Εξετάζονται τα επτά καλύτερα σκληρά πορτοφόλια κρυπτογράφησης Bitcoin.

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς

Table of Contents

⚡️ Τι είναι το κρύο πορτοφόλι;

Τα ψυχρά πορτοφόλια, που αναφέρονται επίσης ως πορτοφόλια υλικού ή αυτόνομα πορτοφόλια, είναι φυσικές συσκευές αποθήκευσης χρημάτων που παρέχουν ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας, καθώς είναι εντελώς αποσυνδεδεμένα από το διαδίκτυο. Αυτό τα καθιστά πολύ πιο ασφαλή από τις διαδικτυακές επιλογές και διασφαλίζει ότι τα περιουσιακά σας στοιχεία παραμένουν ασφαλή από τυχόν απόπειρες πειρατείας.

⚡️ Ποιο πορτοφόλι υλικού υποστηρίζει τα περισσότερα νομίσματα;

Κρυπτονομίσματα Ledger.
Για παράδειγμα, τα πορτοφόλια υλικού της Ledger (Nano X και Nano S) υποστηρίζουν ένα ευρύ φάσμα κρυπτονομισμάτων

⚡️ Ποιο είναι καλύτερο από το Tresor ή το Ledger;

Ποιος πρέπει να αποκτήσει ένα πορτοφόλι Bitcoin της Tresor; Η απάντηση είναι ότι εξαρτάται πραγματικά και η ασφαλέστερη επιλογή είναι να χρησιμοποιείτε τόσο πορτοφόλια υλικού όσο και πορτοφόλια λογισμικού. Και τα δύο πορτοφόλια κρυπτογράφησης υλικού είναι αρκετά ασφαλή και η τελική απόφαση θα βασιστεί στην προτίμηση του χρήστη. Η συσκευή Ledger έχει το δικό της ιδιόκτητο λειτουργικό σύστημα και τον τύπο τσιπ Secure Element, ενώ το Trez ή το Tresor χάνεται ή κλέβεται;

⚡️ Τι συμβαίνει αν κλαπεί το Ledger μου;

Τα κρυπτογραφημένα περιουσιακά σας στοιχεία είναι ασφαλή εφόσον έχετε τη φράση ανάκτησης. Μπορείτε να ανακτήσετε τα κεφάλαιά σας χρησιμοποιώντας μια φράση ανάκτησης 24 λέξεων σε οποιοδήποτε πορτοφόλι υλικού ή λογισμικού που το υποστηρίζει, είτε η συσκευή σας έχει χαθεί, κλαπεί ή δεν λειτουργεί πλέον.

Η αναθεώρηση του πορτοφολιού υλικού Bitcoin

bitcoin σκληρό πορτοφόλι κρυπτογράφησης

Πώς λειτουργεί το κρυπτογραφικό σκληρό πορτοφόλι Bitcoin

Τα περισσότερα smartphones χρησιμοποιούν έναν ασφαλή μικροελεγκτή με ένα τσιπ που συνδέεται με το Διαδίκτυο ξεχωριστά από το τσιπ που κατέχει το ιδιωτικό κλειδί της συσκευής. Αυτή η τεχνολογία, EAL5+, είναι ανθεκτική στις επιθέσεις διείσδυσης.

bitcoin σκληρό πορτοφόλι κρυπτογράφησης
Ποιο κρυπτογραφικό σκληρό πορτοφόλι είναι το καλύτερο;

Για να αποτρέψετε την κλοπή στον κυβερνοχώρο, είναι καλύτερο να κρατάτε τα smartphones και τους υπολογιστές εκτός λειτουργίας όταν δεν χρησιμοποιούνται. Μπορείτε να υπογράφετε και να επαληθεύετε τις συναλλαγές χειροκίνητα εκτός σύνδεσης, γεγονός που αποτρέπει το phishing, την πειρατεία και άλλες παραποιήσεις που ενδέχεται να αλλοιώσουν τη διεύθυνση του πορτοφολιού όταν αντιγράφονται και επικολλώνται.

Ποιο σκληρό πορτοφόλι κρυπτογράφησης υποστηρίζει τα περισσότερα νομίσματα;
Ποιο κρυπτογραφικό σκληρό πορτοφόλι υποστηρίζει τα περισσότερα νομίσματα;

Τα σκληρά πορτοφόλια κρυπτογράφησης διαθέτουν διάφορα χαρακτηριστικά ασφαλείας για την προστασία των ψηφιακών σας περιουσιακών στοιχείων, όπως κλείδωμα PIN, έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και βιομετρική προστασία. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για άτομα που διαθέτουν πολλά Bitcoin και άλλα ψηφιακά νομίσματα.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να εξορύξετε 1 bitcoin σε έναν υπολογιστή;
Η εξόρυξη 1 Bitcoin σε έναν υπολογιστή απαιτεί σημαντικό χρόνο και πόρους.

Όταν ρυθμίζετε για πρώτη φορά τη συσκευή σας, όλες οι συσκευές απαιτούν μια μακρά σειρά χαρακτήρων που είναι γνωστοί ως κωδικοί ανάκτησης λέξης. Αυτός χρησιμοποιείται για να πάρετε πίσω τα κρυπτονομίσματά σας εάν η συσκευή σας χαθεί, παραβιαστεί ή χαλάσει.

Λίστα με τα καλύτερα σκληρά πορτοφόλια κρυπτογράφησης

Ακολουθεί μια λίστα με δημοφιλή και γνωστά πορτοφόλια bitcoin:

 • Ledger Nano C.
 • Πορτοφόλι κρυπτογράφησης υλικού Trezor Model One
 • SafePal S1.
 • Χάλυβα bitcoin πορτοφόλι για backup πορτοφόλι υλικού
 • Trezor Model T-η επόμενη γενιά
 • Βιομετρικό πορτοφόλι D'CENT
 • SecureX V20 Το πιο ασφαλές
Για ποιο λόγο χρησιμοποιείται το Ledger Nano S;
Διάγραμμα σύγκρισης πορτοφολιών υλικού κρυπτονομισμάτων με διάφορα δημοφιλή κρυπτο-πορτοφόλια υλικού

Ledger Nano S.

Πώς λειτουργεί το νανομητρώο;

Το Ledger Nano S είναι ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων USB που λειτουργεί με διάφορα λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Windows και του OS X. Διαθέτει μια σαφή διεπαφή με οθόνη OLED και δύο κουμπιά πλοήγησης για την αυθεντικοποίηση των συναλλαγών.

Τι αποθηκεύει το Ledger Nano S;
Αξίζει να αγοράσετε το Ledger Nano;

Το Nano S μπορεί να αγοραστεί από την επίσημη ιστοσελίδα της Ledger ή από εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή.

Ωστόσο, λόγω της έλλειψης υποστήριξης για 3 έως 5 κρυπτονομίσματα ανάλογα με το μέγεθος του πορτοφολιού, το Ledger Nano S δεν είναι ιδανικό για τους συναλλασσόμενους που ασχολούνται μόνο με μερικά διαφορετικά νομίσματα.

Ακολουθεί ο τρόπος χρήσης του Ledger Nano S:

Η συσκευή κρυπτογράφησης hard wallet διαθέτει οδηγίες στην οθόνη που σας δείχνουν πώς να ρυθμίσετε και να εκτελέσετε μια συναλλαγή, καθώς και πότε είναι ώρα να δημιουργήσετε μια νέα διεύθυνση.

Ledger Nano S - ένα ασφαλές πορτοφόλι bitcoin υλικού
Η πιο προηγμένη προστασία κρυπτογραφημένων περιουσιακών στοιχείων

Συνδέστε το Ledger Nano S στην τηλεόρασή σας και ανοίξτε τον ιστότοπο ledgerapp.com σε έναν υπολογιστή PC ή Mac με εγκατεστημένο το Chrome. Για να διασφαλίσετε μια ομαλή συναλλαγή, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει το Chromecast.

Η αποστολή κεφαλαίων είναι γρήγορη και εύκολη. Απλά εισάγετε τη διεύθυνση του πορτοφολιού στην οθόνη σας και επαληθεύστε την εγκυρότητά της. Στη συνέχεια, εισαγάγετε το PIN σας για να επιβεβαιώσετε τη συναλλαγή. Με δύο κλικ ενός κουμπιού, τα χρήματά σας θα είναι καθ' οδόν! Η χρήση αυτής της μεθόδου σας επιτρέπει να υπογράφετε συναλλαγές εκτός σύνδεσης, καθιστώντας δυσκολότερη την κλοπή του κωδικού πρόσβασής σας από τους keyloggers.

Χαρακτηριστικά:

Ledger Nano S πορτοφόλι κρυπτογράφησης
Ledger Nano S crypto καλύτερο σκληρό πορτοφόλι για crypto
 •  3 καθαρά φύλλα ανάκτησης σπόρων.
 • Συγχρονισμός με το λογισμικό Ledger Live desktop για συσκευές Ledger.
 • Το κορδόνι, το μπρελόκ και το μπρελόκ περιλαμβάνονται όλα μαζί με τη Sony Alpha a7R III.
 • Τα δύο επίπεδα προστασίας είναι ένα τσιπ T31H320 (ασφάλεια) και ένα STM32F042 (λειτουργικό σύστημα).
 • Χρησιμοποιούνται για την αυθεντικοποίηση των συναλλαγών κρυπτονομισμάτων χρησιμοποιώντας ένα ειδικό τσιπ υλικού.
 • Λόγω των περιορισμών χώρου, η υποστήριξη πολλών πορτοφολιών σας φέρνει σε μια θέση όπου πρέπει να διαγράφετε και να επανεγκαθιστάτε πορτοφόλια, εάν είστε ένας διαφοροποιημένος επενδυτής ή έμπορος.
 • Το EAL5+ προστατεύεται από τη διείσδυση επιθέσεων.

Το Tresor Model One κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2018 ως το πρώτο πορτοφόλι υλικού Bitcoin στην αγορά.

Πώς λειτουργεί το Trezor One;
Τι είναι το Trezor One;

Πρόκειται για μια μεσοπρόθεσμη επένδυση στην αγορά κρυπτονομισμάτων, η οποία ταιριάζει καλύτερα σε εμπόρους και κατόχους που προβλέπουν να κρατήσουν το νόμισμά τους για αρκετούς μήνες.Το Trezor είναι ένα εμπορικό σήμα των πορτοφολιών υλικού Model One και Model T της SatoshiLabs. Το Model One, το οποίο κυκλοφόρησε το 2013, κάνει χρήση ενός ιεραρχικού μηχανισμού μεταφοράς ντετερμινιστικών κλειδιών και BIP32 για τη δημιουργία και τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των ντετερμινιστικών κλειδιών του (BIP39).

Παρόλο που στο παρελθόν υπήρξαν παραβιάσεις της ασφάλειας όταν άτομα έχασαν κρυπτονομίσματα, η συσκευή κρυπτονομισμάτων μπορεί να αποθηκεύσει πάνω από 1.000 κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία. Περιλαμβάνει επίσης μια οθόνη και δύο φυσικά κουμπιά για την επιβεβαίωση της αποστολής συναλλαγών.

Αξίζει να αγοράσετε το Trezor One;
Είναι το Trezor ένα καλό πορτοφόλι;

Δεν διαθέτει συνδεσιμότητα Bluetooth και, όπως και το Ledger Nano S, ενδείκνυται καλύτερα ως συσκευή αποθήκευσης κρυπτογράφησης υλικού εισαγωγικού επιπέδου.

Η κρυπτογράφηση Tresor One μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

Συνδέστε το Trezor στον υπολογιστή σας, εκκινήστε το λογισμικό Trezor-bridge και δημιουργήστε ένα PIN σύμφωνα με τις οδηγίες στην αρχική σελίδα. Στην οθόνη, θα βρείτε ένα ανακατεμένο πλέγμα από 1-9 ψηφία.

Συμπληρώστε τα παρακάτω κενά ή γράψτε τη δική σας φράση πρόσβασης 24 λέξεων.

Μπορεί να παραβιαστεί το Trezor;
Μπορώ να αποθηκεύσω κρυπτονόμισμα στο Trezor;

Αφού συνδεθείτε, μπορείτε να δείτε τη διεύθυνση λήψης, να ελέγξετε και να παρακολουθήσετε το ιστορικό των συναλλαγών στα πορτοφόλια σας και να στείλετε κρυπτονόμισμα.

Τα στοιχεία της συναλλαγής σας μπορούν να επιβεβαιωθούν στην οθόνη και με την εισαγωγή του PIN σας. Μπορείτε επίσης να υπογράψετε και να επαληθεύσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τι συμβαίνει αν χάσω το Trezor μου;
Πόσα πορτοφόλια μπορεί να αποθηκεύσει το Trezor;

 Χαρακτηριστικά:

 • Από το Android έως το OSX, οι χρήστες των Windows και του Linux μπορούν να επωφεληθούν από τις δυνατότητες του Firefox.
 • Οι πελάτες μπορούν να εξατομικεύσουν τη συσκευή στον ιστότοπο σε ορισμένο βαθμό.
 • Δημιουργήστε μια διεύθυνση με την ησυχία σας για να αποφύγετε τη χρήση της ίδιας διεύθυνσης.
 • Ορίστε την προμήθεια σε κανονικό, υψηλό, οικονομικό, χαμηλό ή προσαρμοσμένο επίπεδο.
 • Το πορτοφόλι υποστηρίζει την ενσωμάτωση με άλλα πορτοφόλια τρίτων.
 • Το πρότυπο WPA3 είναι πιο ασφαλές από το πρωτόκολλο WPA2. Και τα δύο πρωτόκολλα έχουν αποδειχθεί ανθεκτικά στη διείσδυση επιθέσεων.

Το SafePal S1 είναι ένα προϊόν της Superb Bank που προστατεύει τις IP από κλοπές και παραβιάσεις.

SafePal S1 καλύτερο σκληρό πορτοφόλι κρυπτονομίσματος
Πώς λειτουργεί το SafePal S1;

Στις 4 Ιουνίου 2018, η EOS εγκαινίασε το κύριο δίκτυό της, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν περιουσιακά στοιχεία εκτός από νομίσματα. Η πλατφόρμα είναι συμβατή με τα UDTs, τα οποία είναι παρόμοια με τα μάρκες ERC20. Οι κάτοχοι του Binance και των ERC token πρόκειται να απολαύσουν ένα νέο σύστημα που υπόσχεται να τους προσφέρει πολλά οφέλη. Το σύστημα αυτό θα τους παρέχει βελτιωμένη ρευστότητα και ασφάλεια, διευκολύνοντας την πρόσβαση και τη χρήση των token τους. Επιπλέον, θα τους δώσει πρόσβαση σε νέες αγορές και επενδυτικές ευκαιρίες.

Το 2021, η Binance Labs κυκλοφόρησε το Binance SafetyPal S1. Αυτό το σκληρό πορτοφόλι κρυπτογράφησης είναι πιο ασφαλές από το Trezor και το Ledger Nano S, καθώς προστατεύεται από ένα απομονωμένο PIN και ιδιωτικά κλειδιά. Είναι επίσης λιγότερο ακριβό από αυτά τα άλλα πορτοφόλια.

Το SafetyPal S1 συνδέεται με την εφαρμογή SafePal για κινητά, επιτρέποντας στους χρήστες να εκτελούν εύκολα πληρωμές σε κρυπτονομίσματα όπως Bitcoin, Litecoin και Dogecoin. Συνδέστε τις πληρωμές σας σε κρυπτονόμισμα απρόσκοπτα με το SafetyPal S1. Αυτή η συσκευή επιτρέπει στους χρήστες να σαρώνουν εύκολα κωδικούς QR με την ενσωματωμένη κάμερά της για να ολοκληρώνουν συναλλαγές, ακόμη και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο. Επιπλέον, συνοδεύεται από μια μνημονική κάρτα που αποθηκεύει μνημονικούς αρχικούς κωδικούς και ιδιωτικά κλειδιά, καθώς και ένα κορδόνι για εύκολη μεταφορά. Κάντε τις πληρωμές κρυπτογράφησης ευκολότερες με το SafetyPal S1!
Επιπλέον, το πορτοφόλι συνοδεύεται από μια μνημονική κάρτα που περιέχει μνημονικούς αρχικούς κωδικούς και ιδιωτικά κλειδιά, καθώς και ένα κορδόνι για εύκολη μεταφορά.

Τι είδους πορτοφόλι διαθέτει το SafePal;
Τι είναι το SafePal;

Είναι ένα bitcoin, Binance Coin, BEP2 tokens, ERC-20 συμβατά νομίσματα και Ethereum multi-crypto hard wallet.

Το SafePal είναι το τέλειο εργαλείο για να διαχειρίζεστε και να παρακολουθείτε τους πόντους ασφαλών αγορών σας.

Με τη φιλική προς το χρήστη διεπαφή web, κάνει τη δημιουργία και την παρακολούθηση ασφαλών σημείων αγορών παιχνιδάκι! Κλείστε λοιπόν όλες αυτές τις άλλες εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο- το SafePal θα τις αναλάβει όλες!

Προσθέστε τα κρυπτονομίσματα που προτιμάτε στο πορτοφόλι στην ενότητα διαχείρισης νομισμάτων. Να είστε σε επιφυλακή για ειδοποιήσεις που υποδεικνύουν πότε μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα νομίσματα.

Είναι το SafePal ένα ασφαλές σκληρό πορτοφόλι κρυπτογράφησης
Πώς μπορώ να κάνω ανάληψη χρημάτων από το SafePal;

Χαρακτηριστικά:

 • Αυτή η επαναστατική συσκευή δεν διαθέτει σύνδεση Wi-Fi, NFC ή Bluetooth,
 • Ο μηχανισμός αυτοκαταστροφής ενεργοποιείται όταν ανιχνεύονται κακόβουλοι ιοί στη συσκευή σας.
 • Βελτιστοποιήστε τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου σας με τη φιλική προς το χρήστη εφαρμογή SafePal, η οποία διατίθεται τόσο για συσκευές iOS όσο και για συσκευές Android.
 • Είναι άτρωτο σε απόπειρες παραβίασης.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας πορτοφολιού bitcoin υλικού με πορτοφόλι bitcoin ψυχρής αποθήκευσης

Τι είναι ένα κρυπτογραφικό πορτοφόλι;
Ποιο φυσικό πορτοφόλι είναι καλύτερο;

Η ψυχρή αποθήκευση Bitcoin είναι μια διαδικασία αποθήκευσης του Bitcoin σας σε περιβάλλον εκτός σύνδεσης.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα πορτοφόλια bitcoin είναι απίστευτα χρήσιμα. Αλλά πόσοι τύποι πορτοφολιών bitcoin υπάρχουν στην πραγματικότητα; Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν δύο κύριοι τύποι πορτοφολιών Bitcoin:

Καυτά πορτοφόλια

Ο όρος “hot wallet” περιγράφει κάθε πορτοφόλι bitcoin που πρέπει να έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο για να λειτουργεί σωστά. Αυτά τα πορτοφόλια πήραν το όνομά τους επειδή χρειάζονται ηλεκτρικό ρεύμα, ή αλλιώς είναι καυτά. Αν υπάρξει διακοπή ρεύματος, το hot wallet σας γίνεται άχρηστο. Για την ασφαλή διαδικτυακή αποθήκευση των ιδιωτικών κλειδιών σας, ένα hot wallet αποτελεί ιδανική επιλογή. Με αυτό το λογισμικό, θα έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύετε δεδομένα και να έχετε πρόσβαση σε αυτά από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου με σύνδεση στο διαδίκτυο.

Ψυχρά πορτοφόλια

Αν και τα ψυχρά πορτοφόλια δεν απαιτούν σύνδεση στο διαδίκτυο, ορισμένα δεν χρειάζονται καν υπολογιστή. Ακριβώς όπως και τα παραδοσιακά φυσικά πορτοφόλια, αν και υπάρχουν μερικές διαφορές, τα ψυχρά πορτοφόλια έχουν αρκετές ομοιότητες.

Ψυχρά πορτοφόλια
Ψυχρά πορτοφόλια

Αυτός ο τύπος Bitcoin IRA είναι κατάλληλος μόνο για μακροπρόθεσμους επενδυτές.

Τα καλύτερα διαθέσιμα πορτοφόλια bitcoin είναι κατασκευασμένα από ατσάλι για να προστατεύουν τα bitcoin σας από τη φωτιά και το νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ενώ τα χάρτινα πορτοφόλια είναι καλά για τη διατήρηση των κρυπτονομισμάτων εκτός σύνδεσης, μπορούν εύκολα να καταστραφούν από το νερό και τη φωτιά. Το πορτοφόλι Bitcoin Steel Wallet σας επιτρέπει να καταγράφετε στο πορτοφόλι την πρωτότυπη φράση 12 λέξεων σπόρου Nano Ledger, Trezor και KeepKey για ασφαλή φύλαξη.

Το εφεδρικό αντίγραφο δεν χρειάζεται πρόσθετο εξοπλισμό, σφράγιση ή επιγραφή. Για να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας του πορτοφολιού σας, απλά πληκτρολογήστε τα τέσσερα πρώτα γράμματα της φράσης σπόρου σας. Αυτό οφείλεται στο

Ποιο είναι το νόημα ενός πορτοφολιού υλικού;
Το κύριο μειονέκτημα είναι ότι δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες ελέγχου κρυπτογράφησης σε ψηφιακές συσκευές και εφαρμογές.

Αυτός ο τύπος Bitcoin IRA είναι κατάλληλος μόνο για μακροπρόθεσμους επενδυτές.

Τα καλύτερα πορτοφόλια bitcoin είναι κατασκευασμένα από ατσάλι, το οποίο προστατεύει τα bitcoin σας από τη φωτιά και το νερό για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τα χάρτινα πορτοφόλια είναι φανταστικά για τη διατήρηση κρυπτονομισμάτων εκτός σύνδεσης, όπως γνωρίζετε. Το νερό και η φωτιά, από την άλλη πλευρά, προκαλούν εύκολα ζημιά στα χάρτινα πορτοφόλια. Το πορτοφόλι Bitcoin Steel Wallet σας επιτρέπει να γράψετε στο πορτοφόλι την αρχική φράση σπόρου 12 λέξεων Nano Ledger, Trezor και KeepKey.

Το πορτοφόλι παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να αποθηκεύουν το ιδιωτικό τους κλειδί με οποιονδήποτε συνδυασμό γραμμάτων, αριθμών ή συμβόλων. Το αντίγραφο ασφαλείας δεν χρειάζεται πρόσθετο εξοπλισμό, σφράγιση ή επιγραφή. Για να δημιουργήσετε αντίγραφο ασφαλείας του πορτοφολιού σας, πληκτρολογήστε απλώς τα τέσσερα πρώτα γράμματα της φράσης cid. Αυτό οφείλεται στο

Το κύριο μειονέκτημα είναι ότι δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες ελέγχου κρυπτογράφησης σε ψηφιακές συσκευές και εφαρμογές.

Τι είναι μια κρυπτογραφημένη χαλύβδινη κάψουλα σόλο;
Ποιο είναι το καλύτερο πορτοφόλι για εξόρυξη;

Πώς να αποθηκεύσετε ένα Bitcoin σε ένα χαλύβδινο πορτοφόλι

Τα πλακίδια είναι συσκευασμένα σε δοχείο με προ-χαράξεις για ονόματα, αριθμούς και σύμβολα.

Αφού τοποθετήσετε κάθεΜετάΑφού τοποθετήσετε κάθε πλακίδιο για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας, κλείστε και κλειδώστε το πορτοφόλι σας. Εάν Εάν έχετε τελειώσει, βεβαιωθείτε ότι εξακολουθεί να είναι κλειδωμένο. Για να ανακτήσετε το πορτοφόλι σας στο μέλλον, ξεκλειδώστε το και βρείτε τη φράση επαναφοράς που είχε αποθηκευτεί νωρίτερα ως αντίγραφο ασφαλείας αυτή η δωρεάν γραμματοσειρά, η οποία είναι διαθέσιμη τόσο για χρήστες Windows όσο και για χρήστες Mac, περιλαμβάνει κεφαλαία και πεζά γράμματα, αριθμούς και κενά.

Πώς λειτουργεί το trezor t;
Πώς να αποθηκεύσετε σπόρους bitcoin;

Χαρακτηριστικά:

 • Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με προεγγεγραμμένα πλακίδια που εισάγονται στο gadget. Τα πλακίδια δημιουργήθηκαν με τη χρήση κοπτικού λέιζερ.
 • Φορητό.
 • Μπορεί να περιέχει μια πλήρη πρωτότυπη φράση 24 λέξεων και στις δύο πλευρές!
 • Είναι ανθεκτικό στη διάβρωση, την κρούση, την παραβίαση και τη φωτιά. Αυτό το στοιχείο είναι άτρωτο σε ζημιά από το νερό, ανθεκτικό σε κρούσεις, ανθεκτικό σε παραβίαση και μπορεί να αντέξει σε πυρκαγιά.
 • Το EAL5+ είναι απαραβίαστο.

Το πορτοφόλι Trezor T-Next Generation Model είναι η νεότερη έκδοση του Trezor.

Μπορώ να αποθηκεύσω κρυπτονόμισμα στο Trezor;
Κόστος Trezor t;

Το ιδανικό πορτοφόλι για προχωρημένους επενδυτές και εμπόρους κρυπτογράφησης.

Το T είναι η νέα και βελτιωμένη έκδοση του Trezor One, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2019. Το T υποστηρίζει 1.389 κρυπτονομίσματα και μάρκες, καθώς και τη χρήση ιεραρχικής ντετερμινιστικής δημιουργίας κλειδιών HD για λόγους ασφαλείας.

Το SP 540 είναι πλούσιο σε δυνατότητες και διαθέτει οθόνη αφής, η οποία μπορεί να είναι χρήσιμη για όσους βρίσκονται εν κινήσει. Προσφέρει επίσης υποστήριξη της μεθόδου Secret Sharing της Shamir για την κοινή χρήση κλειδιών κατά τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για λόγους ασφαλείας και μια κάρτα SD που μπορεί να φιλοξενήσει μελλοντική κρυπτογράφηση δεδομένων και αρχείων.

Πώς να ρυθμίσετε ένα Trezor Model T:

Μπορώ να αποθηκεύσω κρυπτονόμισμα στο Trezor;
Trezor ένα καλό πορτοφόλι?

Για να χρησιμοποιήσετε το Trezor με την εφαρμογή περιήγησης Trezor Wallet, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το Trezor Bridge ή μία από τις τέσσερις μεθόδους που προσδιορίστηκαν. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο πορτοφόλι σας στον ιστότοπο Trezor Wallet χρησιμοποιώντας τον Chrome και τον Firefox.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Trezor Web Wallet για να ρυθμίσετε τη συσκευή σας και να διαχειριστείτε τα κρυπτονομίσματά σας.

Δημιουργήστε ένα νέο πορτοφόλι και συνδέστε το με τον υπολογιστή ή τον Mac σας και θα λάβετε αμέσως ένα σπόρο ανάκτησης.

Στείλτε εύκολα κρυπτονόμισμα σαρώνοντας απλώς τον κωδικό QR ή εισάγοντας τη διεύθυνση του παραλήπτη στο καθορισμένο πεδίο.

Αυτό το στοιχείο παρέχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Πώς λειτουργεί το πορτοφόλι Dcent;
Πώς μπορώ να στείλω νομίσματα στο Trezor T;
 • Το σύστημα ελέγχου ταυτότητας αυτής της συσκευής διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη αφής, η οποία σας επιτρέπει να εισάγετε γρήγορα τον κωδικό PIN και τη φράση πρόσβασης.
 • Αυτή η συσκευή είναι εξοπλισμένη με έναν ισχυρό επεξεργαστή AMD64 και έναν ενσωματωμένο σκληρό δίσκο, καθιστώντας την ελαφριά αλλά πανίσχυρη. Συμβατός με Windows, macOS, Linux καθώς και Android μέσω υποστήριξης OTG, αυτός ο υπολογιστής έχει τη δυνατότητα να καλύψει κάθε σας ανάγκη.
 • Υποστηρίζει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων με χρήση του καθολικού δεύτερου παράγοντα (U2F).
 • Λειτουργεί ως κλειδί ασφαλείας FIDO2 σε υποστηριζόμενες συσκευές.
 • Το επιτραπέζιο πρόγραμμα Trezor Suite θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι σας πιο αποτελεσματικά.
 • Υποστηρίζονται οι κωδικοί QR – μπορείτε να ζητήσετε από τον αποστολέα να χρησιμοποιήσει έναν κωδικό όταν σας στέλνει κρυπτονόμισμα.
 • Αποστολή χρημάτων σε πολλά άτομα με μία συναλλαγή
 • Το NSX-T προστατεύεται από επιθέσεις διείσδυσης από κακόβουλο λογισμικό.

Βιομετρικό πορτοφόλι κεντρικής τράπεζας

Είναι το dcent ένα κρύο πορτοφόλι;
bitcoin σκληρό πορτοφόλι κρυπτογράφησης

Είναι η κορυφαία μεταξύ των άλλων, επειδή διαθέτει σχεδόν λειτουργική βιομετρική ασφάλεια, καθιστώντας την ιδανική για ασφάλεια. Περιλαμβάνει επίσης ενσωματωμένη δυνατότητα Bluetooth και σύνδεση με καλώδιο USB για κινητικότητα, αλλά μόνο μέτρια υποστήριξη για κρυπτονομίσματα.

Το GeoTrust περιλαμβάνει οθόνη OLED 1,1 ιντσών, τέσσερα φυσικά κουμπιά και κεντρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για την επιβεβαίωση των συναλλαγών. Η μπαταρία αυτού του προϊόντος είναι 585mAh και διαθέτει συμβατότητα με θύρα micro USB. Το υλικό κατασκευάστηκε στην Κορέα .

Πώς χρησιμοποιώ το βιομετρικό πορτοφόλι D'CENT:

Πώς χρησιμοποιείτε την εφαρμογή dcent wallet;
Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω το πορτοφόλι μου dcent;

Ενεργοποιήστε το πορτοφόλι και επιλέξτε μια γλώσσα. Επιλέξτε “Δημιουργία πορτοφολιού” και δώστε έναν τετραψήφιο κωδικό PIN για να δημιουργήσετε το πορτοφόλι σας. Η συσκευή θα αποθηκεύσει τη σάρωσή σας με διάφορες σαρώσεις.

Χρησιμοποιώντας μια τετραψήφια καρφίτσα, καταγράψτε τη συνθηματική φράση αποκατάστασης 24 λέξεων που παρέχεται από τα Windows 8.1. Βεβαιωθείτε ότι την έχετε καταγράψει με ασφάλεια σε σημείο όπου δεν θα καταστραφεί από νερό, σκισίματα ή άλλα στοιχεία. Πληκτρολογήστε δύο λέξεις όπως απαιτείται για να επιβεβαιώσετε την αποθήκευση της κωδικής φράσης αποκατάστασης.

Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή D'CENT Wallet στο τηλέφωνό σας τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση στη διαχείριση των κρυπτογραφημένων περιουσιακών στοιχείων σας. Για να το κάνετε αυτό, συνδεθείτε με το δακτυλικό σας αποτύπωμα και επιβεβαιώστε το. Για πρώτη φορά, θα πρέπει να κατεβάσετε το λογισμικό D'CENT Wallet για το smartphone σας.

Μπορώ να στοιχηματίσω στο πορτοφόλι dcent;
Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω το πορτοφόλι dcent;

 Χαρακτηριστικά:

 • Για να διευκολύνετε τη διαχείριση των κεφαλαίων, η εφαρμογή για κινητά σας επιτρέπει τη σύνδεση με το smartphone ή το tablet σας.
 • Δεν υπάρχουν ενσωματωμένες λειτουργίες κρυπτονομισμάτων.
 • Δεν υπάρχει λειτουργία ελέγχου ταυτότητας U2Factor.
 • Υποστηρίζει τη διαπραγμάτευση 6 διαφορετικών νομισματικών περιουσιακών στοιχείων, καθώς και μαρκών ERC20.
 • Το EAL5+ προστατεύεται από τη διείσδυση επιθέσεων.
 • Οι συναλλαγές υπογράφονται και επαληθεύονται εκτός σύνδεσης όταν αποστέλλονται.
 •  Τιμή: $159, εκτός αν ο ιστότοπος του σκληρού πορτοφολιού κρυπτογράφησης έχει έκπτωση 50% την άνοιξη.

Το PcX V21 είναι ιδιαίτερα ασφαλές, καθώς διαθέτει κλειδί 256-bit. 

Πώς βγάζουν χρήματα τα πορτοφόλια κρυπτογράφησης;
Τι συμβαίνει αν χάσω το πορτοφόλι μου Dcent Wallet;

Για χρήστες ERC20, BTC, ETH και LTC που βρίσκονται εν κινήσει.

Η εταιρεία εδρεύει στην Ταϊβάν. Παρά το γεγονός ότι παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες ασφάλειας blockchain για επιχειρήσεις και υπηρεσίες ελέγχου, διαθέτει τώρα ένα σκληρό πορτοφόλι κρυπτογράφησης V20. Διαθέτει οθόνη αφής 2,8 ιντσών με στρογγυλεμένο σχεδιασμό σε αντίθεση με τους περισσότερους άλλους.

Το πορτοφόλι μπορεί να συνδεθεί με κινητά τηλέφωνα, καθιστώντας το ιδιαίτερα κινητό σε σύγκριση με άλλα gadgets που πρέπει να συνδέονται με υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή. Αφού συνδεθείτε μέσω της διεπαφής web, μπορείτε να προσθέσετε το κρυπτονόμισμα για το οποίο θέλετε να δημιουργήσετε διευθύνσεις. Για να στείλετε καταθέσεις σε αυτό, δεν χρειάζεστε πρόσβαση στο διαδίκτυο. Αυτό είναι εφικτό μέσω κωδικών QR που στέλνουν

Τι συμβαίνει αν χάσω το πορτοφόλι μου Dcent Wallet;
Είναι το πορτοφόλι Dcent απενεργοποιημένο;

Πώς να χρησιμοποιήσετε το SecuX V20:

Ξεκλειδώστε όλες τις δυνατότητες των Windows 10 πατώντας το κουμπί Έναρξη και επιλέγοντας Όλες οι εφαρμογές για να ανοίξετε την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Πατήστε Win + I στο πληκτρολόγιο ενός υπολογιστή για να εκκινήσετε την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Σε έναν υπολογιστή tablet, σύρετε προς τα μέσα από τη δεξιά άκρη της οθόνης για να εμφανιστούν όλες οι ανοιχτές εφαρμογές που περιλαμβάνουν αυτό το εικονίδιο στην επάνω γραμμή τους και, στη συνέχεια, πατήστε το μία φορά. Ρυθμίστε έναν νέο λογαριασμό συσκευής.

Αφού αποθηκεύσετε τη συνθηματική σας φράση, μπορείτε να δημιουργήσετε νέα πορτοφόλια επιλέγοντας “Δημιουργία νέου πορτοφολιού”. Στη συνέχεια, θα σας δοθεί μια συνθηματική φράση 24 λέξεων και ιδιωτικά κλειδιά. Κρατήστε το ασφαλές σε χαρτί. Πριν συνεχιστεί η διαδικασία, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε τις αποθηκευμένες συνθηματικές φράσεις

Μπορείτε να καταγράφετε το ιστορικό συναλλαγών για συγκεκριμένους λογαριασμούς και πορτοφόλια, να στέλνετε εκτός σύνδεσης μετά την υπογραφή και την επικύρωση των συναλλαγών και να προσθέτετε νέους λογαριασμούς.

Ποιος είναι ο σκοπός ενός πορτοφολιού κρυπτονομισμάτων;
Πώς μπορώ να ξεκινήσω ένα κρυπτογραφικό πορτοφόλι;

Για να μετακινήσετε χρήματα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο διαδίκτυο και να συνδεθείτε στη διαδικτυακή διεπαφή (ή να συνδεθείτε στο Android ή στο iOS και να συνδεθείτε στην εφαρμογή SecuX για κινητά) πριν δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι. Επιλέξτε το κρυπτονόμισμα που θέλετε να στείλετε επιλέγοντας “Μεταφορά” και στη συνέχεια “Μεταφορά εκτός σύνδεσης”.

Μπορείτε επίσης να λάβετε κρυπτονομίσματα με ασφάλεια και ταχύτητα σαρώνοντας τον κωδικό QR που εμφανίζεται στη συσκευή σας ή εναλλακτικά να τα στείλετε απευθείας στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι.

Χαρακτηριστικά:

 • ο τσιπ RFID συνδέεται με τον αναγνώστη μέσω ασφαλούς σύνδεσης. Η συσκευή είναι πιστοποιημένη από το EAL 5+, το οποίο υποδηλώνει ότι πληροί τα αυστηρά πρότυπα ασφαλείας και τις συνιστώμενες πρακτικές για τους κατασκευαστές εξοπλισμού που έχει σχεδιαστεί για την επεξεργασία συναλλαγών πληρωμών.
 • Υποστηρίζει πάνω από 1.000 διαφορετικά κρυπτονομίσματα.
 • Υποστηρίζει πάνω από 500 λογαριασμούς.
 •  Τιμή: 139.00
bitcoin σκληρό πορτοφόλι κρυπτογράφησης
Χρειάζομαι πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων;

Απόσυρση

Αυτό το σεμινάριο για το πορτοφόλι υλικού Bitcoin θα σας βοηθήσει να καθορίσετε ποιο πορτοφόλι να χρησιμοποιήσετε για την αποθήκευση κρυπτονομισμάτων. Προτείνονται αυτόνομες λύσεις αποθήκευσης και θα πρέπει να εξεταστούν χαρακτηριστικά όπως η δυνατότητα διαχείρισης κρυπτονομισμάτων από το πορτοφόλι.

Τα Ledger Nano S και X είναι γνωστά για την ασφάλεια και την αξιοπιστία τους, ακόμη και μεταξύ μεγάλων επιχειρήσεων. Το S έχει λιγότερη συμβατότητα πορτοφολιού από το X. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί να επανεγκαταστήσετε και να αφαιρέσετε εφαρμογές εάν ανακατέψετε τις μετοχές και τις κάρτες συναλλαγών σας για να συμπεριλάβετε περισσότερα κρυπτονομίσματα από πέντε.

Τι περιέχει ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων;
Είναι ασφαλή τα κρυπτονομίσματα;

Το Trezor One και το Model T κατασκευάζονται από τη SatoshiLabs, αλλά έχουν ιστορικό παραβιάσεων ασφαλείας. Λειτουργικά, όμως, υποστηρίζουν περισσότερα πορτοφόλια Ενώ παρέχουν δυνατότητες διαχείρισης πορτοφολιών, ο πρωταρχικός τους σκοπός είναι η ασφαλής αποθήκευση bitcoins. Αν θέλετε να αποθηκεύετε μόνο bitcoins και δεν θέλετε να ασχοληθείτε με ένα χαρτοφυλάκιο, το SecureX

Αρχάριοι

Οδηγός για αρχάριους για τα κρυπτονομίσματα

Ενδιάμεσο

Ένας ενδιάμεσος οδηγός για το Blockchain και την κρυπτογράφηση

Εμπειρογνώμονας

Ειδήσεις κρυπτονομισμάτων για ειδικούς