Τι είναι το Rebase/Elastic Token και πώς λειτουργεί;

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Είναι δυνατόν να βγάλω χρήματα από ένα κουπόνι rebase;

Όταν αποκτήσει ένα μεγάλο ποσό κεφαλαίων, μπορεί να κερδίζει περισσότερα ανά ημέρα και να διανέμει επιπλέον μάρκες σε αυτούς τους στοίβαγματες ως ανταμοιβή. Προφανώς, το Olympus DAO OHM είναι το πιο δημοφιλές rebase, καθώς είναι το πιο συχνά διακλαδισμένο έργο από το Olympus DAO, ωστόσο τα περισσότερα πλεονεκτήματα στοίβαξης λειτουργούν και λειτουργούν παρόμοια.

⚡️ Τι είναι το rebase στη στοίβαξη;

Η πλατφόρμα Rebase Finance είναι ένα πρωτοποριακό έργο που επιτρέπει την αυτόματη στοίβαξη και τον ανατοκισμό των τόκων με απεριόριστο APY 300.000 τοις εκατό. Οι χρήστες μπορούν να κερδίζουν ανταμοιβές $REBASE με τη μορφή πληρωμών τόκων απευθείας στο πορτοφόλι τους, απλά αγοράζοντας και διατηρώντας κρυπτονόμισμα rebase στο πορτοφόλι τους.

⚡️ Τι είναι το κρυπτονόμισμα AMPL;

Τι είναι η Ampleforth (AMPL); Πρόκειται για ένα είδος νομίσματος Ethereum με αυτόματα προσαρμοσμένη διαπραγματεύσιμη προσφορά.

⚡️ Πώς λειτουργεί ένα ελαστικό κουπόνι;

Το κουπόνι κυκλοφορίας (ή επαναφόρτωσης) επεκτείνεται ή συρρικνώνεται λόγω των μεταβολών στην τιμή του κρυπτονομίσματος. Αυτή η αύξηση ή η μείωση της προσφοράς επιτυγχάνεται με τη χρήση overbasis.

elastic token

Ένα κρυπτονόμισμα που έχει προσφορά που ρυθμίζει την τιμή του ονομάζεται rebase ή elastic token. Τα rebase token συχνά συνδέονται με ένα άλλο περιουσιακό στοιχείο και, όπως και τα stablecoins, ελέγχονται από έναν αλγόριθμο. Ωστόσο, σε αντίθεση με τα stablecoins, το Rebase δεν βασίζεται σε αποθέματα- αντίθετα, καίει τα tokens που κυκλοφορούν ή δημιουργεί άμεσα νέα για να διατηρήσει τη σύνδεση.

Η προσφορά ενός κουπονιού rebase είναι εξαιρετικά αβέβαιη, αλλά η τιμή του τείνει να παραμένει σταθερή όσο παρακολουθεί την αξία ενός άλλου περιουσιακού στοιχείου.

Είναι κερδοφόρες οι μάρκες rebase
Τι είναι το rebase στη στοίβαξη;

Οι κώδικες των περισσότερων κρυπτονομισμάτων δεν λαμβάνουν υπόψη την τιμή κατά τη δημιουργία τους, η οποία καθορίζει τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούνται νέα νομίσματα και καταστρέφονται τα υπάρχοντα (κοπή και καύση). Όταν ένα μπλοκ επαληθεύεται από τους ανθρακωρύχους bitcoin, δημιουργείται ένα νέο bitcoin. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να δημιουργηθεί ένα bitcoin και δεν υπάρχει καμία μέθοδος για την εξάλειψή του. Το Bitcoin παράγεται με τέτοιο τρόπο ώστε να ενθαρρύνεται η συμμετοχή στην εξόρυξη και η προσθήκη νέων tokens στην κυκλοφορία και όχι η χειραγώγηση της τιμής. Ως εκ τούτου, το bitcoin δεν μοιάζει με κανένα άλλο περιουσιακό στοιχείο που προηγήθηκε.

Ένα παράδειγμα ενός συμβόλου επαναπροσδιορισμού είναι το Ampleforth (AMPL). Η προσφορά του νομίσματος αλλάζει κάθε 24 ώρες για να διατηρείται η τιμή κοντά στο 1 δολάριο.

Τι είναι το elastic token
Τι είναι ένα θετικό σύμβολο επαναφοράς;

Η αξία κάθε πορτοφολιού που κατέχει την AMPL θα αυξάνεται αναλογικά με τον αριθμό των περιουσιακών της στοιχείων. Αυτό σημαίνει ότι όλοι εξακολουθούν να έχουν την ίδια ποσότητα AMPL. Οι θεμελιώδεις οικονομικές δυνάμεις θα οδηγήσουν την τιμή πίσω προς το στόχο καθώς θα παράγονται περισσότερα κουπόνια.

Αντίθετα, οι μικρότεροι επενδυτές είναι πιο επιρρεπείς στο να κάνουν δαπανηρά λάθη. Όταν η τιμή του Bitcoin πέφτει κάτω από ένα συγκεκριμένο επίπεδο αρχίζουν οι δύσκολες στιγμές για τους μικρότερους κατόχους bitcoin, οι οποίοι μπορεί να αναγκαστούν να πουλήσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία σε τιμές ευκαιρίας. Παρόλο που η τιμή κάθε κουπονιού AMPL έχει μειωθεί στο μισό, μπορείτε ακόμα να περιμένετε να αποδώσετε περίπου ένα δολάριο για κάθε κουπόνι που κατέχετε.

Τα κουπόνια Rebase είναι κρυπτογραφημένα περιουσιακά στοιχεία
elastic token

Ο Doge Killer, γνωστός και ως “δολοφόνος σκύλων” (LEASH) στο οικοσύστημα Shiba Inu, δημιουργήθηκε για να παρακολουθεί την τιμή του dogecoin με ρυθμό 1/1000. Αυτό σημαίνει ότι αν το DOGE αυξηθεί έως και 0,01 δολάρια, ο LEASH θα αυξήσει την αξία του στα 0,001 δολάρια – ένα εντυπωσιακό κέρδος! Έκτοτε έχει γίνει ένα από τα πιο επιτυχημένα token από αυτό το σύστημα και συνεχίζει να προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες σε όσους το εμπιστεύονται με τις επενδύσεις τους.

Η τιμή του Dogekiller εκτινάχθηκε στα 0,35 δολάρια στις 12 Ιανουαρίου, καθώς άρχισε να διαδίδεται η είδηση της ύπαρξής του και της πιθανής αξίας του, προτού πέσει ξανά στα 0,05-0,06 δολάρια τις επόμενες ημέρες, καθώς οι άνθρωποι πούλησαν τα μάρκα τους.

Αυτό επέτρεψε στους επενδυτές του dogecoin να επηρεάσουν την τιμή του Shiba inu χωρίς να χρειάζεται να επενδύσουν απευθείας στο token, γεγονός που προσέλκυσε περισσότερους ανθρώπους στο σύστημα.

Τι είναι το Rebase στην κρυπτογραφία
Πτώση νομισμάτων δολαρίων. Επιτυχία, τύχη, χρήματα. Επενδυτική αντίληψη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ευχετήριες κάρτες, αφίσες, φυλλάδια και φυλλάδια.

Το έργο τελικά τερματίστηκε, αν και οι μάρκες LEASH δεν “αποσύρθηκαν” ποτέ. Αντ' αυτού, είναι τώρα ένα αποταμιευτικό νόμισμα που ρυθμίζεται από την προσφορά και τη ζήτηση, όπως και τα περισσότερα άλλα κρυπτονομίσματα.

Γιατί χρειαζόμαστε μάρκες ελαστικού εφοδιασμού;

Η τιμή αυτών των νομισμάτων δεν θα αλλάξει, επειδή δεν αλλάζει η προσφορά. Τα tokens με ελαστική προσφορά συγκρίνονται συχνά με τα Stablecoins, καθώς έχουν τη φήμη ότι διατηρούν σταθερή αξία. Παρά τις ομοιότητές τους, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι υπάρχουν έντονες διαφορές μεταξύ των δύο.

Τι είναι ένα rebase token rebase crypto έννοια
Είναι κερδοφόρο να επενδύσετε σε ένα κουπόνι rebase;

Τα Stablecoins είναι νομίσματα που διατηρούν σταθερή αξία συνδέοντάς τα με την τιμή ενός άλλου εμπορεύματος στον πραγματικό κόσμο. Ο ρυθμός βιώσιμης ανάπτυξης για τα μάρκες προσφοράς καθορίζεται από την τιμή-στόχο, η οποία καθορίζεται μέσω της χρονικά μεταβαλλόμενης προσφοράς των μαρκών.

Το Elastos χρησιμοποιεί την ίδια βασική αρχιτεκτονική με τα stablecoins, με τη διαφορά ότι τα tokens ελαστικής προσφοράς δεν προσπαθούν απαραίτητα να εξαλείψουν τη μεταβλητότητα. Αντί να επιδιώκουν την καταστολή της, προσπαθούν να μειώσουν την αξία της στο επίπεδο που θα πραγματοποιούσε τις προθέσεις τους για το token.

Είναι κερδοφόρο να επενδύσετε σε ένα κουπόνι rebase
Είναι κερδοφόρο να επενδύσετε σε ένα κουπόνι rebase;

Η συνολική προσφορά του έργου μεταβάλλεται ώστε να διασφαλίζεται ότι όταν αυξάνεται η τιμή, αυξάνεται και η προσφερόμενη ποσότητα. Καθώς αυξάνεται η προσφορά, η αξία κάθε κουπονιού μειώνεται.

Ομοίως, όταν η τιμή μειώνεται, μειώνεται και η συνολική προσφορά του έργου, με αποτέλεσμα την αύξηση της τιμής. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό

πώς λειτουργεί το rebase token
Είναι φορολογητέα τα κουπόνια rebase;

Υπάρχουν αρνητικά στοιχεία για τη χρήση μαρκών ελαστικού εφοδιασμού;

Η επένδυση σε μάρκες με ελαστική τιμή μπορεί να είναι επικίνδυνη, καθώς η πιθανότητα να υποστείτε ζημίες είναι μεγαλύτερη. Είναι αλήθεια ότι μπορεί να δείτε βελτιωμένες αποδόσεις, αλλά αυτό συνοδεύεται από τον κίνδυνο αυξημένων οικονομικών απωλειών. Εάν η τιμή ενός κουπονιού μειωθεί και στη συνέχεια επανακυκλοφορήσει με χαμηλότερο κόστος, η καθαρή σας αξία μπορεί να μειωθεί τόσο λόγω της αναπόφευκτης πτώσης της αξίας όσο και λόγω της ανάγκης να αγοράσετε περισσότερα κουπόνια για ισοδύναμες μετοχές.

Ένα άλλο μειονέκτημα της επένδυσης σε μάρκες ελαστικής προσφοράς είναι ότι πρόκειται για ένα πειραματικό περιουσιακό στοιχείο, γεγονός που αυξάνει την πιθανότητα σφαλμάτων κωδικοποίησης στον κώδικα έξυπνης σύμβασης του έργου.

Τι είναι οι ανταμοιβές rebase
Τι είναι το rebase/Elastic Token;

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα tokens ελαστικών προσφορών.

  • Ampleforth (AMPL).
  • Yam Finance (YM).
  • Πρωτόκολλο BASE (BASE)
  • DEFI 100 (D100)

Τι είναι το rebound;

Όταν η τιμή ενός ελαστικού κουπονιού ξεπερνά το στοχευμένο ποσοστό του, λέγεται ότι πρόκειται για θετικό relabel. Από την άλλη πλευρά, όταν η τιμή του πέφτει κάτω από το ίδιο σημείο-στόχο, τότε μπορεί να αναφερθεί ως αρνητικό relabel. Για παράδειγμα, έχουμε 50 κουπόνια Α με τιμή-στόχο ανανέωσης 1 δολάριο. Εάν η αξία του κουπονιού αυξηθεί κατά 20% σε 1,2 δολάρια και η ανανέωση αυξήσει την ποσότητα κατά 50%, τότε η νέα συνολική προσφορά θα είναι 75 Α.

Όταν οι κάτοχοι κουπονιών διαχείρισης ψηφίζουν σε μια καλή κατάσταση επανασημασιοδότησης, ενδέχεται να λάβουν μερίδιο από τα κέρδη. Επιπλέον, η θετική επανασήμανση δεν επηρεάζει αρνητικά τους προμηθευτές ρευστότητας ή τους κατόχους κουπονιών .

Πώς λειτουργούν τα elastic tokens
Πώς λειτουργούν τα elastic tokens;

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την προβλεπόμενη τιμή;

Η τιμή-στόχος υπολογίζεται από τα έργα, τα οποία καθορίζουν μια μέτρια συμβολική τιμή ως οδηγό για την προσέγγιση της επιδιωκόμενης αξίας. Η Rebase καθιστά τα token με ελαστική τιμή ένα συνθετικό εμπόρευμα με απρόβλεπτη αξία και μια τάση προσφοράς προς τη σταθερότητα. Για να αποφευχθεί η εκμετάλλευση της αγοράς, η ποσότητα των token που δημιουργούνται καθορίζεται από τη ζήτηση και την προσφορά της αγοράς.

Χρήση rebasing για τον συνδυασμό ομολόγων

Το Rebasing αυξάνει ή μειώνει την ποσότητα του κυκλοφορούντος νομίσματος απευθείας στη διεύθυνση του χρήστη για να τονώσει τη ζήτηση. Τα ομόλογα αγοράζονται και αλλάζουν για ένα αλγοριθμικό περιουσιακό στοιχείο σε ένα μοντέλο αγοράς που υποστηρίζει την αναλογία περιουσιακών στοιχείων.

Πώς λειτουργούν τα elastic tokens
Ποιοι είναι οι τρεις τύποι μαρκών;

Η τρίτη πτυχή είναι η στοίβαξη, κατά την οποία εξασφαλίζονται περιουσιακά στοιχεία για την παροχή ρευστότητας και την παροχή κινήτρων ζήτησης. Οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν ομόλογα χρησιμοποιώντας stablecoins, και οι stackers μπορούν να αποκτήσουν τα εκδοθέντα tokens με rebasing. Αντί να νοικιάζουν ρευστότητα, η διαδικασία bonding δίνει στα πρωτόκολλα τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους της.

Παρέχεται ένας κατάλογος δημοφιλών έργων rebases.

Αυτός ο αρχαίος οικισμός είναι γεμάτος από πλούσια, πολύπλοκη ιστορία.

Πώς λειτουργούν τα elastic tokens
Παρέχεται ένας κατάλογος δημοφιλών έργων rebases.

Το Ampleforth είναι ένα συνθετικό περιουσιακό στοιχείο που παρέχει ασυσχέτιστες αποδόσεις στο χώρο DeFi. Το AMPL χρησιμοποιεί το μαντείο της Chainlink για την επανασήμανση. Η αντικειμενική τιμή είναι 1,009 δολάρια σε σχέση με τον ΔΤΚ του 2019 σε δολάρια ΗΠΑ, σύμφωνα με το λευκό έγγραφο. Η επανατοποθέτηση πραγματοποιείται κάθε μέρα στις 2:00 UTC.

Τυποποιημένο πρωτόκολλο

Το βασικό πρωτόκολλο συνδέεται με τη συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων, προκειμένου να παρακολουθούνται οι συνολικές τάσεις στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Η συμπερίληψη ενός ευρύτερου φάσματος περιουσιακών στοιχείων είναι επωφελής, καθώς παρέχει στους επενδυτές μεγαλύτερη πρόσβαση. Η επιδιωκόμενη αξία του υποκείμενου token έχει καθοριστεί σε ένα μικρό ποσοστό της συνολικής αγοράς κρυπτογράφησης, η οποία είναι αποκεντρωμένη και ανθεκτική.

Παρέχεται ένας κατάλογος δημοφιλών έργων rebases.
Επεξήγηση των μαρκών ελαστικής προσφοράς

MDPL είναι το μέγιστο εφικτό ύψος δέντρου.

Το RMPL προήλθε από το AMPL και χρησιμοποιεί τυχαία αλλαγή μεγέθους με τιμή στόχου $1. Η διαδικασία επαναπροσδιορισμού μεγέθους ενός έργου δεν διαρκεί περισσότερο από δύο ημέρες. Όταν η τιμή αυξάνεται πάνω από 1,05 δολάρια ή πέφτει κάτω από 0,95 δολάρια, ενεργοποιείται η διαδικασία αναπροσαρμογής. Σε αντίθεση με το AMPL, το οποίο χρησιμοποιεί γεγονότα arbitrage ως στόχο

Δείτε πού μπορείτε να το αγοράσετε και πόσο θα πληρώσετε.

Το έργο Yam Finance δημιουργήθηκε ως σύστημα στοιχημάτων, μηχανισμός επαναφόρτωσης και σύστημα διαχείρισης. Η πλατφόρμα αγοράζει μάρκες YCRV με τη μορφή καλής επαναφόρτισης για τη διαχείριση του ταμείου της. Το YAM ανανεώνεται δύο φορές την ημέρα στις 8:00 UTC και στις 20:00 UTC, δίνοντάς σας άπλετο χρόνο για να προσαρμόσετε τις στρατηγικές σας ανάλογα. Στην αρχική έκδοση ανακαλύφθηκε ένα ελάττωμα που μπορεί να συγκρούστηκε με το μάρκο YFI.

Είναι δυνατόν να κερδίσετε χρήματα από μάρκες rebase
Μάθετε περισσότερα για τα tokens ελαστικής προμήθειας

Ως εκ τούτου, το πρωτόκολλο υποσχέθηκε να επιτρέψει στους χρήστες να μετατρέψουν το YAM τους σε YAMv2. Αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος, οι χρήστες θα μπορούν να ανταλλάξουν τα token τους με YAMv3 χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο συμβόλαιο.

Αν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε, λάβετε υπόψη σας τους ακόλουθους παράγοντες:

Η πρόβλεψη για την τιμή REB (Reserve) είναι 1 δολάριο. Αυτό το πρωτοποριακό έργο αναμένεται να ξεκινήσει αργότερα φέτος, προσφέροντας μια προσεκτικά σχεδιασμένη λειτουργία επαναφόρτωσης σε ελκυστική τιμή μόλις 1 δολάριο. Το σύστημα εισήχθη αρχικά το 2020 και έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει 2 εκατομμύρια μάρκες. Σύμφωνα με την περιγραφή του πρωτοκόλλου, έχει ανοσία στον πληθωρισμό και διαθέτει ενσωματωμένο μηχανισμό σταθεροποίησης της αξίας.

Τι πρέπει να ξέρετε για την Elastic Supply token
Τι είναι το ελαστικό νόμισμα;

ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΣ.

Το νόμισμα που συνδέεται με το δολάριο της Synthetix τιμολογείται σε δολάρια ΗΠΑ και διαθέτει έναν ελαστικό μηχανισμό προσφοράς που ονομάζεται STABLE, ο οποίος στοχεύει στην αύξηση της βασικής τιμής του συνθετικού νομίσματος στο 1 δολάριο. Το αρχικό χρονοδιάγραμμα του έργου είχε στόχο 100 εκατομμύρια δολάρια, αλλά αυξήθηκε σε 200 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια της πώλησης από το πλήθος.

Οι αντιλήψεις για το μέλλον επηρεάζονται από εικόνες που έχουν δει στο παρελθόν (π.χ. εικόνες πριν και μετά).

Το Olympus DAO είναι ένα αποκεντρωμένο χρηματοπιστωτικό σύστημα που στοχεύει στη δημιουργία σταθερών νομισματικών περιουσιακών στοιχείων που συνδέονται με κρυπτονομίσματα. Οι χρήστες ενθαρρύνονται να καταθέτουν ή να πωλούν τις εξασφαλίσεις τους στο θησαυροφυλάκιο της Olympus για μάρκες OHM με έκπτωση χρησιμοποιώντας στοίβαξη και σύνδεση.

Τι είναι το σύμβολο της ελαστικής προσφοράς (EST)
Τι είναι ένα ελαστικό σε τιμές μάρκο;

Το πρόβλημα που λύνουν τα stablecoins, όπως αυτά που χρησιμοποιεί η Olympus DAO, είναι οι συχνές αναταράξεις στην αγορά. Τα υπάρχοντα stablecoins συνδέονται με το δολάριο ΗΠΑ. Το απόθεμα κρυπτονομισμάτων της Olympus DAO χρησιμοποιείται για την έκδοση μάρκων OHM, σε αντίθεση με άλλες αποκεντρωμένες πρωτοβουλίες. Ο Zeus, ψευδώνυμο ενός προσώπου, δημιούργησε το έργο.

Wonderland (TIME).

Το νόμισμα Wonderland είναι ένα αποκεντρωμένο σύστημα αποθεματικών περιουσιακών στοιχείων που βασίζεται στο Olympus DAO. Το πρωτόκολλο περιλαμβάνει διάφορα αποθεματικά περιουσιακά στοιχεία, όπως τα κουπόνια ρευστότητας, για κάθε μονάδα ενός εγγενούς κουπονιού TIME. Για να διασφαλιστεί ότι το TIME διατηρεί τη φυσική του αξία, έχει δημιουργηθεί το μοντέλο.

Είναι δυνατόν να κερδίσετε χρήματα σε ένα κουπόνι rebase
Ποια είναι η έννοια του token wrapping

Τα κουπόνια TIME καίγονται εάν δεν επιτευχθεί το μέγιστο ποσό όταν το TIME πέσει κάτω από το εγγυημένο ποσό. Οι χρήστες της Wonderland έχουν τη δυνατότητα να δεσμεύουν και να στοιβάζουν μοντέλα, με τη δέσμευση να δημιουργεί νέες μάρκες και την αγορά τους από το θησαυροφυλάκιο με έκπτωση. Η στοίβαξη, από την άλλη πλευρά, επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν τόκους μέσω ανατοκισμού.

Υψηλή ανταμοιβή Rebase

Τι είναι η στοίβαξη κρυπτονομισμάτων
Υψηλή ανταμοιβή Rebase

Προς το παρόν, τα Olympus Forks προσφέρουν στους επενδυτές πολύ υψηλές ετήσιες ποσοστιαίες αποδόσεις (APY). Αυτές οι ετήσιες αποδόσεις μπορεί να είναι εντυπωσιακά υψηλές, ακόμη και 50.000% και πάνω! Όταν γίνεται rebase,η αξία των μάρκων rebase αυξάνεται ανάλογα. Ωστόσο, η αύξηση αυτή δεν υποστηρίζεται από ουσιαστική αύξηση του ταμείου, γεγονός που οδηγεί σε αραίωση. Αυτό το σενάριο προκαλεί μια πίεση πώλησης προς τα κάτω, καθώς οι μάρκες κόβονται και συνδέονται με 1 δολάριο από το θησαυροφυλάκιό της. Ωστόσο, οι ίδιες μάρκες που υποστηρίζονται με 1 δολάριο πωλούνται στην ελεύθερη αγορά στην πραγματική τους αξία, γεγονός που προκαλεί γενικά μείωση της ζήτησης (και της τιμής) για τη συγκεκριμένη μάρκα.

Ποιος ακριβώς ελέγχει τα κουπόνια Rebase;

Υψηλή ανταμοιβή Rebase
Ποιος ακριβώς ελέγχει τα κουπόνια Rebase;

Ένας αποκεντρωμένος αυτόνομος οργανισμός (DAO) είναι μια αυτοδιοικούμενη οντότητα, που λειτουργεί χωρίς κεντρική ηγεσία ή έλεγχο.Οι αποφάσεις λαμβάνονται δημοκρατικά από την κοινότητα σύμφωνα με ένα σύνολο κανόνων που επιβάλλονται σε μια αλυσίδα μπλοκ. Η πλειονότητα των μαρκών rebase διοικείται από DAOs. Οι ανταμοιβές από το ποντάρισμα είναι ένας τρόπος για το token rebase να διανέμει κέρδη από το ταμείο σε όσους το ποντάρουν.

Για παράδειγμα, το Olympus DAO στέλνει μάρκες στο συμβόλαιο στοιχηματισμού αντί να επιστρέφει sOHM. Αυτό θα αύξανε την αναλογία των OHM που έχουν διατεθεί προς τα sOHM που εκκρεμούν και θα είχε ως αποτέλεσμα μια προσαρμογή της τιμής προς τα πάνω (ή “rebase”) για να διορθωθεί η διαφορά.

Για παράδειγμα: εάν υπάρχουν 500k OHM που έχουν στοιχηματιστεί και 500k sOHM που εκκρεμούν, και το πρωτόκολλο παράγει κέρδος 5k $ για την ημέρα, μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα κέρδη για να κόψει 5k νέες μάρκες OHM. Στέλνει αυτά τα OHM στο συμβόλαιο στοιχηματισμού- τώρα υπάρχουν 505k OHM που έχουν στοιχηματιστεί και 500k sOHM που εκκρεμούν. Προκειμένου η προσφορά sOHM να αυξηθεί κατά 5k, ή 1%, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει στην ισορροπία, Έτσι, το sOHM αναπροσαρμόζεται προς τα πάνω κατά 1%”.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς