Holo, Holochain και Dapps: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Τι είναι το hot token;

Για τους καταναλωτές, το holo hot crypto Token (HOT) θα είναι ένα κουπόνι που θα τους δίνει πρόσβαση στις μεγαλύτερες προσφορές και εξοικονόμηση χρημάτων. Για τις επιχειρήσεις θα είναι ένα εργαλείο για να μετρήσουν την πραγματική ελαστικότητα τιμής της συνάρτησης ζήτησής τους.

⚡️ Είναι το Holocene ασφαλές;

Θα μπορούσε το Holochain να χρησιμοποιηθεί για να κατασκευάσει έναν απεριόριστο χώρο επικοινωνίας, απαλλαγμένο από κάθε μορφή μετριασμού και μη κλειστό; Απολύτως! Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να συμβεί μόνο υπό συγκεκριμένες καταστάσεις. Επιπλέον, δεν είναι ούτε ένα πολύ ελκυστικό καταφύγιο για τους επιτιθέμενους.

⚡️ Πώς να επενδύσετε στην Holochain;

Για να αποκτήσετε ένα νόμισμα Holo, θα πρέπει πρώτα να αγοράσετε Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ή Litecoin (LTC) από το Coinbase ή το Bitpanda – τα οποία είναι τα δύο μοναδικά μέρη όπου μπορείτε να αποκτήσετε αυτά τα κρυπτονομίσματα. Και τα δύο δέχονται πιστωτική κάρτα και τραπεζικό έμβασμα ως μορφές πληρωμής.

⚡️ Μπορώ να αγοράσω Holochain στο KuCoin;

Πώς να αγοράσετε κρυπτονόμισμα στο KuCoin. Μπορείτε να εμπορεύεστε εκατοντάδες κρυπτονομίσματα στο KuCoin και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αγοράσετε το πρώτο σας κρυπτονόμισμα. Το KuCoin έχει μια φιλική προς το χρήστη διάταξη είτε χρησιμοποιείτε την εφαρμογή είτε online, αλλά ομολογουμένως έχει αντιμετωπίσει κάποιες τεχνικές δυσκολίες.

hot κρυπτονομίσματα

Το Holochain είναι ένα κρυπτονόμισμα που υποστηρίζει ένα έργο αποκεντρωμένης πλατφόρμας φιλοξενίας. Η πρωτοβουλία αυτή χρησιμοποιεί την ιδιόκτητη τεχνολογία της Holochain, η οποία αποτελεί μοναδική προσέγγιση στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Ανάλογα με την κατάσταση, στο έργο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένας από τους τρεις ορισμούς του όρου holochain crypto.

Τι είναι το hot κρυπτονομίσματα
Ποιος βρίσκεται πίσω από την Holochain;

Η Holo crypto είναι μια επιχείρηση που παρέχει δικτυακή υποδομή και πρωτογενείς υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για το οικοσύστημα Holochain.

Το κρυπτονόμισμα Holo είναι μια τεχνολογία που δημιουργήθηκε με πρωταρχικό στόχο την παροχή υπηρεσιών εικονικής φιλοξενίας.

Το Holo είναι ένα κρυπτονόμισμα που μια μέρα θα σας επιτρέψει να αγοράσετε εικονικές υπηρεσίες φιλοξενίας στο οικοσύστημα κρυπτογράφησης holo.

Τι είναι καλό σχετικά με την hot κρυπτονομίσματα
Τι είναι το holo crypto και το holochain;

Το ίδιο το έργο holo crypto έχει δύο βασικές παραδοχές :

 • Διανομή και εκτέλεση ενός βασικού συστατικού για γενική χρήση σε πλήρως αποκεντρωμένες εφαρμογές (όχι μόνο έξυπνα συμβόλαια) που λειτουργούν στο υπάρχον δίκτυο του Διαδικτύου.
 • Να φιλοξενεί και να διαχειρίζεται αποκεντρωμένες εφαρμογές σε παγκόσμιο επίπεδο, παρέχοντας μια πλήρως κλιμακούμενη υποδομή χρέωσης.
Αξίζει να αγοράσετε ένα ζεστό κουπόνι
Είναι ασφαλές το holochain;

οι προγραμματιστές κρυπτογράφησης holo ήταν μέχρι στιγμής δεκτικοί στις δυσκολίες της εφαρμογής της τεχνολογίας blockchain σε μεγαλύτερη κλίμακα.

Τα πιο συχνά προβλήματα είναι:

 • Οι ανθρακωρύχοι Bitcoin, για παράδειγμα, απαιτούν πολύ περισσότερη ενέργεια από ό,τι οι παραδοσιακές τράπεζες για τη λειτουργία των υπολογιστών τους. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το δίκτυο bitcoin καταναλώνει μεγαλύτερες ποσότητες ενέργειας για την υποδομή του. Σύμφωνα με διάφορες αναφορές, μόνο το δίκτυο BTC καταναλώνει τόση ηλεκτρική ενέργεια όσο μια μικρή χώρα.
Είναι ασφαλές το hot κρυπτονομίσματα
Θα φτάσει η Holochain στο $1;
 • Καθώς το δίκτυο αναπτύσσεται, πρέπει να διεκπεραιώνεται ταυτόχρονα ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός συναλλαγών. Αυτό καθιστά σημαντικό για ένα κρυπτονόμισμα να έχει επεκτασιμότητα και, ως εκ τούτου, τον αριθμό των πιθανών συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο, συχνά γνωστό ως tx/s (για το BTC, 3-5 tx/s είναι τυπικό- ο φορέας πληρωμών VISA μπορεί να επεξεργαστεί έως και 2000 tx/s, αλλά με πολύ διαφορετική υποδομή, φυσικά).
 • Η κύρια δυσκολία με τα κρυπτονομίσματα PoS (P.Roof – of – S – Take – proof of ownership) είναι η ανάγκη θέσπισης ομοιόμορφων κανόνων συναίνεσης για ολόκληρο το δίκτυο, η οποία τις περισσότερες φορές οδηγεί στη δημιουργία κανόνων που ευνοούν τους λεγόμενους EA (Early Adopters).

Πώς τα πάτε μέχρι τώρα;

Θα αντικαταστήσει η Holochain το blockchain
Είναι η Holochain μια καλή επένδυση το 2023

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν δύο τύποι εξόρυξης holochain σε κοινά έργα κρυπτονομισμάτων στην αγορά: PoW (P Roof -Of Work Proof Of Work ) ή το λεγόμενο υλικό εξόρυξης, το οποίο είναι προς το παρόν πολύ ενεργοβόρο. Η δεύτερη προσέγγιση είναι η εξόρυξη με τη χρήση μιας παραλλαγής του proof-of-stake που ονομάζεται. Χρησιμοποιώντας τα νομίσματά σας (μετοχές) για την επικύρωση συναλλαγών, μπορείτε να τα “ποντάρετε” και να κερδίσετε περισσότερα νομίσματα ως ανταμοιβή.

Πώς να εξηγήσετε το Holochain holo κρυπτονομίσματα
Έχει μέλλον η Holochain;

Στην περίπτωση αυτή, το νόμισμα παράγεται με την επίλυση ενός περίπλοκου αλγορίθμου που χρησιμεύει ως βάση ενός δικτύου. Στη συνέχεια, τα νομίσματα πρέπει να διανέμονται στους φορείς εκμετάλλευσης του δικτύου, προκειμένου αυτό να παραμείνει λειτουργικό. Αρκεί να έχετε ενεργοποιήσει τη σχετική εφαρμογή για να γίνετε ένας κόμβος του δικτύου που θα επιβλέπει τη συντήρησή του.

Για χιλιετίες, οι πλούσιοι ήταν σε θέση να συσσωρεύουν όλο και περισσότερο πλούτο με ευκολία, ενώ οι φτωχοί συχνά έμεναν πίσω και γίνονταν φτωχότεροι ως αποτέλεσμα. Σε ένα τέτοιο άνισο κλίμα, συνήθως αρκούσε για τα άτομα να αγοράζουν τον ακριβή αριθμό νομισμάτων για κάθε έργο στην αρχή του, αφού οι εξωτερικοί ελεγκτές μπορούν να αφαιρούν κουπόνια μόνο εκ των υστέρων.

Είναι το κρυπτονόμισμα holo crypto (HOT) μια καλή επένδυση
holo κρυπτονομίσματα

Για το μέσο άτομο που χρησιμοποιεί ένα δίκτυο, μια εφαρμογή ή ένα SC (S Mart Contract), είναι απίθανο να ενδιαφέρεται για τον τρόπο λειτουργίας του δικτύου. Ο χρήστης πληρώνει μια μικρή αμοιβή που καταβάλλεται μέσω ενός κόστους μεταφοράς/συναλλαγής στο δίκτυο. Το κόστος συναλλαγής είναι απλώς η αμοιβή που καταβάλλεται στους “ανθρακωρύχους” που συντηρούν και λειτουργούν το δίκτυο.

Μπορούν οι υπηρεσίες holochain να αντικαταστήσουν το blockchain
Τι είδους blockchain χρησιμοποιεί η Holochain;

Τόσο οι αλγόριθμοι PoW όσο και οι αλγόριθμοι PoS είναι σχεδιασμένοι για να εγγυώνται επεκτασιμότητα, ταχύτητα και σταθερότητα. Οι άνθρωποι που συντηρούν την υποδομή του δικτύου δεν θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά τον χρόνο τους δωρεάν, οπότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε PoW ή PoS για να αποζημιωθείτε δίκαια για τη συμβολή σας στη συντήρηση του δικτύου.

Εν τω μεταξύ, όταν η τεχνολογία blockchain εξελίχθηκε σε πιο προηγμένα έργα κρυπτονομισμάτων όπως το Cardano (ADA) ή το Lisk (LSK), προσέφεραν τις ιδέες τους για τη βελτίωση της μεθόδου PoS.

Μήπως holo κρυπτονομίσματα έχει ένα blockchain
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ Blockchain και Holochain;

Οι ιδέες βασίζονται, μεταξύ άλλων, στην ανάγκη επιλογής αντιπροσώπων ή προτροπής του αρχηγού της “ομάδας πασσάλων”. Ορισμένες λύσεις είναι ανώτερες από άλλες. Δυστυχώς, κανένα PoS δεν είναι απολύτως αξιόπιστο και ευνοεί πάντα την ομάδα στην οποία εφαρμόζεται. Εάν γνωρίζουμε τον αλγόριθμο ενός PSA με τη βοήθεια κατάλληλων αντιμέτρων, μπορούμε θεωρητικά να το χειραγωγήσουμε.

Περιορισμοί επεκτασιμότητας του blockchain σε σύγκριση με το holochain
3 λόγοι για να αγοράσετε holo crypto

Το δίκτυο μπορεί να είναι ευάλωτο στην επιρροή μιας μικρής ομάδας ατόμων με πολλά χρήματα στην περίπτωση του PoW ή του PoS. Αυτό συνεπάγεται μια επίθεση εξουσίας του 51% του δικτύου, όπου το υποθετικό 51% των “ανθρακωρύχων” που αποτελούν σήμερα την υποδομή του δικτύου έχουν “αναλάβει” τον έλεγχό του.

Με το PoS, ωστόσο, είμαστε σε θέση να αξιοποιήσουμε την κατανόηση του αλγορίθμου συναίνεσης προκειμένου να βελτιστοποιήσουμε και να οργανώσουμε τις προσπάθειές μας. Αυτό μας επιτρέπει να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση του δικτύου, να δώσουμε πολύτιμες ψήφους σχετικά με τα επερχόμενα έργα και πολλά άλλα!

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Holochain έναντι του Blockchain;

holo κρυπτονομίσματα (HOT) ένα έξυπνο κρυπτονόμισμα
Τι κάνει το HoloChein;
 • Η απλότητα του δικτύου – δεν χρειάζεται να παρακολουθείτε τις συναλλαγές σε κάθε κόμβο, δεν απαιτείται να διατηρείται το προηγούμενο μπλοκ του δικτύου για ολόκληρο το δίκτυο. Θεωρείται ότι ολόκληρο το δίκτυο λειτουργεί τόσο γρήγορα όσο και το πιο αδύναμο μέλος του.
 • Το πρόβλημα της ανεπαρκούς χωρητικότητας συναλλαγών μπορεί να προκύψει εάν ένας κόμβος είναι ικανός να εκτελεί μόνο τέσσερις συναλλαγές ανά δευτερόλεπτο. Αυτό το ζήτημα δεν υφίσταται στο Ολοκληρωμένο, καθώς οι συναλλαγές μπορούν να ολοκληρωθούν ξεχωριστά η μία από την άλλη, πράγμα που σημαίνει ότι:
 • Όλοι οι κόμβοι του δικτύου δεν χρειάζεται να βλέπουν όλες τις συναλλαγές, όπως συμβαίνει σε ένα δίκτυο blockchain. Η επεκτασιμότητα μπορεί να εξελιχθεί παρόμοια σε αυτή την προσέγγιση όπως συμβαίνει στο Tangle IOTA, καθώς αυξάνονται οι χρήστες (κόμβοι) του δικτύου. Η εγκυρότητα και η ασφάλεια της συναλλαγής διατηρούνται από τον DHT, ο οποίος είναι ένας διασκορπισμένος πίνακας κατακερματισμού (ο οποίος διαφέρει σημαντικά από ένα blockchain).
Τι κάνει η Hot Crypto
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του holo crypto και του Holochain;
 • Δεν υπάρχει τυποποιημένο PoS, ούτε τυποποιημένο PoW, το οποίο να υπαγορεύει τη συναίνεση του δικτύου. Κάθε χρήστης επικυρώνει τις συναλλαγές άλλων κόμβων στη δική του αλυσίδα κατακερματισμού από το μοναδικό του περιβάλλον.
 • Ο αριθμός των συναλλαγών θα μπορούσε θεωρητικά να ξεπεράσει τα 56.000 fps, γεγονός που θα έσπαγε το ρεκόρ της VISA.

Οι πρωταγωνιστές της ολο-αλυσίδας είναι:

Είναι το holochain holochain proof-of-work
Είναι το Holochain proof-of-work;

Σε ένα τυπικό δίκτυο blockchain, όπως το δίκτυο Bitcoin, έχουμε δύο τύπους φορέων του συστήματος: “Εξορύκτες” και “χρήστες”. Οι χρήστες δημιουργούν συναλλαγές, πληρώνουν ένα τέλος (ή κανένα τέλος στην περίπτωση του IOTA) και χρησιμοποιούν διάφορα είδη πορτοφολιών με καθορισμένο αρχείο blockchain. Οι “ανθρακωρύχοι”, ή όσοι εξορύσσουν PoS ή PoW, επικυρώνουν τις συναλλαγές και προσθέτουν μπλοκ στην αλυσίδα μπλοκ.

Το σύστημα της Holo-chain είναι λίγο διαφορετικό από αυτό ενός τυπικού δικτύου blockchain. Μέσα στο δίκτυο υπάρχουν δύο διαφορετικοί παίκτες: “χρήστες” και “επικυρωτές”. Κάθε μία από αυτές τις οντότητες είναι ισότιμη όσον αφορά τις υποχρεώσεις της εντός του συστήματος, ωστόσο εκτελούν αποκλίνουσες λειτουργίες.

Τι είναι το dent crypto
Τι είναι το δίκτυο Holo;
 • Οι χρήστες είναι εκείνοι που εγκαθιστούν την εφαρμογή Holo, η οποία τους επιτρέπει να δημοσιεύουν τις δικές τους εφαρμογές και δεδομένα στο δίκτυο. Οι “επικυρωτές” είναι άτομα που συνεισφέρουν πόρους για να διατηρηθεί η λειτουργία του δικτύου.
 • Οι επικυρωτές δεν χρειάζεται να είναι σε σύνδεση όλη την ώρα, όπως οι ανθρακωρύχοι σε ένα σύστημα PoW ή PoS. Πρέπει απλώς να είναι διαθέσιμοι όταν ένας χρήστης ζητά τις υπηρεσίες τους για να επικυρώσει μια συναλλαγή.

Ποιος είναι ο ρόλος της Holochain στο Dapp;

Το Holochain είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για κάθε dApp που απαιτεί μεγάλο αριθμό μεμονωμένων εισροών, με κάθε άτομο να έχει πρόσβαση μόνο σε ένα κλάσμα όλων των εισροών.

Μπορεί το Holochain να αντικαταστήσει το blockchain
Είναι το Holochain καλύτερο από το blockchain;

Η κύρια τρέχουσα περίπτωση χρήσης της Holochain είναι οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης, αλλά έχουν επίσης προτείνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συστήματα peer-to-peer, στη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, σε κρυπτονομίσματα φήμης, σε προγράμματα πιστότητας, σε πρωτοβουλίες συλλογικής νοημοσύνης και σε άλλες εφαρμογές.

Ο βασισμένος σε πράκτορες χαρακτήρας του Holochain το καθιστά κατάλληλο για αυτές τις πρωτοβουλίες. Μπορείτε επίσης να εξετάσετε τα είδη των εφαρμογών που μπορούν να δημιουργηθούν στον χάρτη Holochain στο σύνολό του.

Τι είναι τα Holochain, Holo και HOT Token
Τι είναι τα Holochain, Holo και HOT Token;

Holochain Token (HOT).

Το Initial Coin Offering (ICO) της εταιρείας ολοκληρώθηκε στις 28 Απριλίου 2018, αποφέροντας το αξιοσημείωτο ποσό των 30.000 ETH (20 εκατομμύρια δολάρια τότε), καθιστώντας το ένα από τα πιο επιτυχημένα ICO μέχρι σήμερα. Η ICO παρήγαγε 133.214.575.156 μάρκες HOT. Από τις 21 Οκτωβρίου 2019, το κουπόνι HOT διαπραγματεύεται στα 0,000950 με χρηματιστηριακό κεφάλαιο

Είναι η Holochain μια καλή επένδυση το 2023
Μπορεί η Holochain να φτάσει το $1;

Μετά το ICO, το κουπόνι έφτασε στην αξία των 0,002 δολαρίων μέσα σε επτά ημέρες – μια πρωτοφανής αύξηση 1.000%! Η τιμή έπεσε ραγδαία καθ' όλη τη διάρκεια των δύο επόμενων μηνών και τον Ιούλιο του 2018 διαπραγματευόταν κάτω από τα 0,0005 δολάρια.

Ποιο είναι το μέλλον των υπηρεσιών holochain
Ποιο θα είναι το επόμενο καυτό κρυπτονόμισμα;

Τι είναι το Holofuel και πώς διαφέρει από την κανονική μαριχουάνα;

Το Holo fuel σχεδιάζεται να είναι ένα ιδιόκτητο κρυπτονόμισμα για το Holochain, το οποίο θα είναι ένα αμοιβαίο πιστωτικό νόμισμα και θα εξασφαλίζεται από πραγματικά περιουσιακά στοιχεία.

Ο όρος “υποχρέωση” χρησιμοποιείται από την ομάδα της Holochain επειδή μπορεί να κερδηθεί και να ανταλλαγεί με τη φιλοξενία στην πλατφόρμα Holochain. Η κύρια λειτουργία της είναι για τους προγραμματιστές hApp να αποζημιώνουν τους οικοδεσπότες Holo για τις υπηρεσίες τους.

Ποιο είναι το μέλλον των υπηρεσιών holochain
Είναι το Holochain καλύτερο από το blockchain;

Η ομάδα Holochain πιστεύει ότι το Holofuel διαφέρει από πολλά υπάρχοντα κρυπτονομίσματα για τρεις βασικούς λόγους:

 • Αμοιβαία πίστωση: Σε αντίθεση με άλλα κρυπτονομίσματα, τα οποία δημιουργούνται ως επί το πλείστον από το πουθενά, το HoloFuel είναι ένα κρυπτογραφικό λογιστικό σύστημα δύο εισόδων που παρέχει επεκτασιμότητα, διαφάνεια και λογοδοσία.
 • Το HoloFuel παράγεται από την υπολογιστική ισχύ των κεντρικών υπολογιστών σε όλο τον κόσμο και, συνεπώς, εξαρτάται από τη δραστηριότητά τους.
 • Σταθερή αξία: Η αξία του HoloFuel συνδέεται με την υπολογιστική ισχύ του δικτύου υποδοχής. Αυτή η ικανότητα αναπτύσσεται αργά και δεν υπόκειται σε απότομες διακυμάνσεις, όπως άλλα κερδοσκοπικά νομίσματα.
Πόσο θα αξίζει η Holochain
Θα είναι η Holochain στην Coinbase;

Το Holochain είναι ένα χρηστικό κουπόνι για τη φιλοξενία και υπάρχουν ήδη πολυάριθμοι αντίπαλοι που βρίσκονται πιο μπροστά στην ανάπτυξη. Οι χρήστες ανταμείβονται με Sia, Storj και Filecoin, μεταξύ άλλων, για τη συνεισφορά της υπολογιστικής τους ισχύος, του χώρου στο σκληρό δίσκο ή του εύρους ζώνης στο δίκτυο.

Τι είναι το ζεστό νόμισμα Holo
Ποιες εταιρείες χρησιμοποιούν το Holochain;

Απόσυρση

Παρόλο που μας έχουν υποσχεθεί ότι το bitcoin και η αλυσίδα μπλοκ είναι οι τεχνολογίες του μέλλοντος, ίσως είναι μάλλον φιλόδοξο να περιμένουμε τόσο γρήγορες αλλαγές. Στην πραγματικότητα, η τεχνολογία blockchain είναι σχεδόν δέκα ετών τώρα, και τα κορυφαία κρυπτονομίσματα αναπαράγουν το υπάρχον διεφθαρμένο νομισματικό μας σύστημα με μισοαποκεντρωμένο τρόπο.

Το Bitcoin δημιουργήθηκε για την αποθήκευση χρημάτων και έχει εξελιχθεί σε ένα καζίνο για τους συναλλασσόμενους. Το Holochain είναι ένα σύστημα δημιουργίας αξιών και κοινωνικής σύνδεσης που αποσκοπεί στο να μας βοηθήσει στη μετάβαση σε μια μετα-νομισματική κοινωνία που βασίζεται στην κοινότητα, την προσωπική ευθύνη, την αξία και τον εθελοντισμό. Προοριζόταν να προσφέρει τόσο δεδομένα όσο και προσωπική ιδιωτικότητα.

Πώς να αγοράσετε holo
Ποιος κρύβεται πίσω από το Holochain;

Είναι άγνωστο αν το Holochain θα είναι επιτυχημένο, αλλά είναι έτοιμο να αναπτυχθεί και οι προγραμματιστές μπορούν ήδη να αρχίσουν να αναπτύσσουν εφαρμογές που πιστεύουν ότι μπορούν να βοηθήσουν στη διαμόρφωση του κόσμου και της κοινωνίας μας. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα αποκεντρωμένων εφαρμογών Holochain, και μπορείτε να ξεκινήσετε από εδώ αν θέλετε να αναπτύξετε τη δική σας αποκεντρωμένη εφαρμογή χρησιμοποιώντας το Holochain.

Οι επενδυτές ήδη συναλλάσσονται σε ένα ψηφιακό νόμισμα που έχει αυξηθεί κατά 500% από την ICO του, κατά τη διάρκεια της οποίας η αγορά κρυπτονομισμάτων ήταν καταστροφική. Το κουπόνι HOT μπορεί να δει σημαντική ανάπτυξη μόλις το bitcoin και τα άλλα κρυπτονομίσματα αρχίσουν να ανακάμπτουν.

Χαρακτηριστικά Holochain

Ποια πλεονεκτήματα προσφέρει το blockchain που δεν έχουμε ήδη δει με τα αποκεντρωμένα δίκτυα; Ας ανακαλύψουμε τους κυριότερους λόγους παρακάτω.

Συλλογή και μετατροπή της απορριπτόμενης ενέργειας

Εάν οι πλατφόρμες blockchain συνεχίσουν να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες ενέργειας, αυτό θα μπορούσε να επιδεινώσει την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Συλλογή και μετατροπή της απορριπτόμενης ενέργειας
Χαρακτηριστικά Holochain

Σας παρουσιάζουμε το νεότερο και πιο βελτιωμένο μοντέλο!

Η τεχνολογία Holochain εισάγει ένα μοντέλο που προσφέρει βελτιωμένη μεταφορά και αποθήκευση δεδομένων.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επιτρέψει στα smartphones να ενεργούν ως μέρος του δικτύου, δίνοντας στο δίκτυο απεριόριστες δυνατότητες κλιμάκωσης και κάνοντας επίσης κάθε συσκευή ή ομότιμη συσκευή να γίνει μέρος του.

Τι είναι οι εφαρμογές Holochain;

Οι εφαρμογές Holochain είναι ένας βασικός λόγος για τον οποίο τις χρειαζόμαστε. Η προσέγγιση του πλαισίου ανοικτού κώδικα είναι επαναστατική, επιτρέποντας την επικοινωνία μεταξύ δημόσιων και ιδιωτικών δικτύων. Οι εφαρμογές Holochain είναι ισχυρές και ευέλικτες. κάθε dApp που δημιουργείτε μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να αλληλεπιδρά με άλλα δίκτυα.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς