Ανώνυμα πορτοφόλια κρυπτογράφησης (χωρίς KYC) του 2024

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Τα ανώνυμα πορτοφόλια κρυπτογράφησης που σας επιτρέπουν να παραμείνετε ιδιωτικοί κερδίζουν την προσοχή. Δεν ζητούν τα στοιχεία σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διαχειρίζεστε τα ψηφιακά σας χρήματα χωρίς να μοιράζεστε ποιος είστε.

Σε αυτό το άρθρο, εξηγούμε πώς λειτουργούν αυτά τα πορτοφόλια, τι καλό έχουν και τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Αυτός ο οδηγός θα σας διευκολύνει να χειριστείτε το ιδιωτικό κομμάτι της ενασχόλησης με τα κρυπτονομίσματα.

Κυρίως, όλα τα αποκεντρωμένα πορτοφόλια κρυπτογράφησης και τα ανταλλακτήρια δεν απαιτούν KYC.

Καλύτερα πορτοφόλια κρυπτογράφησης χωρίς KYC

Εδώ είναι τα καλύτερα ανώνυμα πορτοφόλια κρυπτογράφησης για προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας. Σας επιτρέπουν να χειρίζεστε τα κρυπτονομίσματά σας χωρίς να μοιράζεστε προσωπικές πληροφορίες.

Trezor

Trezor-ανώνυμο-πορτοφόλι-κρυπτονομισμάτων-με-no-KYC

Το Trezor συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα ανώνυμα πορτοφόλια κρυπτογράφησης, γνωστά για την ασφάλεια και την απλότητά τους. Έχει αποθηκεύσει με ασφάλεια τα κεφάλαια από το 2014 χωρίς να έχει παραβιαστεί. Έτσι, χαίρει μεγάλης εμπιστοσύνης στην κοινότητα κρυπτογράφησης για το ισχυρό ιστορικό ασφαλείας του. Το Trezor είναι ο κύριος ανταγωνιστής της Ledger.

Το μοντέλο “One” της Trezor είναι μια κομψή και απλή συσκευή σχεδιασμένη για ένα σημαντικό έργο. Το εξωτερικό του περιβάλλεται από ανθεκτικό, ανθεκτικό στις κρούσεις πλαστικό ABS για να το προστατεύει από μικρές φυσικές ζημιές.

Στο εσωτερικό της υπάρχει ένας επεξεργαστής ARM Cortex-M3 που λειτουργεί στα 120 MHz. Αποτελεί μέρος ενός μικροελεγκτή STM32 F2, ο οποίος χρησιμοποιείται συχνά από κατασκευαστές για να βοηθήσει στην ασφαλή και εύκολη διαχείριση κρυπτονομισμάτων.

Οι συσκευές Trezor δεν περιέχουν μπαταρία και απαιτούν σύνδεση με υπολογιστή ή τηλέφωνο Android μέσω καλωδίου USB.

Πλεονεκτήματα:

 • Τέλειο ιστορικό ασφαλείας.
 • Μεγάλη εμπιστοσύνη στην αγορά αποθήκευσης κρυπτογράφησης.
 • Υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα περιουσιακών στοιχείων.
 • Οι άμεσες συναλλαγές κρυπτογράφησης είναι δυνατές με το Trezor Suite.
 • Απλή διαχείριση χαρτοφυλακίου με την Trezor Suite.
 • Προσιτή τιμή που προσφέρει μεγάλη αξία.

Μειονεκτήματα:

 • Απουσιάζει η υποστήριξη για αρκετά δίκτυα επιπέδου ένα.
 • Η πλαστική κατασκευή φαίνεται ευαίσθητη.
 • Απουσία οθόνης αφής- η πλοήγηση με δύο κουμπιά μπορεί να είναι άβολη.

Ledger

Ledger-ανώνυμο-πορτοφόλι-κρυπτονομισμάτων-με-no-KYC

Το Ledger είναι μια κορυφαία συσκευή που διατηρεί τα κρυπτονομίσματά σας ασφαλή. Είναι σαν ένα μικρό θησαυροφυλάκιο που μπορείτε να μεταφέρετε μαζί σας. Μπορεί να κρατήσει και να προστατεύσει πάνω από 5.500 διαφορετικούς τύπους ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων. Επιπλέον, ορισμένα μοντέλα μπορούν να συνδεθούν με άλλες συσκευές μέσω Bluetooth.

Καθώς η απλότητα είναι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα των πορτοφολιών υλικού, χρειάζονται συμβατό λογισμικό για να κάνουν τη βαριά δουλειά όταν πρόκειται για τη χρήση τους. Οι συσκευές Ledger βασίζονται στο Ledger Live από αυτή την άποψη και αξίζει να αφιερώσετε λίγα λεπτά για να εξετάσετε πιο προσεκτικά αυτό το ιδιόκτητο λογισμικό.

Μπορείτε να αγοράσετε κρυπτογράφημα με το Ledger Live. Συνεργάζεται με το Coinify και το MoonPay για να σας επιτρέψει να το κάνετε αυτό. Εάν βρίσκεστε στις ΗΠΑ, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Wyre για να αγοράσετε κρυπτογράφημα. Όταν αγοράζετε νομίσματα, απλώς συνδέστε το πορτοφόλι σας. Στη συνέχεια, τα νομίσματα μπαίνουν κατευθείαν στο πορτοφόλι σας.

Το Ledger Live διευκολύνει τη διαχείριση του πορτοφολιού σας. Αποτελεί βασικό μέρος της χρήσης μιας συσκευής Ledger. Σας βοηθάει να αγοράζετε και να διατηρείτε τα κρυπτονόματά σας ασφαλή. Χρησιμοποιείτε πάντα το Ledger Live με το πορτοφόλι υλικού σας για την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Πλεονεκτήματα:

 • Τα ιδιωτικά κλειδιά αποθηκεύονται εκτός σύνδεσης.
 • Χρησιμοποιεί τσιπ Secure Element για πρόσθετη ασφάλεια.
 • Ευρύ φάσμα περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων των μαρκών ERC-20 και των NFTs.
 • Ενσωματώνεται με πορτοφόλια τρίτων.
 • Η εφαρμογή Ledger Live.
 • Συνδεσιμότητα Bluetooth.
 • Έναν σπόρο ανάκτησης για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, προστατεύοντας από την απώλεια της συσκευής.
 • Ενσωμάτωση με εφαρμογές Web3.

Μειονεκτήματα:

 • Ακριβά σε σύγκριση με άλλα πορτοφόλια υλικού.
 • Ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια Bluetooth
 • Οι νέοι χρήστες ενδέχεται να βρουν την εγκατάσταση δύσκολη.

Metamask

metamask-ανώνυμο-πορτοφόλι-κρυπτονομισμάτων-με-no-KYC

Το Metamask είναι ένα ψηφιακό πορτοφόλι χωρίς ΚΥΚ που λειτουργεί με κρυπτονομίσματα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο διαδίκτυο ή ως εφαρμογή στο τηλέφωνό σας. Είναι εύκολο στη χρήση και σας βοηθά να συνδεθείτε με το DeFi, έναν τρόπο χρήσης χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών χωρίς τράπεζα, και τα Dapps, εφαρμογές που βασίζονται στο Ethereum.

Το Metamask υποστηρίζει πολλά διαφορετικά δίκτυα. Λειτουργεί με το Ethereum, την έξυπνη αλυσίδα Binance και πολλά δίκτυα επιπέδου 2, όπως το Arbitrum, το Polygon κ.λπ.

Το πορτοφόλι λειτουργεί πλέον με περισσότερα από το Ethereum. Υποστηρίζει επίσης άλλα δίκτυα και αλυσίδες μέσω κάτι που ονομάζεται Metamask Snaps.

Μπορείτε να συνδέσετε το Metamask με πορτοφόλια υλικού, όπως τα εξαιρετικά ασφαλή USB stick για τα κρυπτογράφημά σας. Αυτό το καθιστά ακόμη πιο ασφαλές.

Συνεργάζεται καλά με ιστότοπους όπου μπορείτε να δανείζετε, να δανείζετε ή να ανταλλάσσετε κρυπτογράφημα, καθώς και με μέρη όπου μπορείτε να αγοράζετε και να πουλάτε ψηφιακή τέχνη και συλλεκτικά αντικείμενα.

Μέσα στο Metamask, μπορείτε να αγοράζετε κρυπτογράφηση με χρήματα και να την μετατρέπετε ξανά σε χρήματα όταν χρειάζεται. Υπάρχει ένα ειδικό εργαλείο στο Metamask που ονομάζεται Δραστηριότητα. Σας βοηθά να καταλάβετε τι συμβαίνει με τις συναλλαγές σας, να διορθώσετε προβλήματα και να παρακολουθείτε τι έχετε κάνει.

Πλεονεκτήματα:

Η εγκατάσταση είναι γρήγορη και απλή στη χρήση.
Λειτουργεί με αλυσίδες συμβατές με EVM, Arbitrum και Optimism.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με Ledger και Trezor για επιπλέον ασφάλεια.
Διατίθεται στο διαδίκτυο και σε κινητά τηλέφωνα.

Μειονεκτήματα:

Όντας επέκταση του προγράμματος περιήγησης, δεν είναι τόσο ασφαλές όσο ένα πορτοφόλι υλικού.
Δεν διαθέτει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

BitBox02

BitBox02-ανώνυμο-πορτοφόλι-κρυπτονομισμάτων-με-no-KYC

Το BitBox02 είναι ένα άλλο πορτοφόλι κρυπτογράφησης χωρίς KYC στη λίστα μας που είναι ανθεκτικό και καλά κατασκευασμένο. Η εταιρεία εδρεύει στην Ελβετία, όπου η κορυφαία οικονομική ασφάλεια αποτελεί πρότυπο. Προσφέρει ένα διαφορετικό είδος ασφάλειας- δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για το ενδεχόμενο να σπάσει λόγω κακής ποιότητας ή κατασκευής.

Το πορτοφόλι BitBox είναι πολύ ασφαλές. Έχει ελεγχθεί από εξωτερικούς εμπειρογνώμονες της Census Labs, ειδικά για το μοντέλο BitBox02. Υπάρχει επίσης ένα πρόγραμμα επιβράβευσης για την εύρεση τυχόν προβλημάτων ασφαλείας, και ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει.

Τέλος, είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το πορτοφόλι υλικού BitBox είναι ανοιχτού κώδικα, ένα χαρακτηριστικό που συνάδει με το αρχικό και το μοντέλο 02.

Η έκδοση BitBox02 Multi υποστηρίζει Bitcoin, Litecoin, Cardano και Ethereum, συμπεριλαμβανομένων των ERC20 tokens.

Πλεονεκτήματα:

Προηγμένα μέτρα ασφαλείας.
Το BitBox02 υποστηρίζει πάνω από 1500 νομίσματα και μάρκες.
Διατίθεται τόσο σε επιτραπέζια όσο και σε κινητά.
Υποστηρίζει εφαρμογές DeFi.
Εύκολη χρήση για αρχάριους.

Μειονεκτήματα:

Ελαφρώς δαπανηρό.
Έλλειψη υποστηριζόμενων δικτύων.

Ellipal

Ellipal-ανώνυμο-πορτοφόλι-κρυπτονομισμάτων-με-no-KYC

Η συσκευή κρυπτογραφικού πορτοφολιού ψυχρής αποθήκευσης no-KYC της Ellipal λειτουργεί παρόμοια με τα smartphones, γεγονός που μπορεί να αποτελεί πλεονέκτημα ή μειονέκτημα.

Η εφαρμογή για smartphone καθιστά εύκολη τη χρήση της, επειδή λειτουργεί όπως άλλες εφαρμογές τηλεφώνου. Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν smartphones θα το βρουν απλό να το συνηθίσουν. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να μάθουν κάτι εντελώς καινούργιο, σε αντίθεση με τα κανονικά πορτοφόλια κρυπτογράφησης που μπορεί να είναι δύσκολα για ορισμένους χρήστες.

Το μοντέλο Titan ξεχωρίζει για τη φορητότητα και την ευκολία του. Διαθέτει ενσωματωμένο σαρωτή κώδικα QR για εύκολες συναλλαγές κρυπτογράφησης και αγορές σε σημεία πώλησης, σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές όπως η Trezor ή η Ledger.

Ωστόσο, το μέγεθός του που μοιάζει με smartphone σημαίνει ότι το Titan είναι πιο ογκώδες και λιγότερο συμπαγές από τα μικρότερα, πιο κομψά σχέδια των πορτοφολιών Ledger και Trezor.

Πλεονεκτήματα:

 • Προστατεύστε τα κρυπτονομίσματά σας από χάκερ με ισχυρή ασφάλεια.
 • Με τη ρύθμιση air-gapped, τα ιδιωτικά κλειδιά διατηρούνται εντελώς εκτός σύνδεσης, μακριά από διαδικτυακές απειλές.
 • Φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας, απλοποιώντας τη διαχείριση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων για όλους τους χρήστες, ανεξαρτήτως εμπειρίας.
 • Προσφέρει κορυφαία υποστήριξη για διάφορα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.
 • Εάν εντοπιστεί οποιαδήποτε παραποίηση, οι ιδιωτικές σας πληροφορίες θα διαγραφούν αυτόματα.

Μειονεκτήματα:

 • Η τιμή του Titan είναι υψηλότερη από ορισμένες εναλλακτικές λύσεις, όπως το One της Trezor και το Ellipal Mini.
 • Οι χρήστες που τους αρέσει η διαχείριση σε επιφάνεια εργασίας ενδέχεται να μη βρουν ιδανική τη λειτουργία που βασίζεται σε εφαρμογή για κινητά.
 • Η μέθοδος συναλλαγής με κωδικό QR είναι μοναδική και μπορεί να πάρει λίγο χρόνο, ιδίως για όσους είναι εξοικειωμένοι με τα παραδοσιακά πορτοφόλια.
 • Το μεγαλύτερο μέγεθος του Titan μπορεί να μην ταιριάζει σε όσους αναζητούν ένα πιο συμπαγές, εύκολο στη μεταφορά πορτοφόλι.
 • Το πορτοφόλι Titan λειτουργεί με μπαταρία και πρέπει να φορτίζεται συχνά. Αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό για ορισμένους ανθρώπους που προτιμούν πορτοφόλια που δεν χρειάζονται φόρτιση.

Ngrave

Ngrave-ανώνυμο-πορτοφόλι-κρυπτονομισμάτων-με-no-KYC

Το Ngrave είναι το ασφαλέστερο διαθέσιμο ανώνυμο πορτοφόλι κρυπτογράφησης, με καλύτερη ασφάλεια από την Ledger και την Trezor. Δεν διαθέτει προκαθορισμένα ιδιωτικά κλειδιά, δίνοντάς σας τον απόλυτο έλεγχο των περιουσιακών σας στοιχείων.

Το πορτοφόλι Ngrave no-KYC Zero είναι η πρώτη συσκευή που λαμβάνει την υψηλότερη βαθμολογία ασφαλείας (EAL7), καθιστώντας το το ασφαλέστερο στην αλυσίδα μπλοκ και στα χρηματοοικονομικά.

Το Zero περιλαμβάνει έναν προαιρετικό βιομετρικό σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων για επιπλέον ασφάλεια για το ξεκλείδωμα της συσκευής και την επαλήθευση των συναλλαγών. Τόσο η συσκευή όσο και η εφαρμογή της απαιτούν ένα PIN για πρόσβαση.

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι ο ενσωματωμένος αισθητήρας φωτός του, που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ιδιαίτερα ασφαλών ιδιωτικών κλειδιών, τα οποία ονομάζονται “NGRAVE Perfect Key”.

Πλεονεκτήματα:

 • Τα ιδιωτικά κλειδιά μπορούν να γίνουν τυχαία κατά τη ρύθμιση.
 • Η καινοτόμος τεχνολογία Graphine επιτρέπει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιδιωτικών κλειδιών χωρίς εξωτερικά μέρη.
 • Ο Jean-Jacques Quisquater, ένας αξιοσέβαστος κρυπτογράφος που αναφέρεται στο whitepaper του Satoshi Nakamoto για το Bitcoin, χρησιμεύει ως σύμβουλος.
 • Έχει επιτύχει το κορυφαίο πρότυπο ασφαλείας EAL7, καθώς και πιστοποιήσεις ROHS και CE.
 • Εύκολο στη χρήση.
 • Ανθεκτικό σε διαδικτυακούς κινδύνους, όπως ιούς, hacking και επιθέσεις phishing.

Μειονεκτήματα:

 • Πιο ακριβά.
 • Συνεχής επέκταση της υποστήριξης για περιουσιακά στοιχεία και ενσωματώσεις DApp.
 • Προκλήσεις για αρχάριους ή για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία.
 • Εξαιρεί ασύρματες λειτουργίες όπως το Bluetooth, κάτι που μπορεί να είναι άβολο για ορισμένους.

Exodus

exodus-ανώνυμο-πορτοφόλι-κρυπτονομισμάτων-με-no-KYC

Το πορτοφόλι Exodus είναι ένα εύχρηστο ψηφιακό πορτοφόλι για τα κρυπτονομίσματά σας. Υπάρχει από το 2016 και είναι γνωστό για τον απλό σχεδιασμό του. Οι άνθρωποι που είναι νέοι στην κρυπτογράφηση και οι έμπειροι χρήστες το προτιμούν για την καλή του εμφάνιση και τα πολλά χαρακτηριστικά του.

Με το Exodus, μπορείτε να εμπορεύεστε κρυπτονομίσματα, να κερδίζετε ανταμοιβές με στοιχηματισμό και να χειρίζεστε ακόμη και NFTs. Προσφέρει 50+ δίκτυα κρυπτογράφησης με απεριόριστη υποστήριξη token στα πιο δημοφιλή δίκτυα web3. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Exodus σε υπολογιστές με Windows, Mac ή Linux και σε κινητά τηλέφωνα με iOS ή Android.

Αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα χωρίς μεγάλη προσπάθεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πορτοφόλι για να “στοιχηματίσετε” ή να αγοράσετε και να κρατήσετε ψηφιακά νομίσματα όπως το Cardano, το Solana και το Cosmos. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον χρήματα απλά και μόνο κρατώντας αυτά τα νομίσματα στο πορτοφόλι σας.

Το πορτοφόλι διαθέτει επίσης ένα μέρος όπου μπορείτε να λαμβάνετε, να στέλνετε και να μοιράζεστε NFTs, ειδικά για αυτά που βρίσκονται στην αλυσίδα μπλοκ Solana. Αυτό διευκολύνει τον χειρισμό αυτών των μοναδικών στοιχείων.

Η ασφάλεια είναι το κλειδί με αυτό το πορτοφόλι. Λειτουργεί με ένα πορτοφόλι υλικού Trezor. Πρόκειται για μια φυσική συσκευή που προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας για να διατηρήσετε τα ψηφιακά σας χρήματα ασφαλή.

Πλεονεκτήματα:

 • Συμβατό με επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητές συσκευές.
 • Πρόσθετη ασφάλεια για μεγάλα χαρτοφυλάκια μέσω του πορτοφολιού υλικού Trezor.
 • Δεν απαιτείται η δημιουργία λογαριασμού ή προσωπικών πληροφοριών.
 • Τα ιδιωτικά κλειδιά αποθηκεύονται τοπικά.
 • Υποστηρίζει πολλά κρυπτονομίσματα.
 • Ενσωματωμένο ανταλλακτήριο.

Μειονεκτήματα:

 • Ορισμένα τμήματα του κώδικα είναι ιδιόκτητα.
 • Ως πορτοφόλι λογισμικού, είναι πιο επιρρεπές σε παραβιάσεις.
 • Τα τέλη ανταλλαγής είναι υψηλότερα.

Phantom

phantom-ανώνυμο-πορτοφόλι-κρυπτονομισμάτων-με-no-KYC

Το Phantom Wallet είναι ένα φιλικό προς το χρήστη πορτοφόλι για τον κόσμο του Web3. Λειτουργεί καλά με το δίκτυο Solana και τώρα υποστηρίζει επίσης το Ethereum και το Polygon.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε προγράμματα περιήγησης όπως το Chrome, το Brave, το Edge και το Firefox. Επιπλέον, είναι διαθέσιμο ως εφαρμογή για το iPhone ή το Android τηλέφωνό σας.

Εάν έχετε μάρκες SOL, μπορείτε να συμμετάσχετε στο δίκτυο Solana. Μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα αφήνοντας έναν επικυρωτή να χρησιμοποιήσει τα μάρκα σας. Αυτοί οι επικυρωτές διατηρούν τη λειτουργία και την ασφάλεια του δικτύου. Είναι καλύτερο για εσάς και τη Solana αν επιλέξετε έναν μικρότερο επικυρωτή που προσφέρει υψηλές ανταμοιβές και χρεώνει λιγότερο.

Το Phantom Wallet προτείνει τη χρήση των validators.app ή StakeView.app. Αυτοί οι ιστότοποι κατατάσσουν τους επικυρωτές για να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον καλύτερο.

Έχει μια απλή χρέωση 0,85% για κάθε συναλλαγή. Αυτή η χρέωση προστίθεται σε τυχόν τέλη δικτύου που πρέπει να πληρώσετε.

Πλεονεκτήματα:

 • Χειρίζεται αποτελεσματικά τα δίκτυα Solana, Ethereum και Polygon.
 • Ανίχνευση απάτης, ανεξάρτητοι έλεγχοι και λίστα μπλοκ ανοιχτού κώδικα.
 • Προσφέρει εγγενές στοίχημα Solana, με συστάσεις εντός της εφαρμογής.
 • Επιτρέπει τη χρήση με πορτοφόλια υλικού Ledger σε συμβατά προγράμματα περιήγησης.

Μειονεκτήματα:

 • Η ενσωμάτωση της Ledger δεν λειτουργεί με τον Firefox ή τις εφαρμογές για κινητά.
 • Προς το παρόν υποστηρίζει στοιχηματισμό μόνο για μάρκες Solana.

Zengo

Zengo-ανώνυμο-πορτοφόλι-κρυπτονομισμάτων-με-no-KYC

Το Zengo αναγνωρίστηκε μεταξύ των καλύτερων ανώνυμων κρυπτογραφικών πορτοφολιών για την ασφαλή φύλαξη των κρυπτογράφων σας, ειδικά αν διαθέτετε πολλά. Χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία MPC για επιπλέον ασφάλεια

Το Zengo είναι ένα πορτοφόλι στο οποίο μπορείτε να διατηρείτε τα κρυπτονόματά σας ασφαλή χωρίς να χρησιμοποιείτε φυσικές συσκευές. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την παρακολούθηση των ιδιωτικών κλειδιών, αλλά εξακολουθείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο των χρημάτων σας. Είναι ένα πορτοφόλι που φροντίζει τα πάντα για εσάς.

Η εφαρμογή Zengo είναι φιλική προς το χρήστη και λειτουργεί καλά σε iOS και Android, υποστηρίζοντας πάνω από 120 κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία. Ωστόσο, στερείται υποστήριξης για τα token της Binance Smart Chain και τα σημαντικότερα κρυπτονομίσματα όπως τα Cardano, XRP και Solana.

Παρά το γεγονός αυτό, τα κύρια χαρακτηριστικά του Zengo είναι δωρεάν, με ένα προαιρετικό premium πακέτο στα 9,99 δολάρια το μήνα για επιπλέον ασφάλεια και υποστήριξη κατά προτεραιότητα. Ωστόσο, η δωρεάν έκδοση καλύπτει τις ανάγκες των περισσότερων χρηστών.

Το Zengo σας επιτρέπει να αγοράζετε κρυπτογράφηση και να ανταλλάσσετε μάρκες εύκολα στην εφαρμογή. Είναι απλό στη χρήση, είτε είστε νέοι στις επενδύσεις είτε έχετε εμπειρία.

Πλεονεκτήματα:

 • Προηγμένη τεχνολογία MPC για ασφαλή αποθήκευση κρυπτονομισμάτων.
 • Υπηρεσίες πορτοφολιού Non-KYC, διασφαλίζουν ότι οι χρήστες διατηρούν τον πλήρη έλεγχο των περιουσιακών τους στοιχείων.
 • Σύστημα ελέγχου ταυτότητας 3 παραγόντων για ασφαλή και αξιόπιστη ανάκτηση πρόσβασης.
 • Συμβατότητα με μια επιλογή κορυφαίων κρυπτονομισμάτων για επενδύσεις.
 • Πρόσβαση μέσω ειδικής εφαρμογής για κινητά για συσκευές iOS και Android.

Μειονεκτήματα:

 • Υψηλές χρεώσεις για συναλλαγές κρυπτογράφησης.
 • Πρόσβαση σε ειδικές λειτουργίες με μηνιαία χρέωση 9,99 δολαρίων.
 • Απαιτείται διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

SecuX

SecuX-ανώνυμο-πορτοφόλι-κρυπτονομισμάτων-με-no-KYC

Το SecuX είναι ένα κορυφαίο πορτοφόλι κρυπτογράφησης χωρίς KYC που κατασκευάζεται από μια εταιρεία στην Ταϊβάν. Λειτουργεί με πολλά γνωστά κρυπτονομίσματα και πολλά tokens που βασίζονται στο Ethereum. Το V20 είναι το κύριο προϊόν της σειράς SecuX.

Η σειρά SecuX φιλοξενεί πάνω από 1000 κρυπτονομίσματα, προσφέροντας ασφάλεια, προσαρμοστικότητα και απλή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πορτοφολιού μέσω της τεχνολογίας Hierarchical Deterministic (HD).

Το SecuX V20 διασφαλίζει ότι τα ιδιωτικά κλειδιά του πορτοφολιού σας αποθηκεύονται με ασφάλεια εκτός σύνδεσης, χάρη στη χρήση ενός ασφαλούς τσιπ, προστατεύοντας τα περιουσιακά σας στοιχεία. Λεπτομέρειες σχετικά με αυτό θα ακολουθήσουν.

Επιπλέον, επιτρέπει την ενσωμάτωση με εξωτερικά πορτοφόλια για τη διαχείριση μαρκών ERC-20.

Με το λανσάρισμά του, το SecuX V20 έχει γίνει η κορυφαία premium προσφορά της SecuX, αναδεικνύοντας την ιδιότητά του ως το κορυφαίο προϊόν της μάρκας.

Πλεονεκτήματα:

 • Έγχρωμη οθόνη αφής 2,8 ιντσών.
 • Κρυπτογραφημένη λειτουργία Bluetooth.
 • Απλή διεπαφή χρήστη.
 • Βελτιωμένη ποιότητα οθόνης.
 • Απαιτείται σύνδεση για οποιαδήποτε λειτουργία.
 • Υποστηρίζει πολλαπλές υπογραφές και φράσεις πρόσβασης.
 • Αυτόματο χρονικό όριο μετά από αδράνεια.

Μειονεκτήματα:

 • Τιμολογείται σε υψηλές τιμές.
 • Απλό περιβάλλον εργασίας.

ColdCard

ColdCard-ανώνυμο-πορτοφόλι-κρυπτονομισμάτων-με-no-KYC

Το πορτοφόλι υλικού ColdCard είναι φτιαγμένο μόνο για Bitcoin. Είναι δημοφιλές στους cypherpunks επειδή είναι ανοιχτού κώδικα και πολύ ασφαλές. Διαθέτει ένα απλό περιβάλλον εργασίας και χρησιμοποιεί ένα ειδικό τσιπ για να διατηρεί τις φράσεις σπόρου ασφαλείς.

Το ColdCard είναι ένα ειδικό είδος ψηφιακού πορτοφολιού για την ασφαλή φύλαξη κρυπτονομισμάτων. Οι άνθρωποι μπορούν να δουν και να χρησιμοποιήσουν δωρεάν τον κώδικά του για να το εγκαταστήσουν οι ίδιοι.

Αυτό που κάνει την ColdCard μοναδική είναι το χαρακτηριστικό True Air-Gap. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργήσει εντελώς μόνη της, χωρίς να χρειάζεται να συνδεθεί με υπολογιστή. Μπορείτε να δημιουργήσετε κωδικούς ασφαλείας και να εγκρίνετε συναλλαγές, όλα στη συσκευή.

Διαθέτει πλήρες αριθμητικό πληκτρολόγιο, φωτεινή οθόνη OLED με 128×64 pixel, θύρα USB-C και υποδοχή για κάρτα MicroSD για να προσθέσετε περισσότερο αποθηκευτικό χώρο ή να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας αρχείων.

Πλεονεκτήματα:

 • Τα τσιπ τελευταίας τεχνολογίας κρατούν με ασφάλεια τα μυστικά δεδομένα και τις φράσεις σπόρου.
 • Δεν απαιτείται σύνδεση με υπολογιστή- μια υποδοχή κάρτας MicroSD απλοποιεί τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την αποθήκευση δεδομένων.
 • Η ευκρινής οθόνη OLED 128×64 pixel εξασφαλίζει ότι όλες οι λεπτομέρειες της συναλλαγής είναι εύκολα αναγνώσιμες.
 • Η θύρα USB του Mk4 καθιστά απλή τη σύνδεση με διάφορες συσκευές.

Μειονεκτήματα:

 • Η τιμή του είναι υψηλότερη.
 • Αποκλειστική υποστήριξη μόνο για Bitcoin.
 • Δεν διαθέτει δυνατότητα επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων.

SafePal

SafePal-ανώνυμο-πορτοφόλι-κρυπτονομισμάτων-με-no-KYC

Το μοντέλο SafePal S1 είναι ένα πορτοφόλι υλικού χωρίς KYC που προσφέρει μια ασφαλή λύση για την αποθήκευση διαφόρων κρυπτονομισμάτων, όπως Bitcoin, Ethereum, XRP και άλλα.

Το πορτοφόλι υλικού SafePal είναι ένα συμπαγές, φιλικό προς το χρήστη και μοντέρνο gadget για την προστασία των κρυπτονομισμάτων. Διαθέτει μια μικροσκοπική αριθμομηχανή που διαθέτει μια πολύχρωμη οθόνη και πέντε κουμπιά.

Η συσκευή διαθέτει μια έγχρωμη οθόνη OLED 1,3 ιντσών με ανάλυση 320×320 pixels. Περιλαμβάνει θύρα MicroUSB για φόρτιση και ενημερώσεις.

Η κάμερα στο πίσω μέρος μπορεί να σαρώσει κωδικούς QR. Αυτό του επιτρέπει να μιλάει σε μια άλλη συσκευή χωρίς να είναι πάντα συνδεδεμένο, πράγμα που είναι ασφαλέστερο.

Το πορτοφόλι υποστηρίζει πάνω από 50 αλυσίδες μπλοκ και 30.000+ (στον πλήρη κατάλογο) νομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των πιο δημοφιλών κρυπτονομισμάτων.

Πλεονεκτήματα:

 • Η τιμή του είναι περίπου 49,99 USD.
 • Λειτουργεί εκτός σύνδεσης με τη χρήση κωδικών QR για αυξημένη ασφάλεια έναντι των χάκερ.
 • Υποστηρίζει πάνω από 50 αλυσίδες μπλοκ και περισσότερα από 30.000 μάρκες.
 • Παρέχει πρόσβαση σε πολυάριθμες DApps και πλατφόρμες DeFi.
 • Τηρεί το πρότυπο ασφαλείας EAL5+ και διαθέτει μηχανισμό αυτοκαταστροφής.

Μειονεκτήματα:

 • Δεν είναι ανοικτού κώδικα.
 • Χρειάζεται μια εφαρμογή για smartphone για τη λειτουργία.
 • Η μπαταρία διαρκεί έως και 420 ώρες.

Blockstream

Το πορτοφόλι Blockstream χωρίς KYC (Model Green) είναι ιδανικό για τακτικούς χρήστες που επιθυμούν να μεταφέρουν και να κρατούν το Bitcoin τους. Το δίκτυο Liquid είναι ένα sidechain που έχει σχεδιαστεί για τους συναλλασσόμενους για τη μετακίνηση χρημάτων μεταξύ ιδρυμάτων.

Εντός της εφαρμογής, αυτό το πορτοφόλι προσφέρει μια λειτουργία πορτοφολιού Liquid, απλοποιώντας τη διαδικασία για τους συναλλασσόμενους να διαχειρίζονται και να μεταφέρουν εύκολα τα χρήματά τους.

Το Πράσινο πορτοφόλι διαθέτει επίσης πορτοφόλι Testnet. Αυτό είναι για προγραμματιστές ή για άτομα που θέλουν να δοκιμάζουν πράγματα. Το Testnet είναι ένα ξεχωριστό δίκτυο όπου οι άνθρωποι μπορούν να δοκιμάσουν νέο λογισμικό Bitcoin και άλλα έργα που σχετίζονται με το Bitcoin.

Τα κύρια νομίσματα που υποστηρίζονται από το πορτοφόλι για κινητά Green είναι τα Bitcoin, Liquid, BTC Testnet.

Πλεονεκτήματα:

 • Ολοκληρωμένα μέτρα ασφαλείας.
 • Φιλικό προς το χρήστη, κομψό περιβάλλον εργασίας για μέσους και προχωρημένους χρήστες.
 • Πλήρως ανοιχτού κώδικα.

Μειονεκτήματα:

 • Δεν μπορεί να αγοράσει Bitcoin απευθείας μέσω της εφαρμογής.
 • Απουσιάζει η ενσωμάτωση με το δίκτυο Lightning.
 • Ορισμένες λειτουργίες μπορεί να είναι πρόκληση για τους αρχάριους στην πλοήγηση.

Rabby

Rabby-ανώνυμο-πορτοφόλι-κρυπτονομισμάτων-με-no-KYC

Το πορτοφόλι Rabby είναι ένα εύχρηστο εργαλείο για όποιον χρησιμοποιεί το Web3. Είναι κατασκευασμένο από την DeBank. Σας βοηθά να χρησιμοποιείτε διάφορες διαδικτυακές υπηρεσίες που λειτουργούν με blockchain χωρίς να ανησυχείτε για το ποια να επιλέξετε.

Το Rabby Wallet υποστηρίζει πάνω από 10.000 κρυπτονομίσματα και NFTs στο Ethereum και πάνω από 141 αλυσίδες EVM και testnets. Κάνει τη χρήση του DeFi, όπως το να κάνεις οικονομικά στο διαδίκτυο χωρίς τράπεζες, εύκολη και ασφαλή.

Το Rabby Wallet κάνει τη χρήση των εφαρμογών DeFi εύκολη. Επιλέγει την καλύτερη αλυσίδα μπλοκ για εσάς, ώστε να μην χρειάζεται να αλλάζετε αλυσίδες. Μπορείτε να δείτε τι θα συμβεί πριν πραγματοποιήσετε μια συναλλαγή και να ελέγξετε για κινδύνους ασφαλείας. Με αυτόν τον τρόπο, ξέρετε ότι είναι ασφαλές πριν προχωρήσετε.

Με το Rabby, μπορείτε να καταχωρίσετε τα πορτοφόλια που εμπιστεύεστε για γρήγορη χρήση. Επίσης, μαντεύει τι θα συμβεί όταν κάνετε μια συναλλαγή για να σας βοηθήσει να αποφύγετε τα λάθη. Αν χρειάζεστε περισσότερα gas tokens, το πορτοφόλι διαθέτει έναν απλό τρόπο για να τα προσθέσετε. Μπορείτε επίσης να ανταλλάξετε μάρκες απευθείας από το πορτοφόλι χρησιμοποιώντας διάφορες διαδικτυακές υπηρεσίες.

Το πορτοφόλι Rabby Wallet λειτουργεί σε Chrome, Windows, Mac και Android. Μια έκδοση για iOS θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Πλεονεκτήματα:

 • Ένα ευρύ φάσμα δικτύων και dApps.
 • Ευκολότερες συναλλαγές με αυτόματη επιλογή αλυσίδας και ελέγχους ασφαλείας πριν από τη συναλλαγή.
 • Οι χρήστες μπορούν να καταχωρούν αξιόπιστα πορτοφόλια στη λευκή λίστα για εύκολη πρόσβαση, να προσομοιώνουν συναλλαγές για να εντοπίζουν λάθη και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για ύποπτη δραστηριότητα.
 • Μπορείτε να αγοράσετε μάρκες αερίου και να ανταλλάξετε άλλες μάρκες απευθείας στο πορτοφόλι.

Μειονεκτήματα:

 • Η εφαρμογή για κινητά δεν διαθέτει όλες τις λειτουργίες που είναι διαθέσιμες στην έκδοση για υπολογιστές.
 • Η εφαρμογή για iOS δεν είναι ακόμη έτοιμη.
 • Οι νέοι χρήστες ενδέχεται να το βρουν δύσκολο στην αρχή λόγω των πολλών λειτουργιών.

Rainbow

Rainbow-ανώνυμο-πορτοφόλι-κρυπτονομισμάτων-με-no-KYC

Το πορτοφόλι κρυπτογράφησης Rainbow non-KYC κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2019. Ήταν μια εφαρμογή φτιαγμένη μόνο για το Ethereum και λειτουργούσε μόνο σε iPhone. Από τότε, έχουν γίνει πολλές ενημερώσεις.

Τώρα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σε τηλέφωνα Android. Πρόσθεσαν επίσης μια λειτουργία για συναλλαγές με τη χρήση του Uniswap απευθείας στην εφαρμογή. Μπορείτε ακόμη και να αγοράσετε ETH και DAI με το Apple Pay. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να βλέπετε τα NFTs σας στην εφαρμογή.

Το Rainbow Wallet είναι ένα εργαλείο για τη διαχείριση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, αλλά λειτουργεί μόνο με το δίκτυο Ethereum. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με το Ethereum και οτιδήποτε βασίζεται σε αυτό.

Αυτό περιλαμβάνει δύο τύπους ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων: ERC-20 tokens και ERC-721 non-fungible tokens, τα οποία είναι μοναδικά αντικείμενα που μπορείτε να συλλέξετε.

Πλεονεκτήματα:

 • Πρόσβαση στο Uniswap απευθείας στην εφαρμογή
 • Κομψή, φιλική προς τους αρχάριους διεπαφή
 • Απλοποιημένες διευθύνσεις κρυπτογράφησης με υποστήριξη ENS
 • Περιορισμένη υποστήριξη DeFi και NFT

Μειονεκτήματα:

 • Υποστηρίζει μόνο EVM (Ethereum Virtual Machine)

Trust Wallet

Trust-ανώνυμο-πορτοφόλι-κρυπτονομισμάτων-με-no-KYC

Το Trust Wallet είναι μια ασφαλής εφαρμογή για το τηλέφωνό σας που σας επιτρέπει να διατηρείτε το κρυπτονόμισμά σας ασφαλές. Λειτουργεί σε iPhones και Androids. Διατηρείτε τα δικά σας ιδιωτικά κλειδιά, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε τον πλήρη έλεγχο των χρημάτων σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Trust Wallet με πολλούς διαφορετικούς τύπους κρυπτονομισμάτων. Διαθέτει χαρακτηριστικά όπως η εμπορία νομισμάτων εντός της εφαρμογής και έναν απλό τρόπο για να πάρετε πίσω τον λογαριασμό σας αν χρειαστεί. Στους ανθρώπους αρέσει το Trust Wallet επειδή είναι ιδιωτικό και διατηρεί τα κρυπτονόματά τους ασφαλή στο τηλέφωνό τους.

Πλεονεκτήματα:

 • Σχεδιασμένο για κινητή χρήση.
 • Οι χρήστες ελέγχουν τα ιδιωτικά τους κλειδιά.
 • Ανταλλαγή κρυπτογράφησης εντός της εφαρμογής για ευκολία.

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει ανάκτηση μέσω της υποστήριξης πελατών.
 • Οι χρεώσεις βασίζονται σε παρόχους τρίτων.

Τι είναι ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων Non-KYC;

Ένα πορτοφόλι μη-KYC είναι ένας τύπος ψηφιακού πορτοφολιού για κρυπτονομίσματα. Δεν απαιτεί από εσάς να μοιραστείτε προσωπικές πληροφορίες. Αυτό συμβαίνει σε αντίθεση με άλλα πορτοφόλια που ζητούν ταυτότητα για να αποτρέψουν παράνομες συναλλαγές χρημάτων.

Στους ανθρώπους αρέσουν τα ανώνυμα πορτοφόλια κρυπτογράφησης χωρίς KYC επειδή διατηρούν τα χρήματα ιδιωτικά. Αυτά τα πορτοφόλια δεν χρειάζονται ταυτότητα όπως διαβατήρια ή άδειες οδήγησης. Είναι ιδανικά για όσους θέλουν να κρατήσουν τις πληροφορίες τους μακριά από το διαδίκτυο και τα οικονομικά τους μυστικά.

Επίσης, διασφαλίζουν ότι τα ιδιωτικά κλειδιά ανήκουν μόνο σε εσάς. Και όπως ίσως γνωρίζετε “όχι τα κλειδιά σας, όχι τα κρυπτογραφικά σας” είναι το κύριο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για τα αποκεντρωμένα πορτοφόλια.

Πώς λειτουργούν τα ανώνυμα πορτοφόλια κρυπτογράφησης;

Τα μη-KYC πορτοφόλια διατηρούν την ταυτότητά σας ιδιωτική. Παίρνετε μια διεύθυνση πορτοφολιού και ένα ιδιωτικό κλειδί όταν το δημιουργείτε. Η διεύθυνση του πορτοφολιού σας είναι σαν ένα ψευδώνυμο που χρησιμοποιούν οι άλλοι για να σας στέλνουν χρήματα, αλλά δεν αποκαλύπτει το πραγματικό σας όνομα.

Το ιδιωτικό σας κλειδί είναι σαν ένας μυστικός κωδικός που σας επιτρέπει να στέλνετε χρήματα. Μόνο εσείς πρέπει να τον γνωρίζετε για να διατηρείτε το πορτοφόλι σας ασφαλές.

Οι συμβιβασμοί και οι εκτιμήσεις

Τα πορτοφόλια χωρίς KYC σας προσφέρουν μεγαλύτερη ιδιωτικότητα, αλλά έχουν και μειονεκτήματα. Εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας ή χάσετε τον σπόρο σας, δεν υπάρχει ομάδα υποστήριξης για να σας βοηθήσει να επιστρέψετε στο πορτοφόλι σας. Είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη να το διατηρήσετε ασφαλές.

Παρόλο που τα ανώνυμα πορτοφόλια κρυπτογράφησης είναι ιδιωτικά, όλες οι συναλλαγές εξακολουθούν να είναι ορατές στο δημόσιο λογιστικό βιβλίο.

Ρυθμιστικές επιπτώσεις

Οι κυβερνήσεις δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στα κρυπτονομίσματα και ανησυχούν για τα πορτοφόλια που δεν απαιτούν έλεγχο ταυτότητας. Αυτά τα πορτοφόλια που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις KYC θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για παράνομα πράγματα, όπως ξέπλυμα χρήματος ή χρηματοδότηση της τρομοκρατίας.

Έτσι, οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν αυτά τα πορτοφόλια θα πρέπει να γνωρίζουν τους κανόνες και τις αλλαγές στη νομοθεσία στον τόπο διαμονής τους.

Βασικές εκτιμήσεις για την επιλογή ανώνυμων πορτοφολιών κρυπτογράφησης

Όταν σκέφτεστε πώς να επιλέξετε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης, αναζητήστε ένα πορτοφόλι που είναι ασφαλές και εύκολο στη χρήση. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα κρυπτογράφημά σας ασφαλή και να κάνετε την αγορά και την πώληση απλή.

επιλέγοντας-ανώνυμο-κρυπτογραφικό-πορτοφόλι

Ακολουθούν βασικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη:

 • Όταν επιλέγετε ένα πορτοφόλι, σκεφτείτε πόσο εύκολο θα είναι στη χρήση για έναν αρχάριο. Σκεφτείτε πόσο θα το χρησιμοποιείτε – είναι για καθημερινές δαπάνες ή για μακροπρόθεσμη αποταμίευση; Βεβαιωθείτε ότι το πορτοφόλι είναι συμβατό με τις συσκευές σας, όπως οι υπολογιστές και τα τηλέφωνα. Επιλέξτε ένα πορτοφόλι που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας.
 • Βεβαιωθείτε ότι το πορτοφόλι διαθέτει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) για μεγαλύτερη ασφάλεια. Μάθετε τι είδους 2FA χρησιμοποιεί, όπως μηνύματα κειμένου, εφαρμογές ή ειδικές συσκευές, και επιλέξτε μία που σας αρέσει. Η ενεργοποίηση του 2FA διατηρεί τα χρήματά σας ασφαλέστερα, ακόμη και αν κάποιος βρει τον κωδικό πρόσβασής σας.
 • Ένα πορτοφόλι πολλαπλών κωδικών είναι σαν ένα χρηματοκιβώτιο με περισσότερα από ένα κλειδιά για να το ανοίξετε. Κάθε κλειδί το κρατάει διαφορετικό άτομο. Με αυτόν τον τρόπο, κανείς δεν μπορεί να ξοδέψει τα χρήματα μόνος του, καθιστώντας το ασφαλέστερο και πιο δύσκολο για τους κλέφτες να εισέλθουν. Σημαίνει επίσης ότι οι άλλοι μπορούν να κρατήσουν το πορτοφόλι ασφαλές αν χαθεί ένα κλειδί.
 • Αποφασίστε αν χρειάζεστε ένα πορτοφόλι για πολλά κρυπτονομίσματα ή μόνο για ένα. Τα πορτοφόλια πολλαπλών νομισμάτων είναι χρήσιμα αν χρησιμοποιείτε διάφορα νομίσματα, ενώ τα πορτοφόλια ενός νομίσματος μπορεί να προσφέρουν μοναδικά χαρακτηριστικά για το συγκεκριμένο νόμισμα. Βεβαιωθείτε ότι το πορτοφόλι είναι συμβατό με τα κρυπτονομίσματα που χρησιμοποιείτε σήμερα και με όσα μπορεί να χρησιμοποιήσετε στο μέλλον.
 • Βεβαιωθείτε ότι το πορτοφόλι σας μπορεί να υποστηριχθεί με μια φράση σπόρου ή ένα αρχείο. Ακολουθήστε τις οδηγίες του πορτοφολιού για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας. Αποθηκεύστε το με ασφάλεια, εκτός σύνδεσης. Ενημερώστε το αντίγραφο ασφαλείας σας εάν το πορτοφόλι σας αλλάζει πολύ.

Τελικές σκέψεις

Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να κατανοήσετε καλύτερα τα ανώνυμα κρυπτογραφικά πορτοφόλια. Αν είστε νέοι σε αυτόν τον τομέα, ξεκινήστε με τον οδηγό μας για αρχάριους σχετικά με το τι είναι ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης, ο οποίος καλύπτει όλα τα βασικά με έμφαση στην ιδιωτικότητα.

Όταν είστε έτοιμοι να επιλέξετε ένα ανώνυμο πορτοφόλι, ο οδηγός μας σχετικά με το πώς να επιλέξετε ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης παρέχει συμβουλές για την επιλογή ενός πορτοφολιού που διατηρεί την ταυτότητά σας προστατευμένη.

Για όσους ενδιαφέρονται για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, η λεπτομερής μας εξήγηση για το κρύο πορτοφόλι και τις αρχές λειτουργίας του παρέχει πληροφορίες για το πώς να διατηρείτε το κρυπτονόμισμα σας ασφαλές και ιδιωτικό εκτός σύνδεσης.

Χρησιμοποιήστε αυτούς τους πόρους για να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με την ασφαλή και ιδιωτική διαχείριση των ψηφιακών σας περιουσιακών στοιχείων

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα ανώνυμα κρυπτογραφικά πορτοφόλια

Απαιτούν KYC τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης;

Δεν απαιτούν KYC όλα τα κρυπτογραφικά πορτοφόλια.

Υπάρχουν κρυπτογραφικά πορτοφόλια που δεν απαιτούν KYC;

Ναι, υπάρχουν πολλά πορτοφόλια χωρίς KYC, όπως το Zengo, το Trezor ή το Ngrave.

Μπορεί να αποσταλεί κρυπτονόμισμα ανώνυμα;

Ναι, το κρυπτονόμισμα μπορεί να αποσταλεί ανώνυμα χρησιμοποιώντας ορισμένα πορτοφόλια ή νομίσματα που εστιάζουν στην προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Μπορώ να κάνω ανάληψη κρυπτογράφησης χωρίς KYC;

Ναι, μπορείτε να κάνετε ανάληψη κρυπτογράφησης χωρίς KYC μέσω πορτοφολιών ή πλατφορμών χωρίς KYC.

Μπορώ να αγοράσω κρυπτονόμισμα ανώνυμα;

Ναι, μπορείτε να αγοράσετε κρυπτονόμισμα ανώνυμα χρησιμοποιώντας peer-to-peer πλατφόρμες ή ΑΤΜ που δεν απαιτούν επαλήθευση KYC.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς