16 τρόποι για να αποκτήσετε δωρεάν Bitcoins: Bitcoins: Η απόλυτη λίστα

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Πώς μπορώ να πάρω δωρεάν ethereum;

Ο αιθέρας είναι ένα είδος κρυπτονομίσματος που μπορεί να αποκτηθεί μέσω ενός Ethereum faucet. Για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτόν τον ανεκτίμητο πόρο, οι χρήστες πρέπει να συμμετάσχουν σε συγκεκριμένες εργασίες και να λάβουν ανταμοιβές που πληρώνονται σε μικροσκοπικές ονομαστικές αξίες αιθέρα. Ακριβώς όπως και οι στρόφιγγες Bitcoin, η στρόφιγγα Ethereum επιτρέπει στα άτομα να αποκτήσουν Ether χωρίς να πληρώσουν μεγάλα ποσά γι' αυτό. Ως εκ τούτου, προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να συσσωρεύσουν ETH ή να μάθουν περισσότερα για τα κρυπτονομίσματα με ελάχιστη επένδυση!

⚡️ Μπορώ να εξορύξω Etherium στο τηλέφωνό μου;

Παρά την όποια αποθάρρυνση μπορεί να αισθάνεστε, η εξόρυξη Bitcoin με Android είναι δυνατή. Σε αντίθεση με το παραδοσιακό λογισμικό ή το υλικό εξόρυξης, η διαδικασία εξόρυξης κρυπτονομισμάτων με ένα κινητό τηλέφωνο ξεχωρίζει δραματικά. Επομένως, μην αφήσετε τους δισταγμούς σας να αποτελέσουν εμπόδιο – μπορείτε οπωσδήποτε να εξορύξετε bitcoins μέσω της συσκευής σας Android!

⚡️ Είναι κερδοφόρο να εξορύσσετε κρυπτονομίσματα;

Παρά την αυξανόμενη δυσκολία της, η εξόρυξη Bitcoin μπορεί να εξακολουθεί να είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση. Παρόλο που η απόκτηση υλικού μπορεί να είναι δαπανηρή -οι ASIC συνήθως κυμαίνονται μεταξύ μερικών εκατοντάδων δολαρίων και 10.000 δολαρίων- πολλές μηχανές έχουν προσαρμόσει τις διαδικασίες τους για να παραμείνουν ανταγωνιστικές στην τρέχουσα αγορά.

⚡️ Είναι παράνομη η εξόρυξη bitcoin;

Οι κανονισμοί της γειτονιάς σας θα καθορίσουν την απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Γενικά, οι χώρες που έχουν την πιο φιλελεύθερη προσέγγιση στην εξόρυξη κρυπτονομισμάτων είτε τη ρυθμίζουν είτε την επιτρέπουν χωρίς περιορισμούς, ενώ εκείνες με αυστηρότερους νόμους ενδέχεται να απαιτούν την εγγραφή των εταιρειών ή των ατόμων που ασχολούνται με την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων.

δωρεάν bitcoins

Αν θέλετε να κερδίσετε δωρεάν Bitcoinαυτό είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Σε αυτό το blog post, θα εξετάσουμε 41 μεθόδους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κερδίσετε Bitcoin – online και offline. Επιπλέον, θα σας καθοδηγήσουμε προς μερικά από τα αγαπημένα μας ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων που υποστηρίζουν συναλλαγές για Bitcoin, Ethereum και Litecoin.
Είτε ξεκινάτε μόλις τώρα με κρυπτονόμισμα είτε κάνετε συναλλαγές εδώ και αρκετό καιρό, συνεχίστε να διαβάζετε για να αποκαλύψετε εξαιρετικές συμβουλές για την επίτευξη κέρδους με τη χρήση Bitcoin!

Συνιστώμενα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης

Αν θέλετε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το πού και πώς να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα, τότε η καλύτερη πηγή πληροφοριών είναι αυτά τα αξιόλογα ανταλλακτήρια. Προσφέρουν απαράμιλλη ασφάλεια τόσο για την αγορά όσο και για την πώληση ψηφιακών νομισμάτων- ωστόσο, είναι σημαντικό να διεξάγετε τη δική σας έρευνα πριν συμβιβαστείτε με το ένα ή το άλλο ανταλλακτήριο.

Κερδίστε αμέσως δωρεάν bitcoins
Δωρεάν συλλογή bitcoin

Αν ψάχνετε για ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων με χαρακτηριστικά όπως η διαπραγμάτευση με περιθώριο κέρδους και η διαπραγμάτευση με bot, η Pionex είναι η ιδανική επιλογή. Επιπλέον, διαθέτουν το δικό τους token – επιτρέποντας εκπτώσεις στα τέλη συναλλαγών σας όταν χρησιμοποιούνται!

Με την CoinSmart, οι Καναδοί έχουν τώρα πρόσβαση σε ένα ασφαλές και αξιόπιστο ανταλλακτήριο που παρέχει τόσο παραδοσιακές συναλλαγές spot όσο και συναλλαγές περιθωρίου. Επιπλέον, η εφαρμογή τους για κινητά καθιστά εύκολη τη συμμετοχή των συναλλασσομένων σε ανταλλαγές από οποιοδήποτε μέρος και ανά πάσα στιγμή!

Πώς να αποκτήσετε Bitcoins (BTC)
Πώς να αποκτήσετε bitcoins το 2023

Η Crypto.com, μια κορυφαία πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτογράφησης με πάνω από δύο εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συναλλάσσονται με ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία! Η Crypto.com ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές της παρέχοντας μια εκτεταμένη σειρά χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής για κινητά και της χρεωστικής κάρτας που σας επιτρέπει να ξοδεύετε τα κρυπτονομίσματά σας με άνεση οπουδήποτε!

Το Coinmama είναι ο τέλειος προορισμός για τις ανάγκες σας σε κρυπτονομίσματα, παρέχοντας μια διαδικτυακή πλατφόρμα και μια εφαρμογή για κινητά που διευκολύνει τις γρήγορες συναλλαγές. Το Coinmama θα δέχεται πληρωμές με όποια μέθοδο προτιμάτε, είτε πρόκειται για πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες είτε για έμβασμα – κάνοντας την επένδυση σε κρυπτονομίσματα πιο εύκολη από ποτέ!

Bots και πλατφόρμες ανατροπής

Τι είναι το tip bot;
Τι είναι η κρυπτοσυμβουλή;

Αν αναζητάτε μια εύκολη και ασφαλή μέθοδο για φιλοδωρήματα σε κρυπτονόμισμα, τότε μην ψάχνετε άλλο! Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μία από τις παρακάτω πλατφόρμες για να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές σας:

ChangeTip – Μεταμορφώστε τον τρόπο με τον οποίο ανταμείβετε τους άλλους με την πλατφόρμα ChangeTip που επιτρέπει στους γενναιόδωρους δωρητές να δίνουν φιλοδωρήματα σε Bitcoin, Ethereum, Litecoin και άλλα. Για να το ολοκληρώσει, προσφέρει επίσης ενσωματώσεις με το Twitter, το Reddit και το YouTube! Κάντε την αναγνώριση αβίαστη, ενώ παράλληλα χτίζετε σχέσεις μέσω της στοχαστικής εκτίμησης αυτών που έχουν μεγαλύτερη σημασία.

Πείτε γεια στο CoinTip, την πλατφόρμα φιλοδωρημάτων για μια ποικιλία κρυπτονομισμάτων. Με την προηγμένη ενσωμάτωση του Discord Bot, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να ανταμείβετε ανθρώπους με κρυπτονομίσματα σε δωμάτια συνομιλίας!

Πώς μπορώ να αποκτήσω 1 bitcoin δωρεάν;
Είναι το δωρεάν bitcoin πραγματικό;

Online και offline παιχνίδια

Αν είστε παθιασμένος παίκτης, σας έχω νέα! Μπορείτε να συγκεντρώσετε δωρεάν bitcoins απλά παίζοντας τα παιχνίδια που αγαπάτε. Εδώ είναι μερικές από τις αγαπημένες μας επιλογές:

Πλατφόρμα κρυπτοπαιχνιδιών – Τα παιχνίδια Bitcoin προσφέρουν μια απίστευτη ευκαιρία όχι μόνο να διασκεδάσετε παίζοντας μια πληθώρα παιχνιδιών, αλλά και να κερδίσετε χρήματα από τα κέρδη σας σε κρυπτονομίσματα! Θα βρείτε κλασικά αγαπημένα παιχνίδια καζίνο, όπως κουλοχέρηδες και μπλακτζάκ, μαζί με παιχνίδια με ζάρια, όπως τα ζάρια. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία να ανταμειφθείτε για να διασκεδάσετε!

Οδηγός για τα bots από κρυπτογράφηση κερδίζουν
Είναι δυνατόν να κερδίσετε κρυπτογραφικά bitcoins παίζοντας παιχνίδια;

Κερδίστε bitcoins με το Satoshi Quiz! Απαντήστε σωστά στις ερωτήσεις για να κερδίσετε ψηφιακό νόμισμα. Με μια σειρά θεμάτων από την ψυχαγωγία μέχρι την επιστήμη και πολλά άλλα, αυτό το καινοτόμο παιχνίδι κουίζ προσθέτει συνεχώς νέους διαγωνισμούς, ώστε να μπορείτε πάντα να διασκεδάζετε.

Περιηγητές εξόρυξης και δωρεάν λογισμικό εξόρυξης

Θέλετε να κερδίσετε τόκους μέσω της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων; Λοιπόν, έχουμε μερικές εξαιρετικές επιλογές για εσάς – συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ενός προγράμματος περιήγησης εξόρυξης ή ενός δωρεάν λογισμικού! Παρακάτω, έχουμε συμπεριλάβει αρκετές από τις αγαπημένες μας επιλογές:

Ποια παιχνίδια σας δίνουν πραγματικό bitcoin;
Ποιο παιχνίδι bitcoin βγάζει τα περισσότερα χρήματα;

Το Coinhive προσφέρει ένα καινοτόμο πρόγραμμα περιήγησης εξόρυξης με πλήθος εντυπωσιακών χαρακτηριστικών, επιτρέποντας στους χρήστες να εξορύξουν αποτελεσματικά το Monero. Δεν διαθέτουν μόνο μια προσαρμόσιμη πισίνα και εφαρμογή για κινητά, αλλά το Coinhive παρέχει επίσης πρόσθετες επιλογές, όπως εξατομικευμένες ρυθμίσεις ανθρακωρύχων. Με αυτή την πλατφόρμα, μπορείτε εύκολα να βελτιώσετε τη διαδικασία εξόρυξης σύμφωνα με τις ανάγκες σας!

Το MinerGate σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε αβίαστα τα δημοφιλή κρυπτονομίσματα, όπως Bitcoin, Ethereum, Litecoin και άλλα, από την άνεση του σπιτιού σας ή εν κινήσει με την απλή εφαρμογή για κινητά. Η εξόρυξη δεν ήταν ποτέ ευκολότερη!

Κερδίστε δωρεάν Bitcoins χρησιμοποιώντας Bounty

Πώς μπορώ να αποκτήσω 1 bitcoin δωρεάν
Είναι παράνομη η εξόρυξη bitcoin;

Αν είστε προγραμματιστής ή σχεδιαστής, ίσως μπορέσετε να κερδίσετε κρυπτογραφικά δωρεάν bitcoins ολοκληρώνοντας αμοιβές. Ακολουθούν μερικές από τις αγαπημένες μας πλατφόρμες αμοιβών:

Το Bitcointalk είναι μια αξιοσέβαστη πλατφόρμα για κάθε διάλογο και εξερεύνηση που σχετίζεται με κρυπτονομίσματα, προσφέροντας συχνά αμοιβές για να προσελκύσει προγραμματιστές και σχεδιαστές.

GitHub: Το GitHub είναι ένα καταξιωμένο αποθετήριο κώδικα που συχνά έχει προσιτές αμοιβές για όσους είναι έτοιμοι να συνεισφέρουν σε έργα ανοιχτού κώδικα.

Κερδίστε κρυπτογραφημένα Airdrops

Έχετε επενδύσει σε κρυπτονομίσματα; Αν ναι, επωφεληθείτε από τις δωρεάν ρίψεις κουπονιών που είναι διαθέσιμες σε αυτές τις μεγάλες πλατφόρμες! Εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές μας:

Πόσο διαρκεί η εξόρυξη 1 bitcoin
Είναι νόμιμο να κερδίσετε BTC δωρεάν;

Αν χρειάζεστε την πιο αξιόπιστη πηγή δεδομένων κρυπτονομισμάτων, η CoinMarketCap είναι η νούμερο ένα επιλογή σας. Επιπλέον, κατά καιρούς έχουν airdrops που είναι ανοιχτά μόνο για τους χρήστες τους – οπότε μην το χάσετε!

Το Binance είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, παρέχοντας στους χρήστες του ποικίλες κερδοφόρες ευκαιρίες μέσω των ρίψεων. Αν αναζητάτε τρόπους για να επεκτείνετε τα ψηφιακά σας περιουσιακά στοιχεία χωρίς να αναλαμβάνετε μεγάλο ρίσκο και θέλετε τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις στις επενδύσεις ICO, τότε το Binance είναι το κατάλληλο για εσάς! Με το Binance, θα έχετε πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία από νέες αρχικές προσφορές νομισμάτων (ICO) που προσφέρουν μεγάλες πιθανές απολαβές και ασυναγώνιστη αξία. Δεν θα απογοητευτείτε επιλέγοντας αυτή την πανίσχυρη πλατφόρμα!

Ιστοσελίδες θυγατρικών και παραπομπών

Πώς λειτουργούν τα παιχνίδια bitcoin
Υπάρχει παιχνίδι που πληρώνει πραγματικά χρήματα;

Ψάχνετε για έναν τρόπο να κερδίσετε bitcoins γρήγορα μέσω προγραμμάτων θυγατρικών και παραπομπών; Μην κοιτάτε παραπέρα! Σας προτείνουμε έναν από τους παρακάτω ιστότοπους ως ιδανική λύση:

Αν η διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης είναι αυτό που επιδιώκετε, η Coinbase θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή. Αυτό το εξέχον ανταλλακτήριο δεν διαθέτει μόνο ένα πορτοφόλι και μια διαδικτυακή αγορά, αλλά διαθέτει επίσης ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συνεργατών που ανταμείβει τα μέλη με προμήθειες για την προσέλκυση νέων πελατών.

Το Blockchain.com είναι ένα από τα πιο περιζήτητα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης, παρέχοντας πληθώρα χαρακτηριστικών, όπως πορτοφόλι, εξερευνητή και πολλά άλλα. Τι είναι ακόμη καλύτερο; Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα μέσω του αποκλειστικού προγράμματος συνεργατών τους, προσκαλώντας νέους ανθρώπους να ενταχθούν στην οικογένεια Blockchain!

Μαθαίνοντας κρυπτογραφία κερδίζουν

Πόσο διαρκεί η εξόρυξη 1 bitcoin
Πώς εξορύσσετε bitcoins;

Αν θέλετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, τότε αυτοί οι πόροι είναι απαραίτητοι.

Ξεκλειδώστε το μυστηριώδες σύμπαν των κρυπτονομισμάτων με το Crypto 101! Αυτό το σύγχρονο podcast παρέχει ενδιαφέρουσες, επίκαιρες συζητήσεις σχετικά με την κρυπτογράφηση που υπερβαίνουν την τεχνολογία blockchain και τις μεθόδους επένδυσης. Κάθε εβδομάδα φέρνει νέα επεισόδια γεμάτα με διορατικές πληροφορίες – συντονιστείτε τώρα για να εξερευνήσετε αυτόν τον συναρπαστικό κόσμο!

Τόσο για τους αρχάριους όσο και για τους έμπειρους λάτρεις της κρυπτογράφησης, η Ακαδημία CoinMarketCap είναι ένας ανεκτίμητος πόρος. Προσφέρει μια ολοκληρωμένη επιλογή μαθημάτων – και προστίθενται περισσότερα σε τακτική βάση! Η Ακαδημία CoinMarketCap έχει κάτι για όλους – από τους μη μυημένους μέχρι τους βετεράνους του κρυπτονομίσματος που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους.

Μέσω διαφημίσεων

Αν ψάχνετε έναν τρόπο να κερδίσετε κρυπτογραφικά μέσω διαφήμισης, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μία από τις ακόλουθες πλατφόρμες:

Είναι παράνομη η εξόρυξη bitcoins
Η εξόρυξη bitcoins αποδίδει τον εαυτό της;

Με τις διαφημίσεις A-Ads, μπορείτε να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητες του ιστότοπού σας για να κερδίσετε bitcoins. Προσφέρουν διαφορετικούς τύπους διαφημίσεων και μια σειρά χαρακτηριστικών που θα σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε την απόδοση του ιστότοπού σας – από την πλατφόρμα αυτοεξυπηρέτησης μέχρι την υποβολή εκθέσεων σε πραγματικό χρόνο! Κάθε φορά που κάποιος βλέπει ή κάνει κλικ σε μια από τις διαφημίσεις σας, αποζημιώνεστε σε bitcoin γι' αυτό. Κερδίστε χρήματα με προσπάθεια μόλις λίγων λεπτών σήμερα με το A-Ads!

Το CoinAd είναι ένα αποτελεσματικό και κερδοφόρο δίκτυο διαφημίσεων που σας επιτρέπει να τοποθετείτε διαφημίσεις στον ιστότοπό σας με αντάλλαγμα bitcoins. Οι επιλογές τους είναι ευρείες, παρέχοντάς σας μια σειρά από τύπους banner καθώς και πρόσβαση στην πλατφόρμα αυτοεξυπηρέτησης και αναφορές σε πραγματικό χρόνο! Το CoinAd σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από την αυξανόμενη ζήτηση για κρυπτονομίσματα – οπότε γιατί να περιμένετε; Δημιουργήστε εισόδημα από τον ιστότοπό σας σήμερα χρησιμοποιώντας τις επαναστατικές λύσεις της CoinAd!

Μέσω δωρεάν ιστοσελίδων εξόρυξης cloud

Αν θέλετε να εξορύξετε bitcoins και δεν θέλετε να επενδύσετε στο απαραίτητο υλικό, τότε οι δωρεάν ιστότοποι εξόρυξης cloud μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Για να απλοποιήσουμε τη διαδικασία για εσάς, επιμεληθήκαμε προσεκτικά μερικές από τις αγαπημένες μας επιλογές:

Πόσα bitcoins έχουν απομείνει
Πόσα βγάζουν οι ανθρακωρύχοι bitcoin σε μια μέρα;

Με το Eobot, έχετε πρόσβαση σε μια ποικιλία κρυπτονομισμάτων, όπως Bitcoin, Ethereum και Litecoin. Επιπλέον, με τη λειτουργία της εφαρμογής για κινητά είναι απλό να κάνετε εξόρυξη εν κινήσει! Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την εμπειρία εξόρυξης αξιοποιώντας όλα όσα έχει να προσφέρει η Eobot σήμερα.

Minergate – Ιδανική επιλογή όταν πρόκειται για εξόρυξη στο σύννεφο, το Minergate σας παρέχει πρόσβαση σε μια ποικιλία κερδοφόρων κρυπτονομισμάτων όπως το Bitcoin, το Ethereum και το Litecoin. Επιπλέον, με την εύχρηστη εφαρμογή τους για κινητά ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να κάνετε εξόρυξη ενώ βρίσκεστε εν κινήσει!

Μέσω Micro tasking

Είναι δυνατόν να κερδίσετε χρήματα από τις ρίψεις κρυπτονομισμάτων από αέρος;

Πώς μπορώ να πάρω ένα δωρεάν κρυπτονόμισμα giveaway
Οι ακόλουθες πλατφόρμες θα σας επιτρέψουν να κερδίσετε bitcoins μέσω μικροεργασιών:

Η Bitcointasker προσφέρει μια φανταστική ευκαιρία! Αποκομίστε τις ανταμοιβές του κέρδους bitcoins κάνοντας μια σειρά από μικροεργασίες. Από έρευνες, προβολή βίντεο και δοκιμή εφαρμογών μέχρι παιχνίδια και αναζήτηση στο διαδίκτυο – μπορείτε να κερδίσετε ψηφιακό νόμισμα μόνο και μόνο για την ολοκλήρωση αυτών των εργασιών! Μην χάσετε αυτή τη χρυσή ευκαιρία να κερδίσετε οικονομική ανταμοιβή μέσω των διαδικτυακών σας δραστηριοτήτων.

Το Coinworker είναι μια άλλη κορυφαία πλατφόρμα για την απόκτηση bitcoins μέσω μικροεργασιών. Μπορείτε να συγκεντρώσετε bitcoin ολοκληρώνοντας ποικίλες εργασίες, όπως η σύνταξη κριτικών προϊόντων, η απάντηση σε ερωτήσεις και η επίλυση απλών προβλημάτων.

Bitcoinget: Μεταμορφώστε τον τρόπο με τον οποίο κερδίζετε χρήματα με αυτή την καινοτόμο πλατφόρμα, ολοκληρώνοντας εύκολες εργασίες όπως έρευνες, προβολή βίντεο, περιήγηση σε ιστότοπους ή λήψη εφαρμογών! Λάβετε εντυπωσιακές ανταμοιβές σε bitcoin και ξεκλειδώστε έναν κόσμο δυνατοτήτων.

Είναι κρυπτονόμισμα airdrops πραγματικό
Πόσα bitcoins έχουν απομείνει

Earn.com: Ανταμείβεστε σε bitcoins για απλές δραστηριότητες όπως η απάντηση σε έρευνες, η συμμετοχή σε online δημοσκοπήσεις και η απάντηση σε emails σε αυτή την πλατφόρμα!

Συμμετέχοντας σε Hard Forks

Αν είστε αρκετά τυχεροί ώστε να κατέχετε ένα συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα, τότε μπορεί να είστε επιλέξιμοι για δωρεάν tokens μέσω ενός hard fork. Για να σας διευκολύνουμε, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες πλατφόρμες που είναι διαθέσιμες για να συμμετάσχετε σε τέτοιες διαιρέσεις:

Εάν είστε κάτοχος του Ethereum Classic (ETC), τότε θα μπορούσατε να είστε επιλέξιμοι για τόνους δωρεάν token από τις πολλαπλές σκληρές διακλαδώσεις που έχουν αποσπαστεί από αυτό το δημοφιλές κρυπτονόμισμα, δίνοντας στο πορτοφόλι σας μια ωραία ώθηση!

Πώς μπορείτε να διεκδικήσετε κρυπτογραφημένες ρίψεις από αέρος
Πώς μπορώ να πάρω ένα δωρεάν κρυπτονόμισμα giveaway

Αν ψάχνετε για ένα ψηφιακό νόμισμα με τη δυνατότητα να ξεκλειδώσετε δωρεάν μάρκες, το Bitcoin Cash μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Γνωστό για τα συχνά hard forks που υφίσταται, αν κατέχετε το BCH έχετε την ευκαιρία να λάβετε επιπλέον νομίσματα χωρίς κόστος!

Με εφαρμογές άσκησης

Αν ψάχνετε για έναν μοναδικό τρόπο να αποκτήσετε bitcoins και ταυτόχρονα να γυμναστείτε, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε μία από τις παρακάτω εφαρμογές:

Πώς μπορώ να αποκτήσω δωρεάν bitcoin χωρίς να επενδύσω;
Πώς μπορώ να πάρω δωρεάν airdrop στο Binance;

Γίνετε γυμνασμένοι και κερδίστε κρυπτονόμισμα – με το Fitcoin, είναι τόσο εύκολο! Αυτή η επαναστατική εφαρμογή προσφέρει μια σειρά ασκήσεων για να επιλέξετε και λειτουργίες όπως πίνακες κατάταξης και παρακολούθηση προόδου. Ξεκινήστε να κερδίζετε bitcoin ενώ μένετε σε φόρμα σήμερα -κατεβάστε το Fitcoin τώρα!

Ανταμειφθείτε για τη γυμναστική σας με το Sweatcoin! Αυτή η εφαρμογή είναι ο τέλειος σύντροφος για όλα τα επίπεδα γυμναστικής, από αρχάριους μέχρι θιασώτες! Όλοι μπορούν να επωφεληθούν από τα ποικίλα και χρήσιμα χαρακτηριστικά της. Με μια εκτεταμένη σειρά από διαθέσιμες ασκήσεις και λειτουργίες που περιλαμβάνουν πίνακες κατάταξης και παρακολούθηση προόδου, το να κερδίζετε bitcoin βελτιώνοντας την υγεία σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο.

Παρακολουθώντας βίντεο, διαφημίσεις και μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Θέλετε να κερδίζετε bitcoins ενώ παρακολουθείτε βίντεο, διαφημίσεις ή περιηγείστε σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης; Υπάρχει μια ποικιλία διαθέσιμων επιλογών- δείτε τις παρακάτω δυνατότητες!

Είναι δωρεάν κέρδη BTC νομική
Ποιος είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να αποκτήσετε 1 bitcoin δωρεάν;

Τα βίντεο, οι διαφημίσεις και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι όλοι θαυμάσιοι τρόποι για να εντοπίσετε πιθανούς πελάτες που θα πρέπει να μάθουν για τη μάρκα σας. Η παρακολούθηση αυτών των σκόπιμα παραγόμενων κομματιών περιεχομένου είναι ο τέλειος τρόπος για να καταλάβετε τι θέλει ή τι χρειάζεται το κοινό-στόχος σας. Η εφαρμογή αυτής της διαδικασίας σας δίνει ένα κρίσιμο προβάδισμα στην ανάπτυξη προϊόντων που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες τους!

Τα εμπορικά σήματα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν βαθιές σχέσεις με τους πελάτες τους μέσω εξατομικευμένων μηνυμάτων που έχουν οικεία απήχηση. Η παρακολούθηση βίντεο, διαφημίσεων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης παρέχει επίσης μια απαράμιλλη ευκαιρία για τις εταιρείες να οικοδομήσουν σχέσεις, ενώ παράλληλα συλλέγουν πολύτιμες πληροφορίες.

Είναι δύσκολο να μάθει κανείς κρυπτογραφικά κέρδη
Πώς μπορείτε να διεκδικήσετε κρυπτογραφημένες ρίψεις από αέρος

Μέσω της συμμετοχής σε συζητήσεις και της ενεργής εμπλοκής σε αυτές τις πλατφόρμες, οι επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργήσουν μια πιο ουσιαστική σχέση με τους πελάτες τους. Αυτό επιτρέπει τη δημιουργία πιστότητας στην επωνυμία και τη σημαντική αύξηση της ικανοποίησης των πελατών.

Κερδίζοντας δωρεάν κρυπτονόμισμα μέσω συλλεκτών

Το Collectors είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να βουτήξετε στον συναρπαστικό κόσμο των κρυπτονομισμάτων χωρίς να ξοδέψετε χρήματα! Αυτή η πλατφόρμα παρέχει μια σειρά από δωρεάν προσφορές, οπότε μη διστάσετε και εγγραφείτε τώρα για να μάθετε περισσότερα για αυτή την επαναστατική τάση.

Τι είδους κρυπτονόμισμα να αγοράσετε για έναν αρχάριο
Πώς μπορώ να αρχίσω να μαθαίνω κρυπτονομίσματα;

Θέλατε ποτέ να συλλέγετε νομίσματα και να κερδίζετε δωρεάν κρυπτονόμισμα ταυτόχρονα; Με το Coin Collector, αυτό το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Προσφέρουν μια εκτεταμένη επιλογή νομισμάτων για όλα τα επίπεδα συλλεκτών και διαθέτουν επίσης μερικά σπουδαία μπόνους, όπως πίνακες κατάταξης και παρακολούθηση προόδου. Ξεκινήστε να συλλέγετε τα αγαπημένα σας νομίσματα σήμερα με το Coin Collector!

Στο Crypto Collectors Club, έχετε πρόσβαση σε δωρεάν κέρδη κρυπτονομισμάτων από μια επιλογή νομισμάτων. Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά τους σας διευκολύνουν να ανταγωνίζεστε και να παρακολουθείτε την πρόοδό σας με τον πίνακα κατάταξης να δίνει ένα επιπλέον κίνητρο! Δεν υπάρχει όριο στο πόσα χρήματα μπορείτε να κερδίσετε – οπότε εγγραφείτε σήμερα και αρχίστε να συλλέγετε κρυπτογραφικά νομίσματα!

Δοκιμάζοντας εφαρμογές και υπηρεσίες

Μπορώ να κερδίσω δωρεάν κρυπτογράφηση περπατώντας τριγύρω
Αξίζει να μάθετε για το κρυπτονόμισμα;

Ψάχνετε για έναν τρόπο να πληρώνεστε σε Bitcoins δοκιμάζοντας εφαρμογές και υπηρεσίες; Αν ναι, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε μία από τις παρακάτω πλατφόρμες – είναι εύκολο, απλό και κερδοφόρο!

Το Testnet είναι η ιδανική πλατφόρμα για τη δοκιμή εφαρμογών και υπηρεσιών κρυπτονομισμάτων. Η δυνατότητα αυτοεξυπηρέτησης, η αναφορά σε πραγματικό χρόνο, καθώς και μια σειρά εφαρμογών κάνουν την εμπειρία σας με κρυπτονομίσματα πιο ομαλή από ποτέ! Μην περιμένετε άλλο για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τα επαναστατικά χαρακτηριστικά του Testnet – εγγραφείτε σήμερα για να μην χάσετε όλα όσα έχει να προσφέρει!

Το Blockchain TestNet παρέχει μια γρήγορη, αποτελεσματική και χωρίς προβλήματα πλατφόρμα για τη δοκιμή εφαρμογών και υπηρεσιών κρυπτονομισμάτων. Εξοπλισμένη με χαρακτηριστικά όπως πλατφόρμες αυτοεξυπηρέτησης και αναλυτικές αναφορές σε πραγματικό χρόνο, αυτή η βολική υπηρεσία σας δίνει πρόσβαση σε διάφορες προσαρμόσιμες εφαρμογές που ανταποκρίνονται ακριβώς στις απαιτήσεις σας!

Με την εξάσκηση Crypto Trading

Αν θέλετε να επωφεληθείτε από την αγορά κρυπτογράφησης και να κερδίσετε μερικά bitcoins, σας προτείνουμε μία από αυτές τις εξέχουσες πλατφόρμες συναλλαγών:

Η διαφορά μεταξύ της εξάσκησης συναλλαγών κρυπτογράφησης και της προσομοίωσης συναλλαγών κρυπτογράφησης
Είναι δωρεάν κέρδη BTC νομική

Η Coinbase είναι η ιδανική πλατφόρμα κρυπτογράφησης για τους συναλλασσόμενους, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη επιλογή νομισμάτων καθώς και ένα διαισθητικό ταμπλό συναλλαγών που είναι εξοπλισμένο για να βοηθήσει στην ανάλυση δεδομένων και στις επιτυχημένες συναλλαγές. Επιπλέον, οι εκπαιδευτικοί τους πόροι, όπως τα σεμινάρια και τα διαδικτυακά σεμινάρια, είναι ανεκτίμητοι για να βοηθήσουν τους χρήστες να εξοικειωθούν με τις αγορές κρυπτονομισμάτων.

Το eToro είναι μια έξυπνη επιλογή για τους εμπόρους κρυπτονομισμάτων που θέλουν να αποκτήσουν πολύτιμες πληροφορίες για την αγορά χωρίς να ρισκάρουν τα χρήματά τους. Αυτή η πλατφόρμα δίνει στους χρήστες την ευκαιρία να εξασκηθούν και να συναλλάσσονται στις αγορές κρυπτονομισμάτων με εικονικά κεφάλαια, καθιστώντας την ιδανικό τρόπο για να μάθουν τις τάσεις της αγοράς πριν επενδύσουν πραγματικά κεφάλαια.

Το Binance είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης και η πρώτη επιλογή για εκατομμύρια επενδυτές. Είτε ξεκινάτε μόλις τις συναλλαγές κρυπτογράφησης είτε έχετε πολυετή εμπειρία, το Binance έχει κάτι να προσφέρει σε όλους με το ευρύ φάσμα επιλογών του. Επιπλέον, υπάρχει ακόμη και μια ειδική εκπαιδευτική πύλη που παρέχει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις αγορές κρυπτονομισμάτων και τον τρόπο διαπραγμάτευσής τους. Η επένδυση σε κρυπτονομίσματα μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά η Binance την κάνει πιο εύκολη!

Με την εξάσκηση Crypto Trading
Ποιοι είναι οι 4 τύποι κρυπτονομισμάτων;

BitMEX – Το BitMEX είναι ένα άλλο δημοφιλές ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που προσφέρει λογαριασμό επίδειξης. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να εκπαιδευτείτε σχετικά με τις συναλλαγές κρυπτογράφησης χωρίς να αναλάβετε οικονομικούς κινδύνους!

Με απόσυρση

Αν θέλετε να αποκτήσετε bitcoins γρήγορα, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα ακόλουθα ανταλλακτήρια:

Το Coinbase είναι ένα αξιόπιστο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης που απλοποιεί την ανάληψη των bitcoins σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορες μεθόδους, όπως τραπεζική μεταφορά και PayPal, για να εξαργυρώσετε γρήγορα και με ευκολία τα διαθέσιμά σας. Το Coinbase φροντίζει να έχετε άμεση πρόσβαση στα χρήματά σας με ασφαλή τρόπο!

Πώς μπορείτε να διεκδικήσετε κρυπτογραφημένες ρίψεις από αέρος
Ποιες εφαρμογές κερδίζουν κρυπτονόμισμα;

Kraken – Το Kraken είναι ένα άλλο δημοφιλές ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που σας επιτρέπει να αποσύρετε τα bitcoins σας. Διαθέτουν μια ποικιλία μεθόδων ανάληψης, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζικών εμβασμάτων και του PayPal.

Αν θέλετε να αρχίσετε να συλλέγετε κρυπτονομίσματα χωρίς να ξοδέψετε ούτε δεκάρα, αυτός ο οδηγός είναι για εσάς! Έχουμε συγκεντρώσει αρκετούς από τους πιο δημοφιλείς τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν bitcoins, και ελπίζουμε ότι θα αποδειχθεί χρήσιμος. Θυμηθείτε να αφήσετε τις ερωτήσεις σας στην ενότητα των σχολίων – η πιστοποιημένη ομάδα μας θα σας βοηθήσει ευχαρίστως. Καλή τύχη με την απόκτηση κρυπτονομισμάτων!

Οδηγός για τα bots από κρυπτογράφηση κερδίζουν
Με την εξάσκηση Crypto Trading

Η διαφορά μεταξύ της εξάσκησης συναλλαγών κρυπτογράφησης και της προσομοίωσης συναλλαγών κρυπτογράφησης

Εάν προβλέψετε σωστά την τιμή του Bitcoin σε ένα ανταλλακτήριο, τότε μπορείτε να κερδίσετε δωρεάν Bitcoins μέσω εφαρμογών πρόβλεψης της αγοράς κρυπτογράφησης. Για παράδειγμα, το Spark Profit είναι διαθέσιμο τόσο για χρήστες iOS όσο και για χρήστες Android. Συγκεντρώνετε πόντους καθώς συνεχίζετε να παίζετε, και μόλις συγκεντρώσετε αρκετούς πόντους (ή 20.000), μπορείτε να εξαργυρώσετε.

Το Altcoin Fantasy είναι ένα παιχνίδι που σας επιτρέπει να κερδίσετε δωρεάν κρυπτονόμισμα προσομοιώνοντας τις αγορές ή/και μαθαίνοντας να εμπορεύεστε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία. Αφού μάθετε, μπορείτε είτε να εξασκήσετε αυτά που έχετε μάθει είτε να διαγωνιστείτε σε διαγωνισμούς για να κερδίσετε δωρεάν BTC. Μέχρι στιγμής, το Altcoin Fantasy έχει πληρώσει περισσότερα από 25.000 δολάρια σε βραβεία.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς