ETFs κρυπτονομισμάτων: Τι είναι και πώς λειτουργούν

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Ποιο είναι το μεγαλύτερο crypto-ETF;

Το μεγαλύτερο Cryptocurrency ETF είναι το Valkyrie Bitcoin Strategy ETF BTF αξίας 460 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο έχει ενεργητικό ύψους 24,10 εκατομμυρίων δολαρίων.

⚡️ Υπάρχει ETF για το XRP;

Επί του παρόντος, κανένα ETF δεν παρακολουθεί το Ripple, επειδή δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα ψηφιακό πορτοφόλι ή να δεχτείτε αυτούς τους νέους κανονισμούς. Ποτέ δεν ξέρετε αν το Ripple θα ανέβει τόσο ψηλά όσο το Bitcoin σήμερα, και θα μπορείτε να ευχαριστείτε τον εαυτό σας σε λίγα χρόνια αν το κάνει.

⚡️ Διαθέτει η Vanguard κρυπτονόμισμα;

Οι πελάτες της Vanguard μπορούν να αγοράσουν οποιαδήποτε εξωχρηματιστηριακά κεφάλαια bitcoin ή κρυπτογράφησης, όπως το Bitwise 10 Crypto Index Fund (BITW) ή το Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), μεταξύ άλλων. Οι πελάτες μπορούν επίσης να αγοράσουν μετοχές σε εισηγμένες στο χρηματιστήριο εταιρείες εξόρυξης bitcoin, όπως οι Riot Blockchain και Argo Blockchain.

⚡️ Ποιο ETF blockchain είναι καλύτερο;

✔️ Τα καλύτερα ETFs blockchain για τον Μάιο του 2023
✔️ Ο Bats Global Index 500 (BATS) διαθέτει ήδη ένα αμοιβαίο κεφάλαιο δείκτη, το Bats Global Vectors Junior 20+ ETF (BGVK) Το δεύτερο νέο προϊόν της εταιρείας είναι το BITQ.
✔️ Το Global X Blockchain ETF (BKCH) είναι ένα αμοιβαίο κεφάλαιο που επενδύει στις εταιρείες τεχνολογίας blockchain με τις καλύτερες επιδόσεις.
✔️ Το BLCN είναι ένα αμοιβαίο κεφάλαιο παρακολούθησης μετοχών που επενδύει σε ευρείες μετοχές των ΗΠΑ και σε παρόμοιες εταιρείες που διαπραγματεύονται στο Nasdaq Stock Market ή στο NYSE Arca, μεταξύ άλλων χρηματιστηρίων.
✔️ Το Amplify Transformation Data Sharing ETF (BLOK) σημείωσε επίσης πτώση.

etfs κρυπτονομισμάτων

Ακολουθούν τα πέντε ETF με τις καλύτερες επιδόσεις σε κρυπτονομίσματα από το 2019 έως τις 4 Φεβρουαρίου 2023. Κατά τη σύνταξη αυτής της λίστας, εξετάσαμε διάφορες πτυχές, όπως αποδόσεις, αμοιβές και περιουσιακά στοιχεία.

Ποιο bitcoin-ETF είναι καλύτερο
Ποιο είναι το μεγαλύτερο crypto-ETF;

Σας γοητεύουν τα ETF κρυπτονομισμάτων και οι μηχανισμοί τους;

Τα ETFs που σχετίζονται με τα κρυπτονομίσματα είναι ο ασφαλής τρόπος για να επενδύσετε στο ψηφιακό νόμισμα. Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους, δεν χρειάζεστε πραγματικά νομίσματα ή μάρκες – γεγονός που τα καθιστά πιο ασφαλή και αξιόπιστα για τους επενδυτές. Αντ' αυτού, παρακολουθούν την τιμή ενός ή περισσότερων κρυπτονομισμάτων και υποστηρίζονται από απτά περιουσιακά στοιχεία. Με αυτό το αμοιβαίο κεφάλαιο, μπορείτε να έχετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τη δυνητική ανάπτυξη με ελάχιστο κίνδυνο.

Στις 19 Οκτωβρίου 2021, το ProShares Bitcoin Strategy ETF ( BITO ) έγινε το πρώτο ETF κρυπτογράφησης. Μέχρι τότε, 13 νέες αιτήσεις για ETF κρυπτονομισμάτων εκκρεμούσαν προς έγκριση από την SEC. Η SEC έχει εγκρίνει μόνο τα ETF με βάση τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης κρυπτονομισμάτων bitcoin από τον Δεκέμβριο του 2021, επειδή οι Ηνωμένες Πολιτείες παραμένουν σε αναμονή για ένα ETF κρυπτονομισμάτων με φυσική υποστήριξη.

etfs κρυπτονομισμάτων
Η Vanguard διαθέτει κρυπτογραφικό αμοιβαίο κεφάλαιο;

Ορισμένα ETF παρέχουν περιορισμένη ή έμμεση πρόσβαση στο Bitcoin επενδύοντας σε ανθρακωρύχους blockchain ή σε επιχειρήσεις που μπορούν να επωφεληθούν από την τεχνολογία blockchain. Αυτά τα κρυπτογραφικά κεφάλαια είναι συχνά γνωστά ως “blockchain ETFs”.

Για όσους προτιμούν να αποφεύγουν να αναλάβουν ενεργό ρόλο στη διαχείριση των ψηφιακών περιουσιακών τους στοιχείων, η επένδυση σε ένα διαπραγματεύσιμο αμοιβαίο κεφάλαιο κρυπτονομισμάτων (ETF) είναι μια άλλη επιλογή. Ωστόσο, οι εν λόγω επενδυτές πρέπει να γνωρίζουν ότι τα κρυπτο-ETF είναι επενδύσεις υψηλού κινδύνου με την πιθανότητα μεγάλων διακυμάνσεων των τιμών.

Αξιολόγηση ETF για κρυπτονομίσματα

Αυτή η λίστα κρυπτο-ETF εξετάζει την απόδοση από την 1η Ιανουαρίου 2018 έως τις 4 Φεβρουαρίου 2023.

etfs κρυπτονομισμάτων
Υπάρχει ένα αμοιβαίο κεφάλαιο δείκτη για κρυπτονομίσματα;

Έξοδα: Όταν τα ETF παρακολουθούν τον ίδιο δείκτη ή εμπόρευμα, αυτό με το χαμηλότερο ποσοστό κόστους γενικά υπερέχει έναντι αυτών με υψηλότερο κόστος. Οι επενδυτές θα πρέπει να θυμούνται ότι τα σημερινά ETF κρυπτογράφησης έχουν πιο σημαντικά έξοδα από τα παραδοσιακά ETF που παρακολουθούν έναν ευρύ χρηματιστηριακό δείκτη.

Τα ETF που είναι οργανωμένα ως καταπιστευματικά αμοιβαία κεφάλαια προσφέρουν μια πλεονεκτική δομή, καθώς επιτρέπουν στο αμοιβαίο κεφάλαιο να κατέχει μια περιορισμένη επιλογή περιουσιακών στοιχείων, τηρώντας παράλληλα τις απαιτήσεις διαφοροποίησης. Ορισμένα ETF κρυπτονομισμάτων έχουν συσταθεί για λόγους φορολογικής αποτελεσματικότητας, ενώ άλλα έχουν συσταθεί ως εγγεγραμμένες επενδυτικές εταιρείες.

Υπάρχει ένα ETF κρυπτογράφησης στην αλυσίδα μπλοκ
Τα επτά καλύτερα ETF κρυπτονομισμάτων

Η έρευνά μας αποσκοπεί στον εντοπισμό των ETFs κρυπτονομισμάτων με τη μεγαλύτερη επιρροή. Επιλέξαμε μόνο εκείνα που στοχεύουν να συμβαδίζουν με την αξία ενός ή περισσότερων εικονικών νομισμάτων μετά την αφαίρεση των εξόδων του αμοιβαίου κεφαλαίου και στη συνέχεια διερευνούμε σχετικές ιδέες από άλλους τομείς σε αυτό το άρθρο.

Τα ETF που παρακολουθούν την αξία των κρυπτονομισμάτων αποτελούνται συνήθως από συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης κρυπτονομισμάτων και μέσα χρηματαγοράς των ΗΠΑ ως εναλλακτική λύση για μετοχές ή ομόλογα.

Ποιο είναι το πιο αποτελεσματικό etfs κρυπτονομισμάτων
Υπάρχει ETF για κρυπτονομίσματα;

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι τα ETFs κρυπτονομισμάτων εξασφαλίζουν μόνο ότι μερικές φορές ακολουθούν το κόστος ενός μοναδικού ψηφιακού νομίσματος ή μιας συλλογής κρυπτονομισμάτων. Οι επενδυτές θα πρέπει να αναγνωρίσουν ότι με τις προθεσμιακές αγορές, μπορούν να έχουν πρόσβαση στο υποκείμενο περιουσιακό στοιχείο χωρίς να το κατέχουν στην πραγματικότητα. Πριν αποφασίσετε να εισέλθετε στην αγορά προθεσμιακών συμβολαίων ως άμεσος διαπραγματευτής ή να επενδύσετε σε ETF που περιέχουν μελλοντικές θέσεις, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τις διαφορές μεταξύ των δύο επιλογών.

Θα εγκριθεί ένα Bitcoin ETF
Τα πέντε ETF με τις καλύτερες επιδόσεις σε κρυπτονομίσματα

Υπάρχει ETF για το XRP;

  • Invesco QQQ Trust ( QQQ )
  •  SPDR S&P 500 ETF ( SPY )
  •  Μερίδια Vanguard S&P 500 Index Fund ETF ( VOO )
  •  iShares Core S&P 500 ETF ( IVV )
  •  SPDR Dow Jones Industrial Average ETF ( DIA )

Τα πέντε κορυφαία ETF κρυπτονομισμάτων με βάση την απόδοση

Το ProShares Bitcoin Strategy ETF (BITO)

Το ProShares Bitcoin ETF επιδιώκει να επωφεληθεί από την αύξηση της τιμής του Bitcoin επενδύοντας σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης. Το καινοτόμο BITO έχει γίνει το πρώτο ETF στον κόσμο που βασίζεται σε μια αγορά προθεσμιακών συμβολαίων κρυπτογράφησης, με πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία που διαχειρίζεται σήμερα.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο crypto-ETF
Ποιο είναι το πιο δημοφιλές ETF Bitcoin;

Το Amplify Transformational Data Sharing ETF (BLOK)

Το Amplify Transformational Data Sharing ETF επενδύει ενεργά σε εταιρείες που αναπτύσσουν ή χρησιμοποιούν την τεχνολογία blockchain. Το BLOK αποτελεί τη βέλτιστη επιλογή για όσους επιθυμούν να επιχειρήσουν να ασχοληθούν με το κρυπτονόμισμα, διαθέτοντας περισσότερα από 600 εκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία και έναν πενιχρό δείκτη εξόδων 0,65%.

Ο δείκτης First Trust με βάση τα CBOE Bitcoin Futures (CFBT)

Γιατί δεν πρέπει να επενδύσετε στο XRP
Είναι το XRP μια καλή επένδυση το 2023;

Το First Trust Index Based on CBOE Bitcoin Futures είναι ένα αμοιβαίο κεφάλαιο δείκτη που παρακολουθεί την απόδοση των bitcoin futures, με συντελεστή εξόδων CFBT 0,50%. Αυτό το καθιστά το μοναδικό ETF που προσφέρει έκθεση στα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin.

Το VanEck Vectors Bitcoin Strategy ETF (KBWB)

Το VanEck Vectors Bitcoin Strategy ETF είναι ένα αμοιβαίο κεφάλαιο δείκτη που παρακολουθεί την απόδοση του Bitcoin. Το KBWB έχει συντελεστή εξόδων 0,55% και είναι το μοναδικό ETF που προσφέρει έκθεση στο Bitcoin.

Το Global X Blockchain Thematic ETF (BLOC)

Αξίζει να αγοράσετε το XRP
Ποιο είναι το κρυπτο-ETF με τις καλύτερες επιδόσεις;

Το Global X Blockchain Thematic ETF είναι ένα ενεργά διαχειριζόμενο αμοιβαίο κεφάλαιο που επενδύει σε εταιρείες.

Το ProShares Bitcoin Strategy ETF (BITO) έχει υποαποδώσει την τιμή αναφοράς του bitcoin σε δολάρια ΗΠΑ. Επειδή τα futures ETFs bitcoin παρακολουθούν συμβόλαια που κερδοσκοπούν επί της μελλοντικής τιμής του ψηφιακού νομίσματος και όχι επί της τρέχουσας ή “επιτόπιας τιμής” του ίδιου του περιουσιακού στοιχείου, η παρακολούθηση του δείκτη αναφοράς μπορεί να είναι δύσκολη.

Παρά το γεγονός ότι είναι το πρώτο Bitcoin ETF που εγκρίθηκε, οι τιμές των μετοχών του BITO έχουν μείνει πίσω από εκείνες του δείκτη S&P 500 από την έναρξή του.

Ποια είναι τα 5 καλύτερα κρυπτονομίσματα
Ποιο είναι το μεγαλύτερο crypto-ETF;

Έχουμε ήδη συζητήσει λεπτομερώς το BITTREX.

Η πλατφόρμα έχει προμήθεια 0,25% και προμήθεια 0,15% για όλες τις συναλλαγές. Η Bittrex διαθέτει επίσης υποστήριξη εφαρμογών για κινητά για συσκευές Android και iOS, ώστε να μπορείτε να κάνετε συναλλαγές εν κινήσει!

Για όσους αναζητούν μια αξιόπιστη πύλη για τη διαπραγμάτευση πάνω από 200 ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, η Bittrex. Όχι μόνο προσφέρει μερικές από τις χαμηλότερες αμφίδρομες προμήθειες στην αγορά – 0,25% προμήθεια του λήπτη και 0,15% προμήθεια του εκτελούντος – αλλά η εφαρμογή της για κινητά τηλέφωνα για Android και iOS παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο ευκολίας! Ξεκινήστε τις συναλλαγές με την Bittrex σήμερα και δείτε γιατί πολλοί έμποροι κρυπτογράφησης εμπιστεύονται αυτή την αξιόπιστη πλατφόρμα!

Το Bitcoin ETF (BTF) παρέχει στους επενδυτές πρόσβαση στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Ποια είναι τα πιο αποτελεσματικά ETF
Θα υπάρξει ETF bitcoin;

Το ETF προσφέρει επί του παρόντος μια ισοδύναμη απόδοση του S&P 500 της τάξης του 1,8% ετησίως χωρίς να αγοράζει ή να πωλεί bitcoin. Το Bitcoin Strategy ETF είναι ένα ενεργά διαχειριζόμενο αμοιβαίο κεφάλαιο εισηγμένο στον Nasdaq που επενδύει σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin. Το αμοιβαίο κεφάλαιο σημειώνει σήμερα άνοδο άνω του 30% από την ίδρυσή του.

Το VanEck Vectors Bitcoin Strategy ETF (KBWB) είναι ένα αμοιβαίο κεφάλαιο δείκτη που παρακολουθεί την απόδοση του Bitcoin. Το KBWB έχει συντελεστή εξόδων 0,55% και είναι το μοναδικό ETF που προσφέρει έκθεση στο Bitcoin.

Ποιο ETF etherium είναι καλύτερο
Ποιο είναι το πιο αποτελεσματικό ETF το 2023;

Το BTF, το οποίο διαπραγματεύεται με το διακριτικό “VIP”, έχει μείνει πίσω από την τιμή αναφοράς του Bitcoin όσον αφορά τις επιδόσεις του. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα futures ETFs bitcoin παρακολουθούν τα στοιχήματα στη μελλοντική αξία του bitcoin και όχι στην τρέχουσα ή “spot” τιμή του.

Το BTF, όπως και άλλα ETF κρυπτογράφησης που επενδύουν σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin, έχει υποαποδώσει σε σύγκριση με τον δείκτη S&P 500 σε μεγάλο μέρος του έτους μέχρι το 2023.

Για όσους επιθυμούν να επωφεληθούν από την κίνηση των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης του Bitcoin, το ProShares Bitcoin Strategy ETF (BITO) παρέχει έναν πρωτοποριακό τρόπο για να αποκτήσουν οι επενδυτές έκθεση σε αυτό το επαναστατικό ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο. Αυτό το χρηματιστηριακό αμοιβαίο κεφάλαιο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την απόδοση με ευκολία και εμπιστοσύνη. Το BITO έχει συντελεστή εξόδων 0,50% και είναι το μοναδικό ETF που προσφέρει έκθεση σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin.

Ποιο ETF είναι το νούμερο 1
Ποιο ETF έχει την υψηλότερη 10ετή απόδοση;

Το First Trust Index Based on CBOE Bitcoin Futures (CFBT) είναι ένα αμοιβαίο κεφάλαιο δείκτη που παρακολουθεί την απόδοση των συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin και το CFBT έχει λόγο εξόδων 0,65%. Είναι επί του παρόντος το μοναδικό ETF που προσφέρει έκθεση σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin.

Το Global X Blockchain Thematic ETF (BLOC) είναι ένα ενεργά διαχειριζόμενο αμοιβαίο κεφάλαιο που επενδύει σε εταιρείες που προωθούν την καινοτομία στο χώρο του blockchain. Το BLOC έχει συντελεστή εξόδων 0,75% και είναι το μοναδικό ETF που προσφέρει έκθεση στην τεχνολογία blockchain.

Υπάρχει ETF blockchain
Σε ποιον ανήκουν τα ETF της VanEck

Ένα αμοιβαίο κεφάλαιο που καλύπτει τα 10 κορυφαία κρυπτονομίσματα με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς

Ο Bitwise 10 Cryptocurrency Index είναι ένας δείκτης αναφοράς που παρακολουθεί τα δέκα κορυφαία κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin. Ο BTW στοχεύει στην παρακολούθηση ενός δείκτη των δέκα κορυφαίων κρυπτονομισμάτων με την υψηλότερη αξία και, στη συνέχεια, στην εξέταση και παρακολούθησή τους για συγκεκριμένους κινδύνους, σταθμισμένους με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς, κάθε μήνα.

Είναι δυνατόν να αγοράσετε ένα ETF Ethereum
Υπάρχει ένα αμοιβαίο κεφάλαιο δείκτη Ethereum;

Το BITW είναι ένα crypto-ETF επειδή δεν αγοράζει συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin. Οι επενδυτές θα πρέπει επίσης να θυμούνται ότι η BITW έχει συσταθεί ως εταιρεία, έτσι ώστε οι επενδυτές να λάβουν ένα K-1 στο τέλος του φορολογικού έτους. Οι επενδυτές θα πρέπει να ελέγξουν εκ νέου ότι κατανοούν τις φορολογικές επιπτώσεις του αμοιβαίου κεφαλαίου -επιπλέον, το κόστος του 2,50%.

Το Amplify Transformational Data Sharing ETF (BLOK) είναι μια ιδανική επένδυση για όσους ενδιαφέρονται για την τεχνολογία blockchain. Το BLOK έχει χαμηλό συντελεστή εξόδων 0,70% και είναι το μοναδικό αμοιβαίο κεφάλαιο που προσφέρει έκθεση σε αυτόν τον τομέα αιχμής.

Το Bitwise 10 εμπίπτει στην SEC. etfs κρυπτονομισμάτων
Τι είναι ένα αμοιβαίο κεφάλαιο δείκτη Bitwise 10;

Το Vanguard S&P 500 ETF (VOO) είναι η ιδανική σας επιλογή! Μετοχές που περιλαμβάνονται στον διάσημο δείκτη S&P 500, και όλα αυτά με έναν απίστευτα ανταγωνιστικό δείκτη εξόδων μόλις 0,04%. Το VOO και μόνο είναι η επιλογή σας, αν θέλετε να επενδύσετε απευθείας σε αυτόν τον ευρέως ακολουθούμενο δείκτη αναφοράς!

Είναι ένα ETF ένα BITW
Μπορώ να επενδύσω στην Bitwise;

Το Invesco QQQ Trust (QQQ) είναι ένα αμοιβαίο κεφάλαιο δείκτη που παρακολουθεί την απόδοση του δείκτη NASDAQ-100 και έχει δείκτη εξόδων μόλις 0,20%. Είναι επίσης το μοναδικό διαπραγματεύσιμο αμοιβαίο κεφάλαιο (ETF) που προσφέρει έκθεση στον δείκτη NASDAQ-100.

Το iShares Russell 1000 ETF (IWB) είναι ένα αμοιβαίο κεφάλαιο δείκτη που παρακολουθεί την απόδοση του δείκτη Russell 1000. Το IWB έχει συντελεστή εξόδων 0,15% και είναι το μοναδικό ETF που προσφέρει έκθεση στον δείκτη Russell 1000.

Σε ποιον ανήκουν τα ETF της VanEck
Ποιο είναι ένα καλό ETF blockchain

Η απόδοση του ETF που παρακολουθεί τον δείκτη κρυπτονομισμάτων Bitwise 10

Το 10 Crypto ETF της Bitwise έχει υποαποδώσει την τιμή του bitcoin σε δολάρια ΗΠΑ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το BITW είναι ένα όχημα που παρακολουθεί έναν δείκτη κρυπτονομισμάτων εκτός από τα bitcoin. Ως αποτέλεσμα, οι επενδυτές μπορούν να συγκρίνουν και να αντιπαραβάλλουν το BITW με τα bitcoins σε δολάρια ΗΠΑ, αλλά δεν θα πρέπει να αναμένουν ότι η απόδοση θα αντικατοπτρίζει αυτόν τον δείκτη αναφοράς.

Ποια ημερομηνία πρέπει να κατέχω μετοχές του Global X Blockchain & Bitcoin Strategy ETF (BITS) για να λάβω το τελευταίο μέρισμα
Είναι η VanEck ένα καλό ETF;

Η BITW έχει μειωθεί δραστικά σε σύγκριση με τον δείκτη S&P 500 από το 2021 έως τις 4 Φεβρουαρίου 2023.

Για το 2020 μέχρι σήμερα, ο BITW έχει σημειώσει σημαντική μείωση κατά -53,13%, ενώ ο δείκτης S&P 500 έχει σημειώσει εντυπωσιακή άνοδο κατά +11,77%.

Κατά τους τελευταίους δώδεκα μήνες, η BITW έχει υποχωρήσει κατά -51,72%, ενώ ο δείκτης S&P 500 έχει αυξηθεί κατά +17,01%.

Το Van Eck SolidX Bitcoin Strategy ETF ( XBTF )

Ποιο είναι ένα καλό ETF blockchain
Πώς μπορώ να αγοράσω ένα XBTF;

Το VanEck Bitcoin Strategy ETF (ticker VBST) είναι ένα ενεργά διαχειριζόμενο διαπραγματεύσιμο αμοιβαίο κεφάλαιο που επενδύει σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin για την αύξηση του κεφαλαίου. Παρόλο που το XBTF έχει το χαμηλότερο συντελεστή εξόδων μεταξύ των ETFs bitcoin-κρυπτονομισμάτων, δεν υπεραποδίδει σε σχέση με άλλους ηγέτες της κατηγορίας.

Το XBTF έχει συντελεστή εξόδων 0,50% και είναι το μόνο ETF που προσφέρει έκθεση σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin.

Το Amplify Online Retail ETF (IBUY)

Το Amplify Online Retail ETF (ticker IBUY) επενδύει σε εταιρείες που αντλούν σημαντικά έσοδα από δραστηριότητες λιανικής πώλησης μέσω διαδικτύου. Το IBUY παρέχει έκθεση σε εταιρείες που προωθούν την καινοτομία και την ανάπτυξη στο διαδικτυακό λιανεμπόριο.

Τι είναι ένα καλό απόθεμα blockchain
Τι είναι ένα ETF blockchain;

Το IBUY έχει συντελεστή εξόδων 0,60% και είναι το μόνο ETF που προσφέρει έκθεση σε διαδικτυακούς λιανοπωλητές.

First Trust Dow Jones Internet Index Fund (FDN)

Το First Trust Dow Jones Internet Index Fund (με κωδικό FDN)

Όταν μετράται σε δολάρια ΗΠΑ, το VanEck Bitcoin Strategy ETF (XBTF) υστερεί σε σχέση με την τιμή αναφοράς του bitcoin. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτού του είδους τα ETFs παρακολουθούν συμβόλαια που στοιχηματίζουν στη μελλοντική αξία του bitcoin και όχι στην τρέχουσα ή “spot” τιμή του ίδιου του bitcoin.

Σε σύγκριση με τις εντυπωσιακές επιδόσεις του δείκτη S&P 500, το XBTF και άλλα ETFs bitcoin που κατέχουν συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin έχουν μείνει σημαντικά πίσω τις τελευταίες εβδομάδες.

Είναι blockchain μια καλή επένδυση
Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός blockchain ETF και ενός Bitcoin ETF;

Σε σύγκριση με τον S&P 500, ο XBTF έχει σημειώσει μια εκπληκτική πτώση 53,13% από έτος σε έτος σε σύγκριση με την άνοδο 11,77% του αντίστοιχου δείκτη.

Τους τελευταίους δώδεκα μήνες, η XBTF έχει υποχωρήσει κατά -51,72%, ενώ ο δείκτης S&P 500 έχει αυξηθεί κατά +17,01%.

Το First Trust Dow Jones Internet Index Fund (FDN) είναι ένα αμοιβαίο κεφάλαιο δείκτη που παρακολουθεί την απόδοση του δείκτη Dow Jones Internet Index. Το FDN έχει συντελεστή εξόδων 0,47% και είναι το μοναδικό ETF που προσφέρει έκθεση στον δείκτη Dow Jones Internet Index.

Global X Blockchain and Bitcoin Strategy ETF (BITS)

Το Global X Bitcoin Strategy ETF, ένα ενεργά διαχειριζόμενο διαπραγματεύσιμο αμοιβαίο κεφάλαιο που επενδύει σε ένα μείγμα επιχειρήσεων τεχνολογίας blockchain και συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin για την επίτευξη κεφαλαιακής ανάπτυξης, είναι η νεότερη προσφορά της Global X.

Είναι η ROKT μια καλή μετοχή για να αγοράσετε
Ποια είναι μια καλή μετοχή blockchain;

Το Global X Blockchain and Bitcoin Strategy ETF είναι ένα ενεργά διαχειριζόμενο διαπραγματεύσιμο αμοιβαίο κεφάλαιο που επενδύει σε ένα μείγμα εταιρειών τεχνολογίας blockchain και συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin για να αποκτήσει υπεραξία κεφαλαίου.

Ο δείκτης εξόδων του αμοιβαίου κεφαλαίου είναι 0,65%.

The Reality Shares Nasdaq NexGen Economy ETF ( BLCN )

Το Reality Shares Nasdaq NexGen Economy ETF, ένα διαπραγματεύσιμο αμοιβαίο κεφάλαιο που επενδύει σε εταιρείες που πρωτοστατούν στην ανάπτυξη και τη χρήση της τεχνολογίας blockchain, είναι ένα από τα νεότερα αμοιβαία κεφάλαια που κυκλοφορούν στην αγορά.

Η επένδυση σε ETF κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι μια ασταθής πρόταση.
Αξίζει να αγοράσετε το Bitcoin ETF;

Το Reality Shares Nasdaq NexGen Economy ETF είναι ένα διαπραγματεύσιμο αμοιβαίο κεφάλαιο που επενδύει σε εταιρείες που πρωτοστατούν στην ανάπτυξη και τη χρήση της τεχνολογίας blockchain. Ο δείκτης εξόδων του αμοιβαίου κεφαλαίου είναι 0,70%.

Το SPDR S&P Kensho Final Frontiers ETF ( XKFF )

Το SPDR S&P Kensho Final Frontiers ETF, ένα χρηματιστηριακό αμοιβαίο κεφάλαιο που επενδύει σε εταιρείες που ασχολούνται με την εξερεύνηση του διαστήματος και άλλες βιομηχανίες αιχμής, είναι ένα από τα νεότερα αμοιβαία κεφάλαια που κυκλοφορούν στην αγορά.

Είναι η Komp ένα καλό ETF
Ποιες εταιρείες συμμετέχουν στο ROKT ETF;

Το SPDR S&P Kensho Final Frontiers ETF είναι ένα διαπραγματεύσιμο αμοιβαίο κεφάλαιο που επενδύει σε εταιρείες που ασχολούνται με την εξερεύνηση του διαστήματος και άλλες βιομηχανίες αιχμής. Ο δείκτης εξόδων του αμοιβαίου κεφαλαίου είναι 0,45%.

Η επένδυση σε ETF κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι μια ασταθής πρόταση.

Δεδομένου ότι τα κρυπτονομίσματα είναι ακόμη μια νέα κατηγορία περιουσιακών στοιχείων, τα ETF που επικεντρώνονται σε αυτά πρέπει επίσης να είναι πιο ώριμα. Δεδομένου αυτού, υπάρχουν συνήθως πολλές διακυμάνσεις όχι μόνο στα ίδια τα κρυπτοσυστήματα αλλά και στις εταιρείες που εργάζονται για την ανάπτυξή τους.

Ποντάρετε μόνο ένα μικρό χρηματικό ποσό και θυμηθείτε τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της τεχνολογίας blockchain.

Η επένδυση σε ETF κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι μια ασταθής πρόταση.
Η επένδυση σε ETF κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι μια ασταθής πρόταση.

Η κατώτατη γραμμή

Τα ETF κρυπτονομισμάτων επιτρέπουν στους επενδυτές να συμμετέχουν στην ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων. Τα ETFs σας δίνουν τη δυνατότητα να εκτίθεστε σε μια ποικιλία περιουσιακών στοιχείων και στρατηγικών.

Αυτά τα ETFs, με έξοδα που κυμαίνονται από 0,45% έως 0,70%, θα μπορούσαν να αποτελέσουν ανέξοδους τρόπους πρόσβασης στον χώρο των κρυπτογράφων- ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι αυτά τα προϊόντα είναι εξαιρετικά νέα και, ως εκ τούτου, ενέχουν έναν παράγοντα υψηλού κινδύνου. Για να προστατευθούν πριν επενδύσουν, οι δυνητικοί επενδυτές θα πρέπει να διεξάγουν εκ των προτέρων ολοκληρωμένη έρευνα.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς