Cryptocurrency Swing Trading: Τι είναι και πώς να εμπλακείτε

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Ποιο είναι το καλύτερο νόμισμα για swing trading;

Τα πιο πολύτιμα κρυπτονομίσματα επιλέγονται συνήθως στην κρυπτογράφηση συναλλαγών swing. Τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων και οι αίθουσες συναλλαγών σφύζουν από τα πιο περιζήτητα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, όπως το Bitcoin (BTC), το Ethereum (ETH) και το Tether (USDT).

⚡️ Γιατί το κρυπτονόμισμα ταλαντεύεται τόσο πολύ;

Το κόστος του bitcoin υπόκειται σε διαρκώς μεταβαλλόμενες διακυμάνσεις, οι οποίες επηρεάζονται από παράγοντες όπως το κλίμα των επενδυτών και των καταναλωτών, η κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης, η δυναμική της προσφοράς και της ζήτησης, ακόμη και οι κυβερνητικοί κανονισμοί. Αυτοί οι παράγοντες συνεργάζονται για να παράγουν μεταβλητότητα των τιμών.

⚡️ Τι είναι το bitcoin swing trading;

Η διαπραγμάτευση με κρυπτονομίσματα είναι ένας συνδυασμός και των δύο. Οι συναλλασσόμενοι με εναλλαγές επενδύουν μακροπρόθεσμα. Παρ' όλα αυτά, βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση για νέες επενδυτικές ευκαιρίες. Καθημερινά, ακόμη και αν δεν πραγματοποιούν συναλλαγές κάθε μέρα, είναι συνήθως ενήμεροι για τις κινήσεις της αγοράς κρυπτονομισμάτων.

⚡️ Ποιο νόμισμα θα εκραγεί το 2025;

Από το 2023 έως το 2025, το Avalanche θα είναι σχεδόν σίγουρα ένα από τα πιο εκρηκτικά κρυπτονομίσματα.

Τι είναι το swing trading cryptocurrency και πώς λειτουργεί;

Αν θέλετε να επενδύσετε βραχυπρόθεσμα ή μεσοπρόθεσμα, η κρυπτογράφηση κρυπτογράφησης μπορεί να είναι κατάλληλη. Αυτή η προσέγγιση περιλαμβάνει την αγορά και την πώληση συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης για να επωφεληθείτε από τις μεταβολές των τιμών. Η στρατηγική αυτή αποσκοπεί στον εντοπισμό τυχόν “ταλαντεύσεων” στην αγορά σε διάστημα ημερών, εβδομάδων ή μηνών.

Μπορείτε να κάνετε swing trader trading crypto
Είναι cryptocurrency swing trading crypto μια καλή ιδέα;

Υπάρχουν δύο τιμές στις οποίες εστιάζουν οι έμποροι όταν παρακολουθούν μια μετοχή ή ένα εμπόρευμα: η τιμή ανοίγματος και η τιμή κλεισίματος. Αυτές οι τιμές μπορούν να προβλεφθούν, με κάποιο περιθώριο για προσαρμογές κατά τη διάρκεια των περιόδων πτώσης της αγοράς.

Πόσα κερδίζουν οι swing traders κρυπτονομισμάτων;
Είναι δυνατόν να γίνω πλούσιος από το swing trading;
  • Η καλύτερη στιγμή για να εισάγετε μια νέα θέση είναι όταν η αγορά βρίσκεται σε ανοδική τάση. Όταν η αγορά φθάσει σε υψηλό, τότε θα αρχίσει να πέφτει, παρέχοντας μια ευκαιρία για μια short συναλλαγή.
  • Η μέγιστη επιτρεπόμενη μεταβλητότητα είναι κοντά στην τρέχουσα τιμή και δεν υπάρχουν ελάχιστα swing Όταν η αγορά πέφτει και ανακάμπτει, αυτό προσφέρει μια ευκαιρία για μια long συναλλαγή.

Οι τεχνικές Swing Trading λειτουργούν καλά σε αγορές με τάση, όπως η αγορά συναλλάγματος, η χρηματιστηριακή αγορά και τα κρυπτονομίσματα. Αν είστε αρχάριος, το Bitcoin, το Ethereum και το Tether είναι μερικά από τα σπουδαιότερα κρυπτονομίσματα για swing trading crypto. Λόγω της τεράστιας κεφαλαιοποίησής τους και της ογκώδους συναλλακτικής τους δραστηριότητας, οι τίτλοι αυτοί είναι μερικοί από τους πιο ρευστούς και ενεργά διαπραγματεύσιμους τίτλους.

Ένας οδηγός συναλλαγών κρυπτονομισμάτων swing
Ποιο είναι το καλύτερο χρονοδιάγραμμα για swing trading cryptocurrency;

Η τεχνική ανάλυση είναι το πιο συνηθισμένο εργαλείο που χρησιμοποιούν οι επιτυχημένοι έμποροι κρυπτογραφίας για να εντοπίζουν τις ημερήσιες και εβδομαδιαίες τάσεις. Η θεμελιώδης ανάλυση είναι επίσης απαραίτητη, δεδομένου ότι τα οικονομικά γεγονότα μπορεί να συμβαίνουν σε διάστημα πολλών ημερών ή εβδομάδων.

Ημερήσιο εμπόριο και εναλλασσόμενο εμπόριο κρυπτονομισμάτων.

Οι έμποροι ημέρας στοχεύουν να επωφεληθούν από τις βραχυπρόθεσμες αυξήσεις των τιμών κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ οι swing traders επιδιώκουν να επωφεληθούν από τις μακροπρόθεσμες κινήσεις των τιμών. Οι έμποροι ημέρας παρακολουθούν ενεργά τις θέσεις τους και σπάνια αφήνουν τα στοιχήματά τους ανοιχτά για περισσότερο από μία ημέρα, ενώ οι swing traders μπορεί να αφήσουν τις θέσεις τους ανοιχτές για αρκετές ημέρες ή εβδομάδες.

Πώς να ξεκινήσετε κρυπτογραφικά αποθέματα διαπραγμάτευσης swing
Πώς να κάνετε 100-ημερών κρυπτονόμισμα swing μετοχές διαπραγμάτευσης;

Οι έμποροι ημέρας χρησιμοποιούν συχνά την τεχνική ανάλυση για να εντοπίσουν τις βραχυπρόθεσμες τάσεις και να τις αξιοποιήσουν για μέγιστα κέρδη. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιούν δείκτες όπως κινητούς μέσους όρους, επίπεδα στήριξης και αντίστασης και άλλα μοτίβα διαγραμμάτων για να καθορίσουν πότε θα εισέλθουν και πότε θα εξέλθουν από τις συναλλαγές. Από την άλλη πλευρά, οι συναλλασσόμενοι με διακυμάνσεις εστιάζουν περισσότερο στη θεμελιώδη ανάλυση. Εξετάζουν ειδησεογραφικά γεγονότα, οικονομικές εκθέσεις, ανακοινώσεις εταιρειών και άλλες πηγές πληροφοριών για να εντοπίσουν τις τάσεις της αγοράς. Αυτοί οι έμποροι είναι πιο πιθανό να κρατήσουν θέσεις για παρατεταμένες περιόδους για να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους.

Ποια νομίσματα είναι κατάλληλα για swing trading
Τι είναι η στρατηγική swing trading;

Οι επενδυτικές προτιμήσεις και οι στόχοι του επενδυτή καθορίζουν τελικά την απόφαση μεταξύ ημερήσιας διαπραγμάτευσης και εναλλασσόμενης διαπραγμάτευσης κρυπτογράφησης. Ορισμένοι έμποροι επιθυμούν να πραγματοποιούν καθημερινές συναλλαγές, ενώ άλλοι διστάζουν να διατηρούν θέσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επιπλέον, ορισμένοι έμποροι μπορεί να επωφεληθούν από ένα γρήγορο ρυθμό, ενώ άλλοι θέλουν ένα πιο χαλαρό στυλ.

Τι είναι το κρυπτονόμισμα swing trading
Οδηγός για αρχάριους για τα αποθέματα συναλλαγών με κρυπτονόμισμα

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι συντριπτική με τη μεγάλη ποικιλία των διαθέσιμων επιλογών που ταιριάζουν στις συγκεκριμένες επιθυμίες και ανάγκες σας.

Στρατηγικές για swing trading κρυπτονομίσματα

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων σε swing είναι λίγο πιο περίπλοκη από τη διαπραγμάτευση fiat currency, επειδή τα swings ενσωματώνουν διαφορετικούς τύπους εντολών, spreads και εντολές stop-loss. Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι πολύπλοκη, με πολλές επιλογές που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να καθορίσετε ποια μέθοδος είναι η καλύτερη για εσάς και τους στόχους των συναλλαγών σας. Παραθέτουμε δύο κοινά παραδείγματα παρακάτω.

Ποιο είναι το καλύτερο κρυπτονόμισμα για swing trading;

“Αδυναμία διαφυγής.”

Αυτή η μέθοδος βασίζεται στην εύρεση σημείων όπου η αγορά αντιστρέφεται, σταματά ή αναπηδά. Λόγω αυτής της σχέσης με τις γραμμές στήριξης και αντίστασης του επιπέδου, οι έμποροι συχνά θεωρούν ότι “παγιδεύεται” μεταξύ ενός ανώτερου και ενός κατώτερου ορίου. Εάν η τιμή διασπάσει κάτω από τη στήριξη, ο έμπορος περιμένει μια σημαντική κίνηση της τιμής (το κερί κλείνει πάνω από τη στήριξη) πριν ανοίξει μια εκτεταμένη θέση. Ο στόχος είναι να βγει από τη διαπραγμάτευση πριν η πίεση του αγοραστή φτάσει στο επίπεδο αντίστασης.

Πώς να εμπορεύεστε το κρυπτονόμισμα Swing τον Μάιο του 2022.
Τι είναι το Reddit swing trading crypto?

Ο στόχος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα διάγραμμα κεριών τρίτης διάρκειας για να εντοπίσετε και να αξιοποιήσετε πιθανές ευκαιρίες αγοράς. Για να εγγυηθείτε την επιτυχία αυτού του σχεδίου, πρέπει πρώτα να είστε εξοικειωμένοι με το καθημερινό διάγραμμα κεριών καθώς και με τα επίπεδα στήριξης και αντίστασης. Το stop loss και η ανάληψη κέρδους θα είναι επίσης σημαντικά, καθώς θα διασφαλίσουν ότι δεν θα έχετε υπερβολική μόχλευση.

κρυπτονομίσματα swing trading
Πόσα βγάζει κατά μέσο όρο ο έμπορος κρυπτογράφησης κατά τη διάρκεια της ημέρας;

“Ακολουθώντας την τάση”.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η προσέγγιση αυτή αφορά την παρακολούθηση της υπάρχουσας τάσης της αγοράς. Κατά τη διάρκεια ενός κύματος της αγοράς, ένας έξυπνος έμπορος μπορεί να αγοράσει χαμηλά και να επωφεληθεί από τη ζήτηση πουλώντας υψηλά.

“Πιάσε το κύμα”.

Όπως υποδηλώνει και το όνομα, ο στόχος αυτής της προσέγγισης είναι να λάβει μια ενιαία κίνηση σε μια αγορά με τάση μετά το τέλος της υποχώρησης.

Μπορείτε να βγάλετε τα προς το ζην από την ημερήσια διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων;
Ποιο είναι το καλύτερο κρυπτονόμισμα για ημερήσιες συναλλαγές;

Αυτή η στρατηγική είναι η τέλεια λύση εάν μεγιστοποιείτε τα πιθανά κέρδη από τις συναλλαγές Bitcoin, περιορίζοντας παράλληλα τον κίνδυνο. Εκμεταλλευτείτε τις βραχυπρόθεσμες τάσεις και εξασφαλίστε το οικονομικό σας μέλλον! Ακολουθώντας αυτή τη στρατηγική μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας και να ελαχιστοποιήσετε τις απώλειές σας. Προχωρήστε λοιπόν και δοκιμάστε την!

Είναι κερδοφόρα η ημερήσια διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων;
Ποιος είναι ο καλύτερος δείκτης για swing trading;

Στρατηγικές διαπραγμάτευσης με χρήση κρυπτονομισμάτων για swing traders

Είτε εμπορεύεστε bitcoins είτε άλλα εναλλακτικά νομίσματα, υπάρχουν διάφορα διαθέσιμα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την προσέγγιση των συναλλαγών σας και να σας παρέχουν εμπιστοσύνη όταν τα πράγματα πάνε στραβά.

Κοινωνικός έμπορος

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν αντιγραφέα εάν συναλλάσσεστε με κρυπτονομίσματα και θέλετε να γνωρίζετε πώς αλλάζει η αγορά τις τιμές. Με αυτό το εργαλείο, οι άνθρωποι μπορούν να παρακολουθούν τις προτάσεις συναλλαγών σας και τις επιτυχημένες συναλλαγές άλλων. Έτσι, είναι ιδανικό για όσους εξακολουθούν να πειραματίζονται στον τομέα.

Πώς να εμπορεύεστε αποθέματα σε διακυμάνσεις
Πόσα μπορεί να κερδίσει ένας swing trader;

Με τη λειτουργία αντιγραφής συναλλαγών, μπορείτε να αντιγράψετε τις συναλλαγές πιο έμπειρων εμπόρων και να μάθετε από αυτούς καθώς προχωράτε. Η πλατφόρμα τους προσφέρει επίσης διάφορα εκπαιδευτικά υλικά για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας. Αν θέλετε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στο swing trading, το eToro είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε.

Αυτοματισμοί και σήματα

Οι αυτοματοποιημένες τεχνολογίες, όπως τα bots και τα σήματα κρυπτογράφησης, μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε περισσότερες συναλλαγές πιο γρήγορα. Τα ρομπότ συναλλαγών θα σαρώνουν την αγορά και θα αγοράζουν και θα πωλούν περιουσιακά στοιχεία όταν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις.

Διατίθενται πολλοί διαφορετικοί τύποι ρομπότ για να ταιριάζουν σε διάφορες μεθόδους συναλλαγών swing. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ρομπότ που λειτουργούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας, όπως με βάση τον όγκο, τις συναλλαγές, το χρόνο και την τιμή.

Είναι οι swing traders κερδοφόροι
Ποιος RSI είναι ο καλύτερος για swing trading;

Ορισμένες πλατφόρμες συλλέγουν σήματα από διάφορες πηγές που μπορεί να είναι αυτοματοποιημένες ή χειροκίνητες. Δεδομένου ότι λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, οι τεχνικές swing trading μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί τους.

Τεχνική ανάλυση

Τα επίπεδα στήριξης και αντίστασης, ο δείκτης σχετικής ισχύος (RSI), οι ζώνες Bollinger, η ανάκαμψη Fibonacci, ο όγκος, ο στοχαστικός ταλαντωτής και οι κινητοί μέσοι όροι είναι κοινά εργαλεία που χρησιμοποιούν οι έμποροι κρυπτονομισμάτων swing.

Ορισμός του swing trading
Στρατηγικές Swing Trading για αρχάριους

Τα τεχνικά εργαλεία βοηθούν τους εμπόρους να εντοπίσουν τις ανοδικές και καθοδικές περιοχές στο διάγραμμα όπου μπορούν να αγοράσουν και να πουλήσουν. Ως αποτέλεσμα, οι έμποροι θα προσπαθήσουν να εντοπίσουν δύο είδη δυνατοτήτων: τάσεις και διαρρήξεις. Οι μακροπρόθεσμες κινήσεις της αγοράς καθορίζονται από βραχυπρόθεσμες διακυμάνσεις γνωστές ως τάσεις. Οι διαρρήξεις θυμίζουν την έναρξη μιας νέας κατεύθυνσης.

Είναι το MACD καλό για κρυπτονομίσματα swing trading
Είναι οι συναλλαγές swing κατάλληλες για κρυπτονομίσματα;

Οι κινητοί μέσοι όροι είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς δείκτες swing trading. Υπολογίζουν τη μέση τιμή της κίνησης των τιμών ενός κρυπτογραφικού περιουσιακού στοιχείου κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης περιόδου. Εάν ανακαλυφθεί κάποια διασταύρωση, μπορεί να υποδηλώνει ισχυρή ή αδύναμη δυναμική. Οι κινητοί μέσοι όροι μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως επίπεδα στήριξης και αντίστασης.

Εργαλεία διαχείρισης κινδύνων

Ο χρυσός κανόνας οποιασδήποτε τεχνικής swing trading είναι να μην βάζετε ποτέ περισσότερα χρήματα στην αγορά από όσα είστε διατεθειμένοι να χάσετε. Ο καθορισμός επιπέδων stop-loss είναι η πιο αποτελεσματική προσέγγιση για τη μείωση του κινδύνου, ενώ παραμένετε στο εμπόριο.

Στρατηγικές κρυπτονομίσματα swing trading που λειτουργούν
Είναι το swing trading υψηλού κινδύνου;

Θα πρέπει να τοποθετήσετε ένα stop loss για να προστατεύσετε τα κεφάλαιά σας ενώ δεν κάθεστε στον υπολογιστή σας. Το stop trading απαιτεί συχνά τη διατήρηση θέσεων κατά τη διάρκεια της νύχτας, οπότε ένα stop loss είναι απαραίτητο για τη διασφάλιση των χρημάτων σας.

Η διαδικασία είναι απλή: Πρώτον, τοποθετήστε το στοίχημά σας. Εάν κερδίσετε το στοίχημα, το κέρδος σας μείον το ποσό που στοιχηματίσατε θα πιστωθεί στο λογαριασμό σας. Εάν χάσει, μπορείτε στη συνέχεια να αποσύρετε τα κέρδη σας. Το πλεονέκτημα του υπερβολικού στοιχήματος σε μια εξωτική επιλογή συχνά είναι ότι, ανεξάρτητα από το πόσο άσχημα πάνε τα πράγματα για το χρηματιστήριο, εξακολουθείτε να πληρώνεστε.

Ποια είναι τα μειονεκτήματα των συναλλαγών swing
Είναι δύσκολο να κάνεις swing trade με κρυπτονομίσματα;

Πλεονεκτήματα της διαπραγμάτευσης σε Crypto χρησιμοποιώντας τεχνικές Swing

Παρόλο που η διαπραγμάτευση swing μπορεί να φαίνεται απλή, δεν είναι τόσο δύσκολη όσο άλλες τεχνικές διαπραγμάτευσης κρυπτογράφησης. Επιπλέον, μπορείτε να έχετε διάφορα πλεονεκτήματα με αυτή τη στρατηγική:

  • Μακροπρόθεσμη στρατηγική. Σε σύγκριση με άλλες μορφές διαπραγμάτευσης, οι συναλλαγές swing δεν απαιτούν πολύωρη παρακολούθηση, επειδή οι συναλλαγές μπορούν να διαρκέσουν ημέρες ή εβδομάδες.
Ποιο είναι το καλύτερο χρονοδιάγραμμα για κρυπτονομίσματα swing trading
Ποιο κρυπτονόμισμα είναι καλύτερο για ημερήσιες συναλλαγές;
  • Λιγότερη ένταση. Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων με ταλαντεύσεις μπορεί να είναι λιγότερο αγχωτική από την ημερήσια διαπραγμάτευση, δεδομένου ότι συνεπάγεται μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και λιγότερες συναλλαγές.
  • Εμπόριο με μερική απασχόληση. Επομένως, είναι δυνατή η εργασία πλήρους απασχόλησης και η ενεργή διαπραγμάτευση.
  • Μεταβλητότητα. Επειδή η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων σε μια κινούμενη αγορά όπως το Bitcoin συνεπάγεται μεγάλη μεταβλητότητα, είναι σημαντικό να κατανοήσετε. Η αγορά κρυπτονομισμάτων είναι εξαιρετικά ευμετάβλητη, γεγονός που μπορεί να προσελκύσει έμπειρους swing traders.

Μειονεκτήματα της Swing Trading Crypto

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι δύσκολη τόσο για τους αρχάριους όσο και για τους ειδικούς.

Ποιο είναι το πιο ευμετάβλητο κρυπτονόμισμα;
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των συναλλαγών swing
  • Ολονύκτιος κίνδυνος. Η διαπραγμάτευση με ταλαντεύσεις μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές απώλειες επειδή κρατάτε τις θέσεις σας ανοιχτές περισσότερο από ό,τι οι έμποροι ημέρας. Επίσης, λάβετε υπόψη σας τυχόν έξοδα ανταλλαγής κατά τη διάρκεια της νύχτας.
  • Κενά τιμών. Τα κενά τιμών μπορεί να προκύψουν όταν οι έμποροι διατηρούν θέσεις ανοιχτές κατά τη διάρκεια της νύχτας ή του Σαββατοκύριακου. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν οι ειδήσεις και οι αναλύσεις λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια των ωρών διαπραγμάτευσης.
  • Χρονισμός της αγοράς. Ακόμη και για τους έμπειρους εμπόρους κρυπτονομισμάτων, οι διακυμάνσεις της αγοράς είναι δύσκολο να προβλεφθούν.
Ποιο είναι το πιο σταθερό κρυπτονόμισμα
Στρατηγικές συναλλαγών για Swing Traders

Τακτικές για swing trading

Εάν είστε ένας swing trader, περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας κοιτάζοντας τα μοτίβα των διαγραμμάτων πολλών ημερών. Τα συνηθισμένα που πρέπει να αναζητήσετε περιλαμβάνουν διασταυρώσεις κινητών μέσων όρων, μοτίβα κύπελλου και λαβής, μοτίβα κεφαλής και ώμων, σημαίες και τρίγωνα. Εκτός από αυτούς τους δείκτες, τα βασικά κηροπήγια αντιστροφής μπορούν να σας δώσουν μια σταθερή ιδέα για το πότε να εισέλθετε ή να εξέλθετε από μια συναλλαγή.

Στρατηγικές συναλλαγών για Swing Traders
Ποιο είναι το πιο ευμετάβλητο κρυπτονόμισμα;

Τελικά, κάθε swing trader δημιουργεί ένα σχέδιο και μια στρατηγική που του δίνει πλεονέκτημα έναντι των περισσότερων συναλλαγών. Αυτό περιλαμβάνει την εύρεση εμπορικών ρυθμίσεων που συνήθως οδηγούν σε προβλέψιμες κινήσεις στην τιμή του περιουσιακού στοιχείου. Ωστόσο, αυτό δεν είναι εύκολο και καμία στρατηγική ή ρύθμιση δεν λειτουργεί πάντα. Με ένα ευνοϊκό ρίσκο/απόδοση, το να κερδίζεις κάθε φορά είναι περιττό. Όσο πιο θετική είναι η σχέση κινδύνου/απόδοσης μιας στρατηγικής διαπραγμάτευσης, τόσο λιγότερες φορές χρειάζεται να κερδίσει για να δημιουργήσει συνολικό κέρδος μετά από πολλαπλές συναλλαγές.

Στρατηγικές συναλλαγών για Swing Traders

πλεονέκτημα των συναλλαγών swing
Μειονεκτήματα των συναλλαγών swing

Ένας λογαριασμός επίδειξης είναι ένας τέλειος τρόπος για να δοκιμάσετε τις συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα χωρίς κίνδυνο. Θα μπορέσετε να ζήσετε την εμπειρία των αγορών σε πραγματικό χρόνο και να πάρετε μια ιδέα για το πώς είναι πριν δεσμεύσετε χρήματα. Όταν είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε την προσέγγιση των swing trading, οι περισσότεροι χρηματιστές παρέχουν έναν δωρεάν λογαριασμό επίδειξης με προσομοιωμένα χρήματα. Δεν θα διακινδυνεύσετε ποτέ τα δικά σας χρήματα όταν δοκιμάζετε την τεχνική σας για swing trading.

Ιδιαιτερότητες των swing συναλλαγών σε κρυπτογράφηση
Ενδοημερήσιες συναλλαγές και swing trading: ποια είναι η διαφορά;

Παρακολουθήστε το Bitcoin.

Στην αγορά κρυπτονομισμάτων, τα περισσότερα altcoins συνδέονται θετικά ή αρνητικά με τις κινήσεις του bitcoin, γεγονός που προκαλεί πτώση των τιμών των κρυπτονομισμάτων όταν το BTC αυξάνεται. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι άνθρωποι αποσύρονται από τον τομέα των altcoin και επενδύουν στο bitcoin.

Σε περίπτωση που η αξία του Bitcoin πέσει δραματικά, αναμένεται ότι και άλλα κρυπτονομίσματα θα υποφέρουν παρόμοια. Ως αποτέλεσμα, η διαπραγμάτευση altcoins είναι συχνά η καλύτερη ευκαιρία όταν το Bitcoin αυξάνεται σταδιακά με την πάροδο του χρόνου.

Πώς να εμπορεύεστε κρυπτονομίσματα με επιτυχία
Ποιο είναι το καλύτερο χρονοδιάγραμμα για swing trading cryptocurrency;

Το κόστος του δανείου, συμπεριλαμβανομένων των τόκων και των τελών.

Κατά την εκτέλεση swing συναλλαγών σε κρυπτονομίσματα, τα spreads πληρώνονται λιγότερο συχνά και έχουν μικρότερο μέγεθος. Από την άλλη πλευρά, οι swing traders χρεώνονται με ένα κόστος swap, ένα επιτόκιο που επιβάλλεται στις overnight θέσεις.

Ορισμένες εταιρείες ενδέχεται να χρεώνουν υψηλές προμήθειες ή άλλα έξοδα κατά το άνοιγμα ενός λογαριασμού, γι' αυτό ελέγξτε τα πρώτα. Ανάλογα με το ρυθμιστικό σας πλαίσιο, ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με φόρους για τη διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων στη χώρα σας.

Ποια κρυπτονομίσματα είναι τα καλύτερα για swing trading
Τι είναι το swing trading σε κρυπτονόμισμα;

Εκπαίδευση

Οι διακυμάνσεις των κρυπτονομισμάτων μπορεί να προσελκύσουν αρχάριους που ενδιαφέρονται να μάθουν μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συναλλαγές. Ωστόσο, θα χρειαστείτε πρόσβαση σε εξαιρετικό εκπαιδευτικό υλικό και πρόσθετα εργαλεία για να διευρύνετε την κατανόησή σας.

Ένα μάθημα περιεχομένου μπορεί να είναι οτιδήποτε, από ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης κρυπτογράφησης έως ένα φόρουμ συζητήσεων και ένα online βιβλίο για το swing trading. Όταν επιλέγετε έναν μεσίτη κρυπτογράφησης, σκεφτείτε αυτό.

Είναι σοφό να εμπορεύεστε κρυπτονομίσματα
Είναι κερδοφόρα η διαπραγμάτευση κρυπτογραφικών συναλλαγών;

Ανάλυση

Εκτός από τη θεμελιώδη μελέτη, οι τεχνικές μέθοδοι χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη αποτελεσματικών στρατηγικών swing trading.

Ξεκινάτε πολύ καλά αν έχετε κατανοήσει καλά τα ημερήσια διαγράμματα κηροπήγιων και τους δείκτες. Ωστόσο, είναι επιτακτική ανάγκη να γνωρίζετε τα κρίσιμα γεγονότα και τις οικονομικές εκθέσεις που μπορούν να επηρεάσουν την αγορά.

Είναι δύσκολο να εμπορεύεσαι κρυπτονόμισμα σε ταλαντεύσεις
Ποιο νόμισμα είναι καλύτερο για ενδοημερήσιες συναλλαγές;

Όσον αφορά τα κρυπτονομίσματα, αξίζει να παρακολουθείτε αξιόπιστες πηγές όπως οι Binance, Coin Metrics, CoinDesk ή Coin Telegraph.

Μια τελευταία λέξη για Swing Trading Cryptocurrency

Πολλοί άνθρωποι προσελκύονται από την τακτική διαπραγμάτευση στην αγορά κρυπτονομισμάτων επειδή φαίνεται να είναι μια ευκολότερη και λιγότερο χρονοβόρα μέθοδος από άλλους τύπους συναλλαγών. Όμως, πριν προβούν σε συναλλαγές, οι αρχάριοι επενδυτές θα πρέπει να μάθουν πώς να διαπραγματεύονται τα κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία με ταλαντευόμενες συναλλαγές και να εξοικειωθούν με τη διαδικασία κάνοντας εξάσκηση σε έναν λογαριασμό επίδειξης. Αφού κατανοήσετε τις βασικές αρχές, ήρθε η ώρα να αποφασίσετε σε ποια κρυπτονομίσματα αξίζει να επενδύσετε για swing trading.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς