2024 Bitcoin Προβλέψεις Αποκαλύφθηκε από κορυφαίους εμπειρογνώμονες

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Το 2024 είναι έτοιμο να αποτελέσει μια κομβική στιγμή για το Bitcoin, με κορυφαίες προσωπικότητες στον κόσμο των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων να εκφράζουν αισιοδοξία για την πορεία του. Γνωστοί εμπειρογνώμονες όπως ο Dan Tapiero, ο Raoul Pal και ο Tim Draper μοιράστηκαν τις “Προβλέψεις για το Bitcoin 2024”, περιγράφοντας λεπτομερώς τις ανοδικές απόψεις τους για τις προοπτικές του μεγαλύτερου κρυπτονομίσματος.

Πρόβλεψη Bitcoin 2024: Tapiero: Η αισιόδοξη προοπτική του Dan Tapiero

Ο έγκριτος στρατηγιστής μακροοικονομικών στρατηγικών και διαχειριστής κεφαλαίων ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων Dan Tapiero, προσφέρει μια συναρπαστική άποψη σχετικά με τις δυνατότητες του Bitcoin για το επόμενο έτος.

Επισημαίνει την εντυπωσιακή αύξηση του Bitcoin κατά 160% από το έτος μέχρι σήμερα, σηματοδοτώντας ισχυρή δυναμική που πιθανότατα θα συνεχιστεί και το 2024. Ο Tapiero υπογραμμίζει ότι αυτή η ανοδική δυναμική θέτει τις βάσεις για μια χρονιά ορόσημο, υποχρεώνοντας τους θεσμικούς επενδυτές να λάβουν υπόψη τους την αξιοσημείωτη άνοδο του Bitcoin.

“Είναι πεντακάθαρο – η μετεωρική άνοδος του Bitcoin το 2023 θέτει τις βάσεις για ένα μνημειώδες 2024. Τα θεσμικά όργανα που αγνοούν αυτό το απαράμιλλο περιουσιακό στοιχείο μπορεί να διακινδυνεύσουν την επαγγελματική τους υπόσταση με 0% έκθεση”.

Οι δυνατότητες του χρυσού και τα επιτόκια

Πέρα από το Bitcoin, ο Tapiero παρατηρεί επίσης ελπιδοφόρες τάσεις στον χρυσό, προβλέποντας ένα ανοδικό μοτίβο τιμών cup-and-handle με πιθανό εύρος στόχων από 2.300 έως 2.500 δολάρια. Πιστεύει ότι οι αναμενόμενες μειώσεις των επιτοκίων, σε συνδυασμό με τις μετατοπίσεις από το δολάριο ΗΠΑ, θα μπορούσαν να δώσουν περαιτέρω ώθηση τόσο στον χρυσό όσο και στο Bitcoin.

Ο ίδιος πρόσθεσε: “Η αξία του χρυσού θα μπορούσε να είναι υψηλότερη από την αντίστοιχη του χρυσού:

“Οι δυνατότητες του χρυσού είναι εκπληκτικές. Οι πρόσφατες παρατηρήσεις δείχνουν ένα επικό ράλι, διαλύοντας τις αντιλήψεις περί τριπλής κορυφής, με ένα σχηματισμό cup-and-handle σε εξέλιξη. Η αναμενόμενη κατάρρευση των επιτοκίων, σε συνδυασμό με τη διαφοροποίηση μακριά από το USD, μπορεί να προβάλλει ένα εύρος στόχου από τα 2.300 έως τα 2.500 δολάρια”.

Bitcoin Forecast 2024: Pal: Ανάλυση εμπειρογνωμόνων του Raoul Pal

Οι θετικές προοπτικές του Tapiero συντονίζονται με την προοπτική του πρώην στελέχους της Goldman Sachs, Raoul Pal. Η ανάλυση του Pal δείχνει ότι η αυξανόμενη παγκόσμια ρευστότητα θα μπορούσε να ωθήσει το Bitcoin πάνω από τα 200.000 δολάρια το 2024, σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή στο χρηματοπιστωτικό τοπίο και υπογραμμίζοντας τη σημασία της έκθεσης στο Bitcoin για τους παραδοσιακούς διαχειριστές κεφαλαίων.

Bitcoin Outlook 2024: Παλά: Η τολμηρή πρόβλεψη του Tim Draper

Ο μεγιστάνας επιχειρηματικών κεφαλαίων Tim Draper συμμερίζεται αυτό το ανοδικό κλίμα, προβλέποντας ένα νέο ιστορικό υψηλό των 250.000 δολαρίων για το Bitcoin το 2024. Ο Draper τονίζει τις τρέχουσες ανοδικές τάσεις στο Bitcoin και σε άλλα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία ως καταλύτες για την αναμενόμενη αυτή άνοδο. Επιπλέον, υπογραμμίζει τον ρόλο των stablecoins ως πύλη εισόδου στο Bitcoin, αναφέροντας τη σταθερότητα και τη φορητότητά τους. Ο Draper οραματίζεται ένα σενάριο όπου το Bitcoin θα αποτελεί προτιμώμενη εναλλακτική λύση κατά τη διάρκεια της ύφεσης του δολαρίου και εκφράζει ενθουσιασμό για τα έξυπνα συμβόλαια, προβλέποντας τον μετασχηματιστικό τους αντίκτυπο στα χρηματοπιστωτικά συστήματα και σε μια πιο αποτελεσματική οικονομία.

Dan Tapiero, Στρατηγικός Μακροοικονομικής Στρατηγικής και Διαχειριστής Ταμείου Ψηφιακών Περιουσιακών Στοιχείων
Προβλέψεις του Dan Tapiero για το Bitcoin 2024

Ο ίδιος δήλωσε: “Ο κ. Draper είναι ένας από τους σημαντικότερους επενδυτές που θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν την οικονομική και κοινωνική τους πολιτική:

“Είμαι μεγάλος οπαδός των έξυπνων συμβολαίων. Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα μπορώ να συγκεντρώσω όλα τα χρήματα των επενδυτών μου σε Bitcoin, να τα επενδύσω όλα σε Bitcoin, να τους βάλω όλους να πληρώνουν τους υπαλλήλους τους και τους προμηθευτές τους και τους φόρους τους και όλα τα υπόλοιπα [σε Bitcoin] και όλα αυτά να είναι πλήρως λογιστικά, ελεγχόμενα, χωρίς λογιστή, ελεγκτή, λογιστή, πράκτορα μεταβίβασης ή φορολογικό δικηγόρο. Αυτή η νέα οικονομία θα έχει πολύ λιγότερες τριβές. Νομίζω ότι αυτό είναι πολύ συναρπαστικό”.

2024: Bitcoin

Συνοψίζοντας, αυτές οι γνώσεις των εμπειρογνωμόνων προβλέπουν ένα λαμπρό μέλλον για το Bitcoin το 2024. Το συλλογικό συναίσθημα μεταξύ αυτών των εμπειρογνωμόνων υπογραμμίζει τη δυνατότητα σημαντικής ανατίμησης της αξίας του Bitcoin, η οποία οφείλεται στις εξαιρετικές επιδόσεις του, στις θετικές τάσεις του χρυσού, στις αναμενόμενες μεταβολές των επιτοκίων και στο μεταβαλλόμενο παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον.

Καθώς πλησιάζουμε στο 2024, αυτές οι προβλέψεις χρησιμεύουν ως πολύτιμοι δείκτες τόσο για τους θεσμικούς όσο και για τους ιδιώτες επενδυτές, αναδεικνύοντας τις ευκαιρίες στο Bitcoin και τον χρυσό. Το προσεχές έτος φαίνεται ότι θα είναι μια κομβική στιγμή, που ενδεχομένως θα αναδιαμορφώσει τις επενδυτικές στρατηγικές στον τομέα των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς