Τι είναι μια ICO; Αρχικές προσφορές νομισμάτων 

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Τι σημαίνει ICO;

Η αρχική δημόσια προσφορά και η αρχική προσφορά νομισμάτων μοιράζονται πολλές ομοιότητες – ειδικά στον κλάδο των κρυπτονομισμάτων. Μια εταιρεία που θέλει να συγκεντρώσει κεφάλαια για την ανάπτυξη ενός νέου νομίσματος, μιας εφαρμογής ή μιας υπηρεσίας μπορεί να το κάνει μέσω μιας ICO.

⚡️ Είστε περίεργοι να διακρίνετε μεταξύ μιας Αρχικής Δημόσιας Προσφοράς (IPO) και μιας Αρχικής Προσφοράς Νομισμάτων (ICO); Ας το εξερευνήσουμε.

Μια IPO είναι ο τρόπος με τον οποίο μια παραδοσιακή εταιρεία συγκεντρώνει κεφάλαια, σε αντίθεση με το αντίστοιχο ICO της βιομηχανίας κρυπτογράφησης. Μια IPO παρέχει στους επενδυτές μετοχές στον οργανισμό, ενώ μια ICO προσφέρει ένα token χωρίς δικαιώματα ιδιοκτησίας.

⚡️ Είναι το Bitcoin μια ICO;

Γνωρίζετε τι είναι η αρχική προσφορά νομισμάτων (ICO); Αξίζει να μάθετε περισσότερα! Γνωρίζετε τι περιλαμβάνει; Μια ICO είναι ένας τύπος crowdfunding που χρησιμοποιεί κρυπτογραφικά token, επιτρέποντας στις εταιρείες να συγκεντρώνουν κεφάλαια πουλώντας ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Οι ιδιώτες συνήθως αγοράζουν την άδεια της εταιρείας για να συμμετάσχουν σε μια ICO και τη χρησιμοποιούν ως μετοχές της επιχείρησής τους.

⚡️ Είναι τα μάρκες ico μια καλή επένδυση;

Αν γνωρίζετε ποιο κρυπτονόμισμα είναι μια καλή επένδυση, μπορεί να σας προσφέρει μεγάλες αποδόσεις. Επειδή αγοράζετε εκ των προτέρων, το κόστος είναι συχνά χαμηλότερο και ορισμένες ICO δίνουν μάρκες με έκπτωση. Οι ICO είναι ανοικτές σε όλους. Οι ICOs προσφέρουν απεριόριστες ευκαιρίες για όλα τα επίπεδα επενδυτών, σε αντίθεση με τις δημόσιες εγγραφές.

τι είναι μία ico

Από τον Απρίλιο του 2018, οι αρχικές προσφορές νομισμάτων (“ICOs”) – οι οποίες, σύμφωνα με τους αναλυτές του κλάδου, θα μπορούσαν τελικά να αποτελέσουν έναν χώρο πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων – έχουν συγκεντρώσει το εντυπωσιακό ποσό των 5.014.952.132 δολαρίων. Με συνολική κεφαλαιοποίηση άνω των εκατό δισεκατομμυρίων δολαρίων, η εκπληκτική αγορά κρυπτονομισμάτων έχει προσελκύσει τα βλέμματα πολλών – συμπεριλαμβανομένων εκείνων που επιδιώκουν να επωφεληθούν από τους χαλαρούς κανονισμούς της και να αποκτήσουν γρήγορα κέρδη.

τι είναι μία ico
Ποιο είναι ένα παράδειγμα μιας λίστας νομισμάτων εικονιδίων;

Έχετε ακούσει ποτέ για τις αρχικές προσφορές νομισμάτων; Αν ναι, τότε ίσως αναρωτιέστε πώς λειτουργούν.

Χρειάζεστε να κερδίσετε κάποιο κεφάλαιο; Οι ICOs ή Initial Coin Offerings (αρχικές προσφορές νομισμάτων) παρέχουν στις επιχειρήσεις μια ψηφιακή πηγή ρευστότητας που μπορεί να προσπελαστεί και να χρησιμοποιηθεί γρήγορα. Οι επενδυτές λαμβάνουν μοναδικά κρυπτονόμισμα “μάρκες” σε αντάλλαγμα για την επένδυση μετρητών τους σε μια εταιρεία μέσω πλατφορμών διαπραγμάτευσης ICO. Πρόκειται για μια μέθοδο crowdfunding με τη δημιουργία και την πώληση ενός ψηφιακού token για τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης ενός έργου.

Το ολοκαίνουργιο νόμισμα του έργου ονομάζεται TKY και χρησιμεύει ως νομισματική μονάδα που δίνει στους επενδυτές πρόσβαση σε ορισμένα χαρακτηριστικά του έργου, το οποίο διαχειρίζεται η εταιρεία έκδοσης. Αυτά τα tokens ξεχωρίζουν επειδή χρηματοδοτούν έργα λογισμικού ανοικτού κώδικα που δεν θα ήταν δυνατό να υλοποιηθούν διαφορετικά με τα συνήθη χρηματοοικονομικά εργαλεία.

τι είναι μία ico
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας IPO και ενός νομίσματος Ico;

Τι είναι τα λευκά έγγραφα και ποιοι είναι οι σκοποί τους;

Μια νεοσύστατη εταιρεία κρυπτονομισμάτων που θέλει να συγκεντρώσει χρήματα μέσω των νομισμάτων Ico Coins δημοσιεύει ένα λευκό έγγραφο. Το έγγραφο αυτό παρέχει στους δυνητικούς επενδυτές κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια της εταιρείας.

Η συγκεντρωτική έκθεση είναι μια ολοκληρωμένη ανάλυση του έργου, από τον σκοπό και τους στόχους του έως τις λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων προϋπολογισμού, της διανομής εικονικών μαρκών για τους δημιουργούς, των αποδεκτών τύπων νομισμάτων, της διάρκειας της εκστρατείας ICO και των πληροφοριών συγγραφής για μια σχετική λευκή βίβλο.

Είναι το Bitcoin μια ICO
Ποιο νόμισμα θα είναι το επόμενο Bitcoin;

Πριν από την κυκλοφορία ενός κρυπτονομίσματος, μια εταιρεία πρέπει να δημοσιεύσει μια λευκή βίβλο. Αυτή είναι μια σημαντική φάση μιας ICO, επειδή πολλοί επενδυτές θέλουν να δουν μια προκαταρκτική λευκή έκθεση πριν αποφασίσουν αν θα συμμετάσχουν ή όχι.

Είστε περίεργοι για τις διαφορές μεταξύ ενός ICO και μιας IPO μετοχών;

Οι κυβερνητικοί κανονισμοί είναι ο βασικός παράγοντας διάκρισης μεταξύ μιας Αρχικής Προσφοράς Νομισμάτων (ICO) και μιας Αρχικής Δημόσιας Προσφοράς (IPO). Εάν μια εταιρεία επιθυμεί να διαθέσει τις μετοχές της στο κοινό μέσω IPO, πρέπει να παράσχει έγγραφα όπως ένα “ενημερωτικό δελτίο” για έγκριση από την SEC.

Τι είναι ο όρος ICO
τι είναι μία ico

Το ενημερωτικό δελτίο μιας εταιρείας είναι ένα έγγραφο το οποίο, βάσει του νόμου, πρέπει να περιγράφει τα σχέδια της εταιρείας για δημόσια έκδοση μετοχών. Περιλαμβάνει βασικές λεπτομέρειες σχετικά με την εταιρεία και την προτεινόμενη δημόσια εγγραφή, ώστε οι επίδοξοι επενδυτές να μπορούν να λάβουν τεκμηριωμένη απόφαση. Αντίθετα, η πρόσφατη νομοθεσία των ΗΠΑ ορίζει ότι οι ICO πρέπει να πληρούν τα ρυθμιστικά πρότυπα μόνο εάν προσφέρονται ως κουπόνια ασφαλείας και όχι ως κουπόνια υπηρεσιών. Θα εξετάσουμε αυτά τα ζητήματα παρακάτω.

Ποιο είναι ένα παράδειγμα ICO
Είναι παράνομη μια ICO;

Ωστόσο, επειδή η εν λόγω ρυθμιστική δραστηριότητα είναι σχετικά νέα, η αξιολόγηση και η δέουσα επιμέλεια είναι πιο πολύπλοκες από τις δημόσιες εγγραφές μετοχών, οι οποίες ρυθμίζονται μέσω αυστηρών διαδικασιών και παρακολουθούνται από λογιστικά γραφεία και επενδυτικές τράπεζες, παρέχοντας στους επενδυτές πρόσθετη πληροφόρηση και προστασία.

Γνωρίζετε τι είναι μια ICO και πώς λειτουργεί;

Η άντληση κεφαλαίων ICO είναι μια νέα μέθοδος για τις επιχειρήσεις να λαμβάνουν κεφάλαια με την πώληση tokens στην αλυσίδα μπλοκ. Αυτά τα μάρκες διανέμονται σε αντάλλαγμα για οικονομικές συνεισφορές.

Ποιος είναι ο σκοπός ενός ICO
Είναι παράνομη μια ICO;

Με άλλα λόγια, οι ψηφιακές μάρκες μπορούν να εκτελούν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και να έχουν πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Αυτά τα token, τα οποία μπορούν να αποστέλλονται διαδικτυακά και να πωλούνται σε ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, δίνουν στους χρήστες πρόσβαση σε μια συγκεκριμένη υπηρεσία ή τους δίνουν δικαίωμα στο μέρισμα μιας εταιρείας. Τα κουπόνια υπηρεσιών είναι εκείνα που αντιπροσωπεύουν πρόσβαση σε μια υπηρεσία. Τα κουπόνια ασφαλείας εγγυώνται στον κάτοχό τους ένα ορισμένο ποσοστό κερδών ή μετοχών της εταιρείας.

Θυγατρικές μάρκες

Τα κουπόνια χρηστών, που ονομάζονται επίσης “νομίσματα εφαρμογών”, είναι μια μορφή κρυπτονομίσματος. Σηματοδοτούν πρόσβαση στο προϊόν ή την υπηρεσία μιας εταιρείας σε κάποιο σημείο του δρόμου. Σε αντάλλαγμα για να μπορούν να πωλούν το κουπόνι χρήσης τους όταν έχει μεγάλη ζήτηση, οι εταιρείες blockchain μπορούν να λάβουν χρήματα για τη χρηματοδότηση των έργων τους. Τα μάρκες χρησιμότητας δεν υποτίθεται ότι είναι επενδυτικά οχήματα όπως τα πιστοποιητικά μετοχών- προορίζονται για να ξοδεύονται.

Τι στο διάολο είναι ένα ICO
τι είναι μία ico

Μάρκες ασφαλείας

Μια άλλη κατηγορία ψηφιακών νομισμάτων είναι τα συμβολικά σήματα ασφαλείας, τα οποία αντιπροσωπεύουν μια επενδυτική σύμβαση και ενδέχεται να υπόκεινται σε ομοσπονδιακούς κανονισμούς για τις κινητές αξίες. Με άλλα λόγια, αυτά τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία αντλούν την αξία τους από ένα εξωτερικό, εμπορεύσιμο περιουσιακό στοιχείο. Μοιάζουν με ένα πιστοποιητικό μετοχής σε μια εταιρεία και παρέχουν στον κάτοχό τους δικαίωμα συμμετοχής στα κέρδη και δικαίωμα ψήφου.

Μήπως το Bitcoin έχει ένα Ico κέρματα
Είναι καλά τα νομίσματα Ico;

Στις 24 Απριλίου 2018, η Overstock ανακοίνωσε ότι η tZERO θα πραγματοποιήσει ICO για να χρηματοδοτήσει την ανάπτυξη μιας πλατφόρμας διαπραγμάτευσης κουπονιών ασφαλείας που διέπεται από κανονιστικές διατάξεις. Τα κουπόνια ZERO εκδίδονται με γνώμονα τους κανονισμούς της SEC και ο Patrick Byrne, ο διευθύνων σύμβουλος της Overstock, δήλωσε ότι οι κάτοχοι κουπονιών θα λαμβάνουν τριμηνιαία μερίσματα σε κουπόνια ZERO.

Ανησυχίες

Το μοντέλο άντλησης κεφαλαίων ICO έχει προσελκύσει μεγάλο ρυθμιστικό έλεγχο επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση έργων χωρίς επαρκή γνωστοποίηση ή, ακόμη χειρότερα, για την εξαπάτηση των επενδυτών. Επιπλέον, οι ψηφιακές μάρκες μπορεί να υπόκεινται σε ακραία αστάθεια τιμών και να παρουσιάζουν έντονες διακυμάνσεις στην αξία τους.

Τι είναι μια ICO και πώς λειτουργεί
3d χρυσά νομίσματα με κείμενο ICO και Initial Coin Offering

Ο κ. Byrne και άλλοι αναλυτές πιστεύουν ότι οι μεγάλες εταιρείες θα εκδώσουν τελικά μετοχές μέσω ICO αντί ή επιπλέον των παραδοσιακών δημόσιων προσφορών.

Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Επιστήμης στη Νέα Υόρκη, ο Joichi Ito, διευθυντής του Media Lab του MIT και καθηγητής της πρακτικής των τεχνών και των επιστημών των μέσων ενημέρωσης, εξέφρασε κάποιες επιφυλάξεις σχετικά με τη νοοτροπία της “βιασύνης του χρυσού” που οδηγεί στην επιτυχία του Ico Coins. Θεωρεί ότι τα κρυπτονομίσματα αξιοποιούνται με επιβλαβείς τρόπους που βλάπτουν τους ανθρώπους και καταπνίγουν το οικοσύστημα του διαδικτύου.

“Δεν είναι ότι είμαι εναντίον των ICO”, δήλωσε ο Ito. “Νομίζω ότι είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τη χρηματοδότηση νέων επιχειρήσεων. Ανησυχώ για την κερδοσκοπική φρενίτιδα που συμβαίνει γύρω από αυτές”.

Κάνουν οι άνθρωποι χρήματα από τα νομίσματα Ico
Ποιο είναι ένα παράδειγμα ενός ICO;

Ο κ. Ito ανησυχεί για το γεγονός ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και άλλοι κυβερνητικοί οργανισμοί δεν έχουν ακόμη συμβαδίσει με τις ICO, επιτρέποντας στις εταιρείες να επωφελούνται από την εξαπάτηση άπειρων καταναλωτών μέσω της διαπραγμάτευσης άχρηστων tokens. Ο κ. Ito πιστεύει ότι η ρυθμιστική παρέμβαση θα πρέπει να είναι πιο εξελιγμένη και τεχνικά ικανή.

Εν τω μεταξύ, πολλά άτομα θα μάθουν για την άνοδο της τιμής του Bitcoin και θα αποφασίσουν να αγοράσουν μία από τις πολλές ICO που προσφέρονται, ίσως αγνοώντας τους κινδύνους που ελλοχεύουν.

τι είναι μία ico
Είναι το Bitcoin μια ICO;

Οι αρχικές προσφορές νομισμάτων (Initial Coin Offerings – ICOs) συγκεντρώνουν κεφάλαια με την πώληση κουπονιών κρυπτονομισμάτων.

Οι ICO είναι μια δημοφιλής μέθοδος συγκέντρωσης χρημάτων στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων. Οι περισσότερες από αυτές αποτυγχάνουν, αλλά πού και πού, υπάρχουν μερικά άκοπα διαμάντια. Όταν η ICO του Ethereum ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2014, πολλοί λάτρεις της κρυπτογράφησης συγκλονίστηκαν από την πρωτοποριακή προγραμματιζόμενη αλυσίδα μπλοκ (blockchain) και τις απεριόριστες δυνατότητές της.

  • Το Ethereum υπήρξε μια από τις πιο βαθιές ICOs πρόσφατα, μεταμορφώνοντας τις επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα και δίνοντας κίνητρα σε μια νέα γενιά να συμμετάσχει.
  • Cardano ( CRYPTO: ADA ): Έχει βελτιωμένα στοιχεία του Ethereum και είχε περισσότερα επιτυχημένα Ico Coins από τους ανταγωνιστές του. Συγκέντρωσε 62,2 εκατομμύρια δολάρια τον Ιανουάριο του 2017, περίπου τα διπλάσια από ό,τι έχουν συγκεντρώσει άλλα IEOs (βλ. γράφημα παρακάτω).
Είναι κερδοφόρα τα νομίσματα Ico
Είναι οι ICOs μια καλή επένδυση;
  • Tezos ( CRYPTO: XTZ ): Η Tezos συγκέντρωσε 232 εκατομμύρια δολάρια τον Ιούλιο του 2017 μέσω μιας ICO, αλλά δεν ήταν μια πλήρης επιτυχία. Υπήρξαν πολυάριθμες καθυστερήσεις στη διανομή των token που πωλήθηκαν κατά τη διάρκεια του ICO, γεγονός που οδήγησε σε ομαδική αγωγή. Η Tezos κατέληξε σε διακανονισμό ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων με όλα τα μέρη το 2020.
  • Dragon Coins ( CRYPTO: DRG ): Dragon Coins είναι μία από τις πιο διαβόητες περιπτώσεις. Αποκόμισε 320 εκατομμύρια δολάρια τον Μάρτιο του 2018, όταν προσέφερε για πρώτη φορά τα νομίσματά της σε δημόσιο χρηματιστήριο. Όταν έγινε δημόσια διαπραγμάτευση, υπήρξαν μια σειρά από προβλήματα, τα οποία οδήγησαν σε σχεδόν άμεση πτώση της τιμής. Η κεφαλαιοποίησή της στην αγορά ήταν κάτω από 1 εκατομμύριο δολάρια μέχρι το 2021.

Τα νομίσματα Ico έχουν ζήτηση μεταξύ των επενδυτών λόγω της δυνατότητας να αποκτήσουν ένα επιτυχημένο κρυπτονόμισμα νωρίς. Αν και αυτό είναι εφικτό, απαιτεί σημαντική μελέτη και χρόνο για να περιηγηθείτε στις εκατοντάδες επερχόμενες ICO. Δεδομένου του κινδύνου που ενέχει, συνιστάται η ανάληψη δράσης με προσοχή.

Πόσες ICOs είναι επιτυχείς
τι είναι μία ico τόσο συμφέρουσες;

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των ICOs

Ενώ πολλές ICO είναι επιτυχείς, υπάρχουν και μειονεκτήματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Ακολουθούν ορισμένα από τα οφέλη που παρέχουν:

  • ✔️If μπορείτε να καταλάβετε ποιο κρυπτονόμισμα είναι μια καλή επένδυση, έχουν εξαιρετικά μεγάλες πιθανές αποδόσεις. Επειδή αγοράζετε εκ των προτέρων, οι τιμές είναι συχνά χαμηλότερες και ορισμένες και ορισμένες ICO παρέχουν μάρκες σε μειωμένη τιμή.
  • Το ✔️ICOs είναι ανοιχτό σε όλους. Σε αντίθεση με τις δημόσιες εγγραφές, οποιοσδήποτε μπορεί να επενδύσει σε μια ICO χωρίς περιορισμούς.
  • ✔️ Πρόκειται για μια γρήγορη, οικονομικά αποδοτική προσέγγιση για την άντληση μετρητών για νέες επιχειρήσεις.

Αξίζει να γίνει μια ICO;

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των ICOs
Ακολουθούν τα μειονεκτήματα των ICO:
  • ❌Υπάρχει σημαντικός κίνδυνος το token να χάσει την αξία του ή να αποτύχει, καθώς τα έργα κρυπτονομισμάτων είναι εγγενώς ευμετάβλητα.
  • ❌Η ρύθμιση είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία του έργου. Συχνά, εκείνοι που δεν έχουν γνώση και έχουν τη λιγότερη εμπειρία στις επενδύσεις χρηματοδοτούν εν αγνοία τους δόλια σχήματα και κατώτερα έργα. Η ταξινόμηση των επερχόμενων ICO για ένα νόμιμο έργο μπορεί να μοιάζει με την εύρεση βελόνας στα άχυρα.
  • ❌Μια ICO περιλαμβάνει την αγορά κρυπτονομισμάτων. Πολλά άτομα που είναι νέα στα κρυπτονομίσματα θα αισθάνονται πιο άνετα να επενδύσουν σε μια μετοχή κρυπτονομίσματος ή σε ένα νόμισμα που διαπραγματεύεται δημοσίως παρά σε μια ICO.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε μια επίστρωση ή ένα φινίρισμα που έχει κάποια πρόσφυση.

Είναι όλα τα νομίσματα Ico κερδοφόρα
ICO: τι είναι, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Μια ΑΜΚ είναι ένας συνδυασμός ΑΜΚ και διαδικτυακής χρηματοδότησης από το πλήθος για κρυπτονομίσματα. Σύμφωνα με την ημερομηνία που έχει οριστεί από τον εκδότη του κουπονιού, μπορείτε να ανταλλάξετε κουπόνια κρυπτονομισμάτων με άλλους σε μια καθορισμένη ισοτιμία μετατροπής.

Αυτό το διακριτικό μπορεί να εξυπηρετεί δύο διαφορετικές λειτουργίες: είτε ως χρηστικό εργαλείο είτε ως μέσο ασφάλειας. Τα μάρκες χρησιμότητας είναι συχνά μη ρυθμιζόμενα και δίνονται σε επιχειρήσεις με αντάλλαγμα τη μελλοντική πρόσβαση στην υπηρεσία που αναπτύσσεται, ουσιαστικά ως άτοκο δάνειο.

Αγοράζοντας ICON
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των ICOs

Από την άλλη πλευρά, οι μάρκες ασφαλείας θεωρούνται συνήθως ως μετοχές από τους κυβερνητικούς οργανισμούς και έχουν σχεδόν πανομοιότυπα δικαιώματα ιδιοκτησίας. Παρά τις δυνατότητες για σημαντικό κέρδος, ορισμένοι επενδυτές εξακολουθούν να ανησυχούν για την πραγματική αξία αυτών των tokens και για το πόσο γρήγορα οι οργανισμοί κεφαλαιοποιούν τις ICO – μια έννοια που βρίσκεται ακόμη στα σπάργανα. Δεν είναι βέβαιο αν αυτή η τάση θα διατηρηθεί ή θα εξαφανιστεί εντελώς. Μόνο το μέλλον μπορεί να το δείξει.

Αγοράζοντας ICON

Το Binance είναι το κορυφαίο ανταλλακτήριο για το ICON, αποτελώντας το 90% της αγοράς. Δυστυχώς, καθώς δεν μπορείτε να εξορύξετε μάρκες ICX, μπορείτε να τις αποκτήσετε μόνο ανταλλάσσοντας ETH ή BTC στο Binance. Σχεδόν τα τρία τέταρτα των προϊόντων στον κατάλογό μας μπορούν να αγοραστούν με BTC και περίπου το ένα έκτο χρησιμοποιώντας ETH.

Το OKEx δεν προσφέρει μόνο το ICX, αλλά διαθέτει επίσης τα δικά του ζεύγη συναλλαγών BTC και ETH.

τι είναι μία ico
Αγοράζοντας ICON

Η πώληση του ICON Token

Οι πωλήσεις κουπονιών έκλεισαν πέρυσι τον Σεπτέμβριο, αλλά η συμφωνία για φέτος δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί. Η συνολική προσφορά κουπονιών είναι τώρα 400.230.000 ICX. Μπορείτε να ανταλλάξετε 2.500 ICX για ένα ETH. Η μισή διαθέσιμη δεξαμενή ήταν προς πώληση και το 16% επιπλέον είναι δεσμευμένο. Άλλο 14% πηγαίνει στο ίδιο το ίδρυμα και 10% σε μέλη της ομάδας της κοινότητας και σε συνεργάτες που θεωρούνται σημαίνοντες. 20% των πρόσφατων πωλήσεων token θα πάει σε κάθε τεχνολογική εταιρεία, 12% σε τέλη λειτουργίας, 8% σε εμπειρίες μάρκετινγκ και 10% σε σημαίνοντες συνεργάτες.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς