Kρυπτο φούσκα: Κρυπτογράφηση: Τι θα ακολουθήσει;

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

⚡️ Τι σημαίνει κρυπτονόμισμα κρυπτονόμισμα φούσκα;

Από τη σκοπιά των σκεπτικιστών, τα κρυπτονομίσματα είναι μια εξαιρετικά ευμετάβλητη και μη βιώσιμη φούσκα που είναι βέβαιο ότι θα καταρρεύσει κάποια στιγμή.

⚡️ Ποιο κρυπτονόμισμα θα εκραγεί το επόμενο;

Το Chainlink είναι ένα από τα πιο σταθερά κρυπτονομίσματα σήμερα. Είναι ένα από τα κορυφαία κρυπτονομίσματα που θα σημειώσουν άνοδο το 2023 εξαιτίας αυτού. Το Chainlink είναι ένα κρυπτονόμισμα που συνδέει τις αλυσίδες μπλοκ με τον έξω κόσμο χρησιμοποιώντας “μαντεία”.

⚡️ Είναι το Etherium μια κρυπτογραφική φούσκα;

Παρά την άνοδο της δημοτικότητας που γνώρισε το Ethereum το 2017, ορισμένοι ειδικοί του κλάδου υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται για φούσκα κρυπτονομισμάτων. Η αγορά κρυπτονομισμάτων εξερράγη πέρυσι και το Etherium είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα. Στις αρχές του τρέχοντος έτους, το Ether ήταν μια βιώσιμη επένδυση με μόλις 8 δολάρια ανά νόμισμα και αυξήθηκε γρήγορα για να γίνει ένα από τα πιο παραγωγικά κρυπτονομίσματα σε κεφαλαιοποίηση αγοράς.

⚡️ Θα εκραγεί το XRP;

Τον τελευταίο καιρό, το Bitcoin (BTC-USD), το Ethereum (ETH-USD) και το Solana (SOL-USD), τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα κρυπτογραφικά προϊόντα, έχουν δεχθεί τεράστιες πιέσεις. Παρ' όλα αυτά, η δημοτικότητα των νομισμάτων και η τεχνολογία blockchain πίσω από αυτά εξακολουθούν να είναι ισχυρές.

κρυπτο φούσκα

Η φούσκα είναι ένας όρος που έχει χρησιμοποιηθεί υπερβολικά πρόσφατα στον οικονομικό Τύπο για να περιγράψει τα πάντα, από την αγορά ακινήτων μέχρι τις μετοχές και τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.
Καθώς η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ έχει διοχετεύσει τρισεκατομμύρια δολάρια στην οικονομία για να καταπολεμήσει το COVID-19, οι τιμές των ακινήτων και των μετοχών έχουν εκτοξευθεί στα ύψη

Τι σημαίνει κρυπτογραφική φούσκα;
Υπάρχει κρυπτο φούσκα κρυπτογράφησης;

Αν και είναι αλήθεια ότι οι αποτιμήσεις της αγοράς έχουν τεντωθεί λόγω συμβατικών παραγόντων και ότι η αγορά ακινήτων μπορεί να μην ήταν ποτέ πιο καυτή, είναι δύσκολο να προσδιοριστεί αν τα περιουσιακά αυτά στοιχεία βρίσκονται σε φούσκα.

Στη συνέχεια, υπάρχουν τα κρυπτονομίσματα, μια ταχέως αναπτυσσόμενη κατηγορία περιουσιακών στοιχείων που, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, παρήγαγε χρήματα που μεταμόρφωσαν τις ζωές των πρώτων επενδυτών.

Τις τελευταίες εβδομάδες, η αξία του XRP είχε δραματικές διακυμάνσεις και πολλοί αμφισβήτησαν αν τα κρυπτονομίσματα βασίζονται στην κερδοσκοπία. Το Bitcoin και το Ethereum είναι δύο από τα ψηφιακά νομίσματα με την υψηλότερη εμπορική αξία, τα οποία διαπραγματεύονται ευρέως από το 2019 – κάνοντας ορισμένους να πιστεύουν ότι μπορεί να σχηματίζεται μια φούσκα κρυπτογράφησης στις διεθνείς αγορές.

Πώς λειτουργούν οι φυσαλίδες κρυπτο φούσκα
Ποιο κρυπτονόμισμα θα εκραγεί το επόμενο;

Τι είναι η κρυπτογραφική φούσκα;

Μια κρυπτοφούσκα είναι μια φούσκα στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Το 2017, οι τιμές του Bitcoin ανήλθαν στο εντυπωσιακό ποσό των 20.000 δολαρίων ανά νόμισμα. Αυτή η άνοδος της αξίας οφείλεται σε κερδοσκόπους που ήταν πεπεισμένοι ότι η τιμή θα συνέχιζε να ανεβαίνει για πάντα. Δυστυχώς, αυτή η φούσκα τελικά έσκασε και προκάλεσε δραματικές απώλειες σε σύντομο χρονικό διάστημα – με τις τιμές να πέφτουν ξανά σε όλη τη διαδρομή μέχρι περίπου τα 6000 δολάρια το καθένα μέσα σε λίγους μήνες! Μια φούσκα κρυπτογράφησης δημιουργείται όταν οι τιμές της αγοράς εκτοξεύονται ξαφνικά στα ύψη πριν καταρρεύσουν ταχύτατα με εξίσου γρήγορο ρυθμό.

Τα κρυπτονομίσματα είναι πάντα προσβάσιμα για online συναλλαγές, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να μετατραπούν σε ρευστά περιουσιακά στοιχεία χωρίς την επιρροή μιας κεντρικής τράπεζας ή κυβέρνησης. Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο οι επενδυτές δεν έχουν ακόμη δώσει προσοχή στα κρυπτονομίσματα σε περιόδους κρίσης.

Ποια φούσκα κρυπτονομισμάτων θα εκραγεί στη συνέχεια;
κρυπτο φούσκα

Καθώς η επιδημία εξαπλώθηκε, μεγάλοι θεσμικοί επενδυτές άρχισαν να επενδύουν στις αγορές κρυπτονομισμάτων. Θρυλικοί επενδυτές όπως ο Paul Tudor Jones πόνταραν σε αυτά τα συναρπαστικά χρηματοπιστωτικά μέσα.

Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε το FOMO, ή αλλιώς τον φόβο να χάσετε μια ευκαιρία, που θα μπορούσε να βοηθήσει να ωθήσει τις τιμές των κρυπτονομισμάτων σε υψηλά επίπεδα ρεκόρ.

Προσθέστε σε αυτό την πληρωμή των κυβερνητικών κινήτρων και τους ανθρώπους που είναι παγιδευμένοι στο σπίτι και ασκούν την κοινωνική απομόνωση, και έχετε τα χαρακτηριστικά μιας επιδημίας.

Είναι το Etherium μια κρυπτογραφική φούσκα;
Γιατί είναι τόσο ακριβές οι νεοσύστατες επιχειρήσεις κρυπτογράφησης;

Τώρα που η πανδημία υποχωρεί, οι επενδυτές αναρωτιούνται αν η ξαφνική ανάπτυξη στις αγορές κρυπτονομισμάτων οφειλόταν απλώς στο ότι υπήρχαν συνολικά περισσότερα χρήματα.

Τα κρυπτονομίσματα παραμένουν ένα εξαιρετικά αμφιλεγόμενο θέμα – ενώ κάποιοι τα χαρακτηρίζουν ως επαναστατική τεχνολογία που θα μπορούσε να φέρει πλήρη επανάσταση στην ιδέα μας για το χρήμα, άλλοι είναι επιφυλακτικοί σχετικά με τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Σημασία της φούσκας κρυπτονομισμάτων
Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις κρυπτογράφησης αποφέρουν δισεκατομμύρια ακόμη και σε υψηλές αποτιμήσεις

Η φούσκα των κρυπτονομισμάτων είναι ένα παράδειγμα μαζικής υστερίας για τις επενδύσεις.

Οι σκεπτικιστές των κρυπτονομισμάτων έχουν πολλά στοιχεία που υποδηλώνουν ότι η αγορά κρυπτονομισμάτων βρίσκεται σε φάση κερδοσκοπικής φούσκας.

Πού θα επενδύσουν τα χρήματά τους οι επενδυτές επιχειρηματικών κεφαλαίων το 2023;

κρυπτο φούσκα
Πού επενδύουν οι επενδυτές επιχειρηματικών κεφαλαίων το 2023

Με την κατανόηση αυτών των στόχων, μπορούμε να αποκτήσουμε μια καλύτερη εικόνα για το τι είναι αυτά τα ευμετάβλητα περιουσιακά στοιχεία.

Λόγω των πλεονεκτημάτων του σε σχέση με τα παραδοσιακά νομίσματα, το Bitcoin έχει κερδίσει τα γαλόνια του ως το σημαντικότερο εικονικό νόμισμα στον κόσμο. Απλά να έχετε κατά νου ότι μοιάζει πολύ περισσότερο με μια μετοχή από ό,τι, ας πούμε, το δολάριο ΗΠΑ ή άλλες αξιόπιστες προμήθειες χρήματος που υποστηρίζονται από το κράτος, λόγω της ακραίας μεταβλητότητάς του.

Τα κρυπτονομίσματα είναι ασταθή, γεγονός που τα καθιστά αναξιόπιστη μέθοδο αποταμίευσης χρημάτων.
Είναι επίσης εύκολο να πλαστογραφηθούν – το μόνο που χρειάζεστε είναι κάποιες βασικές δεξιότητες προγραμματισμού Μέχρι σήμερα, το Coin Gecko καταγράφει τις εντυπωσιακές 12.000+ διαφορετικές μορφές κρυπτονομισμάτων που κυκλοφορούν.

Γιατί σκάει ο ιστότοπος με τις κρυπτογραφικές φούσκες
Μπορεί το bitcoin να φτάσει το 1 εκατομμύριο δολάρια;

Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων που έφτασαν σε υψηλά ρεκόρ τον Νοέμβριο θα πρέπει να υπενθυμίζουν στους επενδυτές πόσο γρήγορα μπορούν να πέσουν αυτές οι τιμές. Η αξία της αγοράς έπεσε κατά πάνω από 1,2 τρισεκατομμύρια δολάρια μέσα σε λίγους μήνες.

Οι περισσότερες κρυπτογραφικές φούσκες περνούν από τα εξής πέντε στάδια: εκτόπιση, άνοδος, ευφορία, αποκόμιση κερδών και πανικός.

Καθώς οι επενδυτές ρευστοποιούν τις συμμετοχές τους για να επωφεληθούν από τα πρόσφατα κέρδη, θα είναι ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε την αντίδραση του τομέα των κρυπτονομισμάτων μόλις η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ αυξήσει τα μέτρα της κατά του πληθωρισμού.

Μπορεί το bitcoin να καταρρεύσει στο μηδέν;
Σχετίζεται το κρυπτονόμισμα με το χρηματιστήριο;

Οι αποτιμήσεις για τις startups κρυπτογράφησης έχουν ανέβει πολύ τον τελευταίο καιρό.

Κρυπτονομίσματα όπως το FTX και το OpenSea, τα οποία σημείωσαν πρόσφατη άνοδο της αξίας τους, μπορεί να είναι ενδεικτικά μιας οικονομικής φούσκας.

Η απαγόρευση των ICOs από την κινεζική κυβέρνηση είναι ένας βασικός παράγοντας που οδηγεί στην πρόσφατη άνοδο των τιμών των κρυπτονομισμάτων. Στα μέσα Ιανουαρίου, οι κινεζικές αρχές ανακοίνωσαν την απόφασή τους να ρυθμίσουν ή να απαγορεύσουν τις συναλλαγές Bitcoin. Λίγο αργότερα, τα αρνητικά νέα από την Κίνα προκάλεσαν παγκόσμια πτώση των τιμών. Ωστόσο, η ραγδαία αύξηση της δημοτικότητας και της χρήσης των κρυπτονομισμάτων προκάλεσε την εκρηκτική αύξηση του αριθμού των ΑΤΜ Bitcoin.

Από τον τελευταίο γύρο χρηματοδότησής της, η ταχεία επέκταση της εταιρείας θυμίζει τις ημέρες της dot-com της τεχνολογικής βιομηχανίας, όταν οι αποτιμήσεις δισεκατομμυρίων δολαρίων ήταν συνηθισμένες. Ωστόσο, δεν είναι μόνη της σε αυτή την ανάπτυξη- πολλές εταιρείες πληροφορικής βιώνουν παρόμοια επιτυχία.

Ποιο είναι καλύτερο να επενδύσετε σε κρυπτονόμισμα ή σε μετοχές;
Πώς σχετίζονται τα κρυπτονομίσματα με την κεφαλαιοποίηση της αγοράς;

Με τρέχουσα αποτίμηση 13,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η OpenSea είναι η κορυφαία αγορά κρυπτονομισμάτων σύμφωνα με τις μετρήσεις της CoinMarketCap.

Οι πωλήσεις NFTs έφτασαν τα 7 δισεκατομμύρια δολάρια για πρώτη φορά τον Ιανουάριο, αλλά πολλές από αυτές ήταν αγορές που έγιναν από τον πωλητή για να αυξηθεί ψευδώς η ζήτηση και να αυξηθούν οι τιμές.

Αυτή η επίδοση δεν εμπνέει καθόλου εμπιστοσύνη.

Με τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, όπως οι εταιρείες κρυπτονομισμάτων και τα NFTs “CryptoPunks” να πωλούνται για εκατομμύρια δολάρια, είναι δύσκολο να αρνηθεί κανείς ότι υπάρχει μια φούσκα που σχηματίζεται μπροστά στα μάτια μας.

κρυπτο φούσκα
Θα επηρεάσει το χρηματιστηριακό κραχ το κρυπτονόμισμα;

Η πιο αυστηρή δοκιμή των κρυπτονομισμάτων

Τους τελευταίους μήνες, πολλά προειδοποιητικά σημάδια έχουν υποδείξει την πιθανότητα ότι οι αγορές κρυπτογράφησης μπορεί να διανύουν μια παρατεταμένη πτωτική αγορά. Όλα τα σημάδια δείχνουν ότι το 2023 θα είναι ένα κομβικό έτος για την πορεία αυτής της συναρπαστικής κατηγορίας περιουσιακών στοιχείων.

Θα ξεφουσκώσει η φούσκα των κρυπτονομισμάτων επειδή κυκλοφορούν λιγότερα μετρητά στην οικονομία;

Καθώς το κρυπτονόμισμα και η τεχνολογία blockchain γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή, οι επενδυτές θα εγκαταλείψουν τα παραδοσιακά νομίσματα για τα ψηφιακά;

Τι είδους κρυπτογράφηση θα ανθίσει το 2023
Τι είπε ο Bill Gates για το κρυπτονόμισμα;

Αναμφισβήτητα, όσοι αγκάλιασαν νωρίς το κρυπτονόμισμα ανταμείφθηκαν γενναιόδωρα για την πίστη τους σε αυτή την επαναστατική τεχνολογία.

οι φούσκες κρυπτογράφησης συχνά σκάνε, αφήνοντας τους επενδυτές που άργησαν να μπουν στο πάρτι να καούν άσχημα. Δεδομένων των προαναφερθέντων σημάτων κινδύνου, οι επενδυτές κρυπτονομισμάτων θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όσον αφορά τις επενδύσεις σε αυτό το σημείο, δεδομένου ότι

Σύγκριση των τιμών των κρυπτονομισμάτων με το χρηματιστήριο

Οι τιμές των κρυπτονομισμάτων συνήθως ξεπερνούν τις επιδόσεις της χρηματιστηριακής αγοράς. Ένα μεμονωμένο κουπόνι Dogecoin δεν άξιζε ποτέ περισσότερο από ένα δολάριο, αλλά η αξία του εκτοξεύτηκε στα 72 σεντς πέρυσι από μισό σεντ στο τέλος του 2020, με αποτέλεσμα να έχει ενισχυθεί κατά 15.000 τοις εκατό. Στη συνέχεια έπεσε εξίσου γρήγορα.

Ποιοι είναι οι 2 κίνδυνοι των κρυπτονομισμάτων;
Πώς το κρυπτονόμισμα αποτρέπει τις διπλές δαπάνες;

Καθώς ο χώρος της κρυπτογράφησης συνεχίζει να επεκτείνεται, αναδύονται πρωτοποριακά και προοδευτικά έργα με απεριόριστες δυνατότητες. Ορισμένα από αυτά τα δίκτυα έχουν τα νομίσματά τους που θα μπορούσαν δυνητικά να χρησιμοποιηθούν για την εμπορία ποικίλων αντικειμένων, από πιστώσεις άνθρακα έως ψηφιακά αντίγραφα εκπαιδευτικών εγχειριδίων. Άλλα αξιοσημείωτα δίκτυα περιλαμβάνουν τα Solana, Polygon κ.λπ. με τα κρυπτογραφικά τους νομίσματα που μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την εμπορία των πάντων, από τις άδειες εκπομπών μέχρι τις ηλεκτρονικές εκδόσεις του υλικού των πανεπιστημιακών μαθημάτων.

Πολλά νομίσματα, όπως το Dogecoin και το Shiba Inu, σχεδιάστηκαν ως διαδικτυακά ανέκδοτα ή το $wool, ένα token που δημιουργήθηκε για το Wolf Game και δεν έχει καμία διακριτή λειτουργία εκτός από το να χρησιμοποιείται ως μέσο συναλλαγών. Κάποια στιγμή το 2017, η αξία του Dogecoin ξεπέρασε την αξία ολόκληρης της κεφαλαιοποίησης της αγοράς του Twitter. Η κεφαλαιοποίηση της αγοράς του Shiba Inu είναι μεγαλύτερη από εκείνη της American Express, και το $wool είναι περισσότερο από εκείνη της Goldman Sachs.

Ποιοι είναι οι 2 κίνδυνοι των κρυπτονομισμάτων;
Βρίσκεται το κρυπτο φούσκα

Ο George Caludis, αναλυτής της έκδοσης CoinDesk, δήλωσε ότι το κρυπτονόμισμα ανατρέπει την έννοια της “αξίας”. “Ένα Shiba Inu δεν θα έπρεπε να αξίζει τίποτα κοντά σε ένα 11ψήφιο ποσό”, πρόσθεσε.

Ορισμένοι επιχειρηματίες κρυπτογράφησης εξακολουθούν να είναι πρόθυμοι να διπλασιάσουν τις επενδύσεις τους παρά τον κίνδυνο.

Η PDX είναι μια εταιρεία επεξεργασίας πληρωμών που ιδρύθηκε από τον πρώην τραπεζίτη επενδύσεων Shane Rogers και θα επιτρέπει στους πελάτες να πραγματοποιούν αγορές με κρυπτονομίσματα από εμπόρους που δεν τα δέχονται. Ο κ. Rogers, από την άλλη πλευρά, ξεκίνησε την PDX Coin τον Δεκέμβριο αντί να ζητήσει από συμβατικούς επενδυτές να χρηματοδοτήσουν την εταιρεία του. Ο ιδρυτής αυτής της εταιρείας μπορεί να πουλήσει tokens αντί για μετοχές.

Θα μπορούσε το Ethereum να εκραγεί
Αναμένεται άνθιση του Ethereum;

Δεδομένου ότι ο κ. Rogers τοποθέτησε όλα τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας του σε Bitcoin αντί σε ένα πιο σταθερό νόμισμα, ζει με το φόβο μιας σημαντικής πώλησης που θα καταστρέψει την αξία αυτών των περιουσιακών στοιχείων στο μηδέν. Για παράδειγμα, στις 19 Μαΐου, αφού η Κίνα ανακοίνωσε ότι θα απαγορεύσει στις τράπεζες τις συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα, οι τιμές των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων έπεσαν κατά περίπου 30%.

Μια σύγκριση οκτώ κρυπτονομισμάτων δείχνει ότι το Bitcoin Cash έχει την ταχύτερη ταχύτητα συναλλαγών, ακολουθούμενο από το Litecoin.

Κάποια στιγμή το 2017, η αξία του Dogecoin ξεπέρασε την αξία ολόκληρης της κεφαλαιοποίησης της αγοράς του Twitter. Επιπλέον, μόνο ένας μικρός αριθμός ατόμων επενδύει μεγάλα ποσά.

Υπάρχει ελπίδα για το Ethereum;
κρυπτονομισματα φουσκα

“Το Bitcoin χρησιμοποιείται από άτομα σε όλο τον κόσμο”, σύμφωνα με την Maddie Kennedy της Chainalysis. “Τα νομίσματα με μεγάλη δραστηριότητα από λίγους χρήστες κυριαρχούνται από ένα ενεργό κλαμπ εμπιστευτικών”.

Η επιλογή ενός νομίσματος ή κουπονιού που προορίζεται να ικανοποιήσει μια συγκεκριμένη ανάγκη – σε αντίθεση με τα συμβατικά χρήματα όπως το bitcoin, ή ας πούμε, ως μέσο αποστολής χρημάτων σε περιοχές όπου οι βασικές χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες είναι περιορισμένες – μπορεί να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τη ζούγκλα. Παρά τη μεταβλητότητά του, το κρυπτονόμισμα θα παραμείνει μέρος της παγκόσμιας οικονομίας για χρόνια.

Αλλά, όπως και με κάθε επένδυση, κάντε πρώτα την εργασία σας.Οι φούσκες κρυπτο-φυσαλίδων μπορούν να σχηματιστούν και να σκάσουν φαινομενικά εν μία νυκτί, οπότε είναι σημαντικό να κατανοήσετε την υποκείμενη τεχνολογία πίσω από κάθε έργο, καθώς και τους πιθανούς κινδύνους που ενέχει.

κρυπτονομισματα φουσκα
Πώς μπορεί λοιπόν ένας αρχάριος επενδυτής να αρχίσει να επενδύει;

Υπάρχει φούσκα Bitcoin;

Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε – κυρίως επειδή είναι περίπλοκο να προσδιοριστεί η πραγματική αξία του Bitcoin. Δύο παράγοντες καθιστούν την αποτίμηση του Bitcoin ιδιαίτερα δύσκολη.

  • Το σύντομο ιστορικό της BTC σημαίνει ότι οι νεοσύστατες εταιρείες είναι ασταθείς και οι τιμές είναι πιθανό να αλλάξουν δραματικά καθώς η αγορά θα υπολογίζει τη δίκαιη αξία της. Αυτές οι ξαφνικές μεταβολές των τιμών μπορεί να κάνουν να φαίνεται ότι σχηματίζονται και σκάνε φούσκες.
  • Το Bitcoin είναι εντελώς διαφορετικό από άλλες επενδύσεις. Πάντοτε, οι επενδυτές είναι σε θέση να προσδιορίσουν την αγοραία αξία μιας εταιρείας αξιολογώντας την ικανότητά της να παράγει έσοδα. Ωστόσο, αυτό δεν λειτουργεί με τα κρυπτονομίσματα, επειδή δεν λειτουργούν όπως οι εταιρείες. Συγκεκριμένα, το Bitcoin δεν παράγει χρήματα – γεγονός που καθιστά δύσκολη την κατανόηση της αξίας του.
κρυπτονομισματα φουσκα
Υπάρχει φούσκα Bitcoin;

Ενώ οι τιμές ήταν χαμηλές σε μεγάλο μέρος του 2023, ορισμένοι ειδικοί λένε ότι αυτό μπορεί να είναι μόνο ένα μικρό πισωγύρισμα. Αντιθέτως, άλλοι θεωρούν ότι αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχή της πτώσης της κρυπτογράφησης. Παρ' όλα αυτά, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα όπως η Fidelity και η Visa δεσμεύονται να καταστήσουν το Bitcoin ευρύτερα αποδεκτό. Ωστόσο, οι ρυθμιστικές αρχές δίνουν επίσης μεγαλύτερη προσοχή στην κρυπτογράφηση, γεγονός που θα μπορούσε να σημαίνει αυστηρότερους κανόνες στο μέλλον.

Μια σοφή ιδέα όταν σκέφτεστε να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα είναι να περιορίσετε τα πιθανά μειονεκτήματα χρησιμοποιώντας μόνο το 10% του συνολικού επενδυτικού σας χαρτοφυλακίου για πιο επικίνδυνα περιουσιακά στοιχεία, όπως τα κρυπτονομίσματα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις πιο θετικές συνθήκες, μειώνοντας παράλληλα τα ελλείμματα σε περίπτωση ταχείας πτώσης των τιμών.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς