoin είναι ένα ψηφιακό νόμισμα που κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερη δημοτικότητα, ιδίως στις αναδυόμενες αγορές όπου οι κυβερνήσεις πρέπει ακόμη να ρυθμίζουν τα νομίσματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά αντικειμένων στο διαδίκτυο ή αυτοπροσώπως χωρίς υψηλές χρεώσεις συναλλαγών. Είναι μια ασφαλής επιλογή συναλλαγών για ανθρώπους που εκτιμούν την ασφάλεια.

Χάρη στην αξιοπιστία και την ευκολία χρήσης του, το Bitcoin γίνεται όλο και πιο δημοφιλές ως προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής παγκοσμίως.

Τι είδους κρυπτο ethereum bitcoin θα εκτοξευθεί το 2023
Πρέπει να μετατρέψω το Bitcoin μου σε Ethereum;

Το Ethereum, ένα κρυπτονόμισμα που προτάθηκε από τον Vitalik Buterin το 2013, απέκτησε δημοτικότητα και ξεπέρασε τους ανταγωνιστές του. Η ακλόνητη αξιοπιστία του και οι ανώτερες επιδόσεις του επέτρεψαν στο Ethereum να γίνει ένα από τα σημαντικότερα ψηφιακά νομίσματα που είναι διαθέσιμα σήμερα.

Οι επενδύσεις σε Bitcoin είναι συγκρίσιμες με τον χρυσό ή άλλα εναλλακτικά περιουσιακά στοιχεία όπως η τέχνη ή τα άλογα, με πιο προβλέψιμες αποδόσεις, όπως τα αμοιβαία κεφάλαια δείκτη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχει ένας σταθερός αριθμός bitcoins. Ακόμη και αν μια εταιρεία δημιουργήσει περισσότερα δικαιώματα προαίρεσης μετοχών, θα υπάρχουν μόνο 21 εκατομμύρια bitcoins.

ethereum να btc 2022 αξίζει να αγοράσετε
Θα μπορούσε το Ethereum να καταρρεύσει ποτέ;

Το Bitcoin αγοράζεται επειδή τα άτομα αγοράζουν διαμάντια, χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων ή μερικά χρυσά νομίσματα με ασφάλεια, σύμφωνα με τον Galen Moore, διευθυντή δεδομένων και δεικτών στο Coindesk. Ακόμη και αν η αξία του δολαρίου πέσει δραματικά, όπως κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης, το bitcoin θα συνεχίσει να έχει την αξία του.

Το Ethereum είναι ένα εικονικό νόμισμα που χρησιμοποιεί την τεχνολογία blockchain για την εκτέλεση έξυπνων συμβάσεων.

Δεν θα βρείτε τις λέξεις “ψηφιακός χρυσός” για να περιγράψετε το Ethereum. Το Ethereum είναι μια πλατφόρμα λογισμικού που επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν άλλες εφαρμογές με προσανατολισμό στην κρυπτογράφηση. Οι προγραμματιστές πρέπει να αποκτήσουν και να πληρώσουν ένα τέλος δικτύου σε αιθέρα τιμή bitcoin, το εγγενές ψηφιακό νόμισμα του Ethereum, για να χρησιμοποιήσουν το Ethereum.

Τι σημαίνει η ισοτιμία συναλλάγματος ethereum bitcoin
Bitcoin vs. Ethereum: ποιο από τα δύο είναι καλύτερο;

Τοποθετώντας το στοίχημά σας στο Ethereum, αντισταθμίζετε το μέλλον του συστήματός τους. Αν οι προγραμματιστές συνεχίσουν να συρρέουν προς την κατασκευή εφαρμογών με το Ethereum, θα χρειαστούν μια εισροή νομισμάτων Ether για να εξισορροπήσουν το κόστος τους. Αυτό το διογκούμενο ενδιαφέρον για τον αιθέρα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της αξίας κάθε μετρητού- όσο περισσότεροι άνθρωποι το θέλουν και το αγοράζουν, τόσο θα αυξάνεται η τιμή του!

Βέβαια, γνώστες του χώρου έχουν παρομοιάσει την επένδυση στο Ethereum με την αγορά μιας εταιρείας υψηλής τεχνολογίας. Παρόλα αυτά, ενώ μπορεί να προσφέρει κέρδη πιο αργά από τις επενδύσεις σε Bitcoin ή χρυσό, οι ομοιότητες αυτές παραμένουν.

Ο Bill Noble, επικεφαλής τεχνικός αναλυτής της Token Metrics, μιας εταιρείας ανάλυσης κρυπτονομισμάτων, εξηγεί ότι “οι πλατφόρμες λογισμικού μπορούν επίσης να λειτουργήσουν ως χρήματα- σκεφτείτε το ως εξής – αν η Google διαπραγματευόταν στο χρηματιστήριο, τότε θα είχατε μια καλή αντίληψη του τι προσπαθούμε να πούμε”.

Αν δεν είστε προγραμματιστής, η αγορά Ether είναι σαν να ποντάρετε στο γεγονός ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα χρησιμοποιούν και θα αναπτύσσουν τις δυνατότητες του Ethereum.

Τι είδους δίκτυο χρησιμοποιεί το ethereum
Ποιο είναι το νόημα του Ethereum;

Ethereum 2.0.

Το Ethereum 2.0 έρχεται σύντομα, με την κυκλοφορία του να προγραμματίζεται για το δεύτερο τρίμηνο του 2020! Αυτή η ακραία έκδοση θα χρησιμοποιεί Proof-of-Stake (PoS) αντί του ξεπερασμένου PoW, και πολλοί ειδικοί σε κρυπτονομίσματα και επενδυτές την έχουν αναμένει ευρέως.

Η Eloise Marquesoni, επιχειρηματίας και ομιλήτρια κρυπτογράφησης, διακηρύσσει ότι η τεχνολογία blockchain που διέπει τον Ether βρίσκεται στα πρόθυρα μιας πολυαναμενόμενης αναβάθμισης. Αυτό θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται για να προσελκύσει περισσότερους θεσμικούς επενδυτές, έτοιμους να βάλουν χρήματα σε αυτό το δίκτυο – ανεβάζοντας ενδεχομένως την τιμή του Ethereum.

Είναι δυνατόν να αγοράσετε ένα κομμάτι του αιθέρα τιμή bitcoin
Μπορείτε να εξηγήσετε τη διάκριση μεταξύ Bitcoin και Altcoin;

Παρόλο που το Bitcoin είναι το πιο πολύτιμο κρυπτονόμισμα με βάση την αξία της αγοράς, ο Marchesoni προβλέπει ότι ο Ether θα πάρει τη θέση του μόλις ολοκληρωθεί η ενημέρωση της υποδομής που είναι γνωστή ως “συγχώνευση”. Αυτό θα σημάνει το τέλος του proof-of-work για το Ethereum.

Ένα από τα σημαντικότερα εμπόδια για το Ethereum έγκειται στην κατανάλωση ενέργειας. Είναι καλά νέα ότι το Ethereum 2.0 αναμένεται να είναι λιγότερο επιβλαβές για το περιβάλλον από άλλα κρυπτονομίσματα που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά. Το Ίδρυμα Ethereum είναι πεπεισμένο ότι η μετάβαση στο Proof of Stake (PoS) θα μπορούσε να μειώσει τη χρήση ενέργειας κατά το εντυπωσιακό 99,95% – μια φιλόδοξη πρόβλεψη που θα γίνει πραγματικότητα μόλις κυκλοφορήσει το 2023! Μην κάνετε κανένα λάθος: αυτή η νέα έκδοση του Ethereum υπόσχεται να είναι μία από τις πιο βιώσιμες επιλογές κρυπτογράφησης!

Ποιανού αιθέρα ethereum bitcoin
Πώς μπορώ να δημιουργήσω ένα πορτοφόλι αιθέρα;

Σε ποιο κρυπτονόμισμα πρέπει να επενδύσω, στο Bitcoin ή στο Ethereum;

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ένα στοίχημα, και με το Bitcoin και το Ethereum να έχουν παρόμοιους κινδύνους, οι δυνατότητες επιτυχίας μένει να καθοριστούν. Παρόλα αυτά, οι ειδικοί συμφωνούν ότι αυτά τα δύο ψηφιακά νομίσματα είναι τα καλύτερα που προσφέρονται- είναι εξαιρετικές επιλογές αν θέλετε να μπείτε σε επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα. Ωστόσο, ορισμένοι προτείνουν να καταθέσετε τα κεφάλαιά σας σε μια κατανομή 50-50 μεταξύ των δύο νομισμάτων, εάν πρέπει ακόμη να αποκτήσετε εμπειρία σε αυτή την αγορά.

Παρά το γεγονός ότι το Bitcoin είναι η πιο καθιερωμένη μορφή κρυπτονομίσματος, πολλά άτομα υποστηρίζουν ότι οι τεχνολογικές δυνατότητες του Etherium το ξεπερνούν.

Σε ποια γλώσσα προγραμματισμού είναι γραμμένο το ethereum to btc
Τι είναι το κουπόνι ERC 20;

“Δεδομένου ότι στοιχεία όπως η NFT ενσωματώνονται στην αλυσίδα μπλοκ Ethereum, θα τοποθετούσα μάλλον τα χρήματά μου στο Ethereum επειδή έχει το μεγαλύτερο δυναμικό ανάπτυξης μεταξύ των υφιστάμενων κρυπτονομισμάτων”, προσθέτει ο Ryan Sterling, CFP και ιδρυτής της Future You Wealth. “Επιπλέον, το Ethereum κερδίζει μεγάλη έλξη”.

Σύμφωνα με τον Vision Subramaniam, ιδρυτή και οικονομικό σχεδιαστή της Capitale, η επερχόμενη αναβάθμιση του δικτύου Ethereum μπορεί να φέρει μεγαλύτερη προσοχή στο Ethereum τους επόμενους μήνες, οπότε ο ίδιος επιμένει σε αυτό προς το παρόν. Κατανοεί επίσης τις δυνατότητες και των δύο κρυπτονομισμάτων. “Νομίζω ότι βρισκόμαστε ακόμη σχετικά νωρίς στην καμπύλη υιοθέτησης και πιστεύω ότι τόσο το Bitcoin όσο και το Ethereum θα έχουν θέση στο μέλλον”, λέει ο Subramaniam.

Από πού προέρχονται τα χρήματα του ethereum to btc
Πώς γίνεται το Bitcoin με απλά λόγια;

Επιπλέον, οι εμπειρογνώμονες επενδύσεων αναρωτιούνται γιατί θα πρέπει να επιλέξετε ένα προϊόν έναντι ενός άλλου.

“Αν έπρεπε να διαλέξω μόνο ένα, δεν θα ρωτούσα “Ποιο από τα δύο;”, αλλά θα έπαιρνα και τα δύο”, λέει η Teresa Morrison της Beckett Collective.

“Σε γενικές γραμμές, θα επένδυα και στα δύο”, λέει ο Jeremy Schneider, δημιουργός του Personal Finance Club στο Instagram.

Πώς να αγοράζετε και να εμπορεύεστε κρυπτονομίσματα όπως το Ethereum στο bitcoin

Ακόμη και αν σκοπεύετε να επενδύσετε σε Bitcoin και Ethereum, οι οικονομικοί σας στόχοι και η εμπειρία σας με τα κρυπτονομίσματα μπορεί να επηρεάσουν τις δαπάνες σας για κάθε νόμισμα. Ο Subramam συνιστά μια κατανομή 60/40 αν μοιράσετε την επένδυσή σας, ενώ ο Sterling συμβουλεύει μια κατανομή 50/50.

Μπορούν τα bitcoins να ανταλλάσσονται με πραγματικά χρήματα
Τι μπορώ να αγοράσω με Bitcoin;

Εάν είστε φιλόδοξοι και ενδιαφέρεστε να εξερευνήσετε νέες επενδυτικές ευκαιρίες, έχετε εξετάσει το ενδεχόμενο επενδύσεων χαρτοφυλακίου σταθμισμένου με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς; Σύμφωνα με τον Schneider, μια προσέγγιση είναι η κατανομή των κεφαλαίων με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς κάθε περιουσιακού στοιχείου. Εάν επενδύσετε αρχικά 100 δολάρια σε Bitcoin και Ethereum (BTC και ETH), η επένδυσή σας θα μοιραστεί με 60 δολάρια να πηγαίνουν προς το Bitcoin και 40 δολάρια προς το Ethereum.

Για να διαφοροποιήσετε τα νομίσματά σας στη συνέχεια, ο Schneider συνιστά αυτή την προσέγγιση. Ενδεικτικά, ένα χαρτοφυλάκιο που αποτελείται από δέκα νομίσματα των 100 δολαρίων με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς θα μπορούσε να μοιάζει ως εξής:

Τι μπορώ να αγοράσω με κρυπτονόμισμα τώρα
Τι είναι ο λογαριασμός Fiat; ethereum to btc
  • Bitcoin (BTC) 54,4% 
  • Ethereum (ETH) 21,9%
  • Tether (USDT) 4,9%
  • Binance Coin (BNB) 4,3%
  • Cardano (ADA) 3,7%
  • Dogecoin (DOGE) 3,2%
  • XRP (XRP) 3,1%
  • Νόμισμα δολαρίου ΗΠΑ (USDC) 1,8%
  • Unisvop (UNI) 1,0% 

Ανεξάρτητα από την επενδυτική στρατηγική που ακολουθείτε, η διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου σας είναι υψίστης σημασίας. Σύμφωνα με οικονομικούς εμπειρογνώμονες, συνιστάται να περιορίσετε τις επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα στο 5% της συνολικής αξίας των χαρτοφυλακίων σας.

Ποιο είναι το κυριότερο πράγμα σχετικά με τα κρυπτονομίσματα
Ποια είναι η μοναδικότητα του Bitcoin;

Θα πρέπει να εξετάσω επιπλέον κρυπτονομίσματα;

Σύμφωνα με τους επαγγελματίες με τους οποίους μιλήσαμε, δεν είναι για αρχάριους. Οι ειδικοί λένε ότι τα altcoins είναι ακόμη πιο απρόβλεπτα από το Bitcoin και το Ethereum.

“Είναι κάτι σαν ένα παιχνίδι με μετοχές της δεκάρας”, λέει ο Nate Neary, CFP και ιδρυτής της Modern Money Management. “Κάθε νικητής έχει πίσω του μια μακρά σειρά από χαμένους. Η εικασία σας είναι εξίσου έγκυρη με αυτή οποιουδήποτε άλλου”.

Ποιο είναι το πλεονέκτημα του ethereum to btc
Ποιο είναι το πλεονέκτημα του Ethereum;

Ο Στέρλινγκ πιστεύει ακράδαντα ότι το Ethereum θα επισκιάσει το Bitcoin και τα άλλα κρυπτονομίσματα στο μέλλον, καθώς είναι πεπεισμένος ότι τα περισσότερα από αυτά θα είναι παρωχημένα μέσα σε δύο δεκαετίες. Υποστηρίζει: “Είμαι βέβαιος ότι αυτά τα κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία θα ακολουθήσουν παρόμοια πορεία με την έκρηξη της dot-com- θα είναι πρακτικά άχρηστα μέχρι το 2041”.

Ο Subramaniam δηλώνει ότι τόσο το Bitcoin όσο και το Ethereum θα αποτελέσουν βασικά μελλοντικά στοιχεία.

Ακόμη και αν χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να δεσμευτείτε οικονομικά στα altcoins, παρακολουθήστε τα. Σύμφωνα με τον Morrison – “Αξίζει να προσέξετε άλλα κρυπτογραφικά νομίσματα καθώς συνεχίζουν την εξέλιξή τους. Ποτέ δεν μπορείτε να ξέρετε ποια από αυτά θα αποτελέσουν τους σημαντικότερους παράγοντες επιρροής στο μέλλον”.

Πριν επενδύσετε σε Bitcoin ή Ethereum, κάντε ενδελεχή έρευνα και επενδύστε μόνο ένα ποσό με το οποίο αισθάνεστε άνετα. Μπορείτε να υποστηρίξετε και τα δύο, αλλά η απόφαση θα πρέπει να ληφθεί μετά από προσεκτική αξιολόγηση.

Ποιος αλγόριθμος να χρησιμοποιηθεί για τη συναίνεση;

Θα πρέπει να εξετάσω επιπλέον κρυπτονομίσματα;
ethereum to btc

Το Bitcoin χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο proof-of-work για την επαλήθευση των συναλλαγών. Ωστόσο, το Ethereum στοχεύει να απομακρυνθεί από αυτή τη μέθοδο και να μεταβεί σε έναν αλγόριθμο proof-of-stake.

Η επίθεση άρνησης παροχής υπηρεσιών (Denial of Service – DOS) είναι μια μέθοδος κατά την οποία ένα σύστημα υπολογιστή κατακλύζεται από άσκοπα αιτήματα, ώστε να σταματήσει να λειτουργεί σωστά.

Τα συστήματα POS δεν χρησιμοποιούν ανθρακωρύχους. Αντ' αυτού, έχουν επικυρωτές οι οποίοι διατηρούν μέρος των Ethers τους στην αλυσίδα μπλοκ ως μερίδιο του οικοσυστήματος. Αυτοί οι επικυρωτές υποβάλλουν προσφορές για το ποια μπλοκ θα προστεθούν στην αλυσίδα στη συνέχεια. Όταν ένα μπλοκ προστίθεται στην αλυσίδα, λαμβάνουν μια ανταμοιβή 32 Ethers ανάλογα με το πόσο είχαν ποντάρει νωρίτερα, αλλά αυτή η ανταμοιβή μπορεί να αφαιρεθεί εάν αποδειχθεί ότι ένας συγκεκριμένος επικυρωτής το έκανε σκόπιμα.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς