Η MicroStrategy εξασφαλίζει $800M για να αγοράσει περισσότερο Bitcoin

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Η MicroStrategy, ένας από τους μεγαλύτερους δημόσιους κατόχους Bitcoin, ολοκλήρωσε με επιτυχία μια νέα προσφορά μετατρέψιμων ομολόγων για την αγορά περισσότερων BTC.

Στις 20 Ιουνίου, η MicroStrategy ανακοίνωσε επίσημα την ολοκλήρωση της προγραμματισμένης προηγουμένως προσφοράς μετατρέψιμων ομολογιών 2,25%, οι οποίες λήγουν το 2032. Αυτό σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για την εταιρεία, καθώς συνεχίζει να επενδύει σημαντικά στο Bitcoin.

Το συνολικό ποσό των ομολόγων που πωλήθηκαν σε αυτή την προσφορά ήταν 800 εκατομμύρια δολάρια. Το ποσό αυτό περιλαμβάνει 100 εκατ. δολάρια από την επιλογή αγοράς πρόσθετων ομολόγων. Οι αρχικοί αγοραστές άσκησαν πλήρως την επιλογή αγοράς τους στις 17 Ιουνίου και μια πρόσθετη αγορά πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιουνίου. Αυτό δείχνει έντονο ενδιαφέρον και εμπιστοσύνη από τους επενδυτές.

Μετά την αφαίρεση των εκπτώσεων και των προμηθειών των αρχικών αγοραστών, καθώς και των εκτιμώμενων εξόδων προσφοράς, τα καθαρά έσοδα από την πώληση ανήλθαν σε περίπου 786 εκατομμύρια δολάρια.

Η MicroStrategy σκοπεύει να χρησιμοποιήσει αυτά τα έσοδα κυρίως για την απόκτηση περισσότερων Bitcoin και επίσης για γενικούς εταιρικούς σκοπούς. Αυτή η στρατηγική κίνηση είναι σύμφωνη με τη συνεχή δέσμευση της εταιρείας να επεκτείνει τις συμμετοχές της σε Bitcoin.

Σε ξεχωριστή ανακοίνωση, η MicroStrategy ανέφερε ότι απέκτησε επιπλέον 11.931 Bitcoin έναντι 786 εκατ. δολαρίων. Η αγορά αυτή πραγματοποιήθηκε με τη χρήση των εσόδων από τα μετατρέψιμα ομόλογα και τα πλεονάζοντα μετρητά, σε τιμή 65.883 δολάρια ανά BTC.

Από τις 20 Ιουνίου, οι συνολικές συμμετοχές της MicroStrategy σε Bitcoin ανέρχονται σε 226.331 BTC. Αυτά αποκτήθηκαν έναντι περίπου 8,33 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε μέση τιμή 36.798 δολαρίων ανά BTC.

Αυτή η σειρά στρατηγικών οικονομικών ελιγμών υπογραμμίζει την ακλόνητη αφοσίωση της MicroStrategy στην επενδυτική στρατηγική της για το Bitcoin. Οι ενέργειες της εταιρείας αντικατοπτρίζουν την πίστη της στο δυναμικό του Bitcoin ως σημαντικού αποθηκευτικού χώρου αξίας και ως βασικού περιουσιακού στοιχείου για την εταιρική της στρατηγική.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς