Συναλλαγές με μόχλευση και περιθώριο σε κρυπτονομίσματα: Τι πρέπει να ξέρετε

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Table of Contents

⚡️ Ποια είναι η καλύτερη μόχλευση για αρχάριους;

Μόχλευση 1:10
Ποιο είναι το ιδανικό επίπεδο μόχλευσης για έναν αρχάριο έμπορο; Εάν είστε νέος στο Forex, η μόχλευση 1:10 και τα 10.000 δολάρια σε μετρητά είναι εξαιρετικές θέσεις για να ξεκινήσετε. Ως αποτέλεσμα, η καλύτερη μόχλευση για έναν αρχάριο δεν υπερβαίνει την αναλογία 1 προς 10.

⚡️ Είναι η μόχλευση καλή ή κακή;

Ο όρος μόχλευση έχει δύο σημασίες: ένα χρηματοπιστωτικό μέσο που επιτρέπει στον επενδυτή να ποντάρει περισσότερα από τα χρήματά του και μια σχέση μεταξύ δύο μερών στην οποία το ένα εξαρτάται από το άλλο. Η ουσία της δεν είναι ούτε ωφέλιμη ούτε επιβλαβής. Τα καλά ή κακά αποτελέσματα των εσόδων και των επιδόσεων των επενδύσεών μας ενισχύονται από τη μόχλευση. Λάβετε υπόψη σας τις πιθανές συνέπειες της μόχλευσης που ενυπάρχουν σε κάθε επένδυση που κάνετε.

⚡️ Τι σημαίνει μόχλευση 20x

100 δολάρια μπορεί να είναι ένα καλό σημείο αναφοράς για να αξιολογήσετε πόσα χρήματα χρειάζεστε για να καλύψετε τις θέσεις σας. Όταν χρησιμοποιεί μόχλευση 20x, ένας επενδυτής μπορεί να ανοίξει μια σημαντική θέση με 100 δολάρια και να διατηρήσει το υπόλοιπο του λογαριασμού του αρκετά μέτριο ώστε να αποφύγει την εξουδετέρωση από αρνητικές κινήσεις της αγοράς.

⚡️ Πώς επηρεάζει η μόχλευση το bitcoin;

Σε επίπεδο αγοράς, η χρήση της μόχλευσης αυξάνει τις τιμές των περιουσιακών στοιχείων. Λόγω της αυξημένης μεταβλητότητας του Bitcoin, η τιμή του είναι λιγότερο προβλέψιμη- καθιστώντας το έτσι ανίκανο να χρησιμεύσει ως αξιόπιστο αποταμιευτικό μέσο. Η μόχλευση αυξάνει την έκθεση και καθιστά μια επένδυση αδύνατο να επωφεληθεί σε ατομικό επίπεδο.

συναλλαγές περιθωρίου

Πριν ξεκινήσετε, κάντε κάποια μελέτη. Ενδιαφέρεστε να κατακτήσετε την περίπλοκη τέχνη της διαπραγμάτευσης με μόχλευση και του περιθωρίου κέρδους; Αν ναι, το βήμα προς βήμα σεμινάριό μας μπορεί να σας διδάξει τα πάντα, από τη δημιουργία εισοδήματος έως την εκτίμηση του κινδύνου. Αφήστε μας να σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με τις επενδύσεις σας! Πρόκειται για μια ανεκτίμητη πηγή για όσους αναζητούν την οικονομική επιτυχία!

Τι ακριβώς είναι η μόχλευση και η διαπραγμάτευση με περιθώριο κέρδους;

Τι είναι η διαπραγμάτευση περιθωρίου και πώς λειτουργεί;

Αν και οι όροι “περιθώριο κέρδους” και “μόχλευση” είναι γνωστοί σε πολλούς ανθρώπους, πολύ λίγοι κατανοούν τη σημασία τους. Η διαπραγμάτευση με περιθώριο περιλαμβάνει απλώς τη χρήση δανεισμένων χρημάτων για επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα.

συναλλαγές περιθωρίου
Τι είναι η μόχλευση στη διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων;

Επειδή διαφέρει από τις συμβατικές συναλλαγές στο ότι σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε σημαντικά περισσότερα χρήματα και να μοχλεύσετε τη θέση σας, οι συναλλαγές με περιθώριο κέρδους έχουν γίνει όλο και πιο δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια. Σε απλά ελληνικά, αυτό σημαίνει ότι η διαπραγμάτευση με περιθώριο κέρδους σας παρέχει την ευκαιρία να αποκομίσετε ωραία κέρδη από κερδοφόρες συναλλαγές. Ωστόσο, ο κίνδυνος απώλειας είναι επίσης μεγαλύτερος.

Γιατί χρειάζομαι ασφάλιση στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων;

Ποια είναι η έννοια της “μόχλευσης”; Η μόχλευση σας επιτρέπει να κάνετε συναλλαγές περισσότερο από ό,τι θα μπορούσατε διαφορετικά

περιθώριο σε κρυπτονομίσματα
Μάρκες κρυπτογράφησης με μόχλευση

Στις συναλλαγές με περιθώριο κέρδους, καταθέτετε μόνο ένα ποσοστό του συνολικού ποσού της εντολής στο λογαριασμό σας. Το υπόλοιπο είναι χρέος με μόχλευση από τον χρηματιστή. Αυτό επιτρέπει στους συναλλασσόμενους να αναλαμβάνουν μεγαλύτερες θέσεις από ό,τι θα μπορούσαν αν χρησιμοποιούσαν μόνο τα προσωπικά τους κεφάλαια.

Με τη μόχλευση, μπορείτε να αυξήσετε την αγοραστική σας δύναμη μέχρι και σε αναλογία 100:1! Αυτό σημαίνει ότι με μόλις 100 δολάρια στο λογαριασμό σας, μπορείτε να διαπραγματευτείτε κρυπτονομίσματα αξίας 10.000 δολαρίων – αυτό είναι που λέμε αξιοποίηση στο έπακρο.

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΡΥΠΤΟΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2022 – Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο

Επειδή τα κρυπτονομίσματα είναι τόσο απρόβλεπτα, επιτρέποντας στα άτομα να επωφεληθούν δυνητικά από σημαντικές και γρήγορες διακυμάνσεις, τα CFD κρυπτονομισμάτων έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή στις συναλλαγέςόπως το eToro, επειδή η διαπραγμάτευση περιθωρίου επιτρέπει τη δημιουργία τόσο μακρών όσο και βραχέων θέσεων. Με τη διαπραγμάτευση περιθωρίου κρυπτογράφησης, μπορείτε να στοιχηματίσετε στο μέλλον οποιουδήποτε κρυπτονομίσματος- είτε η αξία του αυξάνεται είτε μειώνεται. Εάν η πρόβλεψή σας αποδειχθεί ακριβής, θα μπορούσατε να αποκομίσετε σημαντικό κέρδος από τις διακυμάνσεις της τιμής.

συναλλαγές περιθωρίου
Περιθώριο συναλλαγών κρυπτονομισμάτων

Τι είναι η διαπραγμάτευση με μόχλευση στα κρυπτονομίσματα;

Αν καταλάβετε πώς να χρησιμοποιείτε σωστά τη μόχλευση, σας επιτρέπει να βγάλετε πολύ περισσότερα χρήματα στο ίδιο χρονικό διάστημα σε σύγκριση με την απλή επένδυση. Όταν καταθέτετε κεφάλαια στο λογαριασμό σας, διαχωρίζονται και κατανέμονται ώστε να παρέχουν την επιθυμητή μόχλευση για κάθε μεμονωμένη θέση.

Πώς λειτουργεί η μόχλευση κρυπτονομισμάτων;
Τι είναι η μόχλευση στη διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων;

Τώρα είναι η ώρα να εκμεταλλευτείτε αυτή την εξαιρετική αναλογία μόχλευσης 1:10 και να επενδύσετε 10.000 δολάρια στο χρηματιστήριο. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία! Εκμεταλλευόμενοι αυτή την ευκαιρία, θα χρειαστεί μόνο 10% περιθώριο κέρδους αντί για το κανονικό 100%. Αυτό σημαίνει ότι η επένδυσή σας θα απαιτήσει μόνο 1.000 δολάρια από εσάς! Χωρίς μόχλευση που χρησιμοποιείται στις συναλλαγές, θα έπρεπε να βάλετε όλο το ποσό των μετρητών εκ των προτέρων- αυτό είναι σημαντικά περισσότερο από αυτό που απαιτείται όταν γίνεται μόχλευση.

Στη συνέχεια, η άνοδος των μετοχών σας θα σας ωφελήσει σημαντικά οικονομικά. Με άλλα λόγια, η διαπραγμάτευση με μόχλευση bitcoin απαιτεί πολύ λιγότερα χρήματα για να δημιουργήσει το ίδιο ποσό χρημάτων. Αντίθετα, είναι εξίσου επιτακτικό να θυμάστε ότι αν η αξία της μετοχής πέσει, τα κέρδη σας θα μειωθούν.

Πώς να χρησιμοποιείτε τη μόχλευση και το περιθώριο συναλλαγών για τη διαχείριση του κινδύνου

Χρησιμοποιώντας τη μόχλευση και τις συναλλαγές με περιθώριο κέρδους, οι επενδυτές μπορούν να διαχειριστούν τον κίνδυνο των χαρτοφυλακίων τους.

συναλλαγές περιθωρίου
Πώς να χρησιμοποιήσετε τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων

Η διαπραγμάτευση με περιθώριο μπορεί να είναι μια επικερδής προσπάθεια, αλλά ενέχει τη δυνατότητα να θέσει το κεφάλαιό σας σε κίνδυνο. Αναμφισβήτητα το πιο επικίνδυνο στοιχείο της διαπραγμάτευσης με περιθώριο κέρδους είναι η ικανότητά της να μεγεθύνει τις απώλειες σε μια στιγμή. Για να μετριάσετε αυτούς τους κινδύνους, σας προτρέπω να εξετάσετε ορισμένα προληπτικά μέτρα που μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο και να μεγιστοποιήσουν τις ανταμοιβές.

Το stop loss είναι ένα εργαλείο διαχείρισης κινδύνου που σας επιτρέπει να κλείσετε μια συναλλαγή σε ένα συγκεκριμένο σημείο σε περίπτωση που η αγορά κινηθεί εναντίον σας. Η υιοθέτηση αυτής της στρατηγικής είναι επιβεβλημένη προκειμένου να κατανοήσετε τους πιθανούς οικονομικούς κινδύνους που ενέχει.

Όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι η απώλεια χρημάτων δεν είναι επιθυμητή. Όταν πρόκειται για tomargin συναλλαγές με Bitcoin, επενδύστε μόνο ένα ποσό με το οποίο είστε άνετα να αποχωρίζεστε αν χρειαστεί. Εάν οι απώλειές σας ξεπερνούν το 5% του υπολοίπου του λογαριασμού, μπορεί να έχετε μπει πολύ βαθιά και θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να εγκαταλείψετε τη θέση αμέσως. Για να εγγυηθείτε μια ομαλή πορεία κατά την επένδυση σε συναλλαγές με περιθώριο κέρδους σε κρυπτονομίσματα, βεβαιωθείτε ότι έχετε επαρκή κεφάλαια στην άκρη για την αποπληρωμή του κεφαλαίου, όταν χρειάζεται.

Πώς μπορεί η μόχλευση να σας κάνει πλούσιους;
Είναι η μόχλευση καλή μακροπρόθεσμα;

Πάρτε κέρδος: Μπορείτε να τοποθετήσετε μια εντολή ανάληψης κέρδους για να κλείσετε τη θέση σας όταν τα κέρδη φτάσουν ένα συγκεκριμένο ποσό, σε αντίθεση με τη χρήση ενός stop loss. Δεδομένου ότι το κρυπτονόμισμα είναι τόσο απρόβλεπτο, είναι συχνά καλύτερο να αποχωρήσετε πριν η μετοχή πάρει άλλη τροπή.

Προστασία αρνητικών ιδίων κεφαλαίων: Ορισμένες πλατφόρμες διαπραγμάτευσης θα απορροφήσουν τη ζημία και θα μηδενίσουν τα ίδια κεφάλαιά σας, εάν οι συνθήκες της αγοράς προκαλέσουν αρνητική μεταβολή των ιδίων κεφαλαίων σας για απρόβλεπτο λόγο. Αυτός είναι ο μηχανισμός προστασίας της eToro.

Crypto Leverage Trading για μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα κέρδη
Συναλλαγές κρυπτονομισμάτων με μόχλευση και κατοχή θέσεων long.

Crypto Leverage Trading για μακροπρόθεσμα και βραχυπρόθεσμα κέρδη

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μόχλευση για να εμπορεύεστε τόσο ανοδικές όσο και καθοδικές τάσεις. Η λήψη μιας θέσης αγοράς συνήθως σημαίνει ότι αναμένετε ότι η τιμή του περιουσιακού στοιχείου θα αυξηθεί. Αντίθετα, το άνοιγμα μιας θέσης πώλησης υποδηλώνει την πεποίθησή σας ότι η αξία του περιουσιακού στοιχείου θα μειωθεί.

Συναλλαγές κρυπτονομισμάτων με μόχλευση και κατοχή θέσεων long.

Για να κατανοήσουμε τις συναλλαγές με μόχλευση κρυπτογράφησης και τις μακροχρόνιες θέσεις, ας δούμε ένα παράδειγμα. Ας υποθέσουμε ότι ανοίγετε μια θέση long στο Bitcoin με 10.000 δολάρια και μόχλευση 10x – σε αυτή την περίπτωση η εξασφάλισή σας είναι απλώς 1.000 δολάρια. Εκμεταλλευόμενοι τη δυνατότητα μόχλευσης, αν η αξία του Bitcoin αυξηθεί κατά 20%, θα έχετε κέρδη πάνω από δεκαπλάσια σε σχέση με αυτά που θα είχατε χωρίς μόχλευση: δηλαδή ένα επιβλητικό ποσό 2.000 δολαρίων!

Συναλλαγές κρυπτονομισμάτων με μόχλευση και κατοχή θέσεων long.
Συναλλαγές κρυπτονομισμάτων με μόχλευση και κατοχή θέσεων long.

Ωστόσο, αν η αξία του Bitcoin υποχωρήσει κατά 20%, θα χάσετε συνολικά 2.000 δολάρια. Με την αρχική σας εξασφάλιση να είναι μόνο 1.000 δολάρια, αυτό θα τερμάτιζε αυτόματα τη θέση σας πριν από την επίτευξη του πλήρους ποσού. Με τελικό αποτέλεσμα τη ρευστοποίηση και τελικά τη μείωση του υπολοίπου σας στο μηδέν.

Συναλλαγές επί περιθωρίου και ανάληψη βραχυπρόθεσμων θέσεων σε κρυπτονομίσματα.

Ας υποθέσουμε ότι σκοπεύετε να ξεκινήσετε μια θέση πώλησης 10.000 δολαρίων στο Bitcoin με μόχλευση 10x. Δανείζεστε Bitcoin από κάποιον και στη συνέχεια το πουλάτε στην τρέχουσα τιμή της αγοράς. Η επιλογή μου να διαπραγματευτείτε με μόχλευση 10x, μπορείτε να πουλήσετε Bitcoin αξίας 10.000 δολαρίων, ενώ έχετε μόνο μια εξασφάλιση ύψους 1.000 δολαρίων.

Αντίθετα, αν είχατε δανειστεί 0,25 Bitcoin και το είχατε πουλήσει όταν η τιμή ήταν 40.000 δολάρια, τότε σε μια πτώση 20% στα 32.000 δολάρια – θα μπορούσατε να επαναγοράσετε το περιουσιακό σας στοιχείο για ένα απίστευτο ποσό μόλις 8.000 δολάρια! Θα είχατε αποκομίσει κέρδος 2.4000 δολάρια.

Συναλλαγές επί περιθωρίου και ανάληψη βραχυπρόθεσμων θέσεων σε κρυπτονομίσματα.
Συναλλαγές επί περιθωρίου και ανάληψη βραχυπρόθεσμων θέσεων σε κρυπτονομίσματα.

Αν όμως το Bitcoin αυξηθεί κατά 20% στα 48.000 δολάρια, θα χρειαστείτε επιπλέον 2.000 δολάρια για να επαναγοράσετε τα 0,25 BTC. Αλλά με μόνο 1.000 δολάρια να έχουν απομείνει στο λογαριασμό σας σε εκείνο το σημείο, η θέση σας θα κλείσει αναγκαστικά αντ' αυτού.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης των συναλλαγών κρυπτονομισμάτων με μόχλευση;

Κάθε στρατηγική διαπραγμάτευσης, συμπεριλαμβανομένης της διαπραγμάτευσης κρυπτονομισμάτων με περιθώριο κέρδους, ενέχει τόσο πλεονεκτήματα όσο και μειονεκτήματα. Συνολικά, αυτή η προσέγγιση έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που εξισορροπούνται μεταξύ τους.

Είναι η μόχλευση πίστωση;
Τι είδους μόχλευση πρέπει να χρησιμοποιεί ένας αρχάριος;

Η γοητεία των υψηλότερων κερδών είναι βέβαιο ότι θα σας γοητεύσει, ωστόσο υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να υποστείτε μεγαλύτερες απώλειες εάν οι συναλλαγές σας αποδειχθούν ξινές. Ομοίως, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να διαφοροποιήσετε το χαρτοφυλάκιό σας εις βάρος σημαντικά μεγαλύτερου κινδύνου από ό,τι επιτρέπουν άλλες στρατηγικές συναλλαγών. Ο παρακάτω πίνακας παρέχει πρόσθετες περιπτώσεις:

Πλεονεκτήματα

 • ✔️ Αυξημένα κέρδη
 • ✔️ Διαφοροποίηση
 • ✔️ Δεδομένου του περιορισμένου χρηματικού ποσού, μπορείτε να κερδοσκοπήσετε μόνο σε εγχειρήματα χαμηλού κινδύνου.
 • ✔️ Σας μαθαίνει να είστε υπομονετικοί και προσεκτικοί.
Ποιος μεσίτης παρέχει την υψηλότερη μόχλευση;
Είναι επικερδές να χρησιμοποιείτε το περιθώριο συναλλαγών;

Μειονεκτήματα

 • ❌ Ακραίες απώλειες
 • ❌ Συναλλαγές με υψηλό κίνδυνο
 • ❌ εξαιρετικά ευμετάβλητες Αγορές μπορούν να εξαντλήσουν γρήγορα τα περιουσιακά σας στοιχεία.
 • ❌ για τους αρχάριους, είναι πολύ πιο δύσκολο

Στρατηγικές για την εμπορία κρυπτονομισμάτων με περιθώριο κέρδους

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για διαπραγμάτευση με περιθώριο και πίστωση σε κρυπτονόμισμα. Ακολουθούν μερικές από αυτές που πρέπει να εξετάσετε:

Είναι δυνατόν να κερδίσετε από τις συναλλαγές με περιθώριο κέρδους;
περιθώριο σε κρυπτονομίσματα
 • Ένας πιθανός τρόπος για να περιορίσετε τον κίνδυνο όταν μόλις ξεκινάτε είναι να ξεκινήσετε με μικρές θέσεις και στη συνέχεια να αυξήσετε τη μόχλευση καθώς αποκτάτε εμπειρία.
 • Εξασκηθείτε στις συναλλαγές με ένα λογαριασμό επίδειξης. Μπορείτε να μάθετε τα μυστικά της διαπραγμάτευσης με μόχλευση χρησιμοποιώντας έναν λεγόμενο λογαριασμό επίδειξης, όπως αυτός του eToro, ο οποίος σας επιτρέπει να εξασκηθείτε χωρίς να διακινδυνεύσετε πραγματικά χρήματα.
 • Ορίστε τους στόχους με σαφήνεια και ελαχιστοποιήστε τον κίνδυνο. Η ύπαρξη ενός σταθερού σχεδίου διαχείρισης κινδύνου καθώς και ξεκάθαρων στόχων κέρδους μπορεί να σας βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό να αποφύγετε συναισθηματικές κρίσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε απώλειες.
 • Χωρίστε τα στοιχήματά σας. Η λήψη μέτρων για τη μείωση του κινδύνου είναι μια άλλη προσέγγιση για την ελαχιστοποίησή του. Μπορείτε, για παράδειγμα, να κάνετε μια σειρά εντολών κέρδους για να παίρνετε κέρδη σταδιακά και όχι όλα μαζί, όταν επιτευχθεί το ενιαίο όριο κέρδους σας.
 • Περιορίστε το χρόνο που συναλλάσσεστε – Εξετάστε το ενδεχόμενο να περιορίσετε το χρονικό διάστημα που διατηρείτε οποιαδήποτε θέση για να προστατευτείτε από απροσδόκητες πτώσεις τιμών και μακροπρόθεσμες διορθώσεις της αγοράς.

ΟΔΗΓΌΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΎΠΟΥΣ ΕΝΤΟΛΏΝ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΆΤΩΝ

Πώς πληρώνετε για το περιθώριο κέρδους;
συναλλαγές με μόχλευση και περιθώριο σε κρυπτονομίσματα

6 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν επενδύσετε σε μοχλευμένα κουπόνια

Θα πρέπει να αισθάνεστε άνετα με την απόκτηση κρυπτονομισμάτων μόνο όταν η αξία τους είναι γύρω στα 4.200 δολάρια. Ωστόσο, τα περιουσιακά στοιχεία υψηλού κινδύνου, όπως τα κουπόνια με μόχλευση, δεν πρέπει να λαμβάνονται ελαφρά τη καρδία – πριν τα εξετάσετε εξοικειωθείτε με τα πιο κρίσιμα γεγονότα.

Καθώς η επένδυση σε κρυπτονομίσματα έχει γίνει πιο δημοφιλής, έχει ανοίξει ευκαιρίες για τους ανθρώπους να εξερευνήσουν τη διαπραγμάτευση σε νέους τύπους περιουσιακών στοιχείων. Οι επενδυτές με ανοχή υψηλού κινδύνου ενδιαφέρονται για τα ftx μοχλευμένα μάρκες.

περιθώριο σε κρυπτονομίσματα
Τι σημαίνει μόχλευση στις επιχειρήσεις;

Επαναπροσδιορισμός της ισορροπίας των μοχλευμένων tokens για να διατηρηθεί σταθερή η μόχλευση-στόχος

Τα κουπόνια με μόχλευση έχουν ένα καθορισμένο ποσό μόχλευσης, όπως τρεις φορές την αξία του υποκείμενου περιουσιακού στοιχείου. Το κουπόνι αυτορυθμίζεται αυτόματα για να διατηρήσει αυτό το επίπεδο μόχλευσης. Για παράδειγμα, αν αρχίσει να βγάζει χρήματα, θα επανεπενδύσει αυτά τα κέρδη. Ωστόσο, εάν η εταιρεία βιώσει μια νομισματική πτώση, θα αναγκαστεί να ρευστοποιήσει κάποια από τα περιουσιακά της στοιχεία.

συναλλαγές με μόχλευση και περιθώριο σε κρυπτονομίσματα
Πώς διαχειρίζεστε τον κίνδυνο με το περιθώριο κέρδους;

Κάθε μέρα, οι μάρκες με μόχλευση συνήθως εξισορροπούνται εκ νέου. Σε περιόδους υψηλής μεταβλητότητας, το χρηματιστήριο που εκδίδει το κουπόνι μπορεί να διαθέτει μηχανισμούς που απαιτούν την επανεξισορρόπησή του το συντομότερο δυνατό.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος να υποβιβαστεί μια επένδυση είναι όταν μια εταιρεία πτωχεύσει. Είναι δύσκολο να προβλεφθεί εάν και κατά πόσο η αξία των προηγούμενων επενδύσεών τους θα ανακτηθεί από τους επενδυτές. Από την άλλη πλευρά, τα μοχλευμένα tokens στο Binance λειτουργούν διαφορετικά (και με μεγαλύτερη ασφάλεια). Αντί να έχουν ένα συγκεκριμένο

Η ευκολία χρήσης τους τα έχει καταστήσει ευρέως δημοφιλή.

Η διαπραγμάτευση με περιθώριο είναι συνήθως περίπλοκη και χρειάζεται συνεχή προσοχή από τον έμπορο. Συγκριτικά, η μόχλευση με μάρκες είναι μια απλή λύση που απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια εκ μέρους σας.

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι των συναλλαγών με περιθώριο κέρδους;
Μάρκες κρυπτογράφησης με μόχλευση

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για εξασφαλίσεις ή περιθώρια (δανεικά κεφάλαια από χρηματιστή ή ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης). Η επανεξισορρόπηση διασφαλίζει ότι η εταιρεία σας δεν θα χρειαστεί να ρευστοποιήσει τα περιουσιακά της στοιχεία, ακόμη και αν η αξία του token πέσει. Εάν η τιμή των token πέσει, η πώληση ορισμένων από αυτά θα συγκεντρώσει αρκετά μετρητά για να καλύψει τα λειτουργικά έξοδα.

3. υπόκεινται σε φθίνουσα μεταβλητότητα.

Ένας από τους σημαντικότερους κινδύνους της χρήσης μοχλευμένων μάρκων είναι η μείωση της μεταβλητότητας, η οποία μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις επενδύσεις. Ο καλύτερος τρόπος για να αντιληφθείτε αυτή την ιδέα είναι μέσω της σύγκρισης.

Ας υποθέσουμε ότι προσπαθείτε να αγοράσετε bitcoins. Ξοδεύετε 100 δολάρια για να τα αποκτήσετε. Η τιμή τους έχει αυξηθεί κατά 10% την επόμενη ημέρα, δίνοντας στην επένδυσή σας αξία 110 δολαρίων. Ωστόσο, η τιμή πέφτει κατά 10% την επόμενη ημέρα, μειώνοντας το ποντάρισμά σας κατά $11. Η επένδυσή σας θα έχει αξία $99.

Ποιος είναι ο κανόνας του 2% στις συναλλαγές;
Τι είναι το περιθώριο και η μόχλευση στις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων;

Εάν επενδύσετε 100 δολάρια σε ένα κρυπτονόμισμα με μόχλευση, η επένδυσή σας θα αυξηθεί κατά 300% εάν η τιμή του bitcoin αυξηθεί κατά 10%. Μια φαινομενικά μικρή μείωση της τιμής μπορεί να έχει τεράστια επίδραση στην επένδυσή σας, αν είναι σωστά μοχλευμένη. Για παράδειγμα, με την πτώση κατά 30% της αρχικής σας αγοράς, θα χάνατε 39 δολάρια και θα σας έμεναν μόνο 91 δολάρια! Είναι ζωτικής σημασίας να θυμάστε ότι ακόμη και μικρές προσαρμογές στην τιμολόγηση μπορούν να φέρουν δραματικά αποτελέσματα.

Ακόμη και αν οι τιμές αγοράς και πώλησης σας κυμαίνονται σημαντικά, η πτώση της μεταβλητότητας καταστρέφει την επένδυσή σας.

4. Ορισμένα ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης δεν τα πωλούν.

Η αγορά μοχλευμένων κουπονιών μπορεί να είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, ειδικά για τους κατοίκους των ΗΠΑ. Αυτά τα κουπόνια είναι προσβάσιμα μόνο σε λίγες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης και, δυστυχώς, ορισμένες από αυτές δεν δέχονται καταθέσεις μετρητών.

συναλλαγές με μόχλευση και περιθώριο σε κρυπτονομίσματα
περιθώριο σε κρυπτονομίσματα

Πώς μπορείτε λοιπόν να αποκτήσετε κουπόνια με μόχλευση; Η χρήση ενός άλλου ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων ως “είσοδος” για την κατάθεση χρημάτων και, στη συνέχεια, η αποστολή των κεφαλαίων σε ένα ανταλλακτήριο που πωλεί μοχλευμένα μάρκες είναι μια δημοφιλής στρατηγική. Να πώς θα λειτουργούσε:

 • Πραγματοποιήστε μια συναλλαγή σε ένα ανταλλακτήριο που το υποστηρίζει αυτό, όπως το Coinbase.
 • Για να κάνετε την κίνησή σας παιχνιδάκι, σας δίνω τον σύνδεσμο για το Coinbase, ώστε να μπορείτε να αγοράσετε γρήγορα οποιοδήποτε κρυπτονόμισμα της προτίμησής σας. Τα σταθερά νομίσματα, όπως το USD Coin (USDC), επιλέγονται συχνά επειδή έχουν σταθερή αξία.
 • Ανταλλακτήρια όπως το KuCoin και το Gate.io μπορούν να σας επιτρέψουν να μετατρέψετε το κρυπτονόμισμά σας σε κουπόνι με μόχλευση, επιτρέποντάς σας να επωφεληθείτε από την άνοδο της αξίας οποιουδήποτε από τα δύο.
 • Θα πρέπει να αποσύρετε το κρυπτονόμισμα που στείλατε πριν ξεκινήσετε αυτή τη διαδικασία.

5. Ενδέχεται να υπάρξουν πρόσθετες δαπάνες.

κρυπτογραφικά μάρκες με μόχλευση
Πώς να συναλλάσσεστε με μόχλευση;

Υπάρχουν ορισμένοι κίνδυνοι που συνδέονται με την κατοχή μοχλευμένων μάρκων, όπως η υψηλότερη μεταβλητότητα και οι πρόσθετες αμοιβές διαχείρισης. Για παράδειγμα, εδώ είναι τα τρέχοντα κόστη διαχείρισης για δύο κοινούς τύπους μοχλευμένων μάρκων:

 • Η Binance χρεώνει ένα τέλος για κάθε ημέρα που ο χρήστης διατηρεί συμμετοχές σε οποιοδήποτε από τα έξι μοχλευμένα μάρκες κρυπτονομισμάτων της.
 • Το κόστος διατήρησης των μοχλευμένων μάρκων FTX με ημερήσια προμήθεια 0,03% είναι το ένα εκατοστό της τιμής της διαχείρισης κανονικών κεφαλαίων.

Επειδή πρόκειται για μηνιαίες χρεώσεις, μπορεί να μην φαίνεται ότι είναι σημαντικές. Σκεφτείτε πόσα χρήματα θα σπαταλήσετε αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τον ίδιο τραπεζικό λογαριασμό επί ένα χρόνο. Τα μοχλευμένα tokens της Binance θα κοστίζουν 3,65 τοις εκατό και τα έξοδα διαχείρισης της FTX θα είναι υψηλότερα από 10 τοις εκατό.

6. Πρόκειται για βραχυπρόθεσμες επενδύσεις για προχωρημένους εμπόρους.

τι είναι τα μοχλευμένα κουπόνια
Πώς να κάνετε long συναλλαγές;

Τα κουπόνια με μόχλευση είναι ακατάλληλα για μακροπρόθεσμες επενδύσεις λόγω της μειωμένης μεταβλητότητας και του κόστους διαχείρισης. Δεδομένου ότι το κρυπτονόμισμα είναι ασταθές εάν διατηρείτε μοχλευμένα μάρκες, υπάρχει πιθανότητα να καταλήξετε να χάσετε χρήματα.

Τα τυχερά παιχνίδια σε κρυπτονόμισμα μπορεί να είναι μια επισφαλής κατάσταση, ωστόσο αν πιστεύετε ότι η αξία ενός συγκεκριμένου ψηφιακού νομίσματος θα εκτοξευθεί ή θα πέσει σύντομα, τότε είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να σκεφτείτε. Η αγορά ενός κουπονιού με μόχλευση μπορεί να αυξήσει σημαντικά τα κέρδη σας, αλλά είναι μια βραχυπρόθεσμη στρατηγική για προχωρημένους εμπόρους.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να επενδύσετε χρήματα βραχυπρόθεσμα;
συναλλαγές με μόχλευση και περιθώριο σε κρυπτονομίσματα

Ο συνδυασμένος κίνδυνος σημαίνει ότι τα μάρκες με μόχλευση δεν είναι για αρχάριους. Θα μπορούσατε να καταλήξετε να σπαταλήσετε το μεγαλύτερο μέρος των κεφαλαίων σας μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα κρυπτονομίσματα είναι προτιμότερο να τα αγοράζουν και να τα διακρατούν οι επενδυτές. Είναι ήδη αρκετά ευμετάβλητα- η προσθήκη μόχλευσης απλώς αυξάνει τη μεταβλητότητά τους. Αν ενδιαφέρεστε για τα token με μόχλευση, κάντε αρκετή έρευνα και επενδύστε μόνο χρήματα που είστε διατεθειμένοι να χάσετε.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς