4 Στρατηγικές αντιστάθμισης για κρυπτονομίσματα

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Πώς αντισταθμίζετε το κρυπτονόμισμα;

Για παράδειγμα, ένας έμπορος κρυπτονομισμάτων μπορεί να επωφεληθεί από τις αλλαγές στην αγορά “αγοράζοντας χαμηλά και πουλώντας ψηλά”. Αυτό περιλαμβάνει την εκμετάλλευση των διακυμάνσεων των τιμών, πουλώντας πρώτα το Bitcoin στην υψηλότερη τιμή του και στη συνέχεια αγοράζοντάς το πίσω όταν το κόστος έχει μειωθεί. Αυτό αντισταθμίζει το κέρδος ή τη ζημία στην ανταλλαγή, το οποίο μπορεί να προσθέσει σε σημαντικά κέρδη με την πάροδο του χρόνου. Το άνοιγμα συναλλαγών με αυτόν τον τρόπο είναι γνωστό ως αντιστάθμιση κινδύνου (hedging) των bitcoins ή οποιουδήποτε άλλου κρυπτονομίσματος.

⚡️ Τι είναι ένα αμοιβαίο κεφάλαιο αντιστάθμισης κινδύνου κρυπτονομισμάτων;

Ένα αμοιβαίο κεφάλαιο αντιστάθμισης κινδύνου που επενδύει στο bitcoin . Τα κρυπτογραφικά hedge funds, όπως και τα παραδοσιακά hedge funds, επενδύουν σε κρυπτονομίσματα, καθώς και σε παράγωγα και futures blockchain, ενώ τα επιχειρηματικά κεφάλαια και τα ιδιωτικά κεφάλαια για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις blockchain.

⚡️ Πώς αντισταθμίζετε το χαρτοφυλάκιό σας;

Η επένδυση σε διάφορες επιλογές είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους και διαρκείς τρόπους για την επίτευξη οικονομικής σταθερότητας. Η συνολική μεταβλητότητα μειώνεται με τη διατήρηση μη συσχετιζόμενων περιουσιακών στοιχείων σε ένα χαρτοφυλάκιο και μετοχών. Τα εναλλακτικά περιουσιακά στοιχεία τείνουν να χάνουν λιγότερη αξία κατά τη διάρκεια μιας πτωτικής αγοράς, οπότε ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο θα έχει μικρότερες συνολικές απώλειες.

⚡️ Πώς μπορείτε να αντισταθμίσετε την πτώση της αγοράς;

Εάν είστε δεσμευμένοι σε ορισμένα από τα περιουσιακά σας στοιχεία υψηλότερου κινδύνου, η αγορά δικαιωμάτων πώλησης είναι η καλύτερη μέθοδος για την προστασία από πιθανές απώλειες στην αγορά. Τα δικαιώματα πώλησης σας δίνουν την επιλογή να πουλήσετε όταν το επίπεδο ασφαλείας φτάσει σε ένα συγκεκριμένο χαμηλό σημείο.

πληθωρισμός παρασύρουν το bitcoin

Για κάθε επίδοξο επενδυτή, το κλειδί για τη μεγιστοποίηση των επενδύσεών σας είναι η ασφαλής αποθήκευση των κρυπτογραφικών περιουσιακών στοιχείων σας. Υπάρχουν όμως και άλλες εύκολες στη χρήση μέθοδοι για την περαιτέρω αύξηση αυτών των πιθανών κερδών!

Μέσα σε μόλις πέντε χρόνια, το ενδιαφέρον για τα κρυπτονομίσματα έχει εκτοξευθεί στα ύψη μεταξύ των Αμερικανών επενδυτών- τα ποσοστά ιδιοκτησίας έχουν εκτοξευθεί από το 1% στο 13%. Φαίνεται ότι αυτή η τάση δεν πρόκειται να επιβραδυνθεί σύντομα, με τους ειδικούς του κλάδου να προβλέπουν ότι μέχρι το 2021 έως και το 26% των Αμερικανών θα μπορούσε να κατέχει ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία!

πληθωρισμός παρασύρουν το bitcoin
Είναι το κρυπτονόμισμα μια καλή αντιστάθμιση κινδύνου

Πολλοί επενδυτές που εισέρχονται για πρώτη φορά στην αγορά επιθυμούν να μεγιστοποιήσουν τις πιθανές αποδόσεις των κρυπτογραφικών περιουσιακών στοιχείων τους, μαθαίνοντας πώς να τα αξιοποιήσουν στο έπακρο. Για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας, ακολουθούν τέσσερις συμβουλές ειδικών που πρέπει να έχετε κατά νου!

Προσθήκη νέων τύπων κρυπτονομισμάτων στο επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο

Η διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου κρυπτογραφικών περιουσιακών στοιχείων είναι ένας έξυπνος τρόπος για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο και να μεγιστοποιήσετε τα πιθανά κέρδη. Η διαφοροποίηση ή η κατανομή περιουσιακών στοιχείων είναι ο όρος που χρησιμοποιείται στις συμβουλές συναλλαγών κρυπτογράφησης για την έννοια αυτή. Εάν η αγορά πέσει, ο στόχος είναι να διαφοροποιήσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία και να υπολογίσετε κατά μέσο όρο τις απώλειές σας.

Προσθήκη νέων τύπων κρυπτονομισμάτων στο επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο
Ποια hedge funds αγοράζουν bitcoin

Η επένδυση 1.000 δολαρίων σε κρυπτονομίσματα είναι ένα ριψοκίνδυνο στοίχημα τόσο για τον Μπομπ όσο και για την Άλις- ωστόσο, οι πιθανότητες είναι υπέρ της Άλις να υποστεί πιο εκτεταμένες απώλειες αν το μοναδικό της περιουσιακό στοιχείο υποχωρήσει. Από την άλλη πλευρά, η αγορά θα μπορούσε να πάει και για τους δύο επενδυτές προς τα εκεί όταν ανεβαίνει. Ως εκ τούτου, η διαφοροποίηση των επενδύσεων μπορεί να αξίζει να εξεταστεί για να μετριάσει τις πιθανές οικονομικές απώλειες σε περίπτωση που η αξία των περιουσιακών στοιχείων κάποιου πέσει.

Ποιο είναι το καλύτερο αμοιβαίο κεφάλαιο αντιστάθμισης κινδύνου κρυπτονομισμάτων
πληθωρισμός παρασύρουν το bitcoin

Η σημερινή αγορά παρουσιάζει τεράστιες δυνατότητες τόσο για κέρδη όσο και για απώλειες. Όταν οι επενδυτές αρχίζουν να διαφοροποιούν τα χαρτοφυλάκιά τους επενδύοντας σε διάφορους τύπους κρυπτονομισμάτων, η στρατηγική αυτή μπορεί να προσφέρει οικονομικό πλεονέκτημα κατά τη διάρκεια των υφέσεων της αγοράς, αλλά ενέχει επίσης εγγενείς κινδύνους.

Ακολουθούν μερικές μόνο από τις πολλές διαθέσιμες ποικιλίες κρυπτονομισμάτων:

Πώς μπορείτε να αντισταθμίσετε την κρυπτογράφηση
Τι είναι ένα αμοιβαίο κεφάλαιο αντιστάθμισης κινδύνου κρυπτονομισμάτων;
 • Αιχμές της τιμής του Bitcoin.
 • Μη ανταλλάξιμες μάρκες ή NFTs
 • Τεχνολογία έξυπνων συμβολαίων Ethereum (ETH)
 • Το Uniswap (UNI) είναι ένα αποκεντρωμένο VPN που λειτουργεί παγκοσμίως.
 • Πληρωμή Νομίσματα: (LTK)
 • Κρυπτονομίσματα: BitcoinDark (DCR)

Αν και η διαφοροποίηση των επενδύσεων μπορεί να συμβάλει στη μείωση των κινδύνων και των ζημιών, μπορεί δυστυχώς να οδηγήσει σε μειωμένες αποδόσεις.

Τι είναι η αντιστάθμιση στις συμβουλές συναλλαγών κρυπτογράφησης
Πώς να αντισταθμίσετε τον κίνδυνο bitcoin

Συμβουλές συναλλαγών κρυπτογράφησης

Η αντιγραφή συναλλαγών είναι ένας τρόπος επένδυσης που συνεπάγεται την αναπαραγωγή των επενδυτικών επιλογών ενός έμπειρου επενδυτή. Για παράδειγμα, η eToro, η Cosmetics και η 3Commas διαθέτουν αυτή τη δυνατότητα.

Είναι εύκολο να ξεκινήσετε:

 • Ακολουθήστε εμπόρους με βάση πράγματα όπως η προηγούμενη επιτυχία, ο αριθμός των οπαδών και η συνολική αξιολόγηση κινδύνου (πόσο επικίνδυνα είναι τα επενδυμένα περιουσιακά στοιχεία).
 • Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στο προφίλ χρήστη σας και κάντε κλικ στο σύνδεσμο “Λογαριασμός”.
 • Όταν οι έμποροι αγοράζουν ή πωλούν ένα κρυπτονόμισμα, το χαρτοφυλάκιό σας κάνει το ίδιο.
πληθωρισμός παρασύρουν το bitcoin
Πώς να αντισταθμίζετε τον κίνδυνο

Πρόκειται για μια πλήρως αυτοματοποιημένη προσέγγιση για τη διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων που δεν απαιτεί καμία μελέτη ή παρακολούθηση της αγοράς.

Μπορείτε να αποφασίσετε ποιο ποσοστό του χαρτοφυλακίου σας θα αναθέσετε σε κάθε έμπορο αφού τον έχετε ήδη επιλέξει. Εάν σκοπεύετε να επενδύσετε 1.000 δολάρια σε δύο μεμονωμένους εμπόρους, είναι καλύτερο να μοιράσετε τα χρήματά σας ισομερώς μεταξύ τους. Διαθέστε το 10% του ποσού της επένδυσης για έναν έμπορο και τοποθετήστε το υπόλοιπο 90% για έναν άλλο. Με αυτόν τον τρόπο, και οι δύο θα επωφεληθούν από ίσο μερίδιο κεφαλαίου. Με την επένδυση σε διαφορετικούς τομείς/πολλούς εμπόρους, δημιουργείται ισορροπία στο χαρτοφυλάκιό σας. Επιπλέον, οι συναλλαγές εκτελούνται αυτόματα μόλις οριστικοποιήσετε τις επενδύσεις σας. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι έχετε πάντα τη δυνατότητα να προσθέσετε περισσότερα χρήματα σε έναν έμπορο που αποδίδει ή να τον αντικαταστήσετε πλήρως.

Οι επαγγελματίες έμποροι θα κάνουν αναπόφευκτα λάθη. Δεν μπορείτε να προβλέψετε την επιτυχία ενός εμπόρου ή τη μελλοντική πορεία των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης, επομένως είναι κρίσιμο να καθορίσετε ένα όριο απωλειών. Πρόκειται για μια αυτοματοποιημένη εντολή που σταματά τις συμβουλές συναλλαγών κρυπτογράφησης αντιγράφων σας, εάν χάσετε ένα συγκεκριμένο ποσό ή η αξία του περιουσιακού στοιχείου πέσει.

Μπορεί κάποιος να δημιουργήσει ένα ταμείο συμβουλών συναλλαγών κρυπτογράφησης
Αντιστάθμιση bitcoins με CFDs

Token στοιχήματος DeFi

Εδώ αρχίζουν τα τεχνικά θέματα.

Στο πλαίσιο του στοιχηματισμού DeFi, ο όρος “στοιχηματισμός” αναφέρεται στο κλείδωμα των κρυπτογραφικών περιουσιακών στοιχείων σας σε εξειδικευμένες αυτόνομες πλατφόρμες, γνωστές ως “αποκεντρωμένες εφαρμογές”. Για να κερδίσετε ετήσιους τόκους, πρέπει να στοιχηματίσετε τα κεφάλαιά σας σε μια δεξαμενή στοιχηματισμού DeFi.

Η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση, ή DeFi, είναι ένας κλάδος του τομέα των κρυπτονομισμάτων που μετατρέπει τις συμβατικές χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, όπως η πίστωση και η ασφάλιση, σε εφαρμογές που βασίζονται στην αλυσίδα μπλοκ. Η κύρια διάκριση είναι ότι αντί να ελέγχονται ή να συντηρούνται από οποιαδήποτε μεμονωμένη οντότητα, αυτές οι αποκεντρωμένες χρηματοοικονομικές εφαρμογές λειτουργούν από τις δικές τους κοινότητες χρηστών και μέσω αυτόματα εκτελέσιμων προγραμμάτων υπολογιστή, γνωστών ως “έξυπνα συμβόλαια”.

Πώς να αντισταθμίσετε τον κίνδυνο bitcoin
Πώς να ξεκινήσετε την αντιστάθμιση κρυπτονομισμάτων

Αυτά τα άρθρα μπορούν να αποτελέσουν ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης, αν θέλετε να ασχοληθείτε με αποκεντρωμένες εφαρμογές και έξυπνα συμβόλαια!

Το σχέδιο 5x/10% είναι μια θαυμάσια στρατηγική για να πληρωθείτε για τα αποθηκευμένα περιουσιακά σας στοιχεία εάν σκοπεύετε να αποκτήσετε αποκλειστικά κρυπτονομίσματα και να τα διατηρήσετε για ένα ολόκληρο έτος. Η επένδυση με αυτόν τον τρόπο είναι παρόμοια με την κατάθεση χρημάτων σε έναν αποταμιευτικό λογαριασμό, εκτός από μια σημαντική διαφορά: θα μπορούσατε να κερδίσετε έως και πέντε ή και δέκα φορές περισσότερα από την πενιχρή απόδοση του 1% που προσφέρουν οι παραδοσιακές τράπεζες!

πληθωρισμός παρασύρουν το bitcoin
Πώς να αντισταθμίσετε τον κίνδυνο bitcoin

Παρόλο που δεν μπορούν να διατεθούν όλα τα κρυπτονομίσματα, υπάρχει ένας κατάλογος συμβατών περιουσιακών στοιχείων που βρίσκεται σε αυτή τη σελίδα. Κατά τη συμμετοχή σε πλατφόρμες DeFi, οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν αρκετούς άλλους κινδύνους εκτός από εκείνους που ήδη υπάρχουν κατά τη διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων. Ορισμένα παραδείγματα παρατίθενται παρακάτω:

 • Δεν υπάρχουν κανονισμοί για τις αποκεντρωμένες συσκευές δικτύωσης (DND), πράγμα που σημαίνει ότι οι κυβερνήσεις δεν μπορούν να τις υποστηρίξουν.
 • Η αξία ενός στοιχηματισμένου περιουσιακού στοιχείου μπορεί να μειωθεί, οπότε θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να ανακάμψει για να κερδίσετε τους τόκους σας.
 • Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος η πλατφόρμα στην οποία ποντάρετε να χρεοκοπήσει ή να καταστεί αφερέγγυα.
 • Πριν επενδύσετε, κάντε έρευνα και ποντάρετε μόνο ό,τι μπορείτε να χάσετε.
 • Η αντιστάθμιση των επενδύσεων κρυπτογράφησης είναι ένας έξυπνος τρόπος για να προστατεύσετε τα αρνητικά σας στοιχεία, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε το ανοδικό δυναμικό της αγοράς. Με τη διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου σας, τη διαπραγμάτευση αντιγράφων και τη χρήση πλατφορμών στοιχηματισμού DeFi, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο, μεγιστοποιώντας παράλληλα τις αποδόσεις. Βγείτε λοιπόν εκεί έξω και ξεκινήστε την αντιστάθμιση κινδύνου.

Πριν εμπιστευτείτε τα χρήματά σας στο λογισμικό στοιχημάτων Defi, φροντίστε να κάνετε τη μελέτη σας.

Αντιστάθμιση bitcoins με futures
Οδηγός για την αντιστάθμιση κινδύνου σε κρυπτονόμισμα

Η χρήση παραγώγων κρυπτονομισμάτων μπορεί να προστατεύσει τις συμφωνίες σας από ξαφνικές αλλαγές στην αγορά.

Τι ακριβώς είναι η αντιστάθμιση κινδύνου;

Στόχος της αντιστάθμισης κινδύνου είναι η μείωση του κινδύνου και των ζημιών που μπορεί να προκύψουν ως αποτέλεσμα των διακυμάνσεων των τιμών της αγοράς. Περιλαμβάνει τη δημιουργία δύο συναλλαγών προς την ίδια κατεύθυνση που αναμένετε να κινηθεί η αγορά, μία προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Αυτή είναι η δεύτερη εφεδρική συναλλαγή που πραγματοποιείτε αν η αγορά πάει εναντίον σας, η οποία έχει ως στόχο να αντισταθμίσει τις απώλειες της πρώτης σας συναλλαγής.

Μέθοδος ανοικτής πώλησης
Τι είναι η διαπραγμάτευση αντιγράφων κρυπτονομισμάτων;

Η αγορά συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης είναι μια δημοφιλής μέθοδος για τους επενδυτές κρυπτογράφησης για την αντιστάθμιση των στοιχημάτων τους. Όταν δύο μέρη συμφωνούν να ανταλλάξουν ένα συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο σε μια συγκεκριμένη τιμή και ημερομηνία, αυτό είναι γνωστό ως δημιουργία μιας θέσης αγοράς ή πώλησης στην αγορά προθεσμιακών συμβολαίων.

 • Μεγάλη θέση: Έτσι συμφωνείτε να το αγοράσετε στη σημερινή του αξία σε μια καθορισμένη χρονική στιγμή.
 • Αρνητική τιμή: όταν πιστεύετε ότι η αξία ενός περιουσιακού στοιχείου θα μειωθεί, συμφωνείτε να το πουλήσετε στη σημερινή τιμή σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα.

Οι συμβουλές συναλλαγών σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης κρυπτογράφησης είναι μια άκρως κερδοσκοπική και επικίνδυνη δραστηριότητα στην οποία δεν πρέπει να συμμετέχουν οι αρχάριοι. Ενώ δεν υπάρχει όριο στο πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε με τις συναλλαγές προθεσμιακών συμβολαίων (δεν υπάρχει άπειρο ποσό κέρδους), έχει άπειρο ποσό κινδύνου. ενώ αυτό συνεπάγεται ότι κατά καιρούς θα χρωστάτε στο χρηματιστήριο περισσότερα από όσα καταθέσατε αρχικά, το ποσό που μπορείτε να χάσετε είναι θεωρητικά άπειρο.

Είναι cryptocurrency αντίγραφο crypto συμβουλές διαπραγμάτευσης κρυπτογράφησης κερδοφόρα
Τι σημαίνει να επενδύετε στην DeFi;

Κορυφαίες στρατηγικές αντιστάθμισης κρυπτογράφησης

Ως έμπορος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παρακάτω τέσσερις στρατηγικές για να προστατέψετε τα περιουσιακά σας στοιχεία σε κρυπτονομίσματα από τη μεταβλητότητα της αγοράς.

1. Λειψές πωλήσεις

Η ανοικτή πώληση μπορεί να γίνει μια επικερδής ευκαιρία για την απόκτηση χρημάτων για τους εμπόρους που πιστεύουν ότι η αξία του περιουσιακού τους στοιχείου πρόκειται να μειωθεί. Αυτή η επενδυτική στρατηγική περιλαμβάνει τους εμπόρους που ξεφορτώνουν τα τρέχοντα περιουσιακά τους στοιχεία και επιστρέφουν για να τα αγοράσουν πίσω σε χαμηλότερο κόστος όταν η τιμή πέσει. Με τον τρόπο αυτό, οι επενδυτές μπορούν να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους και να αυξήσουν την αγοραστική τους δύναμη.

Όταν πρέπει να διασφαλίσετε τον καθοδικό σας κίνδυνο από μια θέση αγοράς στο ίδιο κρυπτονόμισμα ή σε συναφή κρυπτονομίσματα, η ανοικτή πώληση είναι μια ιδανική επιλογή. Οι ανοικτές πωλήσεις βοηθούν στον μετριασμό τυχόν μακροχρόνιας έκθεσης, ενώ η διαπραγμάτευση περιθωρίου παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία και δύναμη με αυξημένη δυνατότητα δανεισμού, αν και μπορεί να κάνει τα πράγματα πιο περίπλοκα, καθώς θα μπορούσε να αυξήσει την τιμή ρευστοποίησής σας.

Πώς λειτουργεί το DeFi
Ανοιχτές πωλήσεις

2. Το μέλλον είναι λαμπρό.

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης είναι οικονομικές συμφωνίες μεταξύ δύο ή περισσότερων μερών για την αγορά και πώληση ενός περιουσιακού στοιχείου σε προκαθορισμένη ημερομηνία. Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης μπορούν να διαπραγματεύονται πριν από την καθορισμένη ημερομηνία στις δευτερογενείς αγορές. Τα συμβόλαια αυτά ονομάζονται παράγωγα, συμπεριλαμβανομένων των συμβολαίων επί της διαφοράς (CFD), των δικαιωμάτων προαίρεσης και των συμβάσεων ανταλλαγής. Οι επενδυτές που πιστεύουν ότι μια μετοχή είναι υπερτιμημένη και αναμένεται να υποχωρήσει, μπορούν να ανοίξουν μια θέση short. Στις δευτερογενείς αγορές, μπορούν να κερδίσουν χρήματα από την επένδυση και να επανεπενδύσουν όταν η τιμή πέσει.

Κορυφαίες στρατηγικές αντιστάθμισης κρυπτογράφησης
Αντιστάθμιση bitcoins με futures

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης κρυπτονομισμάτων επιτρέπουν στους επενδυτές να διατηρούν επωφελείς θέσεις στην αγορά, επιτρέποντάς τους έτσι να πραγματοποιούν τις μέγιστες δυνατές αποδόσεις από τις επενδύσεις τους.

Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης αποτελούν την ιδανική επένδυση για όσους επιθυμούν να διασφαλίσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία από την απρόβλεπτη κατάσταση της αγοράς και να εξασφαλίσουν κέρδη σε ένα ασταθές περιβάλλον. Κλειδώνοντας τις επενδύσεις σας για ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, μπορείτε να περιορίσετε σημαντικά την έκθεσή σας στη μεταβλητότητα της κρυπτογράφησης.

Γιατί πρέπει να βάλετε κάποια χρήματα σε αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου κρυπτονομισμάτων
Το μέλλον είναι λαμπρό.

3. Διαρκείς ανταλλαγές

Οι αέναες ανταλλαγές είναι μια επαναστατική μορφή παραγώγων που δίνει στους επενδυτές την ελευθερία να αγοράζουν ή να αποκομίζουν κέρδη από ένα υποκείμενο περιουσιακό στοιχείο χωρίς αυστηρή προθεσμία. Οι επενδυτές μπορούν να επιλέξουν πότε θα κλείσουν τη θέση τους, παρέχοντάς τους απαράμιλλη ευελιξία και έλεγχο της επενδυτικής τους διαδρομής.

Οι αέναες ανταλλαγές μπορούν να αποτελέσουν τεράστιο πλεονέκτημα για τους επενδυτές, προσφέροντάς τους πρόσθετη μόχλευση για να επωφεληθούν από τις μεταβολές των τιμών, διατηρώντας παράλληλα την τρέχουσα θέση τους στην αγορά spot. Αυτό επιτρέπει στους έμπειρους συναλλασσόμενους να εκμεταλλεύονται τις διακυμάνσεις των αγορών χωρίς να δεσμεύουν νέα κεφάλαια ή να μειώνουν τις υπάρχουσες συμμετοχές. Επιπλέον, οι αέναες ανταλλαγές χρησιμοποιούν ένα σύστημα επιτοκίου χρηματοδότησης που παρέχει τακτικά εκπτώσεις κατά τη διατήρηση της θέσης – η αμοιβή αυτή αφαιρείται από την αρχική κατάθεση περιθωρίου. Τελικά, αυτό μεγιστοποιεί τον προϋπολογισμό σας και διατηρεί περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας!

Γιατί πρέπει να βάλετε κάποια χρήματα σε αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου κρυπτονομισμάτων
αντιστάθμισης σε κρυπτονομίσματα

Οι ιδιώτες επενδυτές βρίσκουν τεράστια αξία στη στρατηγική της αέναης ανταλλαγής, επειδή τους επιτρέπει να εξασφαλίζουν θέσεις χωρίς να ορίζουν ημερομηνία λήξης. Η δημοτικότητά της αυξάνεται σταθερά, καθιστώντας την επιλογή πολλών εμπόρων κρυπτογράφησης για να μεγιστοποιήσουν την αγοραστική τους δύναμη.

Η δομή κινήτρων της αέναης ανταλλαγής παρέχει μια επιπλέον ώθηση στους διαπραγματευτές να αγοράζουν το περιουσιακό στοιχείο όταν οι τιμές είναι χαμηλές, ώστε να αποκατασταθεί η ισορροπία στην αγορά. Τα επιτόκια χρηματοδότησης σχεδιάζονται σκόπιμα με γνώμονα τη σταθεροποίηση του κόστους.

αντιστάθμισης σε κρυπτονομίσματα
Τι είναι το Short Hedge;

4. Επιλογές

Τα δικαιώματα προαίρεσης λειτουργούν επίσης ως παράγωγα στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Με τα δικαιώματα προαίρεσης, οι επενδυτές μπορούν να ποντάρουν στην αύξηση, τη μείωση ή τη μεταβλητότητα του υποκείμενου περιουσιακού στοιχείου χωρίς να το αγοράζουν ή να το πωλούν στην πραγματικότητα. Αυτό επιτρέπει την αντιστάθμιση κινδύνου στα κρυπτονομίσματα περιορίζοντας τις καθοδικές απώλειες που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια μιας πτώσης της αγοράς.

Με ένα δικαίωμα πώλησης, ο επενδυτής στοιχηματίζει σε μια πτώση της τιμής και η αξία του δικαιώματος θα αυξηθεί εάν το υποκείμενο περιουσιακό στοιχείο πέσει κάτω από την τιμή άσκησης. Αυτό παρέχει υψηλό επίπεδο μοχλευμένης προστασίας έναντι του καθοδικού κινδύνου με σχετικά χαμηλό κόστος.

αντιστάθμισης σε κρυπτονομίσματα
Τα δικαιώματα προαίρεσης λειτουργούν επίσης ως παράγωγα στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Η αντιστάθμιση κινδύνου δεν είναι απρόσβλητη από τον κίνδυνο, όπως κάθε άλλη χρηματοοικονομική στρατηγική, και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα καταστήσει την επένδυσή σας επιτυχημένη. Αν γίνει σωστά και ο συγχρονισμός είναι ιδανικός, η αντιστάθμιση μπορεί να δημιουργήσει κέρδη, επιτρέποντάς σας να αγοράσετε σε χαμηλότερη τιμή. Ωστόσο, χωρίς σωστή εφαρμογή, η αντιστάθμιση κινδύνου μπορεί επίσης να οδηγήσει σε σημαντικές απώλειες.

Όταν ένας επενδυτής έχει ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο, τα πλεονεκτήματα της αντιστάθμισης είναι πιο ωφέλιμα από τη μη αντιστάθμιση- ως εκ τούτου, οι επενδυτές κρυπτογράφησης θα πρέπει να αντισταθμίζουν τα στοιχήματά τους, ιδίως οι swing traders.

Τι είναι το Short Hedge;

Εάν επιδιώκετε να προστατεύσετε τις τρέχουσες επενδύσεις σας από τυχόν απώλειες, εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε παράγωγα και να σορτάρετε ένα περιουσιακό στοιχείο. Η στρατηγική αυτή περιλαμβάνει την πώληση της επένδυσης σε προκαθορισμένη τιμή, θωρακίζοντάς την έναντι περαιτέρω υποτίμησης.

Πώς να αντισταθμίσετε το χαρτοφυλάκιό σας DeFi
αντιστάθμισης σε κρυπτονομίσματα

Γιατί πρέπει να επενδύσετε κάποια χρήματα σε αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου κρυπτονομισμάτων;

Η αστάθεια χαρακτηρίζει την αγορά κρυπτονομισμάτων, πράγμα που σημαίνει ότι το κόστος οποιουδήποτε ψηφιακού νομίσματος μπορεί να διαφέρει δραστικά με την πάροδο του χρόνου. Για παράδειγμα, μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου 2021, το Bitcoin αυξήθηκε εκθετικά, με αύξηση της αξίας του κατά 125%, για να σημειώσει αργότερα πτώση κατά 54%. Ευτυχώς, ανέκαμψε λίγο αργότερα ανεβαίνοντας κατά 59%. Αυτή η αστάθεια χρησιμεύει ως υπενθύμιση του πόσο γρήγορα μπορούν να αλλάξουν οι τιμές σε αυτόν τον χώρο.

πληθωρισμός παρασύρουν το bitcoin
Ποια είναι μερικά παραδείγματα DeFi;

Με τη διαρκώς μεταβαλλόμενη αγορά κρυπτονομισμάτων, είναι επικίνδυνο να επενδύσει κανείς λόγω της απρόβλεπτότητάς της και της αβεβαιότητας για την κατεύθυνση που μπορεί να πάρουν οι τιμές. Ωστόσο, η αντιστάθμιση των στοιχημάτων σας επενδύοντας σε πολλαπλά περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης μπορεί να μετριάσει κάποιες απώλειες σε περίπτωση που η αγορά πάρει αρνητική τροπή.

Καθώς η αγορά κρυπτονομισμάτων συνεχίζει να αναπτύσσεται και να μεταμορφώνεται, έχετε πολλές πιθανότητες να αποκομίσετε κέρδη από τις επενδύσεις σας. Περιγράφονται μόνο μερικές τεχνικές για να επεκτείνετε την εμβέλεια των χρημάτων σας και να βελτιστοποιήσετε τις δυνατότητες ανάπτυξης, ανάλογα με το πόσο τολμηροί αισθάνεστε. Είναι πάντα σημαντικό να έχετε κατά νου την πανάρχαια επενδυτική παροιμία: Αν στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας καραδοκούν ανησυχίες για πιθανές απώλειες, τότε μην το ρισκάρετε. Η καλύτερη επιλογή όταν οι καιροί γίνονται δύσκολοι είναι να μειώσετε ή να κλείσετε τη θέση σας αντί να την κλείσετε εντελώς. Να θυμάστε, θα πρέπει να επενδύετε και να συναλλάσσεστε μόνο με ένα ποσό που δεν θα καταστρέψει την τράπεζα αν κάτι πάει στραβά!

Γιατί πρέπει να επενδύσετε κάποια χρήματα σε αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου κρυπτονομισμάτων;
πληθωρισμός παρασύρουν το bitcoin

Ανάπτυξη πρωτοκόλλων DeFi για την αντιστάθμιση κινδύνουΤο περιεχόμενο προορίζεται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν πρέπει να θεωρείται επενδυτική συμβουλή. Τίποτα από όσα αναφέρονται σε αυτό το κείμενο δεν συνιστά πρόσκληση, πρόταση ή προσφορά για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε περιουσιακού στοιχείου κρυπτογράφησης. οι συμβουλές συναλλαγών κρυπτογράφησης σε οποιαδήποτε χρηματοπιστωτική αγορά ενέχουν εγγενείς κινδύνους και μπορεί να οδηγήσουν στην απώλεια των κεφαλαίων σας. Πριν τοποθετήσετε χρήματα σε οτιδήποτε, θα πρέπει πάντα να κάνετε σημαντικές.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς