Τι είναι το Crypto Art και το NFT;

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Είναι ασφαλής η κρυπτογραφία;

Η ψυχρή αποθήκευση είναι ο ιδανικός τρόπος για να αποθηκεύσετε τα bitcoins σας για ασφάλεια και ηρεμία.

⚡️ Πώς βγάζει χρήματα η κρυπτο-τέχνη;

Η χρήση του NFT για τη δημιουργία εισοδήματος από την ψηφιακή τέχνη είναι εξαιρετικά ελκυστική για συγκεκριμένους δημιουργούς. Με τη συμπερίληψη δικαιωμάτων στο σχεδιασμό, οι προμηθευτές μιμιδιών μπορούν να ανταμείβονται για τη δουλειά τους κάθε φορά που πωλείται – μια ελκυστική προσφορά για όσους επιθυμούν να κερδίσουν από τις δημιουργίες τους.

⚡️ Γιατί είναι ακριβή η κρυπτογραφία;

Σε αντίθεση με τη συμβατική ψηφιακή τέχνη που μπορεί εύκολα να αντιγραφεί, η κρυπτογραφία είναι εντελώς ξεχωριστή και ενισχύει την αξία της. Σε αντίθεση με την ελεύθερη αντιγραφή, αυτή η σύγχρονη μορφή έργων τέχνης έχει μια εγγενή αξία που πηγάζει από τη μοναδική φύση της.

⚡️ Είναι εύκολο να πουλήσεις NFT;

Η δημιουργία κερδοφόρων NFTs δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Το εικονικό σας έργο τέχνης μπορεί όχι μόνο να επηρεάσει το δίκτυο Ethereum, αλλά και την εξαιρετικά ευμετάβλητη αγορά για τη διαπραγμάτευση αυτών των τύπων μάρκων.

τι είναι η crypto art

Πώς ξεχωρίζει η κρυπτογραφική τέχνη από την παραδοσιακή μορφή έργων τέχνης; Και τι την κάνει τόσο μοναδική;

Η τεχνολογία NFT διευκολύνει την παραγωγή κρυπτογραφικών έργων τέχνης, ή ψηφιακών έργων τέχνης που αποδίδονται με τη χρήση blockchain. Η αξία αυτών των έργων προέρχεται από την αλυσίδα μπλοκ – δεν υπάρχει ανάγκη για τρίτο μέρος και η προέλευση ή η συγγραφή τους μπορεί να είναι εγγυημένη.

τι είναι η crypto art
Ιστορία της CryptoArt

Τι κάνει την ψηφιακή τέχνη ένα τόσο ενδιαφέρον στυλ για να εξερευνήσετε;

Με την άνοδο των κρυπτονομισμάτων, μια νέα λεωφόρος παρουσιάστηκε στους καλλιτέχνες κρυπτονομισμάτων – μπορούν πλέον να παρουσιάζουν και να εμπορεύονται την τέχνη τους σε πραγματικό χρόνο σε πλατφόρμες που επικεντρώνονται αποκλειστικά σε αυτό το είδος έργων τέχνης. Αυτό εξαλείφει πολλά ζητήματα που θα είχαν αυτοί οι δημιουργοί όταν θα περνούσαν από τα παραδοσιακά κανάλια, συν το ότι κάθε καλλιτέχνης λαμβάνει επίσης αμοιβές από πνευματικά δικαιώματα για κάθε μεταγενέστερη πώληση του έργου του.

Τι είναι το CryptoArt
τι είναι η crypto art

Η εφεύρεση του κρυπτονομίσματος το 2008 πυροδότησε τη δημιουργία της κρυπτογραφίας. Την κατέστησε τον τρίτο πολυτιμότερο εν ζωή καλλιτέχνη στην ιστορία. Αν και είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς την αγορά ενός έργου τέχνης που δεν μπορεί να αγγίξει, η κρυπτο-τέχνη εκδημοκρατίζει τις γκαλερί, τις συλλογές και τα μουσεία.

Ο εικονογράφος Javier Arres είναι ένας άλλος κρυπτο-καλλιτέχνης που έγινε γνωστός το 2021 λόγω της επιτυχίας των δημιουργιών του NFT. “Δεν είχα καν γκαλερί στην Ισπανία και η τελευταία συλλογή που έβγαλα προς πώληση άξιζε πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια”, ανέφερε ο καλλιτέχνης στο eldiario.es.

Κρυπτο-τέχνη - μια κατεύθυνση στη σύγχρονη εικαστική τέχνη
Πώς κατασκευάζεται η κρυπτογραφία;

Πώς κατασκευάζεται η κρυπτογραφία;

Όταν δημιουργείται ένα ψηφιακό έργο τέχνης, ένα NFT συνδέεται με το αρχείο και καταχωρίζει ένα token (έργο τέχνης) στην αλυσίδα μπλοκ. Αυτή η διαδικασία εγγυάται ότι ένας συγκεκριμένος καλλιτέχνης δημιούργησε την ψηφιακή εικόνα που συνδέεται με το NFT. Από το 2015, η Verisart, η οποία αναπτύσσει κρυπτογραφημένα ψηφιακά πιστοποιητικά για τον πολιτιστικό τομέα, ασχολείται με την επαλήθευση έργων τέχνης.

τι είναι η crypto art
Αποσυντίθενται το κεφάλι του Δαβίδ σε ροζ φόντο. 3D εικονογράφηση.

Το έργο είναι εγγυημένα γνήσιο και προστατεύεται από την παραχάραξη από την Crypto art. Τα έργα τέχνης τεκμηριώνονται σχολαστικά – από το όνομα του καλλιτέχνη μέχρι τη συχνότητα πώλησής τους και κάθε τιμή πώλησης. Η τεχνολογία blockchain διασφαλίζει ότι τα δίκτυα δεν μπορούν να παραβιαστούν, καθιστώντας πρακτικά αδύνατη την παραχάραξη ή την αντιγραφή τμημάτων χωρίς άδεια.

Πού μπορώ να επενδύσω σε κρυπτογραφική τέχνη και πού εκτίθεται;

Πώς ονομάζεται η κρυπτο-τέχνη;
Τι είναι η πώληση κρυπτογραφίας;

Αν θέλετε να αποκτήσετε κάτι από το Rare ή το Makersplace, δύο ψηφιακές πλατφόρμες καλλιτεχνών που ξεκίνησαν το 2017 και το 2018 αντίστοιχα, τότε να είστε προετοιμασμένοι να πληρώσετε με κρυπτονόμισμα. Μόνο το νόμισμα Ethereum που εξορύσσεται για τις δύο τοποθεσίες μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συναλλαγές αγοράς.

Τι είναι ένα κρυπτογραφικό έργο τέχνης;
Ασφαλής κρυπτογραφία;

Περιστασιακά, ακούμε για καλλιτέχνες που προσπάθησαν να πουλήσουν τη δουλειά τους στον ιστότοπο και αποκλείστηκαν. Έχουμε ακούσει από άλλον έναν πωλητή ότι δεν μπόρεσε να βάλει τα αντικείμενά του προς πώληση λόγω σφάλματος στον αλγόριθμο της πλατφόρμας. Το Makersplace ισχυρίζεται ότι είναι “η διασταύρωση του Instagram και των Christies” για την κρυπτογραφία.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ η κρυπτογραφική τέχνη;

Πώς ονομάζεται η κρυπτο-τέχνη;
τι είναι η crypto art

Σκεφτείτε την αλυσίδα μπλοκ ως ένα τεράστιο αντίγραφο λογιστικού φύλλου που μπορεί να συμπληρώσει ο καθένας με πληροφορίες, όπως ένα αποκλειστικό αναγνωριστικό NFT που σχετίζεται με την ψηφιακή τέχνη. Η αλυσίδα μπλοκ μπορεί να επιβεβαιώσει την ιδιοκτησία εικονικών περιουσιακών στοιχείων με διασταύρωση με το αρχικό αρχείο.

Οι υπολογιστές πιστοποιούν την ακρίβεια ενός υπολογιστικού φύλλου με τη διασταύρωση με άλλα υπολογιστικά φύλλα, καθιστώντας σχεδόν αδύνατη την παραποίηση των δεδομένων.

Πώς βγάζει χρήματα η κρυπτο-τέχνη;
Γιατί η κρυπτο-τέχνη είναι ακριβή;

Σκεφτείτε το ως εξής: για να πιστοποιήσετε την αυθεντικότητα ενός Πικάσο, χρειάζεστε έναν ειδικό στην υψηλή τέχνη, ο οποίος γνωρίζει την ιστορία του έργου τέχνης από συλλέκτη σε συλλέκτη. Το blockchain είναι παρόμοιο με έναν αποδεκτό ειδικό τέχνης στον τομέα της κρυπτογράφησης. Αργότερα, το blockchain θα μπει στο παιχνίδι.

ΓΙΑΤΊ ΕΊΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ Η ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΙΚΉ ΤΈΧΝΗ;

τι είναι η crypto art
Πώς λειτουργούν τα NFTs;

Η περιορισμένη ποσότητα της κρυπτογραφικής τέχνης και το γεγονός ότι δεν μπορεί να αναπαραχθεί λόγω των NFTs συμβάλλουν στην αξία της. Αλλά τελικά, οι άνθρωποι της αποδίδουν αξία επειδή βλέπουν την αξία της. Γιατί κάποια ορθογώνια κομμάτια χαρτονιού με φωτογραφίες παικτών του μπέιζμπολ αξίζουν εκατοντάδες δολάρια; Ή μωρουδιακά καπέλα; Ή κάρτες Pokemon; Επειδή οι συλλέκτες τους δίνουν μεγάλη αξία- γι' αυτό.

Γιατί τα NFT είναι τόσο ακριβά;
crypto art

Εν κατακλείδι, οι συλλέκτες εκτιμούν τα pixels στον κόσμο της κρυπτογραφικής τέχνης. Ορισμένα άτομα αγοράζουν έργα τέχνης κρυπτονομισμάτων για απόλαυση, ενώ άλλοι αποκτούν πίνακες ζωγραφικής για να συνδεθούν με τον καλλιτέχνη ή να τον υποστηρίξουν προσωπικά.

Ποια είναι τα εξαιρετικά οικονομικά πλεονεκτήματα και η απόδοση της παραγωγής και εμπορίας κρυπτονομισμάτων;

Τι είναι η κρυπτογραφία και γιατί πρέπει να ενδιαφέρει τους σχεδιαστές κίνησης crypto art
Τι είναι η κρυπτογραφία; Βασική εξήγηση.

Είτε δημιουργείτε κρυπτογραφίαTM είτε όχι, η προσωπική εργασία είναι πάντα επωφελής. Αυτή είναι μια ιδανική ευκαιρία για να τελειοποιήσετε τις δεξιότητές σας και να δοκιμάσετε νέες ιδέες, εξερευνώντας παράλληλα νέα έργα!

Οι βιρτουόζοι της αφήγησης, Shams Mechcha και Blake Katherine, είναι γνωστοί ως δύο από τα κορυφαία ταλέντα στο χώρο των κρυπτονομισμάτων!

Μέσω της δύναμης των προσωπικών ιστοριών, αυτοί οι σχεδιαστές κίνησης δημιουργούν μια αφοσιωμένη βάση θαυμαστών για το έργο τους. Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο το πώς μετατρέπουν την καριέρα τους σε κάτι περισσότερο από το να αναλαμβάνουν απλώς έργα πελατών, αλλά να δημιουργούν τέχνη με πάθος και αφοσίωση. Στο τέλος, προκύπτει μια εντυπωσιακή αφήγηση συνεντεύξεων – που συνεχίζει να εμπνέει το κοινό παντού.

Τι είναι η CryptoArt;
Ποιος είναι ο σκοπός της CryptoArt;

Όταν πουλάτε κρυπτογραφημένη τέχνη, ο καλλιτέχνης μπορεί συνήθως να διατηρήσει την κυριότητα των πνευματικών δικαιωμάτων του και να λαμβάνει ένα μέρος από κάθε πώληση. Ωστόσο, στο Instagram, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το έργο σας χωρίς να ζητήσουν προηγούμενη έγκριση – ενδεχομένως να επωφεληθούν από αυτό χωρίς κανένα οικονομικό όφελος για εσάς.

Η κρυπτογραφία επιτρέπει στον καλλιτέχνη να τροποποιεί και να βελτιώνει το έργο του και να το πουλάει αμέσως! Τι απίστευτος τρόπος για έναν δημιουργό να βγάλει χρήματα από το πάθος του. Είναι πραγματικά εμπνευσμένο!

Πώς γίνεσαι καλλιτέχνης κρυπτογράφησης; crypto art
Είναι η κρυπτογραφική τέχνη πραγματική τέχνη;

Αφού ολοκληρώσουμε την περιήγησή μας στις βασικές αρχές της κρυπτογραφικής τέχνης, πώς μπορώ να προχωρήσω στην πώλησή της;

Έχετε ακούσει για το τρένο της κρυπτογραφίας και θέλετε να συμμετάσχετε σε αυτό. Πώς μπορείτε να ξεκινήσετε; Υπάρχουν αρκετές αγορές κρυπτο-τέχνης στις οποίες μπορείτε να πουλήσετε το έργο σας. Θεωρήστε αυτές τις τοποθεσίες ξεχωριστά καταστήματα eBay, το καθένα με τις πολιτικές πώλησης ή δημοπρασίας του.

Πώς να κερδίσετε χρήματα από την κρυπτογραφική τέχνη;
τι είναι η crypto art

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι η πρόσβαση στους περισσότερους ιστότοπους είναι δύσκολη και συνήθως απαιτεί πρόσκληση. Για παράδειγμα, η Async. Art (μια προγραμματιζόμενη αγορά τέχνης) και το Rarible – ενώ σε ορισμένες πλατφόρμες είναι εύκολη η είσοδος.

Το OpenSea είναι η κορυφαία πλατφόρμα για την κρυπτογραφική τέχνη και τα συλλεκτικά αντικείμενα, με μια ακμάζουσα δημιουργική κοινότητα στην οποία ο καθένας μπορεί να γίνει γρήγορα μέλος. Είναι ανώτερη από άλλες δημοφιλείς αγορές, όπως η Known Origin και η Nifty Gateway, καθώς δεν απαιτεί αποδοχή ή πρόσθετα βήματα πριν από τη δημιουργία έργων τέχνης ως NFT. Το OpenSea διαθέτει επίσης πολύ περισσότερα από απλή τέχνη: μπορείτε να αγοράσετε ονόματα τομέα, αντικείμενα εντός παιχνιδιού και πολλά άλλα είδη κρυπτογραφικών συλλεκτικών αντικειμένων με ευκολία!

Πώς μπορώ να δημιουργήσω τέχνη NFT;
Τι είναι το NFT με απλά λόγια;

ΚΡΥΠΤΟΝΌΜΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ETHEREUM

Οι χρήστες της Cryptoart συχνά αγοράζουν και πωλούν με αιθέρα, το κρυπτονόμισμα της αλυσίδας μπλοκ Ethereum. Σκεφτείτε το με τον ίδιο τρόπο όπως τις μάρκες καζίνο: κάθε “καζίνο” έχει τον τύπο του νομίσματος που πρέπει να αγοράσετε με χρήματα για να το χρησιμοποιήσετε για πληρωμές, τυχερά παιχνίδια ή αγορά αντικειμένων στο εσωτερικό του. Ο αιθέρας λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά Non-Fungible Tokens (NFTs).

Πόσο αξίζει 1 NFT;
Τι είναι οι εικόνες NFT;

Το Ethereum είναι μια κατανεμημένη πλατφόρμα χωρίς εμπιστοσύνη που εκτελεί έξυπνα συμβόλαια: σενάρια που είναι εγγυημένο ότι θα εκτελούνται ακριβώς όπως έχουν γραφτεί, χωρίς δυνατότητα εξαπάτησης ή εξωτερικών επιρροών.

Αυτές οι εφαρμογές τρέχουν σε μια ειδικά κατασκευασμένη αλυσίδα μπλοκ, μια εξαιρετικά ισχυρή κοινή παγκόσμια υποδομή που μπορεί να μεταφέρει αξία και να αντιπροσωπεύει την ιδιοκτησία.

Παρόλο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πιστωτικές κάρτες για να αγοράσετε κρυπτονομίσματα σε ορισμένες πλατφόρμες, θα λαμβάνετε πάντα ETH ως πληρωμή κατά την πώληση.

Πώς να δημιουργήσετε το NFT σας;
Πώς μπορώ να επενδύσω στην NFT;

ΠΏΣ ΝΑ ΠΟΥΛΉΣΕΤΕ ΤΗΝ ΈΡΕΥΝΑ ΚΡΥΠΤΟΓΡΆΦΗΣΗΣ ΣΑΣ (ΣΕ ΣΤΥΛ)

Αφού πουλήσετε ένα αντικείμενο, τα νομίσματα ETH θα σταλούν στο πορτοφόλι σας με κρυπτονόμισμα. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτά τα χρήματα αποφεύγοντας τις ασταθείς αγορές, μπορείτε να τα αποθηκεύσετε σε ψηφιακή μορφή ή να τα ανταλλάξετε με πιο σταθερά νομίσματα, όπως δολάρια ΗΠΑ και μετρητά, σε ιστότοπους συναλλαγών όπως η Coinbase. Το ETH είναι μια αποτελεσματική, ασφαλής και άμεσα διαθέσιμη μέθοδος πληρωμής που σας επιτρέπει να αγοράζετε αγαθά και υπηρεσίες στο διαδίκτυο, όπως ακριβώς και το Bitcoin.

Κρυπτονομίσματα πραγματικού χρόνου
Επένδυση κρυπτογράφησης

Πούλησα το πρώτο μου NTF, το Maneki Neko, για 620 δολάρια τον Ιανουάριο του 2019. Από τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ένας αιθέρας αξίζει περισσότερα από 1350 δολάρια. Θα πρέπει να αποθηκεύσετε τα κέρδη σας σε ETH ή να τα εξαργυρώσετε;

Απόσυρση

Οι Λατινοαμερικανοί έχουν τώρα μια επαναστατική ψηφιακή πλατφόρμα για να παρουσιάσουν τα έργα τέχνης τους. Η έκθεση “Is it etic crypto-art?” είναι η πρώτη του είδους της και η επιμελήτρια Marisol Salanova ανακοίνωσε μια διαδικτυακή έκθεση μέσω του Arteinformado. Η ίδια σχολίασε τα κριτήρια επιλογής της για αυτή την πρωτοποριακή έκθεση: “Ψάχναμε για νέα, ανέκδοτα έργα κρυπτογραφίας που δεν είχαν ακόμη εκτεθεί”. Γίνετε μέρος της ιστορίας με την έκθεση Is it etic crypto-art, όπου δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους επίδοξους καλλιτέχνες να αναδείξουν το ταλέντο τους!

Πώς μπορώ να πουλήσω κρυπτογραφία;
Είναι η ψηφιακή τέχνη μια επένδυση;

Η κρυπτο-τέχνη ήταν κάποτε μια παράξενη ιδέα, αλλά οι δυνατότητές της έχουν αρχίσει πλέον να γίνονται αντιληπτές. Παρά τα εναπομείναντα ζητήματα, δίνει τη δυνατότητα στους δημιουργούς να αυθεντικοποιήσουν το έργο τους, ενώ παράλληλα καθιστά τα έργα τέχνης διαθέσιμα για όλους – θα μπορούσατε να φανταστείτε να έχετε μια τσέπη γεμάτη τέχνη στο μέλλον; Ας το μάθουμε!

Πρέπει να επενδύσετε στην NFT Art;

Τα NFTs είναι νέα, εξαιρετικά ευμετάβλητα και επικίνδυνα. Όπως μας έδειξαν η διαφημιστική εκστρατεία και η συντριβή του 2021, μπορείτε να κερδίσετε ή να χάσετε πολλά χρήματα επενδύοντας σε NFTs.

Μπορείτε να αγοράσετε NFT για τη σημασία που έχουν για εσάς ή επειδή υποστηρίζετε τον καλλιτέχνη. Η διασφάλιση ότι το κόστος είναι λογικό για την περίπτωσή σας είναι υψίστης σημασίας, ανεξάρτητα από το κίνητρό σας.

Εάν ενδιαφέρεστε να επενδύσετε σε NFT art, αντιμετωπίστε τα όπως κάθε άλλη παραδοσιακή επένδυση. Πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να κάνετε την έρευνά σας και να κατανοήσετε τους κινδύνους που ενέχει η αγορά NFT art επειδή ο φίλος σας είναι από FOMO.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς