Υποχωρούν οι φάλαινες του Bitcoin;

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Η εταιρεία αναλύσεων IntoTheBlock εξέδωσε προειδοποίηση σχετικά με τους πλούσιους επενδυτές Bitcoin (BTC) που παρουσιάζουν σημάδια κόπωσης. Η εταιρεία μοιράστηκε στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X ότι από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, αυτές οι «φάλαινες» του Bitcoin έχουν αδράξει κάθε ευκαιρία για να αγοράσουν περισσότερα BTC κατά τη διάρκεια της πτώσης των τιμών.

Ωστόσο, η IntoTheBlock παρατήρησε μια αλλαγή στη συμπεριφορά αυτών των μεγάλων επενδυτών. Οι «φάλαινες» που διαθέτουν περισσότερα από 1000 BTC δείχνουν λιγότερο ενδιαφέρον για την αγορά περισσότερων Bitcoin κατά τη διάρκεια της πτώσης των τιμών, ιδιαίτερα καθώς το κρυπτονόμισμα αγωνίζεται να διατηρήσει την ανοδική δυναμική του πάνω από το επίπεδο των 60.000 δολαρίων.

Επιπλέον, το IntoTheBlock επισημαίνει ότι η καθαρή ροή των μεγάλων κατόχων, η οποία μετρά το Bitcoin που κινείται μέσα και έξω από αυτά τα πορτοφόλια φάλαινας υπολογίζοντας τη διαφορά μεταξύ εισροών και εκροών, έχει μειωθεί σημαντικά από την κορύφωσή της τον Μάρτιο.

«Οι φάλαινες αγοράζουν τη βουτιά, αλλά μήπως η πεποίθησή τους μειώνεται;
Οι διευθύνσεις που κατέχουν πάνω από 1.000 BTC έχουν συσσωρευτεί έντονα τους τελευταίους μήνες, ιδίως κατά τη διάρκεια των βυθίσεων.
Οι τιμές έχουν αυξηθεί λίγο μετά από κάθε συσσώρευση.
Ωστόσο, σημειώστε ότι κάθε αιχμή συσσώρευσης από αυτούς τους κατόχους είναι μικρότερη από την προηγούμενη.
Θα μπορούσε αυτό να υποδηλώνει ότι οι φάλαινες έχουν όλο και λιγότερη όρεξη να αγοράσουν τη βουτιά;»

Η-αξία-του-Bitcoin-μειώθηκε-κατά-1,31%

Από την τελευταία ενημέρωση, η αξία του Bitcoin βρίσκεται στα 62.671 δολάρια, παρουσιάζοντας μείωση 1,31% τις τελευταίες 24 ώρες.

Η εταιρεία αναλύσεων παρακολουθεί επίσης την Chainlink (LINK), ένα αποκεντρωμένο δίκτυο χρηματιστηρίων στον τομέα των κρυπτονομισμάτων. Παρά τις πρόσφατες πτωτικές τάσεις της τιμής του, οι συμμετέχοντες στην αγορά φαίνεται να συσσωρεύουν το LINK, γεγονός που υποδηλώνει μια αντίθετη εμπιστοσύνη των επενδυτών σε σύγκριση με το Bitcoin. Το IntoTheBlock υποδηλώνει ότι οι ενέργειες αυτές μπορεί να υποδηλώνουν ευρύτερες τάσεις ή αλλαγές στις στρατηγικές των επενδυτών στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

«Παρά τις πρόσφατες κινήσεις των τιμών, τα δεδομένα του τελευταίου μήνα δείχνουν μια αρνητική καθαρή ροή από τα ανταλλακτήρια για το LINK, υποδεικνύοντας συσσώρευση.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η συνολική καθαρή εκροή ανήλθε σε σχεδόν 3,6 εκατομμύρια LINK».

Η-αξία-του-LINK-μειώθηκε-περισσότερο-από-3,6%

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το LINK αξίζει 14 δολάρια, σημειώνοντας πτώση άνω του 3,6% κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς