Τι είναι η καλλιέργεια κρυπτογράφησης εισοδήματος; Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

yield farming τι ειναι

Κερδίστε εισόδημα με την κρυπτοκαλλιέργεια yield farming, μια διαδικασία για την απόκτηση τόκων από το κρυπτονόμισμά σας, η οποία είναι παρόμοια με τον τρόπο που θα κερδίζατε τόκους σε έναν τραπεζικό λογαριασμό. Με το yield farming, στοιχηματίζετε το bitcoin σας για ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα με αντάλλαγμα τόκους ή άλλα οφέλη, όπως επιπλέον bitcoin.

Όταν τα παραδοσιακά δάνεια εκδίδονται από τις τράπεζες, το ποσό που εκταμιεύεται επιστρέφεται με τόκο, σύμφωνα με τον Daniel R. Hill, CFP, AIF, και πρόεδρο της Hill Wealth Strategies. “Η ιδέα είναι η ίδια με την κρυπτοκαλλιέργεια εισοδήματος: αντί να κρατάμε κρυπτονόμισμα σε έναν λογαριασμό για το τίποτα, το δανείζουμε για κέρδος”, προσθέτει.

Είναι κερδοφόρα η καλλιέργεια κρυπτογράφησης;
Είναι η καλλιέργεια κρυπτογράφησης παθητικό εισόδημα;

Οι καλλιεργητές καλλιεργειών παράγουν κέρδη με τη μορφή ετήσιων ποσοστιαίων αποδόσεων (APY) που μπορούν να φτάσουν τριψήφια νούμερα από το 2020 που ξεκίνησε η καλλιέργεια των καλλιεργειών. Ωστόσο, αυτά τα δυνητικά έσοδα συνοδεύονται από σημαντικό κίνδυνο, επειδή οι μέθοδοι και τα κέρδη που κερδίζουν υπόκεινται σε σημαντικές δαπάνες.

Ο κίνδυνος αποτυχίας ενός έργου είναι κοινώς γνωστός ως vaporware. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου οι προγραμματιστές εγκαταλείπουν το έργο ανάπτυξης και το σκάνε με τα χρήματα των επενδυτών.

Πώς λειτουργεί το κρυπτονόμισμα της γεωργίας με την καλύτερη απόδοση εισοδήματος;

yield farming τι ειναι
Είναι κερδοφόρα η γεωργία εισοδήματος;

Πρώτον, ένας επενδυτής μπορεί να βάλει τα νομίσματά του συνεισφέροντάς τα σε ένα πρωτόκολλο δανεισμού μέσω μιας αποκεντρωμένης εφαρμογής ή dApp. Στη συνέχεια, άλλοι επενδυτές μπορούν να δανειστούν νομίσματα μέσω dApp για να κερδοσκοπήσουν στις διακυμάνσεις των τιμών της αγοράς κρυπτονομισμάτων.

“Η συγκομιδή είναι απλώς ένα ευπρόσδεκτο μπόνους για τους νέους χρήστες”, λέει ο Jay Kurahashi-Sofu της Ava Labs, της εταιρείας που βρίσκεται πίσω από το δημόσιο blockchain του Avalanche, το οποίο συνεργάζεται με διάφορες εφαρμογές defi που επιτρέπουν τη συγκομιδή.

Κάντε παθητικό εισόδημα μια κερδοφόρα καλλιέργεια κρυπτογράφησης
Οι καλύτερες πλατφόρμες κρυπτογράφησης για καλλιέργεια εισοδήματος

Ο Hill προσθέτει: “Μόνο τα αζήτητα κεφάλαια αποδεσμεύονται από τις έξυπνες συμβάσεις, επειδή είναι προγραμματισμένες να πληρώνουν στο μέλλον. Διαφορές θα προκύψουν αν ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης ήταν συνδεδεμένο με την ταυτότητά σας αλλά δεν είναι πλέον προσβάσιμο”. Το steaking προκαλεί την είσοδο των περιουσιακών στοιχείων στην κυκλοφορία ως μακροπρόθεσμες αποταμιεύσεις αντί να αποθησαυρίζονται ή να πωλούνται σε ένα κεντρικό ανταλλακτήριο. Η διαδικασία κρυπτοδανεισμού με βάση την αλυσίδα μπλοκ είναι πλήρως αυτοματοποιημένη, πράγμα που σημαίνει ότι η καλλιέργεια κρυπτοχαρτοφυλακίου μπορεί να επικεντρωθεί σε άλλα πράγματα και να αφήσει το λογισμικό να κάνει τη δουλειά γι' αυτούς.

καλύτερη απόδοση καλλιέργειας κρυπτογράφησης
yield farming τι ειναι

“Αυτός ο δανεισμός επιτυγχάνεται γενικά μέσω έξυπνων συμβολαίων, τα οποία είναι ένα είδος προγράμματος υπολογιστή που χρησιμεύει ως δεξαμενή ρευστότητας”, λέει ο Brian Decker, ιδρυτής της Breaking Into Wall Street, μιας διαδικτυακής εταιρείας οικονομικής καριέρας. “Οι χρήστες της συγκομιδής, ή οι πάροχοι ρευστότητας, δανείζουν τα περιουσιακά τους στοιχεία συμπεριλαμβάνοντάς τα σε ένα έξυπνο συμβόλαιο”.

Στο πλαίσιο της τεχνικής καλλιέργειας κρυπτογράφησης αποδόσεων, οι επενδυτές μπορούν να κερδίσουν τόκους κλειδώνοντας τα νομίσματά τους και συχνά περισσότερα κρυπτονομίσματα – ένα πραγματικό όφελος για τη συναλλαγή. Εάν η τιμή αυτών των επιπλέον νομισμάτων αυξηθεί, το ίδιο συμβαίνει και με τα έσοδα του επενδυτή.

Αυτή η μέθοδος, σύμφωνα με τον Kurahashi-Sofu, επιτρέπει στις εφαρμογές blockchain που έχουν πρόσφατα ξεκινήσει να ανθίζουν. “Ανταμείβοντας τους χρήστες με κίνητρα, όπως τα token διαχείρισης τους, προμήθειες για συναλλαγές εντός της εφαρμογής και άλλες μεθόδους, [αυτές οι εφαρμογές] μπορούν να ενισχύσουν τη δέσμευση της κοινότητας και να παρέχουν ρευστότητα παρέχοντας κίνητρα”, λέει ο Kurahashi-Sofu.

κρυπτονόμισμα εκμετάλλευση εξόρυξης νομισμάτων
Αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε με την καλλιέργεια εισοδήματος;

“Το εργοστάσιο μπορεί να παρομοιαστεί με τις πρώτες ημέρες της κοινής χρήσης”, σύμφωνα με τον Kuraishi-Sofu. “Η Uber, η Lyft και άλλες εφαρμογές διαμοιρασμού διαδρομών απαιτούσαν την ταχύτερη επέκταση, οπότε προσέφεραν κίνητρα στους πρώτους χρήστες να προτείνουν στους φίλους τους να ενταχθούν στο δίκτυο”.

Η συσσώρευση αρκετών μετοχών κρυπτονομισμάτων ώστε να προκληθεί ένα hard fork, κατά το οποίο γίνονται σημαντικές τροποποιήσεις στην αρχιτεκτονική του νομίσματος, είναι ένα άλλο κίνητρο στοιχηματισμού, σύμφωνα με τον Daniel J. Smith, διάσημο καθηγητή οικονομικών στο Ινστιτούτο Πολιτικών Οικονομικών Ερευνών του Middle Tennessee State University.

yield farming τι ειναι
Ποιοι είναι οι κίνδυνοι της γεωργίας εισοδήματος;

“Οι σκληρές δυνάμεις επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες κρυπτονομισμάτων να κάνουν αλλαγές που, τουλάχιστον στα μάτια των περισσότερων χρηστών, θα βελτιώσουν το νόμισμα στο μέλλον”, πρόσθεσε ο Smith. Κατά κάποιον τρόπο, μια σκληρή διακλάδωση επιτρέπει στους επενδυτές κρυπτονομισμάτων να έχουν παρόμοια δύναμη με αυτή που δίνουν οι μετοχές με δικαίωμα ψήφου στους μετόχους: μπορούν να επηρεάσουν το πρωτόκολλο του κρυπτονομίσματος χρησιμοποιώντας σκληρές δυνάμεις.

Ο Smith βλέπει τα νομίσματα στοιχημάτων ως μια πιθανή εξέλιξη που μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι για τη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων, όσον αφορά την παροχή περισσότερων χαρακτηριστικών επένδυσης σε μετοχές. “Είναι η διαφορά μεταξύ ενός χαρτοφυλακίου και μιας μετοχής”, εξηγεί ο Smith και προσθέτει: “Τα νομίσματα στοιχημάτων δίνουν στα κρυπτονομίσματα το σημαντικό χαρακτηριστικό των επενδύσεων σε μετοχές”.

Είναι επικίνδυνη η καλλιέργεια κρυπτογραφίας;

crypto εκμετάλλευση εξόρυξης νομισμάτων
yield farming τι ειναι

Η συγκομιδή είναι μια επικίνδυνη επιχείρηση. Ακολουθούν ορισμένοι από τους κινδύνους που ενέχει η συγκομιδή:

 • ✔️ Μεταβλητότητα : : Η τιμή ενός περιουσιακού στοιχείου μετράει τη μεταβλητότητα. Ο βαθμός στον οποίο μεταβάλλεται η τιμή μιας επένδυσης είναι γνωστός ως μεταβλητότητα. Οι επενδύσεις που παρουσιάζουν σημαντικές διακυμάνσεις στην τιμή τους σε σύντομο χρονικό διάστημα ονομάζονται ασταθείς. Εάν διατηρήσετε τις μάρκες σας παγωμένες για μεγάλο χρονικό διάστημα, η αξία τους μπορεί να μειωθεί ή να αυξηθεί δραστικά.
 • ✔️ Απάτη :Οι επενδυτές θα πρέπει να είναι επιφυλακτικοί απέναντι σε επενδύσεις σε απατηλά σχέδια ή σχέδια που κλέβουν όλα τα κεφάλαια από τον ιδιοκτήτη της καλλιέργειας. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με μια μελέτη της CipherTrace, η απάτη και η υπεξαίρεση ευθύνονται για πάνω από το 90% του εγκλήματος αξίας 1,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα το 2020.
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του steaking και της γεωργίας εισοδήματος;
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του steaking και της γεωργίας εισοδήματος;
 • ✔️ Rug pulls :Τα Rug pulls είναι ένα είδος απάτης εξόδου, κατά την οποία ένας προγραμματιστής κρυπτονομισμάτων κερδίζει χρήματα επενδυτών για ένα έργο και στη συνέχεια το εγκαταλείπει χωρίς να επιστρέψει τα κεφάλαια. Σύμφωνα με την έκθεση της CipherTrace, σχεδόν το 99 τοις εκατό των σημαντικών απατών που σημειώθηκαν κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους αφορούσαν rug pulls και άλλες απάτες εξόδου, στις οποίες οι καλλιεργητές είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι.
 • ✔️ Κίνδυνος έξυπνων συμβολαίων: Τα έξυπνα συμβόλαια μπορεί να παράγουν ψευδή αποτελέσματα ή να είναι ευάλωτα σε πειρατεία, θέτοντας σε κίνδυνο το κρυπτονόμισμα σας. “Η πλειονότητα των κινδύνων που σχετίζονται με την παραγωγή καλλιεργειών έχουν τις ρίζες τους στα έξυπνα συμβόλαια”, υποστηρίζει ο Kurahashi-Sofu. Οι καλύτερες αναθεωρήσεις κώδικα και οι έλεγχοι τρίτων βοηθούν αυτές τις συμβάσεις να γίνουν πιο ασφαλείς.
 • ✔️ Μη μόνιμες απώλειες : Τα κέρδη και οι απώλειες στο κρυπτονόμισμά σας θα είναι μη πραγματοποιημένα όσο αυτό βρίσκεται στη στοίβα, με αποτέλεσμα προσωρινά πραγματοποιημένα κέρδη ή απώλειες. Αυτά τα κέρδη ή οι ζημίες γίνονται μόνιμα όταν αποσύρετε τα νομίσματά σας, και αν η ζημία είναι μεγαλύτερη από τους τόκους που κερδίζετε, ίσως είναι καλύτερα να τα αφήσετε διαθέσιμα για διαπραγμάτευση.
 • ✔️ Ρυθμιστικός κίνδυνος: Υπάρχουν ακόμη πολλά ρυθμιστικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν όσον αφορά το κρυπτονόμισμα. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς έχει δηλώσει ότι ορισμένα ψηφιακά νομίσματα είναι κινητές αξίες, άρα εμπίπτουν στην αρμοδιότητά της, και ως εκ τούτου μπορούν να ρυθμίζονται. Οι κρατικές αρχές έχουν ήδη εκδώσει εντολές που απαγορεύουν τη λειτουργία μιας από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες δανεισμού bitcoin, της BlockFi.
Θα έπρεπε να καλλιεργώ ή να στοιχηματίζω; yield farming τι ειναι
Πρέπει να στοιχηματίσω σε κρυπτονομίσματα;

“Υπάρχει πάντα ένας κίνδυνος στη χρήση αποκεντρωμένων εφαρμογών”, προσθέτει ο Kurahashi-Sofu. “Όλα καταλήγουν στο να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο αρκετά ώστε να νιώθετε ασφαλείς στη χρήση τους, με βάση τη μελέτη σας”. Οι χρήστες θα πρέπει να δίνουν συνεχώς προσοχή στην ομάδα της εφαρμογής και στη διαφάνεια σχετικά με τους ελέγχους ασφαλείας.

Είναι κερδοφόρα η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων;

Είναι αλήθεια ότι η καλλιέργεια κρυπτογράφησης εισοδήματος είναι μια επικίνδυνη επιχείρηση. Ωστόσο, μπορεί να είναι επικερδής – διαφορετικά, κανείς δεν θα το επιχειρούσε. Το CoinMarketCap παρέχει ετήσιες και ημερήσιες κατατάξεις κερδοφορίας APY για διάφορες δεξαμενές ρευστότητας. Οι δεξαμενές με διψήφιο ετήσιο APY είναι εύκολο να ανακαλυφθούν, καθώς και εκείνες με ετήσιο επιτόκιο 1000 τοις εκατό.

Είναι το στοίχημα καλύτερο από την εξόρυξη;
Είναι καλύτερο να στοιχηματίσετε με Bitcoin;

Πολλές καλλιέργειες έχουν υψηλό δυναμικό μη αναστρέψιμων ζημιών, γεγονός που θα πρέπει να κάνει τους επενδυτές να αναρωτηθούν αν τα πιθανά κέρδη αξίζουν τον κίνδυνο. “Όπως και με τα κρυπτονομίσματα γενικά, η κερδοφορία της καλλιέργειας εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά αβέβαιη και κερδοσκοπική”, προσθέτει ο Smith. Πιστεύει ότι, ενώ το πιθανό κέρδος φαίνεται μικρό σε σύγκριση με τον κίνδυνο να κλειδώσετε τα νομίσματά σας κατά την καλλιέργειά τους, “η πιθανότητα υψηλής απόδοσης υπάρχει πάντα”.

Το ποσό του κρυπτονομίσματος που μπορείτε να τοποθετήσετε θα επηρεάσει το συνολικό σας κέρδος. Για να είναι κερδοφόρα, η καλλιέργεια φυτών χρειάζεται χιλιάδες δολάρια σε μετρητά και πολύπλοκες τακτικές, σύμφωνα με τον Beshear.

Για να είστε ενήμεροι για αυτές τις διαδικασίες καλλιέργειας με απόδοση 7-8%, θα πρέπει να μάθετε τα εξής

Είναι η επένδυση σε κρυπτογράφηση σαν τζόγος;
Τι είναι καλύτερο από την εξόρυξη Bitcoin;

Οι αγρότες με απόδοση μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες Defi που παρέχουν μια σειρά πιστωτικών κινήτρων για να ενισχύσουν το εισόδημα από τα κέρματα που διαθέτουν. Ακολουθούν πέντε μέθοδοι αύξησης της απόδοσης που πρέπει να γνωρίζετε:

ΠΏΣ ΒΓΆΖΕΙ ΧΡΉΜΑΤΑ Η ΕΞΌΡΥΞΗ ΚΡΥΠΤΟΓΡΆΦΗΣΗΣ;

 • ✔️ Το Aave είναι ένα δωρεάν δίκτυο ρευστότητας ανοικτού κώδικα που επιτρέπει σε ιδιώτες να δανείζονται και να δανείζουν κρυπτονομίσματα. Στους καταθέτες καταβάλλεται τόκος με τη μορφή κουπονιών AAVE για τις καταθέσεις τους. Ο τόκος υπολογίζεται με βάση τη ζήτηση για τα δανεισμένα κεφάλαια στην αγορά. Μπορείτε επίσης να ενεργείτε τόσο ως καταθέτης όσο και ως δανειολήπτης, εξασφαλίζοντας τα κατατεθειμένα περιουσιακά σας στοιχεία με εξασφαλισμένα νομίσματα.
Η επιμέτρηση διαφόρων περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων με την πάροδο του χρόνου
Η επιμέτρηση διαφόρων περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων με την πάροδο του χρόνου
 • ✔️ Το Compound είναι ένα πρωτόκολλο ανοικτού κώδικα που βασίζεται σε προγραμματιστές και χρησιμοποιεί μια αλγοριθμική μέθοδο αυτόνομου επιτοκίου για τον υπολογισμό της απόδοσης των κατατεθειμένων χρημάτων. Τα Compounds δίνονται επίσης ως ανταμοιβή.
 • ✔️ Η Curve Finance είναι μια δεξαμενή ρευστότητας που χρησιμοποιεί μια στρατηγική δημιουργίας αγοράς για να επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν Stablecoins. Επειδή η αξία τους συνδέεται με ένα άλλο μέσο ανταλλαγής, οι δεξαμενές που χρησιμοποιούν stablecoins είναι πιο ασφαλείς.
 • ✔️ Το Uniswap είναι ένα αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο που χρησιμοποιεί έναν μηχανισμό υποβολής προσφορών στον οποίο οι πηγές ρευστότητας πρέπει να υποβάλλουν προσφορές και στις δύο πλευρές της δεξαμενής σε αναλογία 50:50. Σε αντάλλαγμα λαμβάνετε μέρος της αμοιβής συναλλαγής και μάρκες διαχείρισης UNI.
 • ✔️ Το Instadapp είναι ένα εργαλείο για προγραμματιστές που τους επιτρέπει να διαχειρίζονται το αποκεντρωμένο οικονομικό χαρτοφυλάκιό τους. Από τις 31 Οκτωβρίου, η Instadapp έχει πάνω από 12 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία blockchain.
Πώς αποτιμώνται τα περιουσιακά στοιχεία και οι υποχρεώσεις; yield farming τι ειναι
Yieldfarming

Η επιμέτρηση διαφόρων περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων με την πάροδο του χρόνου

Η κρυπτοκαλλιέργεια εισοδήματος είναι η πρακτική της τοποθέτησης ή του αποκλεισμού του κρυπτονομίσματος σας σε αντάλλαγμα για τόκους ή πρόσθετο κρυπτονόμισμα. “Η κρυπτοκαλλιέργεια εισοδήματος γίνεται όλο και πιο δημοφιλής καθώς τα κρυπτονομίσματα αποκτούν μεγαλύτερη έκθεση. Πρόκειται για μια βασική ιδέα που χρονολογείται από την εποχή που υπήρχαν οι τράπεζες και είναι απλώς μια ψηφιακή εκδοχή του δανεισμού με τόκο για τα κέρδη των επενδυτών”, εξηγεί ο Hill.

κατάλογος κρυπτογράφησης της γεωργίας αποδόσεων
Πώς αποτιμώνται οι υποχρεώσεις;

Ενώ η καλλιέργεια κρυπτογράφησης εισοδήματος έχει τη δυνατότητα να αποφέρει σημαντικά κέρδη, είναι επίσης εξαιρετικά επικίνδυνη. Όταν το κρυπτονόμισμά σας είναι παγιδευμένο, μπορεί να συμβεί μια ποικιλία φανταστικών και τρομερών γεγονότων, όπως φαίνεται από τις πολλές θεαματικές διακυμάνσεις των τιμών που παρατηρούνται στις αγορές κρυπτονομισμάτων.” Είναι όπως όλα τα άλλα: Αν κάτι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, συνήθως είναι. Είναι ζωτικής σημασίας να κατανοήσετε τα μυστικά και τα μυστικά της καλλιέργειας πριν εμπλακείτε”.

Πώς φορολογείται η γεωργία αποδόσεων;

Η εκμετάλλευση των αποδόσεων είναι ακόμη ένα νέο φαινόμενο, πράγμα που σημαίνει ότι οι περισσότερες φορολογικές υπηρεσίες δεν έχουν ακόμη εκδώσει ειδικές οδηγίες σχετικά με τους φόρους της εκμετάλλευσης των αποδόσεων. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το yield farming δεν υπόκειται σε φορολόγηση. Αντίθετα, οι επενδυτές πρέπει να λάβουν υπόψη τους ισχύοντες φορολογικούς κανόνες κρυπτογράφησης στη χώρα τους και να τους εφαρμόσουν στις συναλλαγές τους στο yield farming.

Φορολόγηση του εισοδήματος από την καλλιέργεια αποδόσεων
Είναι κερδοφόρα η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων;

Η ομορφιά του yield farming από φορολογική άποψη είναι ότι καλύπτεται ήδη από τους ισχύοντες κανόνες φορολόγησης κρυπτογράφησης. Είναι πολύ απλό. Ανάλογα με το πώς αντιλαμβάνεται η εφορία τις κρυπτογραφικές σας συναλλαγές, θα υποβληθείτε είτε σε φόρο εισοδήματος είτε σε φόρο κεφαλαιακών κερδών. Πρέπει να εκτιμήσετε πώς θα αξιολογηθούν οι διάφορες συναλλαγές σας για την καλλιέργεια των αποδόσεων.

Φορολόγηση του εισοδήματος από την καλλιέργεια αποδόσεων

Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα εισοδημάτων από κρυπτογράφηση που θα φορολογηθούν:

 • Εξόρυξη κρυπτονομισμάτων.
 • Ανταμοιβές που λαμβάνετε για την κατοχή κρυπτονομισμάτων σε ένα πορτοφόλι.
 • Λήψη κρυπτονομισμάτων ως αποζημίωση για την παροχή υπηρεσιών.
Είναι κερδοφόρα η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων;
Φορολόγηση του εισοδήματος από την καλλιέργεια αποδόσεων

Ορισμένες χώρες θεωρούν ως εισόδημα ακόμη και τα νέα νομίσματα ή μάρκες, όπως αυτά που λαμβάνονται από ένα airdrop ή ένα fork. Όλα αυτά θα υπόκεινται σε φόρο εισοδήματος για την εύλογη αγοραία αξία τους κατά τη στιγμή που τα λαμβάνετε. Υπάρχουν πολλές συναλλαγές στην καλλιέργεια αποδόσεων που θα μπορούσαν ρεαλιστικά να θεωρηθούν ως μορφές εισοδήματος. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να λάβετε νέες μάρκες ως ανταμοιβή για την κατάθεση ενός περιουσιακού στοιχείου σε μια δεξαμενή ρευστότητας.

Ορισμένα από αυτά τα περιουσιακά στοιχεία θα μπορούσαν να είναι μάρκες COMP ή μάρκες SUSHI. Τα νεοεισερχόμενα μάρκες είναι πιο πιθανό να θεωρηθούν φορολογητέο εισόδημα, με βάση την εύλογη αγοραία αξία τους στο νόμισμα της χώρας σας κατά τη στιγμή της παραλαβής.

Πώς φορολογείται η κρυπτογράφηση το 2023

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς